Zahraniční analytici
Igor Panarin 12.12.2021 - Iran je pripraven odpovedet + 13.12.2021 Rozpad USA na 12 casti, Francie: Pecresse vede a dalsi
Y

Izrael se pripravuje od r. 2020 na Iran, provadi cviceni, ostrou politiku atd. Vypada to jako sebevrazda, ale oni se opravdu pripravuji.
Iran neformalne sdelil, ze je schopen behem 7mi minut uplne znicit Izrael svymi tezkymi balistickymi raketami. System PVO Izraele je deravy, neefektivni a Iran je zaroven pripraven znicit izraelsky sklad s jadernymi strelami.
Veteranstoday uz psal drive o tom, ze Izrael pouzil jaderne zbrane ve dvou pripadech, a to proti Libanonu a proti Syrii.
Z tohoto duvodu je to zeme s jadernymi zbranemi, ktere take pouziva a Iran je pripraven uderit po Izraelu a i znicit tento sklad jadernych streliv. Po tomto uderu se stane uzemi Izraele neobyvatelne pro 8 milionu lidi, 6 milionu zidu a 2 miliony Arabu.
Pripominam, ze v r. 2020 tezke iranske rakety znicily zakladnu nata v Iraku. Tam zahynulo mnoho lidi a bylo hodne ranenych.
Takze situace k dnesnimu dni je dost slozita.
Prectete si obsazny clanek na avia.pro zde .
https://www.youtu.be/v7ZD0kWcrNo


Izrael se pripravuje od r. 2020 na Iran, provadi cviceni, ostrou politiku atd. Vypada to jako sebevrazda, ale oni se opravdu pripravuji. Iran neformalne sdelil, ze je schopen behem 7mi minut uplne znicit Izrael svymi tezkymi balistickymi raketami. System PVO Izraele je deravy, neefektivni a Iran je zaroven pripraven znicit izraelsky sklad s jadernymi strelami. Veteranstoday uz psal drive o tom, ze Izrael pouzil jaderne zbrane ve dvou pripadech, a to proti Libanonu a proti Syrii. Z tohoto duvodu je to zeme s jadernymi zbranemi, ktere take pouziva a Iran je pripraven uderit po Izraelu a i znicit tento sklad jadernych streliv. Po tomto uderu se stane uzemi Izraele neobyvatelne pro 8 milionu lidi, 6 milionu zidu a 2 miliony Arabu. Pripominam, ze v r. 2020 tezke iranske rakety znicily zakladnu nata v Iraku. Tam zahynulo mnoho lidi a bylo hodne ranenych. Takze situace k dnesnimu dni je dost slozita. Prectete si obsazny clanek na avia.pro [zde](https://avia.pro/news/iran-ugrozhaet-izrailyu-polnym-unichtozheniem-vsego-lish-za-7-minut) . https://www.youtu.be/v7ZD0kWcrNo
Upravené 13. 12. 2021 o 16:54

Novy uder Macronovi
Byla mu zase zrusena zakazka na vyrobu lodi, tentokrat do Recka.
Volby se blizi a nevi se, jestli to ustoji.
https://www.youtu.be/5FSIwIC8AEk


**Novy uder Macronovi** Byla mu zase zrusena zakazka na vyrobu lodi, tentokrat do Recka. Volby se blizi a nevi se, jestli to ustoji. https://www.youtu.be/5FSIwIC8AEk

Rozpad USA na 12 casti
Pred lety jsem v rakouskem Linci prednesl myslenku o rozpadu USA na 6 casti.
Nyni vysel clanek na Fondu strategicke kultury s nazvem:
Myslenka rozpadu USA se zmocnuje mas zde
Tuto predpoved napsal americky bloger Jared Brok, ktery rozdelil USA dokonce na 12 casti. Nu, porovnejte moji verzi s jeho.
https://www.youtu.be/iBvrB9hQ0lg


**Rozpad USA na 12 casti** Pred lety jsem v rakouskem Linci prednesl myslenku o rozpadu USA na 6 casti. Nyni vysel clanek na Fondu strategicke kultury s nazvem: **Myslenka rozpadu USA se zmocnuje mas** [zde](https://www.fondsk.ru/news/2021/12/10/ideja-raspada-us-ovladevaet-massami-55085.html) Tuto predpoved napsal americky bloger Jared Brok, ktery rozdelil USA dokonce na 12 casti. Nu, porovnejte moji verzi s jeho. https://www.youtu.be/iBvrB9hQ0lg
Upravené 13. 12. 2021 o 16:31

Francie: Pecresse vede
Dne 10.4.2022 se maji konat ve Francii volby.
Obrazek candidatu na presidenta se opet zmenil.
Na sjezdu Republikancu, 4.12.2021, byla zvolena kandidatkou na presidenta Valerie Pecresse, dalo by se rici, naslednice Jacka Chiraca.
V novinach Kommersant o tom vysel vyborny clanek zde.
Pecresse je zkusena politicka, byla ministryni Vyssiho vzdelavani ve Francii a uz 6 let vede klicovy okres v Parizi, prakticky jadro soucasne i historicke Francie a je uspesna ve sve funkci. Toto ji kardinalne odlisuje od ostatnich kandidatu, kteri nemaji zadnou zkusenost se rizenim statu. Cim se ona lisi?
-zkusenostmi v rizeni statu
-umirnenym konzervativismem, sazi na francouzske hodnoty, bojuje s migraci
-zna dobre Rusko, byla cinna v ARTEKU (slavny rusky tabor na Krymu) umi rusky.
Jeji rodice jsou fanouskove Dostojevskeho.
Prectete si tento zajimavy clanek ....
https://www.youtu.be/HeyZHrvnnBM


**Francie: Pecresse vede** Dne 10.4.2022 se maji konat ve Francii volby. Obrazek candidatu na presidenta se opet zmenil. Na sjezdu Republikancu, 4.12.2021, byla zvolena kandidatkou na presidenta Valerie Pecresse, dalo by se rici, naslednice Jacka Chiraca. V novinach Kommersant o tom vysel vyborny clanek [zde](https://www.kommersant.ru/doc/5115665). Pecresse je zkusena politicka, byla ministryni Vyssiho vzdelavani ve Francii a uz 6 let vede klicovy okres v Parizi, prakticky jadro soucasne i historicke Francie a je uspesna ve sve funkci. Toto ji kardinalne odlisuje od ostatnich kandidatu, kteri nemaji zadnou zkusenost se rizenim statu. Cim se ona lisi? -zkusenostmi v rizeni statu -umirnenym konzervativismem, sazi na francouzske hodnoty, bojuje s migraci -zna dobre Rusko, byla cinna v ARTEKU (slavny rusky tabor na Krymu) umi rusky. Jeji rodice jsou fanouskove Dostojevskeho. Prectete si tento zajimavy clanek .... https://www.youtu.be/HeyZHrvnnBM
Upravené 13. 12. 2021 o 21:53

Patrusev v Indonezii
Dnes zacala oficialni navsteva N.P. Patruseva, sekretare Rady bezpecnosti Ruska, v Indonezii, pak ma navstivit jeste jeden stat. Co je zajimave, ze Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii.
Pripominam, ze se ruske, vojenske namorni lode zucastnily manevru ASEANu a klicovym bodem byla u nich Indonezie.
Rusko-indonezske vztahy nyni prechazi na novou uroven. Doufejme, ze navsteva Patruseva tyto vztahy upevni.
https://www.youtu.be/HXbA6M3Qlwo


**Patrusev v Indonezii** Dnes zacala oficialni navsteva N.P. Patruseva, sekretare Rady bezpecnosti Ruska, v Indonezii, pak ma navstivit jeste jeden stat. Co je zajimave, ze Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii. Pripominam, ze se ruske, vojenske namorni lode zucastnily manevru ASEANu a klicovym bodem byla u nich Indonezie. Rusko-indonezske vztahy nyni prechazi na novou uroven. Doufejme, ze navsteva Patruseva tyto vztahy upevni. https://www.youtu.be/HXbA6M3Qlwo

Zdrcujici odpoved Ruska
Dnes dal velky rozhovor namestek ministra zahranici S.A. Rjabkov - cele zneni na strankach Min. zahr. Ruska o vztazich s USA a trde odpovedi Ruska Ukrajine.
K precteni: zde nebo cast, tykajici se Ukrajiny zde nebo zde .
https://www.youtu.be/Oeh2mZQQci0


**Zdrcujici odpoved Ruska** Dnes dal velky rozhovor namestek ministra zahranici S.A. Rjabkov - cele zneni na strankach Min. zahr. Ruska o vztazich s USA a trde odpovedi Ruska Ukrajine. K precteni: [zde](https://www.mid.ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4992391) nebo cast, tykajici se Ukrajiny [zde](https://avia.pro/news/mid-rf-rossiya-gotovit-sokrushitelnyy-voennyy-otvet-nato-iz-za-razvyortyvaniya-voysk-u) nebo [zde](https://iz.ru/1263574/2021-12-13/riabkov-iskliuchil-ugrozu-rossiiskogo-vtorzheniia-na-ukrainu) . https://www.youtu.be/Oeh2mZQQci0

Johnson vystrasen
po vyjadreni S.A. Rjabkova, ze jestli nato a Zapad neposlechnou a budou se dal roztahovat na vychod, dostanou zdrcujici odpoved.
Johnson se vylekal a nehlede na jeho silne hlasky v poslednich dnech, volal Putinovi (k precteni zde )
Kyjev je destruktivni, porusuje Minske dohody, provadi genocidu na Donbasu atd.
Uvidime, jak budou reagovat bankeri, kteri poslali Johnsona (on nic nerozhoduje) zatelefonovat Putinovi - to hovori o panice. Tym Rjabkov-Putin zapracovali na 1+++.
https://www.youtu.be/tDgfRwmUojU


**Johnson vystrasen** po vyjadreni S.A. Rjabkova, ze jestli nato a Zapad neposlechnou a budou se dal roztahovat na vychod, dostanou zdrcujici odpoved. Johnson se vylekal a nehlede na jeho silne hlasky v poslednich dnech, volal Putinovi (k precteni [zde](http://kremlin.ru/events/president/news/67352) ) Kyjev je destruktivni, porusuje Minske dohody, provadi genocidu na Donbasu atd. Uvidime, jak budou reagovat bankeri, kteri poslali Johnsona (on nic nerozhoduje) zatelefonovat Putinovi - to hovori o panice. Tym Rjabkov-Putin zapracovali na 1+++. https://www.youtu.be/tDgfRwmUojU

Tym Rjabkov-Putin zapracovali na 1+++.
Mám několik teorií a jedna znich je ta že všechno je domluvené. USA a RUSKO se normálně domlouvají je to jedna a ta samá mince.Podívejte se na COVID …všichni udělali stejnej podvod. Pokud ne tak by Rusko řeklo že je to nesmysl a že tohle divadlo se západem hrát nebude …ale ???Hraje to stejně západ jako východ… všichni stejní šmejdi a jedinnej kdo to odskáče jsou občani EU a Ruska.
Vše je předem dáno a připraveno…. stejně tak jak dopadne válka jak se povede …vše už je určeno … rok 2022 je rok 3 zmijí …vše se spustí.
Znaky iluminátů jsou všude jak v rusku tak v usa i v evropě…. všichni jedou podle rozkazů stínové světové vlády… jen některé státy testují kam až mohou zajít a jiné jsou volnější.
Pouze pár míst na světě které budou ušetřeny zkáze a to tam kde má Elita domov a své nakradené majetky….
Sledujte co dělá ELITA SVETA … hromadí peníze a připravuje se na globální pád burzy. Všechno bude pohřbeno a oni nakoupí vše za promile původní ceny…


[quote="pid:48182, uid:68"]Tym Rjabkov-Putin zapracovali na 1+++.[/quote]Mám několik teorií a jedna znich je ta že všechno je domluvené. USA a RUSKO se normálně domlouvají je to jedna a ta samá mince.Podívejte se na COVID …všichni udělali stejnej podvod. Pokud ne tak by Rusko řeklo že je to nesmysl a že tohle divadlo se západem hrát nebude …ale ???Hraje to stejně západ jako východ… všichni stejní šmejdi a jedinnej kdo to odskáče jsou občani EU a Ruska. Vše je předem dáno a připraveno…. stejně tak jak dopadne válka jak se povede …vše už je určeno … rok 2022 je rok 3 zmijí …vše se spustí. Znaky iluminátů jsou všude jak v rusku tak v usa i v evropě…. všichni jedou podle rozkazů stínové světové vlády… jen některé státy testují kam až mohou zajít a jiné jsou volnější. Pouze pár míst na světě které budou ušetřeny zkáze a to tam kde má Elita domov a své nakradené majetky…. Sledujte co dělá ELITA SVETA … hromadí peníze a připravuje se na globální pád burzy. Všechno bude pohřbeno a oni nakoupí vše za promile původní ceny…

Patrusev v Indonezii
Dnes zacala oficialni navsteva N.P. Patruseva, sekretare Rady bezpecnosti Ruska, v Indonezii, pak ma navstivit jeste jeden stat. Co je zajimave, ze Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii.


Zemětřesení o síle 7,4 stupně v Indonésii vyvolaly dvě menší tsunami
Zemětřesení o síle 7,4 stupně, k němuž došlo v 10.20 místního času (03.20 SEČ) ve Floreském moři v blízkosti pobřeží Indonésie, vyvolaly dvě menší tsunami, oznámil v úterý internetový portál Tempo Indonesia s odvoláním na indonéskou národní agenturu pro meteorologii, klimatologii a geofyziku (BMKG).
Podle informace geofyzikální agentury se nacházelo epicentrum mohutného zemětřesení v hloubce 10 kilometrů v mořské oblasti ležící 113 kilometrů severovýchodně od města Larantuka v indonéské ostrovní provincii Východní Nusa Tenggara.
Dvě tsunami vznikla ve Floreském moři v 10.36 a 10.39 (03.36 a 03.39 SEČ) aměla původně výšku vlny 0,07 metru, oznámil portál s odvoláním na agenturu, která prognózovala maximální výšku vlny až 0,5 metru.
V souladu s počítačovým modelem indonéské geofyzikální agentury ohrožuje půlmetrové tsunami oblasti v severovýchodní části ostrova Flores, severní části oblasti Sikka na ostrově Flores, ostrov Sikka a ostrov Lembata, oznámil portál. zde


[quote="pid:48117, uid:68"]Patrusev v Indonezii Dnes zacala oficialni navsteva N.P. Patruseva, sekretare Rady bezpecnosti Ruska, v Indonezii, pak ma navstivit jeste jeden stat. Co je zajimave, ze Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii.[/quote] **Zemětřesení o síle 7,4 stupně v Indonésii vyvolaly dvě menší tsunami** Zemětřesení o síle 7,4 stupně, k němuž došlo v 10.20 místního času (03.20 SEČ) ve Floreském moři v blízkosti pobřeží Indonésie, vyvolaly dvě menší tsunami, oznámil v úterý internetový portál Tempo Indonesia s odvoláním na indonéskou národní agenturu pro meteorologii, klimatologii a geofyziku (BMKG). Podle informace geofyzikální agentury se nacházelo epicentrum mohutného zemětřesení v hloubce **10** **kilometrů** v mořské oblasti ležící 113 kilometrů severovýchodně od města Larantuka v indonéské ostrovní provincii Východní Nusa Tenggara. Dvě tsunami vznikla ve Floreském moři v 10.36 a 10.39 (03.36 a 03.39 SEČ) aměla původně výšku vlny 0,07 metru, oznámil portál s odvoláním na agenturu, která prognózovala maximální výšku vlny až 0,5 metru. V souladu s počítačovým modelem indonéské geofyzikální agentury ohrožuje půlmetrové tsunami oblasti v severovýchodní části ostrova Flores, severní části oblasti Sikka na ostrově Flores, ostrov Sikka a ostrov Lembata, oznámil portál. [zde](https://cz.sputniknews.com/20211214/zemetreseni-o-sile-74-stupne-v-indonesii-vyvolaly-dve-mensi-tsunami-16851610.html)

Jen bych doplnil Bohumila . Po roce 1990 začalo vyšetřování zločinů komunismu . V rámci tohoto opatření , byly odtajněny pro veřejnost seznamy udavačů , samozřejmě vyjma těch dosazených do budoucí vlády , k vykradení a ovládnutí kolonie . Dodnes si pamatuju , jak flaška a spol dloubal klackem do hořící hromady dokumentů ministerstva vnitra .
Ale zpět do dnešní doby . Ty seznamy placených provokatérů a onanistů internetu existují i dnes a první co udělají ti co mají máslo na hlavě bude to , že je předhodí davu k lynči .
Tak přeji příjemné zážitky .


Jen bych doplnil Bohumila . Po roce 1990 začalo vyšetřování zločinů komunismu . V rámci tohoto opatření , byly odtajněny pro veřejnost seznamy udavačů , samozřejmě vyjma těch dosazených do budoucí vlády , k vykradení a ovládnutí kolonie . Dodnes si pamatuju , jak flaška a spol dloubal klackem do hořící hromady dokumentů ministerstva vnitra . Ale zpět do dnešní doby . Ty seznamy placených provokatérů a onanistů internetu existují i dnes a první co udělají ti co mají máslo na hlavě bude to , že je předhodí davu k lynči . Tak přeji příjemné zážitky .

Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii.

15.12.2021
Blinken se svym tymem dnes prerusil svoji cestu v JV Azii kvuli Covidu. Jeden člen spolucestujicich medii měl pozitivní test na koronavirus. Blinken byl v posledních dnech na cestách v Indonésii a Malajsii.
Osobní setkání s jeho thajským protějškem muselo být nyní zrušeno. Blinken během své cesty varoval Čínu před "agresivními akcemi". V zahraniční politice se americký prezident Joe Biden zaměřuje zejména na Indo-Pacifik s cílem čelit rostoucímu nároku Číny na moc v regionu.
zde


[quote="pid:48117, uid:68"]Indonezii navstivi take statni sekretar USA Blinken. Dnes probleskla zprava, ze rozhovory Patrusev-Blinken se nebudou konat v Indonezii.[/quote] 15.12.2021 Blinken se svym tymem dnes prerusil svoji cestu v JV Azii kvuli Covidu. Jeden člen spolucestujicich medii měl pozitivní test na koronavirus. Blinken byl v posledních dnech na cestách v Indonésii a Malajsii. Osobní setkání s jeho thajským protějškem muselo být nyní zrušeno. Blinken během své cesty varoval Čínu před "agresivními akcemi". V zahraniční politice se americký prezident Joe Biden zaměřuje zejména na Indo-Pacifik s cílem čelit rostoucímu nároku Číny na moc v regionu. [zde](https://orf.at/#/stories/3240320/)
Upravené 15. 12. 2021 o 18:00

Globaliste: Milan, kedze mas skusenosti z minula a vies, co sa udeje, tak prezrad, do coho mas nainvestovane? Na Novy Zeland asi nepojdes, nehnutelnosti tam zrejme kupene nemas, tak povedz, ako si prakticky vyuzil vsetky svoje vedomosti? Ked Talesa z Miletu odsudili domaci obyvatelia, ze cela jeho mudrost je neuzitocna a zbytocna, tak ked videl z astronomickych predpovedi, ze na buduci rok bude nedostatok kapacit pri lisovani oliv, skupil ich vopred za nizku cenu.....sam povedal, ze to ma byt dokaz uzitocnosti jeho "mudrlantsva" a nie snaha o zisk. Tak sa predved a povedz konkretne do coho ano a do coho nie. Ja viem, ze to odkontrolovat nemozeme, ale aspon prakticky ukazes comu naozaj veris, ze nastane. Takze byt v CR asi mas, co dalej? ceske akcie, americke akcie (a vsetky v indexe alebo len niektore?), dolar, euro, zlato? ci kryptomeny?ruske akcie su asi fuj.....co ropa, plyn, elektrina? ci mas atomovy kryt v pivnici a zasoby liekov a potravin na 3 roky?alebo nic, ved je to jedno?


Globaliste: Milan, kedze mas skusenosti z minula a vies, co sa udeje, tak prezrad, do coho mas nainvestovane? Na Novy Zeland asi nepojdes, nehnutelnosti tam zrejme kupene nemas, tak povedz, ako si prakticky vyuzil vsetky svoje vedomosti? Ked Talesa z Miletu odsudili domaci obyvatelia, ze cela jeho mudrost je neuzitocna a zbytocna, tak ked videl z astronomickych predpovedi, ze na buduci rok bude nedostatok kapacit pri lisovani oliv, skupil ich vopred za nizku cenu.....sam povedal, ze to ma byt dokaz uzitocnosti jeho "mudrlantsva" a nie snaha o zisk. Tak sa predved a povedz konkretne do coho ano a do coho nie. Ja viem, ze to odkontrolovat nemozeme, ale aspon prakticky ukazes comu naozaj veris, ze nastane. Takze byt v CR asi mas, co dalej? ceske akcie, americke akcie (a vsetky v indexe alebo len niektore?), dolar, euro, zlato? ci kryptomeny?ruske akcie su asi fuj.....co ropa, plyn, elektrina? ci mas atomovy kryt v pivnici a zasoby liekov a potravin na 3 roky?alebo nic, ved je to jedno?

Mám několik teorií a jedna znich je ta že všechno je domluvené.
Milane, a vás je víc? A všichni jste zpravodajci z Jugoslávie? A máte tam i zpravodajkyně? Nic ve zlém, ale když vidím plurál ve tvé přezdívce, tak vidím sehraný tým. Jeden konverzuje, druhý jde na kafe, třetí spí ...


[quote="pid:48198, uid:747"]Mám několik teorií a jedna znich je ta že všechno je domluvené.[/quote]Milane, a vás je víc? A všichni jste zpravodajci z Jugoslávie? A máte tam i zpravodajkyně? Nic ve zlém, ale když vidím plurál ve tvé přezdívce, tak vidím sehraný tým. Jeden konverzuje, druhý jde na kafe, třetí spí ...
2.23k
12
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept