Mimo kategórií
Na ceste do Európy sa v Stredozemnom mori utopili desiatky migrantov

Na ceste do Európy sa v Stredozemnom mori utopili desiatky migrantov


V Stredozemnom mori pri pobreží Líbye sa utopilo viac ako 75 migrantov. Informovala o tom Medzinárodná organizácia pre migráciu (IOM) na Twitteri.


Desiatky migrantov údajne cestovali do Európy loďou. Rybárom sa podarilo zachrániť 15 utečencov, previezli ich do líbyjského mesta Zuwara. Organizácia dodala, že celkovo tento rok zomrelo v centrálnom Stredomorí viac ako 1300 ľudí.


Francúzska polícia predtým umožnila davu migrantov nerušene opustiť pobrežie Francúzska v snahe preplávať Lamanšský prieliv na ceste do Spojeného kráľovstva. Británia uviedla, že ponúkla francúzskej strane zorganizovanie spoločnej hliadky nad Lamanšským prielivom, ale nedostala súhlas od Paríža.
https://lenta.ru/news/2021/11/21/migranty/


Na ceste do Európy sa v Stredozemnom mori utopili desiatky migrantov V Stredozemnom mori pri pobreží Líbye sa utopilo viac ako 75 migrantov. Informovala o tom Medzinárodná organizácia pre migráciu (IOM) na Twitteri. Desiatky migrantov údajne cestovali do Európy loďou. Rybárom sa podarilo zachrániť 15 utečencov, previezli ich do líbyjského mesta Zuwara. Organizácia dodala, že celkovo tento rok zomrelo v centrálnom Stredomorí viac ako 1300 ľudí. Francúzska polícia predtým umožnila davu migrantov nerušene opustiť pobrežie Francúzska v snahe preplávať Lamanšský prieliv na ceste do Spojeného kráľovstva. Británia uviedla, že ponúkla francúzskej strane zorganizovanie spoločnej hliadky nad Lamanšským prielivom, ale nedostala súhlas od Paríža. https://lenta.ru/news/2021/11/21/migranty/

Možná si někteří začnou svůj vpád do Evropy rozmýšlet...


Možná si někteří začnou svůj vpád do Evropy rozmýšlet...

A kolik zemřelo lidí na corona běsnění . I tak se dá bojovat v informačním prostředí .


A kolik zemřelo lidí na corona běsnění . I tak se dá bojovat v informačním prostředí .
292
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept