Politika v SR
Vnútroštátny boj

V poslednom čase sa dá často sledovať ako jednotlivé strany, inštitúcie si idú po krku, aj keď vlasnte by nemali, pretože sú súčasťou toho istého štátu.
Napríklad


SIS nepriamo označila Progresívne Slovensko ako ľavicových extrémistov. Bihariová podráždene reaguje


https://www.hlavnespravy.sk/bihariovu-rozhorcilo-ze-tajni-zo-sis-monitoruju-lavicove-sily-ktore-na-slovensku-nasilne-pretlacaju-rodovu-rovnost/2782240


Ako jedna vec je čo povie SIS ale prečo tá ťava hneď na to reaguje? Veď keby bola ticho tak by si to ani nikto nevšimol. To že SIS také niečo vypustila dobre opisuje budúcnosť liberalizmu na Slovensku. Pamätajme, že práve bezpečnostné služby na Slovensku organizovali sviečkovú manifestáciu, takže to je výkonný orgán GP.


V poslednom čase sa dá často sledovať ako jednotlivé strany, inštitúcie si idú po krku, aj keď vlasnte by nemali, pretože sú súčasťou toho istého štátu. Napríklad SIS nepriamo označila Progresívne Slovensko ako ľavicových extrémistov. Bihariová podráždene reaguje https://www.hlavnespravy.sk/bihariovu-rozhorcilo-ze-tajni-zo-sis-monitoruju-lavicove-sily-ktore-na-slovensku-nasilne-pretlacaju-rodovu-rovnost/2782240 Ako jedna vec je čo povie SIS ale prečo tá ťava hneď na to reaguje? Veď keby bola ticho tak by si to ani nikto nevšimol. To že SIS také niečo vypustila dobre opisuje budúcnosť liberalizmu na Slovensku. Pamätajme, že práve bezpečnostné služby na Slovensku organizovali sviečkovú manifestáciu, takže to je výkonný orgán GP.
Upravené 8. 12. 2021 o 14:07

Ide skôr to, že normálni patriotickí zamestnanci SIS (veľká väčšina)
sa konečne jasnejšie postavili za svojich spoluobčanov
a proti kolaborantským neoliberálno-fašistickým extrémistom.
Sledujeme a ďakujeme.


Ide skôr to, že normálni patriotickí zamestnanci SIS (veľká väčšina) sa konečne jasnejšie postavili za svojich spoluobčanov a proti kolaborantským neoliberálno-fašistickým extrémistom. Sledujeme a ďakujeme.

Dúfam, že aj p.rezidentka to citlivo vníma a hodí nejaký štek.


Dúfam, že aj p.rezidentka to citlivo vníma a hodí nejaký štek.

Sledujeme a ďakujeme.
Ľudo, toto bolo teraz povedané z pohľadu zamestnancov SIS?


[quote="pid:47268, uid:710"]Sledujeme a ďakujeme.[/quote]Ľudo, toto bolo teraz povedané z pohľadu zamestnancov SIS?

eď keby bola ticho tak by si to ani nikto nevšimol. T


Presne tak, podobný prípad bol Taraba vs Čaputová. Nikto by si to nevšimol za normálnych okolností.


[quote="pid:47260, uid:106"]eď keby bola ticho tak by si to ani nikto nevšimol. T[/quote] Presne tak, podobný prípad bol Taraba vs Čaputová. Nikto by si to nevšimol za normálnych okolností.

Tak ústavný súd im spravil pekný škrt cez rozpočet.
https://www.hlavnespravy.sk/cast-zakona-hovoriaca-o-izolacii-a-karantene-je-protiustavna/2783412
V rozpore s ústavou sú taktiež ustanovenia, podľa ktorých ministerstvo zdravotníctva alebo úrad verejného zdravotníctva pri ohrození verejného zdravia nariaďujú ďalšie “opatrenia na ochranu verejného zdravia, ktorými môže zakázať alebo nariadiť ďalšie činnosti v nevyhnutnom rozsahu a na nevyhnutný čas”. Podľa ÚS ide o nesúlad s ústavnými normami zakotvujúcimi požiadavky na určovanie medzí základných práv slobôd.


“Šírka formulácie oboch napadnutých ustanovení (‘ďalšie opatrenia’) neposkytuje potrebné záruky ochrany jednotlivca pred svojvoľnými zásahmi do základných práv a slobôd, čím určovanie medzí základných práv a slobôd vyhradené zákonodarnej moci neprípustne prenecháva podzákonnej normotvorbe,” konštatoval v náleze ÚS.


Tak ústavný súd im spravil pekný škrt cez rozpočet. https://www.hlavnespravy.sk/cast-zakona-hovoriaca-o-izolacii-a-karantene-je-protiustavna/2783412 V rozpore s ústavou sú taktiež ustanovenia, podľa ktorých ministerstvo zdravotníctva alebo úrad verejného zdravotníctva pri ohrození verejného zdravia nariaďujú ďalšie “opatrenia na ochranu verejného zdravia, ktorými môže zakázať alebo nariadiť ďalšie činnosti v nevyhnutnom rozsahu a na nevyhnutný čas”. Podľa ÚS ide o nesúlad s ústavnými normami zakotvujúcimi požiadavky na určovanie medzí základných práv slobôd. “Šírka formulácie oboch napadnutých ustanovení (‘ďalšie opatrenia’) neposkytuje potrebné záruky ochrany jednotlivca pred svojvoľnými zásahmi do základných práv a slobôd, čím určovanie medzí základných práv a slobôd vyhradené zákonodarnej moci neprípustne prenecháva podzákonnej normotvorbe,” konštatoval v náleze ÚS.
Upravené 8. 12. 2021 o 18:34

Je to výročná správa SIS za rok 2020. Nejde len o ľavicových extrémistov. V tej správe popísala aj prípady korupcie a klientelizmu na úradoch štátnej správy po veľkých čistkách, ktoré robil všade Matovič. To jest SIS hovorí, že aj za Matoviča kvitne korupcia a klientelizmus na úradoch, ale médiá si vybrala tú hlúposť s Biháriovou, aby prekryli tento fakt.
Tá správa je veľmi dlhá, ale stačí si prečítať bod 2.2
https://www.sis.gov.sk/pre-vas/sprava-o-cinnosti.html


Je to výročná správa SIS za rok 2020. Nejde len o ľavicových extrémistov. V tej správe popísala aj prípady korupcie a klientelizmu na úradoch štátnej správy po veľkých čistkách, ktoré robil všade Matovič. To jest SIS hovorí, že aj za Matoviča kvitne korupcia a klientelizmus na úradoch, ale médiá si vybrala tú hlúposť s Biháriovou, aby prekryli tento fakt. Tá správa je veľmi dlhá, ale stačí si prečítať bod 2.2 https://www.sis.gov.sk/pre-vas/sprava-o-cinnosti.html

ale stačí si prečítať bod 2.2

Bod 2.2 říkáš?
Zajímavě číslováno.
:-)


[quote="pid:47350, uid:6"]ale stačí si prečítať bod 2.2[/quote] Bod 2.2 říkáš? Zajímavě číslováno. :-)
861
7
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept