Mimo kategórií
Ide to!

Jeden člen, ktorý má poraženeckú náladu (ako sa vakcíne nikto nevyhne) ma inšpiroval k založeniu tejto témy, tu by sme mohli dávať každý pozitvíne príspevky z nášho osobného boja, proti nátlaku, ktorý vytvára systém a za boj o lepší ľudský systém.


Držať sa hesla kto nechce, hľadá dôvod. Kto chce hľadá spôsob.
Určite tu mnohí úspešne odolávate v práci i v rodinnom prostredí. Podeľte sa o úspechy.


Tak začnem prvý.


Práca
Ešte pred kovidom som dal výpoveď v práci, pretože som vyhorel.
Počas kovidu som sa viac ako rok učil od úplnej nuly programovať. Začiatky boli pre mňa bez pomoci kohokoľvek veľmi ťažké a depresívne, až tak, že som jednu dobu skúšal fajčiť elektrické cigarety aby som ustál nezdary.
A teraz po vyše roku pracujem pre firmy na diaľku, takže nemusím riešiť biorobotov na pracovisku. V bývalej práci sa niektorí tak vyfarbily, že by som bez tak asi pod tlakom odišiel.


Krypto obchody mi pár mesiacov platily účty a potraviny, ale tiež tomu predchádzalo vzdelávanie.


Rodina
Rodičom závislých na TV propagande som počas karantény úspešne pootvoril oči a teraz ich majú už úplne otvorené a sami za mňou chodia, aké debilyny ide mediálna propaganda.
Tak isto boli v začiatku nalomený k očkovaniu, teraz sú proti, pretože sami vidia paradoxy propagandy.


Pochválte sa aj vy ako bojujete, odolávate v práci alebo ako ste vychcali zo systémom.


Jeden člen, ktorý má poraženeckú náladu (ako sa vakcíne nikto nevyhne) ma inšpiroval k založeniu tejto témy, tu by sme mohli dávať každý pozitvíne príspevky z nášho osobného boja, proti nátlaku, ktorý vytvára systém a za boj o lepší ľudský systém. Držať sa hesla kto nechce, hľadá dôvod. Kto chce hľadá spôsob. Určite tu mnohí úspešne odolávate v práci i v rodinnom prostredí. Podeľte sa o úspechy. Tak začnem prvý. **Práca** Ešte pred kovidom som dal výpoveď v práci, pretože som vyhorel. Počas kovidu som sa viac ako rok učil od úplnej nuly programovať. Začiatky boli pre mňa bez pomoci kohokoľvek veľmi ťažké a depresívne, až tak, že som jednu dobu skúšal fajčiť elektrické cigarety aby som ustál nezdary. A teraz po vyše roku pracujem pre firmy na diaľku, takže nemusím riešiť biorobotov na pracovisku. V bývalej práci sa niektorí tak vyfarbily, že by som bez tak asi pod tlakom odišiel. Krypto obchody mi pár mesiacov platily účty a potraviny, ale tiež tomu predchádzalo vzdelávanie. **Rodina** Rodičom závislých na TV propagande som počas karantény úspešne pootvoril oči a teraz ich majú už úplne otvorené a sami za mňou chodia, aké debilyny ide mediálna propaganda. Tak isto boli v začiatku nalomený k očkovaniu, teraz sú proti, pretože sami vidia paradoxy propagandy. Pochválte sa aj vy ako bojujete, odolávate v práci alebo ako ste vychcali zo systémom.
Upravené 15. 11. 2021 o 16:27

Práce.
Zachoval jsem se podle rady Pjakina, ve starých otázkách O-O. Nějaký divák zadal otázku, jak tedy v práci využít KSB. Co má člověk udělat, aby zabezpečil své zájmy. Jeho odpovědí byla jediná věta. "Staňte se pro zaměstnavatele nepostradatelní."
Je to pravda. V údržbářské dílně jsme měli fachmana, který nezvládl ani ZŠ. Ale dokázal vyrobit cokoliv. No a protože naše firma také projektuje a vyrábí strojní prototypy, stačilo tomu fachmanu dát do rukou výkres a ten požadovaný díl vyrobil.
Vzal jsem si z něj příklad a snažil jsem se tímto způsobem zapracovat na své pozici. Žádný problém pro mě nebyl neřešitelný. I když tak zpočátku vypadal. Ale stačilo udělat první krok a hned se nabídl další. Dnes jsem ve firmě něco jako inventář a balíček poslední záchrany.
Zrovna před týdnem jsme s majitelem probírali, co v případě, že zavedou povinné očkování. Já řekl, že v tom případě končím, nebo budu pracovat na dálku. Samozřejmě, že souhlasil s prací na dálku.


Rodina.
Vzhledem k tomu, že máme v rodině doktorku, hned na začátku covidu nám zakázala nechat se očkovat. Pro mě to nebyla žádná novinka, ale problém byl z mládeží. Nejdříve nás měli za konspirátory, ale stihli se probudit včas a nenechali se očkovat.
Mám zahradu a tam pěstuju všechno možné. Železnou zásobou jsou topinabury, které nesklizené vydrží i ve zmrzlé zemi. Mám také připraveno dřevo na topení a jako železná zásoba by šlo na topení i dřevěné obložení. Koupil jsem i pár plnících zapalovačů i zásobníky plynu na plnění.
Samozřejmě, že jsme se předzásobili, také nedržím všechny peníze na účtu. Zásobil jsem se léky, obstaral isoprinosine.
Nakonec si uvědomuji, že zemřít musí každý, a pokud tak rozhodne Bůh, že je čas, tak půjdu. Nebude o tom ale rozhodovat nějaký Pfizer, Moderna, nebo nějaký jiný sajrajt. Pokud by k tomu ale došlo, budu se snažit vzít jich pár s sebou.


Práce. Zachoval jsem se podle rady Pjakina, ve starých otázkách O-O. Nějaký divák zadal otázku, jak tedy v práci využít KSB. Co má člověk udělat, aby zabezpečil své zájmy. Jeho odpovědí byla jediná věta. "Staňte se pro zaměstnavatele nepostradatelní." Je to pravda. V údržbářské dílně jsme měli fachmana, který nezvládl ani ZŠ. Ale dokázal vyrobit cokoliv. No a protože naše firma také projektuje a vyrábí strojní prototypy, stačilo tomu fachmanu dát do rukou výkres a ten požadovaný díl vyrobil. Vzal jsem si z něj příklad a snažil jsem se tímto způsobem zapracovat na své pozici. Žádný problém pro mě nebyl neřešitelný. I když tak zpočátku vypadal. Ale stačilo udělat první krok a hned se nabídl další. Dnes jsem ve firmě něco jako inventář a balíček poslední záchrany. Zrovna před týdnem jsme s majitelem probírali, co v případě, že zavedou povinné očkování. Já řekl, že v tom případě končím, nebo budu pracovat na dálku. Samozřejmě, že souhlasil s prací na dálku. Rodina. Vzhledem k tomu, že máme v rodině doktorku, hned na začátku covidu nám zakázala nechat se očkovat. Pro mě to nebyla žádná novinka, ale problém byl z mládeží. Nejdříve nás měli za konspirátory, ale stihli se probudit včas a nenechali se očkovat. Mám zahradu a tam pěstuju všechno možné. Železnou zásobou jsou topinabury, které nesklizené vydrží i ve zmrzlé zemi. Mám také připraveno dřevo na topení a jako železná zásoba by šlo na topení i dřevěné obložení. Koupil jsem i pár plnících zapalovačů i zásobníky plynu na plnění. Samozřejmě, že jsme se předzásobili, také nedržím všechny peníze na účtu. Zásobil jsem se léky, obstaral isoprinosine. Nakonec si uvědomuji, že zemřít musí každý, a pokud tak rozhodne Bůh, že je čas, tak půjdu. Nebude o tom ale rozhodovat nějaký Pfizer, Moderna, nebo nějaký jiný sajrajt. Pokud by k tomu ale došlo, budu se snažit vzít jich pár s sebou.

Dneska som chcel ísť v čiernom okrese do hornbachu. Pomyslel som si "Čo ak odomňa budú chcieť papier ako presne pred rokom pýtali?" Tak som si vypísal papier, ktoré mám natlačené do zásoby. Samozrejme, že pri vchode mladá slečna pýtala papier. Samozrejme, že legitimovať ma nemohla. Nakúpil som čo som chcel a odišiel.
Tiež začínam ozvučovať kade tade, že v minulosti sme mali aj chrípkové prázdniny, pravidelné chrípkové sezóny. Pamätám keď sme na strednej škole v triede boli 10 z 30. Aj školy sa zatvárali kvoli chrípke.
Napríklad tento hrôzostrašný článok:
https://www.webnoviny.sk/chripka-stale-vycina-na-vychode-zatvaraju-dalsie-skoly/
Veeeeeľa takýchto článkov z minulosti sa dá nájsť. To čo v minulosti označili za chrípkové prázdniny, chrípkovú sezónu, dneska volajú smrťelný Kovid. Tak postupne kazím "imidž a dobré meno" kovidu. Robím venťiľátor, nech sa trošku ľudia zamyslia smile


Dneska som chcel ísť v čiernom okrese do hornbachu. Pomyslel som si "Čo ak odomňa budú chcieť papier ako presne pred rokom pýtali?" Tak som si vypísal papier, ktoré mám natlačené do zásoby. Samozrejme, že pri vchode mladá slečna pýtala papier. Samozrejme, že legitimovať ma nemohla. Nakúpil som čo som chcel a odišiel. Tiež začínam ozvučovať kade tade, že v minulosti sme mali aj chrípkové prázdniny, pravidelné chrípkové sezóny. Pamätám keď sme na strednej škole v triede boli 10 z 30. Aj školy sa zatvárali kvoli chrípke. Napríklad tento hrôzostrašný článok: https://www.webnoviny.sk/chripka-stale-vycina-na-vychode-zatvaraju-dalsie-skoly/ Veeeeeľa takýchto článkov z minulosti sa dá nájsť. To čo v minulosti označili za chrípkové prázdniny, chrípkovú sezónu, dneska volajú smrťelný Kovid. Tak postupne kazím "imidž a dobré meno" kovidu. Robím venťiľátor, nech sa trošku ľudia zamyslia :)
Upravené 15. 11. 2021 o 17:13

Nakonec si uvědomuji, že zemřít musí každý, a pokud tak rozhodne Bůh, že je čas, tak půjdu. Nebude o tom ale rozhodovat nějaký Pfizer, Moderna, nebo nějaký jiný sajrajt. Pokud by k tomu ale došlo, budu se snažit vzít jich pár s sebou

Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.


[quote="pid:43086, uid:312"]Nakonec si uvědomuji, že zemřít musí každý, a pokud tak rozhodne Bůh, že je čas, tak půjdu. Nebude o tom ale rozhodovat nějaký Pfizer, Moderna, nebo nějaký jiný sajrajt. Pokud by k tomu ale došlo, budu se snažit vzít jich pár s sebou[/quote] Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.

Jarek

Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.


Pripravujes sa na najhorsie, ocakavas to najlepsie.


[quote="pid:43091, uid:471"]Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.[/quote] Pripravujes sa na najhorsie, ocakavas to najlepsie.

Moderator

Trochu apokalyptický příspěvek.

Myslím, že právě naopak, je optimistický. Co je apokalyptického na setkání s naším Stvořitelem? Kdysi jsem byl na rozhraní života a smrti a byl to blažený pocit. Ani se mi nechtělo zpátky. Od té doby jsem takový pocit nezažil. Takže se toho nebojím. Je to víra Bohu, že se stane vše tak, jak má být. Je potřeba být připraven na všechno.


[quote="pid:43091, uid:471"]Trochu apokalyptický příspěvek.[/quote] Myslím, že právě naopak, je optimistický. Co je apokalyptického na setkání s naším Stvořitelem? Kdysi jsem byl na rozhraní života a smrti a byl to blažený pocit. Ani se mi nechtělo zpátky. Od té doby jsem takový pocit nezažil. Takže se toho nebojím. Je to víra Bohu, že se stane vše tak, jak má být. Je potřeba být připraven na všechno.
Upravené 15. 11. 2021 o 18:04

apokalyptického na setkání


na mna príspevok apokalyptický nepôsobil skôr naopak. Je pisateľ urobil všetko, čo je v jeho silách… a ostatne je už Božia vola. Teda uznal, že sú veci kt nie je možné mat pod kontrolou.


smrť je návrat domov. Podľa ľudí, čo klinickú smrť prežili, je to príjemný zážitok. Problémom našej západnej civilizácie je že nevieme žiť, bojíme sa smrti a bojíme sa vlastne aj života. Pisem o všeobecnosti, nie o návštevníkov tohto fóra, kde je povedomie niekde inde. Stačí sa len pozrieť na spoluobčanov nosiacich Ruska, majúcich strach z neockovanych atd atd


[quote="pid:43096, uid:312"]apokalyptického na setkání[/quote] na mna príspevok apokalyptický nepôsobil skôr naopak. Je pisateľ urobil všetko, čo je v jeho silách… a ostatne je už Božia vola. Teda uznal, že sú veci kt nie je možné mat pod kontrolou. smrť je návrat domov. Podľa ľudí, čo klinickú smrť prežili, je to príjemný zážitok. Problémom našej západnej civilizácie je že nevieme žiť, bojíme sa smrti a bojíme sa vlastne aj života. Pisem o všeobecnosti, nie o návštevníkov tohto fóra, kde je povedomie niekde inde. Stačí sa len pozrieť na spoluobčanov nosiacich Ruska, majúcich strach z neockovanych atd atd

Pripravujes sa na najhorsie, ocakavas to najlepsie

Zas to není třeba přehánět, protože tento web čte hodně lidí a může to vzbuzovat paniku ba přímo hysterii, a to je špatně. Nejde mě do hlavy jedna věc. Budu uvažovat a hrát podle jejich pravidel. A mám tedy otázku: proč se na populaci ohledně vakcinace pořádně nezatlačilo v létě, kdy jakoby virus ustoupil ? Byl by tak čas na vyvinutí plné ochrany. Právě tehdy bylo třeba dělat uzávěry a maximálně drtit populaci aby se v létě nechala očkovat. Podle této logiky by už teď byla imunita. Zkrátka stejný postup jako při očkování proti chřipce, klíštovce, ale i žloutence. Však už psali, že když se tento týden nechá očkovat zbytek lidí, tak se efekt projeví až na vánoce. První dávka nic neřeší. Asi po měsíci druhá dávka a až asi po 14 dnech by měla nastoupit plná ochrana a v některých případech je zapotřebí třetí dávka. Takže kdybych se nechal zítra píchnout, tak deklarovaná plná ochrana bude tak za měsíc a půl, možná déle. Za tu dobu se můžu tisíckrát nakazit. A co ti, kteří se teď nechali přesvědčit a mají za sebou jen jednu dávku ? Mezi první a druhou dávkou se mohou nakazit. V organizmu již bude kolovat cosi a k tomu ještě lapený koronavirus. Jako laik si myslím, že to bude ještě horší nebo ne ? Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde. Kdyby jim šlo o zdraví lidí, tak by se s tím vůbec nemazali a demokracie, pravda a láska by šla zatraceně stranou. Oni chtějí tento stav prodlužovat co nejdéle a rozeštvat každého proti každému.


[quote="pid:43093, uid:10"]Pripravujes sa na najhorsie, ocakavas to najlepsie[/quote] Zas to není třeba přehánět, protože tento web čte hodně lidí a může to vzbuzovat paniku ba přímo hysterii, a to je špatně. Nejde mě do hlavy jedna věc. Budu uvažovat a hrát podle jejich pravidel. A mám tedy otázku: proč se na populaci ohledně vakcinace pořádně nezatlačilo v létě, kdy jakoby virus ustoupil ? Byl by tak čas na vyvinutí plné ochrany. Právě tehdy bylo třeba dělat uzávěry a maximálně drtit populaci aby se v létě nechala očkovat. Podle této logiky by už teď byla imunita. Zkrátka stejný postup jako při očkování proti chřipce, klíštovce, ale i žloutence. Však už psali, že když se tento týden nechá očkovat zbytek lidí, tak se efekt projeví až na vánoce. První dávka nic neřeší. Asi po měsíci druhá dávka a až asi po 14 dnech by měla nastoupit plná ochrana a v některých případech je zapotřebí třetí dávka. Takže kdybych se nechal zítra píchnout, tak deklarovaná plná ochrana bude tak za měsíc a půl, možná déle. Za tu dobu se můžu tisíckrát nakazit. A co ti, kteří se teď nechali přesvědčit a mají za sebou jen jednu dávku ? Mezi první a druhou dávkou se mohou nakazit. V organizmu již bude kolovat cosi a k tomu ještě lapený koronavirus. Jako laik si myslím, že to bude ještě horší nebo ne ? Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde. Kdyby jim šlo o zdraví lidí, tak by se s tím vůbec nemazali a demokracie, pravda a láska by šla zatraceně stranou. Oni chtějí tento stav prodlužovat co nejdéle a rozeštvat každého proti každému.

Jarek

Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde.
A to ti došlo až teď? Jim nejde o zdraví, ale aby se co nejvíce lidí očkovalo sajrajtem, který je bude postupně zabíjet. Jako povinnost to nemohou nařídit, protože jinak by museli převzít zodpovědnost. A co je nejlepší odpor? Ignorance, švejkování, nepřistupovat na jejich hru. Proto si každý musí určit svůj řebříček hodnot a podle toho konat.


[quote="pid:43131, uid:471"]Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde.[/quote]A to ti došlo až teď? Jim nejde o zdraví, ale aby se co nejvíce lidí očkovalo sajrajtem, který je bude postupně zabíjet. Jako povinnost to nemohou nařídit, protože jinak by museli převzít zodpovědnost. A co je nejlepší odpor? Ignorance, švejkování, nepřistupovat na jejich hru. Proto si každý musí určit svůj řebříček hodnot a podle toho konat.

Budu uvažovat a hrát podle jejich pravidel.

Prečítaj si toto po sebe 10x, a zamysli sa potom z čoho vychádzajú tvoje postoje.


Zas to není třeba přehánět, protože tento web čte hodně lidí a může to vzbuzovat paniku ba přímo hysterii, a to je špatně.

Podľa seba, súdim ostaných. Nechaj to na ich slobodnej vôli ako sa k infomáciám postavia, sme tu dospelí. Znova si prečítaj tú prvú citáciu.


Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde.

Nenapísal si nám nič čo by sme nevedeli, pozri si publikácie na http://leva-net.webnode.cz/
protiľudksá koncepcia a aj alternatíva je tam popísaná už viac ako 10 rokov.


Pekne ťa prosím Jarku, ak nemáš nič k téme, tak mimo tému reaguj v iných vláknach.


Mám také připraveno dřevo na topení a jako železná zásoba by šlo na topení i dřevěné obložení. Koupil jsem i pár plnících zapalovačů i zásobníky plynu na plnění.


Tiež máme drevo na 2 roky keby niečo, s týmmi zapalovačmi je to dobrý nápad, na tie sme zabudli smile


Tiež začínam ozvučovať kade tade, že v minulosti sme mali aj chrípkové prázdniny, pravidelné chrípkové sezóny. Pamätám keď sme na strednej škole v triede boli 10 z 30. Aj školy sa zatvárali kvoli chrípke.


Vidíš, na toto som úplne zabudol, tie chrípkové obdobia som ako školák miloval smile


Kdysi jsem byl na rozhraní života a smrti a byl to blažený pocit.


Ja som mal na jar "asi" zápal srdca, proste mal som taký stav, že končím (silný šum a tlak v hlave, srdce bilo o závod, zatmenie, podlomené hohy a nakoniec ostrá bolest srdca) a vtedy som si povedal. Bože keď chceš tak zomriem. Ihňeď to skončilo. O pár týdňov neskôr mi začal fungovať vnútorný dialóg.


[quote="pid:43131, uid:471"]Budu uvažovat a hrát podle jejich pravidel.[/quote] Prečítaj si toto po sebe 10x, a zamysli sa potom z čoho vychádzajú tvoje postoje. [quote="pid:43131, uid:471"]Zas to není třeba přehánět, protože tento web čte hodně lidí a může to vzbuzovat paniku ba přímo hysterii, a to je špatně.[/quote] Podľa seba, súdim ostaných. Nechaj to na ich slobodnej vôli ako sa k infomáciám postavia, sme tu dospelí. Znova si prečítaj tú prvú citáciu. [quote="pid:43131, uid:471"]Mě z toho vychází, že tady o záchranu lidí vůbec nejde.[/quote] Nenapísal si nám nič čo by sme nevedeli, pozri si publikácie na http://leva-net.webnode.cz/ protiľudksá koncepcia a aj alternatíva je tam popísaná už viac ako 10 rokov. Pekne ťa prosím Jarku, ak nemáš nič k téme, tak mimo tému reaguj v iných vláknach. [quote="pid:43086, uid:312"]Mám také připraveno dřevo na topení a jako železná zásoba by šlo na topení i dřevěné obložení. Koupil jsem i pár plnících zapalovačů i zásobníky plynu na plnění.[/quote] Tiež máme drevo na 2 roky keby niečo, s týmmi zapalovačmi je to dobrý nápad, na tie sme zabudli :) [quote="pid:43088, uid:106"]Tiež začínam ozvučovať kade tade, že v minulosti sme mali aj chrípkové prázdniny, pravidelné chrípkové sezóny. Pamätám keď sme na strednej škole v triede boli 10 z 30. Aj školy sa zatvárali kvoli chrípke.[/quote] Vidíš, na toto som úplne zabudol, tie chrípkové obdobia som ako školák miloval :D [quote="pid:43096, uid:312"]Kdysi jsem byl na rozhraní života a smrti a byl to blažený pocit.[/quote] Ja som mal na jar "asi" zápal srdca, proste mal som taký stav, že končím (silný šum a tlak v hlave, srdce bilo o závod, zatmenie, podlomené hohy a nakoniec ostrá bolest srdca) a vtedy som si povedal. Bože keď chceš tak zomriem. Ihňeď to skončilo. O pár týdňov neskôr mi začal fungovať vnútorný dialóg.

Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.

Ty píšeš že opichovat se má až do roku 2025 a že je vše ztracené a následně máš tu drzost jiného poučovat o tom , že dělá paniku .
To co popsal Rusofil je počínání člověka , který používá svůj selský rozum .


[quote="pid:43091, uid:471"]Trochu apokalyptický příspěvek. To je jak příprava na válku.[/quote] Ty píšeš že opichovat se má až do roku 2025 a že je vše ztracené a následně máš tu drzost jiného poučovat o tom , že dělá paniku . To co popsal Rusofil je počínání člověka , který používá svůj selský rozum .

Problémom našej západnej civilizácie je že nevieme žiť, bojíme sa smrti a bojíme sa vlastne aj života.
Všechno je to správně řečeno, a chybí mi tam ještě:


  • neučíme se se smrtí žít, tedy se s ní včas srovnat a i vyrovnat poslední věci, pokud ještě lze.
  • nevíme ani jak umřít (k tomu existuje i meditační cvičení, ale kdo to umí?).

Proto tedy ani neumíme umřít. A když pak někoho ještě ani nenechají zemřít ... a stále je stahován zpět do těla, které již nefunguje a je již jen vězením. Duše uvízne mezi dimenzemi a anděl přechodu/transformace nepřichází. Protože ani modlitby na pomoc umírajícímu již neumíme, připravit se také ne.
Pouze ti, kteří si to již jednou vyzkoušeli v současném svém posledním těle - ti ví kam a jak jdou.


[quote="pid:43127, uid:273"]Problémom našej západnej civilizácie je že nevieme žiť, bojíme sa smrti a bojíme sa vlastne aj života.[/quote]Všechno je to správně řečeno, a chybí mi tam ještě: - neučíme se se smrtí žít, tedy se s ní včas srovnat a i vyrovnat poslední věci, pokud ještě lze. - nevíme ani jak umřít (k tomu existuje i meditační cvičení, ale kdo to umí?). Proto tedy ani neumíme umřít. A když pak někoho ještě ani nenechají zemřít ... a stále je stahován zpět do těla, které již nefunguje a je již jen vězením. Duše uvízne mezi dimenzemi a anděl přechodu/transformace nepřichází. Protože ani modlitby na pomoc umírajícímu již neumíme, připravit se také ne. Pouze ti, kteří si to již jednou vyzkoušeli v současném svém posledním těle - ti ví kam a jak jdou.

Proto tedy ani neumíme umřít. A když pak někoho ještě ani nenechají zemřít ... a stále je stahován zpět do těla, které již nefunguje a je již jen vězením
.


Úplne suhlasim, ďakujem za toto doplnenie. Pisala som ti v rýchlosti. Niektoré národy, civilizácie majú knihy mŕtvych… my toto nevieme.


[quote="pid:43150, uid:49"]Proto tedy ani neumíme umřít. A když pak někoho ještě ani nenechají zemřít ... a stále je stahován zpět do těla, které již nefunguje a je již jen vězením[/quote]. Úplne suhlasim, ďakujem za toto doplnenie. Pisala som ti v rýchlosti. Niektoré národy, civilizácie majú knihy mŕtvych… my toto nevieme.

majú knihy mŕtvych… my toto nevieme
Toto téma je velmi náročné, nelze probrat pár větami.
Pomoc potřebují jak umírající, tak i pozůstalí a to jak před, tak i po - neučí se to.
A pomoc potřebuje i již mrtvý (tím nemyslím jen bezprostřední rituál pohřbu).
Nicméně návody lze vystopovat i u nás a leccos bylo také přeloženo a lze upravit.


Velmi mnoho duší (především materialisticky zaměřených a také přesvědčení ateisté) si ani nevšimne, že jim upadlo tělo a dále tu bloudí a nemohou najít cestu. Když totiž prošvihne ten správný okamžik, kdy se pro něj otvírá portál, pak tu někdy i dost dlouho bloudí, či se někde schovává ..., neví co s ním je a čeká. Někdy i dosti dlouho.
Před několika lety jsem např. otvíral bránu v Rakousku (na upozornění), kde v nejnižší úrovni podzemního sklepení seděli a čekali více jak 100 let od okamžiku, kdy je tam tehdy pohřbila kamenná lavina. Těla přitom již dávno měli všichni na nedalekém hřbitově.


[quote="pid:43163, uid:273"]majú knihy mŕtvych… my toto nevieme[/quote]Toto téma je velmi náročné, nelze probrat pár větami. Pomoc potřebují jak umírající, tak i pozůstalí a to jak před, tak i po - neučí se to. A pomoc potřebuje i již mrtvý (tím nemyslím jen bezprostřední rituál pohřbu). Nicméně návody lze vystopovat i u nás a leccos bylo také přeloženo a lze upravit. Velmi mnoho duší (především materialisticky zaměřených a také přesvědčení ateisté) si ani nevšimne, že jim upadlo tělo a dále tu bloudí a nemohou najít cestu. Když totiž prošvihne ten správný okamžik, kdy se pro něj otvírá portál, pak tu někdy i dost dlouho bloudí, či se někde schovává ..., neví co s ním je a čeká. Někdy i dosti dlouho. Před několika lety jsem např. otvíral bránu v Rakousku (na upozornění), kde v nejnižší úrovni podzemního sklepení seděli a čekali více jak 100 let od okamžiku, kdy je tam tehdy pohřbila kamenná lavina. Těla přitom již dávno měli všichni na nedalekém hřbitově.
1.79k
13
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept