KSB a DVTR
Vánoční program 2021
Anketa: Oslavíme konec roku jako svobodní lidé?
Ano
Ne
Konec, poslední zhasne

Nejprve se podívej na mojí nabídku a pak mluv o kaleidoskopu

Já o voze, ty o koze. Kdybys byl schopen, vstoupíš do vlákna, přispěješ podle tématu a posuneš ostatní, ty sem postneš film s tureckou láskou, sračky který vyvážej v kontejnerech a chrlí další hromady každej tejden, aby naplnili trh, ach Atilo, umírám, jsem tvoje sestra, nemohu si tě vzít. Promiň, ale já si vybírám, čemu dám pozornost, na to se dívat nebudu.
Problém je dostat se do stavu člověk, začít tvořit !
Ty tak nejednáš, zatím, jak si s tebou mám povídat o filmech o Lásce?


[quote="pid:48654, uid:312"]Nejprve se podívej na mojí nabídku a pak mluv o kaleidoskopu[/quote] Já o voze, ty o koze. Kdybys byl schopen, vstoupíš do vlákna, přispěješ podle tématu a posuneš ostatní, ty sem postneš film s tureckou láskou, sračky který vyvážej v kontejnerech a chrlí další hromady každej tejden, aby naplnili trh, ach Atilo, umírám, jsem tvoje sestra, nemohu si tě vzít. Promiň, ale já si vybírám, čemu dám pozornost, na to se dívat nebudu. Problém je dostat se do stavu člověk, začít tvořit ! Ty tak nejednáš, zatím, jak si s tebou mám povídat o filmech o Lásce?

Asi to tak úplně do vánoční atmosféry nezapadá, nicméně ten film určitě stojí za shlédutí (ta původní černobílá verze z roku 1970, ta nová verze je slátanina).
https://uloz.to/file/bJYr6ENvHHJC/a-jitra-jsou-zde-ticha-a-zori-zdes-tihie-1972-cesky-dabing-mp4#!ZJAwLwR2ZwNkMwAyBQHlLJWuMQNkBRAXFRuuEJyKJzAFMJAxLj==
Tenhle film uvedl Pjakin (a nebylo v v tom nic dehonestujícího, spíš naopak) v odpovědi na otázku přibližně v tom smyslu, aby zhotnotil činnost českých příznivců KOB. Domnívám se, že kdo chce pochopit Ruského Ducha (=VP?), tak bez znalosti ruštiny (nebo spíš trvalé snahy se ji naučit) neuspěje.


Asi to tak úplně do vánoční atmosféry nezapadá, nicméně ten film určitě stojí za shlédutí (ta původní černobílá verze z roku 1970, ta nová verze je slátanina). https://uloz.to/file/bJYr6ENvHHJC/a-jitra-jsou-zde-ticha-a-zori-zdes-tihie-1972-cesky-dabing-mp4#!ZJAwLwR2ZwNkMwAyBQHlLJWuMQNkBRAXFRuuEJyKJzAFMJAxLj== Tenhle film uvedl Pjakin (a nebylo v v tom nic dehonestujícího, spíš naopak) v odpovědi na otázku přibližně v tom smyslu, aby zhotnotil činnost českých příznivců KOB. Domnívám se, že kdo chce pochopit Ruského Ducha (=VP?), tak bez znalosti ruštiny (nebo spíš trvalé snahy se ji naučit) neuspěje.

16A
z pohledu energií dávání, braní.


Staré energie sobectví a ega, které končí:


jedeš v módu upíra, jsem tady nic nepřináším, chci pozornost, saju energii, ostatním ubírám. Můžeš to dělat rodině, komunitě, komukoliv, kdo ti dá pozornost, milionkrát za den drobnostmi. Parazit co žije z energie druhých poletováním z květu na květ, energii do sebe nasává.


Ostatní mu ji zatím dávají, protože nevědí, nechrání se, odevzdávají energii do prázdna, protože tvé vyprávění, obraz, nemá začátek ani konec, tedy ani paměť, nemůže přesáhnout ani jeden měsíční cyklus, to omezuje složit mozaiku a něco řídit.
Nevadí, ale ty chceš ještě v něčem soutěžit, kdo má lepší film, to je úlet. Já si nechci poměřovat pepíka, budu rád, když vyrosteš, v praxi zabojuješ smile


Doteď se člověk musel krčit, chránit před kýmkoliv, lidi se nedívají ani do očí, tak jsme se odcizili, to je to peklo na zemi, okrádáme se o energii a vůbec nám to nepřijde špatné.


Nové energie dávání: Energie jde z těla ven a obaluje ho aurou do vajíčka, podle dosažené mravnosti bude zářit, někdo může mít korunní čakru. Lidi ve hmotě to možná nikdy neuvidí, ale sežere je samota, nikdo jim už energii nedá, protože vajíčko a záření bude jako el. lampa proti hmyzu.
Když vyprávíš příběh v ose, čase, můžeš ho prohlížet tam i zpět, vidíš kam směřuje vektor tvého cíle, když ho máš, jestli ne, tak tady bych začal. Jednoduché počty prozradí týmovou práci jako nutnost, přispíváš v tomto vlákně do společného díla nebo se tu projevuješ sólo? Saješ nebo dáváš?


Brou


16A z pohledu energií dávání, braní. Staré energie sobectví a ega, které končí: jedeš v módu upíra, jsem tady nic nepřináším, chci pozornost, saju energii, ostatním ubírám. Můžeš to dělat rodině, komunitě, komukoliv, kdo ti dá pozornost, milionkrát za den drobnostmi. Parazit co žije z energie druhých poletováním z květu na květ, energii do sebe nasává. Ostatní mu ji zatím dávají, protože nevědí, nechrání se, odevzdávají energii do prázdna, protože tvé vyprávění, obraz, nemá začátek ani konec, tedy ani paměť, nemůže přesáhnout ani jeden měsíční cyklus, to omezuje složit mozaiku a něco řídit. Nevadí, ale ty chceš ještě v něčem soutěžit, kdo má lepší film, to je úlet. Já si nechci poměřovat pepíka, budu rád, když vyrosteš, v praxi zabojuješ :) Doteď se člověk musel krčit, chránit před kýmkoliv, lidi se nedívají ani do očí, tak jsme se odcizili, to je to peklo na zemi, okrádáme se o energii a vůbec nám to nepřijde špatné. Nové energie dávání: Energie jde z těla ven a obaluje ho aurou do vajíčka, podle dosažené mravnosti bude zářit, někdo může mít korunní čakru. Lidi ve hmotě to možná nikdy neuvidí, ale sežere je samota, nikdo jim už energii nedá, protože vajíčko a záření bude jako el. lampa proti hmyzu. Když vyprávíš příběh v ose, čase, můžeš ho prohlížet tam i zpět, vidíš kam směřuje vektor tvého cíle, když ho máš, jestli ne, tak tady bych začal. Jednoduché počty prozradí týmovou práci jako nutnost, přispíváš v tomto vlákně do společného díla nebo se tu projevuješ sólo? Saješ nebo dáváš? Brou

Promiň, ale já si vybírám, čemu dám pozornost, na to se dívat nebudu.
Nebudu tě nutit. Je to jako s tím koněm, přivedl jsem tě k vodě, jestli se napiješ je na tobě. Vidím, že jsi zatím nedorostl. Filmové skvosty jdou mimo tebe.
Tomu cos tady předvedl a nazval sračkou, bez toho, aby ses na to podíval, se říká předsudek. Tady je vidět kam vede odkojení na anglosaské produkci, k degradaci.


[quote="pid:48655, uid:641"]Promiň, ale já si vybírám, čemu dám pozornost, na to se dívat nebudu.[/quote]Nebudu tě nutit. Je to jako s tím koněm, přivedl jsem tě k vodě, jestli se napiješ je na tobě. Vidím, že jsi zatím nedorostl. Filmové skvosty jdou mimo tebe. Tomu cos tady předvedl a nazval sračkou, bez toho, aby ses na to podíval, se říká předsudek. Tady je vidět kam vede odkojení na anglosaské produkci, k degradaci.
Upravené 17. 12. 2021 o 01:21

. Tady je vidět kam vede odkojení na anglosaské produkci, k degradaci.

Tak mě pouč, jak mě může obohatit Láska lidí v zajetí náboženství?, když cítím Lásku bez podmínek. Ty se chceš tulit a sát, ale já ne, chci směr, vidět za horizont, tvořit.


[quote="pid:48659, uid:312"]. Tady je vidět kam vede odkojení na anglosaské produkci, k degradaci.[/quote] Tak mě pouč, jak mě může obohatit Láska lidí v zajetí náboženství?, když cítím Lásku bez podmínek. Ty se chceš tulit a sát, ale já ne, chci směr, vidět za horizont, tvořit.

Tak mě pouč, jak mě může obohatit Láska lidí v zajetí náboženství?
Ještě jednou, obětuj tu hodinu a podívej se na něco jiného, než je anglosaská tvorba. Nedávám sem žádný škvár.
Pak mě možná pochopíš, co jsem chtěl říct. Víc po tobě nechci. Já se na tvůj návrh podíval, obětoval jsem tomu 101 minut svého času a popravdě ti napsal, moje mínění. Ty si mě ale jako kolegu nevážíš ani tolik, aby si mi také věnoval těch 101 minut a pobavil se se mnou o konkrétních věcech.


[quote="pid:48663, uid:641"]Tak mě pouč, jak mě může obohatit Láska lidí v zajetí náboženství?[/quote]Ještě jednou, obětuj tu hodinu a podívej se na něco jiného, než je anglosaská tvorba. Nedávám sem žádný škvár. Pak mě možná pochopíš, co jsem chtěl říct. Víc po tobě nechci. Já se na tvůj návrh podíval, obětoval jsem tomu 101 minut svého času a popravdě ti napsal, moje mínění. Ty si mě ale jako kolegu nevážíš ani tolik, aby si mi také věnoval těch 101 minut a pobavil se se mnou o konkrétních věcech.
Upravené 17. 12. 2021 o 03:58

https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/110634/jiri-strach-evropa-uz-neni-krestanska-na-norskou-popelku-nepujdu.html


Tak dobře, proč nám vlastně má vadit, že se v nové pohádce budou líbat muži?


Odpovím obecněji. Totalitní režimy rozpoznáte kromě jiného podle toho, že v touze prosadit svou ideologii vymývají mozek i malým dětem. Nacisté v Hitlerjugend horovali pro svou představu dobra – árijskou rasu, likvidaci Židů a nadřazenost Německa. Komunisté v pionýru zase pro jiné své dobro – socialismus, JZD a marxismus-leninismus. Tihle všichni chtěli učinit svět údajně lepším podle svých neomylných představ. Nevím, za co bojují novodobí spasitelé světa, každopádně indoktrinace dětí je ohavné manipulativní zlo, jehož pravá tvář se dříve či později ukáže.


https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/110634/jiri-strach-evropa-uz-neni-krestanska-na-norskou-popelku-nepujdu.html Tak dobře, proč nám vlastně má vadit, že se v nové pohádce budou líbat muži? Odpovím obecněji. Totalitní režimy rozpoznáte kromě jiného podle toho, že v touze prosadit svou ideologii vymývají mozek i malým dětem. Nacisté v Hitlerjugend horovali pro svou představu dobra – árijskou rasu, likvidaci Židů a nadřazenost Německa. Komunisté v pionýru zase pro jiné své dobro – socialismus, JZD a marxismus-leninismus. Tihle všichni chtěli učinit svět údajně lepším podle svých neomylných představ. Nevím, za co bojují novodobí spasitelé světa, každopádně indoktrinace dětí je ohavné manipulativní zlo, jehož pravá tvář se dříve či později ukáže.

okrádáme se o energii a vůbec nám to nepřijde špatné.

Což takhle s tím tedy přestat?


[quote="pid:48658, uid:641"]okrádáme se o energii a vůbec nám to nepřijde špatné.[/quote] Což takhle s tím tedy přestat?

Ještě jednou, obětuj tu hodinu a podívej se na něco jiného, než je anglosaská tvorba. Nedávám sem žádný škvár.

Na film jsem se podíval. ČEMU DÁVÁŠ POZORNOST, TÍM SE STÁVÁŠ, TO ŽIVÍŠ, také s tvým souhlasem prodlužujeme peklo odpojení, nehledání vyšší funkce řízení, zajetí ve hmotě, co se brání hledat boha, aby si udržel pocit, že něco řídí. Energie strachu vymizí, když ji nedáš pozornost nebo tě neprogramuje, když ji vidíš z nadhledu.
Škvár to je, programování taky.
Láska jako trám, ale něco jí schází - napojení na zdroj, HNR, sežerou se závislostí jeden na druhém, budou se vysávat, ale energii ze zdroje chybí. Z nadhledu se nikdy nedostanou k radostnému tvoření, neosvobodí se. Ona srdce bez rozumu(oči, nadhled), on rozum, slabý, neumí se dívat srdcem, nevidí krásu, pak si to prohodí a má jim vyjít celý člověk co potká sám sebe a miluje se bez podmínek, ten tam není.


Co vidíš, tím se stáváš, tomu dáváš energii a posiluješ egregor, který tě drží u země, pokud to dáváš do vlákna vánoce 2021, který má ukázat radostné tvoření a Lásku, nepomáháš.


Změň svá přání z dej na dávám, je jedno jak věc vidíš ty nebo já, mělo by se udělat to, kam směřuje vývoj, protože když nebudeš znát směr, musíš přijmout nabídku toho kdo připravenej byl a nabídku ti jakoby sám nabízí život,
Teď je situace taková, že ji nikdo neřídí. Chceš být připravený nebo raději pokecáme a počkáme jak to dopadne?
Nejsme v nastavení člověk, společná práce by měla směřovat tímto směrem, vše ostatní je jen zbytečné odevzdávání energie podružnostem a plkání.
Na agenta systému chránícího sám sebe se může proměnit kdokoliv z nejšlechetnějších pohnutek svobody a lásky, ta hranice je tenká, bez Lásky je řízení slepé. Můžeš překážet nebo pomáhat.


[quote="pid:48664, uid:312"]Ještě jednou, obětuj tu hodinu a podívej se na něco jiného, než je anglosaská tvorba. Nedávám sem žádný škvár.[/quote] Na film jsem se podíval. ČEMU DÁVÁŠ POZORNOST, TÍM SE STÁVÁŠ, TO ŽIVÍŠ, také s tvým souhlasem prodlužujeme peklo odpojení, nehledání vyšší funkce řízení, zajetí ve hmotě, co se brání hledat boha, aby si udržel pocit, že něco řídí. Energie strachu vymizí, když ji nedáš pozornost nebo tě neprogramuje, když ji vidíš z nadhledu. Škvár to je, programování taky. Láska jako trám, ale něco jí schází - napojení na zdroj, HNR, sežerou se závislostí jeden na druhém, budou se vysávat, ale energii ze zdroje chybí. Z nadhledu se nikdy nedostanou k radostnému tvoření, neosvobodí se. Ona srdce bez rozumu(oči, nadhled), on rozum, slabý, neumí se dívat srdcem, nevidí krásu, pak si to prohodí a má jim vyjít celý člověk co potká sám sebe a miluje se bez podmínek, ten tam není. Co vidíš, tím se stáváš, tomu dáváš energii a posiluješ egregor, který tě drží u země, pokud to dáváš do vlákna vánoce 2021, který má ukázat radostné tvoření a Lásku, nepomáháš. Změň svá přání z dej na dávám, je jedno jak věc vidíš ty nebo já, mělo by se udělat to, kam směřuje vývoj, protože když nebudeš znát směr, musíš přijmout nabídku toho kdo připravenej byl a nabídku ti jakoby sám nabízí život, Teď je situace taková, že ji nikdo neřídí. Chceš být připravený nebo raději pokecáme a počkáme jak to dopadne? Nejsme v nastavení člověk, společná práce by měla směřovat tímto směrem, vše ostatní je jen zbytečné odevzdávání energie podružnostem a plkání. Na agenta systému chránícího sám sebe se může proměnit kdokoliv z nejšlechetnějších pohnutek svobody a lásky, ta hranice je tenká, bez Lásky je řízení slepé. Můžeš překážet nebo pomáhat.
Upravené 17. 12. 2021 o 12:24

17A
Vymítání ďábla
Podobenství
Cesta k Člověku


Constantine
https://www.csfd.cz/film/118298-constantine/prehled/
https://online.sktorrent.eu/video/13418/constantine-2005


Někdy se díváme, ale zloba, strach, ... nám zužují pohled, ztrácíme řízení.
Chcete někomu poslat zprávu, dáte jí do filmu, člověk bez nadhledu ji nevidí, zná jen boj/útěk, tyto značky ho vyřadí z rozpoznání informace, poselství.
Každý natočený matriční film nese zprávu, tím, že je hodnotíte kaleidoskopem nemáte jasný obraz. Zkouška: nic nyní neřídíte, jen čekáte na spásu nebo kroky někoho většího, nejsou vidět plody, strom bez kořenů(bez fantazie), zdraví taky nikdo nemá 100%, protože voláte(sledujete) doktory a lekaře s očekáváním nápravy něčeho.


GP je povznesen nad emoce a tuto energii samozřejmě zná, řídí dav strachem odmítání toho co je proti přirozenosti, něco ukáže opačně, něco zvráceně, cokoliv, každej má tu svojí páčku za kterou když taháš, běhá přesně podle programu. Povznést se nad programování, znamení pustit emoce, povznést se na úroveň prediktor, řídit. Vidět v horizontu 14 dní vzad, vpřed a podle směru řídit, čemu dávám pozornost, to je vektor cíle.
Sleduju sračky, jsem sračka, poletuju z místa na místo jsem v nastavení boj/útěk, beru si modly jako vzory a volám jejich jména, jsem odevzdaný, kopíruji program.
Kde jsem já, jak se chovám k zemi, ostatním lidem je putna, protože já jsem přišel brát, nepoznávat, upadat.. Stav psychiky člověk je dosažitelný, ale stále nepřístupný rozumu bez srdce. GP je možná nelidská entita, ale má o polovinu víc než my, ďábel ukrytý v detailu.
Fantazie a nadhled jsou tvůrčí předpoklady, klíče k řízení.
Emet(pozpátku)z Lega má v hlavě nejdřív taky prázdno, nakonec se chytne, ale teprve až se něčeho jiného pustí.
Teorii nemáte na hraní, ale jako nápovědu technicky uvažujícím, v rozumu, ve hmotě, cesta k srdci vysvětlena příběhem s lístečky v čase, matrice poznání dostupná všem.
Strom s kořeny je celý Člověk.


Z jiného vlákna: 7. 11. 2021, 14:41


Vymítání ďábla


Constantine
https://www.csfd.cz/film/118298-constantine/prehled/


Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku pro začátečníky KSB se stavem psychiky (nejen)démon, to označení není urážka lidské důstojnosti, KSB popisuje různá nastavení na cestě k člověku postupným zvyšování mravnosti:.
Jde o nastavení zrcadla, uvědomění si svého stavu,


Vítejte


dobrá zpráva je, že jste blíž k tomu stát se člověkem než třeba zvíře nebo biorobot
zpráva je horší, protože po vás vyžaduje změnu pohledu
zpráva je velmi zlá, pokud neprojdete tímto testem, musíte zůstat démonem


Neustálé nepodstatné sváry nás zdržují od práce a proto vás rádi přivítáme mezi lidi se stavem psychiky člověk, aby jsme společně mohli tvořit spravedlivou společnost. Pokud naši planetu přirovnám ke stromu a člověka k plodu, tak právě dozrává co počtem, tak kvalitou. Každý se můžeme připojit energií na podporu plodu(evoluce vědomí) nebo se pokusit strhnout ostatní zpět do nějakého egregoru minulosti.


Různý pohled na věc nemusí hned znamenat boj o naší pravdu, opakem pravdy může být další hluboká pravda. KSB je mezioborová pomůcka k nalezení shody, vysvětluje jak věci fungují, učí nás skládat mozaiku ze střípků informací, řadí je podle hodnoty, umožňuje bezkolizní řízení nepodléhající ideologii, vytváří společné cíle.
Je jedno jestli jste stranou, spolkem, příslušníkem davu nebo "elity", KSB vyžaduje od jednotlivce zvyšování mravnosti, dává návod jak spojit nespojitelné na jednom základě, HNR.
K osvojení termínů a informací obsažených v knihách KSB je potřeba čas, další čas je potřebný ke změně vnímání, co je dobré, co zlé


vidíte věci z nadhledu, není potřeba něco bořit, útočit, ukazovat na nějaké slabiny něčeho co jste nezkusili, příspěvky s obsahem jsou vždy vítány.
Každý nechce velet nebo se účastnit, ale asi nikdo nechce zůstat sám, vědět, že do poslední chvíle škodil celku. .


Poz. udělat téma: představit koncepci(úvod) KSB zjednodušeně


17A Vymítání ďábla Podobenství Cesta k Člověku Constantine https://www.csfd.cz/film/118298-constantine/prehled/ https://online.sktorrent.eu/video/13418/constantine-2005 http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2013/06/constantine-keanu-reeves-mirror-trap.jpg Někdy se díváme, ale zloba, strach, ... nám zužují pohled, ztrácíme řízení. Chcete někomu poslat zprávu, dáte jí do filmu, člověk bez nadhledu ji nevidí, zná jen boj/útěk, tyto značky ho vyřadí z rozpoznání informace, poselství. Každý natočený matriční film nese zprávu, tím, že je hodnotíte kaleidoskopem nemáte jasný obraz. Zkouška: nic nyní neřídíte, jen čekáte na spásu nebo kroky někoho většího, nejsou vidět plody, strom bez kořenů(bez fantazie), zdraví taky nikdo nemá 100%, protože voláte(sledujete) doktory a lekaře s očekáváním nápravy něčeho. GP je povznesen nad emoce a tuto energii samozřejmě zná, řídí dav strachem odmítání toho co je proti přirozenosti, něco ukáže opačně, něco zvráceně, cokoliv, každej má tu svojí páčku za kterou když taháš, běhá přesně podle programu. Povznést se nad programování, znamení pustit emoce, povznést se na úroveň prediktor, řídit. Vidět v horizontu 14 dní vzad, vpřed a podle směru řídit, čemu dávám pozornost, to je vektor cíle. Sleduju sračky, jsem sračka, poletuju z místa na místo jsem v nastavení boj/útěk, beru si modly jako vzory a volám jejich jména, jsem odevzdaný, kopíruji program. Kde jsem já, jak se chovám k zemi, ostatním lidem je putna, protože já jsem přišel brát, nepoznávat, upadat.. Stav psychiky člověk je dosažitelný, ale stále nepřístupný rozumu bez srdce. GP je možná nelidská entita, ale má o polovinu víc než my, ďábel ukrytý v detailu. Fantazie a nadhled jsou tvůrčí předpoklady, klíče k řízení. Emet(pozpátku)z Lega má v hlavě nejdřív taky prázdno, nakonec se chytne, ale teprve až se něčeho jiného pustí. Teorii nemáte na hraní, ale jako nápovědu technicky uvažujícím, v rozumu, ve hmotě, cesta k srdci vysvětlena příběhem s lístečky v čase, matrice poznání dostupná všem. Strom s kořeny je celý Člověk. Z jiného vlákna: 7. 11. 2021, 14:41 Vymítání ďábla Constantine https://www.csfd.cz/film/118298-constantine/prehled/ Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku pro začátečníky KSB se stavem psychiky (nejen)démon, to označení není urážka lidské důstojnosti, KSB popisuje různá nastavení na cestě k člověku postupným zvyšování mravnosti:. Jde o nastavení zrcadla, uvědomění si svého stavu, Vítejte dobrá zpráva je, že jste blíž k tomu stát se člověkem než třeba zvíře nebo biorobot zpráva je horší, protože po vás vyžaduje změnu pohledu zpráva je velmi zlá, pokud neprojdete tímto testem, musíte zůstat démonem Neustálé nepodstatné sváry nás zdržují od práce a proto vás rádi přivítáme mezi lidi se stavem psychiky člověk, aby jsme společně mohli tvořit spravedlivou společnost. Pokud naši planetu přirovnám ke stromu a člověka k plodu, tak právě dozrává co počtem, tak kvalitou. Každý se můžeme připojit energií na podporu plodu(evoluce vědomí) nebo se pokusit strhnout ostatní zpět do nějakého egregoru minulosti. Různý pohled na věc nemusí hned znamenat boj o naší pravdu, opakem pravdy může být další hluboká pravda. KSB je mezioborová pomůcka k nalezení shody, vysvětluje jak věci fungují, učí nás skládat mozaiku ze střípků informací, řadí je podle hodnoty, umožňuje bezkolizní řízení nepodléhající ideologii, vytváří společné cíle. Je jedno jestli jste stranou, spolkem, příslušníkem davu nebo "elity", KSB vyžaduje od jednotlivce zvyšování mravnosti, dává návod jak spojit nespojitelné na jednom základě, HNR. K osvojení termínů a informací obsažených v knihách KSB je potřeba čas, další čas je potřebný ke změně vnímání, co je dobré, co zlé vidíte věci z nadhledu, není potřeba něco bořit, útočit, ukazovat na nějaké slabiny něčeho co jste nezkusili, příspěvky s obsahem jsou vždy vítány. Každý nechce velet nebo se účastnit, ale asi nikdo nechce zůstat sám, vědět, že do poslední chvíle škodil celku. . Poz. udělat téma: představit koncepci(úvod) KSB zjednodušeně
Upravené 20. 12. 2021 o 18:47

Láska jako trám, ale něco jí
schází - napojení na zdroj, HNR, sežerou se závislostí jeden na druhém, budou se vysávat, ale energii ze zdroje chybí. Z nadhledu se nikdy nedostanou k radostnému tvoření, neosvobodí se. Ona srdce bez rozumu(oči, nadhled), on rozum, slabý, neumí se dívat srdcem, nevidí krásu, pak si to prohodí a má jim vyjít celý člověk co potká sám sebe a miluje se bez podmínek, ten tam není.
Dobrá, máme se od čeho odrazit. Jsem asi mdlého rozumu a právě to co vyčítáš tomu filmu, jsem neuviděl v tom Americkém. Tak bych byl rád, kdybys mi řekl, kde se v něm nachází to, o čem mluvíš. Tedy:


  1. Podle čeho usuzuješ, že se tví hrdinové nesežerou závislostí jednoho na druhém?
  2. Proč si myslíš, že tví hrdinové mají energii ze zdroje a mí hrdinové ji nemají? Vždyť HNR mluví s každým z nás a dává nám energii.
  3. Kde je ve filmu ukázáno, že se dostanou k radostnému tvoření?
  4. Kde u hrdinky vidíš, že má srdce s rozumem?
  5. Kde u hrdinu vidíš, že se umí dívat srdcem?
  6. Kde vidíš, že se milují bez podmínek, když se o lásce mezi nimi zatím vůbec nedá uvažovat?

Protože vše o čem mluvíš je výsledkem skutečné lásky, a ne pouhého prvotního zamilování, kdy jeden pro druhého zatím nic neudělali mimo to, že spolu utíkali a jejich láska nebyla zatím zkoušena každodenností, nebylo prověřeno jejich svědomí a neprošli si ani prvotní hormonální bouří.
Nikde není záruka, že ti lidé spolu vydrží a nerozejdou se při prvním větší problému. Síla jejich lásky není prověřená. Protože i když byla od HNR určena, jako osudová, nemusí vydržet. Osudové lásky většinou nemají dlouhého trvání právě proto, že byla osudová, člověk na to přijde většinou až v době, kdy ji ztratí.
Rusové mají na toto velice dobré přísloví: První žena je od Boha (HNR), druhá od člověka a třetí od ďábla. Kolik mužů zůstává se svými prvními ženami?


Závěrem, tvůj pohled na jejich lásku mi připadá jako pohled šestnáctky na osudovou lásku zalitou sluncem a bez problémů, kde není nutné pracovat, jíst a starat se a koupat se jen na výsluní lásky.
Nevím, kolik ti je let a jestli si už ženatý, byl bych rád, kdybys mi na to odpověděl. Pak bych ti lépe porozuměl. Protože zatím se jevíš, že si ženatý zatím nebyl a máš poněkud romantické představy o lásce.
PS: Je zajímavé, že sem dáváš videa od Nestora, který označuje Hollywoodskou propagandu za degradaci člověka, zatím co ty bazíruješ právě na této tvorbě a dáváš ji příkladem. To mi prostě hlava nebere.
Při této příležitosti bych odcitoval z tvého příspěvku: "Co vidíš, tím se stáváš, tomu dáváš energii a posiluješ egregor, který tě drží u země"


Co vidíš ty v anglosaské produkci, že tomu dáváš energii a posiluješ její egegor?


Nestor od 3:30
https://vk.com/video351663392_456239248


[quote="pid:48714, uid:641"]Láska jako trám, ale něco jí schází - napojení na zdroj, HNR, sežerou se závislostí jeden na druhém, budou se vysávat, ale energii ze zdroje chybí. Z nadhledu se nikdy nedostanou k radostnému tvoření, neosvobodí se. Ona srdce bez rozumu(oči, nadhled), on rozum, slabý, neumí se dívat srdcem, nevidí krásu, pak si to prohodí a má jim vyjít celý člověk co potká sám sebe a miluje se bez podmínek, ten tam není.[/quote]Dobrá, máme se od čeho odrazit. Jsem asi mdlého rozumu a právě to co vyčítáš tomu filmu, jsem neuviděl v tom Americkém. Tak bych byl rád, kdybys mi řekl, kde se v něm nachází to, o čem mluvíš. Tedy: 1. Podle čeho usuzuješ, že se tví hrdinové nesežerou závislostí jednoho na druhém? 2. Proč si myslíš, že tví hrdinové mají energii ze zdroje a mí hrdinové ji nemají? Vždyť HNR mluví s každým z nás a dává nám energii. 3. Kde je ve filmu ukázáno, že se dostanou k radostnému tvoření? 4. Kde u hrdinky vidíš, že má srdce s rozumem? 5. Kde u hrdinu vidíš, že se umí dívat srdcem? 6. Kde vidíš, že se milují bez podmínek, když se o lásce mezi nimi zatím vůbec nedá uvažovat? Protože vše o čem mluvíš je výsledkem skutečné lásky, a ne pouhého prvotního zamilování, kdy jeden pro druhého zatím nic neudělali mimo to, že spolu utíkali a jejich láska nebyla zatím zkoušena každodenností, nebylo prověřeno jejich svědomí a neprošli si ani prvotní hormonální bouří. Nikde není záruka, že ti lidé spolu vydrží a nerozejdou se při prvním větší problému. Síla jejich lásky není prověřená. Protože i když byla od HNR určena, jako osudová, nemusí vydržet. Osudové lásky většinou nemají dlouhého trvání právě proto, že byla osudová, člověk na to přijde většinou až v době, kdy ji ztratí. Rusové mají na toto velice dobré přísloví: První žena je od Boha (HNR), druhá od člověka a třetí od ďábla. Kolik mužů zůstává se svými prvními ženami? Závěrem, tvůj pohled na jejich lásku mi připadá jako pohled šestnáctky na osudovou lásku zalitou sluncem a bez problémů, kde není nutné pracovat, jíst a starat se a koupat se jen na výsluní lásky. Nevím, kolik ti je let a jestli si už ženatý, byl bych rád, kdybys mi na to odpověděl. Pak bych ti lépe porozuměl. Protože zatím se jevíš, že si ženatý zatím nebyl a máš poněkud romantické představy o lásce. PS: Je zajímavé, že sem dáváš videa od Nestora, který označuje Hollywoodskou propagandu za degradaci člověka, zatím co ty bazíruješ právě na této tvorbě a dáváš ji příkladem. To mi prostě hlava nebere. Při této příležitosti bych odcitoval z tvého příspěvku: "Co vidíš, tím se stáváš, tomu dáváš energii a posiluješ egregor, který tě drží u země" **Co vidíš ty v anglosaské produkci, že tomu dáváš energii a posiluješ její egegor?** Nestor od 3:30 https://vk.com/video351663392_456239248
Upravené 17. 12. 2021 o 16:41

Ještě jsem si vzpomněl na jeden film, který sem perfektně sedne. Nejlepší je zkouknout ho v původním znění (s titulky) a pozorně sledovat od samého začátku, včetně úvodní řeči hlavního hrdiny (padoucha?).
https://uloz.to/file/OGowv2WuhE2g/spojenec-2006-cz-titulky-netflix-original-mp4#!ZGD3AQR2Amx5LGD5BGp2LzSyZGL2ZTplEJugGxkRn2k2IQxkLt==![61bc9fce92abc](serve/attachment&path=61bc9fce92abc)


61bca0ece63c2


Ještě jsem si vzpomněl na jeden film, který sem perfektně sedne. Nejlepší je zkouknout ho v původním znění (s titulky) a pozorně sledovat od samého začátku, včetně úvodní řeči hlavního hrdiny (padoucha?). https://uloz.to/file/OGowv2WuhE2g/spojenec-2006-cz-titulky-netflix-original-mp4#!ZGD3AQR2Amx5LGD5BGp2LzSyZGL2ZTplEJugGxkRn2k2IQxkLt==![61bc9fce92abc](serve/attachment&path=61bc9fce92abc) ![61bca0ece63c2](serve/attachment&path=61bca0ece63c2)
Upravené 17. 12. 2021 o 15:39

18A
Řízení
Vtipy
MK ultra
GP
Pravda
Láska



Absurdistán(Podobenství)
Dobrodružný / Komedie / Sci-Fi???
USA, 2006, 84 min
Režie: Mike Judge
https://online.sktorrent.eu/video/19885/absurdistan-idiocracy-2006-cz


Povím vám vtip:
Povídá babka dědovi: "Dědku, skoč nakoupit, ale napiš si to, víš, že máš sklerózu jak hrom. Kup 2 věci - máslo a chleba!!!!!"
Děda se ušklíbne a prohodí: "Pch, já si nic nemusím psát, si snad dokážu zapamatovat 2 věci, ne?!?!?!"
Odejde, vátí se za 2 hodiny a pod paží má rouru od kamen.
Bába když ho uvidí, zalomí ruce a spustí: "Dědku, kde máš kamna?"


1: když ho povím ženě a rozesměji ji, mám šanci pokračovat a získat si smíchem její srdce, vážně? Když vím jak funguje manipulace, bude mi podezřelé, že mi někdo chce říct vtip, buď jedná vědomě(řídí) nebo podvědomě(v programu)


Když budu vyprávět tento vtip nevědomému, bude se smát a mohu ho řídit, když vědomému, urazí se, poznám, že člověk chápe pravdu a smutné pozadí skutečnosti(má klíč poznání), k němu si nemohu dovolit faleš, pravdu si dokáže ověřit zkouškou, pohledem zpět v čase a spojit souvislosti, není to magie, je nám to přirozené, ale chodit se musíme nejdřív také učit, proto teorie.
Lidé mají problém s pamětí, žijí pod řízením loutkovodičů, kteří toho využívají, připravují cestičky možností a smějí se bezbranným ovcím. Někdo si vás dokáže povodit na 3 vtipech a máte dojem, že zábavnějšího člověka neznáte, ve skutečnosti vámi manipuluje a vysává, odvádí pozornost stejně jako Obama před tabulí s hodinami, strach, že ztratí to co nikdy neměl, ukradl pozornost, tím se živí a já ztrácím(paměť)..
Jsme opice v kleci, rozum máme na rozmnožování a uspokojování potřeb, nespojujeme nalezený samopal(vtipy) s hrozbou, naučíme se vyprávět vtipy a sajeme energii od lidí co to taky nechápou.
Všimněte si jak se musí přizpůsobovat vaše LETORA u každého vtipu, jste v jiném nastavení a odpovídáte jako na detektoru lži, pokud se podáte, bavíte se, jste v programu.
Vtip vs. Humor, jemná změna přirozenosti a co to umí smile. Jaké další programy nevidíte?


S Láskou


18A Řízení Vtipy MK ultra GP Pravda Láska https://static.kino.de/wp-content/gallery/idiocracy-2005/idiocracy-1-rcm950x0u.jpg Absurdistán(Podobenství) Dobrodružný / Komedie / Sci-Fi??? USA, 2006, 84 min Režie: Mike Judge https://online.sktorrent.eu/video/19885/absurdistan-idiocracy-2006-cz Povím vám vtip: Povídá babka dědovi: "Dědku, skoč nakoupit, ale napiš si to, víš, že máš sklerózu jak hrom. Kup 2 věci - máslo a chleba!!!!!" Děda se ušklíbne a prohodí: "Pch, já si nic nemusím psát, si snad dokážu zapamatovat 2 věci, ne?!?!?!" Odejde, vátí se za 2 hodiny a pod paží má rouru od kamen. Bába když ho uvidí, zalomí ruce a spustí: "Dědku, kde máš kamna?" 1: když ho povím ženě a rozesměji ji, mám šanci pokračovat a získat si smíchem její srdce, vážně? Když vím jak funguje manipulace, bude mi podezřelé, že mi někdo chce říct vtip, buď jedná vědomě(řídí) nebo podvědomě(v programu) Když budu vyprávět tento vtip nevědomému, bude se smát a mohu ho řídit, když vědomému, urazí se, poznám, že člověk chápe pravdu a smutné pozadí skutečnosti(má klíč poznání), k němu si nemohu dovolit faleš, pravdu si dokáže ověřit zkouškou, pohledem zpět v čase a spojit souvislosti, není to magie, je nám to přirozené, ale chodit se musíme nejdřív také učit, proto teorie. Lidé mají problém s pamětí, žijí pod řízením loutkovodičů, kteří toho využívají, připravují cestičky možností a smějí se bezbranným ovcím. Někdo si vás dokáže povodit na 3 vtipech a máte dojem, že zábavnějšího člověka neznáte, ve skutečnosti vámi manipuluje a vysává, odvádí pozornost stejně jako Obama před tabulí s hodinami, strach, že ztratí to co nikdy neměl, ukradl pozornost, tím se živí a já ztrácím(paměť).. Jsme opice v kleci, rozum máme na rozmnožování a uspokojování potřeb, nespojujeme nalezený samopal(vtipy) s hrozbou, naučíme se vyprávět vtipy a sajeme energii od lidí co to taky nechápou. Všimněte si jak se musí přizpůsobovat vaše LETORA u každého vtipu, jste v jiném nastavení a odpovídáte jako na detektoru lži, pokud se podáte, bavíte se, jste v programu. Vtip vs. Humor, jemná změna přirozenosti a co to umí :). Jaké další programy nevidíte? S Láskou

19A
Vězení paměti


Dobrá, máme se od čeho odrazit. Jsem asi mdlého rozumu a právě to co vyčítáš tomu filmu, jsem neuviděl v tom Americkém. Tak bych byl rád, kdybys mi řekl, kde se v něm nachází to, o čem mluvíš.

S tebou je rozumná řeč, tak se můžeme posunout. Posun, rozvoj, růst, změna, jaro, léto, podzim, zima, evoluce, semeno, rostlina, plod, dítě, Člověk.
Vše je neustálá změna, řeka, které je plná ryb, proud přináší informace a ty se v proudu snažíš plout, směr správný znát, nebojovat, plynout, krásu života vidět, nebát se co voda přinese.


Probuzení

Vsemocny / Limitless (2011)(CZ)
https://online.sktorrent.eu/video/19670/vsemocny-limitless-2011-cz
Dneska Nestor, zítra Traktor, pozítří pan Tank. Jak chceš plavat, když se chytáš za ploutvičku hned toho, pak zas onoho, ten ví jak plout, ne ten to ví, plujme tam, né tam. Rybám co něco vidí později vyčítat chyby, sám nic nedělat.
Stačilo.
Zastávka,
zamyšlení, přijetí, nový pohled, rozvoj, cesta. Nemůžeš chtít po komkoliv, aby hlásal pravdy boží, když si teprve mne oči, alespoň říká co proud nese, nemlčí, naději přináší, twl ryba mluví.
Nestor je taky v ráži, vychází mu kaleidoskop, ale už alespoň z nadhledu. Jeho trestání někoho za něco a přísné zákony jsou k smíchu, to je známka úplného neprobuzení, to odnese voda, ale to mi nebrání, abych neukázal na probuzeného a nepožádal ho o pomoc s probouzením spícího království, před blížící se změnou vnímání energií o které si štěbetají už i šneci. Lepší je se připravit, mít několik scénářů, predikcí vývoje nebo je líp počkat na ohňostroj, překvápko?
Jestli jsme teď zkažení podle vyšších zákonů, bude tato změna ze dne na den ok, bez přípravy, nebo jsem se mohl zamyslet nad tím jak žiju, jak se chovám k druhým lidem a Zemi, něco začít tvořit?
Ne - programu, ano té nezkažené čisté energii bez porna a korálků, přijali jsme program, zapomněli, ale v životě nevzpomněli.
Projdi si vlákno od začátku a pochopíš, že nemůžeš vyhrát nebo mě přehádat, zastavit, když odejdu, ta energie nikam nezmizí, cyklus nezastavíš.
Dětem či ženám nenadávej, za něco míň je neměj, před nikým se nepovyšuj.
Je mi jedno kdo to zvedne, je to pro liberály, černý, rusofily, nekrofily..., v každým je kousek člověka, když jsi tak blízko, nechceš to posunout, zvednout, přání změnit?
Film ti samozřejmě popíšu i ta místa jestli bude zájem, ale ty to nepochopíš.
Dík za tu 16-tku, přesně, tyhle trdla to budou mít daleko jednoduší, pustit se vysávání, horší je to se staršíma, co ti budu povídat, tak fakt díky od srdce, měl bych s takovým pohledem projít.


S Láskou


19A Vězení paměti [quote="pid:48755, uid:312"]Dobrá, máme se od čeho odrazit. Jsem asi mdlého rozumu a právě to co vyčítáš tomu filmu, jsem neuviděl v tom Americkém. Tak bych byl rád, kdybys mi řekl, kde se v něm nachází to, o čem mluvíš.[/quote] S tebou je rozumná řeč, tak se můžeme posunout. Posun, rozvoj, růst, změna, jaro, léto, podzim, zima, evoluce, semeno, rostlina, plod, dítě, Člověk. Vše je neustálá změna, řeka, které je plná ryb, proud přináší informace a ty se v proudu snažíš plout, směr správný znát, nebojovat, plynout, krásu života vidět, nebát se co voda přinese. Probuzení https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/probuzeni.jpg Vsemocny / Limitless (2011)(CZ) https://online.sktorrent.eu/video/19670/vsemocny-limitless-2011-cz Dneska Nestor, zítra Traktor, pozítří pan Tank. Jak chceš plavat, když se chytáš za ploutvičku hned toho, pak zas onoho, ten ví jak plout, ne ten to ví, plujme tam, né tam. Rybám co něco vidí později vyčítat chyby, sám nic nedělat. Stačilo. Zastávka, zamyšlení, přijetí, nový pohled, rozvoj, cesta. Nemůžeš chtít po komkoliv, aby hlásal pravdy boží, když si teprve mne oči, alespoň říká co proud nese, nemlčí, naději přináší, twl ryba mluví. Nestor je taky v ráži, vychází mu kaleidoskop, ale už alespoň z nadhledu. Jeho trestání někoho za něco a přísné zákony jsou k smíchu, to je známka úplného neprobuzení, to odnese voda, ale to mi nebrání, abych neukázal na probuzeného a nepožádal ho o pomoc s probouzením spícího království, před blížící se změnou vnímání energií o které si štěbetají už i šneci. Lepší je se připravit, mít několik scénářů, predikcí vývoje nebo je líp počkat na ohňostroj, překvápko? Jestli jsme teď zkažení podle vyšších zákonů, bude tato změna ze dne na den ok, bez přípravy, nebo jsem se mohl zamyslet nad tím jak žiju, jak se chovám k druhým lidem a Zemi, něco začít tvořit? Ne - programu, ano té nezkažené čisté energii bez porna a korálků, přijali jsme program, zapomněli, ale v životě nevzpomněli. Projdi si vlákno od začátku a pochopíš, že nemůžeš vyhrát nebo mě přehádat, zastavit, když odejdu, ta energie nikam nezmizí, cyklus nezastavíš. Dětem či ženám nenadávej, za něco míň je neměj, před nikým se nepovyšuj. Je mi jedno kdo to zvedne, je to pro liberály, černý, rusofily, nekrofily..., v každým je kousek člověka, když jsi tak blízko, nechceš to posunout, zvednout, přání změnit? Film ti samozřejmě popíšu i ta místa jestli bude zájem, ale ty to nepochopíš. Dík za tu 16-tku, přesně, tyhle trdla to budou mít daleko jednoduší, pustit se vysávání, horší je to se staršíma, co ti budu povídat, tak fakt díky od srdce, měl bych s takovým pohledem projít. S Láskou
Upravené 17. 12. 2021 o 17:48

Projdi si vlákno od začátku a pochopíš, že nemůžeš vyhrát nebo mě přehádat, zastavit, když odejdu, ta energie nikam nezmizí, cyklus nezastavíš.
Já nevěděl že soutěžím, nebo se předháním, nebo se tě zkouším zastavit, energie nikoho nikam nezmizí, nemám potřebu nějaké cykly zastavovat. Kdes na to přišel?
Je srandovní, jak se vyjadřuješ k Nestorovi, kterého jsi sem hodil ty, a o kterém jsem před tím neměl ani zdání a přitom se tváříš, že je to můj kůň. Hezká manipulace.
Tvoje nastavení na anglosaskou produkci přesně odpovídá Nestorovu rozboru. V tom se s ním ztotožňuji.
Hlavně, že jsem se od tebe nedočkal toho, co jsem vypíchl a chtěl se dozvědět. Taky dobře. Zřejmě nemáš odpovědi a tak odpovídáš na to, co je povšechně známé. Nic nového si mi nesdělil.
Netvrdím, ale nemůžu se zbavit dojmu, žes film, který jsem tady prezentoval si neviděl celý, ale jen útržkovitě i za to dík.


[quote="pid:48776, uid:641"]Projdi si vlákno od začátku a pochopíš, že nemůžeš vyhrát nebo mě přehádat, zastavit, když odejdu, ta energie nikam nezmizí, cyklus nezastavíš.[/quote]Já nevěděl že soutěžím, nebo se předháním, nebo se tě zkouším zastavit, energie nikoho nikam nezmizí, nemám potřebu nějaké cykly zastavovat. Kdes na to přišel? Je srandovní, jak se vyjadřuješ k Nestorovi, kterého jsi sem hodil ty, a o kterém jsem před tím neměl ani zdání a přitom se tváříš, že je to můj kůň. Hezká manipulace. Tvoje nastavení na anglosaskou produkci přesně odpovídá Nestorovu rozboru. V tom se s ním ztotožňuji. Hlavně, že jsem se od tebe nedočkal toho, co jsem vypíchl a chtěl se dozvědět. Taky dobře. Zřejmě nemáš odpovědi a tak odpovídáš na to, co je povšechně známé. Nic nového si mi nesdělil. Netvrdím, ale nemůžu se zbavit dojmu, žes film, který jsem tady prezentoval si neviděl celý, ale jen útržkovitě i za to dík.
Upravené 17. 12. 2021 o 18:47

19A


Turbo


Já nevěděl že soutěžím, nebo se předháním, nebo se tě zkouším zastavit, energie nikoho nikam nezmizí, nemám potřebu nějaké cykly zastavovat. Kdes na to přišel?

Chápu tvé nepochopení mého vysvětlení naší soutěže o největší nic ve vesmíru smile, ale já mám rád motýlky, věděl jsi, že jsou z housenky? Nedělám si úplně legraci.
Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je?
Skočí ti do hovoru, přetrhne nit, nechápe, že nic nepřinesl a ruší, aspoň kafe nebo zprávu co všechny posune, nic.
Přišel se zeptat, proč mám ten stupidní škleb na tváři, který ho strašně zajímá, prý jako 16-ctka. Ok říkám, to je Láska pane, to nekoupíš ani neokoukáš, to musíš prožít.
Měj se rád, odpusť druhým jinakost, odpusť, že někdo nemá skupinu R1A, správnou barvu, nebo má o kozu víc, pak budeš mít rád druhé, kávu přineseš, slovem obohatíš, něco dáš, pak už budeš vědět, jak je neslušné nic nepřinést a vysávat.
Přisát se, to ano, už od mateřského prsu jsme přece svobodní lidé, my, jenom my, ostatní jsou tu proto, aby nás podporovali, vedli, dávali alternativní informace poskytovali.
Být proti někomu, informace vyhodnotíme, zařadíme a nic, dál čekáme ve strachu co proud života našemu kaleidoskopu ukáže.


Malý, opravdu malý posun může znamenat velké změny.
Varování: změna může způsobovat bolení hlavy.


Turbo (2013) = CSFD 62%
https://online.sktorrent.eu/video/3117/turbo-2013-csfd-62


S Láskou


19A Turbo [quote="pid:48781, uid:312"]Já nevěděl že soutěžím, nebo se předháním, nebo se tě zkouším zastavit, energie nikoho nikam nezmizí, nemám potřebu nějaké cykly zastavovat. Kdes na to přišel?[/quote] Chápu tvé nepochopení mého vysvětlení naší soutěže o největší nic ve vesmíru :), ale já mám rád motýlky, věděl jsi, že jsou z housenky? Nedělám si úplně legraci. Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je? Skočí ti do hovoru, přetrhne nit, nechápe, že nic nepřinesl a ruší, aspoň kafe nebo zprávu co všechny posune, nic. Přišel se zeptat, proč mám ten stupidní škleb na tváři, který ho strašně zajímá, prý jako 16-ctka. Ok říkám, to je Láska pane, to nekoupíš ani neokoukáš, to musíš prožít. Měj se rád, odpusť druhým jinakost, odpusť, že někdo nemá skupinu R1A, správnou barvu, nebo má o kozu víc, pak budeš mít rád druhé, kávu přineseš, slovem obohatíš, něco dáš, pak už budeš vědět, jak je neslušné nic nepřinést a vysávat. Přisát se, to ano, už od mateřského prsu jsme přece svobodní lidé, my, jenom my, ostatní jsou tu proto, aby nás podporovali, vedli, dávali alternativní informace poskytovali. Být proti někomu, informace vyhodnotíme, zařadíme a nic, dál čekáme ve strachu co proud života našemu kaleidoskopu ukáže. Malý, opravdu malý posun může znamenat velké změny. Varování: změna může způsobovat bolení hlavy. Turbo (2013) = CSFD 62% https://online.sktorrent.eu/video/3117/turbo-2013-csfd-62 https://nafilmu.cz/wp-content/uploads/2012/12/turbo_pic-1024x438.jpg S Láskou

Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je?
Ok, dobrá, že si mi dal vědět. Jak tak koukám, na tomto vláknu jsem jediný, kdo se dal s tebou do debaty. Tak promiň za to kradení energie. Vidím, že si vystačíš sám.
S Láskou.


[quote="pid:48783, uid:641"]Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je?[/quote]Ok, dobrá, že si mi dal vědět. Jak tak koukám, na tomto vláknu jsem jediný, kdo se dal s tebou do debaty. Tak promiň za to kradení energie. Vidím, že si vystačíš sám. S Láskou.
Upravené 17. 12. 2021 o 19:38

Chápu tvé nepochopení mého vysvětlení naší soutěže o největší nic ve vesmíru , ale já mám rád motýlky, věděl jsi, že jsou z housenky? Nedělám si úplně legraci.
Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je?
Skočí ti do hovoru, přetrhne nit, nechápe, že nic nepřinesl a ruší, aspoň kafe nebo zprávu co všechny posune, nic.
Přišel se zeptat, proč mám ten stupidní škleb na tváři, který ho strašně zajímá, prý jako 16-ctka. Ok říkám, to je Láska pane, to nekoupíš ani neokoukáš, to musíš prožít.

@Sin Le Noble
Prepáč, že sa tak čudne pýtam. Si v poriadku? Znie to ako blúznenie. Ako keď má človek vysokú horúčku a hovorí zo sna. Je všetko v poriadku?

[quote="pid:48783, uid:641"]Chápu tvé nepochopení mého vysvětlení naší soutěže o největší nic ve vesmíru , ale já mám rád motýlky, věděl jsi, že jsou z housenky? Nedělám si úplně legraci. Energii kradeš, protože já ti jí nedávám, běhám za tebou se síťkou, nepracuji, ale bavím se. Sosáš nevědomě, něco jako když se dva baví a přitočí se křen s hláškou: Jak je? Skočí ti do hovoru, přetrhne nit, nechápe, že nic nepřinesl a ruší, aspoň kafe nebo zprávu co všechny posune, nic. Přišel se zeptat, proč mám ten stupidní škleb na tváři, který ho strašně zajímá, prý jako 16-ctka. Ok říkám, to je Láska pane, to nekoupíš ani neokoukáš, to musíš prožít.[/quote] @Sin Le Noble Prepáč, že sa tak čudne pýtam. Si v poriadku? Znie to ako blúznenie. Ako keď má človek vysokú horúčku a hovorí zo sna. Je všetko v poriadku?

S Láskou.

No
jediný, kdo se dal s tebou do debaty.

taky mě to trochu trápí, ale jen trochu, jsem zvyklej.


Prepáč, že sa tak čudne pýtam. Si v poriadku? Znie to ako blúznenie. Ako keď má človek vysokú horúčku a hovorí zo sna. Je všetko v poriadku?

Rád to s tebou rozeberu. A u tebe všechno ok? Jak se máš a co budeš dělat podle KSB výhledově? Čekáš nebo řídíš? Je blázen ten co něco tvoří nebo vážený, ale bez ovoce, žádné jsi zatím nedal.


[quote="pid:48786, uid:312"]S Láskou.[/quote] No [quote="pid:48786, uid:312"]jediný, kdo se dal s tebou do debaty.[/quote] taky mě to trochu trápí, ale jen trochu, jsem zvyklej. [quote="pid:48804, uid:6"]Prepáč, že sa tak čudne pýtam. Si v poriadku? Znie to ako blúznenie. Ako keď má človek vysokú horúčku a hovorí zo sna. Je všetko v poriadku?[/quote] Rád to s tebou rozeberu. A u tebe všechno ok? Jak se máš a co budeš dělat podle KSB výhledově? Čekáš nebo řídíš? Je blázen ten co něco tvoří nebo vážený, ale bez ovoce, žádné jsi zatím nedal.
Upravené 17. 12. 2021 o 22:29

20A
Blázen jen
Lež/Pravda
Mít pavouka na hlavě


Vivo (2021)(CZ)

Héjjj, dámy a pánové, račte k nám na šou...
Poďte na kačeřřííí, prodloužené jízdyy...


Si v poriadku? Znie to ako blúznenie.
Když blouznějíí na horách jééleni. Blúznenie neznám, ale něco ti ukázat mohu, poodstup: Ryba, rak, ryba. rak. ať je z tebe šesterák.


Spěch je špatný.


20A Blázen jen Lež/Pravda Mít pavouka na hlavě Vivo (2021)(CZ) http://www.cartoonbrew.com/wp-content/uploads/2021/07/vivo_review_4.jpg Héjjj, dámy a pánové, račte k nám na šou... Poďte na kačeřřííí, prodloužené jízdyy... [quote="pid:48804, uid:6"]Si v poriadku? Znie to ako blúznenie.[/quote]Když blouznějíí na horách jééleni. Blúznenie neznám, ale něco ti ukázat mohu, poodstup: Ryba, rak, ryba. rak. ať je z tebe šesterák. Spěch je špatný.

Je všetko v poriadku?

jardob, prejdi celé vlákno od začiatku a uvedomíš si nezmyselnosť svojej otázky. Toto je vlákno, čo srdcom musíš precítiť a rozumom raz, dvakrát i trikrát prejsť.
Vďaka Sin Le Noble za tieto dary z Lásky, za Tvoju energiu i čas, a aby ten kôš darov, z ktorého som načrel, stále bol plný a mal čo ponúkať, tak aj ja jedno-dve “jabĺčka” doň vložím “On drakon”
https://m.youtube.com/watch?v=_tZDA3lITVs
pretože napriek hlbokému odkazu a symbolom naprieč časmi je to aj o spolutvorení a radosti z toho, ak “S tebou mne baví svět”
https://www.csfd.sk/film/7366-s-tebou-ma-bavi-svet/prehlad/


[quote="pid:48804, uid:6"]Je všetko v poriadku?[/quote] jardob, prejdi celé vlákno od začiatku a uvedomíš si nezmyselnosť svojej otázky. Toto je vlákno, čo srdcom musíš precítiť a rozumom raz, dvakrát i trikrát prejsť. Vďaka Sin Le Noble za tieto dary z Lásky, za Tvoju energiu i čas, a aby ten kôš darov, z ktorého som načrel, stále bol plný a mal čo ponúkať, tak aj ja jedno-dve “jabĺčka” doň vložím “On drakon” https://m.youtube.com/watch?v=_tZDA3lITVs pretože napriek hlbokému odkazu a symbolom naprieč časmi je to aj o spolutvorení a radosti z toho, ak “S tebou mne baví svět” https://www.csfd.sk/film/7366-s-tebou-ma-bavi-svet/prehlad/

A


Odpuštění
Strach/růžové brýle
Dítě v nás/rozum
Paměť/ program
Energie
Duša (2020) CZ dabing
https://online.sktorrent.eu/video/17028/duse-soul-2020-cz



Na Zemi


Narodíme se čistí, bez programu, v Lásce, vnímáme svět v jeho plnosti beze strachu, baťůžků bolesti, zatím nemůžeme rozvinout dary tvůrce ve hmotě, jsme v moci rodičů a systému.
Výchovou se dostáváme do programů matrixu, zapomínáme, učíme se strachu, bolesti, nenávisti. Stavíme zdi, které nás chrání před další bolestí a zraněním, uzavřeli jsme se ve věži lži, svět je zlý(boj nebo útěk), obraz se zúžil, vidíme kaleidoskop, přecházíme pod systém strachu.


Jestli jste měli na začátku života "štěstí", dostali jste dary, brýle, klíče, rozlišení vidět svět barevný, jaký je skutečně, viděli jste za "realitu za programem",(třeba jen na chvíli) celého Člověka. Často vám život takového učitele brzy vezme, aby vás pozvedl, někam posunul. Vděčnost a Láska nejsou omezeny hranicí jednoho života, vzpomínky jsou živé energie, nezničí je žádný program jestli mu nedáme moc ani ji neřídí.


Svět není zlý, za oponou zloby je Istina, realita už není lež oblečená jako pravda, je vidět(nahá), věci které se dějí nikam nemizí, jsou vidět z nadhledu, nezraňují emocemi, připomínka staré rány po dýce v zádech už nebolí, protože informace nejsou zkreslené, je to pravdivé, nový úhel pohledu ukazuje mozaiku celou. Odpouštím sobě i programu protože chápu, vidím ten matrix bolesti.


Vstávat nebo ještě pět minut spát?
Lépe zůstat spát, než vidět tolik utrpení, zůstat sám, vzít si raději modrou pilulku a snít, že svět jsem já, mé uspokojování potřeb, nasadit si masku, třeba celebrity, autority, vychutnat zase tu báječnou chuť krvavého steaku, cítit, nasávat emoce, být na chvíli zase zvířetem, teritorium tvořit, spát. Zajeté ega:
Systém mě ochrání, pošle někam vojáky nebo je přivede, někoho ošklivého zabijí a já budu svobodný. Druhá strana chce zabít nás, protože nevěříme jejich koncepci, ale máme hranice a dobrou krev, lepší než je ta v druhých lidech. Jejich program je stejný jako ten váš, reagují naučenými postupy, zničit cokoliv tvořivé, autopilot systému.


Psychika Člověk vs. nastavení robot
Mám se zlobit na stroj, že mi poranil ruku nebo na sebe, že se zlobím na program systému? Osobní a hluboké trauma si vytvoříte sami, záleží jak moc skutečně vnímáte tento svět, mohu klidně strkat ruku do stroje a divit se, že stroj necítí, že mě zraňuje, nebo si tu pracku přišiju a vyjdu na sluníčko, jsem sice trochu pako, že si dělám starost se strojem, ale dřív nebyl návod, odpouštím.
Co na to stroj?, on nebude celým Člověkem asi nikdy, protože nemá tu pověstnou jiskru, která je nutná pro Start rakety, energie v Lásce, která je tou přirozenou energií, jde ven z těla, balí tělo do vajíčka energie, září. Stroji žádnou lásku neposílám, protože ani moje tiskárna(s wi-fi smile ) nedokáže přijmout Lásku a je jí to jedno, pomáhá mi tisknout, nemusím ručně, posunula mě, už mě ani neštve kousnutej papír nebo docházející náplň, to dělám, abych tisknul a měl klid. Stroje, které jsou k ničemu vyhodím nebo opravím, vztahy vždy budou jako na kolotoči, kterej roztáčím sám nebo do něj skáču. Čemu dám energii tím se stávám, chci být drakem, všechno spálit nebo jsem něčím víc?
Proč to chtít?
Rozlišení: Nevstupovat do stejných kruhů bolesti přicházejících v čase, konec opakování zkoušky(neviditelný schod), s každým novým krokem v životě nešlapat na stejné hrábě, růst po spirále, JŽO ukazuje směr(slepý nerozezná JŽO), řečiště božího záměru(HNR), paměť je nová mapa(+-14dní), KSB kompas cesty k přirozenosti(Láska), čisté srdce z potůčku vytvoří řeku, prostor radostného tvoření.


Spěch. Nedaří se hned?
Teorie nutná, praxe potřebná, ve škole vás taky nenaučí řídit auto za den, zpětně si člověk přijde jako Neználek. Můžete jezdit jako prase, někoho zabít nebo vědět co děláte právě teď, jezdit s čistým sklem bez hněvu, zkažené vody v těle.
Trpělivost růže přináší, spěch je špatný, později návrat k přirozenosti bez pomůcek jako Ivan v lese pochopil teprve srdcem pocítil, slepou bábu politoval, sám sebe v ní uviděl, odpustil, bábu si kvůli tomu nemusí brát, ale už ví, že není na světě sám, předtím jenom bral, teď dává, energie se změnila z braní/dovnitř na dávání/ven. Láska nás obaluje vajíčkem energie, co do nás narazí, vrátí, když to není čisté, opičí pracka. Zlé věci se nám dějí, protože nic nedáváme, vajíčko nemáme, špatné energie na sebe taháme.
Čemu dáváme pozornost, tím se také stáváme, když nejsme chráněni energií Lásky nebo s tím bojujeme a živíme, jiné kulisy, stejná hra celé věky.
Celý člověk je připraven řídit sám, bez řízkovnice na malé rybky(matrix, závislost na řízení systémem, co proud nebo loutkovodič do vody hodí, to vidím, toho se bojím nebo to chci), svobodný pluje řekou jako ryba, nečeká co mu proud přinese, neděsí se stínů a druhých ryb.
Odpuštění vyjasní pohled a umožní růst.


Rybáři možná lovit nepřestanou, ale nemusím jim to už žrát.


Do kruhu vstupovat z nadhledu = pochopení
Neživit zúžený pohled strachu a nenávisti, odevzdání, nemoc.


A


A Odpuštění Strach/růžové brýle Dítě v nás/rozum Paměť/ program Energie Duša (2020) CZ dabing https://online.sktorrent.eu/video/17028/duse-soul-2020-cz https://filmserver.cz/img/64547.jpg Na Zemi Narodíme se čistí, bez programu, v Lásce, vnímáme svět v jeho plnosti beze strachu, baťůžků bolesti, zatím nemůžeme rozvinout dary tvůrce ve hmotě, jsme v moci rodičů a systému. Výchovou se dostáváme do programů matrixu, zapomínáme, učíme se strachu, bolesti, nenávisti. Stavíme zdi, které nás chrání před další bolestí a zraněním, uzavřeli jsme se ve věži lži, svět je zlý(boj nebo útěk), obraz se zúžil, vidíme kaleidoskop, přecházíme pod systém strachu. Jestli jste měli na začátku života "štěstí", dostali jste dary, brýle, klíče, rozlišení vidět svět barevný, jaký je skutečně, viděli jste za "realitu za programem",(třeba jen na chvíli) celého Člověka. Často vám život takového učitele brzy vezme, aby vás pozvedl, někam posunul. Vděčnost a Láska nejsou omezeny hranicí jednoho života, vzpomínky jsou živé energie, nezničí je žádný program jestli mu nedáme moc ani ji neřídí. Svět není zlý, za oponou zloby je Istina, realita už není lež oblečená jako pravda, je vidět(nahá), věci které se dějí nikam nemizí, jsou vidět z nadhledu, nezraňují emocemi, připomínka staré rány po dýce v zádech už nebolí, protože informace nejsou zkreslené, je to pravdivé, nový úhel pohledu ukazuje mozaiku celou. Odpouštím sobě i programu protože chápu, vidím ten matrix bolesti. Vstávat nebo ještě pět minut spát? Lépe zůstat spát, než vidět tolik utrpení, zůstat sám, vzít si raději modrou pilulku a snít, že svět jsem já, mé uspokojování potřeb, nasadit si masku, třeba celebrity, autority, vychutnat zase tu báječnou chuť krvavého steaku, cítit, nasávat emoce, být na chvíli zase zvířetem, teritorium tvořit, spát. Zajeté ega: Systém mě ochrání, pošle někam vojáky nebo je přivede, někoho ošklivého zabijí a já budu svobodný. Druhá strana chce zabít nás, protože nevěříme jejich koncepci, ale máme hranice a dobrou krev, lepší než je ta v druhých lidech. Jejich program je stejný jako ten váš, reagují naučenými postupy, zničit cokoliv tvořivé, autopilot systému. Psychika Člověk vs. nastavení robot Mám se zlobit na stroj, že mi poranil ruku nebo na sebe, že se zlobím na program systému? Osobní a hluboké trauma si vytvoříte sami, záleží jak moc skutečně vnímáte tento svět, mohu klidně strkat ruku do stroje a divit se, že stroj necítí, že mě zraňuje, nebo si tu pracku přišiju a vyjdu na sluníčko, jsem sice trochu pako, že si dělám starost se strojem, ale dřív nebyl návod, odpouštím. Co na to stroj?, on nebude celým Člověkem asi nikdy, protože nemá tu pověstnou jiskru, která je nutná pro Start rakety, energie v Lásce, která je tou přirozenou energií, jde ven z těla, balí tělo do vajíčka energie, září. Stroji žádnou lásku neposílám, protože ani moje tiskárna(s wi-fi :) ) nedokáže přijmout Lásku a je jí to jedno, pomáhá mi tisknout, nemusím ručně, posunula mě, už mě ani neštve kousnutej papír nebo docházející náplň, to dělám, abych tisknul a měl klid. Stroje, které jsou k ničemu vyhodím nebo opravím, vztahy vždy budou jako na kolotoči, kterej roztáčím sám nebo do něj skáču. Čemu dám energii tím se stávám, chci být drakem, všechno spálit nebo jsem něčím víc? Proč to chtít? Rozlišení: Nevstupovat do stejných kruhů bolesti přicházejících v čase, konec opakování zkoušky(neviditelný schod), s každým novým krokem v životě nešlapat na stejné hrábě, růst po spirále, JŽO ukazuje směr(slepý nerozezná JŽO), řečiště božího záměru(HNR), paměť je nová mapa(+-14dní), KSB kompas cesty k přirozenosti(Láska), čisté srdce z potůčku vytvoří řeku, prostor radostného tvoření. Spěch. Nedaří se hned? Teorie nutná, praxe potřebná, ve škole vás taky nenaučí řídit auto za den, zpětně si člověk přijde jako Neználek. Můžete jezdit jako prase, někoho zabít nebo vědět co děláte právě teď, jezdit s čistým sklem bez hněvu, zkažené vody v těle. Trpělivost růže přináší, spěch je špatný, později návrat k přirozenosti bez pomůcek jako Ivan v lese pochopil teprve srdcem pocítil, slepou bábu politoval, sám sebe v ní uviděl, odpustil, bábu si kvůli tomu nemusí brát, ale už ví, že není na světě sám, předtím jenom bral, teď dává, energie se změnila z braní/dovnitř na dávání/ven. Láska nás obaluje vajíčkem energie, co do nás narazí, vrátí, když to není čisté, opičí pracka. Zlé věci se nám dějí, protože nic nedáváme, vajíčko nemáme, špatné energie na sebe taháme. Čemu dáváme pozornost, tím se také stáváme, když nejsme chráněni energií Lásky nebo s tím bojujeme a živíme, jiné kulisy, stejná hra celé věky. Celý člověk je připraven řídit sám, bez řízkovnice na malé rybky(matrix, závislost na řízení systémem, co proud nebo loutkovodič do vody hodí, to vidím, toho se bojím nebo to chci), svobodný pluje řekou jako ryba, nečeká co mu proud přinese, neděsí se stínů a druhých ryb. Odpuštění vyjasní pohled a umožní růst. Rybáři možná lovit nepřestanou, ale nemusím jim to už žrát. Do kruhu vstupovat z nadhledu = pochopení Neživit zúžený pohled strachu a nenávisti, odevzdání, nemoc. A
Upravené 18. 12. 2021 o 18:47

Rád to s tebou rozeberu. A u tebe všechno ok? Jak se máš a co budeš dělat podle KSB výhledově? Čekáš nebo řídíš? Je blázen ten co něco tvoří nebo vážený, ale bez ovoce, žádné jsi zatím nedal.


Ako vieš, že netvorím? Len preto, že sa tým nechválim na verejnosti?
https://youtu.be/W-GfjYleff4?t=50


[quote="pid:48809, uid:641"]Rád to s tebou rozeberu. A u tebe všechno ok? Jak se máš a co budeš dělat podle KSB výhledově? Čekáš nebo řídíš? Je blázen ten co něco tvoří nebo vážený, ale bez ovoce, žádné jsi zatím nedal.[/quote] Ako vieš, že netvorím? Len preto, že sa tým nechválim na verejnosti? https://youtu.be/W-GfjYleff4?t=50
Upravené 18. 12. 2021 o 20:22

Při cestě domů po dálnici se přede mnou srazilo asi 8 aut, a nebýt zdržení, jedním z nich jsem mohl být i já.

Nikto nevie, od akých nešťastí nás zachránila náhoda.


[quote="pid:48641, uid:312"]Při cestě domů po dálnici se přede mnou srazilo asi 8 aut, a nebýt zdržení, jedním z nich jsem mohl být i já.[/quote] Nikto nevie, od akých nešťastí nás zachránila náhoda.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

A


Srdce
Rozum/ Intuice
Lhostejnost/spánek
padání z oka/ Návrat králů


Láska cestu zná
Nechtěli se vzdát toho pravého, popřít Lásku, ohnout páteř, museli odejít, dokáže to každý?


Tvrdá pomsta Jouzovy od Ivety a Petra smile
Iveta Bartošová & Petr Muk - Láska cestu zná
https://www.youtube.com/watch?v=hE3rca6sYus


Jestli to probudí království není jisté(největší tvrďáci stále nenávidí), ale bylo by fajn potkávat víc lidí co vás nechtěj pro IDEU zabít a dívají se na svět z nadhledu.


Nepoznáme svět, co jen rád tě má
Snad je ve hvězdách
A blíž než nám se zdá
Kde jen křídla vzít
Duše blátem jdou
Snad mám síly dost, svět můj a tvůj
Jen z touhy stvořit v srdcích dvou
Pojď dál, cestu láska zná
Tam kam půjdeš ty, chci jít
Tam doma jsem kde najdeš klid
Tma v nás změnit v den se má
Svítá ve skalách
Tvá jsem, pryč je strach
Láska cestu zná
Tolik jsem se bál
Očí svých a ran
Teď mám vlastní svět
A v něm tvé oči mám
Nejkrásnější svět
Cos mi mohla dát
Je snad vlídnější než pápěří
Kdo rád nás má v něj uvěří
Pojď dál cestu láska zná
Tam kam půjdeš ty, chci jít
Tam doma jsem kde záříš
Tma v nás změnit v den se má
Svítá ve skalách
Sví jsme, pryč je strach
Láska cestu zná
Dál pojď, láska cestu zná


Co je skutečné?


Systém může energii Lásky na chvíli umlčet, zesměšnit, znevážit, s jásotem spícímu davu DEJ předhodit na roztrhání "uměleckou šmíru", zajímavá pikoška v akvárku všedních dní, konečně si to můžeme vyřídit (třeba jen v duchu) s těmito nafrněnými celebritkami, pohladit si EGO, někdo je ve větších sračkách, nejsem to já, rostu tím, čím víc si z tohoto neštěstí nasaju, dílo mizí, zůstává pachuť odmítnutí. Nikdo nás přeci nemanipuluje, je to naše svobodné rozhodnutí, žádní agenti nejsou, nebraňte se informacím systému, je to přeci JŽO, tím se orientujeme, vážně?


Paměť spícího jednotlivce protřídí informace, zařadí do skupiny karanténa, podle toho jací jsme tvrďáci je naše karanténa buď lágr bez návratu nebo houpačka, chvíli ano, pak zase ne. Kdo by pak hledal Lásku, takové slabé nic?, GP je pašák. Ti nejtvrdší dokáží nenávidět celý život, ti slabší +- 14 dní smile
Láska se nedá umlčet ani oslabit, když vidíte za obzor vrátí se ještě silnější, otvírá spícím srdce a oči, dává smysl, trhá řetězy, rovná páteř.


Následuje v programu: Šípková Růženka
Připravujeme: Tři oříšky pro Popelku


Sledujte znamení a řiďte se srdcem.


Veselé vánoce 2021 smile


A


A Srdce Rozum/ Intuice Lhostejnost/spánek padání z oka/ Návrat králů Láska cestu zná Nechtěli se vzdát toho pravého, popřít Lásku, ohnout páteř, museli odejít, dokáže to každý? Tvrdá pomsta Jouzovy od Ivety a Petra :) Iveta Bartošová & Petr Muk - Láska cestu zná https://www.youtube.com/watch?v=hE3rca6sYus Jestli to probudí království není jisté(největší tvrďáci stále nenávidí), ale bylo by fajn potkávat víc lidí co vás nechtěj pro IDEU zabít a dívají se na svět z nadhledu. Nepoznáme svět, co jen rád tě má Snad je ve hvězdách A blíž než nám se zdá Kde jen křídla vzít Duše blátem jdou Snad mám síly dost, svět můj a tvůj Jen z touhy stvořit v srdcích dvou Pojď dál, cestu láska zná Tam kam půjdeš ty, chci jít Tam doma jsem kde najdeš klid Tma v nás změnit v den se má Svítá ve skalách Tvá jsem, pryč je strach Láska cestu zná Tolik jsem se bál Očí svých a ran Teď mám vlastní svět A v něm tvé oči mám Nejkrásnější svět Cos mi mohla dát Je snad vlídnější než pápěří Kdo rád nás má v něj uvěří Pojď dál cestu láska zná Tam kam půjdeš ty, chci jít Tam doma jsem kde záříš Tma v nás změnit v den se má Svítá ve skalách Sví jsme, pryč je strach Láska cestu zná Dál pojď, láska cestu zná Co je skutečné? Systém může energii Lásky na chvíli umlčet, zesměšnit, znevážit, s jásotem spícímu davu DEJ předhodit na roztrhání "uměleckou šmíru", zajímavá pikoška v akvárku všedních dní, konečně si to můžeme vyřídit (třeba jen v duchu) s těmito nafrněnými celebritkami, pohladit si EGO, někdo je ve větších sračkách, nejsem to já, rostu tím, čím víc si z tohoto neštěstí nasaju, dílo mizí, zůstává pachuť odmítnutí. Nikdo nás přeci nemanipuluje, je to naše svobodné rozhodnutí, žádní agenti nejsou, nebraňte se informacím systému, je to přeci JŽO, tím se orientujeme, vážně? Paměť spícího jednotlivce protřídí informace, zařadí do skupiny karanténa, podle toho jací jsme tvrďáci je naše karanténa buď lágr bez návratu nebo houpačka, chvíli ano, pak zase ne. Kdo by pak hledal Lásku, takové slabé nic?, GP je pašák. Ti nejtvrdší dokáží nenávidět celý život, ti slabší +- 14 dní :) Láska se nedá umlčet ani oslabit, když vidíte za obzor vrátí se ještě silnější, otvírá spícím srdce a oči, dává smysl, trhá řetězy, rovná páteř. Následuje v programu: Šípková Růženka Připravujeme: Tři oříšky pro Popelku Sledujte znamení a řiďte se srdcem. Veselé vánoce 2021 :) A
Upravené 19. 12. 2021 o 17:17

A


Probuzení
Podobenství
Pravda a Lež
Skoky v čase/děla
KSB
Láska je silnější než smrt.


Lásku ztrácíme bolestí, usínáme, zranění staví hradbu soucitu, přerušujeme tok energie, která je jinak všude kolem nás, přichází nemoc.
Ztratit něco/Paměť/Lásku - hledání, učení, poznání, Vedení srdcem, nenávist jež dala "draku" moc brání probuzení, klade pasti, útočí, dobro bojuje s agenty zloby Láskou...

Vážení a milí diváci, dnešní doba nastavuje zrcadlo... smile


Jak Se Budí Princezny Celý Film CZ České filmy
https://online.sktorrent.eu/video/1829/jak-se-bud%C3%AD-princezny-1977-cz


Dokážou oči za hercem postavy vidět prince nebo jen loutku, agenta systému, v pohádce Kony vesmíru, v bolesti ukryté poznání, trn vidět jako bolest, zranění, zkoušku?
Podařil se GP slušný kousek, odmítnutí rozumem, kaleidoskop celé práce kvůli osobní zášti, zlobě vytvořené v čase loutkovodiči, k herci a postavě vytvořit zámek, zabrnkáním na aktuální psychiku, dokáží oči vidět srdcem z nadhledu?



Varování: vysoce toxická energie Lásky probouzí celá království. Dávkujte srdcem podle potřeby, pokud si chcete posolit jen vlastní krajíc Láska nestačí...


A


A Probuzení Podobenství Pravda a Lež Skoky v čase/děla KSB Láska je silnější než smrt. Lásku ztrácíme bolestí, usínáme, zranění staví hradbu soucitu, přerušujeme tok energie, která je jinak všude kolem nás, přichází nemoc. Ztratit něco/Paměť/Lásku - hledání, učení, poznání, Vedení srdcem, nenávist jež dala "draku" moc brání probuzení, klade pasti, útočí, dobro bojuje s agenty zloby Láskou... https://nasehvezdy.cz/cimg/4/8/9/48978.jpg Vážení a milí diváci, dnešní doba nastavuje zrcadlo... :) Jak Se Budí Princezny Celý Film CZ České filmy https://online.sktorrent.eu/video/1829/jak-se-bud%C3%AD-princezny-1977-cz https://www.filmovamista.cz/img/62-Jak-se-budi-princezny/24351-Zahradnikova-rodina-miniature.JPG Dokážou oči za hercem postavy vidět prince nebo jen loutku, agenta systému, v pohádce Kony vesmíru, v bolesti ukryté poznání, trn vidět jako bolest, zranění, zkoušku? Podařil se GP slušný kousek, odmítnutí rozumem, kaleidoskop celé práce kvůli osobní zášti, zlobě vytvořené v čase loutkovodiči, k herci a postavě vytvořit zámek, zabrnkáním na aktuální psychiku, dokáží oči vidět srdcem z nadhledu? https://starbase.nfa.cz/images/16964.jpg Varování: vysoce toxická energie Lásky probouzí celá království. Dávkujte srdcem podle potřeby, pokud si chcete posolit jen vlastní krajíc Láska nestačí... A
Upravené 19. 12. 2021 o 17:45

A
Istina/pravda/pravda
Probuzení
Intuice
Láska jako nadhled - celý člověk vidí srdcem
Kruhy

KSB není jediná kdo pracuje s Istinou, některé filmové společnosti řídí ovečky triky a stíííííííííííííííííííííínnnnnnnnnnnnem.
Nadhled s Láskou dokáže vidět Istinu, bez nadhledu vidí zkreslenou pravdu emocemi rozdělenou na úhly pohledu(téma k nekonečnému sporu, řízení davu).



Uvádí


Svět za oponou/ co vidí ostatní
Mozaika/Kaleidoskop
Bolest/zapomnění
Černá je bílá
Strach jako nástroj řízení


Film pro tři skupiny nastavení psychiky:


  1. pro ty co se bojí, nebojí, realisti - odmítnutí
  2. pro ty co jsou fantastové - touha stát se temným mágem -kaleidoskop
  3. pro elitu - nezkreslený popis děje, máte klíče, znáte symboliku, vidíte docela jiný příběh

První dva jsou programy, ovečky zamotat, do ohrádky zahnat. Nikoho asi nenapadne hledat pravdu, doplnit nevyřčená slova postav, nebo hledat nit, elita si děj doplní, má klíče, ale první 2 mají blok, nevidí, zlu fandí, podvědomě živí draka, odmítají dary celého člověka, ukázanou pravdu o světě, vlastní schopnost řídit, je to přeci fikce, sci-fi, magie, svobodná volba odmítnutí. Loutkovodič ukázat musí, má splněno.


Čarodějův učeň / The Sorcerer's Apprentice (2010)(CZ)
https://online.sktorrent.eu/video/16573/carodejuv-ucen-the-sorcerer-s-apprentice-2010-cz

Nicolas Cage je sice borec na detail(face), ale točit kruhy v hlavě by bylo trapný, triky jsou pro diváka zajímavější, když se to správně přežene do absurdna a promíchá, už nikoho nenapadne zkoumat Istinu.
Výsledek = většinový názor, jen blázen vidí něco takového, svět je přeci čitelný, nikdo nic neskrývá.
Vaříme guláš pro ovečky: Zlo je převlečené za dobro(ale prozrazuje ho symbolika, drak(zlo), pentagramy, 18 na monitoru, vlci(neboj už jen štěňátka smile, jména postav...), hlavně absence bezpodmínečné Lásky, dobro ukazuje temné, přízemní, snaží se osvobodit něco co pohltí svět, bojím, odmítám, vypínám...smile
Na symboly reagujeme podle aktuálního nastavení psychiky, pokud vím jaký obrázek loutkovodič ukazuje ve filmu, mohu vidět za manipulaci, vidět celou matrici filmu - zprávu.



Branou projde jen člověk čistého srdce(s klíčem), nesuďte, nedělejte domněnky, nadhled, s emocí strachu a nenávisti uvidíte vždy jen část obrazu. Nezáleží na předchozím životě, člověk na správné cestě dostává odpuštění, ale musí se něčeho nejdřív pustit, odpustit si.


Dobrou chuť


A


A Istina/pravda/pravda Probuzení Intuice Láska jako nadhled - celý člověk vidí srdcem Kruhy https://www.osacr.cz/wp-content/uploads/2014/08/goodvsevil.jpg KSB není jediná kdo pracuje s Istinou, některé filmové společnosti řídí ovečky triky a stíííííííííííííííííííííínnnnnnnnnnnnem. Nadhled s Láskou dokáže vidět Istinu, bez nadhledu vidí zkreslenou pravdu emocemi rozdělenou na úhly pohledu(téma k nekonečnému sporu, řízení davu). https://planspace.org/20170318-much_ado_about_the_tensorflow_logo/img/chernin.jpg Uvádí Svět za oponou/ co vidí ostatní Mozaika/Kaleidoskop Bolest/zapomnění Černá je bílá Strach jako nástroj řízení Film pro tři skupiny nastavení psychiky: 1. pro ty co se bojí, nebojí, realisti - odmítnutí 2. pro ty co jsou fantastové - touha stát se temným mágem -kaleidoskop 3. pro elitu - nezkreslený popis děje, máte klíče, znáte symboliku, vidíte docela jiný příběh První dva jsou programy, ovečky zamotat, do ohrádky zahnat. Nikoho asi nenapadne hledat pravdu, doplnit nevyřčená slova postav, nebo hledat nit, elita si děj doplní, má klíče, ale první 2 mají blok, nevidí, zlu fandí, podvědomě živí draka, odmítají dary celého člověka, ukázanou pravdu o světě, vlastní schopnost řídit, je to přeci fikce, sci-fi, magie, svobodná volba odmítnutí. Loutkovodič ukázat musí, má splněno. Čarodějův učeň / The Sorcerer's Apprentice (2010)(CZ) https://online.sktorrent.eu/video/16573/carodejuv-ucen-the-sorcerer-s-apprentice-2010-cz https://www.filmarena.cz/obrazky/test_6400_7.jpg Nicolas Cage je sice borec na detail(face), ale točit kruhy v hlavě by bylo trapný, triky jsou pro diváka zajímavější, když se to správně přežene do absurdna a promíchá, už nikoho nenapadne zkoumat Istinu. Výsledek = většinový názor, jen blázen vidí něco takového, svět je přeci čitelný, nikdo nic neskrývá. Vaříme guláš pro ovečky: Zlo je převlečené za dobro(ale prozrazuje ho symbolika, drak(zlo), pentagramy, 18 na monitoru, vlci(neboj už jen štěňátka :), jména postav...), hlavně absence bezpodmínečné Lásky, dobro ukazuje temné, přízemní, snaží se osvobodit něco co pohltí svět, bojím, odmítám, vypínám...:) Na symboly reagujeme podle aktuálního nastavení psychiky, pokud vím jaký obrázek loutkovodič ukazuje ve filmu, mohu vidět za manipulaci, vidět celou matrici filmu - zprávu. https://planspace.org/20170318-much_ado_about_the_tensorflow_logo/img/geb.jpg Branou projde jen člověk čistého srdce(s klíčem), nesuďte, nedělejte domněnky, nadhled, s emocí strachu a nenávisti uvidíte vždy jen část obrazu. Nezáleží na předchozím životě, člověk na správné cestě dostává odpuštění, ale musí se něčeho nejdřív pustit, odpustit si. Dobrou chuť A
Upravené 20. 12. 2021 o 18:37

A
Osudová Láska
Inspirace, Intuice
Síla, zdraví
Tandem


Celý Člověk/ program minimum/maximum
Smyslem života není bolest a nemoc, ale radost, tvoření
Energie Lásky jde ven, nebere(mít, chtít), dává, dostává zpátky tolik, že ví kam patří, místo to není, jde za srdcem.


Tři oříšky pro Popelku (1973)(CZ)
https://online.sktorrent.eu/video/1827/t%C5%99i-o%C5%99%C3%AD%C5%A1ky-pro-popelku-1973-cz

Celý Člověk není jen diplom, postavení ve smečce, najít si monogamní samičku, jen co ji pokoušu a ona mě, stanovíme hranice štěstí, aby jsme věděli jak spolu žít, většině to zatím stačí, říkají tomu Láska, ale vážně už nic neschází?


Magnety. Fyzické tělo jako + a - energetické, mínus jako energie okolí, mozek neřídí. Vysílač/přijímač

2:40 Spojení může být někdy opravdu silné, energie okolo srdeční čakry lze vidět podobně jako auru.


K mobilu se lidi chovají líp než ke svému tělu a Zemi, udržují peklo, aby si mohli taky něco urvat ve hmotě, zdraví si zaplatíme a hřešíme dál(tedy až do KORONY). Pařez nemůže vnímat energie, když ani neví, že má něco zapínat, cítit, na něco si vzpomenout, draka hněvu neživit, nejdřív svoje srdce objevit.

https://mocvedomi.cz/jak-nase-cakry-komunikuji-s-cakrami-druhych-lidi/


Naše energetické tělo má taky svá pravidla, stejně jako to fyzické, jsou to bio magnety, spojení se Zemí, se Zdrojem, s Osudovou Láskou.


Žiješ jako prase, necítíš Zem, děláš ze sebe popelnici, ostatní jsou hrozba?, pak neuvidíš Osudovou Lásku ani kdyby ti klečela na krku.


A


A Osudová Láska Inspirace, Intuice Síla, zdraví Tandem Celý Člověk/ program minimum/maximum Smyslem života není bolest a nemoc, ale radost, tvoření Energie Lásky jde ven, nebere(mít, chtít), dává, dostává zpátky tolik, že ví kam patří, místo to není, jde za srdcem. Tři oříšky pro Popelku (1973)(CZ) https://online.sktorrent.eu/video/1827/t%C5%99i-o%C5%99%C3%AD%C5%A1ky-pro-popelku-1973-cz https://decko.ceskatelevize.cz/cms/ct-src/video/e29238160723/uni__Facebook1200x675.jpg Celý Člověk není jen diplom, postavení ve smečce, najít si monogamní samičku, jen co ji pokoušu a ona mě, stanovíme hranice štěstí, aby jsme věděli jak spolu žít, většině to zatím stačí, říkají tomu Láska, ale vážně už nic neschází? Magnety. Fyzické tělo jako + a - energetické, mínus jako energie okolí, mozek neřídí. Vysílač/přijímač https://mocvedomi.cz/wp-content/uploads/2019/04/nase-cakry-ostatni.jpg 2:40 Spojení může být někdy opravdu silné, energie okolo srdeční čakry lze vidět podobně jako auru. K mobilu se lidi chovají líp než ke svému tělu a Zemi, udržují peklo, aby si mohli taky něco urvat ve hmotě, zdraví si zaplatíme a hřešíme dál(tedy až do KORONY). Pařez nemůže vnímat energie, když ani neví, že má něco zapínat, cítit, na něco si vzpomenout, draka hněvu neživit, nejdřív svoje srdce objevit. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/strom%20%C5%BEivota.jpg https://mocvedomi.cz/jak-nase-cakry-komunikuji-s-cakrami-druhych-lidi/ Naše energetické tělo má taky svá pravidla, stejně jako to fyzické, jsou to bio magnety, spojení se Zemí, se Zdrojem, s Osudovou Láskou. Žiješ jako prase, necítíš Zem, děláš ze sebe popelnici, ostatní jsou hrozba?, pak neuvidíš Osudovou Lásku ani kdyby ti klečela na krku. A
Upravené 20. 12. 2021 o 21:48

2.VÝSTUP z vlákna(kruhu) Progres nasráním smile
Analýza myšlenky, info z kruhu.
Blázen? Možná, zdravím další co už se nebudou krčit.


Vždycky mě zajímalo, jak odpojený člověk od zdroje radí druhému odpojenému člověku: ať vykoná něco pro dobro ostatních nebo moje, na základě čeho se asi rozhoduje?, jak se mu do této doby vedlo, jistě ví jak to bude dál, jsou zkušenosti a intuice druhých lepší než moje osobní bez nalepených "rádců" s mozkem i bez, nahoře i dole, jak mě to posouvá?
O věci rozhodují ostatní, chápu, když věc dýchá nasává hodnocení, je krásnější, "jako" růže a opačně.
Informace si přeci hledá sám, roztřídím, dívám se z nadhledu, ale také chápu, srdce je zrádné, účty nezaplatí(se říká), aspoň kape, lidstvo se pozvedne jindy.
Mám nápad, zalezeme pod deku a až bude po všem, zkusíme tu petici, ono se nám zas tak špatně nežije a ta budoucnost, to se určitě zase spraví.
Magie: Člověk kdysi nebyl jantar, věděl o všech funkcích svého těla, byl tvůrce, ne robot co čeká od druhých radu, rovná páteř a pohled. Nevíme co bude, netvoříme svojí budoucnost, bojíme se magie a strašíme se. Huš baby, už dočarovaly, jsou to pouťové triky, magie platí jen na toho, kdo ji věří, že je očarován a odevzdá jim energii, emoci, páč tvůrce twl.., děláme to vždy když nenávidíme, žárlíme, chceme..., další "mágové"smileopice se samopalem) si otevřou rovnou živnost. Dobro/Zlo smícháme, Babiš je celkem fajn smile
Člověk bere strach jako svou přirozenost, hýčká si ulitu, nikdy nic netvořit, ničit, bránit nenávidět, zapomnění pomáhá prodlužovat kruh bolesti.


Trocha Magie slov, Kdo jsem vlastně já? a co není magie?


  1. VÝSTUP z vlákna(kruhu)Proroctví: církev sedí na ňákym papíru a vždy odtajní kousek, po boji, dál nejsme dost duševní, aby jsme to mohli znát, ok.(to jsou ale dementi).

Jestli mi loutkovodič nechce něco přečíst a já vím, že nesmí lhát, protože bruslí v řečišti b. d., znám skutečnou podstatu vesmíru v Lásce, znám i pravou lásku církevních autorit, tak vidím hrnečku vař, který přetéká touhou probouzejících po celém světě, véééélkej hrnec.
Z úzkého pohledu vidím beznaděj a brzký konec oveček, z nadhledu vidím směr kam větší kruh směřuje, nešířím paniku, neroztáčím menší kruhy beznaděje a nevplétám do nich další slepá koťata, navíc vůbec nepotřebuji znát proroctví, stačí, že to nechtějí ukázat. Strach zabíjí víc než pravda.
Legrace sledovat, jak se nikomu nechce trénovat ani Paměť -+ 14 dní, zkuste radši magii, ta slibuje hodně barviček a zábavy, hlava nebolí.


Neplakej princezno, cirkus bude smile, říká kouzelník
Slyšíš žestě...?
...poprosím Trubky
https://ulozto.cz/file/wldAhJZ5Hpwj/cirkus-bude-1954-jaroslav-marvan-mkv#!ZJZ3LGR2AwqvAQAzAGquBGR3LGtjMJc3pRuWASEjJP0gpwt2BN==
https://www.youtube.com/watch?v=2fdBnoE4CoM


Cirkus bude!
Komedie
Československo, 1954, 91 min


S Láskou 0:54 - 1:01


2.VÝSTUP z vlákna(kruhu) Progres nasráním :) Analýza myšlenky, info z kruhu. Blázen? Možná, zdravím další co už se nebudou krčit. Vždycky mě zajímalo, jak odpojený člověk od zdroje radí druhému odpojenému člověku: ať vykoná něco pro dobro ostatních nebo moje, na základě čeho se asi rozhoduje?, jak se mu do této doby vedlo, jistě ví jak to bude dál, jsou zkušenosti a intuice druhých lepší než moje osobní bez nalepených "rádců" s mozkem i bez, nahoře i dole, jak mě to posouvá? O věci rozhodují ostatní, chápu, když věc dýchá nasává hodnocení, je krásnější, "jako" růže a opačně. Informace si přeci hledá sám, roztřídím, dívám se z nadhledu, ale také chápu, srdce je zrádné, účty nezaplatí(se říká), aspoň kape, lidstvo se pozvedne jindy. Mám nápad, zalezeme pod deku a až bude po všem, zkusíme tu petici, ono se nám zas tak špatně nežije a ta budoucnost, to se určitě zase spraví. Magie: Člověk kdysi nebyl jantar, věděl o všech funkcích svého těla, byl tvůrce, ne robot co čeká od druhých radu, rovná páteř a pohled. Nevíme co bude, netvoříme svojí budoucnost, bojíme se magie a strašíme se. Huš baby, už dočarovaly, jsou to pouťové triky, magie platí jen na toho, kdo ji věří, že je očarován a odevzdá jim energii, emoci, páč tvůrce twl.., děláme to vždy když nenávidíme, žárlíme, chceme..., další "mágové"(opice se samopalem) si otevřou rovnou živnost. Dobro/Zlo smícháme, Babiš je celkem fajn :) Člověk bere strach jako svou přirozenost, hýčká si ulitu, nikdy nic netvořit, ničit, bránit nenávidět, zapomnění pomáhá prodlužovat kruh bolesti. Trocha Magie slov, Kdo jsem vlastně já? a co není magie? 1. VÝSTUP z vlákna(kruhu)Proroctví: církev sedí na ňákym papíru a vždy odtajní kousek, po boji, dál nejsme dost duševní, aby jsme to mohli znát, ok.(to jsou ale dementi). Jestli mi loutkovodič nechce něco přečíst a já vím, že nesmí lhát, protože bruslí v řečišti b. d., znám skutečnou podstatu vesmíru v Lásce, znám i pravou lásku církevních autorit, tak vidím hrnečku vař, který přetéká touhou probouzejících po celém světě, véééélkej hrnec. Z úzkého pohledu vidím beznaděj a brzký konec oveček, z nadhledu vidím směr kam větší kruh směřuje, nešířím paniku, neroztáčím menší kruhy beznaděje a nevplétám do nich další slepá koťata, navíc vůbec nepotřebuji znát proroctví, stačí, že to nechtějí ukázat. Strach zabíjí víc než pravda. Legrace sledovat, jak se nikomu nechce trénovat ani Paměť -+ 14 dní, zkuste radši magii, ta slibuje hodně barviček a zábavy, hlava nebolí. Neplakej princezno, cirkus bude :), říká kouzelník Slyšíš žestě...? ...poprosím Trubky https://ulozto.cz/file/wldAhJZ5Hpwj/cirkus-bude-1954-jaroslav-marvan-mkv#!ZJZ3LGR2AwqvAQAzAGquBGR3LGtjMJc3pRuWASEjJP0gpwt2BN== https://www.youtube.com/watch?v=2fdBnoE4CoM Cirkus bude! Komedie Československo, 1954, 91 min S Láskou 0:54 - 1:01

1V


To trvalé v životě, co nezničí ani loutkovodič jsou VZPOMÍNKY, zůstanou po okamžiku přítomnosti, jediný mág, který má schopnost zničit naši paměť a páteř jsme my sami, zapomněním.


Janek blázen šel..
Kakofonie, noty, ladit
Srdce vs. EGO
Cirkus
Kdo


3.Doplňte Jendovu hlášku z filmu: „Sníst žížalu není důkaz odvahy…“
https://tv.nova.cz/novinky/clanek/57111-filmovy-kviz-doplnovani-hlasek-a-dalsi-zaludne-otazky-jak-dobre-znate-pohadku-at-ziji-duchove
146 087 zhlédnutí22. 1. 2013
https://www.youtube.com/watch?v=G3I2uiEVfpM


Ať žijí duchové - žížala, Sníst žížalu, není důkaz odvahy. To je akorát důkaz, že jsi čuně!


2.Co dělat, když odvaha schází? Zavoláme čaroděje. Trocha magie slov předků, v zrcadle času skrytou pravdu ukázat, když cesta schází. Je dobře, že už nemůžou radit, bylo to táááák dětinské, my jsme to s pamětí dotáhli až...
Princové jsou na draka - Statistika
https://www.youtube.com/watch?v=pB_H7QBuo0Y


2 789 942 zhlédnutí


1.Honza málem králem, Janku, kam jdeš?
Sním či bdím?, Jirku Korna o trochu magie poprosím....


Honza málem kralem (1977)(CZ)
https://online.sktorrent.eu/video/14462/honza-malem-kralem-1977-cz

Tomu stačí plná truhla dukátů a kobyla s povozem. Cestou domů se mu truhlice převrhne a dukáty se z ní sypou na cestu. Sbírají je pilně vesničané a blahořečí mu. Honza ale s prázdnou nepřijíždí, ve světě nasbíral něco cennějšího, zkušenosti.


„To ať je naše největší předsevzetí: co si myslíme, říkejme, a co říkáme, to si mysleme; nechť souhlasí řeč se životem.“


Připravujeme: Divotvorný hrnec a pomalu se bude vracet Horáček z pastvy.


Vánoce 2021


1V To trvalé v životě, co nezničí ani loutkovodič jsou VZPOMÍNKY, zůstanou po okamžiku přítomnosti, jediný mág, který má schopnost zničit naši paměť a páteř jsme my sami, zapomněním. Janek blázen šel.. Kakofonie, noty, ladit Srdce vs. EGO Cirkus Kdo 3.Doplňte Jendovu hlášku z filmu: „Sníst žížalu není důkaz odvahy…“ https://tv.nova.cz/novinky/clanek/57111-filmovy-kviz-doplnovani-hlasek-a-dalsi-zaludne-otazky-jak-dobre-znate-pohadku-at-ziji-duchove 146 087 zhlédnutí22. 1. 2013 https://www.youtube.com/watch?v=G3I2uiEVfpM Ať žijí duchové - žížala, Sníst žížalu, není důkaz odvahy. To je akorát důkaz, že jsi čuně! 2.Co dělat, když odvaha schází? Zavoláme čaroděje. Trocha magie slov předků, v zrcadle času skrytou pravdu ukázat, když cesta schází. Je dobře, že už nemůžou radit, bylo to táááák dětinské, my jsme to s pamětí dotáhli až... Princové jsou na draka - Statistika https://www.youtube.com/watch?v=pB_H7QBuo0Y 2 789 942 zhlédnutí 1.Honza málem králem, Janku, kam jdeš? Sním či bdím?, Jirku Korna o trochu magie poprosím.... Honza málem kralem (1977)(CZ) https://online.sktorrent.eu/video/14462/honza-malem-kralem-1977-cz http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Dec2016/1942639.jpg Tomu stačí plná truhla dukátů a kobyla s povozem. Cestou domů se mu truhlice převrhne a dukáty se z ní sypou na cestu. Sbírají je pilně vesničané a blahořečí mu. Honza ale s prázdnou nepřijíždí, ve světě nasbíral něco cennějšího, zkušenosti. „To ať je naše největší předsevzetí: co si myslíme, říkejme, a co říkáme, to si mysleme; nechť souhlasí řeč se životem.“ Připravujeme: Divotvorný hrnec a pomalu se bude vracet Horáček z pastvy. Vánoce 2021
Upravené 21. 12. 2021 o 12:42

Skúsim prispieť troškou do mlyna: Passengers, 2016, režisér Morten Tyldum, v hlavných úlohách Chris Pratt a Jennifer Lawrence.


00:23:12
61c1c1254d3c2


01:11:48
Oznamovací systém: "Hovoří palubní velitel Gus Mancuso. Kdo mi sakra zasadil na lodi strom?!"




Bonus: Sima Martausová, Srdce nepokojné:
https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE


Skúsim prispieť troškou do mlyna: [Passengers], **2016**, režisér Morten Tyldum, v hlavných úlohách Chris Pratt a Jennifer Lawrence. *00:23:12* ![61c1c1254d3c2](serve/attachment&path=61c1c1254d3c2) *01:11:48* Oznamovací systém: "*Hovoří palubní velitel Gus Mancuso. Kdo mi sakra zasadil na lodi strom?!*" --- Bonus: Sima Martausová, Srdce nepokojné: [Srdce nepokojné] [Passengers]: https://online.sktorrent.eu/video/10880/pasazeri-passengers-2016-cz-csfd-75 [Srdce nepokojné]: https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE

2V
Cirkus bude ! Od kdy se hraje slonovi Fryderyk Franciszek Chopin?
My jsme přeci od Vltavy a vokolí až k áááámerice.
Žaneta elááá hop, elá hoplááá. Bravóóó...žanetááá...


Sci-fi?
Trpělivost růže přináší
Z potůčku řeka
Tvrdá pomsta Jouzovy od Bedřicha


BEDŘICH SMETANA - VLTAVA
5 712 009 zhlédnutí
https://www.youtube.com/watch?v=uI8iTETiSqU


Samotnou Vltavu složil Bedřich Smetana za pouhé tři týdny, i když za velmi pohnutých okolností. Už na konci rukopisu Vltavy například můžeme číst Smetanovu poznámku dosti drasticky znějící: Jsa úplně hluchým! Přesto se mu podařilo vytvořit partituru nejvyšších kvalit, která provází všední i mimořádné dny naší země v dobách dobrých i zlých vlastně až dodnes.


Myšlenka dne:
Nápověda: Kdyby po válce, dědové a babičky věděli o koncepci, celém tom pekle z věků do věků, pravdu znali, že jakýkoliv člověk se může proměnit na zvíře a druhé začít lovit, nemilovat, brát, sebe i druhé k smrti utýrat. Co by udělali, prošli peklem války, ale věděli, že se nic nezmění, otázka času, děti zhloupnou, ztratí vedení, sami se na opice promění. Učit, neučit své děti znalostem, jak z pekla ven, spojit se, velkou světovou šou připravit, nový cyklus planety přivítat radostněji smile? Pyramidy rozpustit.
https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ


Mozaika, obraz složený v čase, vidět celý obraz jsou dary, Istinu ztroskotancům vyjevit, k práci na celém Člověku zase začít pracovat.
Jestli to není váš případ a svět kolem vás spěje k zářné budoucnosti dál raději nečtěte.


Poslat vzkaz v čase není až tak složité, když nejste omezeni 14 denní pamětí, vidíte z nadhledu. Srdce se nemýlí je stálé, jde z věků do věků a s ním neviditelný drak v každém z nás, ten zabíjí soucit.
O Smolickovi
524 251 zhlédnut
https://www.youtube.com/watch?v=g6UKlflEXco


Kobáci posílájí kobákům vzkaz, jak odpovíte? Odvoláte svá přání?


Omlouváme se za sníženou kvalitu představení, nejsou lidi, děkujeme za pochopení.
Šou má být světová, ale to víte Pražáci, Prah - a(aha) vždycky musej mít něco extra. Vydržte u svých přijímačů, cirkus pokračuje, později předáme slovo do studia, o vaši zábavu se budou starat profesionálové světové úrovně.
Jestli to dobře nedopadlo, tak ještě není konec.


veselé vánoce 2021


2V Cirkus bude ! Od kdy se hraje slonovi Fryderyk Franciszek Chopin? My jsme přeci od Vltavy a vokolí až k áááámerice. Žaneta elááá hop, elá hoplááá. Bravóóó...žanetááá... Sci-fi? Trpělivost růže přináší Z potůčku řeka Tvrdá pomsta Jouzovy od Bedřicha BEDŘICH SMETANA - VLTAVA 5 712 009 zhlédnutí https://www.youtube.com/watch?v=uI8iTETiSqU Samotnou Vltavu složil Bedřich Smetana za pouhé tři týdny, i když za velmi pohnutých okolností. Už na konci rukopisu Vltavy například můžeme číst Smetanovu poznámku dosti drasticky znějící: Jsa úplně hluchým! Přesto se mu podařilo vytvořit partituru nejvyšších kvalit, která provází všední i mimořádné dny naší země v dobách dobrých i zlých vlastně až dodnes. Myšlenka dne: Nápověda: Kdyby po válce, dědové a babičky věděli o koncepci, celém tom pekle z věků do věků, pravdu znali, že jakýkoliv člověk se může proměnit na zvíře a druhé začít lovit, nemilovat, brát, sebe i druhé k smrti utýrat. Co by udělali, prošli peklem války, ale věděli, že se nic nezmění, otázka času, děti zhloupnou, ztratí vedení, sami se na opice promění. Učit, neučit své děti znalostem, jak z pekla ven, spojit se, velkou světovou šou připravit, nový cyklus planety přivítat radostněji :)? Pyramidy rozpustit. https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ Mozaika, obraz složený v čase, vidět celý obraz jsou dary, Istinu ztroskotancům vyjevit, k práci na celém Člověku zase začít pracovat. Jestli to není váš případ a svět kolem vás spěje k zářné budoucnosti dál raději nečtěte. Poslat vzkaz v čase není až tak složité, když nejste omezeni 14 denní pamětí, vidíte z nadhledu. Srdce se nemýlí je stálé, jde z věků do věků a s ním neviditelný drak v každém z nás, ten zabíjí soucit. O Smolickovi 524 251 zhlédnut https://www.youtube.com/watch?v=g6UKlflEXco Kobáci posílájí kobákům vzkaz, jak odpovíte? Odvoláte svá přání? Omlouváme se za sníženou kvalitu představení, nejsou lidi, děkujeme za pochopení. Šou má být světová, ale to víte Pražáci, Prah - a(aha) vždycky musej mít něco extra. Vydržte u svých přijímačů, cirkus pokračuje, později předáme slovo do studia, o vaši zábavu se budou starat profesionálové světové úrovně. Jestli to dobře nedopadlo, tak ještě není konec. veselé vánoce 2021
Upravené 21. 12. 2021 o 21:23

3V
Probuzení 22.12.2021
Pravda/lež
Prázdnota/smysl
Láska/samota
Naděje/cesta
Víra/uzdravení


Společné prožití vánočních svátků v kruhu rodiny je dar, šťastné tváře prozrazují, že opravdu nic neschází.
Matrix: Připojeno celkem 4 subjekty do systému, životní funkce stabilní, hladina emocí udržována na hladině gama, nahrávají se data ze systému, po dobu aktualizace nevypínejte přijímače zařízení!


Sním či bdím, co budu dělat až se probudím?
Teprve prázdnota donutí člověka hledat za září obrazovky skutečný svět. Probuzení je tak nepříjemné, že se raději většina otočí na druhý bok a sní dál svůj příběh nahraný programem.


Matrix Resurrections (2021) CZ HD trailer
290 520 zhlédnutí
https://www.youtube.com/watch?v=Lkfx6QfgKxs


Včera mi volal Keanu, ptal se jak to vypadá, prej 18.12. byla premiéra Matrixu4 a zjišťuje jak zabral. Říkám mu. Twl tohle není amerika, tady se čeká roky na operaci, desetiletí na změnu čehokoliv pro lidi, zabíjí se tady pro názor, každý má svou ulitu, útočí navzájem, pravda ani Láska nikoho nezajímá, takhle hrnec zlata, to možná jo.
Na druhé straně bylo dlouho ticho, pak povídá: Víš o naší zemi hovno, tady je to úplně stejný, ještě zavolám. Položil to a já vymyslel ďábelskej plán, znám jednoho irského skřítka, ten má celý hrnec zlata...


Divotvorný hrnec
USA Finian's Rainbow
Rodinný / Fantasy / Muzikál
USA, 1968, 141 min
https://ulozto.cz/divotvorny-hrnec

Varování: ve filmu nejsou zatím retušovány scény podporující tabákové lobby, doporučujeme opakovaně zakrývat dětem oči a uši, nejlépe pytlík na hlavu, dospělým doporučujeme v našich nákupních centrech využít kiosky služeb nabízející lobotomii. Zákroky jsou hrazeny z vašeho zdravotního pojištění a jsou zcela zdarma.


Veselé vánoce2021


3V Probuzení 22.12.2021 Pravda/lež Prázdnota/smysl Láska/samota Naděje/cesta Víra/uzdravení Společné prožití vánočních svátků v kruhu rodiny je dar, šťastné tváře prozrazují, že opravdu nic neschází. https://1gr.cz/fotky/idnes/19/051/r7/PKA7b3603_obrazovkyrodicedeti.png Matrix: Připojeno celkem 4 subjekty do systému, životní funkce stabilní, hladina emocí udržována na hladině gama, nahrávají se data ze systému, po dobu aktualizace nevypínejte přijímače zařízení! Sním či bdím, co budu dělat až se probudím? Teprve prázdnota donutí člověka hledat za září obrazovky skutečný svět. Probuzení je tak nepříjemné, že se raději většina otočí na druhý bok a sní dál svůj příběh nahraný programem. Matrix Resurrections (2021) CZ HD trailer 290 520 zhlédnutí https://www.youtube.com/watch?v=Lkfx6QfgKxs Včera mi volal Keanu, ptal se jak to vypadá, prej 18.12. byla premiéra Matrixu4 a zjišťuje jak zabral. Říkám mu. Twl tohle není amerika, tady se čeká roky na operaci, desetiletí na změnu čehokoliv pro lidi, zabíjí se tady pro názor, každý má svou ulitu, útočí navzájem, pravda ani Láska nikoho nezajímá, takhle hrnec zlata, to možná jo. Na druhé straně bylo dlouho ticho, pak povídá: Víš o naší zemi hovno, tady je to úplně stejný, ještě zavolám. Položil to a já vymyslel ďábelskej plán, znám jednoho irského skřítka, ten má celý hrnec zlata... Divotvorný hrnec USA Finian's Rainbow Rodinný / Fantasy / Muzikál USA, 1968, 141 min [https://ulozto.cz/divotvorny-hrnec](https://ulozto.cz/file/gMSZD25zZaU4/divotvorny-hrnec-finian-s-rainbow-1968-cz-avi#!ZGNlAwR2ZzRmBGRlMwxlMJV0MGN2MwEILIcdZUq4n2MCq2RmZN==) https://filmtoro.cz/img2/film/409WBiGlZFh1pSKClxnggxyD11i.jpg Varování: ve filmu nejsou zatím retušovány scény podporující tabákové lobby, doporučujeme opakovaně zakrývat dětem oči a uši, nejlépe pytlík na hlavu, dospělým doporučujeme v našich nákupních centrech využít kiosky služeb nabízející lobotomii. Zákroky jsou hrazeny z vašeho zdravotního pojištění a jsou zcela zdarma. Veselé vánoce2021
Upravené 22. 12. 2021 o 21:37

4V


Rozvoj psychiky
Kony a pohádky
Cesta od zvířete k člověku


Program pudů pod kontrolou.


Protože jsem zde na webu už několikrát četl vzdechy po překladu ruských textů a neochotu se poučit, azbuku potrénovat, přidám pár rad ze života.


KSB učí, že nastavení člověk má být dokončeno před dosažením dospělosti, je to proto, že zvíře bude hledat zvíře a člověk člověka. Můžete hledat pudy, najdete partnera na páření, člověk bude hledat srdcem, ne rozumem, ne rozkrokem. Pravda je vždy ve středu, další energetická centra v těle jsou stejně důležitá, ale vedení je ze srdce.

Jako dítě jsem neměl možnost chápat některé energie, ale musel jsem znát teorii a vidět praktické ukázky. Aby člověk rozvíjel svou podstatu musí chápat pojmy jako je dobro, zlo, Láska... a to bez teorie nejde. Rodíme se čistí, ale zvíře je v každém z nás, poznáním a prací se člověk učí řídit a rozpoznávat to nelidské, pudové, nakonec to svobodné směřující k bohu převáží a zvíře kontroluje.


4 Dohody učí tensegrické pohyby jako pomůcku vykročení z automatických naučených podnětů chování, musíte zapojit tvůrčí složku, aby to fungovalo, biorobot a zvíře to neumí, ale naučí se to skrývat.
Obsah: Diamantová sekera – 2. Proč má zajíc zaječí pysk – 3. Vlk a sekáč – 4. Jak se sovy učily zpívat – 5. Proč se kocour myje po jídle – 6. Psí lejstro – 7. Kůň a komár – 8. Tříska a kůra – Pán a čert – 2. Vlk a ovce – 3. Hoře – Přehoře – 4. Mráz a mrazivec – 5. Tajné slovo – 6. Jak bednář přelstil medvěda – 7. Jak kohout napálil lišku.


KSB má azbuku, krasopis, pohádky a znalost přírody jako pomůcku k tomu samému. Učení probíhá formou úkolu, zvládnutí a postup. Je jedno jak si dávkujete objem, čas není rozhodující. Téma je zvládnuto, když už nejsou otázky. Otázky jsou dávány k tématu, celek je znám z teorie na začátku, jde o udržení myšlenek na jednom místě a schopnost paměti skládat obraz.

Jakákoliv tvůrčí činnost přepíná psychiku k té lidské, tvůrčí, ale ne všechno je použitelné pro učení.
Krasopis jsem nestihl, ale azbuku, čtení, chápání textu a počty jsem znát musel, abych se mohl dál rozvíjet a chápat texty. Dalším faktorem kontroly řízení jsou fáze měsíce a slunce.


O zlaté rybce Jan Werich 1951 pohádka, animovaný, kratkometražní československo
Jan Werich vypravuje a Jiří Trnka kreslí pohádku o rybáři, jeho chamtivé ženě a kouzelné rybě.
https://www.youtube.com/watch?v=RfG0qmvq4h4


4V Rozvoj psychiky Kony a pohádky Cesta od zvířete k člověku Program pudů pod kontrolou. Protože jsem zde na webu už několikrát četl vzdechy po překladu ruských textů a neochotu se poučit, azbuku potrénovat, přidám pár rad ze života. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/Azbuka.jpg KSB učí, že nastavení člověk má být dokončeno před dosažením dospělosti, je to proto, že zvíře bude hledat zvíře a člověk člověka. Můžete hledat pudy, najdete partnera na páření, člověk bude hledat srdcem, ne rozumem, ne rozkrokem. Pravda je vždy ve středu, další energetická centra v těle jsou stejně důležitá, ale vedení je ze srdce. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/krasa%20nesmirna.jpg Jako dítě jsem neměl možnost chápat některé energie, ale musel jsem znát teorii a vidět praktické ukázky. Aby člověk rozvíjel svou podstatu musí chápat pojmy jako je dobro, zlo, Láska... a to bez teorie nejde. Rodíme se čistí, ale zvíře je v každém z nás, poznáním a prací se člověk učí řídit a rozpoznávat to nelidské, pudové, nakonec to svobodné směřující k bohu převáží a zvíře kontroluje. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/diamantov%C3%A1%20sekera.jpg 4 Dohody učí tensegrické pohyby jako pomůcku vykročení z automatických naučených podnětů chování, musíte zapojit tvůrčí složku, aby to fungovalo, biorobot a zvíře to neumí, ale naučí se to skrývat. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/diamantov%C3%A1%20sekera%20ho%C5%99e.jpg Obsah: Diamantová sekera – 2. Proč má zajíc zaječí pysk – 3. Vlk a sekáč – 4. Jak se sovy učily zpívat – 5. Proč se kocour myje po jídle – 6. Psí lejstro – 7. Kůň a komár – 8. Tříska a kůra – Pán a čert – 2. Vlk a ovce – 3. Hoře – Přehoře – 4. Mráz a mrazivec – 5. Tajné slovo – 6. Jak bednář přelstil medvěda – 7. Jak kohout napálil lišku. KSB má azbuku, krasopis, pohádky a znalost přírody jako pomůcku k tomu samému. Učení probíhá formou úkolu, zvládnutí a postup. Je jedno jak si dávkujete objem, čas není rozhodující. Téma je zvládnuto, když už nejsou otázky. Otázky jsou dávány k tématu, celek je znám z teorie na začátku, jde o udržení myšlenek na jednom místě a schopnost paměti skládat obraz. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/krasopis.jpg Jakákoliv tvůrčí činnost přepíná psychiku k té lidské, tvůrčí, ale ne všechno je použitelné pro učení. Krasopis jsem nestihl, ale azbuku, čtení, chápání textu a počty jsem znát musel, abych se mohl dál rozvíjet a chápat texty. Dalším faktorem kontroly řízení jsou fáze měsíce a slunce. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/mesicni-faze.png O zlaté rybce Jan Werich 1951 pohádka, animovaný, kratkometražní československo Jan Werich vypravuje a Jiří Trnka kreslí pohádku o rybáři, jeho chamtivé ženě a kouzelné rybě. https://www.youtube.com/watch?v=RfG0qmvq4h4

5V


Svobodná vůle


Nikdo nebude člověkem pokud se vzdává vědomé pozornosti.



Pokaždé, když se namažeme opalovacím krémem, sprchovým gelem nebo krémem před, po, tak si ubližujeme. Naše tělo, dýchá póry, které ucpáváme, slunci bráníme. Lidské tělo je dokonalé a my ho vylepšujeme jedy, myslíme, že obyčejné mýdlo a přírodní šampon je pro chudáky. Léky jsou samostatné extra téma, projev svobodné vůle odevzdání těla.


  1. Nikdo nás nenutí čistit si zuby pastou s fluórem, který způsobuje otupělost.
  2. Nikdo nás nenutí pít vodu z kohoutku neodstátou, látky jako je chlór z vody vytěkají, ale ne pokud ji pijeme hned, dostáváme do těla látky, které zabíjejí mikroorganismy a ničí bio pole.
  3. Nikdo nás nenutí jíst rozpoznatelné látky v potravinách, které způsobují otravy a nemoci. Ohřívat v mikrovlnce pomocí rozkmitání molekul vody, tenhle sajrajt dáváme do těla i dětem s přáním dobrou chuť.
  4. Nikdo nemusí kopírovat ideál krásy, z okolí nasávat informace, aby se orientoval v životě, ale děláme to proto, aby nás ostatní měli rádi nebo jsme se pohladili.
  5. Nikdo nás nenutí nenávidět a kazit si náladu, ale stejně to děláme dobrovolně, o dalších věcech ani nepíšu, protože by to spustilo podvědomé obranné reakce, emoce.

Lidské tělo dokáže všechny škodlivé látky postupně odbourávat, ale neustálý přísun nových náloží nakonec tělo s naší pomocí zabije.
Loutkovodič nás nenutí, my dáváme souhlas s naší genocidou, neděje se to někde v Africe, ale právě teď u většiny lidí na planetě, dobrovolně.


Top10
Nádherná Zelená
Francie La belle verte
Komedie / Sci-Fi
Francie

Obsah
Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou...
https://ulozto.cz/file/vzBHkRyt0Prs/nadherna-zelena-cz-avi#!ZJD5AGR2ZJSwMzIuZzZ5ZmyvAJEvZUAlHQOyMUulnRWIDGRmAt==
Cirkus bude smile


5V Svobodná vůle Nikdo nebude člověkem pokud se vzdává vědomé pozornosti. https://www.echoes-zine.cz/data/ozveny/40.jpg Pokaždé, když se namažeme opalovacím krémem, sprchovým gelem nebo krémem před, po, tak si ubližujeme. Naše tělo, dýchá póry, které ucpáváme, slunci bráníme. Lidské tělo je dokonalé a my ho vylepšujeme jedy, myslíme, že obyčejné mýdlo a přírodní šampon je pro chudáky. Léky jsou samostatné extra téma, projev svobodné vůle odevzdání těla. 1. Nikdo nás nenutí čistit si zuby pastou s fluórem, který způsobuje otupělost. 2. Nikdo nás nenutí pít vodu z kohoutku neodstátou, látky jako je chlór z vody vytěkají, ale ne pokud ji pijeme hned, dostáváme do těla látky, které zabíjejí mikroorganismy a ničí bio pole. 3. Nikdo nás nenutí jíst rozpoznatelné látky v potravinách, které způsobují otravy a nemoci. Ohřívat v mikrovlnce pomocí rozkmitání molekul vody, tenhle sajrajt dáváme do těla i dětem s přáním dobrou chuť. 4. Nikdo nemusí kopírovat ideál krásy, z okolí nasávat informace, aby se orientoval v životě, ale děláme to proto, aby nás ostatní měli rádi nebo jsme se pohladili. 5. Nikdo nás nenutí nenávidět a kazit si náladu, ale stejně to děláme dobrovolně, o dalších věcech ani nepíšu, protože by to spustilo podvědomé obranné reakce, emoce. Lidské tělo dokáže všechny škodlivé látky postupně odbourávat, ale neustálý přísun nových náloží nakonec tělo s naší pomocí zabije. Loutkovodič nás nenutí, my dáváme souhlas s naší genocidou, neděje se to někde v Africe, ale právě teď u většiny lidí na planetě, dobrovolně. Top10 Nádherná Zelená Francie La belle verte Komedie / Sci-Fi Francie https://zahradkarska-osada-malina.webnode.cz/_files/200002251-d4304d529d/ob_9ad05db701593c6a096c51ec5e5dc432_bvtrapeze.JPG Obsah Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou... https://ulozto.cz/file/vzBHkRyt0Prs/nadherna-zelena-cz-avi#!ZJD5AGR2ZJSwMzIuZzZ5ZmyvAJEvZUAlHQOyMUulnRWIDGRmAt== Cirkus bude :)
Upravené 22. 12. 2021 o 21:27

ahoj Sin Le Noble
Co Ta zaujalo na filme Avatar ze ho doporucujes na sviatky. Je to vskutku zaujimavy film a dobre urobeny ale mna by zaujimalo aky odkaz mal tento film pre Teba.


ahoj Sin Le Noble Co Ta zaujalo na filme Avatar ze ho doporucujes na sviatky. Je to vskutku zaujimavy film a dobre urobeny ale mna by zaujimalo aky odkaz mal tento film pre Teba.

ahoj Sin Le Noble
Co Ta zaujalo na filme Avatar ze ho doporucujes na sviatky. Je to vskutku zaujimavy film a dobre urobeny ale mna by zaujimalo aky odkaz mal tento film pre Teba.

Třeba moment: Zřím Tě.
Práce na člověku dokončena, slepý neuvidí, protože jiná planeta a jsou modří, je to sci-fi. Ovečky viděli, ale odmítnou smile


[quote="pid:49445, uid:777"]ahoj Sin Le Noble Co Ta zaujalo na filme Avatar ze ho doporucujes na sviatky. Je to vskutku zaujimavy film a dobre urobeny ale mna by zaujimalo aky odkaz mal tento film pre Teba.[/quote] Třeba moment: Zřím Tě. Práce na člověku dokončena, slepý neuvidí, protože jiná planeta a jsou modří, je to sci-fi. Ovečky viděli, ale odmítnou :)

„To ať je naše největší předsevzetí: co si myslíme, říkejme, a co říkáme, to si mysleme; nechť souhlasí řeč se životem.“


01:10:03
61c38f447a8da


Interstate 60: Episodes of the Road, 2002, režisér Bob Gale, v hlavných úlohách James Marsden, Gary Oldman, ...


[quote="pid:49253, uid:641"]„To ať je naše největší předsevzetí: co si myslíme, říkejme, a co říkáme, to si mysleme; nechť souhlasí řeč se životem.“[/quote] *01:10:03* ![61c38f447a8da](serve/attachment&path=61c38f447a8da) [Interstate 60: Episodes of the Road], **2002**, režisér Bob Gale, v hlavných úlohách James Marsden, Gary Oldman, ... [Interstate 60: Episodes of the Road]: https://online.sktorrent.eu/video/12855/dalnice-60-interstate-60-2002-cz-csfd-84

JŽO
Opičí pracka
Řízení a "náhoda"


Interstate 60: Episodes of the Road, 2002, režisér Bob Gale, v hlavných úlohách James Marsden, Gary Oldman, ...

Díky, to by měl vidět každý - Dalnice 60 / Interstate 60 (2002)(CZ) = CSFD 84%


JŽO Opičí pracka Řízení a "náhoda" [quote="pid:49451, uid:331"]Interstate 60: Episodes of the Road, 2002, režisér Bob Gale, v hlavných úlohách James Marsden, Gary Oldman, ...[/quote] Díky, to by měl vidět každý - Dalnice 60 / Interstate 60 (2002)(CZ) = CSFD 84%
Upravené 23. 12. 2021 o 01:10

5+1 V... jako tvrdá pomsta Jouzovy


Jak bylo, je a ...

Vzpomínky nám nikdo nemůže vzít, všechno ostatní ztratíme dříve nebo později.
Malichernosti, kterým přikládáme váhu(vědomou pozornost) tvoří náš svět, necháme se vláčet emocemi, touhami, chtíčem a dalšími lidmi v nastavení zvíře, bio robot, démon, za tímto uměle vytvořeným obrazem je větší, barevnější, skutečný, bez nemocí, strachu a boje, naše nastavení nedovoluje vidět pravdu a začne se bránit.
Žít v normálním světě by chtěl každý, ale to nejde hned, musí se nejdřív utkat s ďáblem, vlastní přirozeností, povznést se nad zvířecí pudy a přestat hrát roli oběti, drába, otroka, parazita...
Zní to jako prázdná slova, ale nejsou, KSB se může stejně tak proměnit v nástroj diktatury jako další -ismy , jestli na ni budeme pohlížet jako na nástroj řízení tohoto systému a budeme se snažit osekat ISTINU, příkladem může být třeba Nestor nebo Pjakin a jejich aktuální mravní vyspělost, pokud by tito lidé v současné době získali moc, fašismus(ještě horší) by byl opět u vesla, teprve člověk vedený shora má dar nadhledu a vedení, popírání jenom potvrzuje neznalost, faleš nebo záměr, nevidět tuto chybějící komponentu řízení nebo ji zamlčovat vytvoří opět jen stádo jdoucí na jatka. GP drží tuhle sebranku démonů na uzdě, pokud se přestaneme zabíjet, bude první kdo bude slavit vítězství Člověka, nepotřebuje řídit, ale bez něj zatím není šance svět udržet pohromadě.
Zlý bůh, který plní přání je ukrytý v každém z nás, ale my ho nevidíme, živíme, roste s naší touhou, ukřižujeme a umlčíme v sobě jiskru, hlas srdce, aby mlčelo. Prázdnota nahrazená touhou vlastnit je poletování motýla(MK ultra program) z květu na květ, nektar je v každém květu a proto si myslíme, že je to pro nás dobré, jestli ano, proč lékaři neléčí, stát nepracuje pro lidi, život připomíná boj, soužení maskované věcmi a znalostmi kaleidoskopu, kruh utrpení.
Radostně připravujeme naše děti do otroctví a řetězů, na cestu jim dáme radu: však on tě život naučí, škodolibá radost z nadcházejících trestů nás zahřeje, nejme v tom sami, to je život.
Navenek jsme bez víry nebo naopak bohabojní, svobodní, spravedliví, dobrosrdeční, nepřejeme jen těm co si to zaslouží, živíme pokrytectví, závist, sobectví.
Vědomý Člověk se nemůže lidem dívat dlouho do očí, protože se v nich vidí, druzí to cítí, chtějí to získat, zničit, ohrožuje to jejich vnímání světa, připomínka nedosažitelné touhy vlastnit také Lásku. Kdo ji poznal, ví, že vše další bude jen srovnání, prázdnota, hledání, kompromis, chybí smysl.
Nový smysl vyšší pravdy najde v tom, že zničí zlo jednou provždy, aby Láska už nikdy nebyla smutná a ztracená. Nezastaví ho čas ani autodestrukční nastavení systému.
Konec jednoho vždy znamená začátek něčeho nového.


Wonder Woman 1984 (2020) cz dabing
https://online.sktorrent.eu/video/16462/wonder-woman-1984-2020-cz

Někdy oči nevidí, uši neslyší a srdce mlčí. Kolikrát jste to viděli, já několikrát, vždy poprvé


Jestli se muži mají vzdát rozumu v kalhotách, tak ženy si musí vyndat z hlavy koule, pak bude svět navždy v rovnováze smile


Co si přejete vy?


Děkuji za pozornost a předávám slovo zpátky do studia
Kouzelné vánoce 2021


5+1 V... jako tvrdá pomsta Jouzovy Jak bylo, je a ... https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/srdecni-cakra-300x300.jpg Vzpomínky nám nikdo nemůže vzít, všechno ostatní ztratíme dříve nebo později. Malichernosti, kterým přikládáme váhu(vědomou pozornost) tvoří náš svět, necháme se vláčet emocemi, touhami, chtíčem a dalšími lidmi v nastavení zvíře, bio robot, démon, za tímto uměle vytvořeným obrazem je větší, barevnější, skutečný, bez nemocí, strachu a boje, naše nastavení nedovoluje vidět pravdu a začne se bránit. Žít v normálním světě by chtěl každý, ale to nejde hned, musí se nejdřív utkat s ďáblem, vlastní přirozeností, povznést se nad zvířecí pudy a přestat hrát roli oběti, drába, otroka, parazita... Zní to jako prázdná slova, ale nejsou, KSB se může stejně tak proměnit v nástroj diktatury jako další -ismy , jestli na ni budeme pohlížet jako na nástroj řízení tohoto systému a budeme se snažit osekat ISTINU, příkladem může být třeba Nestor nebo Pjakin a jejich aktuální mravní vyspělost, pokud by tito lidé v současné době získali moc, fašismus(ještě horší) by byl opět u vesla, teprve člověk vedený shora má dar nadhledu a vedení, popírání jenom potvrzuje neznalost, faleš nebo záměr, nevidět tuto chybějící komponentu řízení nebo ji zamlčovat vytvoří opět jen stádo jdoucí na jatka. GP drží tuhle sebranku démonů na uzdě, pokud se přestaneme zabíjet, bude první kdo bude slavit vítězství Člověka, nepotřebuje řídit, ale bez něj zatím není šance svět udržet pohromadě. Zlý bůh, který plní přání je ukrytý v každém z nás, ale my ho nevidíme, živíme, roste s naší touhou, ukřižujeme a umlčíme v sobě jiskru, hlas srdce, aby mlčelo. Prázdnota nahrazená touhou vlastnit je poletování motýla(MK ultra program) z květu na květ, nektar je v každém květu a proto si myslíme, že je to pro nás dobré, jestli ano, proč lékaři neléčí, stát nepracuje pro lidi, život připomíná boj, soužení maskované věcmi a znalostmi kaleidoskopu, kruh utrpení. Radostně připravujeme naše děti do otroctví a řetězů, na cestu jim dáme radu: však on tě život naučí, škodolibá radost z nadcházejících trestů nás zahřeje, nejme v tom sami, to je život. Navenek jsme bez víry nebo naopak bohabojní, svobodní, spravedliví, dobrosrdeční, nepřejeme jen těm co si to zaslouží, živíme pokrytectví, závist, sobectví. Vědomý Člověk se nemůže lidem dívat dlouho do očí, protože se v nich vidí, druzí to cítí, chtějí to získat, zničit, ohrožuje to jejich vnímání světa, připomínka nedosažitelné touhy vlastnit také Lásku. Kdo ji poznal, ví, že vše další bude jen srovnání, prázdnota, hledání, kompromis, chybí smysl. Nový smysl vyšší pravdy najde v tom, že zničí zlo jednou provždy, aby Láska už nikdy nebyla smutná a ztracená. Nezastaví ho čas ani autodestrukční nastavení systému. Konec jednoho vždy znamená začátek něčeho nového. Wonder Woman 1984 (2020) cz dabing https://online.sktorrent.eu/video/16462/wonder-woman-1984-2020-cz https://www.fantasymag.cz/wp-content/uploads/2020/12/w4.jpg Někdy oči nevidí, uši neslyší a srdce mlčí. Kolikrát jste to viděli, já několikrát, vždy poprvé Jestli se muži mají vzdát rozumu v kalhotách, tak ženy si musí vyndat z hlavy koule, pak bude svět navždy v rovnováze :) Co si přejete vy? Děkuji za pozornost a předávám slovo zpátky do studia Kouzelné vánoce 2021

W13


Nahoře/Dole
Bílá/Černá
Deja Vu a Probuzení
Synchronicita, spojení, ladíme noty
Skoky do výšky/do vody/v čase
Točit se zády smile/ točit kruhy zády, světová premiéra https://www.divadlokampa.cz/program/mala-vizita-2021-12-12-19-30-00#video
Lajna/čára/stopa/sůl/Láska/zvíře/Člověk


Když jsme tady a teď svět nám dává tolik, tolik krásy...


25.12.2021 Země se pootočila, čas vánoc už objal celý svět. Slunce vychází na východě, ale ve skutečnosti jsme to my kdo ho každý večer opouští s vírou, že se zase setkáme, vracíme se k tomu co je stálé, pravé, statistika není nuda.

Strach rozpojil vědění a nahradil ho programem, rozpojil celého člověka a řídí ho pomocí pudů zvířat. Každý den se nám vysmívají jak jsme blízko a přesto v pasti, učí nás nenávidět, bojovat nebo se skrývat. Láska nás učí odpouštět, nevynášet ukvapené soudy, protože vidíme za oponu "reality", přebíráme řízení v nastavení psychiky Člověk.
Rozpojení celého ČLOVĚKA. Bez nadhledu jsme jen spící otroci, odevzdávající energii systému parazitů.

Člověk nikoho nezajímá, idea je naším bohem, touha MÍT a něčím být dovoluje přijmout logiku démona, účel světí prostředky, ztráta druhého je naše výhra. Systém slaví rozděl a panuj: ... chtějí, aby nám utkvěly ideje a ne člověk, protože ten může selhat. Lze ho chytit, může být zabit a zapomenut. Zatímco idea, ta dokáže i po čtyřech staletích změnit svět. Byla jsem osobně svědkem moci idejí. Viděla jsem jak se jejich jménem zabíjí. A jak se pro ně umírá. Ale ideu nemůžete políbit, nemůžete se jí dotknout ani ji obejmout. Ideje nekrvácí, nepocítí bolest a také nemilují. Proto já teď nepostrádám ideu, ale muže. Muže, který mi připomněl pátý listopad. Muže na kterého už nezapomenu.


Paměť, vzpomínky: Nemůžeme nenávidět bez příčiny a parazit nemůže nechat řízení napospas osudu, tak loutkovodič vymyslel plán A a B pro každou možnost. A je přímá cesta do otroctví, práce pro korporát nebo stát, B je cesta uspokojování touhy, přináší výhody a vytváří kompro, nástroj řízení drábů(také otroků) nad nižšími otroky, samořízení stáda a tak tady každý každého šidí, aby přežil, ale pozor svobodná vůle je opravdu vyšší zákon, proto ten souhlas s A nebo B musí dát sám tvůrce, ty. Existuje 3 možnost, srát na A,B,C, tvořit spojení rozpojeného a tím rozpustit pyramidu otroctví.


Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
https://ulozto.cz/file/fcSlYpemrj4c/konec-agenta-w4c-prostrednictvim-psa-pana-foustky-konec-agenta-w4c-the-end-of-agent-w4c-1967-cz-avi#!ZJLlZmR2AGMuZzD1MwD1BGD5AmV5ZJZ0naWcJwq4Z2qyBQSxZt==


KSB teorie/praxe/agenti/Hlava 15 učí jak proniknout do GŠ, na plovárnu to ale nestačí.
6(zvíře)+5(člověk)=11(celý Člověk) - Prediktor, korektor(tvůrce) a že jich tam je. Někdo uvidí průměrnou komedii, ale možná i něco víc, když máte klíče.... a umíte se dívat srdcem...


A


W13 Nahoře/Dole Bílá/Černá Deja Vu a Probuzení Synchronicita, spojení, ladíme noty Skoky do výšky/do vody/v čase Točit se zády :)/ točit kruhy zády, světová premiéra https://www.divadlokampa.cz/program/mala-vizita-2021-12-12-19-30-00#video Lajna/čára/stopa/sůl/Láska/zvíře/Člověk http://psychologieprokazdeho.cz/wp-content/uploads/2018/08/Synchronicita.jpg Když jsme tady a teď svět nám dává tolik, tolik krásy... 25.12.2021 Země se pootočila, čas vánoc už objal celý svět. Slunce vychází na východě, ale ve skutečnosti jsme to my kdo ho každý večer opouští s vírou, že se zase setkáme, vracíme se k tomu co je stálé, pravé, statistika není nuda. https://astrolot.cz/a_v_obrazech/images4/obr_48.jpg Strach rozpojil vědění a nahradil ho programem, rozpojil celého člověka a řídí ho pomocí pudů zvířat. Každý den se nám vysmívají jak jsme blízko a přesto v pasti, učí nás nenávidět, bojovat nebo se skrývat. Láska nás učí odpouštět, nevynášet ukvapené soudy, protože vidíme za oponu "reality", přebíráme řízení v nastavení psychiky Člověk. Rozpojení celého ČLOVĚKA. Bez nadhledu jsme jen spící otroci, odevzdávající energii systému parazitů. https://i2.wp.com/vashbaks.ru/wp-content/uploads/2015/11/1401874614_onedollarbillreverseuni.jpg Člověk nikoho nezajímá, idea je naším bohem, touha MÍT a něčím být dovoluje přijmout logiku démona, účel světí prostředky, ztráta druhého je naše výhra. Systém slaví rozděl a panuj: ... chtějí, aby nám utkvěly ideje a ne člověk, protože ten může selhat. Lze ho chytit, může být zabit a zapomenut. Zatímco idea, ta dokáže i po čtyřech staletích změnit svět. Byla jsem osobně svědkem moci idejí. Viděla jsem jak se jejich jménem zabíjí. A jak se pro ně umírá. Ale ideu nemůžete políbit, nemůžete se jí dotknout ani ji obejmout. Ideje nekrvácí, nepocítí bolest a také nemilují. Proto já teď nepostrádám ideu, ale muže. Muže, který mi připomněl pátý listopad. Muže na kterého už nezapomenu. Paměť, vzpomínky: Nemůžeme nenávidět bez příčiny a parazit nemůže nechat řízení napospas osudu, tak loutkovodič vymyslel plán A a B pro každou možnost. A je přímá cesta do otroctví, práce pro korporát nebo stát, B je cesta uspokojování touhy, přináší výhody a vytváří kompro, nástroj řízení drábů(také otroků) nad nižšími otroky, samořízení stáda a tak tady každý každého šidí, aby přežil, ale pozor svobodná vůle je opravdu vyšší zákon, proto ten souhlas s A nebo B musí dát sám tvůrce, ty. Existuje 3 možnost, srát na A,B,C, tvořit spojení rozpojeného a tím rozpustit pyramidu otroctví. Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky https://ulozto.cz/file/fcSlYpemrj4c/konec-agenta-w4c-prostrednictvim-psa-pana-foustky-konec-agenta-w4c-the-end-of-agent-w4c-1967-cz-avi#!ZJLlZmR2AGMuZzD1MwD1BGD5AmV5ZJZ0naWcJwq4Z2qyBQSxZt== https://www.fext.cz/film/img/konec-w4c-1.jpg KSB teorie/praxe/agenti/Hlava 15 učí jak proniknout do GŠ, na plovárnu to ale nestačí. 6(zvíře)+5(člověk)=11(celý Člověk) - Prediktor, korektor(tvůrce) a že jich tam je. Někdo uvidí průměrnou komedii, ale možná i něco víc, když máte klíče.... a umíte se dívat srdcem... A
Upravené 26. 12. 2021 o 01:21

Pravidla/Limity
Agenti/ celý Člověk
Láska/ nenávist


Modly/ Pravda/vězení


Když se vzdáváte vědomé pozornosti, tak jste řízeni egregory podvědomí, složení obrazu podle názorů ostatních, vaše předsudky a sny utvoří "pravdu" ověřitelnou z několika zdrojů a tedy pevnou(totální dement Hitler by mohl vyprávět, socialista, lidi pro lidi, ráj na zemi jen co ostatní chcípnou), každý z nás v sobě tohle monstrum nosí, s mocí roste a přebírá kontrolu v rámci udržení kontroly. Demence nevidí za roh svých tužeb, horizont času a později jen brání svoji "pravdu" proti všem.
Nadvláda zvířat, navenek nerozeznatelní od Člověka. Naučený program předáváme dál rodině nebo ostatním, zatím jsme nepoznali Istinu, nevidíme celý obraz.


Kniha, která spala v trezoru
C. G. Jung - Červená kniha
https://youtu.be/GGpzOGu-CII


Sny si můžeme zapamatovat, zapsat, aby jsme se k nim mohli později vrátit, prožít radost, utrpení nebo poučení.



Speciální kategorií jsou léčitelé, různí guru, autority. Falešný obraz se snažíme ukotvit do reflexu, buď chci(přijímám) nebo odmítám, dokážeme pak rychle reagovat na nové věci automatickým Ano/Ne. Utrpení bez konce, z jedné strany na druhou, metronom na Letné(Prah a)na místo Člověka, had požírající vlastní ocas. Zkouška: jsme svobodní, čí je to vinna?

Poučení najdete tam, kde po vás nikdo nechce opakovat jména, navazovat se na fráze, opakovat mantry. Hierarchie uspořádání nadřazenosti a podřízenosti, proto nyní končí církve, vyčerpaly potenciál ovládání cukru a biče, cesta k bohu je uzavřena všem i kněžím, nedokáží v chrámech přesvědčit ovečky o přítomnosti boha a když ustoupí víra probouzí se zvíře, démon, hřích, číslo člověka 5 mizí a 6 zvíře není pod kontrolou, roste. Chtíč, touha mít, uspokojení, pocit, že jsem povznesen, osvícen, teď, tady.


Systém slaví, Amerika no.1 navždy, soory jako, že jsme vám omylem po válce vybombardovali města, jsme naštvaní za křivdu, když jste nás vyštvali z Evropy, nic se časem nemění, Trump, Biden, Obama, kroutit ruce je tááák snadné, silou, lstí, klamem. Sleduj králíka na diskotéku, rej poklesu, cesta, hemžení, MK ultra, Q anon - kanon, mamonsmile

Status quo
Status quo je obrat pocházející z latiny a znamená stávající stav. Používá se zejména v diplomacii, v případě, kdy se příměří nebo ukončení bojů spojuje s tím, že obě strany se zavazují dodržovat status quo – tj. Co kdo má, to mu zůstává. Jinou možností je status quo ante (bellum), kdy se vše navrací do stavu před válkou.
Pro udržení „status quo“ by vše mělo zůstat v současném stavu.
Efekt statu quo je preference stávajícího stavu před jakoukoli změnou. Past na popelku, nikdy nebudeš princeznou, falešný závoj nabízí faleš.
Zkouška: Jak dlouho čekáme na záchranu od imaginárních vojáků a zdravotníků?
Naštěstí zákon času, není potřeba budit ovečky písmem, energie budou sílit, tito lidé se buď pustí lží nebo odejdou, ale rozhodně ne do vyšší energie, která bude všude, i v těch podzemních bunkrech pro elitu. Můžeme to prožít jako kroucení a utrpení nebo jako oslavu příchodu Zlatého věku, je to jedno, ale až bude po, bylo by fajn mít celejch 8 miliard lidí jako základ a nezdržovat se, uvidíme, každopádně vláda CABAL(laborka)skončila, ale ta vnitřní válka zatím ne, akce korunní čakra pokračuje(pomáháte, škodíte, mlžíte?), voláte mrtvé, poutáte se na egregor, zůstávejte v boji, vypínáte si spojení se zdrojem, budete mít sílu na útěk, ale není kam, bohatí, chudí, šmejdi, Školastikové, VŮDCI, jedna rodina.


Putin a děti projdou, protože nesoudí, bojují za lidi, ale nesoudí, spojují. Ksb byla připravena jako manuál cesty k bohu, ber nech být, svobodná volba pro rozum, cesta k srdci.



Pet Goat II
Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy / Drama
Kanada, 2012, 8 min
Režie: Louis Lefebvre
Rozšifrování "I, pet goat II" 55Hox
19 955 zhlédnutí
https://www.youtube.com/watch?v=t6-cyNkgeyA


Falešní proroci: Guru nebo autorita se zdá osvícený, pravý, jen chce, aby jsme opakovali jeho jméno, volali jeho mantry, počkali, že něco zařídí, pocit, že konečně někam patřím, mám smysl života, zastání. Rozum mému mozku říká přeci pravdu , nebo ne?


Pravidla/Limity Agenti/ celý Člověk Láska/ nenávist Modly/ Pravda/vězení Když se vzdáváte vědomé pozornosti, tak jste řízeni egregory podvědomí, složení obrazu podle názorů ostatních, vaše předsudky a sny utvoří "pravdu" ověřitelnou z několika zdrojů a tedy pevnou(totální dement Hitler by mohl vyprávět, socialista, lidi pro lidi, ráj na zemi jen co ostatní chcípnou), každý z nás v sobě tohle monstrum nosí, s mocí roste a přebírá kontrolu v rámci udržení kontroly. Demence nevidí za roh svých tužeb, horizont času a později jen brání svoji "pravdu" proti všem. Nadvláda zvířat, navenek nerozeznatelní od Člověka. Naučený program předáváme dál rodině nebo ostatním, zatím jsme nepoznali Istinu, nevidíme celý obraz. Kniha, která spala v trezoru https://jung.sneznik.cz/soubor_kniha/kniha05.jpg C. G. Jung - Červená kniha https://youtu.be/GGpzOGu-CII Sny si můžeme zapamatovat, zapsat, aby jsme se k nim mohli později vrátit, prožít radost, utrpení nebo poučení. http://jung.sneznik.cz/soubor_faksimile/fak01.jpg Speciální kategorií jsou léčitelé, různí guru, autority. Falešný obraz se snažíme ukotvit do reflexu, buď chci(přijímám) nebo odmítám, dokážeme pak rychle reagovat na nové věci automatickým Ano/Ne. Utrpení bez konce, z jedné strany na druhou, metronom na Letné(Prah a)na místo Člověka, had požírající vlastní ocas. Zkouška: jsme svobodní, čí je to vinna? https://i1.sndcdn.com/artworks-hx8zFxrZ2YJwI2wz-tBCZKA-t500x500.jpg Poučení najdete tam, kde po vás nikdo nechce opakovat jména, navazovat se na fráze, opakovat mantry. Hierarchie uspořádání nadřazenosti a podřízenosti, proto nyní končí církve, vyčerpaly potenciál ovládání cukru a biče, cesta k bohu je uzavřena všem i kněžím, nedokáží v chrámech přesvědčit ovečky o přítomnosti boha a když ustoupí víra probouzí se zvíře, démon, hřích, číslo člověka 5 mizí a 6 zvíře není pod kontrolou, roste. Chtíč, touha mít, uspokojení, pocit, že jsem povznesen, osvícen, teď, tady. Systém slaví, Amerika no.1 navždy, soory jako, že jsme vám omylem po válce vybombardovali města, jsme naštvaní za křivdu, když jste nás vyštvali z Evropy, nic se časem nemění, Trump, Biden, Obama, kroutit ruce je tááák snadné, silou, lstí, klamem. Sleduj králíka na diskotéku, rej poklesu, cesta, hemžení, MK ultra, Q anon - kanon, mamon:) http://tv.sosac.tv/images/558x313/serial-2638.jpg Status quo Status quo je obrat pocházející z latiny a znamená stávající stav. Používá se zejména v diplomacii, v případě, kdy se příměří nebo ukončení bojů spojuje s tím, že obě strany se zavazují dodržovat status quo – tj. Co kdo má, to mu zůstává. Jinou možností je status quo ante (bellum), kdy se vše navrací do stavu před válkou. Pro udržení „status quo“ by vše mělo zůstat v současném stavu. Efekt statu quo je preference stávajícího stavu před jakoukoli změnou. Past na popelku, nikdy nebudeš princeznou, falešný závoj nabízí faleš. Zkouška: Jak dlouho čekáme na záchranu od imaginárních vojáků a zdravotníků? Naštěstí zákon času, není potřeba budit ovečky písmem, energie budou sílit, tito lidé se buď pustí lží nebo odejdou, ale rozhodně ne do vyšší energie, která bude všude, i v těch podzemních bunkrech pro elitu. Můžeme to prožít jako kroucení a utrpení nebo jako oslavu příchodu Zlatého věku, je to jedno, ale až bude po, bylo by fajn mít celejch 8 miliard lidí jako základ a nezdržovat se, uvidíme, každopádně vláda CABAL(laborka)skončila, ale ta vnitřní válka zatím ne, akce korunní čakra pokračuje(pomáháte, škodíte, mlžíte?), voláte mrtvé, poutáte se na egregor, zůstávejte v boji, vypínáte si spojení se zdrojem, budete mít sílu na útěk, ale není kam, bohatí, chudí, šmejdi, Školastikové, VŮDCI, jedna rodina. Putin a děti projdou, protože nesoudí, bojují za lidi, ale nesoudí, spojují. Ksb byla připravena jako manuál cesty k bohu, ber nech být, svobodná volba pro rozum, cesta k srdci. https://www.byznysnoviny.cz/wp-content/uploads/2020/01/putin-rusko-deti-600x387.jpg Pet Goat II Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy / Drama Kanada, 2012, 8 min Režie: Louis Lefebvre Rozšifrování "I, pet goat II" 55Hox 19 955 zhlédnutí https://www.youtube.com/watch?v=t6-cyNkgeyA Falešní proroci: Guru nebo autorita se zdá osvícený, pravý, jen chce, aby jsme opakovali jeho jméno, volali jeho mantry, počkali, že něco zařídí, pocit, že konečně někam patřím, mám smysl života, zastání. Rozum mému mozku říká přeci pravdu , nebo ne?
Upravené 26. 12. 2021 o 01:28

Pravidla/Limity
Agenti/ celý Člověk
Láska/ nenávist


Modly/ Pravda/vězení


Víra a náboženství jsou dvě rozdílné věci, ne všichni pastýři jsou slepí a hluší. Včera jsem cestou do lesa poslouchal farářku Sandru Silnou z Církve československé husitské a je vidět, že každý je přesně tam kde má být a jestli se nedrží jen dogmatických pouček, bude to on, který bude směrovat ovečky od zvířete zpátky k člověku, do srdce a pak výš.
Síla husitů vycházela z boje v Pravdě, Lásky v bohu, nikdo není silnější, zpěv musel děsit, protože společný boj v Lásce nahání hrůzu lhářům, a za to jí děkuji.
Konec této síly starých husitů přišel s vyčerpáním, loutkovodič tak prostě hraje, jak jinak vysvětlit už 3 tis. let otroctví?


Ktož sú boží boží bojovníci
574 660 zhlédnutí14. 7. 2012
https://www.youtube.com/watch?v=elskCac9wSI


Agenti za fašistů byli vaši sousedi, za komunistů sedávali v autech před domem nebo v tajných bytech, dnes máme svobodu a demokracii, tak je dostáváme za přátele a do rodiny, je to daleko levnější, rozhodně se poměry zlepšili.


S Láskou


Pravidla/Limity Agenti/ celý Člověk Láska/ nenávist Modly/ Pravda/vězení Víra a náboženství jsou dvě rozdílné věci, ne všichni pastýři jsou slepí a hluší. Včera jsem cestou do lesa poslouchal farářku Sandru Silnou z Církve československé husitské a je vidět, že každý je přesně tam kde má být a jestli se nedrží jen dogmatických pouček, bude to on, který bude směrovat ovečky od zvířete zpátky k člověku, do srdce a pak výš. Síla husitů vycházela z boje v Pravdě, Lásky v bohu, nikdo není silnější, zpěv musel děsit, protože společný boj v Lásce nahání hrůzu lhářům, a za to jí děkuji. Konec této síly starých husitů přišel s vyčerpáním, loutkovodič tak prostě hraje, jak jinak vysvětlit už 3 tis. let otroctví? Ktož sú boží boží bojovníci 574 660 zhlédnutí14. 7. 2012 https://www.youtube.com/watch?v=elskCac9wSI Agenti za fašistů byli vaši sousedi, za komunistů sedávali v autech před domem nebo v tajných bytech, dnes máme svobodu a demokracii, tak je dostáváme za přátele a do rodiny, je to daleko levnější, rozhodně se poměry zlepšili. S Láskou
Upravené 25. 12. 2021 o 15:54

Historie
Test na emoce
Počítání času/biologické hodiny
Práce/Člověk
Zisk/Srdce


Lunární kalendář je způsob cyklického počítání času, který se zakládá na pozorování měsíčních cyklů.
Slunce, Měsíc a pět známých planet, Merkur, Venuše, Mars, Jupiter a Saturn

Jen nevím, próč zrovna v češtině nemají dny v týdnu odpovídat planetám jako v dalších jazycích, oni jako můžou vědět, že pondělí patří Měsíci a já v češtině ne, to by mě možná něco na Prahu trklo?
Dny v týdnu
Pondělí Monday.
Úterý Tuesday.
Středa Wednesday.
Čtvrtek Thursday.
Pátek Friday.
Sobota Saturday.
Neděle Sunday.


Týden o 7 dnech začal být užíván v Babylóně již 600 let př. n. l., ve 4. století byl přijat římskou říší, v Babyloně jo? Vůbec to nepřipomíná kamarádku EU


Týden jako indikátor tržního dne
I když v nynější moderní společnosti je běžný sedmidenní týden, antropologové zjistili, že v mnoha prehistorických společnostech lze nalézt týdny různé délky a to od tří do deseti dnů. Zpozorovali také, že název pro týden je v mnoha případech shodný s pojmenováním „tržního dne“, takže koncept týdne zřejmě vychází ze zemědělských nebo předzemědělských společností, ve kterých existovala tržiště či tržní dny.


V oblastech s rozptýleným osídlením, kde se neobchodovalo každý den, bylo nutné, aby se zemědělci a spotřebitelé dohodli, ve který den se budou setkávat. Zvláště pokud cesta na trh trvala několik hodin nebo dní. Týden jako fixovaný počet dnů umožnil přesně určit tržní dny, na rozdíl od určování podle lunárního kalendáře nebo podle rotace nebeské sféry. Lidé tak raději používali týden založený na prostém počítání dní, než na vzájemném pohybu Měsíce a hvězd. Týden tedy nebyl „nebeský“, ale každému dni v týdnu bylo přiřazeno Slunce, Měsíc a tehdy pět známých planet.


Magická moc Luny Johanna Paunggerová, Thomas Poppe

Rozhodně neotvírat, nečíst, nezkoušet, hrozí zdraví a chápání pocitů podle biologických hodin.


Co ještě nevíme, opravdu je zisk na prvním místě?
Ještě mě napadlo, kdybych nechtěl, aby někam děcka strkali ručičky, vystraším je alternativníma podpultovýma informacema, zaklínadlo magie všech hledajících, rozum se jim vysměje a je nenapadne hledat pravdu(rozděl a panuj), ďábelské, stejně jako pojmenovat různé neexistující anděly a svaté, gulášek už vonísmile dobrou chuť.


S Láskou


Historie Test na emoce Počítání času/biologické hodiny Práce/Člověk Zisk/Srdce Lunární kalendář je způsob cyklického počítání času, který se zakládá na pozorování měsíčních cyklů. Slunce, Měsíc a pět známých planet, Merkur, Venuše, Mars, Jupiter a Saturn https://www.eschovka.cz/upload/product/51dcc5539d6379941eccbdaa79d81f021412978766.jpg Jen nevím, próč zrovna v češtině nemají dny v týdnu odpovídat planetám jako v dalších jazycích, oni jako můžou vědět, že pondělí patří Měsíci a já v češtině ne, to by mě možná něco na Prahu trklo? Dny v týdnu Pondělí Monday. Úterý Tuesday. Středa Wednesday. Čtvrtek Thursday. Pátek Friday. Sobota Saturday. Neděle Sunday. Týden o 7 dnech začal být užíván v Babylóně již 600 let př. n. l., ve 4. století byl přijat římskou říší, v Babyloně jo? Vůbec to nepřipomíná kamarádku EU https://www.spirit.cz/images/stories/babylon.jpg Týden jako indikátor tržního dne I když v nynější moderní společnosti je běžný sedmidenní týden, antropologové zjistili, že v mnoha prehistorických společnostech lze nalézt týdny různé délky a to od tří do deseti dnů. Zpozorovali také, že název pro týden je v mnoha případech shodný s pojmenováním „tržního dne“, takže koncept týdne zřejmě vychází ze zemědělských nebo předzemědělských společností, ve kterých existovala tržiště či tržní dny. V oblastech s rozptýleným osídlením, kde se neobchodovalo každý den, bylo nutné, aby se zemědělci a spotřebitelé dohodli, ve který den se budou setkávat. Zvláště pokud cesta na trh trvala několik hodin nebo dní. Týden jako fixovaný počet dnů umožnil přesně určit tržní dny, na rozdíl od určování podle lunárního kalendáře nebo podle rotace nebeské sféry. Lidé tak raději používali týden založený na prostém počítání dní, než na vzájemném pohybu Měsíce a hvězd. Týden tedy nebyl „nebeský“, ale každému dni v týdnu bylo přiřazeno Slunce, Měsíc a tehdy pět známých planet. Magická moc Luny Johanna Paunggerová, Thomas Poppe https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/magicka-moc-luny-vyziva-a-pece-o-telo-v-souladu.jpg Rozhodně neotvírat, nečíst, nezkoušet, hrozí zdraví a chápání pocitů podle biologických hodin. Co ještě nevíme, opravdu je zisk na prvním místě? Ještě mě napadlo, kdybych nechtěl, aby někam děcka strkali ručičky, vystraším je alternativníma podpultovýma informacema, zaklínadlo magie všech hledajících, rozum se jim vysměje a je nenapadne hledat pravdu(rozděl a panuj), ďábelské, stejně jako pojmenovat různé neexistující anděly a svaté, gulášek už voní:) dobrou chuť. S Láskou
Upravené 26. 12. 2021 o 01:09

Vyzerá to ako podvrh...

Díky za upozornění napravím to,
moje chyba, chtěl jsem tam dát původně 2, 3 je fake, ale nic není "náhoda", koukl jsem na jejich kanál, založeno před rokem,
asi afghánský džihád smile, pustil jsem si další videa a stačilo, budu pospíchat pomaleji....
Pořád se ta drancovaná a zkoušená země vrací, Účet založen USA.


Originál je
Pet Goat II
Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy / Drama
Kanada, 2012, 8 min
Režie: Louis Lefebvre
Scénář: Louis Lefebvre
Produkce: Louis Lefebvre
Střih: Louis Lefebvre
Scénografie: Louis Lefebvre


[quote="pid:49687, uid:7"]Vyzerá to ako podvrh...[/quote] Díky za upozornění napravím to, moje chyba, chtěl jsem tam dát původně 2, 3 je fake, ale nic není "náhoda", koukl jsem na jejich kanál, založeno před rokem, asi afghánský džihád :), pustil jsem si další videa a stačilo, budu pospíchat pomaleji.... https://www.statnivlajky.cz/data/flags/w1600/af.png Pořád se ta drancovaná a zkoušená země vrací, Účet založen USA. Originál je Pet Goat II Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy / Drama Kanada, 2012, 8 min Režie: Louis Lefebvre Scénář: Louis Lefebvre Produkce: Louis Lefebvre Střih: Louis Lefebvre Scénografie: Louis Lefebvre
Upravené 26. 12. 2021 o 01:42

nic není "náhoda"


Má srdce sílu na to, aby otevřelo oči a dávalo smysl naší cestě?


Někdy nevidíme pravdu, protože neposloucháme srdcem, když jsem si zpětně pročítal některé příspěvky vlákna, našel jsem části, slova kde nebyl celý Člověk, byl v nich pocit, že něco ztrácím, chyběla Istina. Musel jsem se zastavit a zrcadlo mi ukázalo kde se ztrácím.
Oracle mi upozorněním pomohl něco si uvědomit(už vícekrát)a za to mu děkuji.


Smysl a kompas pro mě osobně dává daleko silnější duše(každý někde má svůj magnet), to její síla mě vynáší vysoko a naplňuje něčím co přesahuje všechny poklady hmotného světa, aby mě pak zase nechala chvilku padat a hledat v sobě rovnováhu, učí mě a dává Lásku. Je to nové a přitom tak známé, blízké, hluboké, že vím kam patřím, ta pravá energie.
V ideálním světě by mi možná už narostla křídla, ale protože jsme zatím všichni ukotveni v programech, musíme dál pracovat na porozumění a učit se spolu žít. Vrací se mi často živé vzpomínky na dětství, které byly uloženy tak hluboko, že se zdály ztracené, skládají mozaiku života a dávají nový rozměr celku. Svoboda tvoření je pro dítě přirozená, když má štěstí dostane dobrý základ do života, aby ho programy úplně neovládly, naučí se žít mezi vlky, ale nezapomene na Malého prince, který je v každém z nás, nezapomene naší schopnost tvůrce.
Zásadní věcí pro mě bylo kreslení, malování, později hlína, měl jsem inspiraci, dělal věci jinak, objevoval už objevené, bavilo mě zkoušet nové věci, chtěl jsem to dále rozvíjet. Jinou cestou jsem nechtěl jít, ale jak to v životě bývá, chtít v systému něco nemusí vždy znamenat souhlas ostatních, tak jsem to přestal mít rád, aby mi to nechybělo zapomněl jsem, abych mohl něčím být, ostatní byli rádi, taková blbost, kdo tě bude živit, hladovej umělec, koukej dospět.
Proto když vidím například kresby s hloubkou, mám chuť se k něčemu vracet, tvořit, ale už ne odvahu a rozum to taky hned zavrhne.

Pablo Picasso, Don Quixote and Sancho Panza, 1955, ink on paper.


Léto s kovbojem (1976)(CZ)
https://online.sktorrent.eu/video/820/l%C3%A9to-s-kovbojem-1976-cz


[quote="pid:49710, uid:641"]nic není "náhoda"[/quote] Má srdce sílu na to, aby otevřelo oči a dávalo smysl naší cestě? Někdy nevidíme pravdu, protože neposloucháme srdcem, když jsem si zpětně pročítal některé příspěvky vlákna, našel jsem části, slova kde nebyl celý Člověk, byl v nich pocit, že něco ztrácím, chyběla Istina. Musel jsem se zastavit a zrcadlo mi ukázalo kde se ztrácím. Oracle mi upozorněním pomohl něco si uvědomit(už vícekrát)a za to mu děkuji. Smysl a kompas pro mě osobně dává daleko silnější duše(každý někde má svůj magnet), to její síla mě vynáší vysoko a naplňuje něčím co přesahuje všechny poklady hmotného světa, aby mě pak zase nechala chvilku padat a hledat v sobě rovnováhu, učí mě a dává Lásku. Je to nové a přitom tak známé, blízké, hluboké, že vím kam patřím, ta pravá energie. V ideálním světě by mi možná už narostla křídla, ale protože jsme zatím všichni ukotveni v programech, musíme dál pracovat na porozumění a učit se spolu žít. Vrací se mi často živé vzpomínky na dětství, které byly uloženy tak hluboko, že se zdály ztracené, skládají mozaiku života a dávají nový rozměr celku. Svoboda tvoření je pro dítě přirozená, když má štěstí dostane dobrý základ do života, aby ho programy úplně neovládly, naučí se žít mezi vlky, ale nezapomene na Malého prince, který je v každém z nás, nezapomene naší schopnost tvůrce. Zásadní věcí pro mě bylo kreslení, malování, později hlína, měl jsem inspiraci, dělal věci jinak, objevoval už objevené, bavilo mě zkoušet nové věci, chtěl jsem to dále rozvíjet. Jinou cestou jsem nechtěl jít, ale jak to v životě bývá, chtít v systému něco nemusí vždy znamenat souhlas ostatních, tak jsem to přestal mít rád, aby mi to nechybělo zapomněl jsem, abych mohl něčím být, ostatní byli rádi, taková blbost, kdo tě bude živit, hladovej umělec, koukej dospět. Proto když vidím například kresby s hloubkou, mám chuť se k něčemu vracet, tvořit, ale už ne odvahu a rozum to taky hned zavrhne. https://m.media-amazon.com/images/I/61YboeZslEL._AC_SS450_.jpg Pablo Picasso, Don Quixote and Sancho Panza, 1955, ink on paper. Léto s kovbojem (1976)(CZ) https://online.sktorrent.eu/video/820/l%C3%A9to-s-kovbojem-1976-cz https://www.xfilms.cz/image/Letoskovbojem.jpg

Pablo Picasso, Don Quixote and Sancho Panza, 1955, ink on paper.

Príde mi to tak, že Pablo P. si začal robiť z ľudí srandu, že bol najväčším trollom medzi maliarmi. Ide o to, že on spočiatku kreslil nádherné realistické obrazy, ktoré verne odrážali realitu. To jest, vedel krásne kresliť. A potom začal s trollingom - s tými puzzle geometrickými obrazmi. Alebo táto čiernobiela detská čmáraninka.
Ak sa výtvarné umenie uberalo v priebehu histórie úchylným smerom, tak Pablo iba pritlačil na pílu, aby tú šialenú tendenciu zviditeľnil.


[quote="pid:49741, uid:641"]Pablo Picasso, Don Quixote and Sancho Panza, 1955, ink on paper.[/quote] Príde mi to tak, že Pablo P. si začal robiť z ľudí srandu, že bol najväčším trollom medzi maliarmi. Ide o to, že on spočiatku kreslil nádherné realistické obrazy, ktoré verne odrážali realitu. To jest, vedel krásne kresliť. A potom začal s trollingom - s tými puzzle geometrickými obrazmi. Alebo táto čiernobiela detská čmáraninka. Ak sa výtvarné umenie uberalo v priebehu histórie úchylným smerom, tak Pablo iba pritlačil na pílu, aby tú šialenú tendenciu zviditeľnil.
Upravené 26. 12. 2021 o 19:26

Don Quijote a Pablo Picasso


Príde mi to tak, že Pablo P. si začal robiť z ľudí srandu, že bol najväčším trollom medzi maliarmi. Ide o to, že on spočiatku kreslil nádherné realistické obrazy, ktoré verne odrážali realitu.
Zobrazená realita v umění jako kritérium pravdy, kvality? 100% ne.
Jestli chceš realitu, tak fotografie je taky umění, realistu neurazí.


Za uměním je víc než realita, vnitřní nastavení, projev ducha, můžeš prožít pocity, příběh - bolest, radost, touhu..., ale musíš mít klíče, vidět, cítit - nebejt pařez, pomůže aspoň trochu znát autora, vědět co dílo zobrazuje. Dneska je všechno rychlejší a jednoduší, pro jednoduché, umění má povznášet, jinak skončíme jako ve filmu Vendeta.


Čas nehraje v umění roli, dál inspiruje, vypráví, Don Quijote o člověku(pro realistu blázen), pro snílka symbol rovné páteře a statečnosti, navíc ta kresba není čmáranice, má hloubku.


Don Quijote 74%
Sovětský svaz Don Kichot
Historický / Drama
Sovětský svaz, 1957, 110 min
Režie: Grigorij Kozincev
Předloha: Miguel de Cervantes y Saavedra (kniha)

Don Quijote - Drama 1957 CZ dab.mp4
https://ulozto.cz/file/mxpPD4d0RPxN/don-quijote-drama-1957-cz-dab-dublsoft-mp4#!ZGuxLwR2AJZjLzD4BGx3AzDkAmSzLx54HSWzL2qiqIA0oJV3AD==


Pablo Picasso (1881 – 1973). Syn profesora malby, v jehož díle je obsažena celá pouť moderního malířství. Vytvořil nový styl – kubismus – který se v různé míře objevoval ve všech jeho dílech. Spektrum jeho maleb je totiž velice různorodé (bylo identifikováno až na 40 různých tvůrčích období) a rozsáhlé (představuje 35000 prací). Zařadit Picassa do nějaké pomyslné škatulky je proto nemožné.


Guernica
Picasso práci odkládal, impulsem se mu nakonec stalo vybombardování města Guernica, které se odehrálo 26. dubna 1937.

Bombardování Guerniky za španělské občanské války, malba je syntézou všech jeho uměleckých období – realismu, modrého a růžového období, kubismu, surrealismu, expresionismu, atd., výkřik nad pošlapáním základním lidských hodnot, který je zřetelně nadčasový a bohužel platný i dnes.
„Syřané při svých demonstracích nesli fotografie tohoto obrazu a pokoušeli se tím říci, že války v Sýrii je už dost,“
Zdroj: https://www.idnes.cz/kultura/vytvarne-umeni/guernica-picasso-80-let.A170407_125355_vytvarne-umeni_ts


navíc malovat může každý, stejně jako vařit, trocha Lásky a je z tebe umělec jako RATATOUILLE


Don Quijote a Pablo Picasso [quote="pid:49808, uid:6"]Príde mi to tak, že Pablo P. si začal robiť z ľudí srandu, že bol najväčším trollom medzi maliarmi. Ide o to, že on spočiatku kreslil nádherné realistické obrazy, ktoré verne odrážali realitu.[/quote]Zobrazená realita v umění jako kritérium pravdy, kvality? 100% ne. Jestli chceš realitu, tak fotografie je taky umění, realistu neurazí. Za uměním je víc než realita, vnitřní nastavení, projev ducha, můžeš prožít pocity, příběh - bolest, radost, touhu..., ale musíš mít klíče, vidět, cítit - nebejt pařez, pomůže aspoň trochu znát autora, vědět co dílo zobrazuje. Dneska je všechno rychlejší a jednoduší, pro jednoduché, umění má povznášet, jinak skončíme jako ve filmu Vendeta. Čas nehraje v umění roli, dál inspiruje, vypráví, Don Quijote o člověku(pro realistu blázen), pro snílka symbol rovné páteře a statečnosti, navíc ta kresba není čmáranice, má hloubku. Don Quijote 74% Sovětský svaz Don Kichot Historický / Drama Sovětský svaz, 1957, 110 min Režie: Grigorij Kozincev Předloha: Miguel de Cervantes y Saavedra (kniha) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNjZmYTZhNGEtZmE1Ni00M2ZiLTk5YjktMTliNzYxNDIxNjM4XkEyXkFqcGdeQXVyNjg3MTIwODI@._V1_.jpg Don Quijote - Drama 1957 CZ dab.mp4 https://ulozto.cz/file/mxpPD4d0RPxN/don-quijote-drama-1957-cz-dab-dublsoft-mp4#!ZGuxLwR2AJZjLzD4BGx3AzDkAmSzLx54HSWzL2qiqIA0oJV3AD== Pablo Picasso (1881 – 1973). Syn profesora malby, v jehož díle je obsažena celá pouť moderního malířství. Vytvořil nový styl – kubismus – který se v různé míře objevoval ve všech jeho dílech. Spektrum jeho maleb je totiž velice různorodé (bylo identifikováno až na 40 různých tvůrčích období) a rozsáhlé (představuje 35000 prací). Zařadit Picassa do nějaké pomyslné škatulky je proto nemožné. https://d3jkudlc7u70kh.cloudfront.net/picasso-fact.jpg Guernica Picasso práci odkládal, impulsem se mu nakonec stalo vybombardování města Guernica, které se odehrálo 26. dubna 1937. https://cbsnews2.cbsistatic.com/hub/i/r/2021/02/25/394cc083-030c-4b5a-8925-387b523b6e1d/thumbnail/640x307/af182b1676ee59b63e7386f4981f8818/gettyimages-85560473-copy.jpg Bombardování Guerniky za španělské občanské války, malba je syntézou všech jeho uměleckých období – realismu, modrého a růžového období, kubismu, surrealismu, expresionismu, atd., výkřik nad pošlapáním základním lidských hodnot, který je zřetelně nadčasový a bohužel platný i dnes. „Syřané při svých demonstracích nesli fotografie tohoto obrazu a pokoušeli se tím říci, že války v Sýrii je už dost,“ Zdroj: https://www.idnes.cz/kultura/vytvarne-umeni/guernica-picasso-80-let.A170407_125355_vytvarne-umeni_ts navíc malovat může každý, stejně jako vařit, trocha Lásky a je z tebe umělec jako RATATOUILLE

Výtvarné umenie môže byť aj zbraň v informačnej vojne, a už bolo takto použité neraz.


Výtvarné umenie môže byť aj zbraň v informačnej vojne, a už bolo takto použité neraz.

navíc malovat může každý, stejně jako vařit, trocha Lásky a je z tebe umělec jako RATATOUILLE

Áno, variť môže každý, len nie každý navarí kvalitné a hodnotné jedlo. RATATOUILLE je v preklade z francúzštiny "gebuzina". Kým v rodine to členovia ešte ako tak tolerujú, tak gastrobiznis je nekompromisný a nikomu žiadne chyby neodpustí. Kto nevie variť, ten sa nepresadí. Čo sa však o výtvarnom umení nedá povedať: existujú na to aj rôzne vtipy a paródie. Stačí mať výtvarných podporu kritikov a je možné predať aj obraz s bielym plátnom (na spôsob "cisárových nových šiat" ), alebo rôzne mazanice - náhodne rozliate farby. Sú šialenci, čo skúšajú maľovať prsnou bradavkou, alebo slzným kanálikom oka.
To, aké šialenosti sú bohatí ľudia ochotní kupovať v galériách a na akcii, iba zrkadlí to, nakoľko výtvarné umenie v spoločnosti degradovalo a nakoľko sa stalo prostriedkom na rozmývanie mravnosti ľudí.


[quote="pid:49852, uid:641"]navíc malovat může každý, stejně jako vařit, trocha Lásky a je z tebe umělec jako RATATOUILLE[/quote] Áno, variť môže každý, len nie každý navarí kvalitné a hodnotné jedlo. RATATOUILLE je v preklade z francúzštiny "gebuzina". Kým v rodine to členovia ešte ako tak tolerujú, tak gastrobiznis je nekompromisný a nikomu žiadne chyby neodpustí. Kto nevie variť, ten sa nepresadí. Čo sa však o výtvarnom umení nedá povedať: existujú na to aj rôzne vtipy a paródie. Stačí mať výtvarných podporu kritikov a je možné predať aj obraz s bielym plátnom (na spôsob "cisárových nových šiat" ), alebo rôzne mazanice - náhodne rozliate farby. Sú šialenci, čo skúšajú maľovať prsnou bradavkou, alebo slzným kanálikom oka. To, aké šialenosti sú bohatí ľudia ochotní kupovať v galériách a na akcii, iba zrkadlí to, nakoľko výtvarné umenie v spoločnosti degradovalo a nakoľko sa stalo prostriedkom na rozmývanie mravnosti ľudí.
Upravené 27. 12. 2021 o 22:09

Premiéru 3-dielnej rozhlasovej dramatizácie románu Vojna a mier od Leva Nikolajeviča Tolstého vysiela rádio Devín v dňoch 27. - 29.12.2021 zakaždým od 20:00 hod.:


https://devin.rtvs.sk/clanky/rozhlasova-tvorba/277852/rozhlasova-hra-l-n-tolstoj-vojna-a-mier-1-3


Premiéru 3-dielnej rozhlasovej dramatizácie románu Vojna a mier od Leva Nikolajeviča Tolstého vysiela rádio Devín v dňoch 27. - 29.12.2021 zakaždým od 20:00 hod.: https://devin.rtvs.sk/clanky/rozhlasova-tvorba/277852/rozhlasova-hra-l-n-tolstoj-vojna-a-mier-1-3

Souhlasím proti tomu smile

Výtvarné umenie môže byť aj zbraň v informačnej vojne, a už bolo takto použité neraz.
, můžeš konkrétněji, protože takhle jsi nic neřekl, kancléř z Vendety to viděl stejně jako ty, umění ho děsilo, ohrožovalo, před čím nás chráníš?
Zkusím ti popsat rozdíl mezi uměním a programováním. Trochu aktuálně, něco co může pobrat každý


K zemi hleď!(to příkaz pro ovečky)
USA Don't Look
Komedie / Drama / Sci-Fi / Katastrofický
USA, 2021, 145 min
https://www.csfd.cz/film/906706-k-zemi-hled/prehled/
Obsah
Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá.
zkouška: kolikrát už nás děsili: skoro, těsně, teď už skoro, příště, komety, Irán, Čína, Islám, klima, nezaměstnanost, korona, trans, fans, co jsme z toho zatím ovlivnili my? Kolikrát ještě? Kromě strachu, který živí zlo, nenávist. Když nejdou zabít hromady lidí najednou válkou nebo nemocí, musí se energie zla pumpovat jinak, zabít(obětovat) lidi strachem, někdy stačí hodně zvířat najednou nebo ptáků.


Hodnocení: Leonardo DiCaprio je "tygr, šelma, bazilišek" bažiny, to by mělo stačit člověku s pamětí více jak +-14 dní na hodnocení, když si myslel, že je no.1, tak mu Putin na setkání 2016 ukázal jak se plete, kam patří, dnes tady na webu čtu, že je to zajímavej film, vážně? Když tohle nestačí jako informace o odpadu a programování, tak trochu logiky. Žádná kometa ani nic jinýho do naší planety nenarazí, nic ji nezničí kromě lidí, bude se dál točit, to spíš lhostejnost, mamon, strach, nenávist vůči sobě přivede lidi k záhubě. Samozřejmě se na film K zemi hleď! může kouknout každý, ale měl by mít klíče. Mozaika/kaleidoskop
Leonardo DiCaprio a film “Zmrtvýchvstání”

https://aeronet.cz/news/putine-zachran-svet-co-spojuje-l-dicapria-a-v-putina-o-zmrtvychvstani-a-napadl-tygr-amur-kozu-timur/
Asi takto se dá shrnout článek:
Leonardo DiCaprio: “Je třeba zachránit tygry z Wall Streat, Titanic i kozy”. Vladimír Putin: “Dost bylo tygrů, kteří žerou kozy”.


2). Podobenství - Matrix4 - ‎ Matrice Vzkříšení ‎
The Matrix 4 (pracovní název)
Akční / Sci-Fi
USA, 2021, 148 min
Režie: Lana Wachowski
KSB porno s 1000 000 + 1 symbol navíc, nelíbil se? zrcadlo často odráží to co nechceme vidět


The Matrix 4 : Resurrections (2021)
https://online.sktorrent.eu/video/20470/the-matrix-4-resurrections-2021
Tenhle svět se změní jen tehdy, pokud si lidé uvědomí, že ta šelma není někde ve vesmíru nebo jinde, ale v hlavě, v nás(člověk člověku vlkem nebo sobcem). Program loutkovodiče trousí hovínka, flitry jako falešnou kouřovou stopu, clonu, motýlci(ovečky programu Monarch = Mk Ultra) poletují a sbírají, nasávají nektar, slepí vedou slepé do propasti, nikoho nenapadne nehrát hru na pyramidu.

Štastnou cestu.
Trocha sociální magie na závěr, pro uspání, pozitivní emoci vrátit, jako ve zprávách po vraždách a násilí, jak radí Média v závěru Matrixu 4: Koťátka smile

Podle Slovníku spisovného jazyka českého je medium, množné číslo média, zprostředkující osoba, prostředí, činitel, výplň prostoru nebo látka, ve které je předmět uložen(v překladu: náplň v líhních matrixu).


Brou


Souhlasím proti tomu :) [quote="pid:49978, uid:6"]Výtvarné umenie môže byť aj zbraň v informačnej vojne, a už bolo takto použité neraz.[/quote], můžeš konkrétněji, protože takhle jsi nic neřekl, kancléř z Vendety to viděl stejně jako ty, umění ho děsilo, ohrožovalo, před čím nás chráníš? Zkusím ti popsat rozdíl mezi uměním a programováním. Trochu aktuálně, něco co může pobrat každý https://www.fandimefilmu.cz/files/images/2021/09/08/facebook_637t9mrv60u5xtlh.jpg K zemi hleď!(to příkaz pro ovečky) USA Don't Look Komedie / Drama / Sci-Fi / Katastrofický USA, 2021, 145 min https://www.csfd.cz/film/906706-k-zemi-hled/prehled/ Obsah Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. https://epochaplus.cz/wp-content/uploads/2018/11/shutterstock_629729318-768x530.jpg zkouška: kolikrát už nás děsili: skoro, těsně, teď už skoro, příště, komety, Irán, Čína, Islám, klima, nezaměstnanost, korona, trans, fans, co jsme z toho zatím ovlivnili my? Kolikrát ještě? Kromě strachu, který živí zlo, nenávist. Když nejdou zabít hromady lidí najednou válkou nebo nemocí, musí se energie zla pumpovat jinak, zabít(obětovat) lidi strachem, někdy stačí hodně zvířat najednou nebo ptáků. Hodnocení: Leonardo DiCaprio je "tygr, šelma, bazilišek" bažiny, to by mělo stačit člověku s pamětí více jak +-14 dní na hodnocení, když si myslel, že je no.1, tak mu Putin na setkání 2016 ukázal jak se plete, kam patří, dnes tady na webu čtu, že je to zajímavej film, vážně? Když tohle nestačí jako informace o odpadu a programování, tak trochu logiky. Žádná kometa ani nic jinýho do naší planety nenarazí, nic ji nezničí kromě lidí, bude se dál točit, to spíš lhostejnost, mamon, strach, nenávist vůči sobě přivede lidi k záhubě. Samozřejmě se na film K zemi hleď! může kouknout každý, ale měl by mít klíče. Mozaika/kaleidoskop Leonardo DiCaprio a film “Zmrtvýchvstání” https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Di_Kaprio.jpg https://aeronet.cz/news/putine-zachran-svet-co-spojuje-l-dicapria-a-v-putina-o-zmrtvychvstani-a-napadl-tygr-amur-kozu-timur/ Asi takto se dá shrnout článek: Leonardo DiCaprio: “Je třeba zachránit tygry z Wall Streat, Titanic i kozy”. Vladimír Putin: “Dost bylo tygrů, kteří žerou kozy”. 2). Podobenství - Matrix4 - ‎ Matrice Vzkříšení ‎ The Matrix 4 (pracovní název) Akční / Sci-Fi USA, 2021, 148 min Režie: Lana Wachowski KSB porno s 1000 000 + 1 symbol navíc, nelíbil se? zrcadlo často odráží to co nechceme vidět https://www.out.com/sites/default/files/matrix-4-resurrections-trailer-gay-lgbtq-actors-neil-patrick-harris-jonathan-groff.jpg The Matrix 4 : Resurrections (2021) https://online.sktorrent.eu/video/20470/the-matrix-4-resurrections-2021 Tenhle svět se změní jen tehdy, pokud si lidé uvědomí, že ta šelma není někde ve vesmíru nebo jinde, ale v hlavě, v nás(člověk člověku vlkem nebo sobcem). Program loutkovodiče trousí hovínka, flitry jako falešnou kouřovou stopu, clonu, motýlci(ovečky programu Monarch = Mk Ultra) poletují a sbírají, nasávají nektar, slepí vedou slepé do propasti, nikoho nenapadne nehrát hru na pyramidu. https://st.depositphotos.com/1026266/3882/i/600/depositphotos_38826413-stock-photo-modern-cyber-woman-with-matrix.jpg Štastnou cestu. Trocha sociální magie na závěr, pro uspání, pozitivní emoci vrátit, jako ve zprávách po vraždách a násilí, jak radí Média v závěru Matrixu 4: Koťátka :) https://www.primamama.cz/_obchody/primamama.shop5.cz/prilohy/2117/art-puzzle-puzzle-kotatka-500-dilku.jpg.big.jpg Podle Slovníku spisovného jazyka českého je medium, množné číslo média, zprostředkující osoba, prostředí, činitel, výplň prostoru nebo látka, ve které je předmět uložen(v překladu: náplň v líhních matrixu). Brou
Upravené 28. 12. 2021 o 00:29

Tenhle svět se změní jen tehdy, pokud si lidé uvědomí, že ta šelma není někde ve vesmíru nebo jinde, ale v hlavě, v nás(člověk člověku vlkem nebo sobcem).

„Ak si každý z nás neuvedomí tú šelmu, fašizmus v sebe, nastane Božie dopustenie a každá šelma tým znakom Šelmy bude ociachovaná – žiadna šelma tomu neunikne!“ viac tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/17/snp-pokracovanie-tri/


[quote="pid:49991, uid:641"]Tenhle svět se změní jen tehdy, pokud si lidé uvědomí, že ta šelma není někde ve vesmíru nebo jinde, ale v hlavě, v nás(člověk člověku vlkem nebo sobcem).[/quote] „Ak si každý z nás neuvedomí tú šelmu, fašizmus v sebe, nastane Božie dopustenie a každá šelma tým znakom Šelmy bude ociachovaná – žiadna šelma tomu neunikne!“ viac tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/17/snp-pokracovanie-tri/

, můžeš konkrétněji, protože takhle jsi nic neřekl, kancléř z Vendety to viděl stejně jako ty, umění ho děsilo, ohrožovalo, před čím nás chráníš?

Nepriamo sa o tom zmieňujú hrubé knihy KSB, a aj Pjakin sa o tom rozrozprával v minulých videách.


V skutočnosti na tom nie je nič zvláštne. Obraz aj zvuk sú nosičmi informácie, a informácia môže mať rozvojový alebo degradačný účinok na spoločnosť. U hovorovej reči, prednášok, článkov je to úplne zjavné a vidí to takmer každý, aký má daný text vplyv. V hudbe, sochárstve, maliarstve je informácia viacej maskovaná a nie každý si musí uvedomiť ich mravnú hodnotu a možný dopad na ľudskú psychiku, na ľudské hodnoty.


Hudba je rezonátorom emócií. Čím je hudba pestrejšia, tým viacej druhov emócii dokáže v človeku prebudiť. To je prípad prevažne vážnej hudby. Práve preto sa aj vážna hudba používa ako hudobný doprovod rôznych filmov v emočne vybudených scénach.
Sú hudobné žánre, ktoré sa špecializujú len na romantické emócie (pop). Sú žanre, ktoré sa špecializujú na emócie rebelstva, opovrhovania systémom (rap). A sú žanre, ktoré sa špecializujú na ešte temnejšie emócie (metal a pod.)
Asi si vieš domyslieť, aký môže mať dopad na človeka to, keď počúva stále žáner, ktorý mu vytvára negatívne naladenie. Ide o to, že v emočne vybudenej nálade človek inak reaguje. Ak je takáto nálada prevažujúca, tak môže preformátovať postupne jeho životné hodnoty. Človek skrátka reaguje na tlak prostredia (vrátane toho vnútorného) a prispôsobuje sa podmienkam. Niekto viac, niekto menej.


Ruské slovo "umelec" opisuje človeka, ktorý je veľmi zručný, šikovný. Má iný význam ako slovenské slovo "umelec". Napriek tomu významovo rozširuje aj naše slová "umelec, umenie". Umenie je predsa to, čo človek dostáva darom Zhora. Nedá sa to jednoducho naučiť, ako "cudzí jazyk", "šoférovať auto", "variť" - hoci aj tam sa môže prejavovať umenie, ak to dokáže robiť majstrovsky dobre.


Mňa umenie nedesí, ale nadchýňa: napríklad antické sochy, kde človek žasne nad majstrovstvom detailov, kde nechápe, ako niektorí dokázali vytesať neuveriteľné 3D plastiky, napr. so priesvitným závojom. Nádherné sú napríklad maľby v sixtínskej kaplnke. Maľby ruských peredvižnikov - obrazy s dušou, ktoré zobrazujú širokú paletu emocii ľudí zobrazených na obrazoch.
Aj keď napríklad impresionizmus je z môjho pohľadu už nižší level, ale stále tieto obrazy vyjadrujú mnohé emócie. Napr. van gogove obrazy.
Surrealizmus mi veľa nehovorí, zobrazuje výjavy akoby zo sveta šialených snov. V čom je takéto "umenie" užitočné spoločnosti, v čom pomáha jedincovom? Možno v niečom áno, ale pripadá mi to podobné, ako keby som hľadal spoločenské pozitíva LGBT komunity. Pokrivený obraz reality je aj tam, aj tam.
A čo sa týka "abstraktného umenia", ktoré takisto nijako ani náznakom neodráža realitu, životné procesy, tak potenciálnu škodlivosť vidím minimálne v nasledovnom: kým kedysi maliari skutočne kreslili realitu a robili to majstrovsky, tak jednak ich umenie malo hodnotu, bolo hodné peňazí sa tie mesiace práce, kým obraz bol dokončený. Okrem toho takýto obraz hol historickým artefaktom, "fotografiou" - svedkom doby, jej ducha, historickým dokladom.
Ak nová doba maximálne zjednodušila cestu do komunity maliarov, a otvorila Overton, aby za umenie mohlo byť označené niečo, čo sa dá hodiť na plátno za hodinu a menej, alebo čo možno vytvoriť náhodným rozptyľovaním farieb po plátne, alebo dokonca kostrbatá "detská" kresba dospelého človeka, či nebodaj prázdny obraz s čiernou machuľou (také obrazy reálne existujú a sú ponúkané za nemravné ceny) - tak tým podkopáva mravnosť maliarov, keď ich vystavuje situácii, že aj bez práce (nemusí maľovať dva mesiace alebo stačí hodina) môžu zarobiť slušné peniaze. Nie je to posúvanie pojmových hraníc a demoralizácia spoločnosti, ak naučíš ľudí, aby prestali za umenie považovať niečo, čo človek robí majstrovsky a výnimočne dobre a kvalitne, ale začnú umením nazývať akúkoľvek maliarsku, hudobnú či divadelnú činnosť? To je cesta do pekla! Presne takýmto overtonom sa v divadle dnes označujú umením rôzne perverzné ohavnosti (nahí herci predvádzajúci perverzný dej. Alebo kapela "pussy riot" robiaca "umenie" v pravoslávnom kostole)
https://www.vimo.sk/watch/8nxXkn2rRqZuqB6


Keď v maliarstve začali obrazy odrážať pokrivenú realitu (kubizmus), halucinácie (surrealizmus) a neskôr aj úplne abstrakcie, bolo to prejavom toho, že liberalizmus prenikol aj do tohto odvetvia ľudskej tvorivosti.
Tak ako liberalizmus rozvoľňuje mravnosť v politike, ekonomike, spoločenských vzťahoch, tak podobne to robí aj v umení, kde rozvoľňuje nároky na tvorivú činnosť a rôzne lacné dekorácie, halucinogénne výjavy a lacné abstrakcie dáva na úroveň cenných umeleckých diel, ktoré sú skutočne prejavom maliarskeho majstrovstva. Tým nepriamo krivý ich mravnosť.


Odbočka: prečo je v KSB získavanie peňazí cez tipovanie v lotérii, cez tipovanie v stávkových spoločnostiach na šport, cez rôzne vedomostné televízne súťaže, kde sa hraje o peniaze, cez obchodovanie s akciami - považované za nemravné? Prečo by to študent KSB nemal robiť?
Skrátka, je to spôsob ako zarábať peniaze aj bez práce, a človek takto dáva zlý spoločenský príklad. Mravne rozmýva spoločnosť.
A podobná degradácia môže prebiehať aj cez umenie, ak posunieš pojmové hranice a naučíš ľudí, aby za umenie považovali všelijaké lacné diela.


Potom sa stáva aj to, že grafik si za výrobu loga, ktoré v grafickom editore vyrobí za polhodinku, zapýta niekoľko desiatok tisíc eur. Je to tunel ako hrom, ale dnes sa umením a duchovným vlastníctvom nazýva kadečo, čo znižuje tlak na svedomie, ktoré by malo brániť pýtať si peniaze prakticky zadarmo.


Dokonca aj v Číne výraz Kung fu vyjadruje majstrovstvo v akejkoľvek činnosti, nielen v bojových umeniach. Kung fu je to, keď človek niečomu venuje dostatok energie a času, a dotiahne svoju remeselnú činnosť do dokonalosti.


[quote="pid:49991, uid:641"], můžeš konkrétněji, protože takhle jsi nic neřekl, kancléř z Vendety to viděl stejně jako ty, umění ho děsilo, ohrožovalo, před čím nás chráníš?[/quote] Nepriamo sa o tom zmieňujú hrubé knihy KSB, a aj Pjakin sa o tom rozrozprával v minulých videách. V skutočnosti na tom nie je nič zvláštne. Obraz aj zvuk sú nosičmi informácie, a informácia môže mať rozvojový alebo degradačný účinok na spoločnosť. U hovorovej reči, prednášok, článkov je to úplne zjavné a vidí to takmer každý, aký má daný text vplyv. V hudbe, sochárstve, maliarstve je informácia viacej maskovaná a nie každý si musí uvedomiť ich mravnú hodnotu a možný dopad na ľudskú psychiku, na ľudské hodnoty. Hudba je rezonátorom emócií. Čím je hudba pestrejšia, tým viacej druhov emócii dokáže v človeku prebudiť. To je prípad prevažne vážnej hudby. Práve preto sa aj vážna hudba používa ako hudobný doprovod rôznych filmov v emočne vybudených scénach. Sú hudobné žánre, ktoré sa špecializujú len na romantické emócie (pop). Sú žanre, ktoré sa špecializujú na emócie rebelstva, opovrhovania systémom (rap). A sú žanre, ktoré sa špecializujú na ešte temnejšie emócie (metal a pod.) Asi si vieš domyslieť, aký môže mať dopad na človeka to, keď počúva stále žáner, ktorý mu vytvára negatívne naladenie. Ide o to, že v emočne vybudenej nálade človek inak reaguje. Ak je takáto nálada prevažujúca, tak môže preformátovať postupne jeho životné hodnoty. Človek skrátka reaguje na tlak prostredia (vrátane toho vnútorného) a prispôsobuje sa podmienkam. Niekto viac, niekto menej. Ruské slovo "umelec" opisuje človeka, ktorý je veľmi zručný, šikovný. Má iný význam ako slovenské slovo "umelec". Napriek tomu významovo rozširuje aj naše slová "umelec, umenie". Umenie je predsa to, čo človek dostáva darom Zhora. Nedá sa to jednoducho naučiť, ako "cudzí jazyk", "šoférovať auto", "variť" - hoci aj tam sa môže prejavovať umenie, ak to dokáže robiť majstrovsky dobre. Mňa umenie nedesí, ale nadchýňa: napríklad antické sochy, kde človek žasne nad majstrovstvom detailov, kde nechápe, ako niektorí dokázali vytesať neuveriteľné 3D plastiky, napr. so priesvitným závojom. Nádherné sú napríklad maľby v sixtínskej kaplnke. Maľby ruských peredvižnikov - obrazy s dušou, ktoré zobrazujú širokú paletu emocii ľudí zobrazených na obrazoch. Aj keď napríklad impresionizmus je z môjho pohľadu už nižší level, ale stále tieto obrazy vyjadrujú mnohé emócie. Napr. van gogove obrazy. Surrealizmus mi veľa nehovorí, zobrazuje výjavy akoby zo sveta šialených snov. V čom je takéto "umenie" užitočné spoločnosti, v čom pomáha jedincovom? Možno v niečom áno, ale pripadá mi to podobné, ako keby som hľadal spoločenské pozitíva LGBT komunity. Pokrivený obraz reality je aj tam, aj tam. A čo sa týka "abstraktného umenia", ktoré takisto nijako ani náznakom neodráža realitu, životné procesy, tak potenciálnu škodlivosť vidím minimálne v nasledovnom: kým kedysi maliari skutočne kreslili realitu a robili to majstrovsky, tak jednak ich umenie malo hodnotu, bolo hodné peňazí sa tie mesiace práce, kým obraz bol dokončený. Okrem toho takýto obraz hol historickým artefaktom, "fotografiou" - svedkom doby, jej ducha, historickým dokladom. Ak nová doba maximálne zjednodušila cestu do komunity maliarov, a otvorila Overton, aby za umenie mohlo byť označené niečo, čo sa dá hodiť na plátno za hodinu a menej, alebo čo možno vytvoriť náhodným rozptyľovaním farieb po plátne, alebo dokonca kostrbatá "detská" kresba dospelého človeka, či nebodaj prázdny obraz s čiernou machuľou (také obrazy reálne existujú a sú ponúkané za nemravné ceny) - tak tým podkopáva mravnosť maliarov, keď ich vystavuje situácii, že aj bez práce (nemusí maľovať dva mesiace alebo stačí hodina) môžu zarobiť slušné peniaze. Nie je to posúvanie pojmových hraníc a demoralizácia spoločnosti, ak naučíš ľudí, aby prestali za umenie považovať niečo, čo človek robí majstrovsky a výnimočne dobre a kvalitne, ale začnú umením nazývať akúkoľvek maliarsku, hudobnú či divadelnú činnosť? To je cesta do pekla! Presne takýmto overtonom sa v divadle dnes označujú umením rôzne perverzné ohavnosti (nahí herci predvádzajúci perverzný dej. Alebo kapela "pussy riot" robiaca "umenie" v pravoslávnom kostole) https://www.vimo.sk/watch/8nxXkn2rRqZuqB6 Keď v maliarstve začali obrazy odrážať pokrivenú realitu (kubizmus), halucinácie (surrealizmus) a neskôr aj úplne abstrakcie, bolo to prejavom toho, že liberalizmus prenikol aj do tohto odvetvia ľudskej tvorivosti. Tak ako liberalizmus rozvoľňuje mravnosť v politike, ekonomike, spoločenských vzťahoch, tak podobne to robí aj v umení, kde rozvoľňuje nároky na tvorivú činnosť a rôzne lacné dekorácie, halucinogénne výjavy a lacné abstrakcie dáva na úroveň cenných umeleckých diel, ktoré sú skutočne prejavom maliarskeho majstrovstva. Tým nepriamo krivý ich mravnosť. Odbočka: prečo je v KSB získavanie peňazí cez tipovanie v lotérii, cez tipovanie v stávkových spoločnostiach na šport, cez rôzne vedomostné televízne súťaže, kde sa hraje o peniaze, cez obchodovanie s akciami - považované za nemravné? Prečo by to študent KSB nemal robiť? Skrátka, je to spôsob ako zarábať peniaze aj bez práce, a človek takto dáva zlý spoločenský príklad. Mravne rozmýva spoločnosť. A podobná degradácia môže prebiehať aj cez umenie, ak posunieš pojmové hranice a naučíš ľudí, aby za umenie považovali všelijaké lacné diela. Potom sa stáva aj to, že grafik si za výrobu loga, ktoré v grafickom editore vyrobí za polhodinku, zapýta niekoľko desiatok tisíc eur. Je to tunel ako hrom, ale dnes sa umením a duchovným vlastníctvom nazýva kadečo, čo znižuje tlak na svedomie, ktoré by malo brániť pýtať si peniaze prakticky zadarmo. Dokonca aj v Číne výraz Kung fu vyjadruje majstrovstvo v akejkoľvek činnosti, nielen v bojových umeniach. Kung fu je to, keď človek niečomu venuje dostatok energie a času, a dotiahne svoju remeselnú činnosť do dokonalosti.
Upravené 28. 12. 2021 o 19:04

A podobná degradácia môže prebiehať aj cez umenie, ak posunieš pojmové hranice a naučíš ľudí, aby za umenie považovali všelijaké lacné diela.


A co díla, která zničíš hned jak je vytvoříš, je to umění? Já myslím, že ano. Je úplně jedno co tvoříš, po ovoci poznáte je, trocha písku a strčíš do kapsy vážené umělce, jde o to, co do toho dáváš, přítomný okamžik tvoření, touha, teorie, praxe a vždy aspoň špetka Lásky na dosolení smile
https://www.youtube.com/watch?v=P__gilcQEDA


3 987 912 zhlédnutí


Je jedno co děláš, tanec nebo hra na piano, musí tě to bavit, povznášet, to je celá psychologie umění, unese tě to nahoru(zvyšuješ si mravnost).


Kritika(stejně jako politika) je pro ty co nic nedávají, ale ví co je dobré pro všechny ostatní. Svět by byl hezčí bez kritiků, až zmizí, přestane se prosazovat kšeft a kýč. Jedna hloupá hláška hrajícímu dítěti, že tohle se mu nepovedlo možná zabije chuť něco začínat nadobro, už ho to nebaví, tvůrce se stáhne.


Vaření je taky umění, navíc zdravé a většinou ho vydržíš obdivovat jen pár minut smile
Vědět co, kdy, kolik...

Například beta karoten v mrkvi se aktivuje teprve trochou oleje a citrónu, celý kmín vytahuje zemitost, stahuje adrenalin z masa, houby stahují těžké kovy, koření a bylinky dávají sílu, léčí tělo a čistí póry, kurkuma odvápňuje šišinku, pepř a chilli ničí parazity a hlavně nezapomenout, že bez soli to nebude nikdy ono.


Ratatouille CSFD 85%
Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, 2007, 111 min
https://online.sktorrent.eu/video/3114/ratatouille-2007-csfd-85

RATATOUILLE - ‎DRUH ZELENINOVÉHO POKRMU‎, pro někoho "gebuzina" pro jiného návrat do dětství, změna úhlu pohledu, pařez zase kvete.


Dobrou chuť


[quote="pid:50063, uid:6"]A podobná degradácia môže prebiehať aj cez umenie, ak posunieš pojmové hranice a naučíš ľudí, aby za umenie považovali všelijaké lacné diela.[/quote] A co díla, která zničíš hned jak je vytvoříš, je to umění? Já myslím, že ano. Je úplně jedno co tvoříš, po ovoci poznáte je, trocha písku a strčíš do kapsy vážené umělce, jde o to, co do toho dáváš, přítomný okamžik tvoření, touha, teorie, praxe a vždy aspoň špetka Lásky na dosolení :) https://www.youtube.com/watch?v=P__gilcQEDA 3 987 912 zhlédnutí Je jedno co děláš, tanec nebo hra na piano, musí tě to bavit, povznášet, to je celá psychologie umění, unese tě to nahoru(zvyšuješ si mravnost). Kritika(stejně jako politika) je pro ty co nic nedávají, ale ví co je dobré pro všechny ostatní. Svět by byl hezčí bez kritiků, až zmizí, přestane se prosazovat kšeft a kýč. Jedna hloupá hláška hrajícímu dítěti, že tohle se mu nepovedlo možná zabije chuť něco začínat nadobro, už ho to nebaví, tvůrce se stáhne. Vaření je taky umění, navíc zdravé a většinou ho vydržíš obdivovat jen pár minut :) Vědět co, kdy, kolik... https://www.ctidoma.cz/sites/default/files/styles/image_detail/public/imgs/19/zeleninove-pecene-ratatouille.jpg Například beta karoten v mrkvi se aktivuje teprve trochou oleje a citrónu, celý kmín vytahuje zemitost, stahuje adrenalin z masa, houby stahují těžké kovy, koření a bylinky dávají sílu, léčí tělo a čistí póry, kurkuma odvápňuje šišinku, pepř a chilli ničí parazity a hlavně nezapomenout, že bez soli to nebude nikdy ono. Ratatouille CSFD 85% Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy USA, 2007, 111 min https://online.sktorrent.eu/video/3114/ratatouille-2007-csfd-85 https://d27-a.sdn.cz/d_27/c_img_G_F/PkBx4.jpeg RATATOUILLE - ‎DRUH ZELENINOVÉHO POKRMU‎, pro někoho "gebuzina" pro jiného návrat do dětství, změna úhlu pohledu, pařez zase kvete. Dobrou chuť
Upravené 28. 12. 2021 o 20:26

Obraz aj zvuk sú nosičmi informácie, a informácia môže mať rozvojový alebo degradačný účinok na spoločnosť.
Asi potud by to...podle mě šlo. Dál už mícháš hrušky s jabkama. Horizont událostí a povrchní klouzání nejen po můzických oborech, může způsobit chtěně-nechtěnou refrakci odražené reality.


Ale jedno jsi trefil.....
Jackson Pollock na jednom vypečeným a vobřezaným kunst-mejdanu v Guggenheimově spirále dal do placu takovou histérku.
Víte co jsem musel vy hanební panhardi vytrpět, abych tady mohl vystavovat ty svý pneumatikama rozježděný plátna??? Hoblovat nějakou dobu tu nymfomanickou vnučku starýho Guggenheima. No řekněte, co je horšího než blbě vobřezaná nosatá nymfomanka.....


[quote="pid:50063, uid:6"]Obraz aj zvuk sú nosičmi informácie, a informácia môže mať rozvojový alebo degradačný účinok na spoločnosť.[/quote]Asi potud by to...podle mě šlo. Dál už mícháš hrušky s jabkama. Horizont událostí a povrchní klouzání nejen po můzických oborech, může způsobit chtěně-nechtěnou refrakci odražené reality. Ale jedno jsi trefil..... Jackson Pollock na jednom vypečeným a vobřezaným kunst-mejdanu v Guggenheimově spirále dal do placu takovou histérku. Víte co jsem musel vy hanební panhardi vytrpět, abych tady mohl vystavovat ty svý pneumatikama rozježděný plátna??? Hoblovat nějakou dobu tu nymfomanickou vnučku starýho Guggenheima. No řekněte, co je horšího než blbě vobřezaná nosatá nymfomanka.....

Vedi.Vini......

Upravené 28. 12. 2021 o 21:27

co je horšího než blbě vobřezaná nosatá nymfomanka.....
Já já to vím paní profesore, když není činný brzlík, to je vo moc horší než tvoje zvrácené představy o obřezávání, to už víc uvěřím tomu, že ty v teplákách nemáš žížalu, ale rozum a je jedno jestli si voříšek nebo s papírama R1A.
Di si zvracet ty svoje nechutnosti pod peřinu nebo na nwo.org(nic proti webu, ale 3 niky tam dělaj to samý), sem zase přijď až si vypláchneš hubu mýdlem...


SRDEČNÍ ČAKRA = BRZLÍK
Nedostatečná funkce srdeční čakry má za následek závislost na lásce a projevech uznání od druhých. Při disharmonické činnosti této čakry se stává člověk psychicky velmi křehkým a zlomí jej i malý neúspěch. Dlouhodobá špatná činnost může vést k citovému ochlazení, nezúčastněnosti až bezcitnosti. Oslabení této čakry má často základy v nešťastném dětství, pokud dítěti nebylo věnováno dost lásky a pozornosti nebo si muselo projít nějakou traumatizující událostí. Brzlík je z hormonálního hlediska nejvíce činný právě v raném věku. Dodává našemu tělu schopnost strávit mateřské mléko. Později se tato schopnost vytrácí a brzlík se místo toho podílí na dozrávání bílých krvinek. Tím posiluje i naši imunitu a celkovou odolnost těla.
https://magazin.biooo.cz/zdravi/zdravotni-problemy/cakry-a-hormonalni-zlazy/


Velký čaro-děj ti teď za hnilobu a plíseň bude na píšťalu hrát drahý Archale, jestli se tam poznáš nebo ne není důležité, jen se zaposlouchej, ta hudba je nádherná....


Volám Tě potřetí velký mistře Danieli, pouč nás, nech kohouta zakokrhat, Jitřenka už vstává...


Krysař - Daniel Landa - celé album
https://www.youtube.com/watch?v=xir0rQLnuMI


Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme


Veselé vánoce 2021


[quote="pid:50081, uid:190"]co je horšího než blbě vobřezaná nosatá nymfomanka.....[/quote]Já já to vím paní profesore, když není činný brzlík, to je vo moc horší než tvoje zvrácené představy o obřezávání, to už víc uvěřím tomu, že ty v teplákách nemáš žížalu, ale rozum a je jedno jestli si voříšek nebo s papírama R1A. Di si zvracet ty svoje nechutnosti pod peřinu nebo na nwo.org(nic proti webu, ale 3 niky tam dělaj to samý), sem zase přijď až si vypláchneš hubu mýdlem... https://cdn.biooo.cz/images/magazine/cakry-a-hormonalni-zlazy-2.jpg SRDEČNÍ ČAKRA = BRZLÍK Nedostatečná funkce srdeční čakry má za následek závislost na lásce a projevech uznání od druhých. Při disharmonické činnosti této čakry se stává člověk psychicky velmi křehkým a zlomí jej i malý neúspěch. Dlouhodobá špatná činnost může vést k citovému ochlazení, nezúčastněnosti až bezcitnosti. Oslabení této čakry má často základy v nešťastném dětství, pokud dítěti nebylo věnováno dost lásky a pozornosti nebo si muselo projít nějakou traumatizující událostí. Brzlík je z hormonálního hlediska nejvíce činný právě v raném věku. Dodává našemu tělu schopnost strávit mateřské mléko. Později se tato schopnost vytrácí a brzlík se místo toho podílí na dozrávání bílých krvinek. Tím posiluje i naši imunitu a celkovou odolnost těla. https://magazin.biooo.cz/zdravi/zdravotni-problemy/cakry-a-hormonalni-zlazy/ Velký čaro-děj ti teď za hnilobu a plíseň bude na píšťalu hrát drahý Archale, jestli se tam poznáš nebo ne není důležité, jen se zaposlouchej, ta hudba je nádherná.... Volám Tě potřetí velký mistře Danieli, pouč nás, nech kohouta zakokrhat, Jitřenka už vstává... Krysař - Daniel Landa - celé album https://www.youtube.com/watch?v=xir0rQLnuMI Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme Veselé vánoce 2021

Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme

No jak to udělat
aby to nebyla jen fikce
a ani pravda
a přitom pěkná kanonáda...


Už jako malýmu soplovi
mě část brzlíku sebrali
prej na vědecký účely
že proč jsem vyhodil bačkory


[quote="pid:50099, uid:641"]Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme[/quote] No jak to udělat aby to nebyla jen fikce a ani pravda a přitom pěkná kanonáda... Už jako malýmu soplovi mě část brzlíku sebrali prej na vědecký účely že proč jsem vyhodil bačkory

Vedi.Vini......

Sin le Noble - Archal - Jardob. Tiene Istiny, nasvecovanej z rôznych uhlov, vďaka za ne.


když není činný brzlík, to je vo moc horší než tvoje zvrácené představy o obřezávání

Video k obriezke ako princípu: https://youtu.be/4dy97qDoB5Q


Epizóda z produkcie videa: Pri preklade titulkov ruská prekladateľka odmietla honorár s tým, že obsah je príliš dôležitý na to, aby si zaň vzala peniaze.
Naopak, prekladateľka do angličtiny, američanka židovského pôvodu, vyúčtovala dvojnásobok svojej bežnej sadzby. Tiež kvôli obsahu.


Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme

béé, céé


Strašné, tie blbé ovce si v kuse robia čo chcú.


Sin le Noble - Archal - Jardob. Tiene Istiny, nasvecovanej z rôznych uhlov, vďaka za ne. [quote="pid:50099, uid:641"]když není činný brzlík, to je vo moc horší než tvoje zvrácené představy o obřezávání[/quote] Video k obriezke ako princípu: https://youtu.be/4dy97qDoB5Q Epizóda z produkcie videa: Pri preklade titulkov ruská prekladateľka odmietla honorár s tým, že obsah je príliš dôležitý na to, aby si zaň vzala peniaze. Naopak, prekladateľka do angličtiny, američanka židovského pôvodu, vyúčtovala dvojnásobok svojej bežnej sadzby. Tiež kvôli obsahu. [quote="pid:50099, uid:641"]Upozornění: prosíme ovečky, aby nevstupovali za ohradu, hrozí pád do propasti. Na vyhlídkové plošině je zakázáno bečet a žvýkat, Děkujeme[/quote] béé, céé Strašné, tie blbé ovce si v kuse robia čo chcú.

béé, céé


Strašné, tie blbé ovce si v kuse robia čo chcú.


Je tu smutno, neveselo, ale kdyby...
ryby
https://www.youtube.com/watch?v=1qQQV97Fahs


2:47
Princové jsou na draka Kdyby se v komnatách
2 808 458 zhlédnutí


Kouzlo šlapání na hrábě je iluze, trik, odvedení pozornosti(vzteku) jinam.
Levou rukou odvádím pozornost, pravou tahám falešnou kartu z rukávu. Povodili si takhle Hitlera(Árijce - Němce, jejich trauma trvá dál, ještě ve třetí generaci), pak komunisty, teď si povodí všechny menšiny a jinakosti, krev poteče proudem a spravedlivý hněv dostane zase volnou ruku(národovci, Slované, R1A, dosaď si co chceš), co bude pak nikoho moc netrápí, aby byla iluze dokonalá davu se předhodí pár židů, bankéřů, jinakostí.


Židům opět hrozí pogrom, protože už dříve dostali noty, že musí hrát svojí roli v resetu, odměna a trest, cukr a bič. Znají ovce, tak to vzali(židy vinní ze všeho, věděli jste, že ke všem těm hrůzám ještě žerou vlastní dětismile), někteří horliví se namočili a ti rádi nakonec stáhnou ostatní sebou do propasti, třeba ve zmatku utečou.
Výsledek je, že dav přesně ví kdo je nepřítel, žid, černoch, islám, jiný názor, že je to malý človíček v brýlích, kdo uvěřil triku, ovce nerozezná.
Hoď kamenem, ostatní se přidají.
Istina je, že vina je o člověku, ne o víře nebo barvě, kdo se pustí nenávisti pozná viníky, davu je to jedno.


Tak já jsem vás chtěl ještě vidět při jídle a myslím, že by to šlo...vy


Světáci
Komedie / Hudební
Československo, 1969, 99 min
Režie: Zdeněk Podskalský st.
Scénář: Vratislav Blažek
https://online.sktorrent.eu/video/10655/svetaci-1969-cz-csfd-87

Hřeším, hřeším a co je na tom k....


Matrix nevidíme, ani to, co se ve skutečnosti děje v sousedním městě, ale máme k tomu svůj postoj, taky moc rádi sledujeme fejky z vesmíru, ale dovnitř sebe se bojíme byť jen nakouknout...


Vánoce 2021


[quote="pid:50109, uid:663"]béé, céé Strašné, tie blbé ovce si v kuse robia čo chcú.[/quote] Je tu smutno, neveselo, ale kdyby... ryby https://www.youtube.com/watch?v=1qQQV97Fahs 2:47 Princové jsou na draka Kdyby se v komnatách 2 808 458 zhlédnutí Kouzlo šlapání na hrábě je iluze, trik, odvedení pozornosti(vzteku) jinam. Levou rukou odvádím pozornost, pravou tahám falešnou kartu z rukávu. Povodili si takhle Hitlera(Árijce - Němce, jejich trauma trvá dál, ještě ve třetí generaci), pak komunisty, teď si povodí všechny menšiny a jinakosti, krev poteče proudem a spravedlivý hněv dostane zase volnou ruku(národovci, Slované, R1A, dosaď si co chceš), co bude pak nikoho moc netrápí, aby byla iluze dokonalá davu se předhodí pár židů, bankéřů, jinakostí. Židům opět hrozí pogrom, protože už dříve dostali noty, že musí hrát svojí roli v resetu, odměna a trest, cukr a bič. Znají ovce, tak to vzali(židy vinní ze všeho, věděli jste, že ke všem těm hrůzám ještě žerou vlastní děti:)), někteří horliví se namočili a ti rádi nakonec stáhnou ostatní sebou do propasti, třeba ve zmatku utečou. Výsledek je, že dav přesně ví kdo je nepřítel, žid, černoch, islám, jiný názor, že je to malý človíček v brýlích, kdo uvěřil triku, ovce nerozezná. Hoď kamenem, ostatní se přidají. Istina je, že vina je o člověku, ne o víře nebo barvě, kdo se pustí nenávisti pozná viníky, davu je to jedno. Tak já jsem vás chtěl ještě vidět při jídle a myslím, že by to šlo...vy Světáci Komedie / Hudební Československo, 1969, 99 min Režie: Zdeněk Podskalský st. Scénář: Vratislav Blažek https://online.sktorrent.eu/video/10655/svetaci-1969-cz-csfd-87 https://www.hrad-rabi.cz/website/var/tmp/image-thumbnails/50000/54201/thumb__HeaderImageSmall/svetaci.jpeg Hřeším, hřeším a co je na tom k.... Matrix nevidíme, ani to, co se ve skutečnosti děje v sousedním městě, ale máme k tomu svůj postoj, taky moc rádi sledujeme fejky z vesmíru, ale dovnitř sebe se bojíme byť jen nakouknout... Vánoce 2021
Upravené 29. 12. 2021 o 13:49

A co díla, která zničíš hned jak je vytvoříš, je to umění? Já myslím, že ano. Je úplně jedno co tvoříš, po ovoci poznáte je, trocha písku a strčíš do kapsy vážené umělce, jde o to, co do toho dáváš, přítomný okamžik tvoření, touha, teorie, praxe a vždy aspoň špetka Lásky na dosolení
https://www.youtube.com/watch?v=P__gilcQEDA

Tie obrazy z piesku vo videu sú krásne smile


Podľa mňa sú dve hlavné kritériá, aby bolo možné niečo nazvať umením:


  1. musí zobrazovať majstrovskú úroveň ovládania remesla. V tom môže pomôcť buď talent alebo veľa veľa trpezlivej práce a skúseností.
  2. nesmie podkopávať mravnosť v spoločnosti.

Deti samozrejme treba podporovať v tvorivej činnosti, či už sa im darí viac alebo menej. Napríklad aj v krasokorčuľovaní sú dva druhy úspešných športovcov: jedným k úspechu dopomohol talent, a tým druhým trpezlivosť a vytrvalosť pri tréningoch.


Ten pokrm s názvom ratatouille som už jedol a chutil mi smile Ale ten preklad z francúzštiny som si nevycucal z prsta, naozaj to tak je:
61ccad2d659a0


[quote="pid:50076, uid:641"]A co díla, která zničíš hned jak je vytvoříš, je to umění? Já myslím, že ano. Je úplně jedno co tvoříš, po ovoci poznáte je, trocha písku a strčíš do kapsy vážené umělce, jde o to, co do toho dáváš, přítomný okamžik tvoření, touha, teorie, praxe a vždy aspoň špetka Lásky na dosolení https://www.youtube.com/watch?v=P__gilcQEDA [/quote] Tie obrazy z piesku vo videu sú krásne :) Podľa mňa sú dve hlavné kritériá, aby bolo možné niečo nazvať umením: 1. musí zobrazovať majstrovskú úroveň ovládania remesla. V tom môže pomôcť buď talent alebo veľa veľa trpezlivej práce a skúseností. 2. nesmie podkopávať mravnosť v spoločnosti. Deti samozrejme treba podporovať v tvorivej činnosti, či už sa im darí viac alebo menej. Napríklad aj v krasokorčuľovaní sú dva druhy úspešných športovcov: jedným k úspechu dopomohol talent, a tým druhým trpezlivosť a vytrvalosť pri tréningoch. Ten pokrm s názvom ratatouille som už jedol a chutil mi :) Ale ten preklad z francúzštiny som si nevycucal z prsta, naozaj to tak je: ![61ccad2d659a0](serve/attachment&path=61ccad2d659a0)

Tie obrazy z piesku vo videu sú krásne
Ano je to krásné, díváme se na tvůrce, jak tvoří v reálném čase = děj, tvůrce = dělá čáry, linky, obrazy. Obraz ve videu uvidí i ovce, ale větší obraz přesahující rámec okamžiku nebo života neuvidí. 4 miliony shlédnutí sypání písku a skoro všichni by si nakonec přáli umělcovu smrt jen proto, že dělá něco co oni neumí, třeba jen myšlenkou, stačí jim dát nějakou záminku(loutkovodič zatahá za provázek), něco pro naše ego co vydráždí emoce.
Všichni jsme čarodějové, to co nás pohání než dodýcháme je skryto uvnitř, tvoříme z naší podstaty(okamžiky svobody).
Nebo jsme častěji ovce, přežvykující informační šum, cokoliv najdeme za návnadu(včetně tzv. svobodných a nezávislých)?


Soubor emocí, intelektu a zkušeností by nás měl chránit, ale když jsme odpojeni od zdroje naše Letora vytvoří konstrukt ega tvořícího vždy faleš(psycholog z Matrixu), patří sem soutěživost, strach, nenávist, vášně a touhy, jedním slovem zvíře. Paměť je po odpojení soubor sraček chytající se autorit, imánů, knězů, guru, podvodníků a vlastních představ o dobru, tomu všemu jako mocní čarodějové dáváme pozornost a odevzdáváme svou moc tvůrce(souhlas, svobodná volba).


Zkouška váhou: kolik lidí milujete vs. kolika lidem na tomto světě přejete trest, odsuzujete, soudíte, hrajete otce Školastika?
Vesmír je dobrý, to lidi z něj dělají peklo, většina svým kaleidoskopem. Co jste věděli o světě něž vám to přinesla média a druzí "lidé"smilevčetně alternativy) a co jste z toho navařili?


Prodáváte dalším tvůrcům pojištění, šmejdy, falešnou naději(církve a kulty) nebo je trávíte chemií, radami, politikou(se mi líbil Vojtěch. jak ho vybrali do čela oveček, s tím číslem na svetru a kukučem Budu-línka ve světovém castingu Super stár smile). Škodíte?, pak čekejte přesně to co do toho dáte, stejně jako se kalí voda, vesmír přijme co do něj vkládáš a to taky vrátí.
Lidé jsou tupé ovce co svatouškují a přitom ničí sebe a ostatní. Naše představy o dobru jsou pořád jen Ego, to nám říká, že do nebe půjdu jenom já, já(možná ještě pár mých věrných, ostatní půjdou do pekla) a jestli ne, není bůh spravedlivý. Výsledek, faleš a po smrti facka, návrat(karma) zpátky na tento svět(karma je zdarma, protože sobě neplatíme), zapomnění a nové kolečko utrpení pro nás a taky pro ty, kteří uvěří našim bludům, to se to pak loutkovodičům panuje.


Jeden příklad(platí také pro všechny další rituály a náboženství včetně uctívání KSB a talismany): Židi a obřízka.
Stupidita některých ovcí mě nutí vytáhnout tuhle kartu, léčba hnusem.
Zvíře se řídí vášněmi, touhami, sny, sexuálním pudem(popleta Freud), zvíře nedokáže myslet, povznést se na člověka, tak další stupidita pasáčků(vykladačů písma) svého stádečka(vyvolených) vymyslela místo povznášení ducha věděním odřezávat části těla pro umrtvení vášní a směřovat tak vedení do hlavy, úkol uspět, ochrana rodu, přežití je důležitější než smýkání pudy. 99% lidí neví, že má v sobě alespoň malou část žida, tak bude nenávidět cokoliv jim loutkovodič naservíruje, třeba i sebe. Vždy jen malá část kultů praktikuje tyto zvyky("elity"smile), hodně věřících rituály nepraktikuje, ale straní se většinové zvířecí populaci, protože by to jinak znamenalo jejich zkázu, snaží se přežít a tak jsou v pasti stejně jako ostatní, říká se tomu v šachu Pat, nahánějí se po šachovnici bez šance vyhrát, boj bez konce, loutkovodič se smíchy za břicho popadá a když se dosměje ořeže na jedné i druhé straně suché větve a nové výhonky rašící mimo pařez, to vše rukama těchto figurek.
Jiné rody mají svoji cestu, po boji integrují zlo spojením protikladů, aby rozpustili nenávist(svatby bývalých nepřátel, ruská koncepce), progres a rozpuštění dogmat, konec ořezávání, pak může žít muslim vedle křesťana a žida v Lásce.


Probuď svůj "anál" říká svým dílem Lana(spoj se se Zemí kořenovou čakrou, přestaň nenávidět, nebuď ovládán), najdi sám sebe, svou pravou sílu, magnet bioenergie Lásky, pak magnet najde svůj proti-pól a dostane křídla(Tandem), boj se zlem se stane krátkým a mocným. Osvobození z matrixu, ráno, další šance, říká nejenom Lana(ve vlákně je víc stejných obrazů).
Nápověda: Putin řekl, že tu hydru porazíme jejími vlastními zbraněmi(napadlo někoho co všechno to znamená?), každý se bije tam kde stojí, vy možná nejste součástí revoluce, evoluce, nic netvoříte, ale nakonec se stejně ukáže kdo byl agent matrixu(rádoby klaďas a skákal z oken) a kdo je Člověk.


Tvrdá pomsta Jouzovy od Joža


Elán - Láska moja
16 367 801
https://www.youtube.com/watch?v=Sdq79KwPamQ


Zničí se ovce navzájem, nebo dorostou v Člověka?
Já říkám, že ráno je blízko...


Zootropolis: Město zvířat - CSFD 84% - 2o16 Cz dabing


https://online.sktorrent.eu/video/13281/zootropolis-m%C4%9Bsto-zv%C3%AD%C5%99at-csfd-84-2o16


Strach, kritici, šmejdi a pomatenci nevyhrají


[quote="pid:50207, uid:6"]Tie obrazy z piesku vo videu sú krásne[/quote]Ano je to krásné, díváme se na tvůrce, jak tvoří v reálném čase = děj, tvůrce = dělá čáry, linky, obrazy. Obraz ve videu uvidí i ovce, ale větší obraz přesahující rámec okamžiku nebo života neuvidí. 4 miliony shlédnutí sypání písku a skoro všichni by si nakonec přáli umělcovu smrt jen proto, že dělá něco co oni neumí, třeba jen myšlenkou, stačí jim dát nějakou záminku(loutkovodič zatahá za provázek), něco pro naše ego co vydráždí emoce. Všichni jsme čarodějové, to co nás pohání než dodýcháme je skryto uvnitř, tvoříme z naší podstaty(okamžiky svobody). Nebo jsme častěji ovce, přežvykující informační šum, cokoliv najdeme za návnadu(včetně tzv. svobodných a nezávislých)? Soubor emocí, intelektu a zkušeností by nás měl chránit, ale když jsme odpojeni od zdroje naše Letora vytvoří konstrukt ega tvořícího vždy faleš(psycholog z Matrixu), patří sem soutěživost, strach, nenávist, vášně a touhy, jedním slovem zvíře. Paměť je po odpojení soubor sraček chytající se autorit, imánů, knězů, guru, podvodníků a vlastních představ o dobru, tomu všemu jako mocní čarodějové dáváme pozornost a odevzdáváme svou moc tvůrce(souhlas, svobodná volba). Zkouška váhou: kolik lidí milujete vs. kolika lidem na tomto světě přejete trest, odsuzujete, soudíte, hrajete otce Školastika? Vesmír je dobrý, to lidi z něj dělají peklo, většina svým kaleidoskopem. Co jste věděli o světě něž vám to přinesla média a druzí "lidé"(včetně alternativy) a co jste z toho navařili? Prodáváte dalším tvůrcům pojištění, šmejdy, falešnou naději(církve a kulty) nebo je trávíte chemií, radami, politikou(se mi líbil Vojtěch. jak ho vybrali do čela oveček, s tím číslem na svetru a kukučem Budu-línka ve světovém castingu Super stár :)). Škodíte?, pak čekejte přesně to co do toho dáte, stejně jako se kalí voda, vesmír přijme co do něj vkládáš a to taky vrátí. Lidé jsou tupé ovce co svatouškují a přitom ničí sebe a ostatní. Naše představy o dobru jsou pořád jen Ego, to nám říká, že do nebe půjdu jenom já, já(možná ještě pár mých věrných, ostatní půjdou do pekla) a jestli ne, není bůh spravedlivý. Výsledek, faleš a po smrti facka, návrat(karma) zpátky na tento svět(karma je zdarma, protože sobě neplatíme), zapomnění a nové kolečko utrpení pro nás a taky pro ty, kteří uvěří našim bludům, to se to pak loutkovodičům panuje. Jeden příklad(platí také pro všechny další rituály a náboženství včetně uctívání KSB a talismany): Židi a obřízka. Stupidita některých ovcí mě nutí vytáhnout tuhle kartu, léčba hnusem. Zvíře se řídí vášněmi, touhami, sny, sexuálním pudem(popleta Freud), zvíře nedokáže myslet, povznést se na člověka, tak další stupidita pasáčků(vykladačů písma) svého stádečka(vyvolených) vymyslela místo povznášení ducha věděním odřezávat části těla pro umrtvení vášní a směřovat tak vedení do hlavy, úkol uspět, ochrana rodu, přežití je důležitější než smýkání pudy. 99% lidí neví, že má v sobě alespoň malou část žida, tak bude nenávidět cokoliv jim loutkovodič naservíruje, třeba i sebe. Vždy jen malá část kultů praktikuje tyto zvyky("elity")), hodně věřících rituály nepraktikuje, ale straní se většinové zvířecí populaci, protože by to jinak znamenalo jejich zkázu, snaží se přežít a tak jsou v pasti stejně jako ostatní, říká se tomu v šachu Pat, nahánějí se po šachovnici bez šance vyhrát, boj bez konce, loutkovodič se smíchy za břicho popadá a když se dosměje ořeže na jedné i druhé straně suché větve a nové výhonky rašící mimo pařez, to vše rukama těchto figurek. Jiné rody mají svoji cestu, po boji integrují zlo spojením protikladů, aby rozpustili nenávist(svatby bývalých nepřátel, ruská koncepce), progres a rozpuštění dogmat, konec ořezávání, pak může žít muslim vedle křesťana a žida v Lásce. Probuď svůj "anál" říká svým dílem Lana(spoj se se Zemí kořenovou čakrou, přestaň nenávidět, nebuď ovládán), najdi sám sebe, svou pravou sílu, magnet bioenergie Lásky, pak magnet najde svůj proti-pól a dostane křídla(Tandem), boj se zlem se stane krátkým a mocným. Osvobození z matrixu, ráno, další šance, říká nejenom Lana(ve vlákně je víc stejných obrazů). Nápověda: Putin řekl, že tu hydru porazíme jejími vlastními zbraněmi(napadlo někoho co všechno to znamená?), každý se bije tam kde stojí, vy možná nejste součástí revoluce, evoluce, nic netvoříte, ale nakonec se stejně ukáže kdo byl agent matrixu(rádoby klaďas a skákal z oken) a kdo je Člověk. Tvrdá pomsta Jouzovy od Joža Elán - Láska moja 16 367 801 https://www.youtube.com/watch?v=Sdq79KwPamQ Zničí se ovce navzájem, nebo dorostou v Člověka? Já říkám, že ráno je blízko... Zootropolis: Město zvířat - CSFD 84% - 2o16 Cz dabing https://online.sktorrent.eu/video/13281/zootropolis-m%C4%9Bsto-zv%C3%AD%C5%99at-csfd-84-2o16 https://i.ytimg.com/vi/JFguyDIq3gM/maxresdefault.jpg Strach, kritici, šmejdi a pomatenci nevyhrají
Upravené 30. 12. 2021 o 06:07

Čumíc na toho digi-lenochoda......byl by z nás asi prima páreček, ty držiteli goniometrických funkcí.smile Já jako Velký Anál a ty to malé bezvýznamné +tik. V Matrixu máš smolíka. Jsem součástí jinýho roje a tak hážu jen kost. Don't Look Up přeloženo matricí ostravského předáka na Předku. Drž piču.


99% pravdy aby prošlo 1% něčeho jinýho. A co v případě, že ta pravda tak nějak už neplatí a to 1% je ta kometa, jádro a okolo roj hvězd...Kolektiv. Deepfake jak a kde nahradit obraz obrazem. Kolektiv-roj dronů nezničil jádro komety, selhal....pro film. To je to, když to tu vypadá jak na bolševický schůzi. To ne vopičák, to Vláďa Vláďovič.


Můj vopičák si ale přeje, aby jste v případě nevolnosti použili blicí kelímky a jukli se na obsah, jestli je to ještě k žrádlu....


Čumíc na toho digi-lenochoda......byl by z nás asi prima páreček, ty držiteli goniometrických funkcí.:) Já jako Velký Anál a ty to malé bezvýznamné +tik. V Matrixu máš smolíka. Jsem součástí jinýho roje a tak hážu jen kost. **Don't Look Up** přeloženo matricí ostravského předáka na Předku. Drž piču. 99% pravdy aby prošlo 1% něčeho jinýho. A co v případě, že ta pravda tak nějak už neplatí a to 1% je ta kometa, jádro a okolo roj hvězd...Kolektiv. Deepfake jak a kde nahradit obraz obrazem. Kolektiv-roj dronů nezničil jádro komety, selhal....pro film. To je to, když to tu vypadá jak na bolševický schůzi. To ne vopičák, to Vláďa Vláďovič. Můj vopičák si ale přeje, aby jste v případě nevolnosti použili blicí kelímky a jukli se na obsah, jestli je to ještě k žrádlu....

Vedi.Vini......

Upravené 30. 12. 2021 o 09:36

Nebe na Zemi, Jan Werich:


Na Nirvánu na Olimp na nebe nevěřím,
když někdo svět pomlouvá vždycky láteřím.
Nestojím o nekonečno s hvězdami všemi,
stačí mi pár krásných let někde na zemi.


Když já vám povídám, že je nebe na zemi...
pravdu mám, věřte mi...
Za život život dám, i když nerad umírám...
nejsem sám, věřte mi...


Pro toho kdo chce žít, je na světě plno krás...
a z těch krás nebe mít, záleží jenom od nás...
Jen od nás věřte mi, záleží kdy přijde čas,
kdy pro nás bude nebe na zemi.


Nebe na Zemi, Jan Werich: Na Nirvánu na Olimp na nebe nevěřím, když někdo svět pomlouvá vždycky láteřím. Nestojím o nekonečno s hvězdami všemi, stačí mi pár krásných let někde na zemi. Když já vám povídám, že je nebe na zemi... pravdu mám, věřte mi... Za život život dám, i když nerad umírám... nejsem sám, věřte mi... Pro toho kdo chce žít, je na světě plno krás... a z těch krás nebe mít, záleží jenom od nás... Jen od nás věřte mi, záleží kdy přijde čas, kdy pro nás bude nebe na zemi.
Upravené 30. 12. 2021 o 11:16

jestli je to ještě k žrádlu....


Moc mě mrzí Archale, že ti selhal svěrač, ale mohl jsi to pustit na záchodě a ne tady. Už ti nedovolím koukat na strašidelný filmy, je to všude i na zdi. No nic přebalím tě, dostaneš dudu a hajdy do postýlky, jsi nevrlej a roztěkanej, takovejch mít 30, tak jezdím s fekálem.



Já říkal aktivovat kořenovou čakru, spojení s matkou Zemí, cítit srdcem, napojení na zdroj, tandem, ale nemusí ti bejt líto, že jsi kámen, to je většina, ty aspoň pomáháš, ukazuješ lidem svojí podstatu zvířete a já ti za to moc děkuji. Víš jak je dneska těžký a drahý chovat domácího mazlíčka?


Kráska a zvíře
USA Beauty and the Beast
Rodinný / Fantasy / Muzikál / Romantický
USA, 2017, 129 min
https://online.sktorrent.eu/video/13366/kr%C3%A1ska-a-zv%C3%AD%C5%99e-beauty-and-the-beast-2017

Počkám u tebe než usneš můj malý.
...„Spi, spi,“ řekl dobrácky Švejk, podkládaje mu pod hlavu cíp pláště, který padal s lavice, „ať se ti zdá zas pěkně dál o žrádle.“


A jednoroční dobrovolník počal zpívat:


Spi, děťátko, spi,.....
Spi děťátko spi, zavři očka svý,
Pánbůh bude s tebou spáti,
andělíčci kolébati,
spi andílku, spi.


Spi, andílku, spi, zamhuř očka svý,
až se vzbudíš za chviličku,
dá ti mamička kašičku,
spi, miláčku, spi.


Spi, miláčku, spi, zamkni očka svý,
dám ti buben a housličky,
nedám tě za svět celičký,
spi synáčku, spi.


[quote="pid:50262, uid:190"]jestli je to ještě k žrádlu....[/quote] Moc mě mrzí Archale, že ti selhal svěrač, ale mohl jsi to pustit na záchodě a ne tady. Už ti nedovolím koukat na strašidelný filmy, je to všude i na zdi. No nic přebalím tě, dostaneš dudu a hajdy do postýlky, jsi nevrlej a roztěkanej, takovejch mít 30, tak jezdím s fekálem. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/ksb%20obr%C3%A1zky/B%20KSB.png Já říkal aktivovat kořenovou čakru, spojení s matkou Zemí, cítit srdcem, napojení na zdroj, tandem, ale nemusí ti bejt líto, že jsi kámen, to je většina, ty aspoň pomáháš, ukazuješ lidem svojí podstatu zvířete a já ti za to moc děkuji. Víš jak je dneska těžký a drahý chovat domácího mazlíčka? Kráska a zvíře USA Beauty and the Beast Rodinný / Fantasy / Muzikál / Romantický USA, 2017, 129 min https://online.sktorrent.eu/video/13366/kr%C3%A1ska-a-zv%C3%AD%C5%99e-beauty-and-the-beast-2017 https://3.bp.blogspot.com/-l-pjeJj4ybo/WYMIU_6-VZI/AAAAAAAABVw/Hz8OC_RghBARYR14jtydM3XDx3Lzan0-gCLcBGAs/s1600/kraska%2Ba%2Bzvire.jpg Počkám u tebe než usneš můj malý. ...„Spi, spi,“ řekl dobrácky Švejk, podkládaje mu pod hlavu cíp pláště, který padal s lavice, „ať se ti zdá zas pěkně dál o žrádle.“ A jednoroční dobrovolník počal zpívat: Spi, děťátko, spi,..... Spi děťátko spi, zavři očka svý, Pánbůh bude s tebou spáti, andělíčci kolébati, spi andílku, spi. Spi, andílku, spi, zamhuř očka svý, až se vzbudíš za chviličku, dá ti mamička kašičku, spi, miláčku, spi. Spi, miláčku, spi, zamkni očka svý, dám ti buben a housličky, nedám tě za svět celičký, spi synáčku, spi.

že ti selhal svěrač
No fekálem, to já rád. Jedna z mejch oblíbenejch technik. Co na mě ale taháš ten nedomrlej prenatální algoritmus matka, rozum, svědomí a fotr. S tím chceš udělat díru do světa....mého svědomí?smile....ty Béčko.


[quote="pid:50275, uid:641"]že ti selhal svěrač[/quote] No fekálem, to já rád. Jedna z mejch oblíbenejch technik. Co na mě ale taháš ten nedomrlej prenatální algoritmus matka, rozum, svědomí a fotr. S tím chceš udělat díru do světa....mého svědomí?:D....ty Béčko.

Vedi.Vini......

Upravené 30. 12. 2021 o 12:50

Kuchař: „Jednomu z nás dvou to přeskočilo v hlavě.”

Co na mě ale taháš ten nedomrlej prenatální algoritmus matka, rozum, svědomí a fotr.
To je obrázek nad postýlku, kolotoč jsi utrhl hned, ne všechny děti jsou mimo jako ty, mě nevadí, že to občas pustíš na zeď, ale ta rozdvojená psychika je problém, já ti nechci dávat prášky ani tě někam zavírat, ale s ostatníma dětma si zatím hrát nemůžeš. Nemám k tobě všechny papíry, ale vypadá to, že tě někde pohodili a lásku nechápeš proto ta kartička, ještě ti udělám jednu s číslem na krk, kdybys utek.
Dám tě do ohrádky, máš tam Tatru fekál tak si hraj.


Všem ostatním pustím veršovanou pohádku na přání víly, kterou jsem dnes zaslechl s motýlem rozmlouvat smile


Pohádka o Lásce a výprasku pro krále Kazisvěta v podání Martina Růžka vulgarizujícího tehdejšího německého ideového nepřítele jasnou stylizací germánské symboliky.


Top 10
Princezna se zlatou hvězdou
Pohádka
Československo, 1959, 78 min
Režie: Martin Frič
Předloha: Božena Němcová (kniha), Pavol Dobšinský (kniha)
Scénář: K. M. Walló, Martin Frič, K. M. Walló (divadelní hra)
https://online.sktorrent.eu/video/2050/princezna-se-zlatou-hvezdou-1959-cz-csfd-76


Princ: „Paní!”
Lada: „Princi.”
Princ: „Je to možné, kdo jste?”
Lada: „To vám, milý princi, nemohu a nesmím říci. Myslete si, že jsem třeba u vás v zámku služebnicí.”
Princ: „Ne, vy jste se narodila v krásném kraji vzdáleném. Povězte, jak se vám líbí zámek náš a naše země?”
Lada: „Vaše zem? Je překrásná. Od hraničních hor i lesů mi tak známá připadá, jako moje rodná země, jako naše zahrada.”
Princ: „Vy mi, paní, připadáte jako pohádková víla. Jste líbezná a moudrá. Jste vlídná a ušlechtilá. Mluvím s vámi, jako kdybych mluvil k bratru rodnému. Prosím, paní, vyslyšte mne, chci si vás vzít za ženu.”



Kazisvět: Princezno teď vysmíváte se mi a vy princi jste mi snoubenku mou vzal. Vraťte jí, sic válkou zničím vaší zemi já Kazisvět šestý z boží vůle král. Přivedu sem vojska v plné zbroji pod kopyty koní zhyne vaše zem. Princ: Mlčte králi, možná jinde se vás bojí, ale tady se vás neleknem!


Přichází chůva. Chůva: Milá paní má. Lada přiběhne k chůvě. Co tu hledá tenhle ničema? Lada: Vyhrožuje válkou, že tu všechno zničí, spálí. Chůva: V naší zemi už to zkusil, pane bože ti ho hnali. Lada: Hnali? Kdo? Chůva: Všichni lidé, čeledíni, nádeníci, inu hnal ho všechen lid. Hnali ho a zpívali si, ach to byla nálada, nakonec mu naložili pěkných pár ran na záda.


Veselé vánoce 2021


Kuchař: „Jednomu z nás dvou to přeskočilo v hlavě.” [quote="pid:50290, uid:190"]Co na mě ale taháš ten nedomrlej prenatální algoritmus matka, rozum, svědomí a fotr.[/quote]To je obrázek nad postýlku, kolotoč jsi utrhl hned, ne všechny děti jsou mimo jako ty, mě nevadí, že to občas pustíš na zeď, ale ta rozdvojená psychika je problém, já ti nechci dávat prášky ani tě někam zavírat, ale s ostatníma dětma si zatím hrát nemůžeš. Nemám k tobě všechny papíry, ale vypadá to, že tě někde pohodili a lásku nechápeš proto ta kartička, ještě ti udělám jednu s číslem na krk, kdybys utek. Dám tě do ohrádky, máš tam Tatru fekál tak si hraj. Všem ostatním pustím veršovanou pohádku na přání víly, kterou jsem dnes zaslechl s motýlem rozmlouvat :) Pohádka o Lásce a výprasku pro krále Kazisvěta v podání Martina Růžka vulgarizujícího tehdejšího německého ideového nepřítele jasnou stylizací germánské symboliky. Top 10 Princezna se zlatou hvězdou Pohádka Československo, 1959, 78 min Režie: Martin Frič Předloha: Božena Němcová (kniha), Pavol Dobšinský (kniha) Scénář: K. M. Walló, Martin Frič, K. M. Walló (divadelní hra) https://online.sktorrent.eu/video/2050/princezna-se-zlatou-hvezdou-1959-cz-csfd-76 https://g.denik.cz/120/19/zlatahvezda7.jpg Princ: „Paní!” Lada: „Princi.” Princ: „Je to možné, kdo jste?” Lada: „To vám, milý princi, nemohu a nesmím říci. Myslete si, že jsem třeba u vás v zámku služebnicí.” Princ: „Ne, vy jste se narodila v krásném kraji vzdáleném. Povězte, jak se vám líbí zámek náš a naše země?” Lada: „Vaše zem? Je překrásná. Od hraničních hor i lesů mi tak známá připadá, jako moje rodná země, jako naše zahrada.” Princ: „Vy mi, paní, připadáte jako pohádková víla. Jste líbezná a moudrá. Jste vlídná a ušlechtilá. Mluvím s vámi, jako kdybych mluvil k bratru rodnému. Prosím, paní, vyslyšte mne, chci si vás vzít za ženu.” https://www.pohadkar.cz/public/media/Princezna_se_zlatou_hvezdou/Obrazky/Obrazky_-_Princezna_se_zlatou_hvezdou_10.jpg Kazisvět: Princezno teď vysmíváte se mi a vy princi jste mi snoubenku mou vzal. Vraťte jí, sic válkou zničím vaší zemi já Kazisvět šestý z boží vůle král. Přivedu sem vojska v plné zbroji pod kopyty koní zhyne vaše zem. Princ: Mlčte králi, možná jinde se vás bojí, ale tady se vás neleknem! Přichází chůva. Chůva: Milá paní má. Lada přiběhne k chůvě. Co tu hledá tenhle ničema? Lada: Vyhrožuje válkou, že tu všechno zničí, spálí. Chůva: V naší zemi už to zkusil, pane bože ti ho hnali. Lada: Hnali? Kdo? Chůva: Všichni lidé, čeledíni, nádeníci, inu hnal ho všechen lid. Hnali ho a zpívali si, ach to byla nálada, nakonec mu naložili pěkných pár ran na záda. Veselé vánoce 2021

Hééj,
jsem to já kdo vám tento příběh předkládá, hééj, se svým časem líp nakládej, svobodu přivítej
Tvrdá pomsta Jouzovy(K.O. drakovi) od Jirky Schelingera - Hop a je tu lidoop

Komedie / Fantasy
Československo, 1977, 87 min
Režie: Milan Muchna
Scénář: Miloš Macourek, Milan Muchna
https://online.sktorrent.eu/video/7019/hop-a-je-tu-lidoop
Obsah
Rybář Fuksa vyloví z řeky láhev a prodá ji vedoucímu hostince Mertovi, který vzápětí zjistí, že její obsah je poněkud neobvyklý. Je totiž příbytkem džina, který chce svého majitele učinit šťastným a jediným slůvkem dokáže splnit každé přání.

Já mám, já mám občas tušení
Mívám, mívám v zádech mrazení
Když jsem sám, přiznávám v mysli mámení
Když jsem sám, přiznávám v mysli mámení
To se, věřte, lidé, někdy stává
Tvé svědomí, vždyť to znáš, promluví, mysl kárá
Tak si též pozor dej, s časem líp nakládej
Hej, jsem to já, kdo vám tenhle příběh předkládá
Než se naděješ, tak je tu lidoop
Vím, přání máš, v okolí chceš je skrýt
Vím, přemýšlíš, jak se dá levně žít
Šeptám hop, slůvko hop a je tu lidoop
Šeptám hop, slůvko hop a je tu lidoop
Hej hop, hej hop a je tu lidoop
Hej hop, hej hop a je tu lidoop
Ten, kdo druhé v sázku lehce dává
Falešnou hru osud s ním pak hrává
Tak si též pozor dej, s časem líp nakládej
Hej, jsem to já, kdo vám tenhle příběh předkládá
Než se naděješ, tak je tu lidoop


Je ráno, začíná nový den, noc končí, děj dál neovládám, zprávu všem královnám posílám, v lahvi na dně ukrytou, vzdávám hold. Píseň neublíží...
Královnám - TURBO
https://www.youtube.com/watch?v=EBgj2fnna-Y


Matrix
Konec vždy znamená začátek něčeho nového. Svět se změní, končí ovládání strachem a přichází světlo do našich srdcí, dál se uvidí...

Vemte si svou sílu a moc zpět, je vaše smile


A kdybychom se neviděli: Dobrý den, dobrý večer i dobrou noc...

https://online.sktorrent.eu/video/18047/truman-show-the-truman-show-usa-1998-103-min
Truman Show


Kouzelný Nový rok 2022


Hééj, jsem to já kdo vám tento příběh předkládá, hééj, se svým časem líp nakládej, svobodu přivítej Tvrdá pomsta Jouzovy(K.O. drakovi) od Jirky Schelingera - Hop a je tu lidoop https://static.biano.cz/i/product/1020-1020/cb/32/c2/59934491501f3946084cc7243e59c9fb8e131a9a-obraz-opice-s-bananem-hacky-a-hrebicky-zdarma-velikost-sirka-x-vyska-150x60-cm.jpg Komedie / Fantasy Československo, 1977, 87 min Režie: Milan Muchna Scénář: Miloš Macourek, Milan Muchna https://online.sktorrent.eu/video/7019/hop-a-je-tu-lidoop Obsah Rybář Fuksa vyloví z řeky láhev a prodá ji vedoucímu hostince Mertovi, který vzápětí zjistí, že její obsah je poněkud neobvyklý. Je totiž příbytkem džina, který chce svého majitele učinit šťastným a jediným slůvkem dokáže splnit každé přání. https://starbase.nfa.cz/images/808.jpg Já mám, já mám občas tušení Mívám, mívám v zádech mrazení Když jsem sám, přiznávám v mysli mámení Když jsem sám, přiznávám v mysli mámení To se, věřte, lidé, někdy stává Tvé svědomí, vždyť to znáš, promluví, mysl kárá Tak si též pozor dej, s časem líp nakládej Hej, jsem to já, kdo vám tenhle příběh předkládá Než se naděješ, tak je tu lidoop Vím, přání máš, v okolí chceš je skrýt Vím, přemýšlíš, jak se dá levně žít Šeptám hop, slůvko hop a je tu lidoop Šeptám hop, slůvko hop a je tu lidoop Hej hop, hej hop a je tu lidoop Hej hop, hej hop a je tu lidoop Ten, kdo druhé v sázku lehce dává Falešnou hru osud s ním pak hrává Tak si též pozor dej, s časem líp nakládej Hej, jsem to já, kdo vám tenhle příběh předkládá Než se naděješ, tak je tu lidoop Je ráno, začíná nový den, noc končí, děj dál neovládám, zprávu všem královnám posílám, v lahvi na dně ukrytou, vzdávám hold. Píseň neublíží... Královnám - TURBO https://www.youtube.com/watch?v=EBgj2fnna-Y Matrix Konec vždy znamená začátek něčeho nového. Svět se změní, končí ovládání strachem a přichází světlo do našich srdcí, dál se uvidí... https://www.fandimefilmu.cz/files/images/2021/11/23/article_main_6o6uemtnq03zju6m.jpg Vemte si svou sílu a moc zpět, je vaše :) A kdybychom se neviděli: Dobrý den, dobrý večer i dobrou noc... https://www.muzivcesku.cz/wp-content/uploads/2018/10/trumanshow.jpg https://online.sktorrent.eu/video/18047/truman-show-the-truman-show-usa-1998-103-min Truman Show Kouzelný Nový rok 2022

musí zobrazovať majstrovskú úroveň ovládania remesla. V tom môže pomôcť buď talent alebo veľa veľa trpezlivej práce a skúseností.
nesmie podkopávať mravnosť v spoločnosti.


S tou mravností v umění je to problematické. Z mého pohledu je něco jako mravnost individuální, co se zdá nemravné jednomu, nemusí se zdát stejně druhému, tak to platí vlastně všude. Pokud umění jde ze srdce, je tvořené Zdrojem, skrze člověka, člověk je jen prostředníkem vyjádření něčeho vyššího, tak nemůže být nemravné. A kdo může soudit co je nemravné, nedíváme se na vše skrze vlastní filtr, který všechno hodnotí? Nejsou to naše vlastní strachy, odsudky a nevypovídá to více o nás samých? O našem úhlu pohledu? Změnit úhel pohedu, ne odstraňovat "nemravné". Všechno co existuje má své místo a důvod k existenci. Jinak by nebyl možný vývoj, chybami je nutné projít, prožít je a pak se poučit. Nakonec abysme zahlédli pravdu je potřeba vždy obou pólů, musí být přítomné to dobré i to zlé, abysme se měli podle čeho orientovat a směřovat k tomu čemu dáváme přednost. Odkrývat postupně mnoho závojů než se zablýskne to opravdové a čisté. Někdy mám pocit, že si zbytečně děláme starosti, snažíme se umravňovat a dělat restrikce, myslíme si že nás něco ohrožuje ale ono nám to naopak dává příležitost k růstu a svět sám je uspořádán dokonale.


Ratatouille - je opravdu skvělý film, je snad určený ještě víc pro dospělé než pro děti, závěr je dojemný..


Šťastný Nový rok 2022


[quote="pid:50207, uid:6"]musí zobrazovať majstrovskú úroveň ovládania remesla. V tom môže pomôcť buď talent alebo veľa veľa trpezlivej práce a skúseností. nesmie podkopávať mravnosť v spoločnosti.[/quote] S tou mravností v umění je to problematické. Z mého pohledu je něco jako mravnost individuální, co se zdá nemravné jednomu, nemusí se zdát stejně druhému, tak to platí vlastně všude. Pokud umění jde ze srdce, je tvořené Zdrojem, skrze člověka, člověk je jen prostředníkem vyjádření něčeho vyššího, tak nemůže být nemravné. A kdo může soudit co je nemravné, nedíváme se na vše skrze vlastní filtr, který všechno hodnotí? Nejsou to naše vlastní strachy, odsudky a nevypovídá to více o nás samých? O našem úhlu pohledu? Změnit úhel pohedu, ne odstraňovat "nemravné". Všechno co existuje má své místo a důvod k existenci. Jinak by nebyl možný vývoj, chybami je nutné projít, prožít je a pak se poučit. Nakonec abysme zahlédli pravdu je potřeba vždy obou pólů, musí být přítomné to dobré i to zlé, abysme se měli podle čeho orientovat a směřovat k tomu čemu dáváme přednost. Odkrývat postupně mnoho závojů než se zablýskne to opravdové a čisté. Někdy mám pocit, že si zbytečně děláme starosti, snažíme se umravňovat a dělat restrikce, myslíme si že nás něco ohrožuje ale ono nám to naopak dává příležitost k růstu a svět sám je uspořádán dokonale. Ratatouille - je opravdu skvělý film, je snad určený ještě víc pro dospělé než pro děti, závěr je dojemný.. Šťastný Nový rok 2022
Upravené 31. 12. 2021 o 15:07

S tou mravností v umění je to problematické. Z mého pohledu je něco jako mravnost individuální, co se zdá nemravné jednomu, nemusí se zdát stejně druhému, tak to platí vlastně všude. Pokud umění jde ze srdce, je tvořené Zdrojem, skrze člověka, člověk je jen prostředníkem vyjádření něčeho vyššího, tak nemůže být nemravné.


Lenže takýmto prístupom by sme mohli relativizovať všetko, vrátane našich myšlienok a činov... Môžeme si dovoliť žiť v spoločnosti tak, že budeme tvrdiť, že nemravnosť v činoch neexistuje? že všetko je prejavom niečoho vyššieho a človek je len prostredníkom? (stačí, že je niečo robené z dobrým úmyslom, a to anuluje škodlivosť takýchto dobre myslených činov s negatívnym dopadom?)


Mŕtva voda sa venuje existencii objektívneho Dobra a Zla, a tvrdí, že Dobro a Zlo je vždy konkrétne!!! T.j. nedá sa hovoriť vo všeobecnosti, čo je dobro a zlo... Ale dá sa súdiť o každom konkrétnom skutku, čo je v ňom dobré a čo zlé, podľa objektívneho dopadu na ľudí. Dá sa súdiť o každom skutku, či spoločnosti prospieva alebo jej škodí...
Niekto si o liberálnej politike myslí, že je dobrá... Niekto si myslí, že liberálna politika je zlá... Na subjektívnom názore nezáleží, ale záleží na objektívnom dopade takejto politiky na spoločnosť. Objektívne je, že liberálna politika rozvracia mravnosť spoločnosti, rozkladá inštitút rodiny a národné štáty. Ak sú pre nás najvyšším zákonom Božie Zákony a jeho Zámer (ako kritérium), tak možno liberálnu politiku považovať za dobro?


Treba súdiť vždy podľa konkrétneho miesta, času a situácie. Vezmime si nahotu. Na nahom tele nie je nič zlé ani nečisté. Tí, čo to takto vnímajú, a čo vedia perfektne ovládať svoje pudy (skutočný Človekovia) - môžu pokojne žiť aj nahí v rámci komunity a nijako im to neuškodí... Ale bolo by správne chodiť nahí v súčasnej spoločnosti len preto, že ja osobne na nahote nevidím nič nečísté, a budem kašľať na druhých, na to aký to bude mať dopad na ľudí, ktorí ešte nezvíťazili nad svojimi pudmi? Bude správne tvrdohlavo druhých ľudí provokovať, pohoršovať a dostávať do problémov?
O tom, že to nie je správne, svedčí aj reč Života. T.j. agresívna reakcia spoločnosti na takéto provokácie.
Ak chceš dostať ľudí k takému stavu chápania vecí, že ich nebudú pohoršovať, ale budú sa na ne dívať z nadhľadu, tak je potrebné nechať ľudí k tomu dozrieť, pomáhať im, viesť ich, riadiť situáciu tak, aby ľudia prechádzali od antropoidnosti k Ľudskosti.


Ten, kto je znalý, musí predvídať. Niekedy sa nevinným gestom dá páchať hriech, a v inej situácii to isté nevinné gesto zostáva nevinným. Podľa toho aký má dopad na rozvoj alebo degradáciu mravnosti iných.


(Okrem toho, nikto nebráni nikomu tvoriť, robiť niečo zo srdca. Ale pri myšlienke deliť sa o ten výtvor so svetom, alebo speňažení, treba aj predvídať a riadiť sa svedomím, ak by zobrazoval niečo potenciálne škodlivé. Veď to, o čom som hovoril, boli len extrémne príklady niektorých "veľkých" a známych "umelcov" - tvoriacich braky ale predávajúcich ich diela za neslušne obrovské peniaze (aj vďaka profesionalnym kritikom). Nebola tu reč o amatérskej a domácej tvorbe pre radosť )


[quote="pid:50463, uid:802"]S tou mravností v umění je to problematické. Z mého pohledu je něco jako mravnost individuální, co se zdá nemravné jednomu, nemusí se zdát stejně druhému, tak to platí vlastně všude. Pokud umění jde ze srdce, je tvořené Zdrojem, skrze člověka, člověk je jen prostředníkem vyjádření něčeho vyššího, tak nemůže být nemravné.[/quote] Lenže takýmto prístupom by sme mohli relativizovať všetko, vrátane našich myšlienok a činov... Môžeme si dovoliť žiť v spoločnosti tak, že budeme tvrdiť, že nemravnosť v činoch neexistuje? že všetko je prejavom niečoho vyššieho a človek je len prostredníkom? (stačí, že je niečo robené z dobrým úmyslom, a to anuluje škodlivosť takýchto dobre myslených činov s negatívnym dopadom?) Mŕtva voda sa venuje existencii objektívneho Dobra a Zla, a tvrdí, že Dobro a Zlo je vždy konkrétne!!! T.j. nedá sa hovoriť vo všeobecnosti, čo je dobro a zlo... Ale dá sa súdiť o každom konkrétnom skutku, čo je v ňom dobré a čo zlé, podľa objektívneho dopadu na ľudí. Dá sa súdiť o každom skutku, či spoločnosti prospieva alebo jej škodí... Niekto si o liberálnej politike myslí, že je dobrá... Niekto si myslí, že liberálna politika je zlá... Na subjektívnom názore nezáleží, ale záleží na objektívnom dopade takejto politiky na spoločnosť. Objektívne je, že liberálna politika rozvracia mravnosť spoločnosti, rozkladá inštitút rodiny a národné štáty. Ak sú pre nás najvyšším zákonom Božie Zákony a jeho Zámer (ako kritérium), tak možno liberálnu politiku považovať za dobro? Treba súdiť vždy podľa konkrétneho miesta, času a situácie. Vezmime si nahotu. Na nahom tele nie je nič zlé ani nečisté. Tí, čo to takto vnímajú, a čo vedia perfektne ovládať svoje pudy (skutočný Človekovia) - môžu pokojne žiť aj nahí v rámci komunity a nijako im to neuškodí... Ale bolo by správne chodiť nahí v súčasnej spoločnosti len preto, že ja osobne na nahote nevidím nič nečísté, a budem kašľať na druhých, na to aký to bude mať dopad na ľudí, ktorí ešte nezvíťazili nad svojimi pudmi? Bude správne tvrdohlavo druhých ľudí provokovať, pohoršovať a dostávať do problémov? O tom, že to nie je správne, svedčí aj reč Života. T.j. agresívna reakcia spoločnosti na takéto provokácie. Ak chceš dostať ľudí k takému stavu chápania vecí, že ich nebudú pohoršovať, ale budú sa na ne dívať z nadhľadu, tak je potrebné nechať ľudí k tomu dozrieť, pomáhať im, viesť ich, riadiť situáciu tak, aby ľudia prechádzali od antropoidnosti k Ľudskosti. Ten, kto je znalý, musí predvídať. Niekedy sa nevinným gestom dá páchať hriech, a v inej situácii to isté nevinné gesto zostáva nevinným. Podľa toho aký má dopad na rozvoj alebo degradáciu mravnosti iných. (Okrem toho, nikto nebráni nikomu tvoriť, robiť niečo zo srdca. Ale pri myšlienke deliť sa o ten výtvor so svetom, alebo speňažení, treba aj predvídať a riadiť sa svedomím, ak by zobrazoval niečo potenciálne škodlivé. Veď to, o čom som hovoril, boli len extrémne príklady niektorých "veľkých" a známych "umelcov" - tvoriacich braky ale predávajúcich ich diela za neslušne obrovské peniaze (aj vďaka profesionalnym kritikom). Nebola tu reč o amatérskej a domácej tvorbe pre radosť )
Upravené 31. 12. 2021 o 16:00

Hééj,
jsem to já kdo vám tento příběh předkládá
.....si myslíš, že když hodíte vopičákovi banána, že vám určitě vrátí banána?
Prej jsem urval kolotoč a začal to dělat fekálem. Taky jsem rozsekal i ten zkurvenej kaleidoskop a občas ty zbylý filtry půjčil vopičákovi na hraní, Fotr.... smile
61d10be9a6107


[quote="pid:50431, uid:641"]Hééj, jsem to já kdo vám tento příběh předkládá[/quote] .....si myslíš, že když hodíte vopičákovi banána, že vám určitě vrátí banána? Prej jsem urval kolotoč a začal to dělat fekálem. Taky jsem rozsekal i ten zkurvenej kaleidoskop a občas ty zbylý filtry půjčil vopičákovi na hraní, Fotr.... :) ![61d10be9a6107](serve/attachment&path=61d10be9a6107)

Vedi.Vini......

Upravené 2. 1. 2022 o 03:40

Lenže takýmto prístupom by sme mohli relativizovať všetko, vrátane našich myšlienok a činov... Môžeme si dovoliť žiť v spoločnosti tak, že budeme tvrdiť, že nemravnosť v činoch neexistuje? že všetko je prejavom niečoho vyššieho a človek je len prostredníkom? (stačí, že je niečo robené z dobrým úmyslom, a to anuluje škodlivosť takýchto dobre myslených činov s negatívnym dopadom?)


Nemůžeme relativizovat naše myšlenky a činy, protože pokud máme spojení se Zdrojem, tak víme jestli směřují k dobru nebo ke zlu. Ale je to individuální záležitost, nemůžeme to určovat ostatním, protože každý z nás má svoje vlastní spojení a je nastaven jinak. Neexistuje nic, co by bylo objektivně dobré nebo zlé, je to vždy ve vztahu k něčemu. Důležitá je rozmanitost, která je potřebná k inspiraci a tvorbě. Proto je klíčové udržovat naše individuální spojení, soulad se Zdrojem, Bohem, Láskou a současně respekt k ostatním. Nebezpečí hrozí i v tom případě, když chceme druhým stanovovat pravidla, určovat jim co je pro ně dobré a co ne, místo toho aby pěstovali svoje vlastní spojení. Hlavní autoritou by mělo být naše srdce. Je otázkou jestli příčinou úpadku společnosti je liberalismus, nebo to že lidé postrádají toto spojení. Stávají se pak ovcemi a slepě přijímají co je jim předhozeno, nežijí svůj život ale drží se různých šablon. Co je dobré pro společnost je vždy věcí názoru, a je to náchylné ke zneužití. Kolektivním blahem se zaštiťují nejvíc ti, kterým jde o vlastní sobecké zájmy. Viz totalita ve jménu "ochrany zdraví společnosti". A když někdo nesouhlasí, tak následují restrikce, které ale mají opačný účinek, a projevy odporu posilují. Vědci si také myslí, že vědí nejlépe co je dobré pro druhé a jejich teorie a úzké zaměření jim v tom dávají za pravdu. "Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly."


[quote="pid:50478, uid:6"]Lenže takýmto prístupom by sme mohli relativizovať všetko, vrátane našich myšlienok a činov... Môžeme si dovoliť žiť v spoločnosti tak, že budeme tvrdiť, že nemravnosť v činoch neexistuje? že všetko je prejavom niečoho vyššieho a človek je len prostredníkom? (stačí, že je niečo robené z dobrým úmyslom, a to anuluje škodlivosť takýchto dobre myslených činov s negatívnym dopadom?)[/quote] Nemůžeme relativizovat naše myšlenky a činy, protože pokud máme spojení se Zdrojem, tak víme jestli směřují k dobru nebo ke zlu. Ale je to individuální záležitost, nemůžeme to určovat ostatním, protože každý z nás má svoje vlastní spojení a je nastaven jinak. Neexistuje nic, co by bylo objektivně dobré nebo zlé, je to vždy ve vztahu k něčemu. Důležitá je rozmanitost, která je potřebná k inspiraci a tvorbě. Proto je klíčové udržovat naše individuální spojení, soulad se Zdrojem, Bohem, Láskou a současně respekt k ostatním. Nebezpečí hrozí i v tom případě, když chceme druhým stanovovat pravidla, určovat jim co je pro ně dobré a co ne, místo toho aby pěstovali svoje vlastní spojení. Hlavní autoritou by mělo být naše srdce. Je otázkou jestli příčinou úpadku společnosti je liberalismus, nebo to že lidé postrádají toto spojení. Stávají se pak ovcemi a slepě přijímají co je jim předhozeno, nežijí svůj život ale drží se různých šablon. Co je dobré pro společnost je vždy věcí názoru, a je to náchylné ke zneužití. Kolektivním blahem se zaštiťují nejvíc ti, kterým jde o vlastní sobecké zájmy. Viz totalita ve jménu "ochrany zdraví společnosti". A když někdo nesouhlasí, tak následují restrikce, které ale mají opačný účinek, a projevy odporu posilují. Vědci si také myslí, že vědí nejlépe co je dobré pro druhé a jejich teorie a úzké zaměření jim v tom dávají za pravdu. "Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly."
Upravené 2. 1. 2022 o 12:23

Nemůžeme relativizovat naše myšlenky a činy, protože pokud máme spojení se Zdrojem, tak víme jestli směřují k dobru nebo ke zlu. Ale je to individuální záležitost, nemůžeme to určovat ostatním, protože každý z nás má svoje vlastní spojení a je nastaven jinak. Neexistuje nic, co by bylo objektivně dobré nebo zlé, je to vždy ve vztahu k něčemu. Důležitá je rozmanitost, která je potřebná k inspiraci a tvorbě. Proto je klíčové udržovat naše individuální spojení, soulad se Zdrojem, Bohem, Láskou a současně respekt k ostatním. Nebezpečí hrozí i v tom případě, když chceme druhým stanovovat pravidla, určovat jim co je pro ně dobré a co ne, místo toho aby pěstovali svoje vlastní spojení. Hlavní autoritou by mělo být naše srdce. Je otázkou jestli příčinou úpadku společnosti je liberalismus, nebo to že lidé postrádají toto spojení. Stávají se pak ovcemi a slepě přijímají co je jim předhozeno, nežijí svůj život ale drží se různých šablon. Co je dobré pro společnost je vždy věcí názoru, a je to náchylné ke zneužití. Kolektivním blahem se zaštiťují nejvíc ti, kterým jde o vlastní sobecké zájmy. Viz totalita ve jménu "ochrany zdraví společnosti". A když někdo nesouhlasí, tak následují restrikce, které ale mají opačný účinek, a projevy odporu posilují. Vědci si také myslí, že vědí nejlépe co je dobré pro druhé a jejich teorie a úzké zaměření jim v tom dávají za pravdu. "Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly."


"Majú uši, ale nepočujú..."
Nikde som nepísal, že liberalizmus je jediným zdrojom rozkladu spoločnosti.
Nikde som nepísal, že kritérium správnosti je to, "čo je dobré pre spoločnosť". Písal som o tom, že kritériom je to, čo spoločnosť (zloženú z jednotlivcov) rozvíja, čo nespôsobuje degradáciu. A to sa rozpoznať dá.


Áno, najhlavnejšie spojenie so Zdrojom má človek cez Svedomie (okrem psychopatov, ktorí sa so Svedomím a empatiou nenarodili). Svet by sa radíkálne zmenil k lepšiemu, ak by sa ľudia striktne riadili svojim svedomím.


Z vášho príspevku mám dojem, že ste za to, aby neexistovali žiadne pravidlá ani zákony, že treba ľudí ponechať, aby si robili čo sami uznajú za vhodné. Snáď len ich vyzývať, aby si budovali "nikým nešpecifikované a nevysvetlené" spojenie so Zdrojom (t.j. tak, ako ho každý sám pochopí vo svojej fantázii a ume). Stačí, keď človek povie, že má spojenie so Zdrojom, a treba veriť, že ho má, a považovať všetky jeho skutky bez ohľadu na dopad (či ľuďom pomáha alebo im ubližuje), za inšpirované Bohom.
Pôsobí to na mňa ako liberálna výzva, že netreba v skutkoch ľudí skúmať mravnosť, že dôležitá je len čo najväčšia rozmanitosť a pluralita a tá zabezpečí riešenie všetkých problémov spoločnosti. Že mravnosť je vec názoru, je subjektívna, tú netreba brať vážne.


S takýmto liberálnym prístupom nemôžem súhlasiť.


[quote="pid:50713, uid:802"]Nemůžeme relativizovat naše myšlenky a činy, protože pokud máme spojení se Zdrojem, tak víme jestli směřují k dobru nebo ke zlu. Ale je to individuální záležitost, nemůžeme to určovat ostatním, protože každý z nás má svoje vlastní spojení a je nastaven jinak. Neexistuje nic, co by bylo objektivně dobré nebo zlé, je to vždy ve vztahu k něčemu. Důležitá je rozmanitost, která je potřebná k inspiraci a tvorbě. Proto je klíčové udržovat naše individuální spojení, soulad se Zdrojem, Bohem, Láskou a současně respekt k ostatním. Nebezpečí hrozí i v tom případě, když chceme druhým stanovovat pravidla, určovat jim co je pro ně dobré a co ne, místo toho aby pěstovali svoje vlastní spojení. Hlavní autoritou by mělo být naše srdce. Je otázkou jestli příčinou úpadku společnosti je liberalismus, nebo to že lidé postrádají toto spojení. Stávají se pak ovcemi a slepě přijímají co je jim předhozeno, nežijí svůj život ale drží se různých šablon. Co je dobré pro společnost je vždy věcí názoru, a je to náchylné ke zneužití. Kolektivním blahem se zaštiťují nejvíc ti, kterým jde o vlastní sobecké zájmy. Viz totalita ve jménu "ochrany zdraví společnosti". A když někdo nesouhlasí, tak následují restrikce, které ale mají opačný účinek, a projevy odporu posilují. Vědci si také myslí, že vědí nejlépe co je dobré pro druhé a jejich teorie a úzké zaměření jim v tom dávají za pravdu. "Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly."[/quote] "Majú uši, ale nepočujú..." Nikde som nepísal, že liberalizmus je jediným zdrojom rozkladu spoločnosti. Nikde som nepísal, že kritérium správnosti je to, "čo je dobré pre spoločnosť". Písal som o tom, že kritériom je to, čo spoločnosť (zloženú z jednotlivcov) rozvíja, čo nespôsobuje degradáciu. A to sa rozpoznať dá. Áno, najhlavnejšie spojenie so Zdrojom má človek cez Svedomie (okrem psychopatov, ktorí sa so Svedomím a empatiou nenarodili). Svet by sa radíkálne zmenil k lepšiemu, ak by sa ľudia striktne riadili svojim svedomím. Z vášho príspevku mám dojem, že ste za to, aby neexistovali žiadne pravidlá ani zákony, že treba ľudí ponechať, aby si robili čo sami uznajú za vhodné. Snáď len ich vyzývať, aby si budovali "nikým nešpecifikované a nevysvetlené" spojenie so Zdrojom (t.j. tak, ako ho každý sám pochopí vo svojej fantázii a ume). Stačí, keď človek povie, že má spojenie so Zdrojom, a treba veriť, že ho má, a považovať všetky jeho skutky bez ohľadu na dopad (či ľuďom pomáha alebo im ubližuje), za inšpirované Bohom. Pôsobí to na mňa ako liberálna výzva, že netreba v skutkoch ľudí skúmať mravnosť, že dôležitá je len čo najväčšia rozmanitosť a pluralita a tá zabezpečí riešenie všetkých problémov spoločnosti. Že mravnosť je vec názoru, je subjektívna, tú netreba brať vážne. S takýmto liberálnym prístupom nemôžem súhlasiť.
Upravené 2. 1. 2022 o 18:10
123
8.67k
157
20
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept