Mimo kategórií
V Spojených štátoch bol zajatý zločinec, ktorý sa chystal zabiť prezidentov

V Spojených štátoch bol zajatý zločinec, ktorý sa chystal zabiť prezidentov


V štáte Iowa (USA) polícia zadržala ozbrojeného muža, ktorý plánoval atentát na amerického prezidenta Joea Bidena, exprezidenta Baracka Obamu a zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga.


Podľa NBC bol zadržaným 25-ročným zamestnancom supermarketu v Kalifornii, Kuachua Brillon Xiong. V súčasnosti je zadržaný a je vo väzení. Úrady muža obvinili z vyhrážania sa bývalému prezidentovi USA.


Útočníka zadržali po tom, čo hliadka pri kontrole na ceste v jeho aute našla pušku AR-15, náboje, plné zásobníky s nábojmi, nepriestrelnú vestu a lekárničky.


„Povedal, že ak bude prepustený z väzby, bude okamžite pokračovať v ceste do Bieleho domu a urobí všetko pre to, aby splnil plán. Xiong povedal, že sa nevráti do Kalifornie, pretože plánuje zomrieť v boji proti zlým démonom v Bielom dome, “uviedol súdny dokument, citovaný kanálom.
Zdroj: https://rusvesna.su/news/1640860055


geroj amerikanos :-!


V Spojených štátoch bol zajatý zločinec, ktorý sa chystal zabiť prezidentov V štáte Iowa (USA) polícia zadržala ozbrojeného muža, ktorý plánoval atentát na amerického prezidenta Joea Bidena, exprezidenta Baracka Obamu a zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga. Podľa NBC bol zadržaným 25-ročným zamestnancom supermarketu v Kalifornii, Kuachua Brillon Xiong. V súčasnosti je zadržaný a je vo väzení. Úrady muža obvinili z vyhrážania sa bývalému prezidentovi USA. Útočníka zadržali po tom, čo hliadka pri kontrole na ceste v jeho aute našla pušku AR-15, náboje, plné zásobníky s nábojmi, nepriestrelnú vestu a lekárničky. „Povedal, že ak bude prepustený z väzby, bude okamžite pokračovať v ceste do Bieleho domu a urobí všetko pre to, aby splnil plán. Xiong povedal, že sa nevráti do Kalifornie, pretože plánuje zomrieť v boji proti zlým démonom v Bielom dome, “uviedol súdny dokument, citovaný kanálom. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1640860055 geroj amerikanos :-!

Jen tak pro zajímavost.


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/na-pozemky-windsoru-vnikl-s-kusi-zadrzovan-je-na-zaklade-zakona-o-dusevnim-zdravi-40382201


Během 5-ti dní dva podobné "útoky" ve VB a USA. Svět je malý a o "náhody" tu není nouze.


Jen tak pro zajímavost. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/na-pozemky-windsoru-vnikl-s-kusi-zadrzovan-je-na-zaklade-zakona-o-dusevnim-zdravi-40382201 Během 5-ti dní dva podobné "útoky" ve VB a USA. Svět je malý a o "náhody" tu není nouze.
Upravené 30. 12. 2021 o 14:51
258
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept