Zahraničná politika
Nejsilnější tornáda zasáhla USA: zemřelo 70 lidí

Série 35 nejsilnějších tornád zasáhla státy střední Ameriky. Do této minuty je známo asi 70 mrtvých a desítky zraněných.


Tornáda zasáhlo americký stát Kentucky a zabila 70 lidí. Guvernér státu Andy Bashir se však domnívá, že do konce dne může počet obětí stoupnout až na 100, píše RIA Novosti.
Ve státě Kentucky byl vyhlášen výjimečný stav a na likvidaci následků hurikánu se podílejí jednotky Národní gardy.
https://e-news.su/in-world/406893-silnejshie-tornado-obrushilis-na-ssha-pogibli-70-chelovek.html


Saňa ve Floridě také popisuje tuto událost a tvrdí, že 30 tornád se vyskytlo téměř současně. Nejvíce bylo postíženo město Mayfield, kde se zřítila továrna na svíčky a sklad Amazonu, na který ze dvou stran napadla 2 tornáda. V této souvislosti Saňa vyslovuje domněnku, že byla odzkoušená klimatická zbraň. Protože je nevídané, aby současně řádilo tolik tornád. Od 4:30 min.
https://www.youtube.com/watch?v=fF8p4rl6gfE


Mě osobně překvapilo, že tornáda řádila v noci.
Guvernérem Kentucky je demokrát Andrew Beshear.
https://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Beshear


V souvislosti s podezřením na klimatickou zbraň, nevylučuji možnost, že neokoni obětovali vlastní obyvatelstvo k demonstrací svých schopnosti jiným mocnostem.
Také to může být tlak na Bidena, aby byl poslušnější.
Vzhledem k tomu, čeho jsou schopní podpindosi v Rusku, nemám iluze ani o pindosech v USA.


Samozřejmě, že existuje i další možnost - JŽO, ale zatím to dávám do rubriky "zahraniční politika"


Série 35 nejsilnějších tornád zasáhla státy střední Ameriky. Do této minuty je známo asi 70 mrtvých a desítky zraněných. Tornáda zasáhlo americký stát Kentucky a zabila 70 lidí. Guvernér státu Andy Bashir se však domnívá, že do konce dne může počet obětí stoupnout až na 100, píše RIA Novosti. Ve státě Kentucky byl vyhlášen výjimečný stav a na likvidaci následků hurikánu se podílejí jednotky Národní gardy. https://e-news.su/in-world/406893-silnejshie-tornado-obrushilis-na-ssha-pogibli-70-chelovek.html Saňa ve Floridě také popisuje tuto událost a tvrdí, že 30 tornád se vyskytlo téměř současně. Nejvíce bylo postíženo město Mayfield, kde se zřítila továrna na svíčky a sklad Amazonu, na který ze dvou stran napadla 2 tornáda. V této souvislosti Saňa vyslovuje domněnku, že byla odzkoušená klimatická zbraň. Protože je nevídané, aby současně řádilo tolik tornád. Od 4:30 min. https://www.youtube.com/watch?v=fF8p4rl6gfE Mě osobně překvapilo, že tornáda řádila v noci. Guvernérem Kentucky je demokrát Andrew Beshear. https://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Beshear V souvislosti s podezřením na klimatickou zbraň, nevylučuji možnost, že neokoni obětovali vlastní obyvatelstvo k demonstrací svých schopnosti jiným mocnostem. Také to může být tlak na Bidena, aby byl poslušnější. Vzhledem k tomu, čeho jsou schopní podpindosi v Rusku, nemám iluze ani o pindosech v USA. Samozřejmě, že existuje i další možnost - JŽO, ale zatím to dávám do rubriky "zahraniční politika"

Pokud to jde, dívám se každý večer na tento kanál:
https://www.youtube.com/watch?v=CF8QJ5cAEaE


Protože se skutečně s tím počasím dějí neuvěřitelné věci, až se skutečně nabízí otázka, zda jde skutečně ještě o "ruku boží". Tak dva dny zpět byla zpráva, že kdesi na Dálném východu naměřili mráz cca -62 stupňů (ono to bylo -61 a něco, nepamatuju přesně). Oproti tomu v Čečně naměřili rekordních cca 26 stupňů tepla. Což tvořilo největší teplotní rozdíl v rámci jedné země za celou dobu měření.
Mám hned tři možnosti: 1) dílo rozzlobené přírody, 2) dílo nemocné přírody po lidských manipulacích, proces léčby, 3) dílo a zbraň člověka.


Pokud to jde, dívám se každý večer na tento kanál: https://www.youtube.com/watch?v=CF8QJ5cAEaE Protože se skutečně s tím počasím dějí neuvěřitelné věci, až se skutečně nabízí otázka, zda jde skutečně ještě o "ruku boží". Tak dva dny zpět byla zpráva, že kdesi na Dálném východu naměřili mráz cca -62 stupňů (ono to bylo -61 a něco, nepamatuju přesně). Oproti tomu v Čečně naměřili rekordních cca 26 stupňů tepla. Což tvořilo největší teplotní rozdíl v rámci jedné země za celou dobu měření. Mám hned tři možnosti: 1) dílo rozzlobené přírody, 2) dílo nemocné přírody po lidských manipulacích, proces léčby, 3) dílo a zbraň člověka.
Upravené 11. 12. 2021 o 21:45

"ruku boží"


Myslíš jako ten Maradonův památný moment?


Každopádně, mnoho sil všem postiženým těmito (ne)přírodními katastrofami...


Tohle opravdu připomíná obrázky vybombardovaných měst...
https://rumble.com/vql4yx-devastating-aftermath-in-mayfield-ky-after-tornado-hit.html


[quote="pid:47826, uid:203"]"ruku boží"[/quote] Myslíš jako ten Maradonův památný moment? Každopádně, mnoho sil všem postiženým těmito (ne)přírodními katastrofami... Tohle opravdu připomíná obrázky vybombardovaných měst... https://rumble.com/vql4yx-devastating-aftermath-in-mayfield-ky-after-tornado-hit.html

S'ok z tornad, ktera zasahla 6 statu USA
Illinois, Kentucky, Tennessee, Missouri, Arkansas und Mississippi.
Nejvice postizeny stat je Kentucky.
Podle guvernéra Kentucky Andyho Besheara tornáda zanechala stopu zpustoseni na 365 kilometrech. Mnoho lidí zemřelo. Beshear vyjádřil strach, že by mohlo být více než 100 mrtvých. "Rozsah devastace je nad rámec všeho, co jsem kdy viděl.“
Dale zde


**S'ok z tornad, ktera zasahla 6 statu USA** Illinois, Kentucky, Tennessee, Missouri, Arkansas und Mississippi. Nejvice postizeny stat je Kentucky. Podle guvernéra Kentucky Andyho Besheara tornáda zanechala stopu zpustoseni na 365 kilometrech. Mnoho lidí zemřelo. Beshear vyjádřil strach, že by mohlo být více než 100 mrtvých. "Rozsah devastace je nad rámec všeho, co jsem kdy viděl.“ Dale [zde](https://orf.at/stories/3239869/)
Upravené 12. 12. 2021 o 14:52
1.1k
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept