Zdravie a záhrada
10 faktov o IMUNITNOM SYSTÉME - Imunita, jej ŠTRUKTÚRA, účel, BUNKY a ich BOJ PROTI VÍRUSOM ,- RJ

Dovolím si znovu upozornit na na video, resp. dvě videa, která předkládají pohled (dle mého názoru ucelený) na to, jakým způsobem se lidský organizmus dostane do stavu, označovaného jako nemoc. To delší video je srozumitelnější. To kratší video je souhrnem stěžejních faktů z delšího videa, přičemž některé souvislosti tam nejsou dost zřetelné.
Toto je delší video:
https://odysee.com/ a do vyhledávacího políčka zadejte The Church Of Virotology
A zde to kratší:
https://odysee.com/ a do vyhledávacího políčka zadejte Mikroby vyvracejí koronu


Zde ještě odkaz na vlákno
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4585/v-%C4%8Dem-spo%C4%8D%C3%ADv%C3%A1-skute%C4%8Dn%C3%A1-p%C5%99%C3%AD%C4%8Dina-podstata-nemoc%C3%AD


Dovolím si znovu upozornit na na video, resp. dvě videa, která předkládají pohled (dle mého názoru ucelený) na to, jakým způsobem se lidský organizmus dostane do stavu, označovaného jako nemoc. To delší video je srozumitelnější. To kratší video je souhrnem stěžejních faktů z delšího videa, přičemž některé souvislosti tam nejsou dost zřetelné. Toto je delší video: https://odysee.com/ a do vyhledávacího políčka zadejte The Church Of Virotology A zde to kratší: https://odysee.com/ a do vyhledávacího políčka zadejte Mikroby vyvracejí koronu Zde ještě odkaz na vlákno https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4585/v-%C4%8Dem-spo%C4%8D%C3%ADv%C3%A1-skute%C4%8Dn%C3%A1-p%C5%99%C3%AD%C4%8Dina-podstata-nemoc%C3%AD
Upravené 12. 1. 2022 o 01:15

Dovolím si znovu upozornit na na video, resp. dvě videa, která předkládají pohled (dle mého názoru ucelený) na to, jakým způsobem se lidský organizmus dostane do stavu, označovaného jako nemoc.

Resetheus ťažko brať vážne, tento spolok tvoria traja aktivisti (L. Tarabova, Kamala Taris, a jeden rakušan-novinár), ktorí nie sú odborníkmi v lekárskej vede ani biológii, ani svoje zistenia s odborníkmi nekonzultujú, a aj preto sa dopúšťajú závažných metodologických chýb. Spochybňujú existenciu vírusov ako takých, a virusové ochorenia vysvetľujú ako snahu tela detoxikovať sa od pliesní a parazitov.


Práve preto sú vo vedeckom bádaní potrební aj oponenti, lebo bez oponentúry človek ľahko sklzne do slepých uličiek a celý výskum bude naprd a bude dehonestovať alternatívu.


Preto ich práce už ani nesledujem, lebo to by som musel preverovať každé jedno ich tvrdenie a prakticky robiť s nimi paralelný výskum, a na to nemám čas. Radšej si budem robiť závery od odborníkov s kritickým myslením a konzultujúcich svoje poznatky s inými odborníkmi (s podobných aj príbuzných odborov).


[quote="pid:51134, uid:826"]Dovolím si znovu upozornit na na video, resp. dvě videa, která předkládají pohled (dle mého názoru ucelený) na to, jakým způsobem se lidský organizmus dostane do stavu, označovaného jako nemoc.[/quote] Resetheus ťažko brať vážne, tento spolok tvoria traja aktivisti (L. Tarabova, Kamala Taris, a jeden rakušan-novinár), ktorí nie sú odborníkmi v lekárskej vede ani biológii, ani svoje zistenia s odborníkmi nekonzultujú, a aj preto sa dopúšťajú závažných metodologických chýb. Spochybňujú existenciu vírusov ako takých, a virusové ochorenia vysvetľujú ako snahu tela detoxikovať sa od pliesní a parazitov. Práve preto sú vo vedeckom bádaní potrební aj oponenti, lebo bez oponentúry človek ľahko sklzne do slepých uličiek a celý výskum bude naprd a bude dehonestovať alternatívu. Preto ich práce už ani nesledujem, lebo to by som musel preverovať každé jedno ich tvrdenie a prakticky robiť s nimi paralelný výskum, a na to nemám čas. Radšej si budem robiť závery od odborníkov s kritickým myslením a konzultujúcich svoje poznatky s inými odborníkmi (s podobných aj príbuzných odborov).

Díky, to jsem nevěděl, a díla těch uváděných oponentů Pasteura a Kocha jsem ještě neměl čas přečíst. Proto jsem to sem dal, ať si každý udělá názor a řekne co si myslí. Proto ještě jednou dík.
Těmi odborníky patrně myslíš seriózní vědce, protože ta banda idiotů a prostitutek v estrádě Kovid se vymyká i těm nejdivočejsím fantaziím.
Asi před měsícem jsem poslouchal, myslím že na Svobodném rádiu, rozhovor s MUDr. Pekovou. Když dostala dotaz od slovenského posluchače v tom samém smyslu, co jsem popsal ve vlákně - přesné znění si napamatuji, ale podstata zhruba v nemožnosti sledovat činnost viru, neboť elektronový mikroskop umožnuje zkoumat jen mrtvé vzorky jako takové, tak to rychle přešla formulací ve smyslu, že bychom se nikam nedostali, kdybychom zpochybňovali základy virologie. Čili vysvětlení žádné. Vím o tom téměř prd, tak bych chtěl požádat, jestli někdo má nějaký střípek, aby se o něj podělil.


Díky, to jsem nevěděl, a díla těch uváděných oponentů Pasteura a Kocha jsem ještě neměl čas přečíst. Proto jsem to sem dal, ať si každý udělá názor a řekne co si myslí. Proto ještě jednou dík. Těmi odborníky patrně myslíš seriózní vědce, protože ta banda idiotů a prostitutek v estrádě Kovid se vymyká i těm nejdivočejsím fantaziím. Asi před měsícem jsem poslouchal, myslím že na Svobodném rádiu, rozhovor s MUDr. Pekovou. Když dostala dotaz od slovenského posluchače v tom samém smyslu, co jsem popsal ve vlákně - přesné znění si napamatuji, ale podstata zhruba v nemožnosti sledovat činnost viru, neboť elektronový mikroskop umožnuje zkoumat jen mrtvé vzorky jako takové, tak to rychle přešla formulací ve smyslu, že bychom se nikam nedostali, kdybychom zpochybňovali základy virologie. Čili vysvětlení žádné. Vím o tom téměř prd, tak bych chtěl požádat, jestli někdo má nějaký střípek, aby se o něj podělil.

Trošku jsem za pomoci yahoo zapátral a udělalo to na mě dojem, že Antoine Béchamp, současník a oponent Pasteura (resp. naopak), byl a je ve frankofonním světě velmi ceněnou osobností. Naopak Pasteur je většinou zmiňován jako podvodník. Tady na té stránce dole malým písmem je seznam jeho vědeckých titulů:
https://www.the-savoisien.com/wawa-conspi/viewtopic.php?id=2238


Nadpis článku na této stránce:
https://profidecatholica.com/2020/06/27/limposteur-pasteur-face-au-grand-antoine-bechamp/
zní: "Podvodník Pasteur oproti (tváří v tvář) Antoinu Béchampovi - To, co se nyní děje, není nic jiného, než pokračování podvodů, které byly (s)chváleny a uctívány namísto opravdové medicíny, namísto opravdových mužů, kteří sloužili medicíně, a ne prospěchu (ziskům) všeho druhu."
Práce Béchampa: Třicet let před zavedením (přijmutím) myšlenky monomorfismu, mikrobiolog Antoine Béchamp, Doktor věd, doktor medicíny, chemie a farmacie, v důsledku svých pokusů (experimentálních prací) a pečlivých pozorování odhalil, že celá živočišná i rostlinná buňka je tvořena malými částicemi, za jistých podmínek schopnými se vyvinout, aby mohly být vytvořeny bakterie, které pokračují v životě po smrti buňky, ze které pochází.
Béchamp tyto malé autonomní prvky (elementy) nazval « mycrozimy ».
Dál se zmiňuje rivalita mezi Béchampem, který byl spíš pracovitý introvert a Pasteurem, který byl naopak oportunistou.
Hodně o osobnostech vypovídají i fotky dole. Text pod fotkami je stručným vyjádřením teorie každého z nich.


Béchamp:


  • zárodek, bakterie a vir jsou uvnitř a jsou neškodné (neútočící), když je prostředí (terén) zdravé
  • Každý je zodpovědný za své tělo a za své zdraví
  • Vzdělávání je prvotní, aby se osoba učinila zodpovědnou

Pasteur

  • Zárodek, virus a bakterie jsou vně (venku) a jsou nepřáteli v boji
  • Každý je věčnou obětí vnějších nepřátel
  • Ignorance (nevědomost) je klíčem k rentabilitě průmyslu

Trošku jsem za pomoci yahoo zapátral a udělalo to na mě dojem, že Antoine Béchamp, současník a oponent Pasteura (resp. naopak), byl a je ve frankofonním světě velmi ceněnou osobností. Naopak Pasteur je většinou zmiňován jako podvodník. Tady na té stránce dole malým písmem je seznam jeho vědeckých titulů: https://www.the-savoisien.com/wawa-conspi/viewtopic.php?id=2238 Nadpis článku na této stránce: https://profidecatholica.com/2020/06/27/limposteur-pasteur-face-au-grand-antoine-bechamp/ zní: **"Podvodník Pasteur oproti (tváří v tvář) Antoinu Béchampovi - To, co se nyní děje, není nic jiného, než pokračování podvodů, které byly (s)chváleny a uctívány namísto opravdové medicíny, namísto opravdových mužů, kteří sloužili medicíně, a ne prospěchu (ziskům) všeho druhu."** Práce Béchampa: Třicet let před zavedením (přijmutím) myšlenky monomorfismu, mikrobiolog Antoine Béchamp, Doktor věd, doktor medicíny, chemie a farmacie, v důsledku svých pokusů (experimentálních prací) a pečlivých pozorování odhalil, že celá živočišná i rostlinná buňka je tvořena malými částicemi, za jistých podmínek schopnými se vyvinout, aby mohly být vytvořeny bakterie, které pokračují v životě po smrti buňky, ze které pochází. Béchamp tyto malé autonomní prvky (elementy) nazval « mycrozimy ». Dál se zmiňuje rivalita mezi Béchampem, který byl spíš pracovitý introvert a Pasteurem, který byl naopak oportunistou. Hodně o osobnostech vypovídají i fotky dole. Text pod fotkami je stručným vyjádřením teorie každého z nich. Béchamp: - zárodek, bakterie a vir jsou uvnitř a jsou neškodné (neútočící), když je prostředí (terén) zdravé - Každý je zodpovědný za své tělo a za své zdraví - Vzdělávání je prvotní, aby se osoba učinila zodpovědnou Pasteur - Zárodek, virus a bakterie jsou vně (venku) a jsou nepřáteli v boji - Každý je věčnou obětí vnějších nepřátel - Ignorance (nevědomost) je klíčem k rentabilitě průmyslu

Táto práca, revidovanie a analýza postulátov virologie a príbuzných oborov, je prácou pre vedcov-praktikov, ktorí v tejto oblasti pracujú, majú odborné vedomosti a aj prístroje, aby si všetko mohli overiť. Ľudia ako my im môžu klásť otázky, ktoré by možno ich nenapadli.


Ako si amatér overí svoje zistenia v praxi? U amatérov hrozí väčšie riziko metodologických chýb, keďže nepozná ani základy vedeckého bádania a podmienok, ktoré treba dodržať, aby pokus nebol skreslený.


Ako vidíš, Béchamp ani Pasteur nespochybňujú existenciu virusov, len obaja sa držia extrémnych postojov. Jeden tvrdí že baktérie a vírusy sú dobré, a ten druhý, že baktérie a vírusy sú zlé.


S tým elektrónovým mikroskopom je to pravda. Kvôli vyššej rozlišovacej schopnosti sa nepoužíva viditeľné svetelné žiarenie, ale žiarenie s vlnovou dlžkou na úrovni rentgenových vln (alebo možno vyššie), ktoré vzorku pri ožiarení zabijú.


V dnešnej dobe, keď sa dá syntetizovať akákoľvek RNA a DNA umelo a na objednávku, a ďalej množiť v umelej vzorke, nie je problém si vyrobiť umelý vírus (kovid má okolo 30 000 písmenok), rozmnožiť ho v bunkovej kultúre, pozrieť sa ako vyzerá, a overiť si aký ma vplyv na živé organizmy. Treba len vôľu a ochotných odborníkov.


Problém je len možno v tom, že nie hocičo je pustené do odborných časopisov, a mnohé je obmedzované aj zmluvnými podmienkami labáku, pre ktorý pracujú daní odborníci. Iné je, ak je niekto vlastníkom labáku a je ochotný rozprávať, ako Peková.


Táto práca, revidovanie a analýza postulátov virologie a príbuzných oborov, je prácou pre vedcov-praktikov, ktorí v tejto oblasti pracujú, majú odborné vedomosti a aj prístroje, aby si všetko mohli overiť. Ľudia ako my im môžu klásť otázky, ktoré by možno ich nenapadli. Ako si amatér overí svoje zistenia v praxi? U amatérov hrozí väčšie riziko metodologických chýb, keďže nepozná ani základy vedeckého bádania a podmienok, ktoré treba dodržať, aby pokus nebol skreslený. Ako vidíš, Béchamp ani Pasteur nespochybňujú existenciu virusov, len obaja sa držia extrémnych postojov. Jeden tvrdí že baktérie a vírusy sú dobré, a ten druhý, že baktérie a vírusy sú zlé. S tým elektrónovým mikroskopom je to pravda. Kvôli vyššej rozlišovacej schopnosti sa nepoužíva viditeľné svetelné žiarenie, ale žiarenie s vlnovou dlžkou na úrovni rentgenových vln (alebo možno vyššie), ktoré vzorku pri ožiarení zabijú. V dnešnej dobe, keď sa dá syntetizovať akákoľvek RNA a DNA umelo a na objednávku, a ďalej množiť v umelej vzorke, nie je problém si vyrobiť umelý vírus (kovid má okolo 30 000 písmenok), rozmnožiť ho v bunkovej kultúre, pozrieť sa ako vyzerá, a overiť si aký ma vplyv na živé organizmy. Treba len vôľu a ochotných odborníkov. Problém je len možno v tom, že nie hocičo je pustené do odborných časopisov, a mnohé je obmedzované aj zmluvnými podmienkami labáku, pre ktorý pracujú daní odborníci. Iné je, ak je niekto vlastníkom labáku a je ochotný rozprávať, ako Peková.
Upravené 7. 1. 2022 o 15:05

U amatérov hrozí väčšie riziko metodologických chýb, keďže nepozná ani základy vedeckého bádania

V dnešnej (pa)vede, v ktorej smer výskumu riadia granty, práve vedci-praktici absolútne ignorujú nielen pravidlá vedeckého overovania ale i samotnú logiku. Napr. dlhodobo diskutujem s človekom pracujúcim roky v zámorí vo výskume GMO, a keď dokladám potencionálne a logické dôsledky štúdiami z renomovaných časopisov, ten človek sa absolútne uzavrie a nie je ochotný zmeniť svoju paradigmu. Potom si dáme cca 1/2 ročnú pauzu a o pol roka sa všetko zopakuje - len s inou vedeckou témou (jednoducho to skúšam a dúfam, že raz sa prebudí). Dnešní vedci majú najväčšie klapky na očiach - česť výnimkám...


[quote="pid:51547, uid:6"]U amatérov hrozí väčšie riziko metodologických chýb, keďže nepozná ani základy vedeckého bádania[/quote] V dnešnej (pa)vede, v ktorej smer výskumu riadia granty, práve vedci-praktici absolútne ignorujú nielen pravidlá vedeckého overovania ale i samotnú logiku. Napr. dlhodobo diskutujem s človekom pracujúcim roky v zámorí vo výskume GMO, a keď dokladám potencionálne a logické dôsledky štúdiami z renomovaných časopisov, ten človek sa absolútne uzavrie a nie je ochotný zmeniť svoju paradigmu. Potom si dáme cca 1/2 ročnú pauzu a o pol roka sa všetko zopakuje - len s inou vedeckou témou (jednoducho to skúšam a dúfam, že raz sa prebudí). Dnešní vedci majú najväčšie klapky na očiach - česť výnimkám...

V dnešnej (pa)vede, v ktorej smer výskumu riadia granty, práve vedci-praktici absolútne ignorujú nielen pravidlá vedeckého overovania ale i samotnú logiku.

Áno, to sú tie extrémy. Ale tak ako sa v prípade Covidu našlo množstvo zodpovedných odborníkov, ktorí majú čo povedať k téme a odborne si ju obhájiť, tak aj v iných sférach vysoko odborného výskumu sa musia nájsť zodpovední a svedomití vedci-praktici, ktorí môžu veci korektne revidovať. Amatér také šance nemá, a verejnosť amatérov nebude ani tak brať vážne, ako keď to urobí odborník a zdôvodní to tak, že žiadny iný odborník-zombi to nebude vedieť spochybniť.


[quote="pid:51623, uid:136"]V dnešnej (pa)vede, v ktorej smer výskumu riadia granty, práve vedci-praktici absolútne ignorujú nielen pravidlá vedeckého overovania ale i samotnú logiku.[/quote] Áno, to sú tie extrémy. Ale tak ako sa v prípade Covidu našlo množstvo zodpovedných odborníkov, ktorí majú čo povedať k téme a odborne si ju obhájiť, tak aj v iných sférach vysoko odborného výskumu sa musia nájsť zodpovední a svedomití vedci-praktici, ktorí môžu veci korektne revidovať. Amatér také šance nemá, a verejnosť amatérov nebude ani tak brať vážne, ako keď to urobí odborník a zdôvodní to tak, že žiadny iný odborník-zombi to nebude vedieť spochybniť.

No jo, jenže komu se bude chtít oprášit Béchampovi výzkumy a podívat se na ně optikou dnešních technických možností a obrovské sumy vědomostí. I ti nejpoctivější odborníci se budou kroutit jak hadice, protože málokomu se bude chtít přiznat, že přes sto let v podstatě všichni hráli "chodí pešek okolo..."


No jo, jenže komu se bude chtít oprášit Béchampovi výzkumy a podívat se na ně optikou dnešních technických možností a obrovské sumy vědomostí. I ti nejpoctivější odborníci se budou kroutit jak hadice, protože málokomu se bude chtít přiznat, že přes sto let v podstatě všichni hráli "chodí pešek okolo..."

No jo, jenže komu se bude chtít oprášit Béchampovi výzkumy a podívat se na ně optikou dnešních technických možností a obrovské sumy vědomostí. I ti nejpoctivější odborníci se budou kroutit jak hadice, protože málokomu se bude chtít přiznat, že přes sto let v podstatě všichni hráli "chodí pešek okolo..."

Skutočný pokrok vždy stojí na ľuďoch, ktorí hľadajú pravdu a pracujú s ňou, aj keď to všetci ostatní agresívne odmietajú. Keby nebolo takýchto odvážlivcov, ochotných ísť proti prúdu, tak ešte dnes žijeme vo viere v geocentrický model vesmíru a plochú zem.
Mnoho takýchto prevratných objavov sa dostalo na svetlo sveta. Hoci je pravda, že niektorí takýto odvážlivci boli aj zničení spolu s ich výskumom a vynálezmi. Napriklad, Raymond Rife.
https://www.revoluce-v-leceni-nemoci.cz/royal-raymond-rife


[quote="pid:51730, uid:826"]No jo, jenže komu se bude chtít oprášit Béchampovi výzkumy a podívat se na ně optikou dnešních technických možností a obrovské sumy vědomostí. I ti nejpoctivější odborníci se budou kroutit jak hadice, protože málokomu se bude chtít přiznat, že přes sto let v podstatě všichni hráli "chodí pešek okolo..."[/quote] Skutočný pokrok vždy stojí na ľuďoch, ktorí hľadajú pravdu a pracujú s ňou, aj keď to všetci ostatní agresívne odmietajú. Keby nebolo takýchto odvážlivcov, ochotných ísť proti prúdu, tak ešte dnes žijeme vo viere v geocentrický model vesmíru a plochú zem. Mnoho takýchto prevratných objavov sa dostalo na svetlo sveta. Hoci je pravda, že niektorí takýto odvážlivci boli aj zničení spolu s ich výskumom a vynálezmi. Napriklad, Raymond Rife. https://www.revoluce-v-leceni-nemoci.cz/royal-raymond-rife
Upravené 8. 1. 2022 o 22:08
1k
12
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept