KSB a DVTR
Fašismus a Ústava ČR

Opět jsem dlouho váhal, do které kategorie příspěvek zařadit. Jelikož se nejedná jen o problém ČR, zvolil jsem takto.
Můj osobní názor je takový, že zde ((a nejen) v ČR) máme fašismus minimálně od r. 1989. Ale v posledních dvou letech si toho museli všimnout i méně chápaví.
Perverzní režim, cítící svou neudržitelnost, začíná jednat zkratkovitě a začíná dělat čím dál víc přešlapů. Za nacistické verze fašismu v letech 1939 - 1945 v této fázi agónie vzrostl počet poprav a internací v koncentračních táborech. Současná učesaná a vytlemená forma fašismu, která likviduje odpůrce "pouze" společensky a ekonomicky, už ale nějakou dobu také celkem nepozorovaně sahá ke krajním prostředkům.
Ve vyhledávači (např. zde https://www.google.com/search?client=ubuntu&hs=dxW&channel=fs&sxsrf=AOaemvK_AjrNOsYaD03cI_XYgOFyLlhptQ:1641397473933&q=st%C3%ADh%C3%A1n%C3%AD+terorismus+donbas&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwiaoPmK-pr1AhUaRvEDHQtyBScQBSgAegQIARA2&biw=1848&bih=909&dpr=1) lze nalézt počet už možná dosahující řádu desítek případů, kdy jsou SOUDY DEMOKRATICKÉ ZEMĚ STÍHÁNI BOJOVNÍCI PROTI FAŠISMU v jeho nejhorší podobě.
V čem je rozdíl mezi těmito lidmi a interbrigadisty ve Španělsku, bojujících proti fašismu ve španělské občanské válce ve 30.letech 20.století?
Ústava je v každém státě zákonnou normou nejvyšší právní síly, tzn. že žádný zákon s ní nemůže být v rozporu. Nedílnou součástí současné Ústavy ČR je Listina základních práv a svobod.
https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html
Doporučuji pozorně přečíst celou, ale určitě alespoň po článek 23.


V čem tu žijeme a jaké jsou legální možnosti určitě každý vyvodí sám.


Opět jsem dlouho váhal, do které kategorie příspěvek zařadit. Jelikož se nejedná jen o problém ČR, zvolil jsem takto. Můj osobní názor je takový, že zde ((a nejen) v ČR) máme fašismus minimálně od r. 1989. Ale v posledních dvou letech si toho museli všimnout i méně chápaví. Perverzní režim, cítící svou neudržitelnost, začíná jednat zkratkovitě a začíná dělat čím dál víc přešlapů. Za nacistické verze fašismu v letech 1939 - 1945 v této fázi agónie vzrostl počet poprav a internací v koncentračních táborech. Současná učesaná a vytlemená forma fašismu, která likviduje odpůrce "pouze" společensky a ekonomicky, už ale nějakou dobu také celkem nepozorovaně sahá ke krajním prostředkům. Ve vyhledávači (např. zde https://www.google.com/search?client=ubuntu&hs=dxW&channel=fs&sxsrf=AOaemvK_AjrNOsYaD03cI_XYgOFyLlhptQ:1641397473933&q=st%C3%ADh%C3%A1n%C3%AD+terorismus+donbas&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwiaoPmK-pr1AhUaRvEDHQtyBScQBSgAegQIARA2&biw=1848&bih=909&dpr=1) lze nalézt počet už možná dosahující řádu desítek případů, kdy jsou SOUDY DEMOKRATICKÉ ZEMĚ STÍHÁNI BOJOVNÍCI PROTI FAŠISMU v jeho nejhorší podobě. V čem je rozdíl mezi těmito lidmi a interbrigadisty ve Španělsku, bojujících proti fašismu ve španělské občanské válce ve 30.letech 20.století? Ústava je v každém státě zákonnou normou nejvyšší právní síly, tzn. že žádný zákon s ní nemůže být v rozporu. Nedílnou součástí současné Ústavy ČR je Listina základních práv a svobod. https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html Doporučuji pozorně přečíst celou, ale určitě alespoň po **článek 23**. V čem tu žijeme a jaké jsou legální možnosti určitě každý vyvodí sám.

Velmi úzce a zjednodušeně řečeno je fašistická praktika to, že máš svobodu volby, ale BĚDA TI, pokud si zvolíš "špatně". Tj. máš svobodu jít/nejít do kostela, ale běda ti, pokud nepůjdeš (občané tvé rodné vesnice tě společensky vyloučí - dříve to bylo leckde a i dnes taková místa najdeš). Nemusíš jít k volbám, ale běda, jestli nepůjdeš (před r. 1989). Nemusíš se nechat očkovat (není to povinné), ale běda, jestli to neuděláš.


To vše jsou fašistické praktiky, ale ne nutně fašismus. Tj. společnost nemusí být fašistická, ale směřuje k tomu nebo má nějaké rysy, které odpovídají definici.


Co se týká služby v cizím vojsku, tak to je zakázáno § 115 trestního zákoníku (zda je to dobře nebo špatně teď neřeším).


Velmi úzce a zjednodušeně řečeno je fašistická praktika to, že máš svobodu volby, ale BĚDA TI, pokud si zvolíš "špatně". Tj. máš svobodu jít/nejít do kostela, ale běda ti, pokud nepůjdeš (občané tvé rodné vesnice tě společensky vyloučí - dříve to bylo leckde a i dnes taková místa najdeš). Nemusíš jít k volbám, ale běda, jestli nepůjdeš (před r. 1989). Nemusíš se nechat očkovat (není to povinné), ale běda, jestli to neuděláš. To vše jsou fašistické praktiky, ale ne nutně fašismus. Tj. společnost nemusí být fašistická, ale směřuje k tomu nebo má nějaké rysy, které odpovídají definici. Co se týká služby v cizím vojsku, tak to je zakázáno § 115 trestního zákoníku (zda je to dobře nebo špatně teď neřeším).

Na Slovensku je niečo podobné Ústava je dobre napísaná +-. Zákony máme poriadne .... ale na čo ti je ústava a zákony, ktoré nikto nepočúva a už vôbec nie politici a verejní činitelia. Krásne sa ukázal systém vo svojej podstate. Zákony su pre ľud nie pre elitu. Veď to čo u nás naď napísal do zmluvy s USA o cudzích vojakoch na našom území je vyšitá vlastizrada ... ale KTO ho bude za to stíhať? Zákony sú ale ich vymožitelnosť je nulová, pretože sme len kolónie bez reálnej suverenity.


Na Slovensku je niečo podobné Ústava je dobre napísaná +-. Zákony máme poriadne .... ale na čo ti je ústava a zákony, ktoré nikto nepočúva a už vôbec nie politici a verejní činitelia. Krásne sa ukázal systém vo svojej podstate. Zákony su pre ľud nie pre elitu. Veď to čo u nás naď napísal do zmluvy s USA o cudzích vojakoch na našom území je vyšitá vlastizrada ... ale KTO ho bude za to stíhať? Zákony sú ale ich vymožitelnosť je nulová, pretože sme len kolónie bez reálnej suverenity.

https://cz.sputniknews.com/20220107/vrchni-statni-zastupitelstvi-v-praze-obzalovalo-dva-cechy-kvuli-boji-za-ukrajinske-separatisty-17125288.html


Podle mého názoru, pokud v tzv. demokratickém státě existuje jediný soudce, který byť jen souhlasí s potrestáním odpůrců fašismu, natož aby se podepsal pod rozsudek, má občan plné právo na takový stát se vysrat a zvolit, dle článku 23 Listiny základních práv a svobod, pro sebe vhodnou formu pasivní rezistence. Takový "stát" je horší jak Cosa Nostra a nemá vůbec žádné oprávnění po slušném pracovitém člověku cokoliv vyžadovat.
Jsem zvědav, který soud odsoudí třicetiletou genocidu česko-slovenského národa, která právě vrcholí pohřebním tancem Kovid.


https://cz.sputniknews.com/20220107/vrchni-statni-zastupitelstvi-v-praze-obzalovalo-dva-cechy-kvuli-boji-za-ukrajinske-separatisty-17125288.html Podle mého názoru, pokud v tzv. demokratickém státě existuje jediný soudce, který byť jen souhlasí s potrestáním odpůrců fašismu, natož aby se podepsal pod rozsudek, má občan plné právo na takový stát se vysrat a zvolit, dle článku 23 Listiny základních práv a svobod, pro sebe vhodnou formu pasivní rezistence. Takový "stát" je horší jak Cosa Nostra a nemá vůbec žádné oprávnění po **slušném pracovitém člověku** cokoliv vyžadovat. Jsem zvědav, který soud odsoudí třicetiletou genocidu česko-slovenského národa, která právě vrcholí pohřebním tancem Kovid.
531
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept