Zahraničná politika
Zakarpatská Ukrajina

Zahraniční experti tlačí na Zelenského, aby šel do války s Maďarskem


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/139484-inostrannye-eksperty-tolkayut-zelenskogo-na-voynu-s-vengriey.html
Politikus.ru


"Situace kolem Zakarpatí hrozí, že se spolu s konfliktem na Donbasu stane dalším vážným problémem zvoleného prezidenta Ukrajiny. A pokud Petro Porošenko během svého předsednictví nepokročil v řešení této otázky, bude možná muset Volodymyr Zelenskij vytvořit podmínky pro vytlačení představitelů maďarských etnických skupin z území Zakarpatské oblasti."


A co na to NATO ? Opět "strčí hlavu do písku" jako když Turecko obsadilo část řeckého Kypru ?!


**Zahraniční experti tlačí na Zelenského, aby šel do války s Maďarskem** Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/139484-inostrannye-eksperty-tolkayut-zelenskogo-na-voynu-s-vengriey.html Politikus.ru "Situace kolem Zakarpatí hrozí, že se spolu s konfliktem na Donbasu stane dalším vážným problémem zvoleného prezidenta Ukrajiny. A pokud Petro Porošenko během svého předsednictví nepokročil v řešení této otázky, bude možná muset Volodymyr Zelenskij vytvořit podmínky pro vytlačení představitelů maďarských etnických skupin z území Zakarpatské oblasti." **A co na to NATO ? Opět "strčí hlavu do písku" jako když Turecko obsadilo část řeckého Kypru ?!**
Upravené 19. 12. 2021 o 18:04

Maďaři se na Zakarpatí začali angažovat v době pomajdanovského řádění banderovců. Od dob R-U tam mají početnou menšinu a jejich osud jim nebyl lhostejný. Ta naše menšina tam také žádala o pomoc, ale "naše" vláda se na ně vykašlala a místo nich podporovala banderovce - viz třeba jejich léčení a ozdravné pobyty. Ale to, že našinci jsou tam vraždění, je nechávalo úplně lhostejnými - na rozdíl od Maďarů.
Zelenský - ta žalostná komická postava - nic řešit nebude, protože na to nemá. Ani rozum a ani odvahu. To se spíš UA rozpadne a Zakarpatí konkrétně na maďarskou a polskou část. K rozpadu mají našlápnuto nejméně od majdanu.


Maďaři se na Zakarpatí začali angažovat v době pomajdanovského řádění banderovců. Od dob R-U tam mají početnou menšinu a jejich osud jim nebyl lhostejný. Ta naše menšina tam také žádala o pomoc, ale "naše" vláda se na ně vykašlala a místo nich podporovala banderovce - viz třeba jejich léčení a ozdravné pobyty. Ale to, že našinci jsou tam vraždění, je nechávalo úplně lhostejnými - na rozdíl od Maďarů. Zelenský - ta žalostná komická postava - nic řešit nebude, protože na to nemá. Ani rozum a ani odvahu. To se spíš UA rozpadne a Zakarpatí konkrétně na maďarskou a polskou část. K rozpadu mají našlápnuto nejméně od majdanu.
522
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept