Zahraničná politika
Johnson sľúbil, že využije všetky prostriedky, aby zabránil agresii proti Ukrajine

Johnson sľúbil, že využije všetky prostriedky, aby zabránil agresii proti Ukrajine


Lídri Británie, USA, Francúzska, Nemecka a Talianska v telefonickom rozhovore tiež vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia.


Lídri Británie, USA, Francúzska, Nemecka a Talianska v pondelok v telefonickom rozhovore diskutovali o situácii okolo Ukrajiny a vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia. Uvádza sa to v správe distribuovanej úradom britského premiéra Borisa Johnsona po telefonickom rozhovore s americkými prezidentmi Joe Bidenom a Emmanuelom Macronom z Francúzska, ktorí konajú. Nemecká kancelárka Angela Merkelová a taliansky premiér Mario Draghi.


"Lídri vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia a potvrdili, že pevne podporujú územnú celistvosť Ukrajiny," uvádza sa v správe. „Lídri sa zhodli, že nedávne stretnutia ministrov zahraničných vecí G20 a NATO boli užitočnými platformami na diskusiu o tejto téme,“ poznamenal Downing Street a dodal, že politici „zdôraznili potrebu zabezpečiť jednotný front tvárou v tvár údajným ruským hrozbám a agresii“. .


"Predseda vlády [Boris Johnson] povedal, že Spojené kráľovstvo bude naďalej využívať všetky ekonomické a diplomatické nástroje, ktoré má k dispozícii, aby zabránila akejkoľvek ruskej agresii proti Ukrajine," uviedol Johnsonov úrad.


Podľa Johnsonovej kancelárie sa politici "dohodli na opätovnom rozhovore po rozhovore prezidenta Bidena s [ruským prezidentom Vladimirom] Putinom zajtra [utorok]." Rozhovor medzi lídrami Ruskej federácie a Spojených štátov cez video odkaz je naplánovaný na 7. decembra. Ako v pondelok uviedol tlačový tajomník ruského vodcu Dmitrij Peskov, prezidenti budú diskutovať o napätí okolo Ukrajiny, postupe NATO k hraniciam Ruskej federácie a iniciatíve ruského lídra o bezpečnostných zárukách.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13127383


Johnson sľúbil, že využije všetky prostriedky, aby zabránil agresii proti Ukrajine Lídri Británie, USA, Francúzska, Nemecka a Talianska v telefonickom rozhovore tiež vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia. Lídri Británie, USA, Francúzska, Nemecka a Talianska v pondelok v telefonickom rozhovore diskutovali o situácii okolo Ukrajiny a vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia. Uvádza sa to v správe distribuovanej úradom britského premiéra Borisa Johnsona po telefonickom rozhovore s americkými prezidentmi Joe Bidenom a Emmanuelom Macronom z Francúzska, ktorí konajú. Nemecká kancelárka Angela Merkelová a taliansky premiér Mario Draghi. "Lídri vyzvali Rusko, aby znížilo úroveň napätia a potvrdili, že pevne podporujú územnú celistvosť Ukrajiny," uvádza sa v správe. „Lídri sa zhodli, že nedávne stretnutia ministrov zahraničných vecí G20 a NATO boli užitočnými platformami na diskusiu o tejto téme,“ poznamenal Downing Street a dodal, že politici „zdôraznili potrebu zabezpečiť jednotný front tvárou v tvár údajným ruským hrozbám a agresii“. . "Predseda vlády [Boris Johnson] povedal, že Spojené kráľovstvo bude naďalej využívať všetky ekonomické a diplomatické nástroje, ktoré má k dispozícii, aby zabránila akejkoľvek ruskej agresii proti Ukrajine," uviedol Johnsonov úrad. Podľa Johnsonovej kancelárie sa politici "dohodli na opätovnom rozhovore po rozhovore prezidenta Bidena s [ruským prezidentom Vladimirom] Putinom zajtra [utorok]." Rozhovor medzi lídrami Ruskej federácie a Spojených štátov cez video odkaz je naplánovaný na 7. decembra. Ako v pondelok uviedol tlačový tajomník ruského vodcu Dmitrij Peskov, prezidenti budú diskutovať o napätí okolo Ukrajiny, postupe NATO k hraniciam Ruskej federácie a iniciatíve ruského lídra o bezpečnostných zárukách. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13127383

Udělal mi radost , kluk jeden pačesatej . Přesně takhle mluví hajzlík , který moc dobře ví , že vyhrožování z patřičné dálky , kdy ještě může utéct je všechno , na co se zmůže .
Hrozit pěstičkou je vizitka těch , kteří v minulosti vyhrožovali kroucením rukou .
Z mafiozního grázla propad na pouličního smrada .


Udělal mi radost , kluk jeden pačesatej . Přesně takhle mluví hajzlík , který moc dobře ví , že vyhrožování z patřičné dálky , kdy ještě může utéct je všechno , na co se zmůže . Hrozit pěstičkou je vizitka těch , kteří v minulosti vyhrožovali kroucením rukou . Z mafiozního grázla propad na pouličního smrada .

Nemyslím si, že vyhrožuje. Dobře ví, že má holou prdel.


Nemyslím si, že vyhrožuje. Dobře ví, že má holou prdel.

Z mafiozního grázla propad na pouličního smrada
Navíc nový problém za humny - Argentina nedávno ohlásila (ozvučil to prezident) svůj zákonný nárok na Malvíny ...


[quote="pid:47040, uid:185"]Z mafiozního grázla propad na pouličního smrada[/quote]Navíc nový problém za humny - Argentina nedávno ohlásila (ozvučil to prezident) svůj zákonný nárok na Malvíny ...

Navíc nový problém za humny


A má problém aj doma:
https://cnn.iprima.cz/johnson-vyhlasil-valku-drogam-ten-samy-den-se-nasel-kokain-u-jeho-parlamentni-kancelare-52712


Předseda britské Dolní sněmovny Lindsay Hoyle požádal policii o prošetření zjištění listu The Sunday Times, podle něhož se na řadě míst v budovách parlamentu našly stopy kokainu. Jedním z nich byly záchodky poblíž parlamentní kanceláře premiéra Borise Johnsona. Ten přitom oznámil novou strategii pro boj s užíváním drog a proti drogové kriminalitě.
Podle The Sunday Times se pomocí stěrových testů na drogy podařilo najít stopy kokainu na 11 místech v budovách britského parlamentu, a to v částech, které jsou přístupné jen zákonodárcům, zaměstnancům a novinářům.


[quote="pid:47053, uid:260"]Navíc nový problém za humny[/quote] A má problém aj doma: https://cnn.iprima.cz/johnson-vyhlasil-valku-drogam-ten-samy-den-se-nasel-kokain-u-jeho-parlamentni-kancelare-52712 Předseda britské Dolní sněmovny Lindsay Hoyle požádal policii o prošetření zjištění listu The Sunday Times, podle něhož se na řadě míst v budovách parlamentu našly stopy kokainu. Jedním z nich byly záchodky poblíž parlamentní kanceláře premiéra Borise Johnsona. Ten přitom oznámil novou strategii pro boj s užíváním drog a proti drogové kriminalitě. Podle The Sunday Times se pomocí stěrových testů na drogy podařilo najít stopy kokainu na 11 místech v budovách britského parlamentu, a to v částech, které jsou přístupné jen zákonodárcům, zaměstnancům a novinářům.
627
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept