Zahraničná politika
"Pobaltské státy mohou být po dohodě Biden-Putin vyloučeny z NATO"

Pobaltské státy mohou být po dohodě Biden-Putin vyloučeny z NATO
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/pobaltske-staty-mohou-byt-po-dohode-biden-putin-vylouceny-z-nato/


"Výměnou za vystoupení Ruska z Šanghajské organizace pro spolupráci by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO – která bude nadále existovat jako organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropou – a uzavřou většinu ze svých 800 zahraničních vojenských základen a stáhnou většinu svých 200.000 vojáků v zahraničí. ..."


"Organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropu", ale jedině bez nás... !!!


**Pobaltské státy mohou být po dohodě Biden-Putin vyloučeny z NATO** https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/pobaltske-staty-mohou-byt-po-dohode-biden-putin-vylouceny-z-nato/ "Výměnou za vystoupení Ruska z Šanghajské organizace pro spolupráci by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO – která bude nadále existovat jako organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropou – a uzavřou většinu ze svých 800 zahraničních vojenských základen a stáhnou většinu svých 200.000 vojáků v zahraničí. ..." **"Organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropu", ale jedině bez nás... !!!**
Upravené 4. 1. 2022 o 11:52

"Výměnou za vystoupení Ruska z Šanghajské organizace pro spolupráci by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO


Zlaté oči.


Souhrn celé zprávy:


  • Okamžitě předat Ukrajinu Rusku. Aniž by se diskutovalo. Ještě před zahájením hlavních jednání.

  • Pobaltské státy by měly být vyloučeny z NATO (ačkoli o tom v „přehnaných“ návrzích Moskvy ani nepíší).

  • "připojit" Ukrajinu k EAEU

  • přesvědčit Rusko, aby vystoupilo z Šanghajské organizace pro spolupráci

  • zrušit všechny americké sankce proti Ruské federaci

  • pokud Rusko souhlasí s vystoupením z Šanghajské organizace pro spolupráci , Spojené státy by měly ... vystoupit z NATO

  • nové strategické partnerství by mohlo zahrnovat výměnu vyspělých vojenských technologií mezi Spojenými státy a Ruskem, zejména v oblasti nadzvukových zbraní a národní protiraketové obranyhttps://nationalinterest.org/feature/negotiate-peace-russia-prevent-war-over-ukraine-198738


Největší noční můrou USA je spojenectví Ruska s Čínou, protože v perspektivě toto spojenectví na neurčitou dlouhou dobu vylučuje USA ze hry o světové vůdcovství. Netřeba zapomínat, že v roce 2017 do Šanghajské organizace byly přijaty Indie a Pákistán, a to jen díky úsilím Ruska.
Velmi průhledná snaha USA vytrhnout Rusko z této organizace, má za cíl její úplné zhroucení. Protože jen díky Rusku v této organizaci mohou koexistovat státy, které sami mezi sebou mají dlouhodobé problémy: Indie - Pákistán, Indie - Čína. Rusko je tou osnovou, na které se drží spolupráce v Šanghajské organizaci a tím pádem i mír v asijském regionu.


Vzdát se NATO a Evropy, destabilizovat jí pomoci islámských a banderovských buňek, a green dealu, zaměstnat Rusko problémy a potom panovat v asíjském regionu díky nově zrozené alianci AUKUS - to je hlavním cílem besprecedentních ústupků, na které jsou ochotny jít USA ve vztahu s Ruskem. Tj. opět klasicky anglosaské - rozděl a panuj.
Nic takového jím Rusko neposkytne. V perspektivě sami odejdou z Evropy a opustí svoje základny NATO ve světě, protože na jejích vydržování už nemají prachy.


[quote="pid:50994, uid:270"]"Výměnou za vystoupení Ruska z Šanghajské organizace pro spolupráci by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO[/quote] Zlaté oči. Souhrn celé zprávy: - Okamžitě předat Ukrajinu Rusku. Aniž by se diskutovalo. Ještě před zahájením hlavních jednání.   - Pobaltské státy by měly být vyloučeny z NATO (ačkoli o tom v „přehnaných“ návrzích Moskvy ani nepíší).   - "připojit" Ukrajinu k EAEU - přesvědčit Rusko, aby vystoupilo z Šanghajské organizace pro spolupráci - zrušit všechny americké sankce proti Ruské federaci  - pokud Rusko souhlasí s vystoupením z Šanghajské organizace pro spolupráci , Spojené státy by měly ... vystoupit z NATO - nové strategické partnerství by mohlo zahrnovat výměnu vyspělých vojenských technologií mezi Spojenými státy a Ruskem, zejména v oblasti nadzvukových zbraní a národní protiraketové obrany https://nationalinterest.org/feature/negotiate-peace-russia-prevent-war-over-ukraine-198738 Největší noční můrou USA je spojenectví Ruska s Čínou, protože v perspektivě toto spojenectví na neurčitou dlouhou dobu vylučuje USA ze hry o světové vůdcovství. Netřeba zapomínat, že v roce 2017 do Šanghajské organizace byly přijaty Indie a Pákistán, a to jen díky úsilím Ruska. Velmi průhledná snaha USA vytrhnout Rusko z této organizace, má za cíl její úplné zhroucení. Protože jen díky Rusku v této organizaci mohou koexistovat státy, které sami mezi sebou mají dlouhodobé problémy: Indie - Pákistán, Indie - Čína. Rusko je tou osnovou, na které se drží spolupráce v Šanghajské organizaci a tím pádem i mír v asijském regionu. Vzdát se NATO a Evropy, destabilizovat jí pomoci islámských a banderovských buňek, a green dealu, zaměstnat Rusko problémy a potom panovat v asíjském regionu díky nově zrozené alianci AUKUS - to je hlavním cílem besprecedentních ústupků, na které jsou ochotny jít USA ve vztahu s Ruskem. Tj. opět klasicky anglosaské - rozděl a panuj. Nic takového jím Rusko neposkytne. V perspektivě sami odejdou z Evropy a opustí svoje základny NATO ve světě, protože na jejích vydržování už nemají prachy.

Největší noční můrou USA je spojenectví Ruska s Čínou

... a o tom to celé je. Díky.


[quote="pid:51001, uid:158"]Největší noční můrou USA je spojenectví Ruska s Čínou[/quote] ... a o tom to celé je. Díky.

by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO – která bude nadále existovat jako organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropou

Tak to je gól... NATO je na rozpadnutí, amíci nemají peníze na udržování základen i své "vojenské přítomnosti" - takže se toho jakoby "vzdají" coby "ústupek Rusku". A celé NATO finančně přehodí na EU, ač velení si ponechají.
A "předat Ukrajinu Rusku"? Bože chraň Rusko před něčím takovým! Zuboženou, hladovou a do kostí oholenou Ukrajinu, se zničeným hospodářstvím i zemědělstvím, se zadluženou kasou, rozbitým sociálním systémem... a navíc se zcela legální banderovštinou - to by Rusko muselo padnout z borůvky naznak, aby o něco takového mělo zájem....


[quote="pid:50994, uid:270"]by Spojené státy souhlasily s vystoupením z aliance NATO – která bude nadále existovat jako organizace kolektivní bezpečnosti vedená Evropou[/quote] Tak to je gól... NATO je na rozpadnutí, amíci nemají peníze na udržování základen i své "vojenské přítomnosti" - takže se toho jakoby "vzdají" coby "ústupek Rusku". A celé NATO finančně přehodí na EU, ač velení si ponechají. A "předat Ukrajinu Rusku"? Bože chraň Rusko před něčím takovým! Zuboženou, hladovou a do kostí oholenou Ukrajinu, se zničeným hospodářstvím i zemědělstvím, se zadluženou kasou, rozbitým sociálním systémem... a navíc se zcela legální banderovštinou - to by Rusko muselo padnout z borůvky naznak, aby o něco takového mělo zájem....

Teprve teď jsem si přečetla ten článek a musím opět reagovat.
To se už v USA nenajde k vyjednávání nikdo chytřejší? Jestli jsou ty americké požadavky pravda, tak... potěš koště.
Proč by Rusko mělo stahovat své "útočné síly" z Kaliningradu, když je to jejich území? Výměnou za nějaký "pozemní most"? Však tam mají přístup dosud a "pozemní most" by byla příliš vysoká cena.


A co to jako má být s tou UA? Tak oni nejdřív UA donutí odejít z hospodářského svazu s Ruskem, kvůli tomu svrhnou Janukoviče, uspořádají majdan, zabijou spoustu nevinných lidí a tyranizují Donbas - a teď je má Rusko přijmout zase zpět? To snad je sranda, ne?
A pochybuju, že by si Rusko cosi takového nechalo líbit a přistoupilo na to.


Teprve teď jsem si přečetla ten článek a musím opět reagovat. To se už v USA nenajde k vyjednávání nikdo chytřejší? Jestli jsou ty americké požadavky pravda, tak... potěš koště. Proč by Rusko mělo stahovat své "útočné síly" z Kaliningradu, když je to jejich území? Výměnou za nějaký "pozemní most"? Však tam mají přístup dosud a "pozemní most" by byla příliš vysoká cena. A co to jako má být s tou UA? Tak oni nejdřív UA donutí odejít z hospodářského svazu s Ruskem, kvůli tomu svrhnou Janukoviče, uspořádají majdan, zabijou spoustu nevinných lidí a tyranizují Donbas - a teď je má Rusko přijmout zase zpět? To snad je sranda, ne? A pochybuju, že by si Rusko cosi takového nechalo líbit a přistoupilo na to.

nové strategické partnerství by mohlo zahrnovat výměnu vyspělých vojenských technologií mezi Spojenými státy a Ruskem, zejména v oblasti nadzvukových zbraní a národní protiraketové

Tento bod je také super. Nedaří se jim dál krást výkresy a technologie nových zbraní, tak si je u Ruska prachsprostě vyžádají.
A Rusové jak blbci jim je dají. Možná to i udělají, ale podobně, jak tomu bylo u Satany 1 se záměrnými nesmysly a nepochopitelnými výpočty. Ať si Amerikánští géniové lámou hlavy.


[quote="pid:51001, uid:158"]nové strategické partnerství by mohlo zahrnovat výměnu vyspělých vojenských technologií mezi Spojenými státy a Ruskem, zejména v oblasti nadzvukových zbraní a národní protiraketové[/quote] Tento bod je také super. Nedaří se jim dál krást výkresy a technologie nových zbraní, tak si je u Ruska prachsprostě vyžádají. A Rusové jak blbci jim je dají. Možná to i udělají, ale podobně, jak tomu bylo u Satany 1 se záměrnými nesmysly a nepochopitelnými výpočty. Ať si Amerikánští géniové lámou hlavy.

Konečně jsem se dočetla stanovisko ruské strany - tj. o co se jedná. Stanovisko ruské strany je jiné a jeví se mi jako daleko pragmatičtější, než fantazy amerického zdroje.
https://russian.rt.com/world/article/945562-nato-konferenciya-rossiya-bezopasnost
Jako předrozhovor o bezpečnosti proběhne 7.1.22 videokonference Ruska s ministry zahr.věcí zemí NATO. Pak budou ještě 10.1. rusko-americké konzultace v Ženevě. No a v Bruselu se pak sejdou 12.1. představitelé Ruska a NATO. Za ruskou stranu tam budou nejen diplomaté, ale i vojáci.
A o co konkrétně půjde? O nic jiného, než bylo již ruskou stranou dopředu avizováno = zajištění bezpečnosti Ruska na hranicích se státy NATO. "Nedělitelné a rovné podmínky bezpečnosti". V nich Rusko mj. požaduje zákaz využití území třetího státu k přípravě napadení státu druhé smluvní strany.
Dále:


  • smluvní strany nebudou budovat svou bezpečnost na úkor třetí strany
  • smluvní strany prohlásí, že jeden druhého nepovažuje za nepřítele
  • všichni členové NATO se nebudou vojensky "angažovat" na Ukrajině ani v jiných zemích (blíže není upřesněné), nebudou tam provádět žádnou vojenskou činnost

Dále Rusko odmítá, že by mělo nějaké "agresivní plány" či se chystalo k "útoku" na Ukrajinu. Jsou to kachny, které se objevují častěji, čím blíže je k rozhovorům. Rusko má svá vojska na svém území a nikam na cizí se nechystá - a to ani na UA.


Konečně jsem se dočetla stanovisko ruské strany - tj. o co se jedná. Stanovisko ruské strany je jiné a jeví se mi jako daleko pragmatičtější, než fantazy amerického zdroje. https://russian.rt.com/world/article/945562-nato-konferenciya-rossiya-bezopasnost Jako předrozhovor o bezpečnosti proběhne 7.1.22 videokonference Ruska s ministry zahr.věcí zemí NATO. Pak budou ještě 10.1. rusko-americké konzultace v Ženevě. No a v Bruselu se pak sejdou 12.1. představitelé Ruska a NATO. Za ruskou stranu tam budou nejen diplomaté, ale i vojáci. A o co konkrétně půjde? O nic jiného, než bylo již ruskou stranou dopředu avizováno = zajištění bezpečnosti Ruska na hranicích se státy NATO. "Nedělitelné a rovné podmínky bezpečnosti". V nich Rusko mj. požaduje zákaz využití území třetího státu k přípravě napadení státu druhé smluvní strany. Dále: - smluvní strany nebudou budovat svou bezpečnost na úkor třetí strany - smluvní strany prohlásí, že jeden druhého nepovažuje za nepřítele - všichni členové NATO se nebudou vojensky "angažovat" na Ukrajině ani v jiných zemích (blíže není upřesněné), nebudou tam provádět žádnou vojenskou činnost Dále Rusko odmítá, že by mělo nějaké "agresivní plány" či se chystalo k "útoku" na Ukrajinu. Jsou to kachny, které se objevují častěji, čím blíže je k rozhovorům. **Rusko má svá vojska na svém území a nikam na cizí se nechystá - a to ani na UA. **
Upravené 4. 1. 2022 o 20:56
1.18k
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept