Mimo kategórií
MV SR hľadá analytikov

Ak by mal niekto záujem trochu rozvíriť informačné vody :-).


Ministerstvo vnútra SR
22 h ·
POĎ BRÁNIŤ DEMOKRACIU PROTI CUDZÍM VPLYVOM A MANIPULÁCIÁM
Pridajte sa do nového tímu v Centre boja proti hybridným hrozbám MV SR a poďte s nami brániť slobodu a demokraciu pred zasahovaním a manipuláciou. Rozbiehame veľký národný projekt, ktorý má za cieľ zvýšiť odolnosť Slovenska voči rôznym formám hybridných hrozieb a Centrum boja proti hybridným hrozbám MV SR je jeho kľúčovou súčasťou.
✅ Ak vás zaujímajú analýzy, práca s dátami, verejnými politikami, vzdelávanie, dezinformácie, strategická komunikácia či bezpečnostná politika, pridajte sa do nového tímu.
✅ Hľadáme:
➡ 4 senior analytikov https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedureDetail/32918
➡ 5 junior analytikov https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedureDetail/33063
✅ Prihlásiť sa môžete do 10.1. 2022


Ak by mal niekto záujem trochu rozvíriť informačné vody :-). Ministerstvo vnútra SR 22 h · POĎ BRÁNIŤ DEMOKRACIU PROTI CUDZÍM VPLYVOM A MANIPULÁCIÁM Pridajte sa do nového tímu v Centre boja proti hybridným hrozbám MV SR a poďte s nami brániť slobodu a demokraciu pred zasahovaním a manipuláciou. Rozbiehame veľký národný projekt, ktorý má za cieľ zvýšiť odolnosť Slovenska voči rôznym formám hybridných hrozieb a Centrum boja proti hybridným hrozbám MV SR je jeho kľúčovou súčasťou. ✅ Ak vás zaujímajú analýzy, práca s dátami, verejnými politikami, vzdelávanie, dezinformácie, strategická komunikácia či bezpečnostná politika, pridajte sa do nového tímu. ✅ Hľadáme: ➡ 4 senior analytikov https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedureDetail/32918 ➡ 5 junior analytikov https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedureDetail/33063 ✅ Prihlásiť sa môžete do 10.1. 2022

POĎ BRÁNIŤ DEMOKRACIU PROTI CUDZÍM VPLYVOM A MANIPULÁCIÁM
Pridajte sa do nového tímu v Centre boja proti hybridným hrozbám MV SR a poďte s nami brániť slobodu a demokraciu pred zasahovaním a manipuláciou.


Poslal bych tam Boletuse s Oraclem. To by se potom úředníkům na ministertvu rozsvítilo v hlavě, co znamená svoboda a jak bránit demokracii (vládu lidu) před zásahováním a manipulaci. smile


[quote="pid:51035, uid:248"]POĎ BRÁNIŤ DEMOKRACIU PROTI CUDZÍM VPLYVOM A MANIPULÁCIÁM Pridajte sa do nového tímu v Centre boja proti hybridným hrozbám MV SR a poďte s nami brániť slobodu a demokraciu pred zasahovaním a manipuláciou.[/quote] Poslal bych tam Boletuse s Oraclem. To by se potom úředníkům na ministertvu rozsvítilo v hlavě, co znamená svoboda a jak bránit demokracii (vládu lidu) před zásahováním a manipulaci. :)

No,to je přímá cesta na Bory...ty mi dáváš.


No,to je přímá cesta na Bory...ty mi dáváš.

Takto isto hľadajú ľudí aj v iných odboroch. A tí už prekukli hru, radšej len naťahujú čas, ale rozhodne sa nenechajú spájať s touto vládou.


Takže by som to nebral nejako tragicky. Nájde sa pár zúfalcov, ktorí na to skočia, ale tých treba leda tak poľutovať.


Takto isto hľadajú ľudí aj v iných odboroch. A tí už prekukli hru, radšej len naťahujú čas, ale rozhodne sa nenechajú spájať s touto vládou. Takže by som to nebral nejako tragicky. Nájde sa pár zúfalcov, ktorí na to skočia, ale tých treba leda tak poľutovať.

Moderátor

Ja by som to bral. Nech mi nechajú odkaz v správach. Určite sa dohodneme. smile


Len nech potom neplačú, že výsledky mojich analýz nebudú podľa ich vopred určeného zadania, ale budú aspoň trochu zodpovedať realite.


Ja by som to bral. Nech mi nechajú odkaz v správach. Určite sa dohodneme. 8) Len nech potom neplačú, že výsledky mojich analýz nebudú podľa ich vopred určeného zadania, ale budú aspoň trochu zodpovedať realite.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 1. 2022 o 20:56

Ja by som to bral. Nech mi nechajú odkaz v správach. Určite sa dohodneme
Ano, rozkládat systém zevnitř je to pravé ořechové.


[quote="pid:51079, uid:623"]Ja by som to bral. Nech mi nechajú odkaz v správach. Určite sa dohodneme[/quote]Ano, rozkládat systém zevnitř je to pravé ořechové.

No,to je přímá cesta na Bory

Ne na Bory - ty jsou v Čechách. V úvahu připadá Sabinov.


[quote="pid:51074, uid:57"]No,to je přímá cesta na Bory[/quote] Ne na Bory - ty jsou v Čechách. V úvahu připadá Sabinov.

V úvahu připadá Sabinov.

Sabinov už dávno nie je vojenská basa.
Inak, šušká sa, že Lučanskému vykopli oko v Sabinove, nie v Prešove. Sabinovská basa totižto spadá pod Prešovskú...


[quote="pid:51083, uid:203"]V úvahu připadá Sabinov.[/quote] Sabinov už dávno nie je vojenská basa. Inak, šušká sa, že Lučanskému vykopli oko v Sabinove, nie v Prešove. Sabinovská basa totižto spadá pod Prešovskú...

tak to su jasne posty pre kamosov z neziskoviek-......poziadavky anglina a VS nejaka (akakolvek, staci aj Sladkovicovo) plus znalost nejakych zakonov......a zakon o statnej sluzbe to pekne prikryje, aby sa tam udrzali.....ked pride vymena, tak to bude kriku v novinach


tak to su jasne posty pre kamosov z neziskoviek-......poziadavky anglina a VS nejaka (akakolvek, staci aj Sladkovicovo) plus znalost nejakych zakonov......a zakon o statnej sluzbe to pekne prikryje, aby sa tam udrzali.....ked pride vymena, tak to bude kriku v novinach

Ve skutečnosti to není vůbec vtipné. Je to příležitost.


Ve skutečnosti to není vůbec vtipné. Je to příležitost.

chces sa prihlasit?

bolo by to neocenitelne mat tam nasich ludi.


[quote="pid:51421, uid:187"]chces sa prihlasit?[/quote] bolo by to neocenitelne mat tam nasich ludi.

Moderator

Veľký súhlas s ADM.
Bol som tam nejakú tú dobu.
Rozhodne choďte do toho.
Vrelo odporúčam.


Vo veľkej väčšine sú tam fakt fajn ľudia
a iba zopár kolaborantských magorov
na niektorých kľúčových postoch.
Ostatne ako všade v aktuálnom režime.
Je to skúsenosť na nezaplatenie smile
Podobne ako U.S. korporát.


Zradcov je málo a aj takto ich treba identifikovať
a ostrakizovať.
A potom šup pekne do akvárka, do klietky
ako memento pre ďalšie generácie.
Alebo zmenia názor a pomôžu,
kým je ešte čas.
Majú na výber.
Teda tí rozumnejší..


Treba im proste dať ponuku,
ktorá sa neodmieta.
No ju môže vysloviť len CeloVek gramotný.
Preto: Učte sa, učte sa, učte sa.. KSB/DVTR
= príručku pre začínajúceho politika
a riadiaceho pracovníka obecne.
Je to na podstatne vyššej úrovni,
ako tamojšie kurzy, včítane tých manna-žerských
v korporáte.


Využite čas, ktorý vám poskytla kovidova šaškáreň
na SAMOVZDELÁVANIE a prihlasujte sa na podobné posty,
kandidujte, bo niet ľudí naozaj schopných samostatne riadiť.
Ani u neoliberálnych fašistov.
Tak ich infiltrujte a pre nás všetkých pracovat nechajte.
A´la krtek smile


Veľký súhlas s ADM. Bol som tam nejakú tú dobu. Rozhodne choďte do toho. Vrelo odporúčam. Vo veľkej väčšine sú tam fakt fajn ľudia a iba zopár kolaborantských magorov na niektorých kľúčových postoch. Ostatne ako všade v aktuálnom režime. Je to skúsenosť na nezaplatenie :) Podobne ako U.S. korporát. Zradcov je málo a aj takto ich treba identifikovať a ostrakizovať. A potom šup pekne do akvárka, do klietky ako memento pre ďalšie generácie. Alebo zmenia názor a pomôžu, kým je ešte čas. Majú na výber. Teda tí rozumnejší.. Treba im proste dať ponuku, ktorá sa neodmieta. No ju môže vysloviť len CeloVek gramotný. Preto: Učte sa, učte sa, učte sa.. KSB/DVTR = príručku pre začínajúceho politika a riadiaceho pracovníka obecne. Je to na podstatne vyššej úrovni, ako tamojšie kurzy, včítane tých manna-žerských v korporáte. Využite čas, ktorý vám poskytla kovidova šaškáreň na SAMOVZDELÁVANIE a prihlasujte sa na podobné posty, kandidujte, bo niet ľudí naozaj schopných samostatne riadiť. Ani u neoliberálnych fašistov. Tak ich infiltrujte a pre nás všetkých pracovat nechajte. A´la krtek :)
Upravené 9. 1. 2022 o 13:33

Bol som tam nejakú tú dobu.
Tak to mě zaujalo. Můžeš popsat, z jakého důvodu si tam šel a z jakého ses objevil tady? Zajímala by mě geneze tvého vývoje.


[quote="pid:51837, uid:710"]Bol som tam nejakú tú dobu.[/quote]Tak to mě zaujalo. Můžeš popsat, z jakého důvodu si tam šel a z jakého ses objevil tady? Zajímala by mě geneze tvého vývoje.

Tak to mě zaujalo. Můžeš popsat, z jakého důvodu si tam šel a z jakého ses objevil tady? Zajímala by mě geneze tvého vývoje.


Zvědavost nebo pokus o kádrování?
Jestli zvedavost, tak prozkoumej Leva-net, vše, co nese značku
L´udo, Udo, přidej k tomu hromadu překladů KSB a třeba tě něco napadne.
Jestli pokus o kádrování, tak víš, kam s tím můžeš jít...


[quote="pid:51839, uid:312"]Tak to mě zaujalo. Můžeš popsat, z jakého důvodu si tam šel a z jakého ses objevil tady? Zajímala by mě geneze tvého vývoje.[/quote] Zvědavost nebo pokus o kádrování? Jestli zvedavost, tak prozkoumej Leva-net, vše, co nese značku L´udo, Udo, přidej k tomu hromadu překladů KSB a třeba tě něco napadne. Jestli pokus o kádrování, tak víš, kam s tím můžeš jít...

Zvědavost nebo pokus o kádrování?
Pouhá zvědavost, zajímá mě motivace lidí, kteří tam pracují. A nejlépe je se to dozvědět od toho, kdo tam pracoval. Totiž, jestli tomu skutečně věřil, nebo se tím vůbec nezabýval a potřeboval práci atd. No a proč se ocitl tady, jestli ho KSB zaujala jako možnost seberozvoje, jestli prozřel, nebo pro něco jiného.
Myslím Taurusi, že mě podezřívat z kádrování je hodně mimo. Já si nedělám ani žádnou statistiku zdejších + a -, kdo mi je dává, nebo komu je dávám já. Mě zajímají příspěvky a ne kdo je píše. Nepátrám ani po tom, kdo kdy byl pod jakým jménem na vodě, nebo někde jinde. Toto jde úplně mimo mě. Chovám se férově a toto očekávám i od ostatních.
Kolega nemusí odpovídat pokud nechce. Nebude mít za to u mě mínus.


PS. Proč jsem si také vybral jméno Rusofil. Na každém foru, kde jsem něco psal pod jiným jménem, mi nadávali do Rusofilů, tak jsem si to jméno rovnou dal, čímž jsem rovnou přiznal barvu a víc to neřeším.


[quote="pid:51846, uid:158"]Zvědavost nebo pokus o kádrování?[/quote]Pouhá zvědavost, zajímá mě motivace lidí, kteří tam pracují. A nejlépe je se to dozvědět od toho, kdo tam pracoval. Totiž, jestli tomu skutečně věřil, nebo se tím vůbec nezabýval a potřeboval práci atd. No a proč se ocitl tady, jestli ho KSB zaujala jako možnost seberozvoje, jestli prozřel, nebo pro něco jiného. Myslím Taurusi, že mě podezřívat z kádrování je hodně mimo. Já si nedělám ani žádnou statistiku zdejších + a -, kdo mi je dává, nebo komu je dávám já. Mě zajímají příspěvky a ne kdo je píše. Nepátrám ani po tom, kdo kdy byl pod jakým jménem na vodě, nebo někde jinde. Toto jde úplně mimo mě. Chovám se férově a toto očekávám i od ostatních. Kolega nemusí odpovídat pokud nechce. Nebude mít za to u mě mínus. PS. Proč jsem si také vybral jméno Rusofil. Na každém foru, kde jsem něco psal pod jiným jménem, mi nadávali do Rusofilů, tak jsem si to jméno rovnou dal, čímž jsem rovnou přiznal barvu a víc to neřeším.
Upravené 9. 1. 2022 o 14:41

Myslím Taurusi, že mě podezřívat z kádrování je hodně mimo. Já si nedělám ani žádnou statistiku zdejších + a -, kdo mi je dává, nebo komu je dávám já. Mě zajímají příspěvky a ne kdo je píše. Nepátrám ani po tom, kdo kdy byl pod jakým jménem na vodě, nebo někde jinde. Toto jde úplně mimo mě. Chovám se férově a toto očekávám i od ostatních.


OK. Tu statistiku si nedělám ani já. Proto mě jako jedna z možnosti napadlo kádrování, tvoje otázka byla dost "na tělo".
Jestli jsem se tě nějakým způsobem dotkl, omlouvám se.


[quote="pid:51848, uid:312"]Myslím Taurusi, že mě podezřívat z kádrování je hodně mimo. Já si nedělám ani žádnou statistiku zdejších + a -, kdo mi je dává, nebo komu je dávám já. Mě zajímají příspěvky a ne kdo je píše. Nepátrám ani po tom, kdo kdy byl pod jakým jménem na vodě, nebo někde jinde. Toto jde úplně mimo mě. Chovám se férově a toto očekávám i od ostatních.[/quote] OK. Tu statistiku si nedělám ani já. Proto mě jako jedna z možnosti napadlo kádrování, tvoje otázka byla dost "na tělo". Jestli jsem se tě nějakým způsobem dotkl, omlouvám se.

No a proč se ocitl tady, jestli ho KSB zaujala jako možnost seberozvoje, jestli prozřel, nebo pro něco jiného.

Poviem ti tak, ak by nie Ľuda a popolvára, tak žiadna KSB by sa na Slovensku a v Čechách neobjavila. V podstate oni dvaja začali propagovať KSB v našom regióne. Najprv na Zvedavcovi, potom ho priniesli aj na Hoxov levanet. Ľudo robil prvé preklady DVTR a Mŕtvej vody. Je to veľký pracant. Klobúk dolu pred ním.


[quote="pid:51848, uid:312"]No a proč se ocitl tady, jestli ho KSB zaujala jako možnost seberozvoje, jestli prozřel, nebo pro něco jiného.[/quote] Poviem ti tak, ak by nie Ľuda a popolvára, tak žiadna KSB by sa na Slovensku a v Čechách neobjavila. V podstate oni dvaja začali propagovať KSB v našom regióne. Najprv na Zvedavcovi, potom ho priniesli aj na Hoxov levanet. Ľudo robil prvé preklady DVTR a Mŕtvej vody. Je to veľký pracant. Klobúk dolu pred ním.

Ľudo robil prvé preklady DVTR a Mŕtvej vody. Je to veľký pracant.
Řeknu ti to tak. Skutečně nezkoumám historii jmen na webech, kdo, kdy jaké jméno používal, co kde psal a jaký byl jeho vývoj. Každý příspěvek beru z čistého listu. No a protože kolega dal své informace heslovitě, chtěl jsem vědět víc.
Nemám tolik času, abych zkoumal historii každého, kdo tady přispívá. A i kdybych ho měl, tak bych to nedělal, protože to skutečně pro mě není důležité. Je to vlastně také určitý způsob kádrování, ne? Takový interní, ale pořád je to kádrování. A já opravdu nikoho nekádruji. Tím bych toto nedorozumění uzavřel.


[quote="pid:51937, uid:6"]Ľudo robil prvé preklady DVTR a Mŕtvej vody. Je to veľký pracant.[/quote]Řeknu ti to tak. Skutečně nezkoumám historii jmen na webech, kdo, kdy jaké jméno používal, co kde psal a jaký byl jeho vývoj. Každý příspěvek beru z čistého listu. No a protože kolega dal své informace heslovitě, chtěl jsem vědět víc. Nemám tolik času, abych zkoumal historii každého, kdo tady přispívá. A i kdybych ho měl, tak bych to nedělal, protože to skutečně pro mě není důležité. Je to vlastně také určitý způsob kádrování, ne? Takový interní, ale pořád je to kádrování. A já opravdu nikoho nekádruji. Tím bych toto nedorozumění uzavřel.
Upravené 9. 1. 2022 o 23:53
1.54k
19
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept