Mimo kategórií
Hill: Pláž v Los Angeles sa zatvára kvôli najväčšiemu úniku odpadových vôd v histórii

Hill: Pláž v Los Angeles sa zatvára kvôli najväčšiemu úniku odpadových vôd v histórii
( óooo, vysnívaná krajina našich podpindusov :-) )


Pláže v oblasti Los Angeles boli tento víkend zatvorené po bezprecedentnom úniku odpadových vôd, informoval The Hill. Ako uvádza publikácia, v dôsledku zlyhania kanalizácie sa do mora dostalo až 26,5 milióna litrov nečistenej odpadovej vody. Ide o najväčší únik odpadových vôd v histórii regiónu, uviedli noviny.
Pláže v oblasti Los Angeles boli tento víkend zatvorené po bezprecedentnom úniku splaškov, z ktorého sa do mora vylialo až 7 miliónov galónov odpadových vôd, informoval The Hill. Podľa publikácie zlyhalo 48-palcové kanalizačné vedenie, ktoré poslalo milióny galónov splaškov do Dominguezského kanála, ktorý tečie do prístavu v Los Angeles.


Po úniku nariadili okresy Los Angeles, Oak Ridge a City of Long Beach uzavretie niekoľkých pláží. Odpadová voda sa po úniku vyliala aj do ulíc mesta, píšu noviny. Reportérka Jessica De Nova na Twitteri uviedla, že jedna štvrť bola "naplnená strašným zápachom" a ulicou tiekla rieka splaškov a dodala, že obyvatelia "dúfajú, že úrady urobia viac pre zlepšenie kvality života tu." Je to najväčší únik odpadových vôd v histórii okresu Los Angeles s odhadovanými 6 až 7 miliónmi galónov, povedala. Tým sa uzavrel prístup do mora z Long Beach po Seal Beach a organizácie na záchranu voľne žijúcich živočíchov čakajú na správy o postihnutých morských živočíchoch.


Inšpektorka okresu Los Angeles Janice Khan vyzvala na vyšetrenie potrubí a kanalizačnej infraštruktúry, aby sa zistilo, či zlyhala. "Únik takéhoto rozsahu je nebezpečný a neprijateľný a musíme pochopiť, čo sa stalo," uviedol inšpektor vo vyhlásení.


Pôvodná správa z InoTV:
https://russian.rt.com/inotv/2022-01-02/Hill-v-Los-Andzhelese-zakrili-plyazhi


Hill: Pláž v Los Angeles sa zatvára kvôli najväčšiemu úniku odpadových vôd v histórii ( óooo, vysnívaná krajina našich podpindusov :-) ) Pláže v oblasti Los Angeles boli tento víkend zatvorené po bezprecedentnom úniku odpadových vôd, informoval The Hill. Ako uvádza publikácia, v dôsledku zlyhania kanalizácie sa do mora dostalo až 26,5 milióna litrov nečistenej odpadovej vody. Ide o najväčší únik odpadových vôd v histórii regiónu, uviedli noviny. Pláže v oblasti Los Angeles boli tento víkend zatvorené po bezprecedentnom úniku splaškov, z ktorého sa do mora vylialo až 7 miliónov galónov odpadových vôd, informoval The Hill. Podľa publikácie zlyhalo 48-palcové kanalizačné vedenie, ktoré poslalo milióny galónov splaškov do Dominguezského kanála, ktorý tečie do prístavu v Los Angeles. Po úniku nariadili okresy Los Angeles, Oak Ridge a City of Long Beach uzavretie niekoľkých pláží. Odpadová voda sa po úniku vyliala aj do ulíc mesta, píšu noviny. Reportérka Jessica De Nova na Twitteri uviedla, že jedna štvrť bola "naplnená strašným zápachom" a ulicou tiekla rieka splaškov a dodala, že obyvatelia "dúfajú, že úrady urobia viac pre zlepšenie kvality života tu." Je to najväčší únik odpadových vôd v histórii okresu Los Angeles s odhadovanými 6 až 7 miliónmi galónov, povedala. Tým sa uzavrel prístup do mora z Long Beach po Seal Beach a organizácie na záchranu voľne žijúcich živočíchov čakajú na správy o postihnutých morských živočíchoch. Inšpektorka okresu Los Angeles Janice Khan vyzvala na vyšetrenie potrubí a kanalizačnej infraštruktúry, aby sa zistilo, či zlyhala. "Únik takéhoto rozsahu je nebezpečný a neprijateľný a musíme pochopiť, čo sa stalo," uviedol inšpektor vo vyhlásení. Pôvodná správa z InoTV: https://russian.rt.com/inotv/2022-01-02/Hill-v-Los-Andzhelese-zakrili-plyazhi
256
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept