Mimo kategórií
Zastierací manéver či provokácia?

Zdravia všetkým.
Určite ste zachytili medializované udalosti okolo protestujúcich záchranárov.
https://www.hlavnespravy.sk/spravodlivost-zvitazila-narusitelia-nudzoveho-stavu-boli-zadrzani-a-budu-potrestani-mame-sa-tesit/2791390
Celé je to zvláštne, stalo sa to súbežne so snahou o pozvanie okupačnych vojsk USA na Územie Slovenska. Včera som udalostiam okolo záchranárov neprikladal valný význam. No dnes keď vyplávalo na povrch viac podrobností sa môj názor zmenil. Udalosť bola veľmi pravdepodobne umelo zorganizovaná vec zdravotnícky výbor ktorého členkov je aj Ciganikova. Tá sa nachádzala v blízkosti protestu, dokonca mala aj krátky rozhovor so šéfom záchranárov. Údajne po rozhovore keď už boli od seba na väčšiu vzdialenosť zakričala za ním až budeš na stanici zavolaj. Krátko na to, zasiahla policajná hliadka, niekoľko záchranárov zatkla a predviedla ich na stanicu. Veľmi rýchlo sa to dostalo do médií. Tu začanala provokácia, účelom bolo zistiť ako kto zareaguje. Smer sa rozhodol poskytnúť právnu pomoc. No na stanici došlo k slovnému napadnutiu zo strany záchranárov voči Smeru SD. Korunu akcii nasadil Boris Kollár ktorý dal svoje slovo ( netreba písať akú váhu má, ani nakoľko ho dodrží) vraj on ako fyzická osoba zaplatí pokuty ktoré záchranári dostali. Takmer súčasne s týmito udalosťami vyhlásil Naď s Korčokom snahu pozvať sem vojská USA aby ich ochránili pred hrozbou z východu. Keďže sú v Bratislave potrebujú ochranu pred takmer celým Slovenskom. Niečo také nemohlo vzniknúť v hlavách súčasnej vlády, to smrdí us ambasádou. Len neviem ako to vezmú v Kremli. US vojská na Slovensku je jasné porušenie dohôd videokonferencie. Ak má niekto iný názor na tieto udalosti sem s tým.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Určite ste zachytili medializované udalosti okolo protestujúcich záchranárov. https://www.hlavnespravy.sk/spravodlivost-zvitazila-narusitelia-nudzoveho-stavu-boli-zadrzani-a-budu-potrestani-mame-sa-tesit/2791390 Celé je to zvláštne, stalo sa to súbežne so snahou o pozvanie okupačnych vojsk USA na Územie Slovenska. Včera som udalostiam okolo záchranárov neprikladal valný význam. No dnes keď vyplávalo na povrch viac podrobností sa môj názor zmenil. Udalosť bola veľmi pravdepodobne umelo zorganizovaná vec zdravotnícky výbor ktorého členkov je aj Ciganikova. Tá sa nachádzala v blízkosti protestu, dokonca mala aj krátky rozhovor so šéfom záchranárov. Údajne po rozhovore keď už boli od seba na väčšiu vzdialenosť zakričala za ním až budeš na stanici zavolaj. Krátko na to, zasiahla policajná hliadka, niekoľko záchranárov zatkla a predviedla ich na stanicu. Veľmi rýchlo sa to dostalo do médií. Tu začanala provokácia, účelom bolo zistiť ako kto zareaguje. Smer sa rozhodol poskytnúť právnu pomoc. No na stanici došlo k slovnému napadnutiu zo strany záchranárov voči Smeru SD. Korunu akcii nasadil Boris Kollár ktorý dal svoje slovo ( netreba písať akú váhu má, ani nakoľko ho dodrží) vraj on ako fyzická osoba zaplatí pokuty ktoré záchranári dostali. Takmer súčasne s týmito udalosťami vyhlásil Naď s Korčokom snahu pozvať sem vojská USA aby ich ochránili pred hrozbou z východu. Keďže sú v Bratislave potrebujú ochranu pred takmer celým Slovenskom. Niečo také nemohlo vzniknúť v hlavách súčasnej vlády, to smrdí us ambasádou. Len neviem ako to vezmú v Kremli. US vojská na Slovensku je jasné porušenie dohôd videokonferencie. Ak má niekto iný názor na tieto udalosti sem s tým. S pozdravom Peter.
Upravené 15. 12. 2021 o 15:47

US vojská na Slovensku je jasné porušenie dohôd videokonferencie.


Oficiálne závery z videokonferencie sú niečo iné ako sa reálne dohodlo.


Červené čiary USA prekročili pri rozširovaní NATO do štátov RVHP, Ukrajina je len malé prerušenie a rovnako sa bude riešiť aj náš geografický priestor.


Vojna na Ukrajine s najväčšou pravdepodobnosťou bude. Ide o to kam až zájde. Viem si predstaviť nejaké americké sľuby, slovnú podporu krvilačných podpindosov typu Naď aby sa zapojili a američania sa potom zdekujú ako v Afganistane. Aj by to vysvetľovalo divné (žiadne) postoje SMERu k armáde ako takej, akoby by mali príkaz nešpárať sa v tom aby sa nenarušila vyššia hra/divadlo pre plebs.


[quote="pid:48391, uid:14"]US vojská na Slovensku je jasné porušenie dohôd videokonferencie.[/quote] Oficiálne závery z videokonferencie sú niečo iné ako sa reálne dohodlo. Červené čiary USA prekročili pri rozširovaní NATO do štátov RVHP, Ukrajina je len malé prerušenie a rovnako sa bude riešiť aj náš geografický priestor. Vojna na Ukrajine s najväčšou pravdepodobnosťou bude. Ide o to kam až zájde. Viem si predstaviť nejaké americké sľuby, slovnú podporu krvilačných podpindosov typu Naď aby sa zapojili a američania sa potom zdekujú ako v Afganistane. Aj by to vysvetľovalo divné (žiadne) postoje SMERu k armáde ako takej, akoby by mali príkaz nešpárať sa v tom aby sa nenarušila vyššia hra/divadlo pre plebs.

Celé je to zvláštne, stalo sa to súbežne so snahou o pozvanie okupačnych vojsk USA na Územie Slovenska. Včera som udalostiam okolo záchranárov neprikladal valný význam. No dnes keď vyplávalo na povrch viac podrobností sa môj názor zmenil. Udalosť bola veľmi pravdepodobne umelo zorganizovaná vec zdravotnícky výbor ktorého členkov je aj Ciganikova


Súhlasím. Tak sa nato pozrieme - toto je z komentu na Dannyho kanále:


Dany, to zatykanie zdravotnikov bolo len divadlo. Majersky patri medzi podporovatelov M. KOLIKOVEJ, do predsednictva strany za ludi ho navrhla Remisova na sneme v Trencianskych Tepliciach po jej zvoleni za predsednicku v roku 2020. Toto mal byt utok na Fica ( nie som jeho fanusik). Pozri si vyjadrenia Majerskeho ako odmietol pomoc od Fica a Kalinaka a povedal ze za to mozu oni.


https://www.noviny.sk/politika/627674-predsednictvo-za-ludi-ma-o-clena-menej-frantisek-majersky-odchadza-zo-strany


Tak tu máme. Mozaika sa skladá. O to viac, čo vyplávalo ďalej:


https://www.hlavnespravy.sk/minister-vnutra-ocenil-ze-sa-zachranari-postavili-proti-politizacii-utorkoveho-policajneho-zasahu/2792526


Koment v diskusii:


Toto ušatý nebude mať z vlastnej hlavy. Za týmto vyjadrením
stojí niekto, kto dosť ovláda masmediálnu komunikáciu.
Povedané inak.:
Záchranári - kopli sme vás do zadku, bolo nám to nepríjemné,
ale sme radi, že ste z toho neurobili politizáciu policajného
zásahu, začo vám patrí naša vďaka.


Tým je povedané hodne.


Edit 17:17 Inač včera udialo toho hodne:


https://t.me/casusbellichat/129239


  • odsuhlasenie zakona ekoteroristov
  • Mikulec chce prijať utečencov
  • ta zmluva, kt nas de fcto zbavuje suverenity
  • Kolikova a spol. odmietli prerokovania zmeny ustavného zakona o referende, čo Borisko slubil... ja už jeho vyjadrenie neberiem vážne, len sa uškrniem, či mu to niekto žerie
  • reforma nemocníc

Nech nás Boh ochraňuje.... tuto končí každá sranda


[quote="pid:48391, uid:14"]Celé je to zvláštne, stalo sa to súbežne so snahou o pozvanie okupačnych vojsk USA na Územie Slovenska. Včera som udalostiam okolo záchranárov neprikladal valný význam. No dnes keď vyplávalo na povrch viac podrobností sa môj názor zmenil. Udalosť bola veľmi pravdepodobne umelo zorganizovaná vec zdravotnícky výbor ktorého členkov je aj Ciganikova[/quote] Súhlasím. Tak sa nato pozrieme - toto je z komentu na Dannyho kanále: Dany, to zatykanie zdravotnikov bolo len divadlo. Majersky patri medzi podporovatelov M. KOLIKOVEJ, do predsednictva strany za ludi ho navrhla Remisova na sneme v Trencianskych Tepliciach po jej zvoleni za predsednicku v roku 2020. Toto mal byt utok na Fica ( nie som jeho fanusik). Pozri si vyjadrenia Majerskeho ako odmietol pomoc od Fica a Kalinaka a povedal ze za to mozu oni. https://www.noviny.sk/politika/627674-predsednictvo-za-ludi-ma-o-clena-menej-frantisek-majersky-odchadza-zo-strany Tak tu máme. Mozaika sa skladá. O to viac, čo vyplávalo ďalej: https://www.hlavnespravy.sk/minister-vnutra-ocenil-ze-sa-zachranari-postavili-proti-politizacii-utorkoveho-policajneho-zasahu/2792526 Koment v diskusii: Toto ušatý nebude mať z vlastnej hlavy. Za týmto vyjadrením stojí niekto, kto dosť ovláda masmediálnu komunikáciu. Povedané inak.: Záchranári - kopli sme vás do zadku, bolo nám to nepríjemné, ale sme radi, že ste z toho neurobili politizáciu policajného zásahu, začo vám patrí naša vďaka. Tým je povedané hodne. Edit 17:17 Inač včera udialo toho hodne: https://t.me/casusbellichat/129239 - odsuhlasenie zakona ekoteroristov - Mikulec chce prijať utečencov - ta zmluva, kt nas de fcto zbavuje suverenity - Kolikova a spol. odmietli prerokovania zmeny ustavného zakona o referende, čo Borisko slubil... ja už jeho vyjadrenie neberiem vážne, len sa uškrniem, či mu to niekto žerie - reforma nemocníc Nech nás Boh ochraňuje.... tuto končí každá sranda
Upravené 15. 12. 2021 o 17:19

@Peter Peto - celé to vypadá na bouři ve sklenici vody. Proč ? je to čistý anachronizmus v rámci globálního i regionálního vývoje. Ale může jít o partyzánštinu části podpindosnických elit ve státech středovýchodní Evropy (Bukurešťská devítka) a cílem posílení pocitu své řídící stability - což je těžká iluze.Američané z Evropy prostě odcházejí, protože jejich globální zájem se přesouvá do Tichomoří. Američané nemají nejen zdroje, ale ani vojenskou sílu nějak významněji Rusko z Evropy ohrozit. To, co předvádí, je hra pro veřejnost, pokud vím, tak Biden vysloveně vyprosil od Putina příslib, že Rusko nevstoupí na území Ukrajiny.Putin podmíněně kývl s tím, že si američané zařídí poslušnost Kyjeva. Proč ten strach amíků ? , Protože by to znamenalo realizovat všechny ty vytrubované pohrůžky a jakkoliv vojensky reagovat. Výsledkem by byl definitivní odstřel tohoto atlantického smradu z Planety.
Všimněte si náhlý cvrkot po summitu a to co bylo nemožné a zamrzlé, je možné a rozmrzlé. Amerika je v agónii a potřebuje zoufale čas, aby se rozpadla kultivovaně a ne na základě kolapsů se ztrátou řízení. Proto taktovku a řízení Bidena už v plné míře realizují globalisté.
Válku na Ukrajině, ale proxy formou potřebuje jediný- a to je Londýn. je očividně na periferii dění a snaží se všemožně naskočit na odjíždějící vlak Euroasie . v němž ho, pochopitelně, nikdo nechce

@Peter Peto - celé to vypadá na bouři ve sklenici vody. Proč ? je to čistý anachronizmus v rámci globálního i regionálního vývoje. Ale může jít o partyzánštinu části podpindosnických elit ve státech středovýchodní Evropy (Bukurešťská devítka) a cílem posílení pocitu své řídící stability - což je těžká iluze.Američané z Evropy prostě odcházejí, protože jejich globální zájem se přesouvá do Tichomoří. Američané nemají nejen zdroje, ale ani vojenskou sílu nějak významněji Rusko z Evropy ohrozit. To, co předvádí, je hra pro veřejnost, pokud vím, tak Biden vysloveně vyprosil od Putina příslib, že Rusko nevstoupí na území Ukrajiny.Putin podmíněně kývl s tím, že si američané zařídí poslušnost Kyjeva. Proč ten strach amíků ? , Protože by to znamenalo realizovat všechny ty vytrubované pohrůžky a jakkoliv vojensky reagovat. Výsledkem by byl definitivní odstřel tohoto atlantického smradu z Planety. Všimněte si náhlý cvrkot po summitu a to co bylo nemožné a zamrzlé, je možné a rozmrzlé. Amerika je v agónii a potřebuje zoufale čas, aby se rozpadla kultivovaně a ne na základě kolapsů se ztrátou řízení. Proto taktovku a řízení Bidena už v plné míře realizují globalisté. Válku na Ukrajině, ale proxy formou potřebuje jediný- a to je Londýn. je očividně na periferii dění a snaží se všemožně naskočit na odjíždějící vlak Euroasie . v němž ho, pochopitelně, nikdo nechce

celé to vypadá na bouři ve sklenici vody. Proč ? je to čistý anachronizmus v rámci globálního i regionálního vývoje.
A co naše loutky? Ty ještě spí jak šípková Růženka.


[quote="pid:48428, uid:57"]celé to vypadá na bouři ve sklenici vody. Proč ? je to čistý anachronizmus v rámci globálního i regionálního vývoje.[/quote]A co naše loutky? Ty ještě spí jak šípková Růženka.

Ale může jít o partyzánštinu části podpindosnických elit ve státech středovýchodní Evropy


A to tych nasich podpindosov bude boliet este viac lebo zase sa zamiesali do veci ktore nie su schopni pochopit


[quote="pid:48428, uid:57"]Ale může jít o partyzánštinu části podpindosnických elit ve státech středovýchodní Evropy[/quote] A to tych nasich podpindosov bude boliet este viac lebo zase sa zamiesali do veci ktore nie su schopni pochopit
Upravené 15. 12. 2021 o 21:23

A všetko čo urobia sa použije proti nim.GP im do toho hodil vydly,môžeme ísť protestovať


A všetko čo urobia sa použije proti nim.GP im do toho hodil vydly,môžeme ísť protestovať

V podstate to súvisí s podpisom zmluvy SR s Američanmi, ktorú ešte kedysi dohadoval Lajčák, ako MZV aj s Korčokom, len vtedy Danko zablokoval podpis tejto zmluvy (Pellemu sa to vraj nepáčilo a vravel Dankovi, že to bude ľutovať). Američania akože ponúkali okolo 200 milionov na rekonštrukciu objektov, ale touto zmluvou by sme sa tých letísk de fakto vzdali, a je tam ešte oveľa viacej mín.


Teraz Naď s Korčokom tú zmluvu znova oprášili a niekedy v blízkej dobe to bude schvaľovať parlament. Toto bude treba obzvlášť pozorne ozvučiť a spraviť tomu antireklamu.


K tejto téme sa už okrem Danka (dnes večer na TA3 u Bielika) k tomu stihol vyjadriť aj Chmelár. Ten hovorí, že kto za to bude hlasovať, dopustí sa vlastizrady a inicioval aj Petíciu proti tomu:
https://m.facebook.com/ChmelarEduard/posts/4926726290692557


V podstate to súvisí s podpisom zmluvy SR s Američanmi, ktorú ešte kedysi dohadoval Lajčák, ako MZV aj s Korčokom, len vtedy Danko zablokoval podpis tejto zmluvy (Pellemu sa to vraj nepáčilo a vravel Dankovi, že to bude ľutovať). Američania akože ponúkali okolo 200 milionov na rekonštrukciu objektov, ale touto zmluvou by sme sa tých letísk de fakto vzdali, a je tam ešte oveľa viacej mín. Teraz Naď s Korčokom tú zmluvu znova oprášili a niekedy v blízkej dobe to bude schvaľovať parlament. Toto bude treba obzvlášť pozorne ozvučiť a spraviť tomu antireklamu. K tejto téme sa už okrem Danka (dnes večer na TA3 u Bielika) k tomu stihol vyjadriť aj Chmelár. Ten hovorí, že kto za to bude hlasovať, dopustí sa vlastizrady a inicioval aj Petíciu proti tomu: https://m.facebook.com/ChmelarEduard/posts/4926726290692557

Bola to provokácia.


Videli ste video o programovaní podvedomia, tu sa stalo to isté. Matovič, Heger, Mikulec aj Hamran použili rovnaké zaklínadlo: Zákon platí rovnako pre každého. Je to mocné zaklínadlo, pretože ľudia sa s ním stotožňujú na hlbokej úrovni. To je v podstate základ kampane OĽANO, s tým vyhrali voľby a budú to futrovať do ľudí aj naďalej.


Prokurátor zrušil obvinenia a rozprávka sa šťastne skončila.


Bola to provokácia. Videli ste video o programovaní podvedomia, tu sa stalo to isté. Matovič, Heger, Mikulec aj Hamran použili rovnaké zaklínadlo: Zákon platí rovnako pre každého. Je to mocné zaklínadlo, pretože ľudia sa s ním stotožňujú na hlbokej úrovni. To je v podstate základ kampane OĽANO, s tým vyhrali voľby a budú to futrovať do ľudí aj naďalej. Prokurátor zrušil obvinenia a rozprávka sa šťastne skončila.

Moderátor

Upravené 16. 12. 2021 o 06:37

Ide o to kam až zájde.
Tiež rozmýšľam ako sa rozhodne náš ľud v prípade začlenenia ukrainy do RF. Dobre vidíme, že táto vláda likviduje všetko. Potrebujeme garanciu v novom svete. A tú nám nedá ani EU ani USA. Žeby sme sa o 10 rokov povinne učili ruštinu v školách pretože budeme časťou RF? Dosť odvážna predstava, ale k tomu to speje, lebo to čo teraz predvádzajú protislovenské elity, to už je cez čiaru. Ľudia nie su sprostí, len sú ticho, ale už dlho ticho nebudú. Jedno referendum a budeme časťou RF. Veď keď už budeme mať s RF hranicu, tak to už nebude taký problém.


[quote="pid:48397, uid:592"]Ide o to kam až zájde.[/quote]Tiež rozmýšľam ako sa rozhodne náš ľud v prípade začlenenia ukrainy do RF. Dobre vidíme, že táto vláda likviduje všetko. Potrebujeme garanciu v novom svete. A tú nám nedá ani EU ani USA. Žeby sme sa o 10 rokov povinne učili ruštinu v školách pretože budeme časťou RF? Dosť odvážna predstava, ale k tomu to speje, lebo to čo teraz predvádzajú protislovenské elity, to už je cez čiaru. Ľudia nie su sprostí, len sú ticho, ale už dlho ticho nebudú. Jedno referendum a budeme časťou RF. Veď keď už budeme mať s RF hranicu, tak to už nebude taký problém.

Zákon platí rovnako pre každého
Aby neostali nemilo prekvapení, keď raz táto "čarovná formulka" bude použitá proti nim samotným


[quote="pid:48499, uid:127"]Zákon platí rovnako pre každého[/quote]Aby neostali nemilo prekvapení, keď raz táto "čarovná formulka" bude použitá proti nim samotným

Tiež rozmýšľam ako sa rozhodne náš ľud v prípade začlenenia ukrainy do RF. Dobre vidíme, že táto vláda likviduje všetko. Potrebujeme garanciu v novom svete. A tú nám nedá ani EU ani USA. Žeby sme sa o 10 rokov povinne učili ruštinu v školách pretože budeme časťou RF?


jsme male narody, potrebujeme silneho spojence. zapad, nas pokazde zradil a vyuzil, nikdy nas nebude brat jako sobe rovneho. rusko jsou slovani jako my. nedelim lidi podle narodnosti, ale na to, jestli jsou dobri nebo spatni, ale po vsech mych zkusenostech vim, ze slovan mi bude vzdy blizsi. stvava politika zapadu i to pritakavani kasparku v nasi vlade je mi odporne. vsem lidem, co se stykam, uz rikam dlouho, at si opakuji rustinu, nebo s ni zacnou. nekteri se jeste smeji, jini pochopili.


[quote="pid:48504, uid:106"]Tiež rozmýšľam ako sa rozhodne náš ľud v prípade začlenenia ukrainy do RF. Dobre vidíme, že táto vláda likviduje všetko. Potrebujeme garanciu v novom svete. A tú nám nedá ani EU ani USA. Žeby sme sa o 10 rokov povinne učili ruštinu v školách pretože budeme časťou RF?[/quote] jsme male narody, potrebujeme silneho spojence. zapad, nas pokazde zradil a vyuzil, nikdy nas nebude brat jako sobe rovneho. rusko jsou slovani jako my. nedelim lidi podle narodnosti, ale na to, jestli jsou dobri nebo spatni, ale po vsech mych zkusenostech vim, ze slovan mi bude vzdy blizsi. stvava politika zapadu i to pritakavani kasparku v nasi vlade je mi odporne. vsem lidem, co se stykam, uz rikam dlouho, at si opakuji rustinu, nebo s ni zacnou. nekteri se jeste smeji, jini pochopili.

Boletus: z jednej strany s tebou suhlasim, z druhej som niekedy v utorok citala clanok na inosmi.ru z nejakeho polskeho webu. Defacto sa tam stavaju do pozicie, ze Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou a vytlaci Rusov z ich byvalych sfer vplyvu....dost mi to pripomina 30.roky a spominanie na polsko-litovsku uniu....a stale stavanie sa na uroven Nemecka ci Ruska. A to Poliaci, ktori este v podstate znacne ziju z eurofondov, nemozu mat z vlastnej hlavy, tam musi naozaj zrejme silne tlacit Londyn. Pretoze ako hovoris, USA je to z tohto pohladu jedno, max. tak vyjdu v ustrety svojim zbrojarom


Boletus: z jednej strany s tebou suhlasim, z druhej som niekedy v utorok citala clanok na inosmi.ru z nejakeho polskeho webu. Defacto sa tam stavaju do pozicie, ze Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou a vytlaci Rusov z ich byvalych sfer vplyvu....dost mi to pripomina 30.roky a spominanie na polsko-litovsku uniu....a stale stavanie sa na uroven Nemecka ci Ruska. A to Poliaci, ktori este v podstate znacne ziju z eurofondov, nemozu mat z vlastnej hlavy, tam musi naozaj zrejme silne tlacit Londyn. Pretoze ako hovoris, USA je to z tohto pohladu jedno, max. tak vyjdu v ustrety svojim zbrojarom

Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou
O tom silno pochybujem. Veď ešte pametáme ako sa poliaci zachovali keď na nich nemci udreli - zutekali do rumunska. Ako Slovaci hovoria "pšonci, pša kref (psia krv)". Poliaci to je národ len naoko.


[quote="pid:48537, uid:187"]Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou[/quote]O tom silno pochybujem. Veď ešte pametáme ako sa poliaci zachovali keď na nich nemci udreli - zutekali do rumunska. Ako Slovaci hovoria "pšonci, pša kref (psia krv)". Poliaci to je národ len naoko.

@JankaS Komentovat bez klepání si na čelo polskou vnější politiku je nemožné. Londýn je na tom zdrojově bídně a jeho dny se rychle krátí.On nepracuje na východě proti Rusku, ale proti ose Berlín-Paříž. Pomocí něj udržuje distanc obou od Moskvy a tlačí je dopozice "povinného nepřítele Moskvy.Cíl-oslabit vliv této osy na kontinentě a brzdit postupný vznik Euroasie. Využívá k tomu zejména Londýnu oddané velení NATO. I v něm běží velmi ostrý střet jestřábů a holubic, lépe řečeno idiotů a myslících.

@JankaS Komentovat bez klepání si na čelo polskou vnější politiku je nemožné. Londýn je na tom zdrojově bídně a jeho dny se rychle krátí.On nepracuje na východě proti Rusku, ale proti ose Berlín-Paříž. Pomocí něj udržuje distanc obou od Moskvy a tlačí je dopozice "povinného nepřítele Moskvy.Cíl-oslabit vliv této osy na kontinentě a brzdit postupný vznik Euroasie. Využívá k tomu zejména Londýnu oddané velení NATO. I v něm běží velmi ostrý střet jestřábů a holubic, lépe řečeno idiotů a myslících.

Defacto sa tam stavaju do pozicie, ze Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou a vytlaci Rusov z ich byvalych sfer vplyvu

Z historického hľadiska bolo Poľsko iba projektovo konštruovaným štátom. Mali obdobia, keď to vyzeralo, že za niečo stoja (bitka o Viedeň, Lžidimitrij...),
ale o ich osude, rozhodoval niekto iný.


[quote="pid:48537, uid:187"]Defacto sa tam stavaju do pozicie, ze Polsko vramci medzimoria preberie vladu nad celou oblastou a vytlaci Rusov z ich byvalych sfer vplyvu[/quote] Z historického hľadiska bolo Poľsko iba projektovo konštruovaným štátom. Mali obdobia, keď to vyzeralo, že za niečo stoja (bitka o Viedeň, Lžidimitrij...), ale o ich osude, rozhodoval niekto iný.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Postupom času tu máme zatknutie Fica, pekne rozmazané v médiách a teraz zatknutie bačika o barle v krčme.


https://www.hlavnespravy.sk/vsetci-do-kauflandu-a-lidla-policajti-sa-pochvalili-ako-zakrocili-voci-stamgastom-v-tajne-otvorenej-krcme-zacali-stihanie-vo-veci-porusovania-povinnosti-za-krizovej-situacie/2795210


Všimnite si, že ešte toho bačika s barlou sfotili a dali na facebook. Akoby náročky chceli vyvolať nepokoj. Veď ten čo to fotil musel chápať, že ľudia ho zožerú aj s topánkami za takéto terorizovanie.


To už nie je náhoda. Vysvetlenia su 2.


  1. Buď chce koalícia vedome skončiť a preto vytvára na to infopole.
  2. Koalícia skončiť nechce, tak začali ľudia okolo nej tlačiť na infopole, policajti začali náročky absurdne stíhať ľudí, proste diskreditujú aktuálnu koalíciu či sa jej to páči alebo nie. V oboch prípadoch koniec sa blíži.

Postupom času tu máme zatknutie Fica, pekne rozmazané v médiách a teraz zatknutie bačika o barle v krčme. https://www.hlavnespravy.sk/vsetci-do-kauflandu-a-lidla-policajti-sa-pochvalili-ako-zakrocili-voci-stamgastom-v-tajne-otvorenej-krcme-zacali-stihanie-vo-veci-porusovania-povinnosti-za-krizovej-situacie/2795210 Všimnite si, že ešte toho bačika s barlou sfotili a dali na facebook. Akoby náročky chceli vyvolať nepokoj. Veď ten čo to fotil musel chápať, že ľudia ho zožerú aj s topánkami za takéto terorizovanie. To už nie je náhoda. Vysvetlenia su 2. 1. Buď chce koalícia vedome skončiť a preto vytvára na to infopole. 2. Koalícia skončiť nechce, tak začali ľudia okolo nej tlačiť na infopole, policajti začali náročky absurdne stíhať ľudí, proste diskreditujú aktuálnu koalíciu či sa jej to páči alebo nie. V oboch prípadoch koniec sa blíži.
Upravené 17. 12. 2021 o 09:44

velení NATO. I v něm běží velmi ostrý střet jestřábů a holubic, lépe řečeno idiotů a myslících.


Toto nepriamo potvrdil aj náš minister zahraničných vecí, všimol si toho Roman Michelko:



Nakoniec, krásne freudovské prerieknutie predviedol na tlačovke minister zahraničných vecí Ivan Korčok, keď frustrovane konštatoval, že už dvadsaťtri z dvadsiatich šiestich štátov NATO je zapojených do tohto programu a pristúpením Slovenskej republiky k nemu sa posilní proamerické krídlo … Vzápätí sa opravil a upresnil, že myslel posilnenie Severoatlantickej aliancie.



[quote="pid:48563, uid:57"]velení NATO. I v něm běží velmi ostrý střet jestřábů a holubic, lépe řečeno idiotů a myslících.[/quote] Toto nepriamo potvrdil aj náš minister zahraničných vecí, všimol si toho Roman Michelko: > Nakoniec, krásne freudovské prerieknutie predviedol na tlačovke minister zahraničných vecí Ivan Korčok, keď frustrovane konštatoval, že už dvadsaťtri z dvadsiatich šiestich štátov NATO je zapojených do tohto programu a pristúpením Slovenskej republiky k nemu sa posilní proamerické krídlo … Vzápätí sa opravil a upresnil, že myslel posilnenie Severoatlantickej aliancie.

1. Buď chce koalícia vedome skončiť a preto vytvára na to infopole.
2.Koalícia skončiť nechce, tak začali ľudia okolo nej tlačiť na infopole, policajti začali náročky absurdne stíhať ľudí, proste diskreditujú aktuálnu koalíciu či sa jej to páči alebo nie. V oboch prípadoch koniec sa blíži.

3.Inteligentnejšia časť členov podpindosníckych elít pochopila, že sa blíži koniec a preto pre svoju záchranu začali prevracať kabáty a začali zrádzať svoje vlastné klany.


[quote="pid:48688, uid:106"]1. Buď chce koalícia vedome skončiť a preto vytvára na to infopole. 2.Koalícia skončiť nechce, tak začali ľudia okolo nej tlačiť na infopole, policajti začali náročky absurdne stíhať ľudí, proste diskreditujú aktuálnu koalíciu či sa jej to páči alebo nie. V oboch prípadoch koniec sa blíži.[/quote] 3.Inteligentnejšia časť členov podpindosníckych elít pochopila, že sa blíži koniec a preto pre svoju záchranu začali prevracať kabáty a začali zrádzať svoje vlastné klany.

Použime Occamovu britvu. Oni sú takí neschopní a hlúpi, že si neuvedomujú čo robia a aké to bude mať následky. Cítia, že im dochádza čas a že ľudia sú proti nim. Lenže oni nevedia nič iné, len pritlačiť. Na viac nemajú, ničoho iného nie sú schopní.


Zvyšovanie tlaku nie je znakom ich sily, ale naopak znakom ich slabosti. Oni dúfajú, že im zahraničie príde na pomoc. Lenže aj tam sa to melie. To, ako to bude na Slovensku alebo v Česku, sa odvíja od toho, ako to dopadne za oceánom v Spojených štátoch amerických a iných starých či nových centrách riadenia.


Použime [Occamovu britvu](https://sk.wikipedia.org/wiki/Occamova_britva). Oni sú takí neschopní a hlúpi, že si neuvedomujú čo robia a aké to bude mať následky. Cítia, že im dochádza čas a že ľudia sú proti nim. Lenže oni nevedia nič iné, len pritlačiť. Na viac nemajú, ničoho iného nie sú schopní. Zvyšovanie tlaku nie je znakom ich sily, ale naopak znakom ich slabosti. Oni dúfajú, že im zahraničie príde na pomoc. Lenže aj tam sa to melie. To, ako to bude na Slovensku alebo v Česku, sa odvíja od toho, ako to dopadne za oceánom v Spojených štátoch amerických a iných starých či nových centrách riadenia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 12. 2021 o 12:22
3.13k
19
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept