Mimo kategórií
Svet proti korporaciim
!

Chtel jsem tuto temu otevrit jiz pred casem ...dnesni boj zapadu proti Rusku a Cine by mel byt ....SVET PROTI NADNARODNIM CORPORACIM...
nebot jak vsichni vime jsou to oni pres ktere globalni elity kontroluji a ridi zapadni svet pomoci zkorumpovanych politickych "manasku"
No a konecne se to objevilo na Bavorovych poznamkach...
Clanek od Dmitrije Michajlina...Vojna krajin proti corporaciim zacala....
Konkretne tam hovori o tom , ze Google by mel zaplatit Rusku 7 milliard rublu a Meta=/ byvaly Facebook dalsi 2 milliardy na pokutach...po rozhodnuti ruskeho soudu.
Takze to je prvni vlastovka...potom se ozvou dalsi a prijde "Jaro""


Chtel jsem tuto temu otevrit jiz pred casem ...dnesni boj zapadu proti Rusku a Cine by mel byt ....SVET PROTI NADNARODNIM CORPORACIM... nebot jak vsichni vime jsou to oni pres ktere globalni elity kontroluji a ridi zapadni svet pomoci zkorumpovanych politickych "manasku" No a konecne se to objevilo na Bavorovych poznamkach... Clanek od Dmitrije Michajlina...Vojna krajin proti corporaciim zacala.... Konkretne tam hovori o tom , ze Google by mel zaplatit Rusku 7 milliard rublu a Meta=/ byvaly Facebook dalsi 2 milliardy na pokutach...po rozhodnuti ruskeho soudu. Takze to je prvni vlastovka...potom se ozvou dalsi a prijde "Jaro""
159
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept