Mimo kategórií
Reset, který probíhá, je daleko větší než ten ohlašovaný Velký Reset

Autor se však dopouští hrubé chyby (nebo snad úmyslu?), když odsuzuje vakcinaci od její počátku. Byla snad stará sovětská škola taky špatná? Nemyslím si. Tohle nerozlišování bodu "zlomu" považuju za velice nebezpečné programování budoucnosti. Pokud budeme a priori odsuzovat medicínu jako takovou, máme zaděláno na veliký průšvih. A komu toto prospěje? Kdo stále pracuje s dlouhodobým procesem depopulace planety? Uvědomuje si to autor článku? Rockefellerský model zdravotnictví musí být zničen, ale regrese o více než století zpátky opravdu není tou správnou cestou.


Článek celkově se nese v teatrálním patetickém duchu blízkém Anglosasům, nic konkrétního neřekne. Takže pokud by někomu unikla podstata "Většího Resetu": Jde o možnost individuálního resetu v každém z nás a následně indukovaný hromadný, potažmo globální reset lidstva. Ale každý musí vyvinout vlastní snahu a iniciativu. Článek na mě působí dojmem, že to jde tak nějak samo (a částečně ano díky Zákonu času - je s ním autor obeznámen?), ale do cíle musí každý doběhnout sám.


Autor se však dopouští hrubé chyby (nebo snad úmyslu?), když odsuzuje vakcinaci od její počátku. Byla snad stará sovětská škola taky špatná? Nemyslím si. Tohle nerozlišování bodu "zlomu" považuju za velice nebezpečné programování budoucnosti. Pokud budeme a priori odsuzovat medicínu jako takovou, máme zaděláno na veliký průšvih. A komu toto prospěje? Kdo stále pracuje s dlouhodobým procesem depopulace planety? Uvědomuje si to autor článku? Rockefellerský model zdravotnictví musí být zničen, ale regrese o více než století zpátky opravdu není tou správnou cestou. Článek celkově se nese v teatrálním patetickém duchu blízkém Anglosasům, nic konkrétního neřekne. Takže pokud by někomu unikla podstata "Většího Resetu": Jde o možnost individuálního resetu v každém z nás a následně indukovaný hromadný, potažmo globální reset lidstva. Ale každý musí vyvinout vlastní snahu a iniciativu. Článek na mě působí dojmem, že to jde tak nějak samo (a částečně ano díky Zákonu času - je s ním autor obeznámen?), ale do cíle musí každý doběhnout sám.

S tou vakcinací obecně se obávám, že autor bohužel mimo není. Za minulého zřízení v našem prostoru a na východ od nás věřím, že byly vakcíny navrhovány s cílem skutečně pomoci. Pokud se ale podíváme na historické grafy výskytu případů onemocnění/úmrtí, tak ty padaly dávno před plošným zavedením vakcín. V obdobné minimální četnosti se dnes vyskytují i nemoci, proti kterým se nikdy neočkovalo. A z opačné strany - pokud se stane nějaký průšvih s dopadem na kvalitu života lidí, tak se objevují i tyto „vymícené“ choroby. Příkladem může být i jelcinovské Rusko počátkem 90. let a epidemie záškrtu, přičemž většina populace byla z dob SSSR proočkována.
Řada doktorů (u nás zpravidla s doplňkovým titulem držitele bludného balvanu) dokonce kategoricky tvrdí, že očkování všeobecnou imunitu poškozuje až ničí. Indícií, že na tom něco je, je dostatek. Odsuzovat medicínu jako celek je samozřejmě špatně, chce to „jen“ vylít tu špinavou vodu z vaničky co mají na svědomí ti GP arcišmejdi rukama farmaprůmyslu. Pokud zůstane upřímná snaha lidem pomáhat a bude systémem dovoleno skutečně uzdravovat, nebudou se mediálně a profesně upalovat čarodějnice, tak bude jen otázka času, kdy neprůstřelně celospolečensky zjistíme co jsou správné a pravdivé postupy i na tzv. civilizační choroby a co jen mýty dlouhodobě budované už od studijních materiálů mediků.


S tou vakcinací obecně se obávám, že autor bohužel mimo není. Za minulého zřízení v našem prostoru a na východ od nás věřím, že byly vakcíny navrhovány s cílem skutečně pomoci. Pokud se ale podíváme na historické grafy výskytu případů onemocnění/úmrtí, tak ty padaly dávno před plošným zavedením vakcín. V obdobné minimální četnosti se dnes vyskytují i nemoci, proti kterým se nikdy neočkovalo. A z opačné strany - pokud se stane nějaký průšvih s dopadem na kvalitu života lidí, tak se objevují i tyto „vymícené“ choroby. Příkladem může být i jelcinovské Rusko počátkem 90. let a epidemie záškrtu, přičemž většina populace byla z dob SSSR proočkována. Řada doktorů (u nás zpravidla s doplňkovým titulem držitele bludného balvanu) dokonce kategoricky tvrdí, že očkování všeobecnou imunitu poškozuje až ničí. Indícií, že na tom něco je, je dostatek. Odsuzovat medicínu jako celek je samozřejmě špatně, chce to „jen“ vylít tu špinavou vodu z vaničky co mají na svědomí ti GP arcišmejdi rukama farmaprůmyslu. Pokud zůstane upřímná snaha lidem pomáhat a bude systémem dovoleno skutečně uzdravovat, nebudou se mediálně a profesně upalovat čarodějnice, tak bude jen otázka času, kdy neprůstřelně celospolečensky zjistíme co jsou správné a pravdivé postupy i na tzv. civilizační choroby a co jen mýty dlouhodobě budované už od studijních materiálů mediků.

rad
zverejnil(a) pred 18 min.



Mám na to do puntíku stejný názor, jen bych to nedokázal tak výstižně vyjádřit.


Ještě jsem si vzpomněl na takovou drobnost v souvislosti se zmínkou o Rockefellerech v příspěvku od JabiPur. Před nedávnem jsem objevil tenhle oficiální dokument. Není to moc záživné čtení. Pro pochopení souvislostí je možná lepší číst od začátku, ale důležitá je str.6 a pár následujících:
http://www.szu.cz/uploads/LB/HISTORIE_SZU.pdf


> rad zverejnil(a) pred 18 min. Mám na to do puntíku stejný názor, jen bych to nedokázal tak výstižně vyjádřit. Ještě jsem si vzpomněl na takovou drobnost v souvislosti se zmínkou o Rockefellerech v příspěvku od JabiPur. Před nedávnem jsem objevil tenhle oficiální dokument. Není to moc záživné čtení. Pro pochopení souvislostí je možná lepší číst od začátku, ale důležitá je str.6 a pár následujících: http://www.szu.cz/uploads/LB/HISTORIE_SZU.pdf

Pěkný článek vyšel dnes na Czech Free Press.



Souhlasím s JabiPunem, že článek je patetický a bezobsažný.


Co se týče obecně očkování, zajímavý pohled jsem našel v knize "Očkování - obchod se strachem" od G. Buchwalda (vyšlo česky). Autor provádí srovnání NDR a NSR po válce, kdy se v NDR začalo očkovat asi o 10 let dříve než v NSR.


> Pěkný článek vyšel dnes na Czech Free Press. Souhlasím s JabiPunem, že článek je patetický a bezobsažný. Co se týče obecně očkování, zajímavý pohled jsem našel v knize "Očkování - obchod se strachem" od G. Buchwalda (vyšlo česky). Autor provádí srovnání NDR a NSR po válce, kdy se v NDR začalo očkovat asi o 10 let dříve než v NSR.

Jedna slovenská jasnovidka žijúca v Spojených štátoch amerických v jednom svojom videu tvrdila, že už zvládla prakticky všetko, ale čo ju ešte drží pri zemi je očkovanie na ruke, ktoré dostala ako malá. Len posúvam ako to ku mne prišlo.


Ani staré osvedčené vakcíny z východného bloku nemusia byť úplne v poriadku.


Vakcíny proti tomuto vírusu nie sú vakcínami. Museli zmeniť definíciu toho, čo je to vakcína, aby mohli génovú manipuláciu označovať ako vakcínu. Toto nie je nič iné, iba obyčajný bordel. Najhoršie sú západné mRNA génové manipulácie, ale nerobme si ilúzie ani o Sputniku V, ktorý v tele tiež tvorí hrotový proteín.


Čo sa týka modernej medicíny, máme špičkovú traumatológiu. So všetkým ostatným je väčší alebo menší problém, pretože každý liek a každá liečba má vedľajšie účinky. Na jedno pomôže, na druhé uškodí. Je to tak aj v prípade traumatológie, ale keď ide o bezprostredné ohrozenie života, možné vedľajšie účinky sú prijateľné riziko.


Samozrejme, netreba všetko zahadzovať. Potrebujeme dať priestor alternatívnym prístupom a postupne tými, ktoré sa osvedčia, nahradzovať staré, menej dokonalé.


Jedna slovenská jasnovidka žijúca v Spojených štátoch amerických v jednom svojom videu tvrdila, že už zvládla prakticky všetko, ale čo ju ešte drží pri zemi je očkovanie na ruke, ktoré dostala ako malá. Len posúvam ako to ku mne prišlo. Ani staré osvedčené vakcíny z východného bloku nemusia byť úplne v poriadku. Vakcíny proti tomuto vírusu nie sú vakcínami. Museli zmeniť definíciu toho, čo je to vakcína, aby mohli génovú manipuláciu označovať ako vakcínu. Toto nie je nič iné, iba obyčajný bordel. Najhoršie sú západné mRNA génové manipulácie, ale nerobme si ilúzie ani o Sputniku V, ktorý v tele tiež tvorí hrotový proteín. Čo sa týka modernej medicíny, máme špičkovú traumatológiu. So všetkým ostatným je väčší alebo menší problém, pretože každý liek a každá liečba má vedľajšie účinky. Na jedno pomôže, na druhé uškodí. Je to tak aj v prípade traumatológie, ale keď ide o bezprostredné ohrozenie života, možné vedľajšie účinky sú prijateľné riziko. Samozrejme, netreba všetko zahadzovať. Potrebujeme dať priestor alternatívnym prístupom a postupne tými, ktoré sa osvedčia, nahradzovať staré, menej dokonalé.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 12. 2021 o 10:45

Vakcíny proti tomuto vírusu nie sú vakcínami...
je to biologická zbraň...


otazka do pléna:
očkujú proti TETANU ,každé 3 mesiace??
očkuju proti osypkam každe 3 mesiace??
očkuju proti detskej obrne každe 3 mesiace??


....tieto tzv.vakciny proti tzv.covidu zničia prirodzenu imunitu človeka a potom človeka zabije obyčajna nadcha...


Vakcíny proti tomuto vírusu nie sú vakcínami... je to biologická zbraň... otazka do pléna: očkujú proti TETANU ,každé 3 mesiace?? očkuju proti osypkam každe 3 mesiace?? očkuju proti detskej obrne každe 3 mesiace?? ....tieto tzv.vakciny proti tzv.covidu zničia prirodzenu imunitu človeka a potom človeka zabije obyčajna nadcha...

Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného.
Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo". Třeba já už jsem starší kus a mám očkovací průkaz plný - a nebyla jsem nemocná. Nějaké alergie, autismus, ADHD byly tehdy neznámým pojmem, protože tím nikdo v okolí netrpěl. A dneska?
Poškozovat zdraví začaly ve velkém až vakcíny dovážené "ze západu" a to hlavně po revoluci. Do čerstvě narozeného miminka se začaly prát "pod tlakem " hexavakcíny = směska takových nemocí, se kterými by měl problém se vypořádat i dospělý organismus. A vakcinační nátlak začal už před covidem - právě při očkování malých dětí. Copak nepamatujete, jak skuteční odborníci upozorňovali, že je třeba očkovat pomaleji, že "hexa" stojí za autismem, alergiemi na všechno možné i za syndromem hyperaktivity? No a co se stalo? Udělali z nich "konspirátory" a šikanovali rodiče, kteří "hexa" odmítli. Ale - už tehdy se rodiče nebránili očkování, ale konkrétní vpichované vakcíně, která byla spíše smrtícím koktejlem než čímsi, co by mělo dítě ochránit.
Co já vidím kolem sebe, tak problém není v odmítání očkování, ale v tom, čím očkovat. Lidé odmítají konkrétní vakcínu - ne očkování jako takové. Osobně nesouhlasím se zavrhováním očkování jako možné ochrany před nebezpečnými chorobami. Já zavrhuji tuhle konkrétní proticovidovou směsku.
A co by se mělo do budoucna vyřešit - to je přílišná specializace doktorů a jejich až "odlidštění". Nejen, že člověka neberou jako celek, jako jeden organismus, kde jedno ovlivňuje druhé a spolu souvisí - ale oni berou člověka jako kus, jako neživý zdroj příjmů.


Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného. Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo". Třeba já už jsem starší kus a mám očkovací průkaz plný - a nebyla jsem nemocná. Nějaké alergie, autismus, ADHD byly tehdy neznámým pojmem, protože tím nikdo v okolí netrpěl. A dneska? Poškozovat zdraví začaly ve velkém až vakcíny dovážené "ze západu" a to hlavně po revoluci. Do čerstvě narozeného miminka se začaly prát "pod tlakem " hexavakcíny = směska takových nemocí, se kterými by měl problém se vypořádat i dospělý organismus. A vakcinační nátlak začal už před covidem - právě při očkování malých dětí. Copak nepamatujete, jak skuteční odborníci upozorňovali, že je třeba očkovat pomaleji, že "hexa" stojí za autismem, alergiemi na všechno možné i za syndromem hyperaktivity? No a co se stalo? Udělali z nich "konspirátory" a šikanovali rodiče, kteří "hexa" odmítli. **Ale - už tehdy se rodiče nebránili očkování, ale konkrétní vpichované vakcíně, která byla spíše smrtícím koktejlem než čímsi, co by mělo dítě ochránit.** Co já vidím kolem sebe, tak **problém není v odmítání očkování, ale v tom, čím očkovat.** Lidé odmítají konkrétní vakcínu - ne očkování jako takové. Osobně nesouhlasím se zavrhováním očkování jako možné ochrany před nebezpečnými chorobami. Já zavrhuji tuhle konkrétní proticovidovou směsku. A co by se mělo do budoucna vyřešit - to je přílišná specializace doktorů a jejich až "odlidštění". Nejen, že člověka neberou jako celek, jako jeden organismus, kde jedno ovlivňuje druhé a spolu souvisí - ale oni berou člověka jako kus, jako neživý zdroj příjmů.
Upravené 19. 12. 2021 o 13:45

Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne.


Přesně - je nutné rozlišovat původ vakcíny. Já mám v sobě socialistický komplet a jsem zdravý jako řípa.
Problém je v tom, že ty západní často škodily už v počátcích vakcinace. Tam to bylo koncipováno jako biologická zbraň.


Takže ano, vakcíny i v minulém století poškozovaly imunitu, ale nikoli tu naší. Bohužel, dnes zůstala jen ta "západní" škola.


[quote="pid:48979, uid:203"]Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne.[/quote] Přesně - je nutné rozlišovat původ vakcíny. Já mám v sobě socialistický komplet a jsem zdravý jako řípa. Problém je v tom, že ty západní často škodily už v počátcích vakcinace. Tam to bylo koncipováno jako biologická zbraň. Takže ano, vakcíny i v minulém století poškozovaly imunitu, ale nikoli tu naší. Bohužel, dnes zůstala jen ta "západní" škola.

@Lin - dávám Ti za pravdu. Nerad začínám autorem a pak teprve jeho dílem, ale v případě Tadesco a Tomáše Marného mě to okamžitě rozsvítilo kontrolku. Takovýchto "burcujících" vyčpělin teď bude přicházet asi dost a budou mít za úkol ředit a ředit a ředit..... obsah informačního pole. Stejně tak se bude objevovat stále více vyšnořených kočí do toho našeho povozu , jenpřevzít opratě.. Vždy tomu ve zlomových obdobích bylo, mám v čerstvé paměti první dny Sametu.

@Lin - dávám Ti za pravdu. Nerad začínám autorem a pak teprve jeho dílem, ale v případě Tadesco a Tomáše Marného mě to okamžitě rozsvítilo kontrolku. Takovýchto "burcujících" vyčpělin teď bude přicházet asi dost a budou mít za úkol ředit a ředit a ředit..... obsah informačního pole. Stejně tak se bude objevovat stále více vyšnořených kočí do toho našeho povozu , jenpřevzít opratě.. Vždy tomu ve zlomových obdobích bylo, mám v čerstvé paměti první dny Sametu.

@Boletus: Já se naučila, že si nejprve přečtu a pak se dívám na autora. A je jedno, zda dočtu do konce nebo ne. Na onom webu CFP bývaly moc dobré články, mj. i od D.Solise nebo T.Spencerové. Ale to už je dlouho...

@Boletus: Já se naučila, že si nejprve přečtu a pak se dívám na autora. A je jedno, zda dočtu do konce nebo ne. Na onom webu CFP bývaly moc dobré články, mj. i od D.Solise nebo T.Spencerové. Ale to už je dlouho...
Upravené 19. 12. 2021 o 16:01

V obdobné minimální četnosti se dnes vyskytují i nemoci, proti kterým se nikdy neočkovalo. A z opačné strany - pokud se stane nějaký průšvih s dopadem na kvalitu života lidí, tak se objevují i tyto „vymícené“ choroby.

Bludný vakcinológovia tvrdia, že vďaka vakcínam vymizli epidémie, ale ako štatistiky spred dôb vakcinačných jednoznačne dokladajú, k postupnému znižovania početnosti nákaz prispeli najmä zvýšená hygiena ako aj dostatok živín a prístup k zdravej pitnej vode. Ale čo sa nedá prehliadnuť, tak súčasne so zavedením rôznych vakcisračiek do tela pribudli násobne tzv.civilizačné choroby ako je rakovina, či kardiovaskulárne ochorenia. To nám zabudli vakcinacisti povedať. Evidentné je to napríklad z posledných dekád v Afrike, keď po zavedení vakcikampaní začali ľudia trpieť na predtým nepoznané ochorenia, bezprostredne umierať po napichaní...
A zopakujem tézu z iného vlákna na tejto stránke, celý virologický blud je jeden obrovský podvod na ľudstve so snahou zakryť pravé príčiny ochorení ľudí. Proste to zviesť na mŕtve vírusy, ktorých "umŕtvením" vznikali vakcíny. Čítate ten nelogizmus, niekoho mŕtveho musíte zabiť, aby ste mohli jeho dvakrát mŕtve fragmenty použiť na nejakú pichandu.
Stále nedochádza, ako si tu s vami niekto celé dekády pohráva? Opäť moja klasická otázka, kde je vaša viera Bohu? Veď ten nám všetko na zemi poskytol priamo a zjavne na našu obživu aj ochranu. Teda aj príslušné bylinky, rastliny a iné organizmy, ktorými sa môžme brániť, nie patoky a chemické koktajly s x-zdokumentovanými a priznanými vedľajšími účinkami a y-nezdokumentovanými alebo utajovanými.
Ako vidím, je aj pre našinca občas veľmi ťažké zbaviť sa stereotypov v myslení. Proste ste prijali za fakt, že vakcína pomáha a chráni. Ešte si položme otázku, keďže sa tu argumentuje socialistickými, čo to bol socializmus? Nemyslím teraz ako zriadenie z pohľadu ľudí, ale systém z pohľadu GP. Lebo spod jeho vplyvu sme sa ako ľudia nikdy ani len na mm nevymanili. Áno, bol to dlhšie trvajúci experiment na davoch, ktorý zanikol v priebehu pár mesiacov po jeho odpískaní. Takže vrámci experimentu sa tiež diali rôzne experimenty na ľuďoch, a aj keď to bola v porovnaní s dnešnou dobou "ľudskejšia", tak ste museli šľapať v istých mantineloch, prečnievanie sa nevyplácalo, o čom ostatne svedčí množstvo socifilmov. Ako sa vraví, o mŕtvych treba hovoriť dobre, čo sa deje, dôležitejšie je podľa mňa hovoriť pravdivo, aby sme stále opakovane nešlapali na tie isté premaľovávané hrable.


[quote="pid:48932, uid:389"]V obdobné minimální četnosti se dnes vyskytují i nemoci, proti kterým se nikdy neočkovalo. A z opačné strany - pokud se stane nějaký průšvih s dopadem na kvalitu života lidí, tak se objevují i tyto „vymícené“ choroby.[/quote] Bludný vakcinológovia tvrdia, že vďaka vakcínam vymizli epidémie, ale ako štatistiky spred dôb vakcinačných jednoznačne dokladajú, k postupnému znižovania početnosti nákaz prispeli najmä zvýšená hygiena ako aj dostatok živín a prístup k zdravej pitnej vode. Ale čo sa nedá prehliadnuť, tak súčasne so zavedením rôznych vakcisračiek do tela pribudli násobne tzv.civilizačné choroby ako je rakovina, či kardiovaskulárne ochorenia. To nám zabudli vakcinacisti povedať. Evidentné je to napríklad z posledných dekád v Afrike, keď po zavedení vakcikampaní začali ľudia trpieť na predtým nepoznané ochorenia, bezprostredne umierať po napichaní... A zopakujem tézu z iného vlákna na tejto stránke, celý virologický blud je jeden obrovský podvod na ľudstve so snahou zakryť pravé príčiny ochorení ľudí. Proste to zviesť na mŕtve vírusy, ktorých "umŕtvením" vznikali vakcíny. Čítate ten nelogizmus, niekoho mŕtveho musíte zabiť, aby ste mohli jeho dvakrát mŕtve fragmenty použiť na nejakú pichandu. Stále nedochádza, ako si tu s vami niekto celé dekády pohráva? Opäť moja klasická otázka, **kde je vaša viera Bohu?** Veď ten nám všetko na zemi poskytol priamo a zjavne na našu obživu aj ochranu. Teda aj príslušné bylinky, rastliny a iné organizmy, ktorými sa môžme brániť, nie patoky a chemické koktajly s x-zdokumentovanými a priznanými vedľajšími účinkami a y-nezdokumentovanými alebo utajovanými. Ako vidím, je aj pre našinca občas veľmi ťažké zbaviť sa stereotypov v myslení. Proste ste prijali za fakt, že vakcína pomáha a chráni. Ešte si položme otázku, keďže sa tu argumentuje socialistickými, čo to bol socializmus? Nemyslím teraz ako zriadenie z pohľadu ľudí, ale systém z pohľadu GP. Lebo spod jeho vplyvu sme sa ako ľudia nikdy ani len na mm nevymanili. Áno, bol to dlhšie trvajúci experiment na davoch, ktorý zanikol v priebehu pár mesiacov po jeho odpískaní. Takže vrámci experimentu sa tiež diali rôzne experimenty na ľuďoch, a aj keď to bola v porovnaní s dnešnou dobou "ľudskejšia", tak ste museli šľapať v istých mantineloch, prečnievanie sa nevyplácalo, o čom ostatne svedčí množstvo socifilmov. Ako sa vraví, o mŕtvych treba hovoriť dobre, čo sa deje, dôležitejšie je podľa mňa hovoriť pravdivo, aby sme stále opakovane nešlapali na tie isté premaľovávané hrable.
Upravené 19. 12. 2021 o 16:44

kde je vaša viera Bohu? Veď ten nám všetko na zemi poskytol priamo a zjavne na našu obživu aj ochranu.

No... pravda, že to všechno nám Bůh dal. Ale - aby to mohlo fungovat, pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl miliardy. Pak ano - pak to fungovat bude.
A nemyslím si, že by vakcíny přinesly ty tzv. civilizační choroby. Ony tu byly i daleko dřív - svědčí o nich literatura a zachovalé záznamy. A že by se situace zlepšila hygienou a lepší stravou? Tady si taky myslím, že ne zas tak docela. Stačí se podívat třeba na tuberu, která tu do revoluce byla už skoro vymýcená. A přestalo se proti ní očkovat. No a díky "stěhování národů" (včetně těch z UA, kde se neočkovalo) se nám tu opět začala objevovat.


[quote="pid:49009, uid:77"]kde je vaša viera Bohu? Veď ten nám všetko na zemi poskytol priamo a zjavne na našu obživu aj ochranu.[/quote] No... pravda, že to všechno nám Bůh dal. Ale - **aby to mohlo fungovat, pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl miliardy.** Pak ano - pak to fungovat bude. A nemyslím si, že by vakcíny přinesly ty tzv. civilizační choroby. Ony tu byly i daleko dřív - svědčí o nich literatura a zachovalé záznamy. A že by se situace zlepšila hygienou a lepší stravou? Tady si taky myslím, že ne zas tak docela. Stačí se podívat třeba na tuberu, která tu do revoluce byla už skoro vymýcená. A přestalo se proti ní očkovat. No a díky "stěhování národů" (včetně těch z UA, kde se neočkovalo) se nám tu opět začala objevovat.
Upravené 19. 12. 2021 o 16:53

pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl milionu


Pol miliardy, nie pol milióna. Globálny prediktor/parazit/primitív zneužíva dobré veci na svoje neľudské ciele.


Pol miliardy je naozaj ideálny počet obyvateľov Zeme (maximálne jedna miliarda kvôli dočasným fluktuáciám), ale musí byť dosiahnutý človečenskou cestou, nie cestou, akou chcú ísť tzv. elity (génovou manipuláciou, občianskymi vojnami...).


[quote="pid:49011, uid:203"]pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl milionu[/quote] Pol miliardy, nie pol milióna. Globálny prediktor/parazit/primitív zneužíva dobré veci na svoje neľudské ciele. Pol miliardy je naozaj ideálny počet obyvateľov Zeme (maximálne jedna miliarda kvôli dočasným fluktuáciám), ale musí byť dosiahnutý človečenskou cestou, nie cestou, akou chcú ísť tzv. elity (génovou manipuláciou, občianskymi vojnami...).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 12. 2021 o 16:52

Ale - aby to mohlo fungovat, pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl milionu.
Uf, prepáč Lin, ale toto je naozaj ťažká demagógia, počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit únosnosti biosféry planéty, na tom sa dúfam zhodneme. Už len zo štatistického hľadiska, keby sme rozpočítali plochu súše na súčasnú populáciu, tak vychádza cca 20km2 na 1000 obyvateľov(cca 2 ha na hlavu) + 2.5x taká plocha oceánov a morí. Tá myšlienka o preľudnení je presne z hláv tých ne-ľudí, ktorý sa nás pokúšajú "zresetovať".


[quote="pid:49011, uid:203"]Ale - aby to mohlo fungovat, pak bys fakt musel snížit počet obyvatel planety na těch půl milionu.[/quote]Uf, prepáč Lin, ale toto je naozaj ťažká demagógia, počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit únosnosti biosféry planéty, na tom sa dúfam zhodneme. Už len zo štatistického hľadiska, keby sme rozpočítali plochu súše na súčasnú populáciu, tak vychádza cca 20km2 na 1000 obyvateľov(cca 2 ha na hlavu) + 2.5x taká plocha oceánov a morí. Tá myšlienka o preľudnení je presne z hláv tých ne-ľudí, ktorý sa nás pokúšajú "zresetovať".
Upravené 19. 12. 2021 o 19:22

Pol miliardy

Moc děkuju - opravila jsem. Jsem dneska nějaká zblblá...


[quote="pid:49013, uid:623"]Pol miliardy[/quote] Moc děkuju - opravila jsem. Jsem dneska nějaká zblblá...

počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit únosnosti biosféry planéty


Aby každý mohol žiť plnohodnotný život a naplno rozvíjať svoj genetický potenciál, nie je možné hnať počet obyvateľov na limit únosnosti biosféry planéty.


[quote="pid:49014, uid:77"]počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit únosnosti biosféry planéty[/quote] Aby každý mohol žiť plnohodnotný život a naplno rozvíjať svoj genetický potenciál, nie je možné hnať počet obyvateľov na limit únosnosti biosféry planéty.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 12. 2021 o 17:01

ale toto je naozaj ťažká demagógia, počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit

Ale ano, jasné že nedosahuje. Ale za těchto okolností - tj. znečištění a rabování přírody - je dost i ta půlmiliarda. Umíš si představit při dnešních podmínkách - jak přírody, tak stavu obyvatel - léčit bylinkama jen takové Slovensko?
Nejdřív přece musíš vychovat jinak myslícího a chovajícího se člověka - a přírodu obnovit
. To ale není záležitost pár roků. Měla jsem dojem, že se bavíme o současnosti a ne o daleké budoucnosti, Pak může být úplně všechno jinak - třeba i to, že se každý bude léčit sám - a bude to umět. To ale uplyne hodně vody.


[quote="pid:49014, uid:77"]ale toto je naozaj ťažká demagógia, počet obyvateľov zďaleka nedosahuje limit[/quote] Ale ano, jasné že nedosahuje. Ale za těchto okolností - tj. znečištění a rabování přírody - je dost i ta půlmiliarda. ** Umíš si představit při dnešních podmínkách - jak přírody, tak stavu obyvatel - léčit bylinkama jen takové Slovensko? Nejdřív přece musíš vychovat jinak myslícího a chovajícího se člověka - a přírodu obnovit**. To ale není záležitost pár roků. Měla jsem dojem, že se bavíme o současnosti a ne o daleké budoucnosti, Pak může být úplně všechno jinak - třeba i to, že se každý bude léčit sám - a bude to umět. To ale uplyne hodně vody.

Na to, aby každý mohol žiť plnohodnotný život

rozumieš výrazu zďaleka...
Tu ide o úplne inú vec, nenažranosť elít a tam je ten problém ľudstva, v ich enormnej nadspotrebe, v ich obrovskej chamtivosti, ktorá vedie k záhube celé ľudstvo. Bežnému obyvateľovi vyčleňujú pár metrov štvorcových, pričom oni disponujú haciendami o xx-spálňach a im prislúchajúcich kúpelní. K čomu ten ich mamon? Lebo majú na to? Lebo nás všetkých okrádajú...


[quote="pid:49016, uid:623"]Na to, aby každý mohol žiť plnohodnotný život[/quote] rozumieš výrazu zďaleka... Tu ide o úplne inú vec, nenažranosť elít a tam je ten problém ľudstva, v ich enormnej nadspotrebe, v ich obrovskej chamtivosti, ktorá vedie k záhube celé ľudstvo. Bežnému obyvateľovi vyčleňujú pár metrov štvorcových, pričom oni disponujú haciendami o xx-spálňach a im prislúchajúcich kúpelní. K čomu ten ich mamon? Lebo majú na to? Lebo nás všetkých okrádajú...
Upravené 19. 12. 2021 o 17:46

Umíš si představit při dnešních podmínkách - jak přírody, tak stavu obyvatel - léčit bylinkama jen takové Slovensko?


Počet obyvateľov ČSSR v roku 1989 bol 15 624 021, ČR má tento rok 10 682 029, SR 5 452 025, čo je dnes cca 16 134 tisíc dohromady. Dnešné podmienky sú poplatné sústavnej ignorácii dejov a javov väčšinového davu. Úmrtnosť v roku 1988 bola za ČSSR 178 229, za minulý rok spolu ČR+SR 188 tisíc. Teda viacmenej stagnácia týchto parametrov, keď zoberieme 3 dekády vývoja.
Dôsledok trávenia sa prejavil vlani, keď podľa oficiálny údajov napr. z ČR:
Dětí ve věku do 15 let zemřelo loni za prvních 50 týdnů skoro o 17 procent méně než je průměr a počet úmrtí lidí mezi 15 až 39 lety byl 8,5 procenta nižší.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-statisticky-urad-umrtnost-pocet-umrti-cesko-narust-umrti-kornavirus-covid-19-statistika-minist.A210121_125846_domaci_flo

pričom podobný trend bol aj na Slovensku a to všetko v dôsledku obmedzenej "lekárskej" starostlivosti, teda nedostatočného prísunu jedov.


[quote="pid:49018, uid:203"]Umíš si představit při dnešních podmínkách - jak přírody, tak stavu obyvatel - léčit bylinkama jen takové Slovensko?[/quote] Počet obyvateľov ČSSR v roku 1989 bol 15 624 021, ČR má tento rok 10 682 029, SR 5 452 025, čo je dnes cca 16 134 tisíc dohromady. Dnešné podmienky sú poplatné sústavnej ignorácii dejov a javov väčšinového davu. Úmrtnosť v roku 1988 bola za ČSSR 178 229, za minulý rok spolu ČR+SR 188 tisíc. Teda viacmenej stagnácia týchto parametrov, keď zoberieme 3 dekády vývoja. Dôsledok trávenia sa prejavil vlani, keď podľa oficiálny údajov napr. z ČR: ** Dětí ve věku do 15 let zemřelo loni za prvních 50 týdnů skoro o 17 procent méně než je průměr a počet úmrtí lidí mezi 15 až 39 lety byl 8,5 procenta nižší.** Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-statisticky-urad-umrtnost-pocet-umrti-cesko-narust-umrti-kornavirus-covid-19-statistika-minist.A210121_125846_domaci_flo pričom podobný trend bol aj na Slovensku a to všetko v dôsledku obmedzenej "lekárskej" starostlivosti, teda nedostatočného prísunu jedov.
Upravené 19. 12. 2021 o 19:37

@Otec Myslím, že už jsme se dost vzdálili tématu. Takže na toto téma poslední příspěvek.
Asi netřeba diskutovat o "chemických jedech" a že přírodní léky jsou vždycky lepší. Tady se shodneme. Já ale měla spíš na mysli, že skutečně čistou léčivku abys u nás s lucernou hledal. Půda je zamořená, vzduch zamořený a voda taky. Sbírat léčivku někde u silnice asi nemá význam, že? Ty dnešní bylinky ani nemají takovou sílu jako před lety - viz vyčerpaná půda, málo živin. A v neposlední řadě musíme vzít v potaz, že i člověk - ač se nekrmí jedy - je na tom zdravotně mnohem hůř a to díky velmi zhoršené kvalitě půdy a tím i produktů na ní vypěstovaných. Dříve stačilo člověku např. jedno jablko denně - dneska aby jich snědl košík, aby do sebe dostal to, co před lety obsahovalo jablko jedno. Půda je velmi vyčerpaná - a to můžeme doma částečně ovlivnit - a znečištění přichází i ze vzduchu - a to neovlivníme. Takže dnešní vysílený, podvyživený a úplně rozhozený člověk by musel mít těch bylin valník - a hlavně - aby fungovaly, musel by být on sám "přesazen" do přírodního a čistého prostředí.

@Otec Myslím, že už jsme se dost vzdálili tématu. Takže na toto téma poslední příspěvek. Asi netřeba diskutovat o "chemických jedech" a že přírodní léky jsou vždycky lepší. Tady se shodneme. Já ale měla spíš na mysli, že skutečně čistou léčivku abys u nás s lucernou hledal. Půda je zamořená, vzduch zamořený a voda taky. Sbírat léčivku někde u silnice asi nemá význam, že? Ty dnešní bylinky ani nemají takovou sílu jako před lety - viz vyčerpaná půda, málo živin. A v neposlední řadě musíme vzít v potaz, že i člověk - ač se nekrmí jedy - je na tom zdravotně mnohem hůř a to díky velmi zhoršené kvalitě půdy a tím i produktů na ní vypěstovaných. Dříve stačilo člověku např. jedno jablko denně - dneska aby jich snědl košík, aby do sebe dostal to, co před lety obsahovalo jablko jedno. Půda je velmi vyčerpaná - a to můžeme doma částečně ovlivnit - a znečištění přichází i ze vzduchu - a to neovlivníme. Takže dnešní vysílený, podvyživený a úplně rozhozený člověk by musel mít těch bylin valník - a hlavně - aby fungovaly, musel by být on sám "přesazen" do přírodního a čistého prostředí.
Upravené 19. 12. 2021 o 20:49

Ale - už tehdy se rodiče nebránili očkování, ale konkrétní vpichované vakcíně, která byla spíše smrtícím koktejlem než čímsi, co by mělo dítě ochránit.


tady jeden příběh za všechny, co očkování umělo a umí: Co přesně se před padesáti lety na Karlovarsku stalo? Matuška tam tehdy žil se svou manželkou a o úspěšné kariéře zpěváka zatím jen snil. Naopak v rodinném životě se mu zadařilo a stal se otcem dvou dcer - dvojčátek. Bohužel strašlivá chyba lékařů mu je sebrala.


„Tehdy musely všechny malé děti podstoupit očkování a někdo z lékařů tedy udělal strašnou chybu a obě děvčátka tehdy Matuškovi krátce po očkování zemřela. Co přesně se stalo, nikdo neví. Prý těch dětí po očkování zemřelo mnohem více. Říkalo se, že jedna z doktorek byla Němka, které při odsunu Němců po válce Češi zabili rodinu a ona se rozhodla takhle pomstít. Ale možná to byla jen legenda a jeho dcery zabila jen obyčejná lékařská chyba,“ říká jeden z Matuškových kolegů, kterému se slavný zpěvák se svým nejstrašlivějším tajemstvím svěřil. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/116489/nejdesivejsi-tajemstvi-matusky-zemrely-mu-dve-male-dcery.html


Není rozdílu mezi tehdejšími a novými vakcínami. Žádná z nich do těla nepatří.


[quote="pid:48979, uid:203"]Ale - už tehdy se rodiče nebránili očkování, ale konkrétní vpichované vakcíně, která byla spíše smrtícím koktejlem než čímsi, co by mělo dítě ochránit.[/quote] tady jeden příběh za všechny, co očkování umělo a umí: Co přesně se před padesáti lety na Karlovarsku stalo? Matuška tam tehdy žil se svou manželkou a o úspěšné kariéře zpěváka zatím jen snil. Naopak v rodinném životě se mu zadařilo a stal se otcem dvou dcer - dvojčátek. Bohužel strašlivá chyba lékařů mu je sebrala. „Tehdy musely všechny malé děti podstoupit očkování a někdo z lékařů tedy udělal strašnou chybu a obě děvčátka tehdy Matuškovi krátce po očkování zemřela. Co přesně se stalo, nikdo neví. Prý těch dětí po očkování zemřelo mnohem více. Říkalo se, že jedna z doktorek byla Němka, které při odsunu Němců po válce Češi zabili rodinu a ona se rozhodla takhle pomstít. Ale možná to byla jen legenda a jeho dcery zabila jen obyčejná lékařská chyba,“ říká jeden z Matuškových kolegů, kterému se slavný zpěvák se svým nejstrašlivějším tajemstvím svěřil. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/116489/nejdesivejsi-tajemstvi-matusky-zemrely-mu-dve-male-dcery.html Není rozdílu mezi tehdejšími a novými vakcínami. Žádná z nich do těla nepatří.

dnešní vysílený, podvyživený a úplně rozhozený člověk

Velmi souhlasím. Řekla bych, že lidé dnes žijí v průměru o něco déle, a to - marná sláva - i v důsledku vývoje léčiv, avšak v podstatně horším zdravotním stavu, opět - kromě Vámi popsaných faktorů - v důsledku vývoje léčiv.


[quote="pid:49062, uid:203"]dnešní vysílený, podvyživený a úplně rozhozený člověk[/quote] Velmi souhlasím. Řekla bych, že lidé dnes žijí v průměru o něco déle, a to - marná sláva - i v důsledku vývoje léčiv, avšak v podstatně horším zdravotním stavu, opět - kromě Vámi popsaných faktorů - v důsledku vývoje léčiv.

Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného.
Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo".


Článok som otvorila a pozrela len zbežne. Ja si myslí, že mu chýba dostatočná hĺbka, keď sa chce niekto vyjadrovať o očkovaní, je dôležité začať od začiatku, od nášho pána Jennera a jeho kráv, preto sa to volá aj vakcinácia.


Ja som očkovanie nespochybňovala, až kým sa sama neotehotnela a na stole bola otázka, či sa očkovať voči chrípke, bolo to už trochu dávnejšie. No a narazila som na stránku slobodavockovaní, ktorá mi otvorila oči. Takže, ak sa chcete tejto otázke povenovať, myslím, že celkom fajn začiatok.


Ja mám naštudované dosť, aj dr. Elekovej a ešte ďalšej lekárke Natasha Campbel NcBride, ktorá píše o autizme a spojení s trávením. A teda rozhodne takéto deti a mnoho rizikových detí odporúča neočkovať. A toto sa presne nerobí. Naše životné prostredie je čoraz zamorenejšie, mladí ľudia menej zdravší, takže malý človiečik si prináša už rovno tieto záťaže plus očkovanie hexa a ešte proti pneumokom v jeden deń, to je riadne nálož, čo môže spôsobiť autoimnunitné a iné ochorenia. Nie je to primárne očkovaním, je to primárne niečím iným a to očkovanie len zhoršuje, podľa môjho názoru,


No a toto, čo sa volá vakcína dnes, súhalsím s Dr. Weisom, že toto vakcína ani nie je. Takže porovnávať to so socialistickými vakcínami je to silná káva. Myslí, že Dr. Harabin to povedal v relácii TV Slovan, že ak by sa preukázali nejaké vedľajšie účinky, tak je to zastavené v o všetkých krajinách Varšavskej zmluvy, a toto mi príde, ako pravdivý výrok. Stačí len spomenúť na heslá o rodine a čo všetko sa v socíku pre rodiny robili. Tým nehvorím, že všetko bolo správne, malo to svoje nedostatky, iste.


No a Pjakin neraz hovorí o vzťahu k západu deťom, takže tie vakcíny spôsob očkovania, atď, tiež napovedá.


[quote="pid:48979, uid:203"]Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného. Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo".[/quote] Článok som otvorila a pozrela len zbežne. Ja si myslí, že mu chýba dostatočná hĺbka, keď sa chce niekto vyjadrovať o očkovaní, je dôležité začať od začiatku, od nášho pána Jennera a jeho kráv, preto sa to volá aj vakcinácia. Ja som očkovanie nespochybňovala, až kým sa sama neotehotnela a na stole bola otázka, či sa očkovať voči chrípke, bolo to už trochu dávnejšie. No a narazila som na stránku slobodavockovaní, ktorá mi otvorila oči. Takže, ak sa chcete tejto otázke povenovať, myslím, že celkom fajn začiatok. Ja mám naštudované dosť, aj dr. Elekovej a ešte ďalšej lekárke Natasha Campbel NcBride, ktorá píše o autizme a spojení s trávením. A teda rozhodne takéto deti a mnoho rizikových detí odporúča neočkovať. A toto sa presne nerobí. Naše životné prostredie je čoraz zamorenejšie, mladí ľudia menej zdravší, takže malý človiečik si prináša už rovno tieto záťaže plus očkovanie hexa a ešte proti pneumokom v jeden deń, to je riadne nálož, čo môže spôsobiť autoimnunitné a iné ochorenia. Nie je to primárne očkovaním, je to primárne niečím iným a to očkovanie len zhoršuje, podľa môjho názoru, No a toto, čo sa volá vakcína dnes, súhalsím s Dr. Weisom, že toto vakcína ani nie je. Takže porovnávať to so socialistickými vakcínami je to silná káva. Myslí, že Dr. Harabin to povedal v relácii TV Slovan, že ak by sa preukázali nejaké vedľajšie účinky, tak je to zastavené v o všetkých krajinách Varšavskej zmluvy, a toto mi príde, ako pravdivý výrok. Stačí len spomenúť na heslá o rodine a čo všetko sa v socíku pre rodiny robili. Tým nehvorím, že všetko bolo správne, malo to svoje nedostatky, iste. No a Pjakin neraz hovorí o vzťahu k západu deťom, takže tie vakcíny spôsob očkovania, atď, tiež napovedá.

Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného.
Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo".


Článok som otvorila a pozrela len zbežne. Ja si myslí, že mu chýba dostatočná hĺbka, keď sa chce niekto vyjadrovať o očkovaní, je dôležité začať od začiatku, od nášho pána Jennera a jeho kráv, preto sa to volá aj vakcinácia.


Ja som očkovanie nespochybňovala, až kým sa sama neotehotnela a na stole bola otázka, či sa očkovať voči chrípke, bolo to už trochu dávnejšie. No a narazila som na stránku slobodavockovaní, ktorá mi otvorila oči. Takže, ak sa chcete tejto otázke povenovať, myslím, že celkom fajn začiatok.


Ja mám naštudované dosť, aj dr. Elekovej a ešte ďalšej lekárke Natasha Campbel NcBride, ktorá píše o autizme a spojení s trávením. A teda rozhodne takéto deti a mnoho rizikových detí odporúča neočkovať. A toto sa presne nerobí. Naše životné prostredie je čoraz zamorenejšie, mladí ľudia menej zdravší, takže malý človiečik si prináša už rovno tieto záťaže plus očkovanie hexa a ešte proti pneumokom v jeden deń, to je riadne nálož, čo môže spôsobiť autoimnunitné a iné ochorenia. Nie je to primárne očkovaním, je to primárne niečím iným a to očkovanie len zhoršuje, podľa môjho názoru,


No a toto, čo sa volá vakcína dnes, súhalsím s Dr. Weisom, že toto vakcína ani nie je. Takže porovnávať to so socialistickými vakcínami je to silná káva. Myslí, že Dr. Harabin to povedal v relácii TV Slovan, že ak by sa preukázali nejaké vedľajšie účinky, tak je to zastavené v o všetkých krajinách Varšavskej zmluvy, a toto mi príde, ako pravdivý výrok. Stačí len spomenúť na heslá o rodine a čo všetko sa v socíku pre rodiny robili. Tým nehvorím, že všetko bolo správne, malo to svoje nedostatky, iste.


No a Pjakin neraz hovorí o vzťahu k západu deťom, takže tie vakcíny spôsob očkovania, atď, tiež napovedá.


[quote="pid:48979, uid:203"]Článek je spousta slov - o ničem. Po přečtení jsem se podívala na autora a - ano, není možné očekávat kvalitu od Tomáše Marného. Píše, že očkování v minulém století poškodilo imunitu. Moc se mýlí. Alespoň na naší "straně" Evropy tedy rozhodně ne. Samozřejmě, že byly i "mínusy" - jako při každém podávání léčiva. Ten "mínus" mají i léčivé byliny. Ale - tehdy na naší straně vyráběné vakcíny naopak mnoho životů zachránily. Tetanus, dětská obrna, záškrt, TBC - na to se tehdy "běžně umíralo".[/quote] Článok som otvorila a pozrela len zbežne. Ja si myslí, že mu chýba dostatočná hĺbka, keď sa chce niekto vyjadrovať o očkovaní, je dôležité začať od začiatku, od nášho pána Jennera a jeho kráv, preto sa to volá aj vakcinácia. Ja som očkovanie nespochybňovala, až kým sa sama neotehotnela a na stole bola otázka, či sa očkovať voči chrípke, bolo to už trochu dávnejšie. No a narazila som na stránku slobodavockovaní, ktorá mi otvorila oči. Takže, ak sa chcete tejto otázke povenovať, myslím, že celkom fajn začiatok. Ja mám naštudované dosť, aj dr. Elekovej a ešte ďalšej lekárke Natasha Campbel NcBride, ktorá píše o autizme a spojení s trávením. A teda rozhodne takéto deti a mnoho rizikových detí odporúča neočkovať. A toto sa presne nerobí. Naše životné prostredie je čoraz zamorenejšie, mladí ľudia menej zdravší, takže malý človiečik si prináša už rovno tieto záťaže plus očkovanie hexa a ešte proti pneumokom v jeden deń, to je riadne nálož, čo môže spôsobiť autoimnunitné a iné ochorenia. Nie je to primárne očkovaním, je to primárne niečím iným a to očkovanie len zhoršuje, podľa môjho názoru, No a toto, čo sa volá vakcína dnes, súhalsím s Dr. Weisom, že toto vakcína ani nie je. Takže porovnávať to so socialistickými vakcínami je to silná káva. Myslí, že Dr. Harabin to povedal v relácii TV Slovan, že ak by sa preukázali nejaké vedľajšie účinky, tak je to zastavené v o všetkých krajinách Varšavskej zmluvy, a toto mi príde, ako pravdivý výrok. Stačí len spomenúť na heslá o rodine a čo všetko sa v socíku pre rodiny robili. Tým nehvorím, že všetko bolo správne, malo to svoje nedostatky, iste. No a Pjakin neraz hovorí o vzťahu k západu deťom, takže tie vakcíny spôsob očkovania, atď, tiež napovedá.

Nevím, kam dát tento článek od Jaroslava Tichého, přijde mi, že by bylo dobré ho posoudit.
Mám sice k němu nějaké připomínky, protože třeba píše o vojskách SHAEF, což je podle mě podhozená informace QAnonu,
-termín globalisti používá pro americké státní elity,
-jako jeden bod řešení dává "Hromadné odhalení existujícího nelidského (mimozemského) života na povrchu a pod povrchem této planety a v celé naší sdílené galaxii", což v mých očích článek diskredituje (ale třeba se mýlím já a je to téma k řešení),
ale jinak je tam spousta užitečných informací od ekonomiky po očkování.
https://www.pokec24.cz/politika/systemova-zmena-je-nezbytna/


Nevím, kam dát tento článek od Jaroslava Tichého, přijde mi, že by bylo dobré ho posoudit. Mám sice k němu nějaké připomínky, protože třeba píše o vojskách SHAEF, což je podle mě podhozená informace QAnonu, -termín globalisti používá pro americké státní elity, -jako jeden bod řešení dává "Hromadné odhalení existujícího nelidského (mimozemského) života na povrchu a pod povrchem této planety a v celé naší sdílené galaxii", což v mých očích článek diskredituje (ale třeba se mýlím já a je to téma k řešení), ale jinak je tam spousta užitečných informací od ekonomiky po očkování. https://www.pokec24.cz/politika/systemova-zmena-je-nezbytna/

Ing. Tichý qanon a tadesco sjíždí docela hodně
já už ho ignoruju ty bláboly o mimozemštanech nesara gesara a další se nedají poslouchat


Ing. Tichý qanon a tadesco sjíždí docela hodně já už ho ignoruju ty bláboly o mimozemštanech nesara gesara a další se nedají poslouchat

JanaK , zde se k této agendě vyjadřuje pichláček .
https://kob-forum.eu/2021/12/14/po-debaklu-placate-zeme-a-tecky-za-pandemii-prichazeji-mimozemstane/
Jsme svědky toho , že se mixují už několikrát přetrávené a odmítnuté zbytky . Podle mého názoru je to projev prohry , v agendě působící na myšlení a vnímání lidí , od třetí do první priority řízení .
Takové otvírání už dávno prošlých konzerv .


JanaK , zde se k této agendě vyjadřuje pichláček . https://kob-forum.eu/2021/12/14/po-debaklu-placate-zeme-a-tecky-za-pandemii-prichazeji-mimozemstane/ Jsme svědky toho , že se mixují už několikrát přetrávené a odmítnuté zbytky . Podle mého názoru je to projev prohry , v agendě působící na myšlení a vnímání lidí , od třetí do první priority řízení . Takové otvírání už dávno prošlých konzerv .

Valentin Katasonov (profesor, doktor ekonómie, predseda Ruskej ekonomickej spoločnosti. S.F. Šarapova)


Globálna hospodárska kríza je druhou fázou Veľkého reštartu. Malé a stredné podniky musia byť zničené.


https://www.armadnymagazin.sk/2021/12/30/globalna-hospodarska-kriza-je-druhou-fazou-velkeho-restartu-male-a-stredne-podniky-musia-byt-znicene/


Valentin Katasonov (profesor, doktor ekonómie, predseda Ruskej ekonomickej spoločnosti. S.F. Šarapova) Globálna hospodárska kríza je druhou fázou Veľkého reštartu. Malé a stredné podniky musia byť zničené. https://www.armadnymagazin.sk/2021/12/30/globalna-hospodarska-kriza-je-druhou-fazou-velkeho-restartu-male-a-stredne-podniky-musia-byt-znicene/
3.22k
29
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept