Zahraničná politika
"Strategické chyby Kremlu vedou k válce"

Strategické chyby Kremlu vedou k válce
https://www.novarepublika.cz/2021/12/strategicke-chyby-kremlu-vedou-k-valce


Tentokrát se Roberts, tak jako jiní v minulosti, mýlí. Zřejmě nepochopil, že Rusko je velké a mocné. Rozhodně nemusí vytvářet dojem, že za červenou linií Kremlu stojí nějaká síla.


** Strategické chyby Kremlu vedou k válce** https://www.novarepublika.cz/2021/12/strategicke-chyby-kremlu-vedou-k-valce **Tentokrát se Roberts, tak jako jiní v minulosti, mýlí. Zřejmě nepochopil, že Rusko je velké a mocné. Rozhodně nemusí vytvářet dojem, že za červenou linií Kremlu stojí nějaká síla.**
Upravené 4. 12. 2021 o 15:33

Tak to není poprvé, kdy Roberts vyzývá Rusko, aby vojensky obsadilo Ukrajinu. Vždycky přitom Roberts mluví o Putinově chybě. Roberts se tak řadí mezi řady globálních a ruských "patriotických" hlasů, které tlačí Rusko k tomu, aby zahájilo válku s impériem, kam patří Breitbart, Dugin a jiní vzývači "suverenity" carského Ruska.
Pjakin takové "patrioty" naprosto po právu označuje za nepřátele Ruska, kteří netouží po ničem jiném, než zlikvidovat Rusko a ruský svět.


Myslím, že pro mnohé z nás je to už očividné: Co se chytrému globalistovi Robertsovi z jeho úrovně davoelitárního řízení jeví jako Putinova chyba řízení, je z vyšší úrovně řízení ruského civilizačního projektu záměrem. Ať si globalisti ty sračky, co vylili na Ukrajinu, taky trochu vyžerou sami.


Tak to není poprvé, kdy Roberts vyzývá Rusko, aby vojensky obsadilo Ukrajinu. Vždycky přitom Roberts mluví o Putinově chybě. Roberts se tak řadí mezi řady globálních a ruských "patriotických" hlasů, které tlačí Rusko k tomu, aby zahájilo válku s impériem, kam patří Breitbart, Dugin a jiní vzývači "suverenity" carského Ruska. Pjakin takové "patrioty" naprosto po právu označuje za nepřátele Ruska, kteří netouží po ničem jiném, než zlikvidovat Rusko a ruský svět. Myslím, že pro mnohé z nás je to už očividné: Co se chytrému globalistovi Robertsovi z jeho úrovně davoelitárního řízení jeví jako Putinova chyba řízení, je z vyšší úrovně řízení ruského civilizačního projektu záměrem. Ať si globalisti ty sračky, co vylili na Ukrajinu, taky trochu vyžerou sami.

Fidelo

Příště se Ludvíku zamysli nad titulkem . Buď Ti tam chybí uvozovky , anebo poznámka ..citát P.C Robertse. Tenhle titzulek se potáhne celou diskusí, tam s tím něco udělej.


Příště se Ludvíku zamysli nad titulkem . Buď Ti tam chybí uvozovky , anebo poznámka ..citát P.C Robertse. Tenhle titzulek se potáhne celou diskusí, tam s tím něco udělej.

Vždy ľahšie je vyvolať vojnu z hlúposti, ako udržať mier.


Vždy ľahšie je vyvolať vojnu z hlúposti, ako udržať mier.

Diky za rychlou reakci . Než by se ozvali @Globalisté

Diky za rychlou reakci . Než by se ozvali @Globalisté

P. C. Roberts je něco jako Farage. Čistê prosystémový imitátor "antisystémové opozice". Mluví a píšou sympaticky, člověk se mnohdy diví, jak až moc s nimi souhlasí, ale oni slouží pouze k akumulaci energie a její vybití správným, pro systém výhodným, způsobem.


Roberts je pro "Clinton kliku" víc prospěšnější, než mnozí příslušníci této kliky.


P. C. Roberts je něco jako Farage. Čistê prosystémový imitátor "antisystémové opozice". Mluví a píšou sympaticky, člověk se mnohdy diví, jak až moc s nimi souhlasí, ale oni slouží pouze k akumulaci energie a její vybití správným, pro systém výhodným, způsobem. Roberts je pro "Clinton kliku" víc prospěšnější, než mnozí příslušníci této kliky.
938
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept