Zahraničná politika
Covid - Omicron

Nuz asi ste zaculi vsetci o novom "strasiaku: z navom OMIKRON.


Akurat boli zverejene velmi zaujimave detaily a pravdepodobny zdroj


Thailandmedical dnes ide


A. Omicron variant bol z velkou pravdepodobnostou
zavleceny do Botswany troma plne zaockovanymi britskymi diplomatmi, ktory prisli do Kasane na konferenciu


B. Je celkom mozne, ze omicron sa ticho siri uz aj v EU niekolko tyzdnov. Vacsina PCR testov ho neumoznuje detekovat.


C. Omikron ma az 32 mutacii (delta 17) len v oblasti spike proteinovej casti genomu (celkovo 59) a pritom je stabilny navzdory virologom, ktori tvrdia, ze taktyto mnohomutacny virus rychlo zanika.


oficial info:
https://www.thailandmedical.news/news/this-is-getting-hilarious-did-the-omicron-or-b-1-1-529-variant-originate-from-uk-and-not-the-african-continent


Nuz asi ste zaculi vsetci o novom "strasiaku: z navom OMIKRON. Akurat boli zverejene velmi zaujimave detaily a pravdepodobny zdroj Thailandmedical dnes ide A. Omicron variant bol z velkou pravdepodobnostou zavleceny do Botswany troma plne zaockovanymi britskymi diplomatmi, ktory prisli do Kasane na konferenciu B. Je celkom mozne, ze omicron sa ticho siri uz aj v EU niekolko tyzdnov. Vacsina PCR testov ho neumoznuje detekovat. C. Omikron ma az 32 mutacii (delta 17) len v oblasti spike proteinovej casti genomu (celkovo 59) a pritom je stabilny navzdory virologom, ktori tvrdia, ze taktyto mnohomutacny virus rychlo zanika. oficial info: https://www.thailandmedical.news/news/this-is-getting-hilarious-did-the-omicron-or-b-1-1-529-variant-originate-from-uk-and-not-the-african-continent
Upravené 28. 11. 2021 o 10:52

A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je a ide len o bežné respiračné ochorenia, ktoré tu už máme desiatky rokov... plus umocnené panikou a strachom, ktoré šíria médiá, takže sa s tým telo aj pod týmto tlakom horšie vysporadúva? Má vlastne Covid aspoň jeden príznak, ktorý by sa nevyskytoval u iných známych respiračných ochorení?


Hovorím to preto, lebo stretol som sa aj s touto verziou, veľmi dobre odôvodnenou a podloženou, ktorá sa tiež nedá vylúčiť. Psychosomatika dokáže neuveriteľne priťažiť. Ak by to bola pravda, že vo vzduchu nie je žiadny kovid-19, potom by to bola neskutočná davová psychóza. Neviem koľko ľudí by malo odvahu si priznať, že sa tiež nechalo oklamať. Oklamané národy by tomu odmietali uveriť. Veď načo by globalisti vyrábali vírus, ktorí sa aj tak príznakmi ničím nelíši od iných respiračných ochorení. A pri šarlatánskych postupoch izolácie a sekvenovania (počítačovým modelovaním), ktoré má v rukách len úzka skupina vedcov - genetických inžinierov, je to oblasť, do ktorej iní odborníci príliš nevidia a musia im slepo dôverovať.


Dôležitá je vakcína. Tá redukuje populáciu o pár percent a celá kovid agenda zároveň ničí a redukuje nie veľké korporácie, ale živnostníkov a malý/stredný biznis. Vlastne pomáha presúvať kapitál a moc do rúk veľkých nadnárodných korporácií. Tie zbytky súkromného vlastníctva. Matovič to surovo a neskrývane plní. Nadáva živnostníkom do podvodníkov a jeho daňová reforma je nastavená tak, aby im ešte viac utiahol slučku pod krkom a znemožnil podnikanie. Zdravotníctvu púšťa žilou, berie financie nemocniciam a nedvíha platy sestrám a lekárom, takže odchádzajú. Rozkladá právny štát. Veľkých zahraničných podnikov na SK sa nedotýka. Poslušne plní globalistickú agendu. Smrad jeden.


A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je a ide len o bežné respiračné ochorenia, ktoré tu už máme desiatky rokov... plus umocnené panikou a strachom, ktoré šíria médiá, takže sa s tým telo aj pod týmto tlakom horšie vysporadúva? Má vlastne Covid aspoň jeden príznak, ktorý by sa nevyskytoval u iných známych respiračných ochorení? Hovorím to preto, lebo stretol som sa aj s touto verziou, veľmi dobre odôvodnenou a podloženou, ktorá sa tiež nedá vylúčiť. Psychosomatika dokáže neuveriteľne priťažiť. Ak by to bola pravda, že vo vzduchu nie je žiadny kovid-19, potom by to bola neskutočná davová psychóza. Neviem koľko ľudí by malo odvahu si priznať, že sa tiež nechalo oklamať. Oklamané národy by tomu odmietali uveriť. Veď načo by globalisti vyrábali vírus, ktorí sa aj tak príznakmi ničím nelíši od iných respiračných ochorení. A pri šarlatánskych postupoch izolácie a sekvenovania (počítačovým modelovaním), ktoré má v rukách len úzka skupina vedcov - genetických inžinierov, je to oblasť, do ktorej iní odborníci príliš nevidia a musia im slepo dôverovať. Dôležitá je vakcína. Tá redukuje populáciu o pár percent a celá kovid agenda zároveň ničí a redukuje nie veľké korporácie, ale živnostníkov a malý/stredný biznis. Vlastne pomáha presúvať kapitál a moc do rúk veľkých nadnárodných korporácií. Tie zbytky súkromného vlastníctva. Matovič to surovo a neskrývane plní. Nadáva živnostníkom do podvodníkov a jeho daňová reforma je nastavená tak, aby im ešte viac utiahol slučku pod krkom a znemožnil podnikanie. Zdravotníctvu púšťa žilou, berie financie nemocniciam a nedvíha platy sestrám a lekárom, takže odchádzajú. Rozkladá právny štát. Veľkých zahraničných podnikov na SK sa nedotýka. Poslušne plní globalistickú agendu. Smrad jeden.

ide len o bežné respiračné ochorenia, ktoré tu už máme desiatky rokov... plus umocnené panikou a strachom, ktoré šíria médiá, takže sa s tým telo aj pod týmto tlakom horšie


dnes som počúvala tu Česku konferenciu. Rozprávali tam lekári ale aj jedna novinárka. Povedala ako vznikajú správy. Mimo iného tiež povedala, že to čo predvádza dnešná zurnalistika je neurolingvisticke programovanie. Si všimnite ako všetky hesla vyzerajú rovnako, ako viacerí predstavitelia vravia o “pandemii neockovanych” a pod.


https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Neurolingvistick%C3%A9_programov%C3%A1n%C3%AD


[quote="pid:45387, uid:6"]ide len o bežné respiračné ochorenia, ktoré tu už máme desiatky rokov... plus umocnené panikou a strachom, ktoré šíria médiá, takže sa s tým telo aj pod týmto tlakom horšie[/quote] dnes som počúvala tu Česku konferenciu. Rozprávali tam lekári ale aj jedna novinárka. Povedala ako vznikajú správy. Mimo iného tiež povedala, že to čo predvádza dnešná zurnalistika je neurolingvisticke programovanie. Si všimnite ako všetky hesla vyzerajú rovnako, ako viacerí predstavitelia vravia o “pandemii neockovanych” a pod. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Neurolingvistick%C3%A9_programov%C3%A1n%C3%AD

A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je

Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby. Kebyže by toto fungovalo, tak som už dávno z kovidu plne zotavený, ponechanie pacienta svojmu osudu ma za následok napr. u mňa pomalé zotavovanie. A to som vlastne este dobre obišiel.
Bojkotujme pokiaľ to ide výrobky zahraničných korporácií.


[quote="pid:45387, uid:6"]A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je[/quote] Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby. Kebyže by toto fungovalo, tak som už dávno z kovidu plne zotavený, ponechanie pacienta svojmu osudu ma za následok napr. u mňa pomalé zotavovanie. A to som vlastne este dobre obišiel. Bojkotujme pokiaľ to ide výrobky zahraničných korporácií.

Neviem koľko ľudí by malo odvahu si priznať, že sa tiež nechalo oklamať. Oklamané národy by tomu odmietali uveriť.


Tento video úryvok podrobne popisuje takýto experiment, ktorý GP realizoval desaťročie v jednom americkom mestečku.
https://www.youtube.com/watch?v=HWfTYjr0tAw


A ešte krátky dodatok
https://www.youtube.com/watch?v=lk2nR203Br4


[quote="pid:45387, uid:6"]Neviem koľko ľudí by malo odvahu si priznať, že sa tiež nechalo oklamať. Oklamané národy by tomu odmietali uveriť.[/quote] Tento video úryvok podrobne popisuje takýto experiment, ktorý GP realizoval desaťročie v jednom americkom mestečku. https://www.youtube.com/watch?v=HWfTYjr0tAw A ešte krátky dodatok https://www.youtube.com/watch?v=lk2nR203Br4

Všímáte si tu jejich pitomou historku o tom , jak tu zákeřnou novinku přenášejí nezodpovědní cestovatelé a jak už mají zdokumentováno , kdo , kdy , kde ? Dělají z lidí blbce a ani si s tím nadávají žádnou práci .
Všechno zachranují masáží přes prašivou televizi , kde nastoupí vycvičená čubka , nebo jiný odporný prestitut a ze čtecího zařízení čte bláboly pro ovce .
Už řada lidí , kteří dříve nechápali proč už více než desetiletí vůbec nesleduji televizi , mi říkají , že už se na ty lži nemohou dívat .


Všímáte si tu jejich pitomou historku o tom , jak tu zákeřnou novinku přenášejí nezodpovědní cestovatelé a jak už mají zdokumentováno , kdo , kdy , kde ? Dělají z lidí blbce a ani si s tím nadávají žádnou práci . Všechno zachranují masáží přes prašivou televizi , kde nastoupí vycvičená čubka , nebo jiný odporný prestitut a ze čtecího zařízení čte bláboly pro ovce . Už řada lidí , kteří dříve nechápali proč už více než desetiletí vůbec nesleduji televizi , mi říkají , že už se na ty lži nemohou dívat .

více než desetiletí vůbec nesleduji televizi
Nevíte někdo, jestli se dá vykličkovat z toho placení měsíčního výpalného české televizi? Máte s tím někdo zkušenosti?


[quote="pid:45396, uid:185"]více než desetiletí vůbec nesleduji televizi[/quote]Nevíte někdo, jestli se dá vykličkovat z toho placení měsíčního výpalného české televizi? Máte s tím někdo zkušenosti?

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/608465-europa-sa-boji-omikronu-z-jar-prileteli-lietadla-plne-covidu/


No presne:


  • ešte sa len objavil vírus, ale už o nom vieme všetko
  • má veľa mutácii, aj mladi koncia v nemocnici
  • pfizer, biontech už prispôsobujú vakcíny (zrazu to ide sup-sup)
  • sama bububu, ja už neviem, na mna už pôsobí ako píše @Putinovec . Ja neviem už je to ako obohrané plátna, tá covid agenda padnúť musí, toto už je priveľa.
  • ja telku tiež nepozeram už roky, obcas keď idem k mame do izby, a ešte prvej vlne, keď sme nevedeli o čo ide.

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/608465-europa-sa-boji-omikronu-z-jar-prileteli-lietadla-plne-covidu/ No presne: - ešte sa len objavil vírus, ale už o nom vieme všetko - má veľa mutácii, aj mladi koncia v nemocnici - pfizer, biontech už prispôsobujú vakcíny (zrazu to ide sup-sup) - sama bububu, ja už neviem, na mna už pôsobí ako píše @Putinovec . Ja neviem už je to ako obohrané plátna, tá covid agenda padnúť musí, toto už je priveľa. - ja telku tiež nepozeram už roky, obcas keď idem k mame do izby, a ešte prvej vlne, keď sme nevedeli o čo ide.

Na to se dá jedině odpovědět slovy molekulární genetičky Pekové „je potřeba zjistit, z které jeskyně ti netopýři vyletují“. Jak roste odpor proti vakcinaci, roste samozřejmě i tlak ze strany netopýrů, a ten nepoleví, dokud nedosáhnou svého. Takže je třeba tu jeskyni najít a zabetonovat vchod, vypálit nebo vyhodit do povětří i s obyvateli. V opačném případě hrozí lidstvu doživotní povinná vakcinace, což je otroctví, jen místo biče se použije injekce.


Na to se dá jedině odpovědět slovy molekulární genetičky Pekové „je potřeba zjistit, z které jeskyně ti netopýři vyletují“. Jak roste odpor proti vakcinaci, roste samozřejmě i tlak ze strany netopýrů, a ten nepoleví, dokud nedosáhnou svého. Takže je třeba tu jeskyni najít a zabetonovat vchod, vypálit nebo vyhodit do povětří i s obyvateli. V opačném případě hrozí lidstvu doživotní povinná vakcinace, což je otroctví, jen místo biče se použije injekce.

Nevíte někdo, jestli se dá vykličkovat z toho placení měsíčního výpalného české televizi


neviem ako tá mate v CR, u nás to bolo voľakedy podmienene vlastníctvom tv, teraz mame zástrčkový zákon. Teda každý kto má elektrinu, platí. Niektorí majú úľavy.


[quote="pid:45398, uid:260"]Nevíte někdo, jestli se dá vykličkovat z toho placení měsíčního výpalného české televizi[/quote] neviem ako tá mate v CR, u nás to bolo voľakedy podmienene vlastníctvom tv, teraz mame zástrčkový zákon. Teda každý kto má elektrinu, platí. Niektorí majú úľavy.

Jardob,


přidám vlastní zkušenost.


Konec léta minulého roku jsem asi měl Covid19. Zásadní rozdíly oproti "běžné chřipce", které jsem zaznamenal byla úplná ztráta čichu, která je po více než roce subjektivně na 50 % (snížená "mez detekce"smile.


Mám změněné vnímání některých pachů, a to spíše negativně. Fyzická slabost jako u chřipky se projevovala silněji, ale pouze právě při fyzické aktivitě. V normálním fungování bez rozdílu.


Toto se táhlo bez změny asi 10 dní, přičemž ve 2/3 jsem měl den, kdy mi bylo skutečně zle (zvracení a bolest hlavy). Nepomáhala mi žádná chemoterapie (brufen, aspirin...). Organismus si tím "musel projít".


Naproti tomu defaultní chřipka - naposledy tento rok byla v podstatě na 2 dny.


Nejsem si vědom, že bych byl napojen na hysterický Covid egregor, ale tvou variantu úplně nezatracuji.


Jardob, přidám vlastní zkušenost. Konec léta minulého roku jsem asi měl Covid19. Zásadní rozdíly oproti "běžné chřipce", které jsem zaznamenal byla úplná ztráta čichu, která je po více než roce subjektivně na 50 % (snížená "mez detekce"). Mám změněné vnímání některých pachů, a to spíše negativně. Fyzická slabost jako u chřipky se projevovala silněji, ale pouze právě při fyzické aktivitě. V normálním fungování bez rozdílu. Toto se táhlo bez změny asi 10 dní, přičemž ve 2/3 jsem měl den, kdy mi bylo skutečně zle (zvracení a bolest hlavy). Nepomáhala mi žádná chemoterapie (brufen, aspirin...). Organismus si tím "musel projít". Naproti tomu defaultní chřipka - naposledy tento rok byla v podstatě na 2 dny. Nejsem si vědom, že bych byl napojen na hysterický Covid egregor, ale tvou variantu úplně nezatracuji.

@hael - Výpalné za tv platit nemusíš, stačí vyplnit čestné prohlášení, že nevlastníš tv přijímač. Platím jen za rozhlas, tam se to okecat moc nedá, rádio je dneska skoro ve všem.

@hael - Výpalné za tv platit nemusíš, stačí vyplnit čestné prohlášení, že nevlastníš tv přijímač. Platím jen za rozhlas, tam se to okecat moc nedá, rádio je dneska skoro ve všem.

Teda každý kto má elektrinu, platí


Je to tak. Stačí mít doma internet nebo radio.
Prostě platit musíme. Je to jedna z věcí, která mě dlouhodobě štve. Někdo si řekne, že je to maličkost a těch "pár korun" neřeší. Jenže když se to sečte, tak to jsou obrovské prachy, které si mezi sebou rozdělí zaprodanci a zrádci národa. To se jim to pak lže s takovou finanční podporou. Já se jen divím, že se někdo tvrdě nezasadí o zrušení těchto poplatků.
ČT je kavárenská žumpa, tak ať si ji platí kavárna. Stejně na ně nikdo jiný nekouká


[quote="pid:45401, uid:273"]Teda každý kto má elektrinu, platí[/quote] Je to tak. Stačí mít doma internet nebo radio. Prostě platit musíme. Je to jedna z věcí, která mě dlouhodobě štve. Někdo si řekne, že je to maličkost a těch "pár korun" neřeší. Jenže když se to sečte, tak to jsou obrovské prachy, které si mezi sebou rozdělí zaprodanci a zrádci národa. To se jim to pak lže s takovou finanční podporou. Já se jen divím, že se někdo tvrdě nezasadí o zrušení těchto poplatků. ČT je kavárenská žumpa, tak ať si ji platí kavárna. Stejně na ně nikdo jiný nekouká

A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je


Kurgiňan ve svých analýzách upozorňuje na podivná onemocnění a úmrtí už v r. 2019 v USA, kdy bylo mnoho případů onemocnění u lidí ve věku kolem 20 let, kteří "....se dostavují s těžkou dušností, často po několika dnech utrpení se zvracením, zimnicí a únavou. Někteří skončili na několik týdnů na jednotce intenzivní péče nebo na ventilátoru.
....podle nejnovějších odhadů Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA se během chřipkové sezóny, která začala v USA v září 2019, nakazilo více než 30 milionů Američanů, z nichž více než 20 000 zemřelo. Robert Redfield, ředitel CDC, nedávno veřejně přiznal, že někteří z těch, kteří zemřeli na chřipku, skutečně trpěli novým typem koronavirové pneumonie."


Tehdy se o tom psalo jako o nemoci z elektronických cigaret.
Zároveň se objevila zpráva, že v červenci 2019 byla uzavřena vojenská biologická laboratoř Fort Detrick.
The New York Times 5. srpna 2019 napsal, že "...kvůli bezpečnostním problémům zastavila vojenská laboratoř ( Fort Detrick ) výzkum smrtících mikrobů. Bezpečnostní problémy v prominentní vojenské biolaboratoři vedly vládu k zastavení výzkumu spojeného s nebezpečnými mikroby, jako je virus Ebola.“
Vzniklo podezření na únik z laboratoře.


11.března 2020 na zasedání Sněmovny reprezentantů Kongresu USA se probíralo onemocnění lidí v r. 2019 a kongresman Harley Rouda zmiňuje nedostatečný počet testovacích sad a říká:... „Bez testovacích sad by mohli být ti, kteří se nakazili chřipkou, špatně diagnostikováni. Ve skutečnosti dost pravděpodobně měli covid-19.“ …
https://www.youtube.com/watch?v=Y_dU2RCqWs4&feature=emb_logo


V r. 2019 žádná hysterie kolem viru nebyla, přesto lidé umírali.


https://kob-forum.eu/2021/01/19/3a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-iii/
https://kob-forum.eu/2021/01/19/3b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-iii-dokonceni/


[quote="pid:45387, uid:6"]A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je[/quote] Kurgiňan ve svých analýzách upozorňuje na podivná onemocnění a úmrtí už v r. 2019 v USA, kdy bylo mnoho případů onemocnění u lidí ve věku kolem 20 let, kteří "....se dostavují s těžkou dušností, často po několika dnech utrpení se zvracením, zimnicí a únavou. Někteří skončili na několik týdnů na jednotce intenzivní péče nebo na ventilátoru. ....podle nejnovějších odhadů Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA se během chřipkové sezóny, která začala v USA v září 2019, nakazilo více než 30 milionů Američanů, z nichž více než 20 000 zemřelo. Robert Redfield, ředitel CDC, nedávno veřejně přiznal, že někteří z těch, kteří zemřeli na chřipku, skutečně trpěli novým typem koronavirové pneumonie." Tehdy se o tom psalo jako o nemoci z elektronických cigaret. Zároveň se objevila zpráva, že v červenci 2019 byla uzavřena vojenská biologická laboratoř Fort Detrick. The New York Times 5. srpna 2019 napsal, že "...kvůli bezpečnostním problémům zastavila vojenská laboratoř ( Fort Detrick ) výzkum smrtících mikrobů. Bezpečnostní problémy v prominentní vojenské biolaboratoři vedly vládu k zastavení výzkumu spojeného s nebezpečnými mikroby, jako je virus Ebola.“ Vzniklo podezření na únik z laboratoře. 11.března 2020 na zasedání Sněmovny reprezentantů Kongresu USA se probíralo onemocnění lidí v r. 2019 a kongresman Harley Rouda zmiňuje nedostatečný počet testovacích sad a říká:... „Bez testovacích sad by mohli být ti, kteří se nakazili chřipkou, špatně diagnostikováni. Ve skutečnosti dost pravděpodobně měli covid-19.“ … https://www.youtube.com/watch?v=Y_dU2RCqWs4&feature=emb_logo V r. 2019 žádná hysterie kolem viru nebyla, přesto lidé umírali. https://kob-forum.eu/2021/01/19/3a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-iii/ https://kob-forum.eu/2021/01/19/3b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-iii-dokonceni/
Upravené 28. 11. 2021 o 11:00

@Achetaton
Opět souhlas. Však již před časem jsem napsal, že je potřeba použít termobarickou bombu. Ta vše spálí. Dá se to říci ještě trochu jinak, a to že levá ruka drží sáček, ze kterého sype a rozprašuje různé varianty viru, pravá ruka drží injekci se šmakuládou. Obé stojí za hovno a likviduje lidstvo. Je třeba ustřelit hlavu, která ty ruce řídí.

@Achetaton Opět souhlas. Však již před časem jsem napsal, že je potřeba použít termobarickou bombu. Ta vše spálí. Dá se to říci ještě trochu jinak, a to že levá ruka drží sáček, ze kterého sype a rozprašuje různé varianty viru, pravá ruka drží injekci se šmakuládou. Obé stojí za hovno a likviduje lidstvo. Je třeba ustřelit hlavu, která ty ruce řídí.

Jarek

termobarickou bombu
Nevím jestli zrovna tuto zbraň. Má obrovskou prostorovou ničivou sílu. Kdo zaručí, že ten třaskavý aerosol nenateče někam, kam nemá. A ty laboratoře nejsou někde izolované v poušti. Nicméně zničit ano. Asi všechno má svůj čas.


[quote="pid:45414, uid:471"]termobarickou bombu[/quote]Nevím jestli zrovna tuto zbraň. Má obrovskou prostorovou ničivou sílu. Kdo zaručí, že ten třaskavý aerosol nenateče někam, kam nemá. A ty laboratoře nejsou někde izolované v poušti. Nicméně zničit ano. Asi všechno má svůj čas.

Kdo zaručí, že ten třaskavý aerosol nenateče někam, kam nemá.

Když se kácí les, tak létají třísky. Na tomto světě zatím většinou trpí nevinní lidé, bohužel.


[quote="pid:45416, uid:260"]Kdo zaručí, že ten třaskavý aerosol nenateče někam, kam nemá.[/quote] Když se kácí les, tak létají třísky. Na tomto světě zatím většinou trpí nevinní lidé, bohužel.

Jarek

Když se kácí les, tak létají třísky
Rusové by se takto mohli dostat na úroveň toho zmetka Čerčila. Určitě se najdou ji jiné postupy, třeba: 1.) zarušit prostor, aby nemohla uniknout data do centra 2.) hned na to tam odpálit nálož s vysokoteplotním hořením


[quote="pid:45420, uid:471"]Když se kácí les, tak létají třísky[/quote]Rusové by se takto mohli dostat na úroveň toho zmetka Čerčila. Určitě se najdou ji jiné postupy, třeba: 1.) zarušit prostor, aby nemohla uniknout data do centra 2.) hned na to tam odpálit nálož s vysokoteplotním hořením

Určitě se najdou ji jiné postupy

Může být. Věda v oblasti vojenství předbíhá vědu v civilu v průměru o 70 až 100 let. Takže proč ne.


[quote="pid:45423, uid:260"]Určitě se najdou ji jiné postupy[/quote] Může být. Věda v oblasti vojenství předbíhá vědu v civilu v průměru o 70 až 100 let. Takže proč ne.

Jarek

pfizer, biontech už prispôsobujú vakcíny (zrazu to ide sup-sup)


vakcíny prispôsobia, len či to zachytia ich Antigeny a PCR testy..... či zas oblbnú ľudí...


[quote="pid:45399, uid:273"]pfizer, biontech už prispôsobujú vakcíny (zrazu to ide sup-sup)[/quote] vakcíny prispôsobia, len či to zachytia ich Antigeny a PCR testy..... či zas oblbnú ľudí...

pripájam link z diskusie pod Oriho článkom
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/11/26/europa-zahori-zial-nie-laskou/#comment-17007
Kľúčové slová: Eleanor McBean, Kevin Barry


https://cz24.news/nejvetsi-masova-vrazda-v-dejinach-lidstva-zustava-stale-neprozkoumana-spanelka-aneb-strasne-tajemstvi-ktere-se-snazi-skryt/


Největší masová vražda v dějinách lidstva zůstává stále neprozkoumaná. „Španělka“, aneb strašné tajemství, které se snaží skrýt
toleté tajemství španělské chřipky se postupně odhaluje až v naší době. Existuje silné podezření, že pandemii – ať chtě, nebo nechtě – vyvolaly nejnovější léky té doby, které vyráběli Rockefeller a Gates.


pripájam link z diskusie pod Oriho článkom https://oracle911blog.wordpress.com/2021/11/26/europa-zahori-zial-nie-laskou/#comment-17007 Kľúčové slová: Eleanor McBean, Kevin Barry https://cz24.news/nejvetsi-masova-vrazda-v-dejinach-lidstva-zustava-stale-neprozkoumana-spanelka-aneb-strasne-tajemstvi-ktere-se-snazi-skryt/ Největší masová vražda v dějinách lidstva zůstává stále neprozkoumaná. „Španělka“, aneb strašné tajemství, které se snaží skrýt toleté tajemství španělské chřipky se postupně odhaluje až v naší době. Existuje silné podezření, že pandemii – ať chtě, nebo nechtě – vyvolaly nejnovější léky té doby, které vyráběli Rockefeller a Gates.

Gates

Ano, ale ten Gates nebyl předkem dnešního Gatese, jen jmenovcem.


[quote="pid:45435, uid:11"]Gates[/quote] Ano, ale ten Gates nebyl předkem dnešního Gatese, jen jmenovcem.

Jarek

Existuje silné podezření, že pandemii – ať chtě, nebo nechtě – vyvolaly nejnovější léky té doby, které vyráběli Rockefeller a Gates.


vcera na tej Českej konferencii už neviem ktorý lekár hovoril, že to vôbec nebola chrípkovým epidémia ale nepodarená vakcinácie proti menigokokom. Dúfam, že bude niekde zaznam.


ešte k omikronu, možno by sa to hodilo do vtipov, ale presne to vystihuje:
61a37f2230304


[quote="pid:45435, uid:11"]Existuje silné podezření, že pandemii – ať chtě, nebo nechtě – vyvolaly nejnovější léky té doby, které vyráběli Rockefeller a Gates.[/quote] vcera na tej Českej konferencii už neviem ktorý lekár hovoril, že to vôbec nebola chrípkovým epidémia ale nepodarená vakcinácie proti menigokokom. Dúfam, že bude niekde zaznam. ešte k omikronu, možno by sa to hodilo do vtipov, ale presne to vystihuje: ![61a37f2230304](serve/attachment&path=61a37f2230304)
Upravené 28. 11. 2021 o 14:08

ešte k omikronu, možno by sa to hodilo do vtipov, ale presne to vystihuje:

...chudák Ken, určite prekonáva tento variant.


[quote="pid:45454, uid:273"]ešte k omikronu, možno by sa to hodilo do vtipov, ale presne to vystihuje:[/quote] ...chudák Ken, určite prekonáva tento variant.

At zdechne fašista . Pro co bojoval , na to at se napíchne .
Dostane jen to , co plnou hrstí vnucuje ostatním .


At zdechne fašista . Pro co bojoval , na to at se napíchne . Dostane jen to , co plnou hrstí vnucuje ostatním .

New York vyhlásil kvůli omikronu stav nouze


Guvernérka státu New York Kathy Hochulová v pátek vyhlásila stav nouze kvůli nové mutaci koronaviru omikron, a to navzdory tomu, že tamní úřady zatím nezaznamenaly ani jeden případ této nebezpečné varianty.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/new-york-vyhlasil-kvuli-omikronu-stav-nouze-40379427


New York vyhlásil kvůli omikronu stav nouze Guvernérka státu New York Kathy Hochulová v pátek vyhlásila stav nouze kvůli nové mutaci koronaviru omikron, a to navzdory tomu, že tamní úřady zatím nezaznamenaly ani jeden případ této nebezpečné varianty. https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/new-york-vyhlasil-kvuli-omikronu-stav-nouze-40379427

Ten omikron sa rozsiril nejak extremne rychlo a delta sa nam vytraca z infopola ze by zacali vakciny ucinkovat tak rychlo v niceni imunity ze je potrebne vysvetlit prichadzajuce velke narasty mrtvych ockovanych rezistentnym variantom?


Ten omikron sa rozsiril nejak extremne rychlo a delta sa nam vytraca z infopola ze by zacali vakciny ucinkovat tak rychlo v niceni imunity ze je potrebne vysvetlit prichadzajuce velke narasty mrtvych ockovanych rezistentnym variantom?

Ten omikron sa rozsiril nejak extremne rychlo a delta sa nam vytraca z infopola ze by zacali vakciny ucinkovat tak rychlo v niceni imunity ze je potrebne vysvetlit prichadzajuce velke narasty mrtvych ockovanych rezistentnym variantom?


Asi jediný možný způsob, jak udržet narativ alespoň pro ty natvrdlejší.


[quote="pid:45490, uid:69"]Ten omikron sa rozsiril nejak extremne rychlo a delta sa nam vytraca z infopola ze by zacali vakciny ucinkovat tak rychlo v niceni imunity ze je potrebne vysvetlit prichadzajuce velke narasty mrtvych ockovanych rezistentnym variantom?[/quote] Asi jediný možný způsob, jak udržet narativ alespoň pro ty natvrdlejší.

Takže objeví se jakoby nová mutace Omikron. Dobrá budu si hrát na to, že tomu věřím a že věřím všemu kolem Omikronu. Pfizer reaguje tak, že vakcínu upravuje a brzy původní vakcínu bude aktualizovat. Mimochodem to mě připomíná pravidelné aktualizace například ve Windows apod. Dobře, budu si hrát na to, že tomu věřím a že Pfizer nelže a že do 100 dní je schopen vyrobit vakcínu na míru. Dobrá a co zkoušení vakcíny, které v průměru probíhá cca 6 let, ale taky i 15 let. Tady to budou prát okamžitě do lidí. To je neuvěřitelné. Surrealismus hadr. A lidi dál budou nastavovat rameno.
Více zde: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pfizer-pro-novinky-vakcinu-uz-upravujeme-40379315#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=z5pREiPJBBG-202111281814&dop_id=40379315&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Takže objeví se jakoby nová mutace Omikron. Dobrá budu si hrát na to, že tomu věřím a že věřím všemu kolem Omikronu. Pfizer reaguje tak, že vakcínu upravuje a brzy původní vakcínu bude aktualizovat. Mimochodem to mě připomíná pravidelné aktualizace například ve Windows apod. Dobře, budu si hrát na to, že tomu věřím a že Pfizer nelže a že do 100 dní je schopen vyrobit vakcínu na míru. Dobrá a co zkoušení vakcíny, které v průměru probíhá cca 6 let, ale taky i 15 let. Tady to budou prát okamžitě do lidí. To je neuvěřitelné. Surrealismus hadr. A lidi dál budou nastavovat rameno. Více zde: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pfizer-pro-novinky-vakcinu-uz-upravujeme-40379315#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=z5pREiPJBBG-202111281814&dop_id=40379315&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jarek

Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby. Kebyže by toto fungovalo, tak som už dávno z kovidu plne zotavený, ponechanie pacienta svojmu osudu ma za následok napr. u mňa pomalé zotavovanie. A to som vlastne este dobre obišiel.

Ako vieš? Možno je a možno nie je. Si si istý, že ak by ťa ambulantný doktor odbil a nechal prechodiť obyčajné respiračné virové ochorenie, bol by si na tom inak?


Na druhú stranu, tie rôzne hypotézy o úniku z wuchanského laboratória, ktoré boli oficiálne popierané, v podstate len slúžia na utvrdenie v hlavách ľudí myšlienky, že kovid-19 existuje, veď to taja, a určite je nebezpečný a musím sa ho báť! Pritom je množstvo umelo vytvorených faktorov, ktoré zhoršujú imunitu ľudí (strach, rúška a iné), zhoršujú dostupnosť liečby a podporujú bujnenie virového ochorenia, čo zhoršuje situáciu, ktorú sme za iných epidémii v minulých rokoch nemali. V Bergame to nestíhanie pochovávania ľudí zariadili tak, že zatvorili všetky pohrebné služby okrem jednej. Na Slovensku tiež vedia čarovať s mŕtvymi telami, aby vytvorili ilúziu nebožtíkov na ulici v prívesoch.


[quote="pid:45391, uid:175"]Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby. Kebyže by toto fungovalo, tak som už dávno z kovidu plne zotavený, ponechanie pacienta svojmu osudu ma za následok napr. u mňa pomalé zotavovanie. A to som vlastne este dobre obišiel.[/quote] Ako vieš? Možno je a možno nie je. Si si istý, že ak by ťa ambulantný doktor odbil a nechal prechodiť obyčajné respiračné virové ochorenie, bol by si na tom inak? Na druhú stranu, tie rôzne hypotézy o úniku z wuchanského laboratória, ktoré boli oficiálne popierané, v podstate len slúžia na utvrdenie v hlavách ľudí myšlienky, že kovid-19 existuje, veď to taja, a určite je nebezpečný a musím sa ho báť! Pritom je množstvo umelo vytvorených faktorov, ktoré zhoršujú imunitu ľudí (strach, rúška a iné), zhoršujú dostupnosť liečby a podporujú bujnenie virového ochorenia, čo zhoršuje situáciu, ktorú sme za iných epidémii v minulých rokoch nemali. V Bergame to nestíhanie pochovávania ľudí zariadili tak, že zatvorili všetky pohrebné služby okrem jednej. Na Slovensku tiež vedia čarovať s mŕtvymi telami, aby vytvorili ilúziu nebožtíkov na ulici v prívesoch.

Si si istý, že ak by ťa ambulantný doktor odbil a nechal prechodiť obyčajné respiračné virové ochorenie, bol by si na tom inak?

Čím si môže byť dnes človek istý? Obyčajnú chrípku som mal viackrát. Pokiaľ to subjektívne porovnám, toto je úplne iné. Môžem povedať, že s bežnou virozou, alebo chrípkou by som bol na tom určite lepšie. To som bol po týždni vždy zotavený, teraz nie. Taka je moja osobná skúsenosť. Strata čuchu pri nijakej mojej doterajšej viroze nebola.
S tými umelo vyvolanymi oslabeniami imunity máš pravdu. Ale ja som rúško prakticky skoro nenosil. Ú iných to súhlasím je určite významný faktor, pretože ak má človek rusko, tak si recirkuluje co2, dýcha jeho zvýšenú koncentráciu a to je aj krátkodobo škodlivé. Nový variant omikron, včera objavený na juhu Afriky a dnes už v Európe, to je ta pravá zásterka.


[quote="pid:45508, uid:6"]Si si istý, že ak by ťa ambulantný doktor odbil a nechal prechodiť obyčajné respiračné virové ochorenie, bol by si na tom inak?[/quote] Čím si môže byť dnes človek istý? Obyčajnú chrípku som mal viackrát. Pokiaľ to subjektívne porovnám, toto je úplne iné. Môžem povedať, že s bežnou virozou, alebo chrípkou by som bol na tom určite lepšie. To som bol po týždni vždy zotavený, teraz nie. Taka je moja osobná skúsenosť. Strata čuchu pri nijakej mojej doterajšej viroze nebola. S tými umelo vyvolanymi oslabeniami imunity máš pravdu. Ale ja som rúško prakticky skoro nenosil. Ú iných to súhlasím je určite významný faktor, pretože ak má človek rusko, tak si recirkuluje co2, dýcha jeho zvýšenú koncentráciu a to je aj krátkodobo škodlivé. Nový variant omikron, včera objavený na juhu Afriky a dnes už v Európe, to je ta pravá zásterka.

aby vytvorili ilúziu nebožtíkov na ulici v prívesoch
Dávnejšie tu niekto tiež spomínal, že v niektorom meste u nás, jazdili prázdne sanitky zo zapnutými sirénami, aby sa umocňoval strach v ľudoch


[quote="pid:45508, uid:6"]aby vytvorili ilúziu nebožtíkov na ulici v prívesoch[/quote] Dávnejšie tu niekto tiež spomínal, že v niektorom meste u nás, jazdili prázdne sanitky zo zapnutými sirénami, aby sa umocňoval strach v ľudoch

Konec léta minulého roku jsem asi měl Covid19. Zásadní rozdíly oproti "běžné chřipce", které jsem zaznamenal byla úplná ztráta čichu, která je po více než roce subjektivně na 50 % (snížená "mez detekce".

U mňa napríklad, aj obyčajný nádcha zvykla trvať dva týždne, kým sa úplne stratili sople. Posledné dva roky som mal trochu tréning od malých škôlkarov, niekoľkokrát za zimu, tak sa telo trochu obrnilo a teraz to trvá maximálne 7 dni. Ale čuch stratím vždy úplne. Či už je to chrípka alebo nádcha. A to sú ešte aj iné respiračné ochorenia.
To nemuselo byť o tom, žeby si bol napojený na egregor, ale dennodenne sa stretáš s tou informáciou a jednoducho veríš, že tento vírus je nový a nebezpečnejší. A psychosomatika má neuveriteľnú silu. Kvôli nej dokáže človek stratiť dočasne zrak, čuch, chuť.


Samozrejme že organizátori mohli vymyslieť nový vírus, ale bolo by to vcelku zbytočné, ak sa to dá zariadiť aj inak a výsledok by bol s najväčšou pravdepodobnosťou približne rovnaký. Na globalistickom nácviku pandemie Event 201 tesne pred vypuknutím koronaviru neboli žiadni mikrobiológovia a virológovia. Usporiadateľ bola univerzita Johna Hopkinsa, svetové ekonomické fórum a nadácia Billa Gatesa. Hostia boli reprezentatka OSN, zástupkyňa hotelového gigantu, riaditeľ z Gatesovej nadácie, zástupca amerického medicínskeho koncernu Henry Schein, riaditeľ odboru Svetovej Banky, riaditeľ čínskeho úradu pre kontrolu nemocí, viceprezidentka mediálneho koncernu NBC Universal, viceprezident farmakoncernu Johnson a Johnson, a zástupca singapurskej centrálnej banky. Žiadne lekárske kapacity.
Títo sa 18.10.2019 bavili o tom, ako bude prebiehať pandemia koronaviru.


[quote="pid:45402, uid:291"]Konec léta minulého roku jsem asi měl Covid19. Zásadní rozdíly oproti "běžné chřipce", které jsem zaznamenal byla úplná ztráta čichu, která je po více než roce subjektivně na 50 % (snížená "mez detekce".[/quote] U mňa napríklad, aj obyčajný nádcha zvykla trvať dva týždne, kým sa úplne stratili sople. Posledné dva roky som mal trochu tréning od malých škôlkarov, niekoľkokrát za zimu, tak sa telo trochu obrnilo a teraz to trvá maximálne 7 dni. Ale čuch stratím vždy úplne. Či už je to chrípka alebo nádcha. A to sú ešte aj iné respiračné ochorenia. To nemuselo byť o tom, žeby si bol napojený na egregor, ale dennodenne sa stretáš s tou informáciou a jednoducho veríš, že tento vírus je nový a nebezpečnejší. A psychosomatika má neuveriteľnú silu. Kvôli nej dokáže človek stratiť dočasne zrak, čuch, chuť. Samozrejme že organizátori mohli vymyslieť nový vírus, ale bolo by to vcelku zbytočné, ak sa to dá zariadiť aj inak a výsledok by bol s najväčšou pravdepodobnosťou približne rovnaký. Na globalistickom nácviku pandemie Event 201 tesne pred vypuknutím koronaviru neboli žiadni mikrobiológovia a virológovia. Usporiadateľ bola univerzita Johna Hopkinsa, svetové ekonomické fórum a nadácia Billa Gatesa. Hostia boli reprezentatka OSN, zástupkyňa hotelového gigantu, riaditeľ z Gatesovej nadácie, zástupca amerického medicínskeho koncernu Henry Schein, riaditeľ odboru Svetovej Banky, riaditeľ **čínskeho** úradu pre kontrolu nemocí, viceprezidentka mediálneho koncernu NBC Universal, viceprezident farmakoncernu Johnson a Johnson, a zástupca singapurskej centrálnej banky. Žiadne lekárske kapacity. Títo sa 18.10.2019 bavili o tom, ako bude prebiehať pandemia koronaviru.

Čím si môže byť dnes človek istý?

Chcelo by to nejakú štúdiu o tom, ako dokáže informácia (formou autosugescie) vplývať na priebeh ochorení. Napr. umelo vytvorená situácia, kde ľudí presvedčia, že bol medzi nimi človek s veľmi nákazlivou chorobou, ktorá sa prejavuje takými a takými príznakmi. A koľko ľudí, ktorí by tejto informácii uverili, by tie príznaky začalo cítiť.


Takto fungujú aj zaklínania. Čarodejník sa snaží obeť presvedčiť o svojej obrovskej čarodejnej moci, a keď obeti povie, že ho preklial a zomrie, tak naozaj môže daná obeť ochorieť a zomrieť (ale iba vplyvom autosugescie, pretože uverila informácii)


Podobne to môže fungovať aj v prípade kovidu. Dostaneš chrípku, ale vplyvom množstva informácie zvonka, ktorej človek uveril, má silnejšie príznaky a ťažší priebeh. Iné by to bolo, ak by bola kontrolná skupina, ktorá by o kovide v živote nepočula, a chrípky už mala, a tentokrát by zase ochorela (kovid pozitívne) s ťažšími príznakmi než pri chrípke.


[quote="pid:45510, uid:175"]Čím si môže byť dnes človek istý?[/quote] Chcelo by to nejakú štúdiu o tom, ako dokáže informácia (formou autosugescie) vplývať na priebeh ochorení. Napr. umelo vytvorená situácia, kde ľudí presvedčia, že bol medzi nimi človek s veľmi nákazlivou chorobou, ktorá sa prejavuje takými a takými príznakmi. A koľko ľudí, ktorí by tejto informácii uverili, by tie príznaky začalo cítiť. Takto fungujú aj zaklínania. Čarodejník sa snaží obeť presvedčiť o svojej obrovskej čarodejnej moci, a keď obeti povie, že ho preklial a zomrie, tak naozaj môže daná obeť ochorieť a zomrieť (ale iba vplyvom autosugescie, pretože uverila informácii) Podobne to môže fungovať aj v prípade kovidu. Dostaneš chrípku, ale vplyvom množstva informácie zvonka, ktorej človek uveril, má silnejšie príznaky a ťažší priebeh. Iné by to bolo, ak by bola kontrolná skupina, ktorá by o kovide v živote nepočula, a chrípky už mala, a tentokrát by zase ochorela (kovid pozitívne) s ťažšími príznakmi než pri chrípke.

@jardob Když jsem měl, tehdy ještě za dob Vody na Covid v podstatě stejný názor, jaký teď prezentuješ, akorát s tehdy menším množstvím dostupných informací, tak by mi na diskusi i tam většina dost vynadala.
Tehdy jsem se zrovna moc nezapojoval, i když možná jsem také něco napsal, už nevím.

Na druhou stranu vzpomínám si, jak jsem ještě někdy v roce 2020 onemocněl v přibližně stejnou dobu jako několik blízkých, či známých ze stejného města i přesto, že jsme se v tu dobu nesetkali. Nejspíše na nás něco sypali z letadel nebo odkud.


Existenci Covidu nemohu sice vyloučit na 100%, nicméně, už se mi též stalo, to bylo asi tak v roce 2018, maximálně začátek roku 2019, že jsem byl jednou nemocný jako kdybych měl středně silnou chřipku s docela významnou bolestí v krku z toho, že v bývalé práci nějaké hovado nastříkalo jakýsi chemický sprej do klimatizace na její pročištění a zapnul ji, zatímco jsme tam seděli a pracovali...


Takže podobné příznaky může způsobit spousta příčin...


@jardob Když jsem měl, tehdy ještě za dob Vody na Covid v podstatě stejný názor, jaký teď prezentuješ, akorát s tehdy menším množstvím dostupných informací, tak by mi na diskusi i tam většina dost vynadala. Tehdy jsem se zrovna moc nezapojoval, i když možná jsem také něco napsal, už nevím. Na druhou stranu vzpomínám si, jak jsem ještě někdy v roce 2020 onemocněl v přibližně stejnou dobu jako několik blízkých, či známých ze stejného města i přesto, že jsme se v tu dobu nesetkali. Nejspíše na nás něco sypali z letadel nebo odkud. Existenci Covidu nemohu sice vyloučit na 100%, nicméně, už se mi též stalo, to bylo asi tak v roce 2018, maximálně začátek roku 2019, že jsem byl jednou nemocný jako kdybych měl středně silnou chřipku s docela významnou bolestí v krku z toho, že v bývalé práci nějaké hovado nastříkalo jakýsi chemický sprej do klimatizace na její pročištění a zapnul ji, zatímco jsme tam seděli a pracovali... Takže podobné příznaky může způsobit spousta příčin...

Kurgiňan ve svých analýzách upozorňuje na podivná onemocnění a úmrtí už v r. 2019 v USA, kdy bylo mnoho případů onemocnění u lidí ve věku kolem 20 let, kteří "....se dostavují s těžkou dušností, často po několika dnech utrpení se zvracením, zimnicí a únavou. Někteří skončili na několik týdnů na jednotce intenzivní péče nebo na ventilátoru.
....podle nejnovějších odhadů Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA se během chřipkové sezóny, která začala v USA v září 2019, nakazilo více než 30 milionů Američanů, z nichž více než 20 000 zemřelo. Robert Redfield, ředitel CDC, nedávno veřejně přiznal, že někteří z těch, kteří zemřeli na chřipku, skutečně trpěli novým typem koronavirové pneumonie."


Tu je aj taká možnosť, že schválne takúto situáciu vytvorili, aby ľudia mali o čom konšpirovať a definitívne uverili v nebezpečenstvo nového vírusu. Pretože ak uveríš, tak sa stávaš súčasťou nimi riadeného procesu, a autosugescia spraví svoje.
Reálne to mohlo byť tak, že do jednej série náplní pre elektronické cigarety mohli dať nejaké svinstvo, ktoré spôsobovalo tieto prípady aj úmrtia, aby presvedčili aj konšpirátorov. A riaditeľ CDC, čo je ich človek, to len potvrdil, čo sa od neho očakávalo.


Nevravím. Možno naozaj ten virus vyrobili. Ale možno nie, a toto je čosi, ako "pas teroristov nájdený na mieste činu" (podstrčený pre tých, ktorým takýto dôkaz stačí). O podobných metódach rozprával aj Forish zo svoje praxe. Že niekedy sa dôkaz podstrčí aj rok dopredu, aby ho potom niekto povolaný presne našiel.


[quote="pid:45407, uid:101"]Kurgiňan ve svých analýzách upozorňuje na podivná onemocnění a úmrtí už v r. 2019 v USA, kdy bylo mnoho případů onemocnění u lidí ve věku kolem 20 let, kteří "....se dostavují s těžkou dušností, často po několika dnech utrpení se zvracením, zimnicí a únavou. Někteří skončili na několik týdnů na jednotce intenzivní péče nebo na ventilátoru. ....podle nejnovějších odhadů Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA se během chřipkové sezóny, která začala v USA v září 2019, nakazilo více než 30 milionů Američanů, z nichž více než 20 000 zemřelo. Robert Redfield, ředitel CDC, nedávno veřejně přiznal, že někteří z těch, kteří zemřeli na chřipku, skutečně trpěli novým typem koronavirové pneumonie."[/quote] Tu je aj taká možnosť, že schválne takúto situáciu vytvorili, aby ľudia mali o čom konšpirovať a definitívne uverili v nebezpečenstvo nového vírusu. Pretože ak uveríš, tak sa stávaš súčasťou nimi riadeného procesu, a autosugescia spraví svoje. Reálne to mohlo byť tak, že do jednej série náplní pre elektronické cigarety mohli dať nejaké svinstvo, ktoré spôsobovalo tieto prípady aj úmrtia, aby presvedčili aj konšpirátorov. A riaditeľ CDC, čo je ich človek, to len potvrdil, čo sa od neho očakávalo. Nevravím. Možno naozaj ten virus vyrobili. Ale možno nie, a toto je čosi, ako "pas teroristov nájdený na mieste činu" (podstrčený pre tých, ktorým takýto dôkaz stačí). O podobných metódach rozprával aj Forish zo svoje praxe. Že niekedy sa dôkaz podstrčí aj rok dopredu, aby ho potom niekto povolaný presne našiel.

Samozrejme že organizátori mohli vymyslieť nový vírus, ale bolo by to vcelku zbytočné, ak sa to dá zariadiť aj inak a výsledok by bol s najväčšou pravdepodobnosťou približne rovnaký.


Ono mozno mohol byt ten virus na zaciatku skutocny, len uz davno zmutoval-zdegeneroval tak, ze uz sa pracuje len s "obrazom" virusu. Proste zrobila sa akcia, kde sa naozaj nechala vybuchnut silna bomba (nie atomova), ktora skutocne zabila vela ludi, ale dodnes sa prezentuje ako atomova a riesia sa "choroby z oziarenia".


Mozem jednu vec potvrdit ze je tu egregorialny vplyv-tlak ktory vytvara ztazenie dychania a tlak na hrudi. (Ja s tym nemam problem a osobne si viem urcite egr. vplyvy poriesit). Vytvaranie strachu a paniky este viac nabija uvedeny egregorialny vplyv. Nasledne obmedzovanie medziludskych kontaktov, vytvaranie samoty hlavne u starych atd.


Je zaujimave, ze ja osobne som zacal v covid ere navstevovat ovela castejsie svojich rodicov a blizku rodinu, lebo som citil, ze je to pre ich zdravie potrebne (vedome zlepsovanie egr. prostredia). Aj ked som bol v zaciatku opatrny, ale ziadne obmedzovanie rodinnych navstev z mojej strany sa nekonalo a nekona, tym nespochybnujem, ze tu nieco je, ale egregorialna magia, tak ta ide na bomby...


[quote="pid:45513, uid:6"]Samozrejme že organizátori mohli vymyslieť nový vírus, ale bolo by to vcelku zbytočné, ak sa to dá zariadiť aj inak a výsledok by bol s najväčšou pravdepodobnosťou približne rovnaký.[/quote] Ono mozno mohol byt ten virus na zaciatku skutocny, len uz davno zmutoval-zdegeneroval tak, ze uz sa pracuje len s "obrazom" virusu. Proste zrobila sa akcia, kde sa naozaj nechala vybuchnut silna bomba (nie atomova), ktora skutocne zabila vela ludi, ale dodnes sa prezentuje ako atomova a riesia sa "choroby z oziarenia". Mozem jednu vec potvrdit ze je tu egregorialny vplyv-tlak ktory vytvara ztazenie dychania a tlak na hrudi. (Ja s tym nemam problem a osobne si viem urcite egr. vplyvy poriesit). Vytvaranie strachu a paniky este viac nabija uvedeny egregorialny vplyv. Nasledne obmedzovanie medziludskych kontaktov, vytvaranie samoty hlavne u starych atd. Je zaujimave, ze ja osobne som zacal v covid ere navstevovat ovela castejsie svojich rodicov a blizku rodinu, lebo som citil, ze je to pre ich zdravie potrebne (vedome zlepsovanie egr. prostredia). Aj ked som bol v zaciatku opatrny, ale ziadne obmedzovanie rodinnych navstev z mojej strany sa nekonalo a nekona, tym nespochybnujem, ze tu nieco je, ale egregorialna magia, tak ta ide na bomby...

Ano, ale ten Gates nebyl předkem dnešního Gatese, jen jmenovcem.

Nie som si celkom istý. Zdá sa mi, že som niekde čítal, že tam určité príbuzenstvo je.
Inak Bill Gates nie je len taký obyčajný plebejec. Jeho rodičia sú veľké zvieratá vo svete globalistov.


Billov otec William Henry Gates II bol prominentný advokát a spolumajiteľ prestížnych advokátskych kancelárií Preston, Gates and Ellis, K and L Gates s ich pobočkami po celom svete. Okrem toho dlhé roky sedel v predsedníctve organizácie Planned Parenthood (plánované rodičovstvo), ktorá sa zaoberala kontrolou pôrodnosti (potratovými klinikami). V roku 2015 vypukol škandál, keď vyšlo najavo že že táto organizácia celé roky predávala orgány nenarodených detí rôznym subjektom zaoberajúcim sa biotechnológiami.


Druhá žena Gatesa staršieho bola historička Mimi Gardner, jej oborom bola chinológia. Plynule hovorí po čínsky. Má tituly od mnohých univerzít. Je celoživotnou dobrou priateľkou má byť istá Teresa Heinz Kerry (členka miliardárskeho klubu Heinzov - kečupové impérium), manželka Johna Kerryho (toho Kerryho, čo bol viceprezidentom aj MZV)


[quote="pid:45445, uid:471"]Ano, ale ten Gates nebyl předkem dnešního Gatese, jen jmenovcem.[/quote] Nie som si celkom istý. Zdá sa mi, že som niekde čítal, že tam určité príbuzenstvo je. Inak Bill Gates nie je len taký obyčajný plebejec. Jeho rodičia sú veľké zvieratá vo svete globalistov. Billov otec William Henry Gates II bol prominentný advokát a spolumajiteľ prestížnych advokátskych kancelárií Preston, Gates and Ellis, K and L Gates s ich pobočkami po celom svete. Okrem toho dlhé roky sedel v predsedníctve organizácie Planned Parenthood (plánované rodičovstvo), ktorá sa zaoberala kontrolou pôrodnosti (potratovými klinikami). V roku 2015 vypukol škandál, keď vyšlo najavo že že táto organizácia celé roky predávala orgány nenarodených detí rôznym subjektom zaoberajúcim sa biotechnológiami. Druhá žena Gatesa staršieho bola historička Mimi Gardner, jej oborom bola chinológia. Plynule hovorí po čínsky. Má tituly od mnohých univerzít. Je celoživotnou dobrou priateľkou má byť istá Teresa Heinz Kerry (členka miliardárskeho klubu Heinzov - kečupové impérium), manželka Johna Kerryho (toho Kerryho, čo bol viceprezidentom aj MZV)

Najlepšie by bolo, keby ten virus konečne niekto izoloval a dôkladne vyčistil (ako to aj požadujú Kochove postuláty), aby zostali len rovnaké častice bez iného bordelu. Potom to poriadne zväčšil na elektronovom mikroskope, aby sa aj vizuálne dali nájsť špecifiká a rozdiely od iných respiračných virusov. A nakoniec túto čistú vzorku sekvenoval. Ale nie pomocou počitačovej simulácie, kde sa čaruje a vytvára virtuálny model, ale sekvenoval skutočný genóm virusu.


Už boli na internete vypísané dve súťaže s miliónovými odmenami. Ale nikto nepredložil dôkazy o riadnej izolácii a sekvenovaní virusu a odmenu si neprebral.


Na fóre bol link minimálne na jednu z týchto súťaží v minulosti.
https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/
https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020032201.html


Najlepšie by bolo, keby ten virus konečne niekto izoloval a dôkladne vyčistil (ako to aj požadujú Kochove postuláty), aby zostali len rovnaké častice bez iného bordelu. Potom to poriadne zväčšil na elektronovom mikroskope, aby sa aj vizuálne dali nájsť špecifiká a rozdiely od iných respiračných virusov. A nakoniec túto čistú vzorku sekvenoval. Ale nie pomocou počitačovej simulácie, kde sa čaruje a vytvára virtuálny model, ale sekvenoval skutočný genóm virusu. Už boli na internete vypísané dve súťaže s miliónovými odmenami. Ale nikto nepredložil dôkazy o riadnej izolácii a sekvenovaní virusu a odmenu si neprebral. Na fóre bol link minimálne na jednu z týchto súťaží v minulosti. https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/ https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020032201.html

@jardob - K teorii, že virus vůbec neexistuje jsem byl vždycky skeptický, ale teď jak jsem to vlákno četl, tak je tam určitě spoustu věcí k zamyšlení. Například to, pokud virus vůbec neexistuje, co tedy viděla Peková v mikroskopu? Ta paní má moje sympatie, ale na druhou stranu mám u ní i spoustu otazníků. Jedním z nich je třeba to, proč jí na začátku byl dán takový prostor, dokonce byla zvána i do mainstreamu. Nebo třeba to, kdo je Miroslav Pek, její manžel, jeho životopis je zajímavý a bohatý https://www.tilialaboratories.cz/index.php?page=300700&lang=cz.
Pokud tedy virus nikdy neexistoval, nemůže být její role taková, že z pozice autority má naopak jeho existenci potvrdit? To, že jí teď tahají po soudech může být jenom proto, aby ji vyobrazili jako mučednici, které jde režim po krku.

Za sebe se ale příkláním k tomu, že virus existuje. Ale, to co teď probíhá je psychologicko-biologická válka s tím, že tam psychologická složka výrazně dominuje. Biologická zbraň jsou vakcíny a virus v ní plní roli pouze takového koření. Ale i přesto souhlasím i s tím narativem, že díky vakcíně má člověk daleko větší šanci, že neskončí na JIP (nebo obecně v nemocnici). A proč to tak je, má na to vliv vakcína jako taková? Asi nemá, ale má na to vliv to neustálé strašení 24 hodin v kuse, co vypouští mainstream a další mluvící hlavy, například tenhle pisklavej kripl z Motole :
Ludvíkův vzkaz neočkovaným: Sbalte kartáček a pyžamo, hrozí Vánoce na kyslíku
https://echo24.cz/a/SG7TZ/ludvikuv-vzkaz-neockovanym-sbalte-kartacek-a-pyzamo-hrozi-vanoce-na-kysliku
nebo
„Moje práce není zapínat lidi do černých pytlů,“ zlobí se sestřička ze Vsetína: Primář potvrzuje chmurnou prognózu
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/696836/moje-prace-neni-zapinat-lidi-do-cernych-pytlu-zlobi-se-sestricka-ze-vsetina-primar-potvrzuje-chmurnou-prognozu.html


Co tohle s člověkem může asi udělat? Když pak chytne Covid (nebo i normální chřipku), tak dostane takový strach, že může skončit v nemocnici, což jeho imunitě fakt neprospěje, stav se jenom zhorší a v té nemocnici potom fakt skončí. A lidi nemusí mít strach jenom z té nemocnice, ale i z personálu v ní, i když ten asi ve většině případů bude naprosto v pohodě. Mluvící hlava to ale může podat jinak :
Lékař Šebek v Podcastu: Zdravotníci nemusí s neočkovanými pacienty soucítit, varuje
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/696049/lekar-sebek-v-podcastu-zdravotnici-nemusi-s-neockovanymi-pacienty-soucitit-varuje.html


@jardob - K teorii, že virus vůbec neexistuje jsem byl vždycky skeptický, ale teď jak jsem to vlákno četl, tak je tam určitě spoustu věcí k zamyšlení. Například to, pokud virus vůbec neexistuje, co tedy viděla Peková v mikroskopu? Ta paní má moje sympatie, ale na druhou stranu mám u ní i spoustu otazníků. Jedním z nich je třeba to, proč jí na začátku byl dán takový prostor, dokonce byla zvána i do mainstreamu. Nebo třeba to, kdo je Miroslav Pek, její manžel, jeho životopis je zajímavý a bohatý https://www.tilialaboratories.cz/index.php?page=300700&lang=cz. Pokud tedy virus nikdy neexistoval, nemůže být její role taková, že z pozice autority má naopak jeho existenci potvrdit? To, že jí teď tahají po soudech může být jenom proto, aby ji vyobrazili jako mučednici, které jde režim po krku. Za sebe se ale příkláním k tomu, že virus existuje. Ale, to co teď probíhá je psychologicko-biologická válka s tím, že tam psychologická složka výrazně dominuje. Biologická zbraň jsou vakcíny a virus v ní plní roli pouze takového koření. Ale i přesto souhlasím i s tím narativem, že díky vakcíně má člověk daleko větší šanci, že neskončí na JIP (nebo obecně v nemocnici). A proč to tak je, má na to vliv vakcína jako taková? Asi nemá, ale má na to vliv to neustálé strašení 24 hodin v kuse, co vypouští mainstream a další mluvící hlavy, například tenhle pisklavej kripl z Motole : Ludvíkův vzkaz neočkovaným: Sbalte kartáček a pyžamo, hrozí Vánoce na kyslíku https://echo24.cz/a/SG7TZ/ludvikuv-vzkaz-neockovanym-sbalte-kartacek-a-pyzamo-hrozi-vanoce-na-kysliku nebo „Moje práce není zapínat lidi do černých pytlů,“ zlobí se sestřička ze Vsetína: Primář potvrzuje chmurnou prognózu https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/696836/moje-prace-neni-zapinat-lidi-do-cernych-pytlu-zlobi-se-sestricka-ze-vsetina-primar-potvrzuje-chmurnou-prognozu.html Co tohle s člověkem může asi udělat? Když pak chytne Covid (nebo i normální chřipku), tak dostane takový strach, že může skončit v nemocnici, což jeho imunitě fakt neprospěje, stav se jenom zhorší a v té nemocnici potom fakt skončí. A lidi nemusí mít strach jenom z té nemocnice, ale i z personálu v ní, i když ten asi ve většině případů bude naprosto v pohodě. Mluvící hlava to ale může podat jinak : Lékař Šebek v Podcastu: Zdravotníci nemusí s neočkovanými pacienty soucítit, varuje https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/696049/lekar-sebek-v-podcastu-zdravotnici-nemusi-s-neockovanymi-pacienty-soucitit-varuje.html

Teze o neexistenci viru mi upřímně připadají jako argumentace "flat-earthers", kdy GPS družice obíhající společně geoid nepotřebuju, protože "reálně" se využívá triangulace pomocí pozemních antén. Dále lidé, kteří obletí zem jsou podvodníci, protože to nejde... Pokud by se aplikovala většina argumentů, nakonec by se zjistilo, že do celé konspirace je zapleteno víc miliard lidí, než jsou její "oběti".


Na internetu je k dispozici celá řada SEM snímků SARS-CoV-2. Jak by všechen ten personál zapojovali do celé té konspirace, pokud by to mělo být úplně vymyšleno?


Můj názor je takový, že Sars-COV-2 objektivně existuje a je na biologické rovině schopen působit škody. Jeho účinek je však informačním působení vědomě i nevědomě napojených baterek natolik zesílen, že původní "signál" je v podstatě na úrovni pozaďového šumu.


Tedy, hlavní škody na biologické prioritě probíhají z jiných rovin, a proto taky biologické řešení (vakcinace) nebude fungovat - resp. řešit problém.


Teze o neexistenci viru mi upřímně připadají jako argumentace "flat-earthers", kdy GPS družice obíhající společně geoid nepotřebuju, protože "reálně" se využívá triangulace pomocí pozemních antén. Dále lidé, kteří obletí zem jsou podvodníci, protože to nejde... Pokud by se aplikovala většina argumentů, nakonec by se zjistilo, že do celé konspirace je zapleteno víc miliard lidí, než jsou její "oběti". Na internetu je k dispozici celá řada SEM snímků SARS-CoV-2. Jak by všechen ten personál zapojovali do celé té konspirace, pokud by to mělo být úplně vymyšleno? Můj názor je takový, že Sars-COV-2 objektivně existuje a je na biologické rovině schopen působit škody. Jeho účinek je však informačním působení vědomě i nevědomě napojených baterek natolik zesílen, že původní "signál" je v podstatě na úrovni pozaďového šumu. Tedy, hlavní škody na biologické prioritě probíhají z jiných rovin, a proto taky biologické řešení (vakcinace) nebude fungovat - resp. řešit problém.

Můj názor je takový, že Sars-COV-2 objektivně existuje a je na biologické rovině schopen působit škody


ja s týmto názorom suhlasim. To, čo robia s týmto vírusom média je druha vec. Napr to že hlásia počty chorých, zomretych denne. Keď na sk ročne zomrie cca 53 tis. ľudí, tak denne to je 145-150, z toho časť na covid alebo s covidom. Pocuvat to denno-denne, je naozaj zle.


ešte k tomu vírusu - na Otevri svoj mysl je taký rozhovor s právnikmi ohľadne patentov, čo si dávali patentovať dlho pred koronou. Takze to tiež napovie, že niečo to bude. Koniec koncov Dr. Peková robí s koronavirusmi už dlho, je ich veľa typov.


[quote="pid:45543, uid:291"]Můj názor je takový, že Sars-COV-2 objektivně existuje a je na biologické rovině schopen působit škody[/quote] ja s týmto názorom suhlasim. To, čo robia s týmto vírusom média je druha vec. Napr to že hlásia počty chorých, zomretych denne. Keď na sk ročne zomrie cca 53 tis. ľudí, tak denne to je 145-150, z toho časť na covid alebo s covidom. Pocuvat to denno-denne, je naozaj zle. ešte k tomu vírusu - na Otevri svoj mysl je taký rozhovor s právnikmi ohľadne patentov, čo si dávali patentovať dlho pred koronou. Takze to tiež napovie, že niečo to bude. Koniec koncov Dr. Peková robí s koronavirusmi už dlho, je ich veľa typov.

Mimochodem - Covid (s jeho specifickým průběhem a příznaky) v mém bezprostředním okolí začal v listopadu 2019 - tedy tři měsíce před tím, než měl "uniknout z Wu-Chanu".
Takže to skôr vyzerá ako technomágia. Inak povedané na úrovni fyzickej to môže byť len ďalšia chrípka - každú sezónu do roku 2019 sme mali iný vírus chripky. Nikto to nerozlišoval. Aj teraz to je iný vírus ale už ho rozlišujú. Ale k tomu nabalili informačnú zložku - mágia, ktorú neustále pumpujú média a všetky informačné zdroje okolo. Vlastne tu ide o to na koľko je človek odolný mágii. A samozrejme, dobrý postreh, karantenami, lockdownami sa obmedzuje pohyb, oslabuje sa imunita.


[quote="pid:45554, uid:292"]Mimochodem - Covid (s jeho specifickým průběhem a příznaky) v mém bezprostředním okolí začal v listopadu 2019 - tedy tři měsíce před tím, než měl "uniknout z Wu-Chanu".[/quote] Takže to skôr vyzerá ako technomágia. Inak povedané na úrovni fyzickej to môže byť len ďalšia chrípka - každú sezónu do roku 2019 sme mali iný vírus chripky. Nikto to nerozlišoval. Aj teraz to je iný vírus ale už ho rozlišujú. Ale k tomu nabalili informačnú zložku - mágia, ktorú neustále pumpujú média a všetky informačné zdroje okolo. Vlastne tu ide o to na koľko je človek odolný mágii. A samozrejme, dobrý postreh, karantenami, lockdownami sa obmedzuje pohyb, oslabuje sa imunita.

Mohu dát k dobru svou zkušenost s C19. Když jsem tedy zjistil, že jsem pozitivní a měl jsem jít na test do nemocnice.
Jel jsem v autě se ženou a čím více jsem se blížil k odběrnému stanu, kde mimochodem byla několikaminutová kolona, tak jsem čím dál více lapal po dechu a cítil že nemohu dýchat. Prostě psychosomatika, jakmile jsem z toho místa odjel bylo mi relativně dobře. Takže ten negativní egregor, defacto generátor negativní energie v podobě testovacích buněk a stanů, v kombinaci s davem a úzkostí z něho, mi ten stav zhoršilo na tolik, že jsem zvažoval, že si zavolám rychlou...


Mohu dát k dobru svou zkušenost s C19. Když jsem tedy zjistil, že jsem pozitivní a měl jsem jít na test do nemocnice. Jel jsem v autě se ženou a čím více jsem se blížil k odběrnému stanu, kde mimochodem byla několikaminutová kolona, tak jsem čím dál více lapal po dechu a cítil že nemohu dýchat. Prostě psychosomatika, jakmile jsem z toho místa odjel bylo mi relativně dobře. Takže ten negativní egregor, defacto generátor negativní energie v podobě testovacích buněk a stanů, v kombinaci s davem a úzkostí z něho, mi ten stav zhoršilo na tolik, že jsem zvažoval, že si zavolám rychlou...
Upravené 29. 11. 2021 o 09:36

oslabuje sa imunita
Dost to bylo vidět loni u seniorů. Vzali jim povídání se sousedy, cestu pro chléb do obchodu, setkání v širší rodině. Tím u nich vymizela ta vůle k životu, a začali si podsouvat otázku: "Proč mám žít do konce života takto, uprostřed čtyř stěn?". Senioři mají nejspíš imunitní systém v horším stavu, než ho má mladší generace. Stálé dávky kortizolu v krvi ho určitě nevylepšují.


[quote="pid:45563, uid:106"]oslabuje sa imunita[/quote]Dost to bylo vidět loni u seniorů. Vzali jim povídání se sousedy, cestu pro chléb do obchodu, setkání v širší rodině. Tím u nich vymizela ta vůle k životu, a začali si podsouvat otázku: "Proč mám žít do konce života takto, uprostřed čtyř stěn?". Senioři mají nejspíš imunitní systém v horším stavu, než ho má mladší generace. Stálé dávky kortizolu v krvi ho určitě nevylepšují.

Napr to že hlásia počty chorých, zomretych denne


Mám zato, že táto masírka ako každá iná má za cieľ nie len vytvoriť strach, ale aj vytvoriť apatickosť k smrti, ktorá to tu podľa mňa začne čistiť od podlahy v priebehu polroka až roka. Lebo nárast úmrtí je už badateľný a bude len narastať. Sme v období kedy dochádza k triedeniu zrna od pliev. Zlatý vek ľudstva sa nebude dať budovať na starých spôsoboch myslenia a riešenia problémov. Takže sa budú musieť vytratiť tieto staré myšlienky spolu aj s ich nositeľmi. Možno to vyznieva tvrdo no je to asi nevyhnuteľný krok. Čo si všímam v mojom okolí, tak mnohí nepochopili absolútne nič, aj ľudia, ktorí mi boli kedysi blízki. No necítim ani ľútosť ani hnev ani nič podobné je to ich výber a ja ho rešpektujem.


[quote="pid:45545, uid:273"]Napr to že hlásia počty chorých, zomretych denne[/quote] Mám zato, že táto masírka ako každá iná má za cieľ nie len vytvoriť strach, ale aj vytvoriť apatickosť k smrti, ktorá to tu podľa mňa začne čistiť od podlahy v priebehu polroka až roka. Lebo nárast úmrtí je už badateľný a bude len narastať. Sme v období kedy dochádza k triedeniu zrna od pliev. Zlatý vek ľudstva sa nebude dať budovať na starých spôsoboch myslenia a riešenia problémov. Takže sa budú musieť vytratiť tieto staré myšlienky spolu aj s ich nositeľmi. Možno to vyznieva tvrdo no je to asi nevyhnuteľný krok. Čo si všímam v mojom okolí, tak mnohí nepochopili absolútne nič, aj ľudia, ktorí mi boli kedysi blízki. No necítim ani ľútosť ani hnev ani nič podobné je to ich výber a ja ho rešpektujem.

Když se na to podívám čistě technicky, tak C19 tak jak je funguje vlastně dobře. Víceméně "podobné" chřipce s o něco vyšší smrtností (relativně) a informačním působením dramaticky zesílené účinky.


Když se na to podívám čistě technicky, tak C19 tak jak je funguje vlastně dobře. Víceméně "podobné" chřipce s o něco vyšší smrtností (relativně) a informačním působením dramaticky zesílené účinky.

Dnešné paradoxy z ranného rádiožurnálu: lekárka z južnej afriky, ktorá ako prvá spozorovala nový omikron hovorí, že má len mierne účinky a spozorovala ho iba u ľudí do 40 rokov (asi má vekovú selekciu tento vírus). Bum! a ďalšia správa na to, že všetky krajiny zatvárajú ľudí s omikronom do izolácie, rušia sa lety z afriky a hlavne treba tretiu dávku proti ťažkému priebehu. A ešte v žurnále veľmi kulantne poznamenali, že tento vírus bol v južnej afrike nájdený u takmer polovice nakazených, ktorí neboli očkovaní. Tí bystrí pochopia, že viac ako polovica ľudí, ktorí ho mali boli očkovaní...


Dnešné paradoxy z ranného rádiožurnálu: lekárka z južnej afriky, ktorá ako prvá spozorovala nový omikron hovorí, že má len mierne účinky a spozorovala ho iba u ľudí do 40 rokov (asi má vekovú selekciu tento vírus). Bum! a ďalšia správa na to, že všetky krajiny zatvárajú ľudí s omikronom do izolácie, rušia sa lety z afriky a hlavne treba tretiu dávku proti ťažkému priebehu. A ešte v žurnále veľmi kulantne poznamenali, že tento vírus bol v južnej afrike nájdený u takmer polovice nakazených, ktorí neboli očkovaní. Tí bystrí pochopia, že viac ako polovica ľudí, ktorí ho mali boli očkovaní...

No ako sa pekne blizime k likvidacii imunitneho systemu. Uz ich masiruju vela mutacii ...zlikvidovanie imunitneho systemu. No takze to nebudu prve davky vakcin ale novy variant virusu preco mate zlikvidovanu imunitu a teraz sup na dalsi jedopich.


Link


No ako sa pekne blizime k likvidacii imunitneho systemu. Uz ich masiruju vela mutacii ...zlikvidovanie imunitneho systemu. No takze to nebudu prve davky vakcin ale novy variant virusu preco mate zlikvidovanu imunitu a teraz sup na dalsi jedopich. [Link](https://www.ta3.com/clanok/219582/variant-omikron-sa-mohol-vyvinut-u-pacientov-s-hiv-mysli-si-nemecky-imunolog)

Tak môžeme vyhlásiť konkurz na predpoveď (niektoré už ohlásili) očakávaných vlastností mutácie Omicron.
Zdá sa, že v médiách sa dozvieme, že bude napádať hlavne:


  1. mladých
  2. neočkovaných
  3. bude sa bleskovo, nebezpečne rýchlo šíriť
  4. nebude až tak nebezpečný, až na to, že bude spôsobovať trombózy, čudný krvný obraz a zlyhanie srdca aj u mladých ľudí a športovcov
  5. očkovaných bude potrebné preočkovať posilovacou dávkou, rýchlo vyvinutou proti novej mutácii, lebo to pôvodné očkovanie bude mať už iba vééľmi slabý účinok
  6. prípadné ďalšie vlastnosti sa mediálne vyhlásia podľa potreby

Tak môžeme vyhlásiť konkurz na predpoveď (niektoré už ohlásili) očakávaných vlastností mutácie Omicron. Zdá sa, že v médiách sa dozvieme, že bude napádať hlavne: 1. mladých 2. neočkovaných 3. bude sa bleskovo, nebezpečne rýchlo šíriť 4. nebude až tak nebezpečný, až na to, že bude spôsobovať trombózy, čudný krvný obraz a zlyhanie srdca aj u mladých ľudí a športovcov 5. očkovaných bude potrebné preočkovať posilovacou dávkou, rýchlo vyvinutou proti novej mutácii, lebo to pôvodné očkovanie bude mať už iba vééľmi slabý účinok 6. prípadné ďalšie vlastnosti sa mediálne vyhlásia podľa potreby

Uz ich masiruju vela mutacii ...zlikvidovanie imunitneho systemu. No takze to nebudu prve davky vakcin ale novy variant virusu preco mate zlikvidovanu imunitu a teraz sup na dalsi jedopich.

Čo hovorí MUDr. Waksmundská a ďalší? Že očkovanie oslabuje, poťažmo likviduje imunitu. Omicron bude mať samozrejme zodpovedajúce vlastnosti aj v tomto smere.
Jardob, tento variant Omicron už asi fakt nemá zmysel ani vyrábať, na ten už skutočne stačí iba dávkovanie informácií.


[quote="pid:45579, uid:69"]Uz ich masiruju vela mutacii ...zlikvidovanie imunitneho systemu. No takze to nebudu prve davky vakcin ale novy variant virusu preco mate zlikvidovanu imunitu a teraz sup na dalsi jedopich.[/quote] Čo hovorí MUDr. Waksmundská a ďalší? Že očkovanie oslabuje, poťažmo likviduje imunitu. Omicron bude mať samozrejme zodpovedajúce vlastnosti aj v tomto smere. Jardob, tento variant Omicron už asi fakt nemá zmysel ani vyrábať, na ten už skutočne stačí iba dávkovanie informácií.

Prostě psychosomatika

Jednou jsem četl takový názor, že hodně lidí dostane rakovinu nebo na ní zemře až poté, co jim je diagnostikována.


[quote="pid:45565, uid:149"]Prostě psychosomatika[/quote] Jednou jsem četl takový názor, že hodně lidí dostane rakovinu nebo na ní zemře až poté, co jim je diagnostikována.

[quote="pid:45581, uid:175"]Zdá sa, že v médiách sa dozvieme, že bude napádať hlavne:


mladých
neočkovaných
bude sa bleskovo, nebezpečne rýchlo šíriť
nebude až tak nebezpečný, až na to, že bude spôsobovať trombózy, čudný krvný obraz a zlyhanie srdca aj u mladých ľudí a športovcov
očkovaných bude potrebné preočkovať posilovacou dávkou, rýchlo vyvinutou proti novej mutácii, lebo to pôvodné očkovanie bude mať už iba vééľmi slabý účinok
prípadné ďalšie vlastnosti sa mediálne vyhlásia podľa potreby[/quote]

A co takto.


  1. variantu omicron ohlasila Botswana, ako variantu, ktoru nasli u styroch plne zapichanych ludi (prva informacia o tom, ze varianty urobili ludia zapichani a nie zdravi)
  2. varianta omicron je udajne vysoko nakazliva, vyborne, teda ale moment, ked teda zlocinecke syndikaty fizer a spol uz robia na novej smakulade a terajsia varianta je taka nakazliva a ma 53 mutacii na hrotovej bielkovine, a o chvilu ju budu mat seci, tak predsa teraz aktivne pouzivana smakulada je nanic, vsak? teda opichavanie sa momentalnou smakuladou je kontraproduktivne, pretoze nam hrotova bielkovina zmutovala natolko, ze sa uz nepodoba hrotovej bielkovine, ktoru udajne potreba na neutralizacie variant alfa az delta, vsak?
  3. no ak 1 a 2 su spravne a teraz NIE JE smakulada na to, aby sa "zneutralizovala" hrotova bielkovina, v podstate to znamena nasledovne:a) musi sa zacat nanovo s testami na zvieratach, lebo ide o iny antigen, teda faza 1 trialsb) musi sa zacat nanovo s testami na ludoch, faza 2. Tieto dve fazy trvali rok a nieco a samozrejme stale nie su podla akademika Redka vyhodnotene. A kedze tieto prve dve nemame a uz mame aj ohlasene lieky antiviroticke, no, tak vypustenie noveho OMICRONU podla JOXa dava nadej na skore ukoncenie tejto saskarne.

  4. alebo to vidite inak?


[quote="pid:45581, uid:175"]Zdá sa, že v médiách sa dozvieme, že bude napádať hlavne: mladých neočkovaných bude sa bleskovo, nebezpečne rýchlo šíriť nebude až tak nebezpečný, až na to, že bude spôsobovať trombózy, čudný krvný obraz a zlyhanie srdca aj u mladých ľudí a športovcov očkovaných bude potrebné preočkovať posilovacou dávkou, rýchlo vyvinutou proti novej mutácii, lebo to pôvodné očkovanie bude mať už iba vééľmi slabý účinok prípadné ďalšie vlastnosti sa mediálne vyhlásia podľa potreby[/quote] A co takto. 1. variantu omicron ohlasila Botswana, ako variantu, ktoru nasli u styroch plne zapichanych ludi (prva informacia o tom, ze varianty urobili ludia zapichani a nie zdravi) 2. varianta omicron je udajne vysoko nakazliva, vyborne, teda ale moment, ked teda zlocinecke syndikaty fizer a spol uz robia na novej smakulade a terajsia varianta je taka nakazliva a ma 53 mutacii na hrotovej bielkovine, a o chvilu ju budu mat seci, tak predsa teraz aktivne pouzivana smakulada je nanic, vsak? teda opichavanie sa momentalnou smakuladou je kontraproduktivne, pretoze nam hrotova bielkovina zmutovala natolko, ze sa uz nepodoba hrotovej bielkovine, ktoru udajne potreba na neutralizacie variant alfa az delta, vsak? 3. no ak 1 a 2 su spravne a teraz NIE JE smakulada na to, aby sa "zneutralizovala" hrotova bielkovina, v podstate to znamena nasledovne: a) musi sa zacat nanovo s testami na zvieratach, lebo ide o iny antigen, teda faza 1 trials b) musi sa zacat nanovo s testami na ludoch, faza 2. Tieto dve fazy trvali rok a nieco a samozrejme stale nie su podla akademika Redka vyhodnotene. A kedze tieto prve dve nemame a uz mame aj ohlasene lieky antiviroticke, no, tak vypustenie noveho OMICRONU podla JOXa dava nadej na skore ukoncenie tejto saskarne. 4. alebo to vidite inak?

alebo to vidite inak?


Zaujímavý pohľad. Ja mám len otázku, čo ak Pfizer povie že stačí len 4 dávku? Lebo povedzme si úprimne načo robiť 4 testovacie fázy. Dnes vyvinieme zajtra picháme. Síce ono by to bolo asi ešte lepšie lebo už teraz mnohí nestíhajú 3. dávku a že sú už pripravení v mojom okolí. Nakoniec sa dostaneme k tomu že budú oznamovať už 5 dávku pritom ešte 3. nebudú mať všetci čo by chceli ísť.


[quote="pid:45599, uid:183"]alebo to vidite inak?[/quote] Zaujímavý pohľad. Ja mám len otázku, čo ak Pfizer povie že stačí len 4 dávku? Lebo povedzme si úprimne načo robiť 4 testovacie fázy. Dnes vyvinieme zajtra picháme. Síce ono by to bolo asi ešte lepšie lebo už teraz mnohí nestíhajú 3. dávku a že sú už pripravení v mojom okolí. Nakoniec sa dostaneme k tomu že budú oznamovať už 5 dávku pritom ešte 3. nebudú mať všetci čo by chceli ísť.

Väčšina z nakazených na omikron variant má veľmi mierne príznaky a je ich možné liečiť doma, tvrdí juhoafrická lekárka identifikujúca novú verziu Covid-19
...Prekvapivo vysoký počet mutácií na novom koronavírusovom variante omikron môže naznačovať, že tento variant sa vyvinul u pacientov s HIV alebo s inými poruchami imunitného systému. Uviedol to popredný nemecký imunológ Carsten Watzl, ktorého v pondelok citovala agentúra DPA...
https://www.infovojna.sk/article/vacsina-z-nakazenych-na-omikron-variant-ma-velmi-mierne-priznaky-a-je-ich-mozne-liecit-doma-tvrdi-juhoafricka-lekarka-identifikujuca-novu-verziu-covid-19


**Väčšina z nakazených na omikron variant má veľmi mierne príznaky a je ich možné liečiť doma, tvrdí juhoafrická lekárka identifikujúca novú verziu Covid-19** ...Prekvapivo vysoký počet mutácií na novom koronavírusovom variante omikron môže naznačovať, že tento variant sa vyvinul u pacientov s HIV alebo s inými poruchami imunitného systému. Uviedol to popredný nemecký imunológ Carsten Watzl, ktorého v pondelok citovala agentúra DPA... https://www.infovojna.sk/article/vacsina-z-nakazenych-na-omikron-variant-ma-velmi-mierne-priznaky-a-je-ich-mozne-liecit-doma-tvrdi-juhoafricka-lekarka-identifikujuca-novu-verziu-covid-19
Upravené 29. 11. 2021 o 13:33

Chcelo by to nejakú štúdiu o tom, ako dokáže informácia (formou autosugescie) vplývať na priebeh ochorení.

Není to přímo studie, existuje kniha Biologie víry, kde by tyto mechanismy měly být popsány odborným způsobem. Nečetl jsem ji, dávám pouze jako inspiraci.


Na druhou stranu vzpomínám si, jak jsem ještě někdy v roce 2020 onemocněl v přibližně stejnou dobu jako několik blízkých, či známých ze stejného města i přesto, že jsme se v tu dobu nesetkali. Nejspíše na nás něco sypali z letadel nebo odkud.

V následujícím videu od 9. minuty hovoří Calábek krátce o elektromagnetickém šíření viru. Pak by sypání z letadel nebylo nutné.
https://www.youtube.com/watch?v=W5uShsDrAac


[quote="pid:45514, uid:6"]Chcelo by to nejakú štúdiu o tom, ako dokáže informácia (formou autosugescie) vplývať na priebeh ochorení.[/quote] Není to přímo studie, existuje kniha Biologie víry, kde by tyto mechanismy měly být popsány odborným způsobem. Nečetl jsem ji, dávám pouze jako inspiraci. [quote="pid:45516, uid:181"]Na druhou stranu vzpomínám si, jak jsem ještě někdy v roce 2020 onemocněl v přibližně stejnou dobu jako několik blízkých, či známých ze stejného města i přesto, že jsme se v tu dobu nesetkali. Nejspíše na nás něco sypali z letadel nebo odkud.[/quote] V následujícím videu od 9. minuty hovoří Calábek krátce o elektromagnetickém šíření viru. Pak by sypání z letadel nebylo nutné. https://www.youtube.com/watch?v=W5uShsDrAac

Ministri zdravotnictvi G7 se radi o Covidu - Omicron
Ministři zdravotnictví zemí G-7 dnes zahájili konzultace o Omikron-variantě koronaviru.
VB bude do konce roku zastávat předsednictví zemí skupiny G-7. Kromě Velké Británie patří do skupiny Německo, USA, Francie, Itálie, Japonsko a Kanada.
Unijní zdravotnický úřad ECDC hovoří o vážných obavách, že by Omikron mohl výrazně snížit účinnost vakcín a zvýšit riziko reinfekce. Přesné účinky mutanta dosud nebyly stanoveny.
Mezitím byly případy této varianty objeveny v řadě zemí-včetně Rakouska – Německa a Velké Británie. Několik zemí již zavedlo přísnější cestovní omezení. zde


**Ministri zdravotnictvi G7 se radi o Covidu - Omicron** Ministři zdravotnictví zemí G-7 dnes zahájili konzultace o Omikron-variantě koronaviru. VB bude do konce roku zastávat předsednictví zemí skupiny G-7. Kromě Velké Británie patří do skupiny Německo, USA, Francie, Itálie, Japonsko a Kanada. Unijní zdravotnický úřad ECDC hovoří o vážných obavách, že by Omikron mohl výrazně snížit účinnost vakcín a zvýšit riziko reinfekce. Přesné účinky mutanta dosud nebyly stanoveny. Mezitím byly případy této varianty objeveny v řadě zemí-včetně Rakouska – Německa a Velké Británie. Několik zemí již zavedlo přísnější cestovní omezení. [zde](https://orf.at/#/stories/3238349/)
Upravené 29. 11. 2021 o 17:01

ja som bola este niekedy v aprili ci maji na nejakych americkych servroch a tam vraveli na diskusii zamestnanci z Pfizeru, ze na jesen bude 3.davka (v tom case este vakcina je sloboda) a ze uz vyvijaju vakciny 2.generacie, ktore pridu na trh v januari. A kedze kto by po 3.davkach chodil na stvrtu, tak tu mame omikron, ktory vsetko obchadza, ale staci uprava vakciny, tak aby sa nemuseli vsetky skusky splachnut a nic nanovo testovat


ja som bola este niekedy v aprili ci maji na nejakych americkych servroch a tam vraveli na diskusii zamestnanci z Pfizeru, ze na jesen bude 3.davka (v tom case este vakcina je sloboda) a ze uz vyvijaju vakciny 2.generacie, ktore pridu na trh v januari. A kedze kto by po 3.davkach chodil na stvrtu, tak tu mame omikron, ktory vsetko obchadza, ale staci uprava vakciny, tak aby sa nemuseli vsetky skusky splachnut a nic nanovo testovat

Ohledně prohlášení Zemana se zdržím hodnocení, protože je ještě příliš brzy. Jen takovou glosu. Myslím, že bychom si všichni měli přát, aby případné zdravotní problémy po vakcinaci u populace byly co nejmenší a pokud možno žádné. Protože v opačném případě by došlo k totálnímu zhroucení zdravotní péče a pak by bylo jedno, jestli je někdo očkovaný či nikoliv. Umírali by všichni stejným dílem, a to na banální záležitosti viděno dnešní situací. Například na zkažený zub. Mějte na paměti, že ve středověku byla nejčastější příčina úmrtí tzv. od huby. V takovém případě bude zbývat tak akorát modlitba k Bohu. A mě to připadá, že někteří zde si to snad přejí, aby jim pak bylo dáno za pravdu. Jenomže jim to nebude nic platné. Budou umírat hůř než očkovaní. Takový ten prvek apokalypsy, Soudného dne, Armageddonu, potopy světa, božího trestu apod. Takovéto myšlení podle Starého zákona. Bůh je především milující a vše objímající a nikoliv trestající. A miluje i ty, co chybují. A stejně tak by měl přemýšlet opravdový Křesťan. Jinak prohrajeme všichni.


Ohledně prohlášení Zemana se zdržím hodnocení, protože je ještě příliš brzy. Jen takovou glosu. Myslím, že bychom si všichni měli přát, aby případné zdravotní problémy po vakcinaci u populace byly co nejmenší a pokud možno žádné. Protože v opačném případě by došlo k totálnímu zhroucení zdravotní péče a pak by bylo jedno, jestli je někdo očkovaný či nikoliv. Umírali by všichni stejným dílem, a to na banální záležitosti viděno dnešní situací. Například na zkažený zub. Mějte na paměti, že ve středověku byla nejčastější příčina úmrtí tzv. od huby. V takovém případě bude zbývat tak akorát modlitba k Bohu. A mě to připadá, že někteří zde si to snad přejí, aby jim pak bylo dáno za pravdu. Jenomže jim to nebude nic platné. Budou umírat hůř než očkovaní. Takový ten prvek apokalypsy, Soudného dne, Armageddonu, potopy světa, božího trestu apod. Takovéto myšlení podle Starého zákona. Bůh je především milující a vše objímající a nikoliv trestající. A miluje i ty, co chybují. A stejně tak by měl přemýšlet opravdový Křesťan. Jinak prohrajeme všichni.

Jarek

A mě to připadá, že někteří zde si to snad přejí, aby jim pak bylo dáno za pravdu.
To se mi snad jenom zdá. Moji rodiče a také ségra s celou rodinou se nechali naočkovat a myslíš, že jim přeji aby zemřeli?
Každý den jim volám a zjišťuji, jak se cítí. Rodiče jsou vystrašeni až na půdu, v jejich okolí se všichni důchodci nechali vakcinovat, tak oni také i když jsem je varoval. Táta měl předevčírem 85, máma za pár dnů 83, tak jim rozmlouvám aspoň 3. dávku, ale tlak od jejich lékařů je obrovský.
Tak prosím, nevyjadřuj tady své domněnky. Nebo snad soudíš podle sebe?


[quote="pid:45675, uid:471"]A mě to připadá, že někteří zde si to snad přejí, aby jim pak bylo dáno za pravdu.[/quote]To se mi snad jenom zdá. Moji rodiče a také ségra s celou rodinou se nechali naočkovat a myslíš, že jim přeji aby zemřeli? Každý den jim volám a zjišťuji, jak se cítí. Rodiče jsou vystrašeni až na půdu, v jejich okolí se všichni důchodci nechali vakcinovat, tak oni také i když jsem je varoval. Táta měl předevčírem 85, máma za pár dnů 83, tak jim rozmlouvám aspoň 3. dávku, ale tlak od jejich lékařů je obrovský. Tak prosím, nevyjadřuj tady své domněnky. Nebo snad soudíš podle sebe?
Upravené 29. 11. 2021 o 17:57

Corona Omicron - Jizni Afrika
Je klid a zadna zvlastni omezeni
Moderator: Co se deje v Jizni Africe, jaka je situace:
Zijici v JAR: Tady je klid, nikdo nam nic nerika. My se toto dozvidame ze zahranici.
https://www.youtu.be/cfYVxFRoTRY


**Corona Omicron - Jizni Afrika** **Je klid a zadna zvlastni omezeni** Moderator: Co se deje v Jizni Africe, jaka je situace: Zijici v JAR: Tady je klid, nikdo nam nic nerika. My se toto dozvidame ze zahranici. https://www.youtu.be/cfYVxFRoTRY

Rád se zapojím do diskuse s vlastní zkušeností. Prodělal jsem na jaře prý Covid. Měl jsem pozitivní test, ležel jsem skoro měsíc v posteli. Jeden den teplota, dvakrát paralen, a pak už jen vysílení. Žádné bolesti, rýma, škrábání v krku apod., chuť k jídlu malá, ale věděl jsem co jím a co cítím. Léčím se přes rok s rakovinou prostaty, kvůli pokročilému stádiu už dostávám jen hormonální injekce. PSA nejdříve 151, postupně pokles až na hodnotu 0,12. Drahé prášky Zytiga (30 tisíc Kč měsíčně) už několik měsíců neberu, ale zvolil jsem vlastní zdravotní program podle prof. Něumyvakina. Peroxid vodíku, sodu, pitný režim, otužování a pohyb na čerstvém vzduchu, pozitivní myšlení, duchovní cvičení...
Proč to píšu. Pro mne znamená covid rýmičku, protože jsem prošel testem, kdy jsem měl před sebou pár měsíců života. Bude mi 70, cítím se líp než kdykoli dřív a vím, že tohle je zkouška odolnosti a připravenosti na život v transformované společnosti. Doporučuji všem, aby používali nejen antivirotika, ale taky účinnou obranu proti psychologické válce proti nám. Na každou zbraň existuje protizbraň. Jen ji vzít do ruky a umět ji správně namířit proti nepříteli.
Mám nakonec dotaz: Vrtá mi hlavou, proč facebook, youtube a další informační kanály, které dříve tvrdě cenzurovaly covid agendu, dnes vše pouští? Dříve vygumovali Duška s Calábkem, dnes vidíte desetitisícové demonstrace proti covid fašismu atd. Jistě to má svůj řídicí účel. Jaký? Sice mnohé tuším, ale rád vyslechnu názory zkušenějších.


Rád se zapojím do diskuse s vlastní zkušeností. Prodělal jsem na jaře prý Covid. Měl jsem pozitivní test, ležel jsem skoro měsíc v posteli. Jeden den teplota, dvakrát paralen, a pak už jen vysílení. Žádné bolesti, rýma, škrábání v krku apod., chuť k jídlu malá, ale věděl jsem co jím a co cítím. Léčím se přes rok s rakovinou prostaty, kvůli pokročilému stádiu už dostávám jen hormonální injekce. PSA nejdříve 151, postupně pokles až na hodnotu 0,12. Drahé prášky Zytiga (30 tisíc Kč měsíčně) už několik měsíců neberu, ale zvolil jsem vlastní zdravotní program podle prof. Něumyvakina. Peroxid vodíku, sodu, pitný režim, otužování a pohyb na čerstvém vzduchu, pozitivní myšlení, duchovní cvičení... Proč to píšu. Pro mne znamená covid rýmičku, protože jsem prošel testem, kdy jsem měl před sebou pár měsíců života. Bude mi 70, cítím se líp než kdykoli dřív a vím, že tohle je zkouška odolnosti a připravenosti na život v transformované společnosti. Doporučuji všem, aby používali nejen antivirotika, ale taky účinnou obranu proti psychologické válce proti nám. Na každou zbraň existuje protizbraň. Jen ji vzít do ruky a umět ji správně namířit proti nepříteli. Mám nakonec dotaz: Vrtá mi hlavou, proč facebook, youtube a další informační kanály, které dříve tvrdě cenzurovaly covid agendu, dnes vše pouští? Dříve vygumovali Duška s Calábkem, dnes vidíte desetitisícové demonstrace proti covid fašismu atd. Jistě to má svůj řídicí účel. Jaký? Sice mnohé tuším, ale rád vyslechnu názory zkušenějších.

Pavel Kačer

co tedy viděla Peková v mikroskopu?

Vieš, pokiaľ mala Soňa Peková na tom komerčný záujem (chcela predávať vlastné testy na covid), tak ani iné nemohla hovoriť. Pritom nemusela vzorku vôbec skúmať. Všetko je v databázach a sú aj protokoly, aké génové sekvencie majú testy analyzovať.


[quote="pid:45537, uid:71"]co tedy viděla Peková v mikroskopu?[/quote] Vieš, pokiaľ mala Soňa Peková na tom komerčný záujem (chcela predávať vlastné testy na covid), tak ani iné nemohla hovoriť. Pritom nemusela vzorku vôbec skúmať. Všetko je v databázach a sú aj protokoly, aké génové sekvencie majú testy analyzovať.

Léčím se přes rok s rakovinou prostaty

Prajem ti zo srdca uzdravenie. Nech sa ti darí...


[quote="pid:45719, uid:795"]Léčím se přes rok s rakovinou prostaty[/quote] Prajem ti zo srdca uzdravenie. Nech sa ti darí...

variantu omicron ohlasila Botswana, ako variantu, ktoru nasli u styroch plne zapichanych ludi

Ako ju mohli nájsť u nedotkmuteľných poďobancov? Veď ako vieme, tak sa testujú iba nevzdelaní opiciam podobní dezoláti. Ovce podporujúce fašizmus očakávajúce nadpráva vo vzťahu k "nezodpovedním" jedincom predsa už z merita veci nemôžu byť pôvodcom nejakej xtej megamutujúcej hnusoby.


[quote="pid:45599, uid:183"]variantu omicron ohlasila Botswana, ako variantu, ktoru nasli u styroch plne zapichanych ludi[/quote] Ako ju mohli nájsť u nedotknuteľných poďobancov? Veď ako vieme, tak sa testujú iba nevzdelaní opiciam podobní dezoláti. Ovce podporujúce fašizmus očakávajúce nadpráva vo vzťahu k "nezodpovedním" jedincom predsa už z merita veci nemôžu byť pôvodcom nejakej xtej megamutujúcej hnusoby.
Upravené 29. 11. 2021 o 21:11

tento variant sa vyvinul u pacientov s HIV alebo s inými poruchami imunitného systému.


poruchu imunitného systému predsa majú už aj poďobanci 2. až xtou dávkou, viď Hovorme spolu 2.časť, cca od 21 minúty.


[quote="pid:45611, uid:111"]tento variant sa vyvinul u pacientov s HIV alebo s inými poruchami imunitného systému.[/quote] poruchu imunitného systému predsa majú už aj poďobanci 2. až xtou dávkou, viď Hovorme spolu 2.časť, cca od 21 minúty.
Upravené 29. 11. 2021 o 21:10

Teze o neexistenci viru mi upřímně připadají jako argumentace "flat-earthers", kdy GPS družice obíhající společně geoid nepotřebuju, protože "reálně" se využívá triangulace pomocí pozemních antén. Dále lidé, kteří obletí zem jsou podvodníci, protože to nejde... Pokud by se aplikovala většina argumentů, nakonec by se zjistilo, že do celé konspirace je zapleteno víc miliard lidí, než jsou její "oběti".


Na internetu je k dispozici celá řada SEM snímků SARS-CoV-2. Jak by všechen ten personál zapojovali do celé té konspirace, pokud by to mělo být úplně vymyšleno?


Nie je veľmi správny prístup voliť zosmiešňovacie metódy voči oponentom. Vedecké bádanie predsa nie je o viere "či boli američania na mesiaci, alebo neboli, lebo existujú tisícky fotografií". Ak existujú niekde v niečom podozrenia, tak ich treba preveriť, odložiť predpojatosť a emócie, a pracovať s faktami.


Nikto nevraví, že neexistujú vírusy. Bavíme sa iba o tom, či bolo potrebné vymýšľať nový koronavírus (Sars-CoV-2). Ja na to nemám uzavretý názor, a tobôž nie vieru.


Koronavírusov existuje veľa, jednotlivé poddruhy sa určite príliš od seba vizuálne nelíšia na TEM snímkach. Toto je dosť prominentné odvetvie, ktoré sa venuje práci s vírusmi a ktoré má na to drahý labák. Nie je ich až tak veľa. Keď dokážu prinútiť vlády, aby nastavili genocídne opatrenia (odstavenie ambulantného sektora a pod.), keď dokážu prinútiť sestričky mlčať o tom, čo sa deje na oddeleniach (niekde musia podpisovať zmluvy o mlčanlivosti pod vysokými pokutami, ak si chcú udržať prácu), prečo by v lukratívnych sektoroch kde sa robia nové výskumy nedali zamestnancom podpísať zmluvu, že nič sa o ich práci nedostane von. To je štandardný postup všade tam, kde je drahý výskum.


A doteraz dostupné popisy izolácie vírusov pred ich sekvenovaním vôbec neprispievajú dôveryhodnosti, že ich rozbory sú čisté bez iných biologických častíc. A k tomu to počítačové modelovanie genomu, to tiež neznie dôveryhodne. Preto hovorím, že je to vec, ktorá by si zaslúžila poriadnu revíziu. KSB predsa tiež revidovala mnohé vedné obory a našla v nich prvky pavedy a podvodu. Prečo myslíš, že vo virologii ako vede sa nič pseudovedecké vyskytovať nemôže? Obzvlášť, ak je virologia žiadaná ako obor potrebný pre farmaciu, ktorá sa venuje vyvíjaniu liekov a vakcín proti virovým ochoreniam. Potrebuje farmacia zdravých pacientov? Kvôli tomu je to jeden z najvýnosnejších sektorov? Potrebuje GP zdravých ľudí? Alebo hľadá prostriedku na zníženie populácie?
Podľa mňa oni vyvíjajú a vypúšťajú virusy a patogény aj bez vyhlásenia pandemie, ktoré spôsobujú vedľajšie ochorenia a rakoviny. Aby ľudstvo zomieralo a nevšimlo si pritom nič podozrivé.


Pripúšťam obe možnosti ohľadom Sars-cov-2. Môže existovať aj nemusí. Ale vyššie opísané osobné skúsenosti ľudí tu na stránke, čo prekonali toto ochorenie, zatiaľ neopísali nič nové, čo by sa nevyskytovalo pri chrípke alebo zápale pľúc. Skôr by takéto pseudopostupy nasvedčovali tomu, že vyvíjajú vakcíny, ale vôbec nie proti konkrétnym patogenom, ale len sami vedia, čo v tých vakcínach je a k čomu slúžia. A predpísané útržky RNA, ktoré sú schválené pre výrobu testov na kovid, tam tiež len tí, čo to navrhli vedia, čo to vlastne má detekovať. Už nehovoriac pri PCR testov, kde sa podľa nariadenia WHO mení počet cyklov podľa potreby, kde už nad 24 cyklov PCR test dáva nedôveryhodnú informáciu, a štáty používajú 35-39 cyklov. Tá konšpirácia sa deje priamo pred očami, ako na kúzelníckom predstavení, kde kúzelník podvádza, ale divák žiaden podvod nevidí.


Otvorená úprimná vecná debata je prvým predpokladom vedeckého bádania. Bez argumentov a protiargumentov, tvrdení a kritiky sa nevymyslí nič nového, ani neopravia prípadné omyly. A keď vo vede chýba mravnosť, tam sú omyly zákonitosťou.


[quote="pid:45543, uid:291"]Teze o neexistenci viru mi upřímně připadají jako argumentace "flat-earthers", kdy GPS družice obíhající společně geoid nepotřebuju, protože "reálně" se využívá triangulace pomocí pozemních antén. Dále lidé, kteří obletí zem jsou podvodníci, protože to nejde... Pokud by se aplikovala většina argumentů, nakonec by se zjistilo, že do celé konspirace je zapleteno víc miliard lidí, než jsou její "oběti". Na internetu je k dispozici celá řada SEM snímků SARS-CoV-2. Jak by všechen ten personál zapojovali do celé té konspirace, pokud by to mělo být úplně vymyšleno?[/quote] Nie je veľmi správny prístup voliť zosmiešňovacie metódy voči oponentom. Vedecké bádanie predsa nie je o viere "či boli američania na mesiaci, alebo neboli, lebo existujú tisícky fotografií". Ak existujú niekde v niečom podozrenia, tak ich treba preveriť, odložiť predpojatosť a emócie, a pracovať s faktami. Nikto nevraví, že neexistujú vírusy. Bavíme sa iba o tom, či bolo potrebné vymýšľať nový koronavírus (Sars-CoV-2). Ja na to nemám uzavretý názor, a tobôž nie vieru. Koronavírusov existuje veľa, jednotlivé poddruhy sa určite príliš od seba vizuálne nelíšia na TEM snímkach. Toto je dosť prominentné odvetvie, ktoré sa venuje práci s vírusmi a ktoré má na to drahý labák. Nie je ich až tak veľa. Keď dokážu prinútiť vlády, aby nastavili genocídne opatrenia (odstavenie ambulantného sektora a pod.), keď dokážu prinútiť sestričky mlčať o tom, čo sa deje na oddeleniach (niekde musia podpisovať zmluvy o mlčanlivosti pod vysokými pokutami, ak si chcú udržať prácu), prečo by v lukratívnych sektoroch kde sa robia nové výskumy nedali zamestnancom podpísať zmluvu, že nič sa o ich práci nedostane von. To je štandardný postup všade tam, kde je drahý výskum. A doteraz dostupné popisy izolácie vírusov pred ich sekvenovaním vôbec neprispievajú dôveryhodnosti, že ich rozbory sú čisté bez iných biologických častíc. A k tomu to počítačové modelovanie genomu, to tiež neznie dôveryhodne. Preto hovorím, že je to vec, ktorá by si zaslúžila poriadnu revíziu. KSB predsa tiež revidovala mnohé vedné obory a našla v nich prvky pavedy a podvodu. Prečo myslíš, že vo virologii ako vede sa nič pseudovedecké vyskytovať nemôže? Obzvlášť, ak je virologia žiadaná ako obor potrebný pre farmaciu, ktorá sa venuje vyvíjaniu liekov a vakcín proti virovým ochoreniam. Potrebuje farmacia zdravých pacientov? Kvôli tomu je to jeden z najvýnosnejších sektorov? Potrebuje GP zdravých ľudí? Alebo hľadá prostriedku na zníženie populácie? Podľa mňa oni vyvíjajú a vypúšťajú virusy a patogény aj bez vyhlásenia pandemie, ktoré spôsobujú vedľajšie ochorenia a rakoviny. Aby ľudstvo zomieralo a nevšimlo si pritom nič podozrivé. Pripúšťam obe možnosti ohľadom Sars-cov-2. Môže existovať aj nemusí. Ale vyššie opísané osobné skúsenosti ľudí tu na stránke, čo prekonali toto ochorenie, zatiaľ neopísali nič nové, čo by sa nevyskytovalo pri chrípke alebo zápale pľúc. Skôr by takéto pseudopostupy nasvedčovali tomu, že vyvíjajú vakcíny, ale vôbec nie proti konkrétnym patogenom, ale len sami vedia, čo v tých vakcínach je a k čomu slúžia. A predpísané útržky RNA, ktoré sú schválené pre výrobu testov na kovid, tam tiež len tí, čo to navrhli vedia, čo to vlastne má detekovať. Už nehovoriac pri PCR testov, kde sa podľa nariadenia WHO mení počet cyklov podľa potreby, kde už nad 24 cyklov PCR test dáva nedôveryhodnú informáciu, a štáty používajú 35-39 cyklov. Tá konšpirácia sa deje priamo pred očami, ako na kúzelníckom predstavení, kde kúzelník podvádza, ale divák žiaden podvod nevidí. Otvorená úprimná vecná debata je prvým predpokladom vedeckého bádania. Bez argumentov a protiargumentov, tvrdení a kritiky sa nevymyslí nič nového, ani neopravia prípadné omyly. A keď vo vede chýba mravnosť, tam sú omyly zákonitosťou.
Upravené 29. 11. 2021 o 21:48

Ako ju mohli nájsť u nedotkmuteľných poďobancov? Veď ako vieme, tak sa testujú iba nevzdelaní opiciam podobní dezoláti. Ovce podporujúce fašizmus očakávajúce nadpráva vo vzťahu k "nezodpovedním" jedincom predsa už z merita veci nemôžu byť pôvodcom nejakej xtej megamutujúcej hnusoby.

A nielen to. Tie varianty sa svojimi prejavmi príliš nelíšia. Ako zistili, že nejaká štvorica má nový variant. Prezradil im to antigenový alebo PCR test? Má aj takúto špeciálnu funkciu? Alebo chodí tím výskumníkov po svete, a náhodne testuje ľudí, či nemajú novú mutáciu? Potom mali šťastie, keď si vytipovali tú štvoricu zaočkovancov...
Koľko labákov sa okrem analyzovania PCR testov venuje aj skúmaniu, či vo vzorke nie je odlišný variant? (a ak tie nové varianty SC2 zisťujú pochybným postupom izolácie a počitačovým modelovaním z množstva RNA útržkov vo vzorke, tak zbohom...) Škoda, že som v mladosti neštudoval tento obor, vždy ma to ťahalo k vede. Bol by som dnes múdrejší.


[quote="pid:45737, uid:77"]Ako ju mohli nájsť u nedotkmuteľných poďobancov? Veď ako vieme, tak sa testujú iba nevzdelaní opiciam podobní dezoláti. Ovce podporujúce fašizmus očakávajúce nadpráva vo vzťahu k "nezodpovedním" jedincom predsa už z merita veci nemôžu byť pôvodcom nejakej xtej megamutujúcej hnusoby.[/quote] A nielen to. Tie varianty sa svojimi prejavmi príliš nelíšia. Ako zistili, že nejaká štvorica má nový variant. Prezradil im to antigenový alebo PCR test? Má aj takúto špeciálnu funkciu? Alebo chodí tím výskumníkov po svete, a náhodne testuje ľudí, či nemajú novú mutáciu? Potom mali šťastie, keď si vytipovali tú štvoricu zaočkovancov... Koľko labákov sa okrem analyzovania PCR testov venuje aj skúmaniu, či vo vzorke nie je odlišný variant? (a ak tie nové varianty SC2 zisťujú pochybným postupom izolácie a počitačovým modelovaním z množstva RNA útržkov vo vzorke, tak zbohom...) Škoda, že som v mladosti neštudoval tento obor, vždy ma to ťahalo k vede. Bol by som dnes múdrejší.
Upravené 29. 11. 2021 o 22:04

A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je a ide len o bežné respiračné ochorenia

Jako s nejpravděpodobnější variantou počítám tohle
Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby.

a k tomu v kombinaci s tím, že antigen testy a pcr testy vyjdou pozitivní s jakýmkoliv virem (běžná podzimní viróza ~ pozitivní test ~ bezpříznakový/příznakový "nakažený" ~ nemocný C19).


[quote="pid:45387, uid:6"]A čo ak žiadny Sars-CoV-2 nie je a ide len o bežné respiračné ochorenia[/quote] Jako s nejpravděpodobnější variantou počítám tohle [quote="pid:45391, uid:175"]Ale je a z nejakého labaku vypúšťajú jednu mutáciu za druhou. Problém vidím v cielenom potlačení včasnej ambulantnej liečby.[/quote] a k tomu v kombinaci s tím, že antigen testy a pcr testy vyjdou pozitivní s jakýmkoliv virem (běžná podzimní viróza ~ pozitivní test ~ bezpříznakový/příznakový "nakažený" ~ nemocný C19).

@jox13 Ano, i zapřísáhlý vaxer si musí připustit, že hrozivý a bájný Omicron činí jeho elixír nesmrtelnosti zbytečným a i když Svatý Pfizer údajně vyhlásil, že za 100 dní může mít novou vakcínu (a nikoliv experimentální), tak momentálně nemohou nabídnout nic a tudíž nedává vůbec smysl si tuto genovou terapii píchat do těla.

A během sta dní se může stát ledacos...


@jox13 Ano, i zapřísáhlý vaxer si musí připustit, že hrozivý a bájný Omicron činí jeho elixír nesmrtelnosti zbytečným a i když Svatý Pfizer údajně vyhlásil, že za 100 dní může mít novou vakcínu (a nikoliv experimentální), tak momentálně nemohou nabídnout nic a tudíž nedává vůbec smysl si tuto genovou terapii píchat do těla. A během sta dní se může stát ledacos...

Pripúšťam obe možnosti ohľadom Sars-cov-2. Môže existovať aj nemusí. Ale vyššie opísané osobné skúsenosti ľudí tu na stránke, čo prekonali toto ochorenie, zatiaľ neopísali nič nové, čo by sa nevyskytovalo pri chrípke alebo zápale pľúc.

Rovněž pracuji s oběma variantami.
Ohledně varianty "existuje" musím říct, že všichni z mého okolí (cca 5 případů), kteří byli "PCR-pozitivní", mi tvrdili, že to bylo něco jiného, než jakákoliv viróza, kterou měli dříve.
A to i tehdy, když z mého vnějšího pohledu (vizuální kontakt) byl u nich průběh mírný a výčet příznaků stejný, jako jsme zvyklí u viróz před rokem 2019.


[quote="pid:45750, uid:6"]Pripúšťam obe možnosti ohľadom Sars-cov-2. Môže existovať aj nemusí. Ale vyššie opísané osobné skúsenosti ľudí tu na stránke, čo prekonali toto ochorenie, zatiaľ neopísali nič nové, čo by sa nevyskytovalo pri chrípke alebo zápale pľúc.[/quote] Rovněž pracuji s oběma variantami. Ohledně varianty "existuje" musím říct, že všichni z mého okolí (cca 5 případů), kteří byli "PCR-pozitivní", mi tvrdili, že to bylo něco jiného, než jakákoliv viróza, kterou měli dříve. A to i tehdy, když z mého vnějšího pohledu (vizuální kontakt) byl u nich průběh mírný a výčet příznaků stejný, jako jsme zvyklí u viróz před rokem 2019.

Žeby?
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/omikron-se-muze-stat-vanocnim-darkem-celemu-lidstvu-a-utnout-pandemii-rika-nemecky-expert-40379575#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=HOk25UVxInR-202111301102&dop_id=40379575&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Nová mutace koronaviru může místo zhouby přinést naději. Covid vyvolaný variantou omikron z jihu Afriky se totiž zatím chová jako méně nebezpečný, zároveň se ale jeví nakažlivější. A právě tahle kombinace by mohla podle expertů nákazu konečně přesunout do kategorie běžných viróz. Jasno bude za dva týdny.


Žeby? https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/omikron-se-muze-stat-vanocnim-darkem-celemu-lidstvu-a-utnout-pandemii-rika-nemecky-expert-40379575#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=HOk25UVxInR-202111301102&dop_id=40379575&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Nová mutace koronaviru může místo zhouby přinést naději. Covid vyvolaný variantou omikron z jihu Afriky se totiž zatím chová jako méně nebezpečný, zároveň se ale jeví nakažlivější. A právě tahle kombinace by mohla podle expertů nákazu konečně přesunout do kategorie běžných viróz. Jasno bude za dva týdny.

Jasno bude za dva týdny. Je to jen vějička předhozená davu, která má vzbudit falešné naděje. Odradit je od protestů a demonstrací a pomoci získat zase nějaký čas pro ty parchanty. V lidech se bude tetelit naděje, že bude za 14 dní lépe, a ti hajzlové jen více utáhnou smyčku.


Jasno bude za dva týdny. Je to jen vějička předhozená davu, která má vzbudit falešné naděje. Odradit je od protestů a demonstrací a pomoci získat zase nějaký čas pro ty parchanty. V lidech se bude tetelit naděje, že bude za 14 dní lépe, a ti hajzlové jen více utáhnou smyčku.
12
9.33k
109
46
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept