Zahraniční analytici
Igor Panarin 28.11.2021 - Zapad, iluze svobody, Smlouva na plyn - hitoricka udalost
Y

Zapad, iluze svobody
Vysel clanek Thierry Meyssana se stejnojmennym nazvem:
nemcina: zde
anglictina: zde
rustina: zde
https://www.youtu.be/pzzk6tZlVVc


**Zapad, iluze svobody** Vysel clanek Thierry Meyssana se stejnojmennym nazvem: nemcina: [zde](https://www.voltairenet.org/article214796.html) anglictina: [zde](https://www.voltairenet.org/article214804.html) rustina: [zde](https://www.voltairenet.org/article214795.html) https://www.youtu.be/pzzk6tZlVVc
Upravené 28. 11. 2021 o 21:15

Smlouva na plyn - hitoricka udalost
Dnes podepsali v Aschabadu vudci 3 zemi - Azerbajdzan, Iran a Turkmenie - smlouvu na dodavky turkmenskeho plynu do Azerbajdzanu pres uzemi Iranu. 5 iranskych provincii bude dostavat take turkmensky plyn.
... a to hlavni - posledniho pul roku se obrovsky snazil Izrael a VB organizovat valku mezi Azerbajdzanem a Iranem. Chteli podpalit cely Kavkaz, ale to se jim nepodarilo udelat.
Proto podtrhuji - historicka smlouva mezi Iranem, Turkmenistanem a Azerbajdzanem, ktera blokuje valku mezi Iranem a Azerbajdzanem.
https://www.youtu.be/pHRujeLNzrc


**Smlouva na plyn - hitoricka udalost **Dnes podepsali v Aschabadu vudci 3 zemi - Azerbajdzan, Iran a Turkmenie - smlouvu na dodavky turkmenskeho plynu do Azerbajdzanu pres uzemi Iranu. 5 iranskych provincii bude dostavat take turkmensky plyn. ... a to hlavni - posledniho pul roku se obrovsky snazil Izrael a VB organizovat valku mezi Azerbajdzanem a Iranem. Chteli podpalit cely Kavkaz, ale to se jim nepodarilo udelat. **Proto podtrhuji - historicka smlouva mezi Iranem, Turkmenistanem a Azerbajdzanem, ktera blokuje valku mezi Iranem a Azerbajdzanem.** https://www.youtu.be/pHRujeLNzrc
Upravené 28. 11. 2021 o 21:14
557
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept