Mimo kategórií
Anglosaští podvodníci zrušili Djokovičovi vízum - Nic nás nepřekvapí... Podvedli své lidi, aniž by chtěli mistra světa s balkánskými kořeny

Prvnímu tenistovi světa Novaku Djokovičovi byl odepřen vstup do Austrálie kvůli údajnému problému s vízem. Hráč dorazil do Melbourne ve středu, kde úřady zaznamenaly chybu v jeho žádosti. Djokovič měl hrát na Australian Open poté, co byl vyňat z pravidel očkování. Ve čtvrtek bude ze země vyhoštěn, ale jeho právníci rozhodnutí napadnou, uvedla australská média.


Dnes ráno jsme doufali, že je Djokovič poníží, jak na veřejnosti, tak na hřišti, ale zdá se, že padouši pochopili, co udělali. Věděli jsme, že australské úřady jsou vážnými podvodníky, takže nás podobné rozhodnutí nepřekvapilo. Je to země, která dala své lidi do největšího koncentračního tábora na světě. Není divu, že velké množství lidí z našeho okolí už v tom táboře nechce žít a připravuje se na návrat do Evropy.
Světové velmoci nesnesou, že malé balkánské národy ovládají velké množství sportů, zatímco jsou po staletí utlačovány, hašteřeny a drancovány. Stejná Austrálie byla postavena rukama Chorvatů, Srbů a dalších národů Balkánu. Co zasejí, to sklidí. Jak jsme řekli dnes ráno, Djokovič je již vítězem, a to je jen potvrzení jejich impotence.


Kromě Novaka Djokoviče přišlo kvůli svému přístupu o práci mnoho malých lidí. Jsou to pro nás největší hrdinové, ne politici bez charakteru. Můj osobní názor je, že Djokovič si je toho všeho vědom, aby ukázal svět sportu všem, kteří mají zdravý rozum, jak to všechno v souvislosti s projektem Covid vypadá. Po této události začne odpis projektu Covid, čemuž již trochu nasvědčují tzv Omikron virus, protože projekt Covid už nemá sílu jít dál, všichni možní varianty jsou vyčerpaní a teď si celá ta elita, která to všechno řidí , uvědomuje, že by to pro ně mohlo být velmi špatné a věřím, že do léta projekt Covid zmizí. Austrálie si tímto krokem vykopala jámu sobě a věřím že příští rok Australian Open jako tenisový turnaj již nebude. Globalisté za pomoci sportu, tenisu, tenistů ve světě číslo jedna prostě odepisují Covidovu politickou mafii,bude to pro tu politickou garnituru velmi špatné, ani si to všechno neuvědomují.


Prvnímu tenistovi světa Novaku Djokovičovi byl odepřen vstup do Austrálie kvůli údajnému problému s vízem. Hráč dorazil do Melbourne ve středu, kde úřady zaznamenaly chybu v jeho žádosti. Djokovič měl hrát na Australian Open poté, co byl vyňat z pravidel očkování. Ve čtvrtek bude ze země vyhoštěn, ale jeho právníci rozhodnutí napadnou, uvedla australská média. Dnes ráno jsme doufali, že je Djokovič poníží, jak na veřejnosti, tak na hřišti, ale zdá se, že padouši pochopili, co udělali. Věděli jsme, že australské úřady jsou vážnými podvodníky, takže nás podobné rozhodnutí nepřekvapilo. Je to země, která dala své lidi do největšího koncentračního tábora na světě. Není divu, že velké množství lidí z našeho okolí už v tom táboře nechce žít a připravuje se na návrat do Evropy. Světové velmoci nesnesou, že malé balkánské národy ovládají velké množství sportů, zatímco jsou po staletí utlačovány, hašteřeny a drancovány. Stejná Austrálie byla postavena rukama Chorvatů, Srbů a dalších národů Balkánu. Co zasejí, to sklidí. Jak jsme řekli dnes ráno, Djokovič je již vítězem, a to je jen potvrzení jejich impotence. Kromě Novaka Djokoviče přišlo kvůli svému přístupu o práci mnoho malých lidí. Jsou to pro nás největší hrdinové, ne politici bez charakteru. Můj osobní názor je, že Djokovič si je toho všeho vědom, aby ukázal svět sportu všem, kteří mají zdravý rozum, jak to všechno v souvislosti s projektem Covid vypadá. Po této události začne odpis projektu Covid, čemuž již trochu nasvědčují tzv Omikron virus, protože projekt Covid už nemá sílu jít dál, všichni možní varianty jsou vyčerpaní a teď si celá ta elita, která to všechno řidí , uvědomuje, že by to pro ně mohlo být velmi špatné a věřím, že do léta projekt Covid zmizí. Austrálie si tímto krokem vykopala jámu sobě a věřím že příští rok Australian Open jako tenisový turnaj již nebude. Globalisté za pomoci sportu, tenisu, tenistů ve světě číslo jedna prostě odepisují Covidovu politickou mafii,bude to pro tu politickou garnituru velmi špatné, ani si to všechno neuvědomují.

Covidovu politickou mafii,bude to pro tu politickou garnituru velmi špatné, ani si to všechno neuvědomují.
Co je ještě zajímavější, dnes je pravoslavný Štědrý den, zítra pravoslavné Vánoce, anglosaský gang to všechno udělal naschvál, aby Djokovič nemohl slavit Vánoce s rodinou.


[quote="pid:51334, uid:747"]Covidovu politickou mafii,bude to pro tu politickou garnituru velmi špatné, ani si to všechno neuvědomují.[/quote]Co je ještě zajímavější, dnes je pravoslavný Štědrý den, zítra pravoslavné Vánoce, anglosaský gang to všechno udělal naschvál, aby Djokovič nemohl slavit Vánoce s rodinou.

Protože poslední, co anglosaský gang chce, je nastolení SOCIÁLNĚ SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI.


Protože poslední, co anglosaský gang chce, je nastolení SOCIÁLNĚ SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI.

Ale jak říkám, Milane - jdeš do sebe, chce to vydržet .. a možná se také zbavit té debilní přezdívky a těch melancholických keců okolo. To sloužilo cílům toho "Milana" před tím.
Đjkovica znám osobně, je to především dobrý člověk a v Chorvatsku slaví Vánoce bez problémů všechna pravoslavné víry .Jako všude na světě jsou zmetky, tak i v Chorvatsku jsou, ale je tam spousta dobrých lidí. Dnes jsem četl v chorvatských médiích, že téměř 90 % Chorvatů podporuje Djokoviče i širší Balkán, takže člověk zůstává človekem , ať se stalo cokoli. Občas, provokativními komentáři, chci upozornit na to, co se děje v zákulisí o informacích, které mám. Tyto informace o Kazachstánu, měl jsem informace, že se to připravovalo, když jsem psal, že se připravuje Putinův konec.


[quote="pid:51351, uid:292"]Ale jak říkám, Milane - jdeš do sebe, chce to vydržet .. a možná se také zbavit té debilní přezdívky a těch melancholických keců okolo. To sloužilo cílům toho "Milana" před tím.[/quote]Đjkovica znám osobně, je to především dobrý člověk a v Chorvatsku slaví Vánoce bez problémů všechna pravoslavné víry .Jako všude na světě jsou zmetky, tak i v Chorvatsku jsou, ale je tam spousta dobrých lidí. Dnes jsem četl v chorvatských médiích, že téměř 90 % Chorvatů podporuje Djokoviče i širší Balkán, takže člověk zůstává človekem , ať se stalo cokoli. Občas, provokativními komentáři, chci upozornit na to, co se děje v zákulisí o informacích, které mám. Tyto informace o Kazachstánu, měl jsem informace, že se to připravovalo, když jsem psal, že se připravuje Putinův konec.

Djokovič a spol. dostali diplomatický pas


Tenista Novak Djokovič, jeho kolegové z týmu vítězů Davisova poháru i další hráčky jako Jelena Jankovičová a Ana Ivanovičová jsou od středy majiteli diplomatických pasů.


Doklad, který hráče opravňuje například cestovat na turnaje bez nutnosti pořizovat si víza, předal nejlepším srbským tenistům ministr zahraničí Vuk Jeremič v Bělehradu u příležitosti zahájení antukového turnaje ATP Serbia Open.


"Jsem rád, že můžeme podpořit lidi, kteří přispívají k popularitě a zlepšení pověsti naší země ve světě," konstatoval ministr.


"Velmi nám to usnadní cestování, přinejmenším na letištích nás lépe rozpoznají," řekl druhý hráč světového žebříčku Djokovič.


Spolu s ním zapózovali fotografům s diplomatickým pasem v ruce i Nenad Zimonjič, Janko Tipsarevič a Viktor Troicki, kteří v prosinci vytvořili úspěšný tým a vyhráli poprvé v historii daviscupovou trofej po finálovém vítězství nad Francií.
Zdroj: https://www.denik.cz/tenis/djokovic-a-spol-dostali-diplomaticky-pas20110425.html


Djokovič a spol. dostali diplomatický pas Tenista Novak Djokovič, jeho kolegové z týmu vítězů Davisova poháru i další hráčky jako Jelena Jankovičová a Ana Ivanovičová jsou od středy majiteli diplomatických pasů. Doklad, který hráče opravňuje například cestovat na turnaje bez nutnosti pořizovat si víza, předal nejlepším srbským tenistům ministr zahraničí Vuk Jeremič v Bělehradu u příležitosti zahájení antukového turnaje ATP Serbia Open. "Jsem rád, že můžeme podpořit lidi, kteří přispívají k popularitě a zlepšení pověsti naší země ve světě," konstatoval ministr. "Velmi nám to usnadní cestování, přinejmenším na letištích nás lépe rozpoznají," řekl druhý hráč světového žebříčku Djokovič. Spolu s ním zapózovali fotografům s diplomatickým pasem v ruce i Nenad Zimonjič, Janko Tipsarevič a Viktor Troicki, kteří v prosinci vytvořili úspěšný tým a vyhráli poprvé v historii daviscupovou trofej po finálovém vítězství nad Francií. Zdroj: https://www.denik.cz/tenis/djokovic-a-spol-dostali-diplomaticky-pas20110425.html

Tak nějak se nám turnaje z Australia Open stalo Australia Closed ...


Tak nějak se nám turnaje z Australia Open stalo Australia Closed ...

Téma Novak Djokovič se diskutuje už 2 dny v rámci tématu
Správy z Austrálie


Téma Novak Djokovič se diskutuje už 2 dny v rámci tématu **Správy z Austrálie**

Z Australie Open se stal Australia Mengele Lager Open nebo-li Australie Democracy Closed


Z Australie Open se stal Australia Mengele Lager Open nebo-li Australie Democracy Closed

a tomuto nerozumiem, ako mohol diplomaticky pas od stredy? a ak ho ma, co to znamena pre Australiu?


a tomuto nerozumiem, ako mohol diplomaticky pas od stredy? a ak ho ma, co to znamena pre Australiu?

ako mohol diplomaticky pas

Nekde jsem zaslechla, uz je to dele, ze i nekteri umelci maji diplomaticke pasy, tak proc by je nemohli mit sportovci.
Pokud ho ma, je chraneny, takze by mohli mit Australane po zizalkach.


[quote="pid:51694, uid:187"]ako mohol diplomaticky pas[/quote] Nekde jsem zaslechla, uz je to dele, ze i nekteri umelci maji diplomaticke pasy, tak proc by je nemohli mit sportovci. Pokud ho ma, je chraneny, takze by mohli mit Australane po zizalkach.

Djokovic má diplomatický pas od r. 2011, což znamená, že má imunitu před trestní, správní i civilní jurisdikcí ve státě přijímajícím. Povolení hrát na turnaji je jedna věc, ale rozhodně neměli právo ho zadržet, vše se mělo řešit oznámením na příslušný zastupitelský úřad. Je to zjevné porušení mezinárodního práva a Austrálie bude ještě mít co vysvětlovat.


Djokovic má diplomatický pas od r. 2011, což znamená, že má imunitu před trestní, správní i civilní jurisdikcí ve státě přijímajícím. Povolení hrát na turnaji je jedna věc, ale rozhodně neměli právo ho zadržet, vše se mělo řešit oznámením na příslušný zastupitelský úřad. Je to zjevné porušení mezinárodního práva a Austrálie bude ještě mít co vysvětlovat.
Upravené 8. 1. 2022 o 17:28

Prečo ste zaočkovaný? Zlatan vytmavil novinárovi názor na Djokoviča


So srbskou hviezdou sa veľmi dobre poznajú. Spolu s Muhammadom Alim ju zaradil medzi osobnosti, s ktorými by rád išiel na večeru.
Zlatan Ibrahimovič je ďalšou športovou postavou, ktorá sa zapojila do diskusie o vyhostení Novaka Djokoviča z Austrálie.
Po ostro sledovanej ságe sa hviezdny švédsky futbalista priklonil na stranu srbskej tenisovej jednotky.
Djokovič nemôže obhajovať titul na prebiehajúcom úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open, pretože sa nechce dať zaočkovať a tamojší minister pre imigráciu mu pred štartom podujatia odobral víza.
Podľa sudcov, ktorí rozhodli o deportácii, sú Djokovičove protivakcinačné názory hrozbou pre austrálsku verejnosť.
Ibrahimovič ho často podporuje na turnajoch. Okrem povzbudzovania na tribúne sa stretli aj na kurte.
Ibrahimovič v rozhovore pre Journal du Dimanche uviedol, že by nikto nemal byť nútený dať sa zaočkovať proti koronavírusu na to, aby mohol pokračovať vo svojom povolaní.
Na otázku, či by sa mal dať Djokovič zaočkovať, reagoval 39-ročný hráč AC Miláno protiotázkou: „Najskôr by som položil otázku ja vám: Prečo ste zaočkovaný?“
Novinár odpovedal, aby chránil seba i ostatných.
"Dobre, takže ste to urobili pre svoje zdravie? Ale očkovanie nie je na to, aby ste mohli hrať na tenisovom turnaji. Každý, kto si dá vakcínu, to robí preto, že v ňu verí.
Verí, že je účinná proti tejto chorobe. Názor všetkých treba rešpektovať. Ľudí by do očkovania nemali nútiť len preto, aby chodili do práce," pokračoval Ibrahimovič, ktorý má za sebou tretiu dávku.
„Dal som sa zaočkovať, pretože si myslím, že ma to chráni. Nie preto, aby som mohol hrať futbal. To sú dve rozličné situácie,“ uzavrel útočník, ktorý si v nedeľnom v remízovom zápase milánskeho tímu s Juventusom (0:0) zranil achilovku.
V 28. minúte ho vystriedal Olivier Giroud, no derby proti Interu (6. februára) by mal stihnúť.


https://sport.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/614448-preco-ste-zaockovany-zlatan-novinarovi-vytmavil-nazor-na-djokovica/


**Prečo ste zaočkovaný? Zlatan vytmavil novinárovi názor na Djokoviča** So srbskou hviezdou sa veľmi dobre poznajú. Spolu s Muhammadom Alim ju zaradil medzi osobnosti, s ktorými by rád išiel na večeru. Zlatan Ibrahimovič je ďalšou športovou postavou, ktorá sa zapojila do diskusie o vyhostení Novaka Djokoviča z Austrálie. **Po ostro sledovanej ságe sa hviezdny švédsky futbalista priklonil na stranu srbskej tenisovej jednotky.** Djokovič nemôže obhajovať titul na prebiehajúcom úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open, pretože sa nechce dať zaočkovať a tamojší minister pre imigráciu mu pred štartom podujatia odobral víza. Podľa sudcov, ktorí rozhodli o deportácii, sú Djokovičove protivakcinačné názory hrozbou pre austrálsku verejnosť. Ibrahimovič ho často podporuje na turnajoch. Okrem povzbudzovania na tribúne sa stretli aj na kurte. Ibrahimovič v rozhovore pre Journal du Dimanche uviedol, že by **nikto nemal byť nútený dať sa zaočkovať proti koronavírusu na to, aby mohol pokračovať vo svojom povolaní.** Na otázku, či by sa mal dať Djokovič zaočkovať, reagoval _39-ročný hráč AC Miláno protiotázkou: „Najskôr by som položil otázku ja vám: Prečo ste zaočkovaný?“_ _Novinár odpovedal, aby chránil seba i ostatných._ "Dobre, takže ste to urobili pre svoje zdravie? Ale očkovanie nie je na to, aby ste mohli hrať na tenisovom turnaji. _Každý, kto si dá vakcínu, to robí preto, že v ňu verí._ Verí, že je účinná proti tejto chorobe. **Názor všetkých treba rešpektovať.** Ľudí by do očkovania nemali nútiť len preto, aby chodili do práce," pokračoval Ibrahimovič, ktorý má za sebou tretiu dávku. **„Dal som sa zaočkovať, pretože si myslím, že ma to chráni. Nie preto, aby som mohol hrať futbal. To sú dve rozličné situácie,“ uzavrel útočník**, ktorý si v nedeľnom v remízovom zápase milánskeho tímu s Juventusom (0:0) zranil achilovku. V 28. minúte ho vystriedal Olivier Giroud, no derby proti Interu (6. februára) by mal stihnúť. https://sport.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/614448-preco-ste-zaockovany-zlatan-novinarovi-vytmavil-nazor-na-djokovica/
1.92k
11
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept