Mimo kategórií
„Stát mě donutil.“

„Stát mě donutil, jiný důvod nemám,“ dodává muž a odmítá, že by za vyhledáním očkování byla jakákoliv obava z koronaviru.„Stát mě nutí, bohužel se nedá nic dělat. Mám malou dceru, které je rok a půl, a chodíme na cvičení. Takže samozřejmě potřebuji očkování, protože pořád dokola kupovat testy, to je finančně nákladné,“ popisuje další čekající, paní Monika.
Co k tomu všemu říct?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stat-me-donutil-lide-cekaji-hodinove-fronty-na-vakcinu-181062


„Stát mě donutil, jiný důvod nemám,“ dodává muž a odmítá, že by za vyhledáním očkování byla jakákoliv obava z koronaviru.„Stát mě nutí, bohužel se nedá nic dělat. Mám malou dceru, které je rok a půl, a chodíme na cvičení. Takže samozřejmě potřebuji očkování, protože pořád dokola kupovat testy, to je finančně nákladné,“ popisuje další čekající, paní Monika. Co k tomu všemu říct? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stat-me-donutil-lide-cekaji-hodinove-fronty-na-vakcinu-181062
Upravené 21. 11. 2021 o 11:33

akže samozřejmě potřebuji očkování, protože pořád dokola kupovat testy, to je finančně nákladné,“ popisuje další čekající, paní Monika.
Co k tomu všemu říct?


Tak nič, a po čase, čo stát bude chcieť? Toto je každého osobný boj. Tu nejde o ochranu zdravia a už tobôž nie pred covidom....


[quote="pid:44095, uid:747"]akže samozřejmě potřebuji očkování, protože pořád dokola kupovat testy, to je finančně nákladné,“ popisuje další čekající, paní Monika. Co k tomu všemu říct?[/quote] Tak nič, a po čase, čo stát bude chcieť? Toto je každého osobný boj. Tu nejde o ochranu zdravia a už tobôž nie pred covidom....

Tak nič, a po čase, čo stát bude chcieť? Toto je každého osobný boj. Tu nejde o ochranu zdravia a už tobôž nie pred covidom....
Jak to vypadá? Nechcete se očkovat, tak do vás nacpeme stejný nebo podobný sajrajt v tabletkách. Probléme jsou ovšem ti lidé, co se jednak odmítají očkovat, ale ani se nenakazí, nebo tu posranou covidovou chřipku prodělali bezpříznakově a ani o tom nevědí, takže protilátky mají a nejspíš i velmi dobrou imunitu.
Tak na ty přijde zákon o povinném očkování a teď bude ovšem otázkou, zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda nějaká pokuta, jaká asi bude její výše, zda přiměřená příjmům, nebo brutálně likvidační, zda sankce bude možná i trestem odnětí svobody, tedy česky kriminál, nebo jen uvrhnutí do trvalého neopouštění domácnosti, nebo budou zřizovat pro odmítače záchytná centra jako v Austrálii, to vše je zatím ve hvězdách. Je ale docela možné, že sankce budou kombinací všeho uvedeného a to podle počtu odmítnutí, nemyslím si, že by jedno odmítnutí a jedna sankce vše vyřešila na věky a byl od očkování pokoj.


[quote="pid:44096, uid:273"]Tak nič, a po čase, čo stát bude chcieť? Toto je každého osobný boj. Tu nejde o ochranu zdravia a už tobôž nie pred covidom....[/quote]Jak to vypadá? Nechcete se očkovat, tak do vás nacpeme stejný nebo podobný sajrajt v tabletkách. Probléme jsou ovšem ti lidé, co se jednak odmítají očkovat, ale ani se nenakazí, nebo tu posranou covidovou chřipku prodělali bezpříznakově a ani o tom nevědí, takže protilátky mají a nejspíš i velmi dobrou imunitu. Tak na ty přijde zákon o povinném očkování a teď bude ovšem otázkou, zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda nějaká pokuta, jaká asi bude její výše, zda přiměřená příjmům, nebo brutálně likvidační, zda sankce bude možná i trestem odnětí svobody, tedy česky kriminál, nebo jen uvrhnutí do trvalého neopouštění domácnosti, nebo budou zřizovat pro odmítače záchytná centra jako v Austrálii, to vše je zatím ve hvězdách. Je ale docela možné, že sankce budou kombinací všeho uvedeného a to podle počtu odmítnutí, nemyslím si, že by jedno odmítnutí a jedna sankce vše vyřešila na věky a byl od očkování pokoj.

Tak na ty přijde zákon o povinném očkování a teď bude ovšem otázkou, zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda n


Ja neviem, koľko máš rokov. Ja som mala cca 14,5, keď prišla revolúcia. Socík, teda jeden aspekt bol ten, že ťa naučil klučkovať a manévrovať.


A čo druhá svetová vojna? Asi ako by dopadlo SNP, kedy všetci robili to, čo prikazovali tamtie zákony?! Asi ani film Schindlerov zoznam by nemal prečo vzniknúť? Slovensko nie je právny štátom, maximálne formálnym... toto treba mať na pamäti. A čo mi štát prikáže neskôr? Ide to do absurdít... preto to treba ustáť a vysvetlovať.


[quote="pid:44107, uid:747"]Tak na ty přijde zákon o povinném očkování a teď bude ovšem otázkou, zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda n[/quote] Ja neviem, koľko máš rokov. Ja som mala cca 14,5, keď prišla revolúcia. Socík, teda jeden aspekt bol ten, že ťa naučil klučkovať a manévrovať. A čo druhá svetová vojna? Asi ako by dopadlo SNP, kedy všetci robili to, čo prikazovali tamtie zákony?! Asi ani film Schindlerov zoznam by nemal prečo vzniknúť? Slovensko nie je právny štátom, maximálne formálnym... toto treba mať na pamäti. A čo mi štát prikáže neskôr? Ide to do absurdít... preto to treba ustáť a vysvetlovať.

neuposlechnutí zákona


Samozřejmě, že za to nějaký postih bude. A bude především finanční, protože (podle sebe soudím tebe) se budou domnívat, že to zabere (a možná to i u mnoha lidí zabere). Jiná otázka je, že každý zákon lze napadnout a nechat ověřit jeho zákonost u Ústavního soudu. Teď samozřejmě píši o ideálním stavu, kdy právo vítězí nad politikou a penězy. Z druhé strany, pokud zavřou stojí to stát peníze a ne zrovna malé. Také pak nelze vyloučit, že dotyčného v noci přepadnou na cele a naočkují. Prostě na brutálno! Bez souhlasu a není šance to jakoliv dokázat. To je další problém, který si jistě mnoho lidí uvědomí.
Ve skutečnosti tento jejich krok má jediné nenásilné řešení, vzdát (nebo zříci) se občanství a rychle vycestovat. Avšak...nikde není záruka, že na novém místě se k takovému kroku také později neuchýlí.
Všechny ostatní řešení jsou násilné.


V každém případě do ukončení všech odvolacích lhůt nikoho trestat nemohou, nebo respektive mohou, ale protože takovému kroku bude dáno dost publicity na alternativě, raději počkají. (Osobní názor)


[quote="pid:44107, uid:747"]neuposlechnutí zákona[/quote] Samozřejmě, že za to nějaký postih bude. A bude především finanční, protože (podle sebe soudím tebe) se budou domnívat, že to zabere (a možná to i u mnoha lidí zabere). Jiná otázka je, že každý zákon lze napadnout a nechat ověřit jeho zákonost u Ústavního soudu. Teď samozřejmě píši o ideálním stavu, kdy právo vítězí nad politikou a penězy. Z druhé strany, pokud zavřou stojí to stát peníze a ne zrovna malé. Také pak nelze vyloučit, že dotyčného v noci přepadnou na cele a naočkují. Prostě na brutálno! Bez souhlasu a není šance to jakoliv dokázat. To je další problém, který si jistě mnoho lidí uvědomí. Ve skutečnosti tento jejich krok má jediné nenásilné řešení, vzdát (nebo zříci) se občanství a rychle vycestovat. Avšak...nikde není záruka, že na novém místě se k takovému kroku také později neuchýlí. Všechny ostatní řešení jsou násilné. V každém případě do ukončení všech odvolacích lhůt nikoho trestat nemohou, nebo respektive mohou, ale protože takovému kroku bude dáno dost publicity na alternativě, raději počkají. (Osobní názor)

zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda nějaká pokuta, jaká asi bude její výše

Toho bych se nebála. Ani toho zavedení povinného očko. Tedy - aspoň ne v nejbližší době. Však i ti rakušáci to mají od února. Protože:


  • nelze "zpovinovatět" experimentální vakcínu
  • stát by musel převzít odpovědnost za následky - tedy i stát a i pojišťovny by musely vyplácet odškodnění
  • soud by nařízení stejně zrušil a tím by byly zneplatněné i všechny finanšní postihy.Ono se to tak má i teď - proto nemáme očko nařízené už teď a proto se jakoby "nic neděje", když soud zneplatňuje jedno nařízení za druhým. Podle vysvětlení Hamplové si vláda vymyslí nějaké nařízení a to platí až do zneplatnění. Pak vymyslí další blbost - a proces jede nanovo. Takže proto u nás střídá jedna blbost druhou - a k tomu využívají paskvil jménem "pandemický zákon", kde žádná z blbostí nemusí projít schvalovacím procesem. Proto pořád "pandemii" natahují - ačkoliv vůbec žádná není. Ale - už je u Ústavního soudu sám "pandemický zákon", který bude zrušen pro své vady stoprocentně.

[quote="pid:44107, uid:747"]zda za neuposlechnutí zákona bude sankce a to počítám bude, a taky jaká, zda nějaká pokuta, jaká asi bude její výše[/quote] Toho bych se nebála. Ani toho zavedení povinného očko. Tedy - aspoň ne v nejbližší době. Však i ti rakušáci to mají od února. Protože: - nelze "zpovinovatět" experimentální vakcínu - stát by musel převzít odpovědnost za následky - tedy i stát a i pojišťovny by musely vyplácet odškodnění - soud by nařízení stejně zrušil a tím by byly zneplatněné i všechny finanšní postihy. Ono se to tak má i teď - proto nemáme očko nařízené už teď a proto se jakoby "nic neděje", když soud zneplatňuje jedno nařízení za druhým. Podle vysvětlení Hamplové si vláda vymyslí nějaké nařízení a to platí až do zneplatnění. Pak vymyslí další blbost - a proces jede nanovo. Takže proto u nás střídá jedna blbost druhou - a k tomu využívají paskvil jménem "pandemický zákon", kde žádná z blbostí nemusí projít schvalovacím procesem. Proto pořád "pandemii" natahují - ačkoliv vůbec žádná není. Ale - už je u Ústavního soudu sám "pandemický zákon", který bude zrušen pro své vady stoprocentně.

Podle vysvětlení Hamplové si vláda vymyslí nějaké nařízení a to platí až do zneplatnění. Pak vymyslí další blbost - a proces jede nanovo. Takže proto u nás střídá jedna blbost druhou - a k tomu využívají paskvil jménem "pandemický zákon", kde žádná z blbostí nemusí projít schvalovacím procesem. Proto pořád "pandemii" natahují - ačkoliv vůbec žádná není. Ale - už je u Ústavního soudu sám "pandemický zákon", který bude zrušen pro své vady stoprocentně.
koniec koncov, asi mozeme byt radi, ze to robia prave takto.


[quote="pid:44148, uid:203"]Podle vysvětlení Hamplové si vláda vymyslí nějaké nařízení a to platí až do zneplatnění. Pak vymyslí další blbost - a proces jede nanovo. Takže proto u nás střídá jedna blbost druhou - a k tomu využívají paskvil jménem "pandemický zákon", kde žádná z blbostí nemusí projít schvalovacím procesem. Proto pořád "pandemii" natahují - ačkoliv vůbec žádná není. Ale - už je u Ústavního soudu sám "pandemický zákon", který bude zrušen pro své vady stoprocentně.[/quote]koniec koncov, asi mozeme byt radi, ze to robia prave takto.

Moderator

Rušení všelijakých nařízení Nejvyšším správním soudem jsem vnímala spíš jako boj proti Babišovi, a ne, že šlo o dané nařízení. Až nastoupí nová vláda, uvidíme, jestli bude NSS nařízení stále rušit.
Rychetský se v srpnu vyjádřil, že povinné očkování má stát právo nařídit https://www.forum24.cz/povinne-ockovani-ma-stat-pravo-naridit-rika-predseda-ustavniho-soudu-rychetsky/


Nařízení povinného očkování vidím spíš jako snahu o vyprovokování lidí k nepokojům a k občanské válce, která by se hodila bažině. Zároveň se to ale hodí globálnímu zákulisí k odepsání bažiny.
P.S. Nikita v posledním článku předpokládá, že zvrat v covidové agendě nastane ještě do konce roku
http://www.nwoo.org/2021/11/19/bozie-mlyny-nemezis-cast-iv-odpoved-akk-koniec-slovenskeho-majdanu/


Rušení všelijakých nařízení Nejvyšším správním soudem jsem vnímala spíš jako boj proti Babišovi, a ne, že šlo o dané nařízení. Až nastoupí nová vláda, uvidíme, jestli bude NSS nařízení stále rušit. Rychetský se v srpnu vyjádřil, že povinné očkování má stát právo nařídit https://www.forum24.cz/povinne-ockovani-ma-stat-pravo-naridit-rika-predseda-ustavniho-soudu-rychetsky/ Nařízení povinného očkování vidím spíš jako snahu o vyprovokování lidí k nepokojům a k občanské válce, která by se hodila bažině. Zároveň se to ale hodí globálnímu zákulisí k odepsání bažiny. P.S. Nikita v posledním článku předpokládá, že zvrat v covidové agendě nastane ještě do konce roku http://www.nwoo.org/2021/11/19/bozie-mlyny-nemezis-cast-iv-odpoved-akk-koniec-slovenskeho-majdanu/

Donutil je dobrý hérec, ale jinak totální blb !


Donutil je dobrý hérec, ale jinak totální blb !

Lidé už zase stojí frontu na jehlu. Kvůli nařízení vlády


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-covid-19-lockdown-ockovaci-mista.A211118_095306_domaci_vlc


Mezi argumenty tam vévodí: "chci chodit do hospody, chci chodit do sauny". Tak s takovými slitování opravdu nemám...


Lidé už zase stojí frontu na jehlu. Kvůli nařízení vlády https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-covid-19-lockdown-ockovaci-mista.A211118_095306_domaci_vlc Mezi argumenty tam vévodí: "chci chodit do hospody, chci chodit do sauny". Tak s takovými slitování opravdu nemám...

Nařízení povinného očkování vidím spíš jako snahu o vyprovokování lidí k nepokojům a k občanské válce, která by se hodila bažině. Zároveň se to ale hodí globálnímu zákulisí k odepsání bažiny.


Co tedy radíš, když by na povinné očko došlo?


[quote="pid:44151, uid:101"]Nařízení povinného očkování vidím spíš jako snahu o vyprovokování lidí k nepokojům a k občanské válce, která by se hodila bažině. Zároveň se to ale hodí globálnímu zákulisí k odepsání bažiny.[/quote] Co tedy radíš, když by na povinné očko došlo?

Já věřím, že k tomu nedojde. Pokud ano, já sama za sebe vím, že se nepodvolím, ale nemám žádného nadřízeného, tak je to jednodušší. Složitější to je u dcery, ta už propadá panice, protože dělá ve státní sféře, kde na ni tlačí, tak jí říkám, že na výzvy nemá reagovat, případně říct, že chce založit rodinu a že četla příběhy o ženách, které potratily po očkování. Do nějakého sporu se zaměstnavatelem jít nechce, ale já zas nevěřím, že by státní správa šla do toho, že by to byl důvod k výpovědi.


Já věřím, že k tomu nedojde. Pokud ano, já sama za sebe vím, že se nepodvolím, ale nemám žádného nadřízeného, tak je to jednodušší. Složitější to je u dcery, ta už propadá panice, protože dělá ve státní sféře, kde na ni tlačí, tak jí říkám, že na výzvy nemá reagovat, případně říct, že chce založit rodinu a že četla příběhy o ženách, které potratily po očkování. Do nějakého sporu se zaměstnavatelem jít nechce, ale já zas nevěřím, že by státní správa šla do toho, že by to byl důvod k výpovědi.

Co tedy radíš, když by na povinné očko došlo?


veď uvidíme sko zobuďte vyzerať. Povinný ockovani kalendár existuje pre deti. A sú rodicia čo neockuju. Tak uvidíme. Na sk je za toto pokuta max 331eur.


[quote="pid:44182, uid:149"]Co tedy radíš, když by na povinné očko došlo?[/quote] veď uvidíme sko zobuďte vyzerať. Povinný ockovani kalendár existuje pre deti. A sú rodicia čo neockuju. Tak uvidíme. Na sk je za toto pokuta max 331eur.

Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu . Vše je ztraceno , rozhodnou to za Nás oni a My poslechneme , nic s tím nejde udělat .
Prd je rozhodnuto , myslíte že budou chodit od domu k domu a píchat do lidí ? Už v první ulici začnou chcípat a nebude trvat dlouho a dav rozzuřených lidí je rozseká na kousky .
Jde o to lidi psychicky lámat neustálým nátlakem . Jenže tohle jde dělat oboustranně , jak ukazují akce žlutého špendlíku u hygieny a výhružné demonstrace u bydliště zapojených zrůd .
Kdykoliv můžeme přitlačit i My a to tak , že se zrůdy zeserou strachy a zašijí se na utajené místo , v rámci svého přežití .
Na každý tlak se dá reagovat protitlakem a to v programu , chcete mě zabít , zabiju já Vás .
Pokud někdo proti Nám vede vyhlazovací biologickou válku , pak je namístě bránit sebe i svoji rodinu se zbraní v ruce . A oni si to moc dobře uvědomují a mají strach z toho , kdo s tím začne a vytvoří tak symbol lidového masového odporu .
Všechno souvisí se vším a je potřeba sledovat uceleně celou fašistickou agendu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Basta-patral-odkud-si-vzali-tvurci-Green-Dealu-inspiraci-Je-to-hrozive-Existuje-pry-jen-jedina-obrana-684141


Zde má autor narušenou mozaiku ohledně druhé priority řízení , nicméně správně rozeznává nebezpečí i její příčiny a chápe jak proti fašismu bojovat , pomocí všelidového odporu .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Covid-a-Green-Deal-Katastrofa-Jako-tornado-na-jihu-Moravy-umocnene-pozarem-Vlivny-podnikatel-musel-vystoupit-684138


Ztracený je jenom ten , kdo se nechá přesvědčit o tom , že ztracený je . Každý kdo si nenechá srát na hlavu a udrží v ruce jakoukoliv zbraň , ten ztracený rozhodně není .


Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu . Vše je ztraceno , rozhodnou to za Nás oni a My poslechneme , nic s tím nejde udělat . Prd je rozhodnuto , myslíte že budou chodit od domu k domu a píchat do lidí ? Už v první ulici začnou chcípat a nebude trvat dlouho a dav rozzuřených lidí je rozseká na kousky . Jde o to lidi psychicky lámat neustálým nátlakem . Jenže tohle jde dělat oboustranně , jak ukazují akce žlutého špendlíku u hygieny a výhružné demonstrace u bydliště zapojených zrůd . Kdykoliv můžeme přitlačit i My a to tak , že se zrůdy zeserou strachy a zašijí se na utajené místo , v rámci svého přežití . Na každý tlak se dá reagovat protitlakem a to v programu , chcete mě zabít , zabiju já Vás . Pokud někdo proti Nám vede vyhlazovací biologickou válku , pak je namístě bránit sebe i svoji rodinu se zbraní v ruce . A oni si to moc dobře uvědomují a mají strach z toho , kdo s tím začne a vytvoří tak symbol lidového masového odporu . Všechno souvisí se vším a je potřeba sledovat uceleně celou fašistickou agendu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Basta-patral-odkud-si-vzali-tvurci-Green-Dealu-inspiraci-Je-to-hrozive-Existuje-pry-jen-jedina-obrana-684141 Zde má autor narušenou mozaiku ohledně druhé priority řízení , nicméně správně rozeznává nebezpečí i její příčiny a chápe jak proti fašismu bojovat , pomocí všelidového odporu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Covid-a-Green-Deal-Katastrofa-Jako-tornado-na-jihu-Moravy-umocnene-pozarem-Vlivny-podnikatel-musel-vystoupit-684138 Ztracený je jenom ten , kdo se nechá přesvědčit o tom , že ztracený je . Každý kdo si nenechá srát na hlavu a udrží v ruce jakoukoliv zbraň , ten ztracený rozhodně není .

Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu .


Ale nieeee. To je paraaadne vlakno. Takych tu je kopec a neustale dookola pribudaju. Este dobre, ze adminovia to maju pod kontrolou a zameriavaju sa na trolov propagujucich napriklad Pellegriniho svojimi styrmi vlaknami.


[quote="pid:44202, uid:185"]Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu .[/quote] Ale nieeee. To je paraaadne vlakno. Takych tu je kopec a neustale dookola pribudaju. Este dobre, ze adminovia to maju pod kontrolou a zameriavaju sa na trolov propagujucich napriklad Pellegriniho svojimi styrmi vlaknami.

Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu . Vše je ztraceno , rozhodnou to za Nás oni a My poslechneme , nic s tím nejde udělat .

Souhlas.


A podívejte se i na další vlákna nicku, který založil toto vlákno:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4074/rebel-bez-duvodu
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4077/co-je-gp


Než to moderátor opravil, byly názvy témat psané kapitálkami.


Ale i toto vlákno může být užitečné, viz např. reakce od Lin a Putinovec.


Pouze je potřeba to neživit zbytečně dlouho. Jsou potřebnější vlákna.


[quote="pid:44202, uid:185"]Toto vlákno bylo založeno jako prostředek psychického tlaku , na zlomení odhodlání k odporu . Vše je ztraceno , rozhodnou to za Nás oni a My poslechneme , nic s tím nejde udělat .[/quote] Souhlas. A podívejte se i na další vlákna nicku, který založil toto vlákno: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4074/rebel-bez-duvodu https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4077/co-je-gp Než to moderátor opravil, byly názvy témat psané kapitálkami. Ale i toto vlákno může být užitečné, viz např. reakce od Lin a Putinovec. Pouze je potřeba to neživit zbytečně dlouho. Jsou potřebnější vlákna.

Ztracený je jenom ten , kdo se nechá přesvědčit o tom , že ztracený je . Každý kdo si nenechá srát na hlavu a udrží v ruce jakoukoliv zbraň , ten ztracený rozhodně není .


V každém státě není problém svrhnout režim. Problém je v rámci možností. Co dělat dál. Kdo ho nahradí. Člověk musí vědět, kdo je vůdce, kdo vede, kdo je hlava. Musí se to vědět.Právě proto, kvůli těžké situaci, ve které se nacházíme a co nás ohrožuje. Celý svět je v naprogramovaném chaosu. Všechno se rozpadá. Civilizace se hroutí. Naprogramovaní, mistři chaosu to dělají. Znám jejich plány a metody. Jsou velmi špinavé a mají dlouhou životnost. Právě to u migrantů je jedna z nejnebezpečnějších věcí, která v rámci toho všeho hrozí. S touto fiktivní pandemií. S tímto obtěžováním a s touto biologickou zbraní, se kterou používá sílu a zastrašuje lidi, aby se lidé vzdali. Nyní dostaneme všechny nerozhodné, kteří spočítali, ale to je bohužel povaha lidské psychologie. Většina vždy kalkuluje. Kde se budou klanět a kdo bude vládnout. Teď je to jasné. Nyní bude zrno odděleno od plev až do konce. Za vše, co se nám děje, rozhodně mohou mainstreamová média. Žádná farmaceutická mafie nemůže prosadit vakcíny a drogy bez mediální přípravy lidí. Média prostřednictvím propagandy, průzkumů a druhořadé cenzury určují průběh a výsledky politických voleb. Jsou klíčovým faktorem a nesou plnou odpovědnost za ekonomický, morální a duchovní kolaps každého národa. A řeknu vám, že jsme v mimořádně vážné situaci. Pavouk, který kolem nás léta, desetiletí spřádá svou neviditelnou síť, zahájil poslední útok. Znemožnil nám pohyb, socializaci, práci, školu, zábavu, svobodné mluvení a dýchání. Brzy od nás začne brát jídlo, odešel do našeho majetku (v některých bankách už si peníze vybrat nemůžete). Nejhorší je, že to zasahuje i naše děti. Zločinecká, zvrácená skupina, která dlouhodobě parazituje na naší práci a důvěře, ekonomickém a jiném vydírání nás nutí k fyzické likvidaci. Buďte si jisti, že jsme všichni chyceni do stejné sítě, neočkovaní i očkovaní. Musíme ukončit tuto nespravedlnost, útlak a ponižování, tyto lži a pokrytectví. Nastal čas hromadného upírání poslušnosti zločinnému režimu, naprostého ignorování bezduchých, destruktivních, kvazi-protiepidemických opatření a zejména volání po očkování. Občanská neposlušnost a další formy pasivního odporu jsou v této situaci nezbytné a legitimní. A ten, kterému obvykle říkáme vládce, je jen fikce – vládcem jsme my, lidé.
Nespokojenost, vztek a odpor rostou neviditelně, ale také viditelně. Zbavíme se strachu, uvědomíme si, že jsme velká síla. Vydírali nás penězi. Peníze ale nejsou hodnotou samy o sobě. Přežijeme bez něj. Izolovali nás od sebe. Na základě toho, jaké mám informace, bude mít o čem psát kdo přežije do konce roku 2025. Do vody spadly nejrůznější teorie, kam se podíváš všude stejná písnička a stejná hra, vše pochází z jednoho centra. Nenechám se očkovat, v případě potřeby budu tvrdě bojovat proti té mafii Covid a nedám svůj život, mě, moji rodinu, gang očkovat nebude. Umím bojovat a někoho z toho gangu a mafie Covid dokážu bez mrknutí oka zabít bez problémů..


[quote="pid:44202, uid:185"]Ztracený je jenom ten , kdo se nechá přesvědčit o tom , že ztracený je . Každý kdo si nenechá srát na hlavu a udrží v ruce jakoukoliv zbraň , ten ztracený rozhodně není .[/quote] V každém státě není problém svrhnout režim. Problém je v rámci možností. Co dělat dál. Kdo ho nahradí. Člověk musí vědět, kdo je vůdce, kdo vede, kdo je hlava. Musí se to vědět.Právě proto, kvůli těžké situaci, ve které se nacházíme a co nás ohrožuje. Celý svět je v naprogramovaném chaosu. Všechno se rozpadá. Civilizace se hroutí. Naprogramovaní, mistři chaosu to dělají. Znám jejich plány a metody. Jsou velmi špinavé a mají dlouhou životnost. Právě to u migrantů je jedna z nejnebezpečnějších věcí, která v rámci toho všeho hrozí. S touto fiktivní pandemií. S tímto obtěžováním a s touto biologickou zbraní, se kterou používá sílu a zastrašuje lidi, aby se lidé vzdali. Nyní dostaneme všechny nerozhodné, kteří spočítali, ale to je bohužel povaha lidské psychologie. Většina vždy kalkuluje. Kde se budou klanět a kdo bude vládnout. Teď je to jasné. Nyní bude zrno odděleno od plev až do konce. Za vše, co se nám děje, rozhodně mohou mainstreamová média. Žádná farmaceutická mafie nemůže prosadit vakcíny a drogy bez mediální přípravy lidí. Média prostřednictvím propagandy, průzkumů a druhořadé cenzury určují průběh a výsledky politických voleb. Jsou klíčovým faktorem a nesou plnou odpovědnost za ekonomický, morální a duchovní kolaps každého národa. A řeknu vám, že jsme v mimořádně vážné situaci. Pavouk, který kolem nás léta, desetiletí spřádá svou neviditelnou síť, zahájil poslední útok. Znemožnil nám pohyb, socializaci, práci, školu, zábavu, svobodné mluvení a dýchání. Brzy od nás začne brát jídlo, odešel do našeho majetku (v některých bankách už si peníze vybrat nemůžete). Nejhorší je, že to zasahuje i naše děti. Zločinecká, zvrácená skupina, která dlouhodobě parazituje na naší práci a důvěře, ekonomickém a jiném vydírání nás nutí k fyzické likvidaci. Buďte si jisti, že jsme všichni chyceni do stejné sítě, neočkovaní i očkovaní. Musíme ukončit tuto nespravedlnost, útlak a ponižování, tyto lži a pokrytectví. Nastal čas hromadného upírání poslušnosti zločinnému režimu, naprostého ignorování bezduchých, destruktivních, kvazi-protiepidemických opatření a zejména volání po očkování. Občanská neposlušnost a další formy pasivního odporu jsou v této situaci nezbytné a legitimní. A ten, kterému obvykle říkáme vládce, je jen fikce – vládcem jsme my, lidé. Nespokojenost, vztek a odpor rostou neviditelně, ale také viditelně. Zbavíme se strachu, uvědomíme si, že jsme velká síla. Vydírali nás penězi. Peníze ale nejsou hodnotou samy o sobě. Přežijeme bez něj. Izolovali nás od sebe. Na základě toho, jaké mám informace, bude mít o čem psát kdo přežije do konce roku 2025. Do vody spadly nejrůznější teorie, kam se podíváš všude stejná písnička a stejná hra, vše pochází z jednoho centra. Nenechám se očkovat, v případě potřeby budu tvrdě bojovat proti té mafii Covid a nedám svůj život, mě, moji rodinu, gang očkovat nebude. Umím bojovat a někoho z toho gangu a mafie Covid dokážu bez mrknutí oka zabít bez problémů..

v případě potřeby budu tvrdě bojovat proti té mafii


To už je prohra krach řízení a na tohle některé klany čekají, to potřebují (jak si oni myslí) ke své záchraně. Je potřeba přijít na jiné řešení, na to co nebudou čekat, na tohle jsou připravení a je to lézt do připravené trubky. Když už škodit, tak je to musí opravdu silně zabolet a na nečekaném místě (možnosti existují - je potřeba bojovat v informačním poli - které a jakým způsobem šířené informace budou pro fašisty nejškodlivější) a ne jim ještě pomáhat řešit problémy. To, že se vše sype může být naopak naše výhoda (obyvatel), jen musíme jednat promyšleně, chytře.


[quote="pid:44221, uid:747"]v případě potřeby budu tvrdě bojovat proti té mafii[/quote] To už je prohra krach řízení a na tohle některé klany čekají, to potřebují (jak si oni myslí) ke své záchraně. Je potřeba přijít na jiné řešení, na to co nebudou čekat, na tohle jsou připravení a je to lézt do připravené trubky. Když už škodit, tak je to musí opravdu silně zabolet a na nečekaném místě (možnosti existují - je potřeba bojovat v informačním poli - které a jakým způsobem šířené informace budou pro fašisty nejškodlivější) a ne jim ještě pomáhat řešit problémy. To, že se vše sype může být naopak naše výhoda (obyvatel), jen musíme jednat promyšleně, chytře.
Upravené 21. 11. 2021 o 10:49

Ještě si všimněte , o co se nick Globalisté opakovaně snaží . Přestože je zde spousta hotových vláken s danou problematikou , kam lze informace vkládat , zakládá-dají stále nová vlákna , patřičně psychologicky směřované .
Je to snad jen můj pocit , že řízeně směřují diskuzi tam kam potřebují a snaží se tím "moderovat" diskuzi ?
Jak řekl Fučík , Lidé bděte !


Ještě si všimněte , o co se nick Globalisté opakovaně snaží . Přestože je zde spousta hotových vláken s danou problematikou , kam lze informace vkládat , zakládá-dají stále nová vlákna , patřičně psychologicky směřované . Je to snad jen můj pocit , že řízeně směřují diskuzi tam kam potřebují a snaží se tím "moderovat" diskuzi ? Jak řekl Fučík , Lidé bděte !

(možnosti existují - je potřeba bojovat v informačním poli
Co informační pole, to pomůže, když jsou všechna média pod kontrolou, když k vám třeba přijdou se zbraněmi a pak vás násilně očkují. Ono se to snadno píše na internetu a až přijde realita toho všeho, většina bude ve frontě na očkování..1% se neočkuje, všichni ostatní se nechají očkovat ze strachu a strach je v každém.


[quote="pid:44227, uid:426"](možnosti existují - je potřeba bojovat v informačním poli[/quote] Co informační pole, to pomůže, když jsou všechna média pod kontrolou, když k vám třeba přijdou se zbraněmi a pak vás násilně očkují. Ono se to snadno píše na internetu a až přijde realita toho všeho, většina bude ve frontě na očkování..1% se neočkuje, všichni ostatní se nechají očkovat ze strachu a strach je v každém.

Verim, ze tem na tieto diskusie mame na fore dostatok.


@Globalisté predtym, nez nejaku temu zalozis skus si pozriet ci ten prispevok by skor nepatril k uz existujucej. Vdaka.

Verim, ze tem na tieto diskusie mame na fore dostatok. @Globalisté predtym, nez nejaku temu zalozis skus si pozriet ci ten prispevok by skor nepatril k uz existujucej. Vdaka.

Moderator

1.87k
21
14
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept