Zahraničná politika
Le Penová, Kaczyński a další sa stretli vo Varšave, aby diskutovali o Európskej únii

Le Penová, Kaczyński a další sa stretli vo Varšave, aby diskutovali o Európskej únii, “Chceme zmenit politiku Bruselu”, napísal Orbán


https://www.novarepublika.cz/2021/12/le-penova-kaczynski-a-dalsi-sa-stretli-vo-varsave-aby-diskutovali-o-ruropskoej-unii-chceme-zmenit-politiku-bruselu-napisal-orban


"“Chceme zmeniť politiku Bruselu,” napísal Orbán na Facebooku pred sobotňajším stretnutím vo Varšave. “Celé mesiace pracujeme na vytvorení silnej straníckej rodiny a dúfame, že dnes alebo zajtra urobíme krok smerom k tomuto cieľu,” dodal."


Tomia Okamuru a jeho SPD nepozvali nebo "zaspal" ? Na webu SPD jsem k tomu nic nenašel...


**Le Penová, Kaczyński a další sa stretli vo Varšave, aby diskutovali o Európskej únii**, “Chceme zmenit politiku Bruselu”, napísal Orbán https://www.novarepublika.cz/2021/12/le-penova-kaczynski-a-dalsi-sa-stretli-vo-varsave-aby-diskutovali-o-ruropskoej-unii-chceme-zmenit-politiku-bruselu-napisal-orban "“Chceme zmeniť politiku Bruselu,” napísal Orbán na Facebooku pred sobotňajším stretnutím vo Varšave. “Celé mesiace pracujeme na vytvorení silnej straníckej rodiny a dúfame, že dnes alebo zajtra urobíme krok smerom k tomuto cieľu,” dodal." **Tomia Okamuru a jeho SPD nepozvali nebo "zaspal" ? Na webu SPD jsem k tomu nic nenašel...**

Srovnávají si noty , během školení .


Srovnávají si noty , během školení .

Ozvala se i RT v článku "Proč je nutná aliance nacionalistů v parlamentu EU".
Celkovým cílem setkání v hotelu Regent Warsaw bylo vytvoření superskupiny v Evropském parlamentu, která by se stala druhou největší v jediné volené instituci EU. Zúčastnil se předseda polské strany Právo a spravedlnost Jaroslaw Kaczynski, maďarský premiér Viktor Orban, Francouzka Marine Le Penová a řada dalších evropských nacionalistických osobností. Před setkáním byly velké naděje, Orban napsal na Facebook, že cílem je „ změnit politiku Bruselu. " Pracovali jsme měsíce na vytvoření silné party rodiny ," řekl a " doufejme, že dnes nebo zítra uděláme krok k tomuto cíli ." Přestože se na schůzi nepodařilo vytvořit superskupinu v Evropském parlamentu, vyvolalo to závazek k užší spolupráci, včetně pořádání pravidelných schůzí a dohody o hlasování jako soudržný blok ve sněmovně.


Poznámka: bezva, ale:


  • článek napsal Brit Paul Nuttall, velký bojovník za Brexit - nebude tam i neviditelná ruka agenta s právem zabíjet, kterého ztělesnil třeba R. Moore?
  • těžká váha Salvini se svou Lega Nord se stáhl: "je nutné počkat na správný čas, aby bylo možné překonat sobectví a strach na stranické a národní úrovni"
  • Tomio dělá mrtvého brouka
  • ... nějaké informační křoví?

Ozvala se i [RT](https://www.rt.com/op-ed/542262-nationalists-right-eu-parliament/) v článku "Proč je nutná aliance nacionalistů v parlamentu EU". Celkovým cílem setkání v hotelu Regent Warsaw bylo vytvoření superskupiny v Evropském parlamentu, která by se stala druhou největší v jediné volené instituci EU. Zúčastnil se předseda polské strany Právo a spravedlnost Jaroslaw Kaczynski, maďarský premiér Viktor Orban, Francouzka Marine Le Penová a řada dalších evropských nacionalistických osobností. Před setkáním byly velké naděje, Orban napsal na Facebook, že cílem je „ změnit politiku Bruselu. " Pracovali jsme měsíce na vytvoření silné party rodiny ," řekl a " doufejme, že dnes nebo zítra uděláme krok k tomuto cíli ." Přestože se na schůzi nepodařilo vytvořit superskupinu v Evropském parlamentu, vyvolalo to závazek k užší spolupráci, včetně pořádání pravidelných schůzí a dohody o hlasování jako soudržný blok ve sněmovně. **Poznámka:** bezva, ale: - článek napsal Brit Paul Nuttall, velký bojovník za Brexit - nebude tam i neviditelná ruka agenta s právem zabíjet, kterého ztělesnil třeba R. Moore? - těžká váha Salvini se svou Lega Nord se stáhl: "je nutné počkat na správný čas, aby bylo možné překonat sobectví a strach na stranické a národní úrovni" - Tomio dělá mrtvého brouka - ... nějaké informační křoví?
Upravené 5. 12. 2021 o 19:27
481
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept