Videá, filmy, knihy
Rozhovor Dannyho Kollára a Kamaly Taris o covide, opatreniach, vakcínach a systéme

Dala som to do Covid vlákna, dávam aj sem, nech sa to nestatí


Pozerala som konečne rozhovor Dannyho Kollára s Kamalou Taris, odporúčam. V každom prípade vypichnem pár bodov:


ona hovorí, že celý obor virológie je založený na podvode (toto je možno revolučné tvrdenie, ale aj o pyramídach nám vykladajú, že sú to hrobky a podobné).


Rozoberá tam podklady na základe, ktorých FDA (obdoba SUKL) vlastne povolila vakcíny - tam sú také formulácie, že sa rozum zastaví (domienky). A teda žiadna štúdia neskúmala, či vakcíny zmierni priebeh alebo nie, tak na základe čoho to dohorovne tvrdia?! toto je už naozaj covid náboženstve, evidence based medicine je tatam


vysvetľuje, že vírus nebol nikdy izolovaný, vlastne žiaden vírus. Fotka z mikroskopu, nie je izolovaný vírus, tak sa mnohí z vás, ktorí s touto myšlienkou prišli a ja som nesúhlasila, asi mením názor


vysvetľuje podvody ohľadom testov, ona je v organizácii, ktorá dáva dopyty na českého regulátora a nedostali uspokojivé odpovede


nesúhlasím možno so všetkým, čo odznelo, niektoré veci o organizácii sveta vidí Danny zjednodušene, ale video je určite prínosné a dáva aj iný pohľad.


Ja som si to pustila večer pri žehlení, určite to bol užitočne strávený čas.


https://www.vimo.sk/watch/f8J3L1937Biqedy


Dala som to do Covid vlákna, dávam aj sem, nech sa to nestatí Pozerala som konečne rozhovor Dannyho Kollára s Kamalou Taris, odporúčam. V každom prípade vypichnem pár bodov: ona hovorí, že celý obor virológie je založený na podvode (toto je možno revolučné tvrdenie, ale aj o pyramídach nám vykladajú, že sú to hrobky a podobné). Rozoberá tam podklady na základe, ktorých FDA (obdoba SUKL) vlastne povolila vakcíny - tam sú také formulácie, že sa rozum zastaví (domienky). A teda žiadna štúdia neskúmala, či vakcíny zmierni priebeh alebo nie, tak na základe čoho to dohorovne tvrdia?! toto je už naozaj covid náboženstve, evidence based medicine je tatam vysvetľuje, že vírus nebol nikdy izolovaný, vlastne žiaden vírus. Fotka z mikroskopu, nie je izolovaný vírus, tak sa mnohí z vás, ktorí s touto myšlienkou prišli a ja som nesúhlasila, asi mením názor vysvetľuje podvody ohľadom testov, ona je v organizácii, ktorá dáva dopyty na českého regulátora a nedostali uspokojivé odpovede nesúhlasím možno so všetkým, čo odznelo, niektoré veci o organizácii sveta vidí Danny zjednodušene, ale video je určite prínosné a dáva aj iný pohľad. Ja som si to pustila večer pri žehlení, určite to bol užitočne strávený čas. https://www.vimo.sk/watch/f8J3L1937Biqedy

Kamalou Taris


tá mladá pani od 21min 40s hovorí, že bola chorá 6 týždňov v (mala horúčky?) to nejak nesedí....


Uvádzam skutočné časovanie Kovidu. Info od ľudí a lekárov:


  1. deň nástup teplôt, pri pokračovaní 5 dní sa zapália pľúca (zaleje ich voda) ak nezostane ani 25% plochy, tak to človek doma neudýcha a zároveň sa spúšťa autoimúnny syndróm, ktorý ničí celé telo. Po 10 dňoch bez liečby sa začína premena zapálených pľúc na väzivo (ako guma) a do pár dní smrť na zlyhanie dýchania.Pri väčšine prípadov to odznie do 3 dní a len časť ľudí má chronický kašeľ.Je to biologická zbraň, bez akýchkoľvek pochybností. Pri dodržaní technológie liečby sa z toho dá vyjsť z minimálnou alebo žiadnou újmou. Po 5 dňoch teplôt ide vždy o život.

[quote="pid:47401, uid:273"]Kamalou Taris[/quote] tá mladá pani od 21min 40s hovorí, že bola chorá 6 týždňov v (mala horúčky?) to nejak nesedí.... Uvádzam skutočné časovanie Kovidu. Info od ľudí a lekárov: 1. deň nástup teplôt, pri pokračovaní 5 dní sa zapália pľúca (zaleje ich voda) ak nezostane ani 25% plochy, tak to človek doma neudýcha a zároveň sa spúšťa autoimúnny syndróm, ktorý ničí celé telo. Po 10 dňoch bez liečby sa začína premena zapálených pľúc na väzivo (ako guma) a do pár dní smrť na zlyhanie dýchania. Pri väčšine prípadov to odznie do 3 dní a len časť ľudí má chronický kašeľ. Je to biologická zbraň, bez akýchkoľvek pochybností. Pri dodržaní technológie liečby sa z toho dá vyjsť z minimálnou alebo žiadnou újmou. Po 5 dňoch teplôt ide vždy o život.
Upravené 9. 12. 2021 o 11:28

Uvádzam skutočné časovanie Kovidu. Info od ľudí a lekárov:


je to individuálne.... svokra mala horúčky 10 dní, neskutočný kašel. liečili sme ju doma/keďže doktor len cez telefón jej povedal, nech si kúpi paralen a ozve sa po výsledku PCR testu!!!/, no po sťaženom dýchaní ju svokor vzal do nemocnice na príjem, kde jej urobili vyšetrenia. Rengen, tlak, krv a pod. Následne dostala infúziu a domov, keďže mala dobré hodnoty na oximetri aj RTG pľúc. Zvýšiť dávky vitamínov a Bčko, keďže mala znížené biele krvinky. No kašel má stále aj sťažené dýchanie. a je tomu 3. týždeň.


Mojej mamy suseda, mala síce krátko horúčky, no kašeľ ju dusí 5. týždeň.


[quote="pid:47426, uid:196"]Uvádzam skutočné časovanie Kovidu. Info od ľudí a lekárov:[/quote] je to individuálne.... svokra mala horúčky 10 dní, neskutočný kašel. liečili sme ju doma/keďže doktor len cez telefón jej povedal, nech si kúpi paralen a ozve sa po výsledku PCR testu!!!/, no po sťaženom dýchaní ju svokor vzal do nemocnice na príjem, kde jej urobili vyšetrenia. Rengen, tlak, krv a pod. Následne dostala infúziu a domov, keďže mala dobré hodnoty na oximetri aj RTG pľúc. Zvýšiť dávky vitamínov a Bčko, keďže mala znížené biele krvinky. No kašel má stále aj sťažené dýchanie. a je tomu 3. týždeň. Mojej mamy suseda, mala síce krátko horúčky, no kašeľ ju dusí 5. týždeň.
Upravené 9. 12. 2021 o 11:39

í, že bola chorá 6 týždňov v (mala horúčky?) to nejak nesedí....


Ona vravela toto, že to mala v roku 2018, ale ja som z toho nevyrozumela, že mala 6 týždňov v kuse horúčky. Ale ja si pamätám takéto niekoľkotýždňové kašle, aj keď to bolo dávno pred covidom. Čierny kašel - 3 týždne kašle v kuse. Ale o toto primárne nešlo.


[quote="pid:47426, uid:196"]í, že bola chorá 6 týždňov v (mala horúčky?) to nejak nesedí....[/quote] Ona vravela toto, že to mala v roku 2018, ale ja som z toho nevyrozumela, že mala 6 týždňov v kuse horúčky. Ale ja si pamätám takéto niekoľkotýždňové kašle, aj keď to bolo dávno pred covidom. Čierny kašel - 3 týždne kašle v kuse. Ale o toto primárne nešlo.

je to individuálne.... svokra mala horúčky 10 dní, neskutočný kašel


Ale ja si pamätám takéto niekoľkotýždňové kašle, aj keď to bolo dávno pred covidom.


Toto čo ste popísali je ten autoimúnny syndróm. Chronický kašeľ, slabosť, rôznorodé telesné ťažkosti, psychické problémy, zápal nervov atď.
Ten sa dá prerušiť medzi 5.-10. dňom teplôt alebo ochorenia aby nepokračoval ďalej. Ivermectin + Prednison.


[quote="pid:47428, uid:94"]je to individuálne.... svokra mala horúčky 10 dní, neskutočný kašel[/quote] [quote="pid:47429, uid:273"]Ale ja si pamätám takéto niekoľkotýždňové kašle, aj keď to bolo dávno pred covidom.[/quote] Toto čo ste popísali je ten **autoimúnny syndróm**. Chronický kašeľ, slabosť, rôznorodé telesné ťažkosti, psychické problémy, zápal nervov atď. Ten sa dá prerušiť medzi 5.-10. dňom teplôt alebo ochorenia aby nepokračoval ďalej. Ivermectin + Prednison.
430
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept