Mimo kategórií
Rusi vyvíjajú hyperzvukovú riadenú strelu pre ťažký strategický bombardér TU 160M.

Ruská armáda čo najskôr doplní svoju leteckú flotilu o nový zmodernizovaný strategický bombardér — Tu-160M, prezývaný „Biela labuť“ s novými motormi NK-32-02. Pre tento strategický stroj zároveň Rusi vyvíjajú novú hyperzvukovú riadenú strelu. Video


link


Ruská armáda čo najskôr doplní svoju leteckú flotilu o nový zmodernizovaný strategický bombardér — Tu-160M, prezývaný „Biela labuť“ s novými motormi NK-32-02. Pre tento strategický stroj zároveň Rusi vyvíjajú novú hyperzvukovú riadenú strelu. [Video](https://youtu.be/yg258jjsT7Q "Video") [link](https://www.slovanskenoviny.sk/eurasian-times-ruske-tu-160m-%E2%80%8B%E2%80%8Bsposobia-novej-aliancii-aukus-vela-problemov/?cn-reloaded=1 "link")

Myslím, že to už reálne majú. Inak by sa táto informácia neobjavila.


Myslím, že to už reálne majú. Inak by sa táto informácia neobjavila.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Ruská armáda začala zavádzať do výzbroje novú strategickú hypersonickú jadrovú raketu SATAN 2. Rýchlosť letu na cieľ tejto rakety je 7 km/s (!). Právom sa zaraďuje medzi raketové zbrane "posledného súdu".
Profesor I. Panarin hovorí o panike v zákulisiach V. Británie ...
Video


Ruská armáda začala zavádzať do výzbroje novú strategickú hypersonickú jadrovú raketu SATAN 2. Rýchlosť letu na cieľ tejto rakety je 7 km/s (!). Právom sa zaraďuje medzi raketové zbrane "posledného súdu". Profesor I. Panarin hovorí o panike v zákulisiach V. Británie ... [Video](https://youtu.be/9UBZ6uBgLYc "Video")

Bifurkačný bod je dostihnutý.


Tento pojem sa používa v prírodných vedách, keď chcú opísať kvalitatívnu reštrukturalizáciu objektu a s tým súvisiacu metamorfózu daného objektu.
Keď sa systém vyvíja evolučne, jeho stav závisí od jedného alebo viacerých parametrov, ktoré sa môžu plynule meniť. Ale niekedy sa jedna z charakteristík stáva kritickou a systém súčasne vstupuje do štádia základnej kvalitatívnej zmeny.
Moment, kedy sa prestavuje režim zmien v systéme, sa nazýva bifurkačný bod. A bifurkácia sa chápe ako samotná reštrukturalizácia systému.


Dnes lode ruskej flotily v Stredozemnom mori demonštrovali zničenie ponorky NATO. Najprv ju vysliedili a potom demonštrovali jej zničenie. Demonštrácia sily ruskej flotily je vážny signál pre NATO, že Ruská federácia je pripravená odraziť akýkoľvek útok nepriateľa.


Video Prof. I. Panarin


Bifurkačný bod je dostihnutý. Tento pojem sa používa v prírodných vedách, keď chcú opísať kvalitatívnu reštrukturalizáciu objektu a s tým súvisiacu metamorfózu daného objektu. Keď sa systém vyvíja evolučne, jeho stav závisí od jedného alebo viacerých parametrov, ktoré sa môžu plynule meniť. Ale niekedy sa jedna z charakteristík stáva kritickou a systém súčasne vstupuje do štádia základnej kvalitatívnej zmeny. Moment, kedy sa prestavuje režim zmien v systéme, sa nazýva bifurkačný bod. A bifurkácia sa chápe ako samotná reštrukturalizácia systému. Dnes lode ruskej flotily v Stredozemnom mori demonštrovali zničenie ponorky NATO. Najprv ju vysliedili a potom demonštrovali jej zničenie. Demonštrácia sily ruskej flotily je vážny signál pre NATO, že Ruská federácia je pripravená odraziť akýkoľvek útok nepriateľa. [Video Prof. I. Panarin](https://youtu.be/vLGISg0Crlg "Video Prof. I. Panarin")

K tej tvojí poslední větě bych doplnil "kdyby jen odrazit - tak to by Západ určitě bral. Horší je krok č.2..."


K tej tvojí poslední větě bych doplnil "kdyby jen odrazit - tak to by Západ určitě bral. Horší je krok č.2..."
779
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept