Egregoriálno-matričné riadenie
Zomrel zakladateľ Seals Team 6

Vo veku 81 rokov umrel na infarkt Richard Marcinko (prezývaný Rogue Warrior), ktorého matka bola Slovenka a otec Chorvát. Stalo sa to na americké Vianoce, keďže oni oslavujú 25.12. tzv. Boxing day, teda deň, kedy sa dostávajú darčeky.


Darček prišiel v tomto oznámení. Končia sa americké špeciálne operácie, ktoré na svoj úspech využívali zdroje z východnej Európy - Slovenska aj Balkánu. Vek 81 = 9. Devina je koniec číselného radu, záver, po nej sa pokračuje nulou. Končí teda aj čas, kedy naši podpindosníci pracovali v službách tyranov.


P.S. slovo rogue znamená okrem červenej farby v angličtine aj toto:
a dishonest, knavish person; scoundrel. a playfully mischievous person; scamp: The youngest boys are little rogues.


Oni odpor voči červenej farbe (napr. Sovietskej vlajke) zamontovali aj do svojho slovníka. Aj takto vyzerá jazyková diverzia a programovanie jazykom v praxi.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/611654-zomrel-zakladatel-jednotiek-seal-6-richard-marcinko-povodom-slovak/


Vo veku 81 rokov umrel na infarkt Richard Marcinko (prezývaný Rogue Warrior), ktorého matka bola Slovenka a otec Chorvát. Stalo sa to na americké Vianoce, keďže oni oslavujú 25.12. tzv. Boxing day, teda deň, kedy sa dostávajú darčeky. Darček prišiel v tomto oznámení. Končia sa americké špeciálne operácie, ktoré na svoj úspech využívali zdroje z východnej Európy - Slovenska aj Balkánu. Vek 81 = 9. Devina je koniec číselného radu, záver, po nej sa pokračuje nulou. Končí teda aj čas, kedy naši podpindosníci pracovali v službách tyranov. P.S. slovo rogue znamená okrem červenej farby v angličtine aj toto: a dishonest, knavish person; scoundrel. a playfully mischievous person; scamp: The youngest boys are little rogues. Oni odpor voči červenej farbe (napr. Sovietskej vlajke) zamontovali aj do svojho slovníka. Aj takto vyzerá jazyková diverzia a programovanie jazykom v praxi. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/611654-zomrel-zakladatel-jednotiek-seal-6-richard-marcinko-povodom-slovak/

Moderátor

Upravené 28. 12. 2021 o 11:30
343
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept