Mimo kategórií
Sodoma gomora

Minule som tak zachytil informáciu, že sodoma gomora bola práve preto zničená, lebo ľudia tam boli totálne zvrátený a praktikovali homosexuálny styk ako aj zoofiliu. Preto aj homosexualitu a zoofíliu nazývaú sodomistické hriechy.
Tiež HS dalo smeč na túto tému.
https://www.hlavnespravy.sk/uz-nielen-propagacia-pedofilie-rezimisticke-media-obhajuju-aj-zoofiliu-30-rocny-muz-zije-na-statku-so-psom-a-ovcami-so-zvieratami-mal-v-minulosti-sexualny-styk/2746854


Prečo to píšem? Pretože práve odsúdenie homosexuality a zoofílie v spoločnosti pomocou ich označenia za sodomistické hriechy by mohlo byť cestou ako von z toho zvráteného stavu. Najprv potrebujeme presne označiť a vysvetliť čo a ako chceme vykoreniť zo spoločnosti a potom môže nastať proces normalizačný - proces nápravy.


Minule som tak zachytil informáciu, že sodoma gomora bola práve preto zničená, lebo ľudia tam boli totálne zvrátený a praktikovali homosexuálny styk ako aj zoofiliu. Preto aj homosexualitu a zoofíliu nazývaú sodomistické hriechy. Tiež HS dalo smeč na túto tému. https://www.hlavnespravy.sk/uz-nielen-propagacia-pedofilie-rezimisticke-media-obhajuju-aj-zoofiliu-30-rocny-muz-zije-na-statku-so-psom-a-ovcami-so-zvieratami-mal-v-minulosti-sexualny-styk/2746854 Prečo to píšem? Pretože práve odsúdenie homosexuality a zoofílie v spoločnosti pomocou ich označenia za sodomistické hriechy by mohlo byť cestou ako von z toho zvráteného stavu. Najprv potrebujeme presne označiť a vysvetliť čo a ako chceme vykoreniť zo spoločnosti a potom môže nastať proces normalizačný - proces nápravy.

Áno, sodomia je štandardný termín na označenie rôznych zvrátených druhov sexuálneho styku, ktoré bránia počatiu.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sodomie


Áno, **sodomia** je štandardný termín na označenie rôznych zvrátených druhov sexuálneho styku, ktoré bránia počatiu. https://cs.wikipedia.org/wiki/Sodomie
491
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept