Mimo kategórií
Inzerát - potrebujem web

Zdravím Vás. Využívam túto komunitu, lebo viem, že tu je veľa ITckarov. Zakladám si nový business a potrebujem webstránku a možno pravidelnú údržbu.


Spravila by som si aj sama, ale chcem mať platený prístup a zber osobných údajov, takže potrebujem mať zabezpečenú bezpečnosť. Niečo ako e-shop.


Potrebujem to mať oficiálne - tak buď na živnosť alebo dohoda o vykonaní práce. Píšte mi prosím do správy, ak máte tipy na firmu alebo by ste mali záujem to spraviť.


Ďakujem, ak sa nehodí zmažem.


PS - je to aj určitý prejav komunitného princípu. Ďakujem


Zdravím Vás. Využívam túto komunitu, lebo viem, že tu je veľa ITckarov. Zakladám si nový business a potrebujem webstránku a možno pravidelnú údržbu. Spravila by som si aj sama, ale chcem mať platený prístup a zber osobných údajov, takže potrebujem mať zabezpečenú bezpečnosť. Niečo ako e-shop. Potrebujem to mať oficiálne - tak buď na živnosť alebo dohoda o vykonaní práce. Píšte mi prosím do správy, ak máte tipy na firmu alebo by ste mali záujem to spraviť. Ďakujem, ak sa nehodí zmažem. PS - je to aj určitý prejav komunitného princípu. Ďakujem
Upravené 17. 11. 2021 o 21:16
184
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept