Mimo kategórií
Rozhovor s riaditeľom vydavateľstva Torden: Globálnej ekonomickej a sociálnej katastrofe, čiže totálnemu kolapsu sa nevyhneme

Rozhovor s Jánom Semaňákom o tom, kam smeruje vývoj globálne a u nás. Je to riadne nabité informáciami o kríze, očkovaní, premene sveta.


https://www.extraplus.sk/clanok/semanak-pytam-sa-zlocincov-v-nasej-vlade-prezidentskom-palaci-za-aku-cenu-zapredali-vlastny


Rozhovor s Jánom Semaňákom o tom, kam smeruje vývoj globálne a u nás. Je to riadne nabité informáciami o kríze, očkovaní, premene sveta. https://www.extraplus.sk/clanok/semanak-pytam-sa-zlocincov-v-nasej-vlade-prezidentskom-palaci-za-aku-cenu-zapredali-vlastny

Pán Semaňák mal vždy fundovaný pohľad na situáciu. Pamätám si, že keď sme sa pred pár rokmi stretli, a to bolo ešte dávno pred voľbami, tak medzi rečou povedal, že v týchto voľbách vyhrajú liberáli (čo sa naozaj stalo: Čaputová sa stala prezidentkou a Matovič predsedom vlády), ale to bude ich posledný úspech, ktorý zažijú. Táto jeho predikcia mi natrvalo utkvela v pamäti.
No a tento jeho článok opäť pôsobí veľmi fundovane.


Pán Semaňák mal vždy fundovaný pohľad na situáciu. Pamätám si, že keď sme sa pred pár rokmi stretli, a to bolo ešte dávno pred voľbami, tak medzi rečou povedal, že v týchto voľbách vyhrajú liberáli _(čo sa naozaj stalo: Čaputová sa stala prezidentkou a Matovič predsedom vlády)_, ale to bude ich posledný úspech, ktorý zažijú. Táto jeho predikcia mi natrvalo utkvela v pamäti. No a tento jeho článok opäť pôsobí veľmi fundovane.

Omlouvám se ... Ale je to "zatraceně" dobrý vše dění shrnující článek ... Okamžitě jsem ho poslal všem známým ...


Omlouvám se ... Ale je to "zatraceně" dobrý vše dění shrnující článek ... Okamžitě jsem ho poslal všem známým ...

Postupuji stejně, mimořádně kvalitní práce !


Postupuji stejně, mimořádně kvalitní práce !

Velmi dobře napsáno. Pan Semaňák velmi dobře - na cca dvou stránkách - popsal genezi kapitalismu. Od vzniku po zánik. S konkrétními dopady společnost. Velice zajímavý je i stručný popis navrácení ukradeného majetku čínskými privatizéry:


" Súd dal privatizérom na výber: buď pôjdu všetci k stene aj s rodinami a popravia ich, alebo pôjde do väzenia len privatizér a rodina prežije, ale všetok nakradnutý majetok im zoberú. Väčšina z nich si vybrala druhú možnosť. Na základe týchto súdnych procesov sa vrátilo v Číne 122 triliónov jüanov pod kontrolu štátu a 50 triliónov jüanov získali v hotovosti z bánk."


Jestli mantrou kapitalismu je deetatizace, pak toto je ukázka zpětného chodu.
Díky za článek pane Semaňáku.


Velmi dobře napsáno. Pan Semaňák velmi dobře - na cca dvou stránkách - popsal genezi kapitalismu. Od vzniku po zánik. S konkrétními dopady společnost. Velice zajímavý je i stručný popis navrácení ukradeného majetku čínskými privatizéry: " Súd dal privatizérom na výber: buď pôjdu všetci k stene aj s rodinami a popravia ich, alebo pôjde do väzenia len privatizér a rodina prežije, ale všetok nakradnutý majetok im zoberú. Väčšina z nich si vybrala druhú možnosť. Na základe týchto súdnych procesov sa vrátilo v Číne 122 triliónov jüanov pod kontrolu štátu a 50 triliónov jüanov získali v hotovosti z bánk." Jestli mantrou kapitalismu je deetatizace, pak toto je ukázka zpětného chodu. Díky za článek pane Semaňáku.

Tych rozhovorov je viacero:


https://www.extraplus.sk/search/node/J%C3%A1n%20Sema%C5%88%C3%A1k


Pridam to chronologicky:


HANBÍM SA ZA PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ 13.11.2020
PRED ROKOM 1989 SME POČÚVALI SOVIETSKY ZVÄZ, DNES AMERIČANOV 17.11.2020
SVET RIADIA CHORÍ NEĽUDIA 19.11.2020
ZAČÍNA SA ÉRA OTROKOV 9.3.2021
PÝTAM SA ZLOČINCOV V NAŠEJ VLÁDE A PREZIDENTSKOM PALÁCI, ZA AKÚ CENU ZAPREDALI VLASTNÝ NÁROD? 6.12.2021; posledny, ktory tu pridal Vito.



Pochádza z Kežmarku, kde už tridsaťštyri rokov žije so svojou manželkou Máriou, s ktorou má syna Erika (33), dcéru Stellu (29) a malého Leonarda, ktorého, ako hovorí, majú pre radosť. Študoval na Strojníckej fakulte TU Košice, diplom MBA získal na CU v Bratislave, no najviac si cení otcovu školu zdravého rozumu. Hovorí, že je ako orol, ktorý rád lieta sám, je mu sympatický vlk na súši a delfín vo vode. Má rád svoju prácu, rodinu, prírodu a knihy, tie doslova miluje. Ľudia o ňom hovoria ako o vizionárovi a inovátorovi, večne hľadajúcom nové méty. V roku 2002 spolu s manželkou Máriou založili úspešnú rodinnú firmu KARLOFF a otcom Tatranského čaju (TATRATEA). Od roku 2017 je riaditeľom vydavateľstva krásnych kníh TORDEN, ktoré sa sústreďuje na publikácie s iným uhlom pohľadu, nech ľudia poznajú pravdu, pretože tá ľudí oslobodzuje. Stretnutie s ním je mimoriadne poučné, disponuje obrovským prehľadom, vedomosťami i múdrosťou. Pôsobí tajomne, pretože dobrého poslucháča dokáže cez diskusiu preniesť do úplne iného sveta. Hovorí, že vydavateľstvo založiť musel, lebo v tomto štáte našom zemskom je všetko zhnité.



61b02c6a06949


Tych rozhovorov je viacero: https://www.extraplus.sk/search/node/J%C3%A1n%20Sema%C5%88%C3%A1k Pridam to chronologicky: [HANBÍM SA ZA PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ](https://www.extraplus.sk/clanok/jan-semanak-hanbim-sa-za-prezidentku-caputovu) 13.11.2020 [PRED ROKOM 1989 SME POČÚVALI SOVIETSKY ZVÄZ, DNES AMERIČANOV](https://www.extraplus.sk/clanok/pred-rokom-1989-sme-pocuvali-sovietsky-zvaz-dnes-americanov) 17.11.2020 [SVET RIADIA CHORÍ NEĽUDIA](https://www.extraplus.sk/clanok/svet-riadia-chori-neludia) 19.11.2020 [ZAČÍNA SA ÉRA OTROKOV](https://www.extraplus.sk/clanok/jan-semanak-zacina-sa-era-otrokov) 9.3.2021 [PÝTAM SA ZLOČINCOV V NAŠEJ VLÁDE A PREZIDENTSKOM PALÁCI, ZA AKÚ CENU ZAPREDALI VLASTNÝ NÁROD?](https://www.extraplus.sk/clanok/semanak-pytam-sa-zlocincov-v-nasej-vlade-prezidentskom-palaci-za-aku-cenu-zapredali-vlastny) 6.12.2021; posledny, ktory tu pridal Vito. >Pochádza z Kežmarku, kde už tridsaťštyri rokov žije so svojou manželkou Máriou, s ktorou má syna Erika (33), dcéru Stellu (29) a malého Leonarda, ktorého, ako hovorí, majú pre radosť. Študoval na Strojníckej fakulte TU Košice, diplom MBA získal na CU v Bratislave, no najviac si cení otcovu školu zdravého rozumu. Hovorí, že je ako orol, ktorý rád lieta sám, je mu sympatický vlk na súši a delfín vo vode. Má rád svoju prácu, rodinu, prírodu a knihy, tie doslova miluje. Ľudia o ňom hovoria ako o vizionárovi a inovátorovi, večne hľadajúcom nové méty. V roku 2002 spolu s manželkou Máriou založili úspešnú rodinnú firmu KARLOFF a otcom Tatranského čaju (TATRATEA). Od roku 2017 je riaditeľom vydavateľstva krásnych kníh TORDEN, ktoré sa sústreďuje na publikácie s iným uhlom pohľadu, nech ľudia poznajú pravdu, pretože tá ľudí oslobodzuje. Stretnutie s ním je mimoriadne poučné, disponuje obrovským prehľadom, vedomosťami i múdrosťou. Pôsobí tajomne, pretože dobrého poslucháča dokáže cez diskusiu preniesť do úplne iného sveta. Hovorí, že vydavateľstvo založiť musel, lebo v tomto štáte našom zemskom je všetko zhnité. ![61b02c6a06949](serve/attachment&path=61b02c6a06949)

Moderator

Upravené 8. 12. 2021 o 04:54

Riaditeľ vydavateľ, ktorý aj skutočne číta knihy, ktoré vydávasmile


Riaditeľ vydavateľ, ktorý aj skutočne číta knihy, ktoré vydáva:)

Skvelý rozhovor! Konečně se někdo jasně a srozumitelně vyjádřil nad rámec akce covid. Taktéž šířím.


@Kancelar V te ofocené citaci je jedna hrubá chyba: "Já nemusím věřit, já vím." řekl Carl Gustav Jung, Freudův dřívější kolega a přítel, se kterým nakonec se rozešli ve zlém právě kvůli otázce hloubky a podstaty lidské duše, s čímž souvísí i Víra. Freud by nikdy nic takového neřekl! Napíšu redakci, ať to opraví, toto je naprosto zásadní omyl.

Ona památná odpověď zazněla v tomto rozhovoru: https://www.youtube.com/watch?v=2AMu-G51yTY

Pokud mě paměť neklame, je to hned někde zkraje. Jakožto dřívější obdivovatel Junga však ve světle poznatků KSB prohlašuji: Pozor na něj! Ten člověk byl s největší pravděpodobností pod silným bezstrukturním i strukturním vlivem/nátlakem, ale to je už na jinou diskuzi...


Skvelý rozhovor! Konečně se někdo jasně a srozumitelně vyjádřil nad rámec akce covid. Taktéž šířím. @Kancelar V te ofocené citaci je jedna hrubá chyba: "Já nemusím věřit, já vím." řekl Carl Gustav Jung, Freudův dřívější kolega a přítel, se kterým nakonec se rozešli ve zlém právě kvůli otázce hloubky a podstaty lidské duše, s čímž souvísí i Víra. Freud by nikdy nic takového neřekl! Napíšu redakci, ať to opraví, toto je naprosto zásadní omyl. Ona památná odpověď zazněla v tomto rozhovoru: https://www.youtube.com/watch?v=2AMu-G51yTY Pokud mě paměť neklame, je to hned někde zkraje. Jakožto dřívější obdivovatel Junga však ve světle poznatků KSB prohlašuji: Pozor na něj! Ten člověk byl s největší pravděpodobností pod silným bezstrukturním i strukturním vlivem/nátlakem, ale to je už na jinou diskuzi...
Upravené 8. 12. 2021 o 12:20

https://torden.sk/covidovy-podvod-sa-kazdym-dnom-ruca-ako-wehrmacht-po-stalingrade/


Covidový podvod sa rúca ako Wehrmacht po Stalingrade.


Paul Craig Roberts je bývalý námestník ministra financií USA. Podľa neho sa covidový podvod rúca na celom fronte veľmi podobne, ako sa počas Druhej svetovej vojny začala rúcať nacistická armáda Wehrmacht po bitke o Stalingrad.


-je to preklad jeho článku na stránke vydavateľstva.


https://torden.sk/covidovy-podvod-sa-kazdym-dnom-ruca-ako-wehrmacht-po-stalingrade/ Covidový podvod sa rúca ako Wehrmacht po Stalingrade. Paul Craig Roberts je bývalý námestník ministra financií USA. Podľa neho sa covidový podvod rúca na celom fronte veľmi podobne, ako sa počas Druhej svetovej vojny začala rúcať nacistická armáda Wehrmacht po bitke o Stalingrad. -je to preklad jeho článku na stránke vydavateľstva.
1.85k
8
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept