Politika v ČR
Dezinformace jako veřejný nepřítel. Vláda zvažuje, že je bude regulovat zákonem

Dezinformace jako veřejný nepřítel. Vláda zvažuje, že je bude regulovat zákonem
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/dezinformace-jako-verejny-nepritel-vlada-zvazuje-ze-je-bude/r~bacd51de511211ec8a900cc47ab5f122/


"Skoro dva měsíce mohla část veřejnosti číst zprávy o tom, že se Senát pokouší o státní převrat. Takto popisovaly proruské weby debatu horní komory parlamentu o možnosti dočasně zbavit prezidenta Miloše Zemana pravomocí, když byl v nemocnici a Hrad tajil závažnost jeho zdravotního stavu. Jde přitom o legitimní ústavní nástroj, jenž umožňuje řešit neschopnost hlavy státu vykonávat úřad. "


"Vod čeho máme policii než od toho, aby nás trestala za naše huby. Jestli je taková nebezpečná doba,..., tak se nikdo nesmí divit, že ho vedou na direkci. ... Čím víc nás tady bude, tím to bude pro nás lepší, poněvadž nám bude veselejc."
(Josef Švejk na policejním ředitelství)


Pozoruhodné, že s tím přišla až teď, po volbách, Babišova vláda. Nová PS jim to bez problémů zřejmě schválí. Rozumí si v PS "všichni" moc dobře...


**Dezinformace jako veřejný nepřítel. Vláda zvažuje, že je bude regulovat zákonem** https://zpravy.aktualne.cz/domaci/dezinformace-jako-verejny-nepritel-vlada-zvazuje-ze-je-bude/r~bacd51de511211ec8a900cc47ab5f122/ "Skoro dva měsíce mohla část veřejnosti číst zprávy o tom, že se Senát pokouší o státní převrat. Takto popisovaly proruské weby debatu horní komory parlamentu o možnosti dočasně zbavit prezidenta Miloše Zemana pravomocí, když byl v nemocnici a Hrad tajil závažnost jeho zdravotního stavu. Jde přitom o legitimní ústavní nástroj, jenž umožňuje řešit neschopnost hlavy státu vykonávat úřad. " "Vod čeho máme policii než od toho, aby nás trestala za naše huby. Jestli je taková nebezpečná doba,..., tak se nikdo nesmí divit, že ho vedou na direkci. ... Čím víc nás tady bude, tím to bude pro nás lepší, poněvadž nám bude veselejc." (Josef Švejk na policejním ředitelství) **Pozoruhodné, že s tím přišla až teď, po volbách, Babišova vláda. Nová PS jim to bez problémů zřejmě schválí. Rozumí si v PS "všichni" moc dobře...**
Upravené 1. 12. 2021 o 18:33

Zažijeme takovou krizi a diktaturu, že se nám z toho budou protáčet kukadla a budeme lapat po dechu. Pro mě nic překvapujícího. Bude zajímavé sledovat, na základě jakého algoritmu se bude určovat co je a co není dezinformace. Kdo o tom bude rozhodovat ? Povinné očkování, pasy, uzávěry také Babiš označil za dezinformace. A hle vše se stalo realitou.


Zažijeme takovou krizi a diktaturu, že se nám z toho budou protáčet kukadla a budeme lapat po dechu. Pro mě nic překvapujícího. Bude zajímavé sledovat, na základě jakého algoritmu se bude určovat co je a co není dezinformace. Kdo o tom bude rozhodovat ? Povinné očkování, pasy, uzávěry také Babiš označil za dezinformace. A hle vše se stalo realitou.

Jarek

Kdo o tom bude rozhodovat ?


Zřejmě zavedeme zase Úřad pro tisk, informace a dezinformace (ÚTID). Nic nového pod sluncem...


[quote="pid:46112, uid:471"]Kdo o tom bude rozhodovat ?[/quote] Zřejmě zavedeme zase Úřad pro tisk, informace a dezinformace (ÚTID). Nic nového pod sluncem...

Kolíkova informovala práve na tlačovej konferencii, že vláda ide zaviesť trestný čin šírenia nepravdivých informácií. Totalitná vláda dostala chuť siahnuť na slobodu slova. Krajšieho maskota ako Kolíkovu ani nemohli nájsť.
Takže do väzby by išli všetci, čo minulý rok napríklad tvrdili, že koronavírus unikol z laboratória, čo dnes je hlavná akceptovaná verzia. Kolíková by pol Slovenska zavrela už pred rokom.
Totalitná vláda siahla najskôr na náboženskú slobodu a teraz aj na slobodu slova. Je to vždy pri každom totalitnom režime rovnako.


[Kolíkova informovala](https://www.facebook.com/tomastaraba.sk/posts/372017154723374) práve na tlačovej konferencii, že vláda ide zaviesť trestný čin šírenia nepravdivých informácií. Totalitná vláda dostala chuť siahnuť na slobodu slova. Krajšieho maskota ako Kolíkovu ani nemohli nájsť. Takže do väzby by išli všetci, čo minulý rok napríklad tvrdili, že koronavírus unikol z laboratória, čo dnes je hlavná akceptovaná verzia. Kolíková by pol Slovenska zavrela už pred rokom. Totalitná vláda siahla najskôr na náboženskú slobodu a teraz aj na slobodu slova. Je to vždy pri každom totalitnom režime rovnako.

JankA

Je to vždy pri každom totalitnom režime rovnako.

Ano klasika. Tak jak se bude prudce zhoršovat ekonomická situace, tak přímo úměrně se budou utahovat šrouby. Nakonec budeme závidět svobodu v KLDR. Bez ironie.


[quote="pid:46118, uid:23"]Je to vždy pri každom totalitnom režime rovnako.[/quote] Ano klasika. Tak jak se bude prudce zhoršovat ekonomická situace, tak přímo úměrně se budou utahovat šrouby. Nakonec budeme závidět svobodu v KLDR. Bez ironie.

Jarek

https://youtu.be/qbZksw2t8a8?t=23
Za každého režimu si lidé dokázali poradit . Poradíme si i ted . Zrůdičkám se to sype pod pařátkem a k tomu mají oprávněné obavy .


https://youtu.be/qbZksw2t8a8?t=23 Za každého režimu si lidé dokázali poradit . Poradíme si i ted . Zrůdičkám se to sype pod pařátkem a k tomu mají oprávněné obavy .

Preco vacsina prispevkov v tejto teme vychadza v zmysle ja obet a oni ti co na mna budu utocit. Podla mna je toto prave palica ktora ma dva konce. Tak za


  1. Keby kohokolvek oznaceneho za dezinformatora sudili na sude by mohli byt pouzite vsetky dokazy a tvrdenia kde je mozne prave obvinujuceho usvedcit z klamstva.

  2. Kto je najvacsi konspirator a vymyslac klamstiev a poloprav? Nie su to nahodou masmedia?


Oni vo svojej nevedomosti pripravuji zakony ktore budu neskor pouzite proti nim samotnym. Cim bojujes tym hynies.


Preco vacsina prispevkov v tejto teme vychadza v zmysle ja obet a oni ti co na mna budu utocit. Podla mna je toto prave palica ktora ma dva konce. Tak za 1. Keby kohokolvek oznaceneho za dezinformatora sudili na sude by mohli byt pouzite vsetky dokazy a tvrdenia kde je mozne prave obvinujuceho usvedcit z klamstva. 2. Kto je najvacsi konspirator a vymyslac klamstiev a poloprav? Nie su to nahodou masmedia? Oni vo svojej nevedomosti pripravuji zakony ktore budu neskor pouzite proti nim samotnym. Cim bojujes tym hynies.
Upravené 1. 12. 2021 o 19:58

Cim bojujes tym hynies.
Aneb, kdo s čím zachází, tím také schází.


[quote="pid:46140, uid:69"]Cim bojujes tym hynies.[/quote]Aneb, kdo s čím zachází, tím také schází.

Oni vo svojej nevedomosti pripravuji zakony ktore budu neskor pouzite proti nim samotnym. Cim bojujes tym hynies.


presne tak, kto seje vietor, zne burku


[quote="pid:46140, uid:69"]Oni vo svojej nevedomosti pripravuji zakony ktore budu neskor pouzite proti nim samotnym. Cim bojujes tym hynies.[/quote] presne tak, kto seje vietor, zne burku

Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne.


Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tím neustále se zvyšujícím tlakem, jsou jen sami proti sobě. Už i blbovi musí dojít, že tu něco smrdí, a cítí to i pacienti po covidu. Nelze zavést jednostrannou cenzuru, pokud stále jen lžu, musí se to obrátit proti mě. Z jejich strany už jen naprosté zoufalství, musí plnit plán, ale dochází jim nápady a spoléhají na 6. prioritu, což vždy končí pro agresora špatně.


Tím neustále se zvyšujícím tlakem, jsou jen sami proti sobě. Už i blbovi musí dojít, že tu něco smrdí, a cítí to i pacienti po covidu. Nelze zavést jednostrannou cenzuru, pokud stále jen lžu, musí se to obrátit proti mě. Z jejich strany už jen naprosté zoufalství, musí plnit plán, ale dochází jim nápady a spoléhají na 6. prioritu, což vždy končí pro agresora špatně.

Pozoruhodné, že s tím přišla až teď, po volbách, Babišova vláda.


Podle mě je vtip stejně jako se Zemanem a povinným očkováním. Mohou si dovolit taková vyhlášení, protože odchází a tak nemají zodpovědnost. Nač se prát s nadstátní (USA) elitou to by jenom nahrálo opozici, která by mohla jít proti. Sebrali jim dopředu téma a protože jsou pouze nesamostatné loutky, tak nemají vlastní program a nezbývá jim než negovat to co druhá strana. Tím to je vlastně směřují na opačnou stranu, což oni mohou dokonce s povděkem přijmout, zachovají si tvář opozice a mohou jako by hájit pseudo-svobodu. Fiala možná není tak hloupý, v jeho tváři čtu pod povrchem velké obavy ( neboť západ má opravdu velké problémy a staré recepty nefungují - obsadíme nějakou zemi a odvedeme pozornost - s Běloruskem jim to nevyšlo).


[quote="pid:46108, uid:270"]Pozoruhodné, že s tím přišla až teď, po volbách, Babišova vláda.[/quote] Podle mě je vtip stejně jako se Zemanem a povinným očkováním. Mohou si dovolit taková vyhlášení, protože odchází a tak nemají zodpovědnost. Nač se prát s nadstátní (USA) elitou to by jenom nahrálo opozici, která by mohla jít proti. Sebrali jim dopředu téma a protože jsou pouze nesamostatné loutky, tak nemají vlastní program a nezbývá jim než negovat to co druhá strana. Tím to je vlastně směřují na opačnou stranu, což oni mohou dokonce s povděkem přijmout, zachovají si tvář opozice a mohou jako by hájit pseudo-svobodu. Fiala možná není tak hloupý, v jeho tváři čtu pod povrchem velké obavy ( neboť západ má opravdu velké problémy a staré recepty nefungují - obsadíme nějakou zemi a odvedeme pozornost - s Běloruskem jim to nevyšlo).

Nač se prát s nadstátní (USA) elitou to by jenom nahrálo opozici, která by mohla jít proti. Sebrali jim dopředu téma a protože jsou pouze nesamostatné loutky, tak nemají vlastní program a nezbývá jim než negovat to co druhá strana. Tím to je vlastně směřují na opačnou stranu, což oni mohou dokonce s povděkem přijmout, zachovají si tvář opozice a mohou jako by hájit pseudo-svobodu.


Že Andreja Babiša niekto drží za gule je jasné. Hľadať v tom "geniálny" plán považujem za rovnakú hlúposť, aká to bola pri požadovaní povinnej génovej manipulácie v prípade Miloša Zemana a opakovanom špinení boľševikov v prípade Vladimíra Putina. Keď niekto škodí, tak skrátka škodí.


[quote="pid:46170, uid:426"]Nač se prát s nadstátní (USA) elitou to by jenom nahrálo opozici, která by mohla jít proti. Sebrali jim dopředu téma a protože jsou pouze nesamostatné loutky, tak nemají vlastní program a nezbývá jim než negovat to co druhá strana. Tím to je vlastně směřují na opačnou stranu, což oni mohou dokonce s povděkem přijmout, zachovají si tvář opozice a mohou jako by hájit pseudo-svobodu.[/quote] Že Andreja Babiša niekto drží za gule je jasné. Hľadať v tom "geniálny" plán považujem za rovnakú hlúposť, aká to bola pri požadovaní povinnej génovej manipulácie v prípade Miloša Zemana a opakovanom špinení boľševikov v prípade Vladimíra Putina. Keď niekto škodí, tak skrátka škodí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 1. 12. 2021 o 21:30

Z jejich strany už jen naprosté zoufalství, musí plnit plán, ale dochází jim nápady a spoléhají na 6. prioritu, což vždy končí pro agresora špatně.
Toto je příprava na fázi 5 i 6 související s projektem Covid 19.
Fáze 5: zavést chaos a stanné právo. (listopad 2021–březen 2022)


Využití nedostatku zboží a potravin.
Paralyzujte reálnou ekonomiku a zavřete továrny a obchody.
Nechte nezaměstnanost explodovat.
Podejte třetí dávku vakcíny (stimulant).
Začněte zabíjet živé staré muže.
Zavést povinné očkování pro všechny.
Posílit mýtus o variantách, účinnosti vakcíny a imunitě stáda.
Démonizujte ty, kteří jsou proti očkování, a vězte, že jsou zodpovědní za mrtvé.
Zatčení opozičních vůdců.
Vnucování digitální identity každému (QR kód): rodný list, občanský průkaz, pas, řidičský průkaz, kartička zdravotní pojišťovny…
Vyhlášení stanného práva k potlačení opozice.

Výsledek: Druhá úroveň digitálního ovládání. Zadržení nebo eliminace opozičních aktivistů.


Fáze 6: Zrušení dluhu a dematerializace peněz. (březen 2022–září 2022)


Spuštění ekonomického, finančního a burzovního kolapsu, bankrot bank.
Ušetřit bankám „ztráty na účtech svých zákazníků“.
Aktivujte „Velký reset“.
Dematerializovat peníze.
Zrušte dluhy a úvěry.
Představte digitální portfolio. (Digitální peněženka)
Zabavení nemovitostí a pozemků.
Zakázat všechny globální drogy.
Potvrďte závazek očkovat pololetně nebo ročně.
Zavedení přidělování potravin a diety založené na Codex Alimentarius.
Rozšíření opatření na rozvíjející se země.

Výsledek: Třetí úroveň digitálního ovládání. Rozšíření NOM na celou planetu.


[quote="pid:46162, uid:776"]Z jejich strany už jen naprosté zoufalství, musí plnit plán, ale dochází jim nápady a spoléhají na 6. prioritu, což vždy končí pro agresora špatně.[/quote]Toto je příprava na fázi 5 i 6 související s projektem Covid 19. Fáze 5: zavést chaos a stanné právo. (listopad 2021–březen 2022) Využití nedostatku zboží a potravin. Paralyzujte reálnou ekonomiku a zavřete továrny a obchody. Nechte nezaměstnanost explodovat. Podejte třetí dávku vakcíny (stimulant). Začněte zabíjet živé staré muže. Zavést povinné očkování pro všechny. Posílit mýtus o variantách, účinnosti vakcíny a imunitě stáda. Démonizujte ty, kteří jsou proti očkování, a vězte, že jsou zodpovědní za mrtvé. Zatčení opozičních vůdců. Vnucování digitální identity každému (QR kód): rodný list, občanský průkaz, pas, řidičský průkaz, kartička zdravotní pojišťovny… Vyhlášení stanného práva k potlačení opozice. Výsledek: Druhá úroveň digitálního ovládání. Zadržení nebo eliminace opozičních aktivistů. Fáze 6: Zrušení dluhu a dematerializace peněz. (březen 2022–září 2022) Spuštění ekonomického, finančního a burzovního kolapsu, bankrot bank. Ušetřit bankám „ztráty na účtech svých zákazníků“. Aktivujte „Velký reset“. Dematerializovat peníze. Zrušte dluhy a úvěry. Představte digitální portfolio. (Digitální peněženka) Zabavení nemovitostí a pozemků. Zakázat všechny globální drogy. Potvrďte závazek očkovat pololetně nebo ročně. Zavedení přidělování potravin a diety založené na Codex Alimentarius. Rozšíření opatření na rozvíjející se země. Výsledek: Třetí úroveň digitálního ovládání. Rozšíření NOM na celou planetu.

Hľadať v tom "geniálny" plán


Podle mě si tam přidáváš co tam není, pro mě jsou to figurky a odhaduji jak manévrují za dané situace. Nechovám k nim nějaké sympatie nebo obdiv, aby mi připadaly jejich kroky geniální, spíše logické za dané situace. ( poznámka: Skutečná genialita přichází až s velmi vysokou mravností ). Nicméně Zeman chytrý je a to mu neupírám a má i nějakou mravnost, kdysi přišel s takovou lidskou knížkou ( bohužel název knížky jsem zapomenul ), se kterou by žádný politik neopovážil přijít a dával z ní příklady v parlamentu.


[quote="pid:46174, uid:623"]Hľadať v tom "geniálny" plán[/quote] Podle mě si tam přidáváš co tam není, pro mě jsou to figurky a odhaduji jak manévrují za dané situace. Nechovám k nim nějaké sympatie nebo obdiv, aby mi připadaly jejich kroky geniální, spíše logické za dané situace. ( poznámka: Skutečná genialita přichází až s velmi vysokou mravností ). Nicméně Zeman chytrý je a to mu neupírám a má i nějakou mravnost, kdysi přišel s takovou lidskou knížkou ( bohužel název knížky jsem zapomenul ), se kterou by žádný politik neopovážil přijít a dával z ní příklady v parlamentu.
Upravené 2. 12. 2021 o 07:39

Kudy se vydat? Krátké video možné budoucnosti.

Tonda Bautisch předkládá šedou (černou?) a růžovou verzi jedné a téže dystopie.
Analogie k vyber si: Lež č.1 nebo Lež č.2 (pravda je nad tím).
(Teď se mi nedaří k tomu najít ksb-obrázek.)


A jak se tak dívám do komentářů pod videem, nejsem jediný, koho to trklo.
(Trklo - čertovsky dobré slovo pro tuto situaci :-)
Ale hodně komentujících se rozplývá...


A jaký je původ tohoto profesionálního 7-mi minutového videjka, čistě náhodou s anglickými (a ne jinými) titulky?
Počítám, že Ignácovo Tovaryšstvo se celkem posnažilo.


Z komentářů pod videem:
"Miroslav Fojt
Kdo toto vymyslel?
Antonín Baudyš
To prozradíme až později."


"Matěj Čížek
Nemuzu si pomoct, ale obe predkladany vize popisujou jeden a ten samej system - prvni pohledem cloveka, kterymu se ten system nelibi a vzpomina na minulost; druhej pohledem cloveka, kterej si nic lepsiho neumi predstavit. A to cely ciste emocne dokresleny sedi mesta vs. zeleni venkova."


Toník má zajímavý WhatsApp: 608 223 223.


[quote="pid:46180, uid:312"]Kudy se vydat? Krátké video možné budoucnosti.[/quote] Tonda Bautisch předkládá šedou (černou?) a růžovou verzi jedné a téže dystopie. Analogie k vyber si: Lež č.1 nebo Lež č.2 (pravda je nad tím). (Teď se mi nedaří k tomu najít ksb-obrázek.) A jak se tak dívám do komentářů pod videem, nejsem jediný, koho to trklo. (Trklo - čertovsky dobré slovo pro tuto situaci :-) Ale hodně komentujících se rozplývá... A jaký je původ tohoto profesionálního 7-mi minutového videjka, čistě náhodou s anglickými (a ne jinými) titulky? Počítám, že Ignácovo Tovaryšstvo se celkem posnažilo. Z komentářů pod videem: "Miroslav Fojt Kdo toto vymyslel? Antonín Baudyš To prozradíme až později." "Matěj Čížek Nemuzu si pomoct, ale obe predkladany vize popisujou jeden a ten samej system - prvni pohledem cloveka, kterymu se ten system nelibi a vzpomina na minulost; druhej pohledem cloveka, kterej si nic lepsiho neumi predstavit. A to cely ciste emocne dokresleny sedi mesta vs. zeleni venkova." Toník má zajímavý WhatsApp: 608 223 223.
Upravené 2. 12. 2021 o 11:09

To video je sprostý matrix .
Absolutně štastná společnost , založená na z videa stejných technologií .
Absolutně neštastná společnost , založená na z videa stejných technologií .
Připomíná mi to toto .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Df5hEBU725ec&ved=2ahUKEwij_t3i58T0AhVuSvEDHXNyA6QQwqsBegQIBBAB&usg=AOvVaw33Fz2EXOmKdMJKJpQaXIlT
Hlavně musíš vydržet a být poslušný .


To video je sprostý matrix . Absolutně štastná společnost , založená na z videa stejných technologií . Absolutně neštastná společnost , založená na z videa stejných technologií . Připomíná mi to toto . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Df5hEBU725ec&ved=2ahUKEwij_t3i58T0AhVuSvEDHXNyA6QQwqsBegQIBBAB&usg=AOvVaw33Fz2EXOmKdMJKJpQaXIlT Hlavně musíš vydržet a být poslušný .

Dezinformace jako veřejný nepřítel. Vláda zvažuje, že je bude regulovat zákonem


A opäť tá synchronizácia procesu so Slovenskom, kolíkový zákon. Ten raj netopierov treba čo najskôr vypáliť, je to semenište všetkých protiľudských aktivít a áno, už je načase o menách hovoriť, lebo je už dôležité, KTO.


[quote="pid:46108, uid:270"]Dezinformace jako veřejný nepřítel. Vláda zvažuje, že je bude regulovat zákonem[/quote] A opäť tá synchronizácia procesu so Slovenskom, kolíkový zákon. Ten raj netopierov treba čo najskôr vypáliť, je to semenište všetkých protiľudských aktivít a áno, už je načase o menách hovoriť, lebo je už dôležité, KTO.
Upravené 2. 12. 2021 o 11:57

Dezinformace a informace v podání Ministerstva zdravotnictví ČR ?!

Z https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/ :


"Očkování jako nový totalitní nástroj


Dezinformace
Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR
pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“.


Vysvětlení
Očkování proti covid-19 je dobrovolné a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života.


Informace z dnešního dne:

"Ministerstvo zdravotnictví připravuje vyhlášku o povinném očkování proti covidu-19 pro vybrané skupiny obyvatel.
Na tiskové konferenci to v pátek řekl ministr Adam Vojtěch. Ve Sbírce zákonů by měla vyjít příští týden. Týkat se bude seniorů i některých profesí. Povinné očkování má začít v březnu 2022,


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-zdravotnictvi-adam-vojtech-svolal-tiskovou-konferenci.A211203_151224_domaci_vank


**_Dezinformace a informace v podání Ministerstva zdravotnictví ČR ?!_ ** Z https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/ : "Očkování jako nový totalitní nástroj **Dezinformace Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR** pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“. Vysvětlení **Očkování proti covid-19 je dobrovolné** a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života. Informace z dnešního dne: ** "Ministerstvo zdravotnictví připravuje vyhlášku o povinném očkování proti covidu-19 pro vybrané skupiny obyvatel.** Na tiskové konferenci to v pátek řekl ministr Adam Vojtěch. Ve Sbírce zákonů by měla vyjít příští týden. Týkat se bude seniorů i některých profesí. Povinné očkování má začít v březnu 2022, Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-zdravotnictvi-adam-vojtech-svolal-tiskovou-konferenci.A211203_151224_domaci_vank

Vidlákovi kydy: Ministerstvo pravdy


"V minulém týdnu proběhla tiskem celkem nenápadná zpráva o tom, kterak bude naše vláda razantněji postupovat proti dezinformacím, protože snadno šířené nepravdy nám rozvracejí tu jedinou pravou liberální demokracii a je třeba proti tomu něco udělat."
"Jen to spusťte a liberální demokracie se brzy zařadí do stejné škatulky jako nacismus a komunismus. Tak hurá do toho. Začněte ve školách učit, jaký je jediný správný názor. Odkopejte se. Udělejte z toho zákon. Ukažte, že jinak než represí už nejste schopni soutěže. Ukažte nade vší pochybnost, jak slabí jste v kolenou. Ukažte to i těm, kteří doteď v demokracii věřili a mysleli si, že chyba je v jednotlivcích. Ukažte jim nade vší pochybnost, že chyba je v systému. Ukažte, že se liberální demokracie neliší od lidové demokracie a smažte i ty poslední rozdíly mezi starým a novým režimem."


https://www.novarepublika.cz/2021/12/vidlakovi-kydy-ministerstvo-pravdy


**Vidlákovi kydy: Ministerstvo pravdy** "V minulém týdnu proběhla tiskem celkem nenápadná zpráva o tom, kterak bude naše vláda razantněji postupovat proti dezinformacím, protože snadno šířené nepravdy nám rozvracejí tu jedinou pravou liberální demokracii a je třeba proti tomu něco udělat." "Jen to spusťte a liberální demokracie se brzy zařadí do stejné škatulky jako nacismus a komunismus. Tak hurá do toho. Začněte ve školách učit, jaký je jediný správný názor. Odkopejte se. Udělejte z toho zákon. Ukažte, že jinak než represí už nejste schopni soutěže. Ukažte nade vší pochybnost, jak slabí jste v kolenou. Ukažte to i těm, kteří doteď v demokracii věřili a mysleli si, že chyba je v jednotlivcích. Ukažte jim nade vší pochybnost, že chyba je v systému. Ukažte, že se liberální demokracie neliší od lidové demokracie a smažte i ty poslední rozdíly mezi starým a novým režimem." https://www.novarepublika.cz/2021/12/vidlakovi-kydy-ministerstvo-pravdy

"V minulém týdnu proběhla tiskem celkem nenápadná zpráva o tom, kterak bude naše vláda razantněji postupovat proti dezinformacím ..."



Já jako totální negativista a melancholik se ptám ... A jak to ti vládní ubožáci chtějí technicky udělat ? smile Mnoho prázdných a bezobsažných žvástů a namletých suchých hoven a výsledek ? Totální nula a stokrát semleté vysušené hovno bez jakéhokoliv právního podkladu ... A už si mnoho lidí začíná uvědomovat, jak jsou k smíchu a ignoraci (A my jsme na tom lépe než Západ), ale teprve hledají odvahu se tomu postavit. Tam na Západě to nám vrozené "české švejkování" ještě tak moc neznají. Je to stejné jako s kovidem ... Výsledek bude vládní nařízení o "Povinném očkování" po Novém roce, se kterým si můžeme tak akorát důkladně vytřít brusel. Dnes říkám: "Zaplať pánbůh za jimi vytvořenou byrokracii (státní, administrativní, technickou, medicínskou, právní, atd ...) kterou zde tato "postsocialistická chátra" ustanovila ... Tak teď velmi úspěšně brzdí a likviduje veškeré jejich bryskní operativní snažení a řízení ..."


> "V minulém týdnu proběhla tiskem celkem nenápadná zpráva o tom, kterak bude naše vláda razantněji postupovat proti dezinformacím ..." Já jako totální negativista a melancholik se ptám ... A jak to ti vládní ubožáci chtějí technicky udělat ? :) Mnoho prázdných a bezobsažných žvástů a namletých suchých hoven a výsledek ? Totální nula a stokrát semleté vysušené hovno bez jakéhokoliv právního podkladu ... A už si mnoho lidí začíná uvědomovat, jak jsou k smíchu a ignoraci (A my jsme na tom lépe než Západ), ale teprve hledají odvahu se tomu postavit. Tam na Západě to nám vrozené "české švejkování" ještě tak moc neznají. Je to stejné jako s kovidem ... Výsledek bude vládní nařízení o "Povinném očkování" po Novém roce, se kterým si můžeme tak akorát důkladně vytřít brusel. Dnes říkám: "Zaplať pánbůh za jimi vytvořenou byrokracii (státní, administrativní, technickou, medicínskou, právní, atd ...) kterou zde tato "postsocialistická chátra" ustanovila ... Tak teď velmi úspěšně brzdí a likviduje veškeré jejich bryskní operativní snažení a řízení ..."
Upravené 7. 12. 2021 o 19:25

A jak to ti vládní ubožáci chtějí technicky udělat ?


Zkušenost učí, nikoho nepodceňovat. "Chcípající kobyla nejvíce kope..."


[quote="pid:47114, uid:317"]A jak to ti vládní ubožáci chtějí technicky udělat ?[/quote] Zkušenost učí, nikoho nepodceňovat. "Chcípající kobyla nejvíce kope..."
1.57k
23
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept