Zahraničná politika
Spojené štáty sfalšovali okolnosti zajatia Saddáma Husajna

Spojené štáty sfalšovali okolnosti zajatia Saddáma Husajna


Tvrdenia USA, že bývalého irackého prezidenta Saddáma Husajna našla americká armáda v jame, kde sa údajne skrýval, nie sú pravdivé, uviedol pre RIA Novosti iracký prekladateľ, ktorý spolupracoval s americkou armádou.


Vyvrátil tak kanonickú verziu Spojených štátov o zadržaní Husajna, ktorú Američania využívali na propagandistické účely.


Vo štvrtok 30. decembra si pripomíname 15. výročie popravy Husajna po americkej invázii do Iraku pod zámienkou hľadania zbraní hromadného ničenia, ktorých prítomnosť v krajine nebola potvrdená.


„Po jeho zatknutí bola situácia vykonštruovaná tak, aby sa americká administratíva na čele s (prezidentom Georgeom) Bushom dostala (zo situácie), aby koalícia, ktorú vytvoril proti Iraku, nebola porazená, aby neutrpela americká autorita. kvôli útoku na Irak pod zámienkou zbraní, hromadného ničenia a bezprostredného ohrozenia sveta,“ povedal prekladateľ, ktorý si želal zostať v anonymite kvôli obavám o svoju bezpečnosť.


Predstavitelia Pentagonu po zatknutí Husajna 13. decembra 2003 tvrdili, že ho našli vo vertikálnom tuneli hlbokom asi 1,8 metra neďaleko farmy. Podľa prekladateľa bol Husajn v čase zatknutia skutočne v miestnosti, nechápal, čo sa deje.


"Hussein bol v miestnosti, nech svet vie - sedel v miestnosti, myslím, že sa modlil, pretože bol oblečený v dišdaši (tradičné arabské oblečenie - pozn. red.) ... Vyšiel v týchto šatách, bol nasadený... povedzme, že to bolo vymyslené, ako keby ho zadržali, keď bol v jame, “povedal muž.


Sám podľa neho do jamy liezť nemohol, bola príliš úzka a prezident bol už vtedy slabý.


„Mal som na sebe nepriestrelnú vestu, vyzliekol som si ju a dokázal som vliezť do diery silou, tiež som sa dostal s ťažkosťami. Áno, bola tam jama, ale informácia, že prezident bol zadržaný v jame... Hovorím vám, bol v miestnosti, bol zadržaný v miestnosti, “povedal prekladateľ.


Podľa neho to bola „obyčajná izba“ bez komunikačných prostriedkov, bola tam len skriňa, dve postele, rádio, diktafón, malý televízor, nejaké oblečenie a obuv.


https://rusvesna.su/news/1641061647


Spojené štáty sfalšovali okolnosti zajatia Saddáma Husajna Tvrdenia USA, že bývalého irackého prezidenta Saddáma Husajna našla americká armáda v jame, kde sa údajne skrýval, nie sú pravdivé, uviedol pre RIA Novosti iracký prekladateľ, ktorý spolupracoval s americkou armádou. Vyvrátil tak kanonickú verziu Spojených štátov o zadržaní Husajna, ktorú Američania využívali na propagandistické účely. Vo štvrtok 30. decembra si pripomíname 15. výročie popravy Husajna po americkej invázii do Iraku pod zámienkou hľadania zbraní hromadného ničenia, ktorých prítomnosť v krajine nebola potvrdená. „Po jeho zatknutí bola situácia vykonštruovaná tak, aby sa americká administratíva na čele s (prezidentom Georgeom) Bushom dostala (zo situácie), aby koalícia, ktorú vytvoril proti Iraku, nebola porazená, aby neutrpela americká autorita. kvôli útoku na Irak pod zámienkou zbraní, hromadného ničenia a bezprostredného ohrozenia sveta,“ povedal prekladateľ, ktorý si želal zostať v anonymite kvôli obavám o svoju bezpečnosť. Predstavitelia Pentagonu po zatknutí Husajna 13. decembra 2003 tvrdili, že ho našli vo vertikálnom tuneli hlbokom asi 1,8 metra neďaleko farmy. Podľa prekladateľa bol Husajn v čase zatknutia skutočne v miestnosti, nechápal, čo sa deje. _"Hussein bol v miestnosti, nech svet vie - sedel v miestnosti, myslím, že sa modlil, pretože bol oblečený v dišdaši (tradičné arabské oblečenie - pozn. red.) ... Vyšiel v týchto šatách, bol nasadený... povedzme, že to bolo vymyslené, ako keby ho zadržali, keď bol v jame, “povedal muž._ Sám podľa neho do jamy liezť nemohol, bola príliš úzka a prezident bol už vtedy slabý. _„Mal som na sebe nepriestrelnú vestu, vyzliekol som si ju a dokázal som vliezť do diery silou, tiež som sa dostal s ťažkosťami. Áno, bola tam jama, ale informácia, že prezident bol zadržaný v jame... Hovorím vám, bol v miestnosti, bol zadržaný v miestnosti, “povedal prekladateľ._ Podľa neho to bola „obyčajná izba“ bez komunikačných prostriedkov, bola tam len skriňa, dve postele, rádio, diktafón, malý televízor, nejaké oblečenie a obuv. https://rusvesna.su/news/1641061647

Mám k tomu ještě další článek, kde Husajnův advokát tvrdí, že Husajn od samého počátku věděl, že ho amíci zabijí. Tj. - že je zbytečný soudní proces a zbytečná nějaká obhajoba, protože tu nikdo stejně nevyslechne.
Právník tvrdí, že na Husajnovi nikdy nebyl znát strach. Choval se věcně, pokládal otázky a rozmlouval jako absolvent právnické fakulty. Věděl, že celý proces je nezákonný a dopředu znal rozsudek. Jeho osobnost vyzařovala hrdost a budila úctu.
https://ria.ru/20211229/khuseyn-1765977113.html?utm_medium=referral&utm_source=lentainform.com&utm_campaign=ria.ru&utm_term=1277765s2090238455&utm_content=9895371


Tak si říkám, co ještě vyleze dál. Podvod a falešná příčina americké invaze do Iráku je známo už delší dobu. Nyní jsou informace o tom, že Husajn nebyl žádný zbabělec. Na netu jeden čas viselo video z Husajnovy popravy a tak pro vnímavějšího člověka nejsou takové informace překvapením - protože na smrt nešel jako zbabělec.
Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.


Mám k tomu ještě další článek, kde Husajnův advokát tvrdí, že Husajn od samého počátku věděl, že ho amíci zabijí. Tj. - že je zbytečný soudní proces a zbytečná nějaká obhajoba, protože tu nikdo stejně nevyslechne. Právník tvrdí, že na Husajnovi nikdy nebyl znát strach. Choval se věcně, pokládal otázky a rozmlouval jako absolvent právnické fakulty. Věděl, že celý proces je nezákonný a dopředu znal rozsudek. Jeho osobnost vyzařovala hrdost a budila úctu. https://ria.ru/20211229/khuseyn-1765977113.html?utm_medium=referral&utm_source=lentainform.com&utm_campaign=ria.ru&utm_term=1277765s2090238455&utm_content=9895371 Tak si říkám, co ještě vyleze dál. Podvod a falešná příčina americké invaze do Iráku je známo už delší dobu. Nyní jsou informace o tom, že Husajn nebyl žádný zbabělec. Na netu jeden čas viselo video z Husajnovy popravy a tak pro vnímavějšího člověka nejsou takové informace překvapením - protože na smrt nešel jako zbabělec. Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.

Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.
Saddám Husajn nebyl zabit ani zajat silami NATO v Iráku. Vím to z mnohem silnějších zdrojů než různí novináři. Kde je nyní Saddám Husajn, vědí možná lidé z nejbližší rodiny. Před vstupem do NATO si Sadám Husajn vzal s sebou obrovskou sumu dolarů, zlata a odjel do země kde žije dodnes. Stejně jako nebyl zabit Kaddáfí.


[quote="pid:50779, uid:203"]Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.[/quote]Saddám Husajn nebyl zabit ani zajat silami NATO v Iráku. Vím to z mnohem silnějších zdrojů než různí novináři. Kde je nyní Saddám Husajn, vědí možná lidé z nejbližší rodiny. Před vstupem do NATO si Sadám Husajn vzal s sebou obrovskou sumu dolarů, zlata a odjel do země kde žije dodnes. Stejně jako nebyl zabit Kaddáfí.
Upravené 2. 1. 2022 o 21:38

Vím to z mnohem silnějších zdrojů než různí novináři.

Tak když jste tak dobře informován(i), tak nám už snad konečně prozradíte, jak si představujete PŘECHOD K SOCIÁLNĚ-SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI?


[quote="pid:50796, uid:747"]Vím to z mnohem silnějších zdrojů než různí novináři.[/quote] Tak když jste tak dobře informován(i), tak nám už snad konečně prozradíte, jak si představujete PŘECHOD K SOCIÁLNĚ-SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI?

Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.

západní demokracie -chce vaše zdroje- tak Vás vyhlási za diktátora , ktereho demokraticky dají odtranit (zavraždit ) a pak tam nasadí svou loutku aby dělala,co se jí řekne


[quote="pid:50779, uid:203"]Osud Husajna i osud Kaddáfího jsou vlastně případy vražd, patřících před tribunál. A máme je velmi dobře zdokumentované.[/quote] západní demokracie -chce vaše zdroje- tak Vás vyhlási za diktátora , ktereho demokraticky dají odtranit (zavraždit ) a pak tam nasadí svou loutku aby dělala,co se jí řekne

západní demokracie -chce vaše zdroje
A aké zdroje tam teraz ostali? Veď všetko je tam zlikvidované. Už nemajú tie krajiny ani 10 % zo zdrojov čo mali za vlády "diktátorov". Z čoho vyplýva, že samotná myšlienka kradnutia zdrojov je krátkozraká a vo svojej podstate mylná. Ty nemôžeš kradnúť nikomu jeho zdroje, pretože v konečnom dôsledku okradnutý aj zlodej prídu o všetko. Prečo? Pretože okradnutý bude mať zrujnovanú ekonomiku kvôli veľkému odlivu zdrojov k zlodejovi. A zlodej tiež zlikviduje svoju ekonomiku, pretože lacné ukradnuté zdroje nahradia domácu produkciu a domáce zdroje. A keď sa ukradnuté zdroje minú tak už nebudú k dispozícii vlastné zdroje a sám zlodej upadne do krízy.
Jednoducho povedané.
Dvaja pekári pečú chlieb. Jden pekár vie karate a druhý nie. Tak ten čo vie karate začne kradnúť chlieb pekárovi čo karate nevie. Okradnutý sa nedokáže brániť, karate nevie. Po čase prestane karatista úplne piecť svoj chlieb - veď predsa má dosť nakradnutého chleba. Svoju piecku zbúra a tam postaví luxusnú vilu s golfovým ihriskom. Nastane idylka pre zlodeja až nastane chvíľa, kedy okrádaný pekár nebude môcť ďalej piecť chlieb pre seba a pre zlodeja, pretože jednoducho nedokáže nakúpiť múku. Príliš veľa ho zlodej okrádal. Zásoby múky sa minuli, nové nie je za čo kúpiť, lebo karatista mu za ukradnutý chlieb nič neplatil. Tak okrádaný pekár prestáva piecť chlieb, nemá múku. Na to hneď zareaguje zlodej karatista, začne sa vyhrážať okrádanému. Ale ten nič nemá, odchádza preč. Ostáva prázdna pekáreň. Zlodej odrazu nemá koho okrádať, vlastnú piecku už dávno zbúral a piecť chlieb zabudol. Nastáva hlad tak u pekára karatistu ako aj u pekára okrádaného. Až na to, že okrádaný pekár stále piecť chlieb vie. Môže sa uchytiť v inej pekárani, inde si postaviť pekáreň, zachrániť sa. Ale zlodej nevie nič, piecť chlieb zabudol, zvykol si na pohodlný život - je odsúdený na hlad a smrť.


[quote="pid:50834, uid:78"]západní demokracie -chce vaše zdroje[/quote]A aké zdroje tam teraz ostali? Veď všetko je tam zlikvidované. Už nemajú tie krajiny ani 10 % zo zdrojov čo mali za vlády "diktátorov". Z čoho vyplýva, že samotná myšlienka kradnutia zdrojov je krátkozraká a vo svojej podstate mylná. Ty nemôžeš kradnúť nikomu jeho zdroje, pretože v konečnom dôsledku okradnutý aj zlodej prídu o všetko. Prečo? Pretože okradnutý bude mať zrujnovanú ekonomiku kvôli veľkému odlivu zdrojov k zlodejovi. A zlodej tiež zlikviduje svoju ekonomiku, pretože lacné ukradnuté zdroje nahradia domácu produkciu a domáce zdroje. A keď sa ukradnuté zdroje minú tak už nebudú k dispozícii vlastné zdroje a sám zlodej upadne do krízy. **Jednoducho povedané.** Dvaja pekári pečú chlieb. Jden pekár vie karate a druhý nie. Tak ten čo vie karate začne kradnúť chlieb pekárovi čo karate nevie. Okradnutý sa nedokáže brániť, karate nevie. Po čase prestane karatista úplne piecť svoj chlieb - veď predsa má dosť nakradnutého chleba. Svoju piecku zbúra a tam postaví luxusnú vilu s golfovým ihriskom. Nastane idylka pre zlodeja až nastane chvíľa, kedy okrádaný pekár nebude môcť ďalej piecť chlieb pre seba a pre zlodeja, pretože jednoducho nedokáže nakúpiť múku. Príliš veľa ho zlodej okrádal. Zásoby múky sa minuli, nové nie je za čo kúpiť, lebo karatista mu za ukradnutý chlieb nič neplatil. Tak okrádaný pekár prestáva piecť chlieb, nemá múku. Na to hneď zareaguje zlodej karatista, začne sa vyhrážať okrádanému. Ale ten nič nemá, odchádza preč. Ostáva prázdna pekáreň. Zlodej odrazu nemá koho okrádať, vlastnú piecku už dávno zbúral a piecť chlieb zabudol. Nastáva hlad tak u pekára karatistu ako aj u pekára okrádaného. Až na to, že okrádaný pekár stále piecť chlieb vie. Môže sa uchytiť v inej pekárani, inde si postaviť pekáreň, zachrániť sa. Ale zlodej nevie nič, piecť chlieb zabudol, zvykol si na pohodlný život - je odsúdený na hlad a smrť.
Upravené 4. 1. 2022 o 08:03

Zlodej odrazu nemá koho okrádať, vlastnú piecku už dávno zbúral a piecť chlieb zabudol.

V praxi to fungovalo tak, že v druhej dedine začal vydierať ďalšieho pekára.


[quote="pid:50973, uid:106"]Zlodej odrazu nemá koho okrádať, vlastnú piecku už dávno zbúral a piecť chlieb zabudol.[/quote] V praxi to fungovalo tak, že v druhej dedine začal vydierať ďalšieho pekára.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Až na to, že okrádaný pekár stále piecť chlieb vie.


Otázkou ale je, zda toho je ještě fyzicky schopen, příp. zda o jeho zkušenosti ještě někdo má zájem ?!


[quote="pid:50973, uid:106"]Až na to, že okrádaný pekár stále piecť chlieb vie.[/quote] Otázkou ale je, zda toho je ještě fyzicky schopen, příp. zda o jeho zkušenosti ještě někdo má zájem ?!
Upravené 4. 1. 2022 o 10:57
1.01k
7
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept