Mimo kategórií
Zatčení Marka Franciskoviče – Směřuje Chorvatsko k občanské válce?

Chorvatská společnost je dnes rozdělenější než kdy jindy. Vznikají rozdíly mezi těmi, kdo poslušně následují vyprávění režimu, a těmi, kdo myslí za sebe, zpochybňují a obhajují svobodu. Divize se vytvářejí v rámci rodiny, firem, přátel…
JAKO V DOBĚ V TOTALITNÍCH REŽIMECH – ZAČALA ZATKÁNÍ


A nyní, v takové atmosféře, režim zahájil hromadné zatýkání demonstrantů. V době psaní tohoto článku neoficiálně víme, že byli zatčeni Marko Francišković, jeho nejbližší spolupracovník Dr. Natko Kovačević a Denis Bašnec, chlapec, který natáčel protest živě svým mobilním telefonem (!). Údajně bylo zadrženo nejméně 6 lidí.
O konkrétních obviněních se zatím ví jen málo. Podle oficiálního policejního prohlášení se jedná o „veřejné podněcování k terorismu“ a akce probíhá v oblasti 5 policejních správ. Režimní média uvádějí, že Marko Franciskovič vedl lidi k "útoku" na HRT, což je zcela nepravdivé, protože na protestu řekl, že jede sám a nikoho nepozval. A kromě toho, shromažďování lidí v demokracii není zločin.
Připomeňme, že to není poprvé, co byl Marko Franciskovič zatčen. Už byl zatčen na základě křivého obvinění a násilně hospitalizován v psychiatrické léčebně. Jeho diagnózu později zpochybnilo lékařské konzilium, které tvrdilo, že je zcela zdravý. O případu byl natočen dokument. Nikdo, nikdo tenkrát nereagoval a doktor, který ho držel pod zámkem, pracuje ve stejných pusech dodnes. Takové věci jsou v demokracii absolutně nepřípustné. Možná Chorvatsko ještě není na pokraji občanské války, ale zdá se, že tímto směrem jde. Protože je evidentní, že se stále více propadá do totality a všichni lidé, kteří chtějí svobodu, musí cítit výzvu k boji. Jak řekl moudrý muž - když se nespravedlnost stane zákonem, odpor se stane povinností! A to je tady:
Fáze 5: zavést chaos a stanné právo. (listopad 2021–březen 2022)
Využití nedostatku zboží a potravin.
Paralyzujte reálnou ekonomiku a zavřete továrny a obchody.
Nechte nezaměstnanost explodovat.
Podejte třetí dávku vakcíny (stimulant).
Začněte zabíjet živé staré muže.
Zavést povinné očkování pro všechny.
Posílit mýtus o variantách, účinnosti vakcíny a imunitě stáda.
Démonizujte ty, kteří jsou proti očkování, a vězte, že jsou zodpovědní za mrtvé.
Zatčení opozičních vůdců.
Vnucování digitální identity každému (QR kód): rodný list, občanský průkaz, pas, řidičský průkaz, kartička zdravotní pojišťovny…Vyhlášení stanného práva k potlačení opozice.
Výsledek: Druhá úroveň digitálního ovládání. Zadržení nebo eliminace opozičních aktivistů.


Chorvatská společnost je dnes rozdělenější než kdy jindy. Vznikají rozdíly mezi těmi, kdo poslušně následují vyprávění režimu, a těmi, kdo myslí za sebe, zpochybňují a obhajují svobodu. Divize se vytvářejí v rámci rodiny, firem, přátel… JAKO V DOBĚ V TOTALITNÍCH REŽIMECH – ZAČALA ZATKÁNÍ A nyní, v takové atmosféře, režim zahájil hromadné zatýkání demonstrantů. V době psaní tohoto článku neoficiálně víme, že byli zatčeni Marko Francišković, jeho nejbližší spolupracovník Dr. Natko Kovačević a Denis Bašnec, chlapec, který natáčel protest živě svým mobilním telefonem (!). Údajně bylo zadrženo nejméně 6 lidí. O konkrétních obviněních se zatím ví jen málo. Podle oficiálního policejního prohlášení se jedná o „veřejné podněcování k terorismu“ a akce probíhá v oblasti 5 policejních správ. Režimní média uvádějí, že Marko Franciskovič vedl lidi k "útoku" na HRT, což je zcela nepravdivé, protože na protestu řekl, že jede sám a nikoho nepozval. A kromě toho, shromažďování lidí v demokracii není zločin. Připomeňme, že to není poprvé, co byl Marko Franciskovič zatčen. Už byl zatčen na základě křivého obvinění a násilně hospitalizován v psychiatrické léčebně. Jeho diagnózu později zpochybnilo lékařské konzilium, které tvrdilo, že je zcela zdravý. O případu byl natočen dokument. Nikdo, nikdo tenkrát nereagoval a doktor, který ho držel pod zámkem, pracuje ve stejných pusech dodnes. Takové věci jsou v demokracii absolutně nepřípustné. Možná Chorvatsko ještě není na pokraji občanské války, ale zdá se, že tímto směrem jde. Protože je evidentní, že se stále více propadá do totality a všichni lidé, kteří chtějí svobodu, musí cítit výzvu k boji. Jak řekl moudrý muž - když se nespravedlnost stane zákonem, odpor se stane povinností! A to je tady: Fáze 5: zavést chaos a stanné právo. (listopad 2021–březen 2022) Využití nedostatku zboží a potravin. Paralyzujte reálnou ekonomiku a zavřete továrny a obchody. Nechte nezaměstnanost explodovat. Podejte třetí dávku vakcíny (stimulant). Začněte zabíjet živé staré muže. Zavést povinné očkování pro všechny. Posílit mýtus o variantách, účinnosti vakcíny a imunitě stáda. Démonizujte ty, kteří jsou proti očkování, a vězte, že jsou zodpovědní za mrtvé. **Zatčení opozičních vůdců.** Vnucování digitální identity každému (QR kód): rodný list, občanský průkaz, pas, řidičský průkaz, kartička zdravotní pojišťovny…Vyhlášení stanného práva k potlačení opozice. **Výsledek: Druhá úroveň digitálního ovládání. Zadržení nebo eliminace opozičních aktivistů.**
355
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept