Zahraniční analytici
Igor Panarin 6.12.2021 - Navsteva Putina v Indii a jine
Y

Kratce:
Spolu s V.V. Putinem navstivil Indii i S. Sojgu, S. Lavrov a hlava Rosneftu, Secin. Vizita je na velke strategicke urovni. Objasnuji se otazky vojensko-technicke, vojenske a politicke spoluprace. Dalsim tematem bude i Afganistan atd.
https://www.youtu.be/HXYtVKPYxCc


Kratce: Spolu s V.V. Putinem navstivil Indii i S. Sojgu, S. Lavrov a hlava Rosneftu, Secin. Vizita je na velke strategicke urovni. Objasnuji se otazky vojensko-technicke, vojenske a politicke spoluprace. Dalsim tematem bude i Afganistan atd. https://www.youtu.be/HXYtVKPYxCc
Upravené 6. 12. 2021 o 15:25

Hry zakulisi (rusky)
Vysel clanek na regnum o smyslu soucasneho vcelickovani zde
a k tomu Panarinuv k tematu zde.
https://www.youtu.be/H1a5iTR9zHI


**Hry zakulisi** (rusky) Vysel clanek na regnum o smyslu soucasneho vcelickovani [zde](https://regnum.ru/news/polit/3442010.html) a k tomu Panarinuv k tematu [zde](https://t.me/s/igor_panarin). https://www.youtu.be/H1a5iTR9zHI

Zemmour proti systemu
Na rianovosti vysla vyborna analyza o neznamem francouzskem presidentskem kandidatovi Ericu Zemmourovi pod nazvem:
Против системы: человек, который бросает вызов президенту
Proti systemu: clovek ktery hazi rukavici presidentovi
zde
... a tak se objevil na francouzske politicke scene novy kandidat na presidenta, nova postava, aktivni publicista a ma 3 hlavni teze:
-odchod Francie z nata vojensko-politickeho bloku a i z vojenske organizace. Prohlasil to v nedeli na schuzi svych straniku.
-boj s migraci nehlede na to, ze on sam je alzirsky migrant
-vratit Francii Francouzum a soucasne naladit didalogy s Ruskem
Tyto klicove teze jeho programu mu dopomohly na treti misto kandidata na presidenta. 1. Macron, ktery se ale dosud nevyjadril, 2. Le Pen a 3. Zemmour. Jsou i dalsi, ale tito 3 jsou hlavni.
Toto reseni je De Gaulleovo. Ten vyvedl v r. 1966 Francii z nata. Do te doby se nachazel hlavni stav v Parizi, ten vyvedl take pryc z Parize. Dnes je hlavni stab nata v Bruselu.
Uvidime, nakolik budou tyto jeho teze realne.
https://www.youtu.be/kCbehoBCPl8


**Zemmour proti systemu** Na rianovosti vysla vyborna analyza o neznamem francouzskem presidentskem kandidatovi Ericu Zemmourovi pod nazvem: Против системы: человек, который бросает вызов президенту **Proti systemu: clovek ktery hazi rukavici presidentovi** [zde](https://ria.ru/20211201/zemmour-1761510484.html) ... a tak se objevil na francouzske politicke scene novy kandidat na presidenta, nova postava, aktivni publicista a ma 3 hlavni teze: -odchod Francie z nata vojensko-politickeho bloku a i z vojenske organizace. Prohlasil to v nedeli na schuzi svych straniku. -boj s migraci nehlede na to, ze on sam je alzirsky migrant -vratit Francii Francouzum a soucasne naladit didalogy s Ruskem Tyto klicove teze jeho programu mu dopomohly na treti misto kandidata na presidenta. 1. Macron, ktery se ale dosud nevyjadril, 2. Le Pen a 3. Zemmour. Jsou i dalsi, ale tito 3 jsou hlavni. Toto reseni je De Gaulleovo. Ten vyvedl v r. 1966 Francii z nata. Do te doby se nachazel hlavni stav v Parizi, ten vyvedl take pryc z Parize. Dnes je hlavni stab nata v Bruselu. Uvidime, nakolik budou tyto jeho teze realne. https://www.youtu.be/kCbehoBCPl8
Upravené 6. 12. 2021 o 15:54

Zemmour proti systemu

Kazítko?
https://www.protiproud.cz/politika/6167-cynicke-rothschildovske-divadlo-deje-se-ve-francii-dalsi-velky-podvod-jak-hlasanim-pravdy-znicit-ty-kdo-za-pravdou-stoji-volici-tak-vysokou-politickou-ligu-nechapou-kandidat-kazitko-pro-likvidaci-pravice.htm
Dám to sem. Nechcem vstupovať do búrlivej diskusie na správach o Francúzsku.


[quote="pid:46941, uid:68"]Zemmour proti systemu[/quote] Kazítko? https://www.protiproud.cz/politika/6167-cynicke-rothschildovske-divadlo-deje-se-ve-francii-dalsi-velky-podvod-jak-hlasanim-pravdy-znicit-ty-kdo-za-pravdou-stoji-volici-tak-vysokou-politickou-ligu-nechapou-kandidat-kazitko-pro-likvidaci-pravice.htm Dám to sem. Nechcem vstupovať do búrlivej diskusie na správach o Francúzsku.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 6. 12. 2021 o 17:45

Jak nas ohlupuji (rusky)
Vysel clanek na AfterShock s nazvem:
Jak nás ohlupuji: mýtus Velkého teroru v roce 1937
zde
https://www.youtu.be/Y9Lu8JwFXl8


**Jak nas ohlupuji** (rusky) Vysel clanek na AfterShock s nazvem: **Jak nás ohlupuji: mýtus Velkého teroru v roce 1937** [zde](https://aftershock.news/?q=node/1040810) https://www.youtu.be/Y9Lu8JwFXl8

Svaz Ruska a Indie
Dnesni rozhovory prosly velkolepe. Byla sepsana deklarace - 99 bodu, je tam vsechno, obrana, energetika, humanitarni zalezitosti atd.
Jako prvi prosly rozhovory V.V. Putina s N. Modi krome rozhovoru ministru zahranici a obrany ve formatu 2+2 - uspesne.
V deklaraci je uvedeno, ze rozhovory se vedou uz davno mezi N.P. Patrusevem a jeho indickym kolegou ...
Vojensko-technicka spoluprace - podepsana dohoda o dodavkach vojenske techniky a logistickych retezcu do 2030.


Vysla publikace tureckych novin Anadolu na inosmi.ru s nazvem:
V ramci navstevy Putina v Indii se dostava do popredi obranna spoluprace a partnerstvi proti Cine. zde

Turci hovori o tom, ze 60% cele potreby zbrojniho prumyslu
doda Indii Rusko. Nekteri rikaji, ze 75% zbrani Indie jsou ruske a sovetske.
Od r. 2014 se Modi a Putin sesli 19x, tj. za 7 let.
Logisticka podpora - prakticky vojensky svaz ozbrojenych sil 2 zemi a take mnozstvi dokumentu ve sfere zbrojniho prumyslu atd.
Indie nakupuje systemy S-400 za 5 mld. USD. Nehlede na tlak Zapadu nakoupi jeste do konce r. 2021 prvni kusy.
Rusko potrebuje Indii, aby byla rovnovaha k Cine, protoze Cina se prateli s Pakistanem a Rusko s Indii.
Spolu s Indii ucinkuje Rusko v Afganistanu - budou poskytovat Afg. humanitarni pomoc.
Rusko vystupuje jako arbitr ve Stredni Azii a snizuje napeti. Ser-Chan chtel rozvazat jadernou valku mezi Cinou a Indii.
Obe zeme, Rusko i Indie, navysi obrat zbozi do roku 2025 do 30 mld. USD, atd. Prectete si clanek!
Tesi me to, je to absolutne spravne reseni a je to historicka navsteva Putina, ktera nema analogii ve svetove politice - deklarace 99 bodu.
https://www.youtu.be/0QPlX75iF8g


**Svaz Ruska a Indie** Dnesni rozhovory prosly velkolepe. Byla sepsana deklarace - 99 bodu, je tam vsechno, obrana, energetika, humanitarni zalezitosti atd. Jako prvi prosly rozhovory V.V. Putina s N. Modi krome rozhovoru ministru zahranici a obrany ve formatu 2+2 - uspesne. V deklaraci je uvedeno, ze rozhovory se vedou uz davno mezi N.P. Patrusevem a jeho indickym kolegou ... Vojensko-technicka spoluprace - podepsana dohoda o dodavkach vojenske techniky a logistickych retezcu do 2030. Vysla publikace tureckych novin Anadolu na inosmi.ru s nazvem: **V ramci navstevy Putina v Indii se dostava do popredi obranna spoluprace a partnerstvi proti Cine. [zde](https://inosmi.ru/politic/20211206/251060106.html) ** Turci hovori o tom, ze 60% cele potreby zbrojniho prumyslu doda Indii Rusko. Nekteri rikaji, ze 75% zbrani Indie jsou ruske a sovetske. Od r. 2014 se Modi a Putin sesli 19x, tj. za 7 let. Logisticka podpora - prakticky vojensky svaz ozbrojenych sil 2 zemi a take mnozstvi dokumentu ve sfere zbrojniho prumyslu atd. Indie nakupuje systemy S-400 za 5 mld. USD. Nehlede na tlak Zapadu nakoupi jeste do konce r. 2021 prvni kusy. Rusko potrebuje Indii, aby byla rovnovaha k Cine, protoze Cina se prateli s Pakistanem a Rusko s Indii. Spolu s Indii ucinkuje Rusko v Afganistanu - budou poskytovat Afg. humanitarni pomoc. Rusko vystupuje jako arbitr ve Stredni Azii a snizuje napeti. Ser-Chan chtel rozvazat jadernou valku mezi Cinou a Indii. Obe zeme, Rusko i Indie, navysi obrat zbozi do roku 2025 do 30 mld. USD, atd. Prectete si clanek! Tesi me to, je to absolutne spravne reseni a je to historicka navsteva Putina, ktera nema analogii ve svetove politice - **deklarace 99 bodu**. https://www.youtu.be/0QPlX75iF8g
Upravené 6. 12. 2021 o 21:14

Strategicky Cirkon (rusky)
Na inosmi vysel clanek iranskych novin Kayhan s nazvem
Ракеты, способные стирать с лица земли целые города — в массовом производстве в России
Rakety, ktere mohou vymazat na Zemi cela mesta - vyrabi se masove v Rusku zde
https://www.youtu.be/5RSiwMiZ6k4


**Strategicky Cirkon** (rusky) Na inosmi vysel clanek iranskych novin Kayhan s nazvem Ракеты, способные стирать с лица земли целые города — в массовом производстве в России **Rakety, ktere mohou vymazat na Zemi cela mesta - vyrabi se masove v Rusku** [zde](https://inosmi.ru/military/20211206/251055832.html) https://www.youtu.be/5RSiwMiZ6k4

Dnesni rozhovory prosly velkolepe. Byla sepsana deklarace - 99 bodu, je tam vsechno, obrana, energetika, humanitarni zalezitosti atd.


Rusko a Indie se vzdaly dolaru při uzavření zbrojních kontraktů


Rusko a Indie se vzdaly amerického dolaru ve vzájemném zúčtování, všechny platby se provádějí v rublech a rupiích, oznámil v úterý novinářům v Indii generální ředitel Rosoboronexportu Alexandr Michejev.


Ruské ministerstvo financí dříve oznámilo, že v průběhu jednoho měsíce změní strukturu Fondu národního blahobytu: podíl dolaru se sníží na nulu, britské libry na pět procent, japonský jen zůstane na úrovni pěti procent, podíl eura se zvýší na čtyřicet procent a jüanu na třicet procent, a kromě toho bude do struktury fondu zařazeno zlato s podílem dvacet procent.
https://cz.sputniknews.com/20211207/rusko-a-indie-se-vzdaly-dolaru-pri-uzavreni-zbrojnich-kontraktu-16769717.html


[quote="pid:47007, uid:68"]Dnesni rozhovory prosly velkolepe. Byla sepsana deklarace - 99 bodu, je tam vsechno, obrana, energetika, humanitarni zalezitosti atd.[/quote] **Rusko a Indie se vzdaly dolaru při uzavření zbrojních kontraktů** Rusko a Indie se vzdaly amerického dolaru ve vzájemném zúčtování, všechny platby se provádějí v rublech a rupiích, oznámil v úterý novinářům v Indii generální ředitel Rosoboronexportu Alexandr Michejev. Ruské ministerstvo financí dříve oznámilo, že v průběhu jednoho měsíce změní strukturu Fondu národního blahobytu: **podíl dolaru se sníží na nulu, britské libry na pět procent, japonský jen zůstane na úrovni pěti procent, podíl eura se zvýší na čtyřicet procent a jüanu na třicet procent, a kromě toho bude do struktury fondu zařazeno zlato s podílem dvacet procent.** https://cz.sputniknews.com/20211207/rusko-a-indie-se-vzdaly-dolaru-pri-uzavreni-zbrojnich-kontraktu-16769717.html
Upravené 7. 12. 2021 o 16:28
1.14k
7
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept