Zahraničná politika
Odpis vírusovej a očkovacej agendy a jej prejavy 2

Omikron už nenaháňa strach. Stropkov či Svidník majú vrchol za sebou


Páči sa mi hlavne tento odstavec ("odborníci" zrazu po 2 rokoch zistili, že človek môže mať aj celkom schopnú imunitu):


„Veľa ľudí už imunitu má, veľa ľudí je poučených, veľa z nás si bude dávať pozor. Vírus z filozofického hľadiska nemôže nad nami zvíťaziť. Ľudský genóm je oveľa komplikovanejší a je naučený, aby sa tomu bránil,“ pripomína virológ Jaromír Pastorek, bývalý predseda Slovenskej akadémie vied.


Prízvukuje, že „vírusy mutujú ako divé“. „Človek má reparačný systém, ktorý hlási, že sa niečo stalo a musí sa to opraviť. Vírusy to nemajú a nakoniec sa samy pohltia,“ ozrejmil.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/615991-omikron-uz-nenahana-strach-stropkov-ci-svidnik-maju-vrchol-za-sebou/


**Omikron už nenaháňa strach. Stropkov či Svidník majú vrchol za sebou** Páči sa mi hlavne tento odstavec ("odborníci" zrazu po 2 rokoch zistili, že človek môže mať aj celkom schopnú imunitu): „Veľa ľudí už imunitu má, veľa ľudí je poučených, veľa z nás si bude dávať pozor. Vírus z filozofického hľadiska nemôže nad nami zvíťaziť. Ľudský genóm je oveľa komplikovanejší a je naučený, aby sa tomu bránil,“ pripomína virológ Jaromír Pastorek, bývalý predseda Slovenskej akadémie vied. Prízvukuje, že „vírusy mutujú ako divé“. „Človek má reparačný systém, ktorý hlási, že sa niečo stalo a musí sa to opraviť. Vírusy to nemajú a nakoniec sa samy pohltia,“ ozrejmil. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/615991-omikron-uz-nenahana-strach-stropkov-ci-svidnik-maju-vrchol-za-sebou/
Upravené 8. 2. 2022 o 13:04

vsak sa svojho casu spekulovalo, ze v kode mRNA je cast obdobna ako HIV....dokonca vlani boli z jari clanky o Australii, kde testovanie vakcin viedlo k pozitivite na HIV....aj ked vtedy tvrdili, ze len docasne
čítal som o tom článok. V tomto článku tvrdili, že túto zložku zachytili v prvých generáciách vírusu - v Číne a v Austrálii. Úlohou zložky HIV bolo vypnúť imunitu a uľahčiť vírusu dostať sa do organizmu. Tá zložka nebola trvalá a mala len jednu jedinú úlohu - vypnúť imunitu. Ak skončila účinnosť tejto zložky, imunita sa zase naštartovala a hneď nastala mohutná reakcia voči vírusu, ktorá organizmus zabila. To bolo na začiatku.
Potom keď vedci študovali tieto "vakcíny" zistili veľmi zásadnú a hlavne nebezpečnú vec. Jednalo sa o to, že tieto "vakcíny" doslova začali riadiť imunitnú odpoveď organizmu na covid. Nebol to organizmus, ale "vakcíny" kto riadil imunitnú reakciu na covid. A ruka v ruke s tým išla aj likvidácia prirodzenej imunity doslova na bunkovej úrovni. Prvý prúser s imunitou nastal pri delte, ale to sa im podarilo "zažehnať" 3 dávkou, ktorá prirodzenú imunitu doslova dorazí. Vedci pred týmto varovali skoro rok. Pre niekoho je to prekvapenie a šok, pre mňa nie. Len ma prekvapilo, že čo si zase vymysleli.
V Nizozemsku objevili nový superkmen HIV


Vědci v Nizozemsku odhalili nový supermutantní kmen viru HIV. Má název VB a způsobuje, že infikovaní jedinci onemocní chorobou AIDS dvakrát rychleji než s dosud známými variantami viru, píše server deníku Daily Mail. Odborníci současně uklidňují, že po zahájení léčby pacienti nakažení touto variantou mají podobnou obnovu imunitního systému a míru přežití jako ti, kteří jsou nakažení jinými kmeny HIV. Důležité je ale včasné odhalení nákazy a rychlé nasazení léčby.

Zdá sa, že aspoň nateraz našli vyníka. Ale dlho im to nevydrží.


[quote="pid:56543, uid:187"]vsak sa svojho casu spekulovalo, ze v kode mRNA je cast obdobna ako HIV....dokonca vlani boli z jari clanky o Australii, kde testovanie vakcin viedlo k pozitivite na HIV....aj ked vtedy tvrdili, ze len docasne[/quote]čítal som o tom článok. V tomto článku tvrdili, že túto zložku zachytili v prvých generáciách vírusu - v Číne a v Austrálii. Úlohou zložky HIV bolo vypnúť imunitu a uľahčiť vírusu dostať sa do organizmu. Tá zložka nebola trvalá a mala len jednu jedinú úlohu - vypnúť imunitu. Ak skončila účinnosť tejto zložky, imunita sa zase naštartovala a hneď nastala mohutná reakcia voči vírusu, ktorá organizmus zabila. To bolo na začiatku. Potom keď vedci študovali tieto "vakcíny" zistili veľmi zásadnú a hlavne nebezpečnú vec. Jednalo sa o to, že tieto "vakcíny" doslova začali riadiť imunitnú odpoveď organizmu na covid. Nebol to organizmus, ale "vakcíny" kto riadil imunitnú reakciu na covid. A ruka v ruke s tým išla aj likvidácia prirodzenej imunity doslova na bunkovej úrovni. Prvý prúser s imunitou nastal pri delte, ale to sa im podarilo "zažehnať" 3 dávkou, ktorá prirodzenú imunitu doslova dorazí. Vedci pred týmto varovali skoro rok. Pre niekoho je to prekvapenie a šok, pre mňa nie. Len ma prekvapilo, že čo si zase vymysleli. [quote="pid:56464, uid:473"]V Nizozemsku objevili nový superkmen HIV Vědci v Nizozemsku odhalili nový supermutantní kmen viru HIV. Má název VB a způsobuje, že infikovaní jedinci onemocní chorobou AIDS dvakrát rychleji než s dosud známými variantami viru, píše server deníku Daily Mail. Odborníci současně uklidňují, že po zahájení léčby pacienti nakažení touto variantou mají podobnou obnovu imunitního systému a míru přežití jako ti, kteří jsou nakažení jinými kmeny HIV. Důležité je ale včasné odhalení nákazy a rychlé nasazení léčby.[/quote] Zdá sa, že aspoň nateraz našli vyníka. Ale dlho im to nevydrží.
Upravené 7. 2. 2022 o 23:58

Zdá sa, že aspoň teraz našli vyníka. Ale dlho im to nevydrží.

AIDS nebo aids (z anglického Acquired Immune Deficiency Syndrome nebo též Acquired Immunodeficiency Syndrome, česky syndrom získaného selhání imunity, francouzsky Syndrome d'immunodéficience acquise, SIDA) je soubor příznaků a infekcí, který je následkem poškození imunitního systému člověka virem HIV.


Kruh se geniálně uzavřel. Experimentálními jedy zlikvidujeme přirozenou imunitu a jako původce selhávání organismů v důsledku zdevastované imunity označíme stále a stále zákeřnější mutace viru HIV... A pokud to beztak přežijí, tak je dorazíme vakcínami proti HIV. No nekupte to !


[quote="pid:56602, uid:528"]Zdá sa, že aspoň teraz našli vyníka. Ale dlho im to nevydrží.[/quote] AIDS nebo aids (z anglického Acquired Immune Deficiency Syndrome nebo též Acquired Immunodeficiency Syndrome, česky syndrom získaného selhání imunity, francouzsky Syndrome d'immunodéficience acquise, SIDA) je soubor příznaků a infekcí, který je následkem poškození imunitního systému člověka virem HIV. Kruh se geniálně uzavřel. Experimentálními jedy zlikvidujeme přirozenou imunitu a jako původce selhávání organismů v důsledku zdevastované imunity označíme stále a stále zákeřnější mutace viru HIV... A pokud to beztak přežijí, tak je dorazíme vakcínami proti HIV. No nekupte to !
Upravené 7. 2. 2022 o 23:40

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-reiner-fullmich-pocetno-izlaganje-velike-porote-na-hrvatskom-jeziku/
https://grand-jury.net/?fbclid=IwAR1bhgprjHYvmWnRFS4-T4XYZQWxvfVLCFBdEz1CsPyciiaADuF6jD-eyTg
https://www.facebook.com/ajanovic.mirnes


Mirnes Ajanović byl první v Evropě, který svrhl všechna opatření související s projektem Corona v Bonsa Herzegovina. Nyní je pozván, aby se zúčastnil tohoto mezinárodního tribunálu, který bude vyšetřovat všechny, kdo projekt Covid realizovali, a neuniknou ani pan Babiš a Zeman.


https://dokumentarac.hr/covid-19/video-reiner-fullmich-pocetno-izlaganje-velike-porote-na-hrvatskom-jeziku/ https://grand-jury.net/?fbclid=IwAR1bhgprjHYvmWnRFS4-T4XYZQWxvfVLCFBdEz1CsPyciiaADuF6jD-eyTg https://www.facebook.com/ajanovic.mirnes Mirnes Ajanović byl první v Evropě, který svrhl všechna opatření související s projektem Corona v Bonsa Herzegovina. Nyní je pozván, aby se zúčastnil tohoto mezinárodního tribunálu, který bude vyšetřovat všechny, kdo projekt Covid realizovali, a neuniknou ani pan Babiš a Zeman.
Upravené 8. 2. 2022 o 13:03

Mirnes Ajanović byl první v Evropě, který svrhl všechna opatření související s projektem Corona v Bonsa Herzegovina.


Patrně mu to vnitropolitická situace v Bosně a Hercegovině dovolila realizovat. Právní systém tam zřejmě není děvkou (nebo alespoň relativně slušnou) nejstarší světové mafie.


[quote="pid:56629, uid:747"]Mirnes Ajanović byl první v Evropě, který svrhl všechna opatření související s projektem Corona v Bonsa Herzegovina.[/quote] Patrně mu to vnitropolitická situace v Bosně a Hercegovině dovolila realizovat. Právní systém tam zřejmě není děvkou (nebo alespoň relativně slušnou) nejstarší světové mafie.

„VAKCÍNY JSOU ÚČINNÉ JEDINĚ V PŘÍPADĚ, ŽE CHCETE ZABÍJET LIDI“ (VIDEO 9 min, CZ Titl) - říká právník Thomas Renz v rozhovoru pro One America News a zveřejňuje další údaje o poškozeních a úmrtní po vakcinaci z Databáze Ministerstva obrany USA pro monitorování zdravotního stavu armády Spojených států (DMED).
https://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/one-america-news-vakciny-jsou-ucinne-jedine-v-pripade-ze-chcete-zabijet-lidi-video-9-min-cz-titl.html


„VAKCÍNY JSOU ÚČINNÉ JEDINĚ V PŘÍPADĚ, ŽE CHCETE ZABÍJET LIDI“ (VIDEO 9 min, CZ Titl) - říká právník Thomas Renz v rozhovoru pro One America News a zveřejňuje další údaje o poškozeních a úmrtní po vakcinaci z Databáze Ministerstva obrany USA pro monitorování zdravotního stavu armády Spojených států (DMED). https://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/one-america-news-vakciny-jsou-ucinne-jedine-v-pripade-ze-chcete-zabijet-lidi-video-9-min-cz-titl.html

právník Thomas Renz



len doplním, video so spomínaným právnikom, dá sa nastaviť automatický preklad
https://www.youtube.com/watch?v=jtlWCux2dJg


a doplním ešte jedno zaujímavé video súvisiace s témou:
Studie vědců Johns Hopkins university: Neočkovaní mají dobrý důvod, aby se neočkovali
https://rumble.com/vu6t2b-studie-vdc-johns-hopkins-university-neokovan-maj-dobr-dvod-aby-se-neokovali.html


> právník Thomas Renz len doplním, video so spomínaným právnikom, dá sa nastaviť automatický preklad https://www.youtube.com/watch?v=jtlWCux2dJg a doplním ešte jedno zaujímavé video súvisiace s témou: **Studie vědců Johns Hopkins university: Neočkovaní mají dobrý důvod, aby se neočkovali** https://rumble.com/vu6t2b-studie-vdc-johns-hopkins-university-neokovan-maj-dobr-dvod-aby-se-neokovali.html
Upravené 8. 2. 2022 o 11:25

kurnik, kedy to prenikne do MSM a prestane to byt len temou alternativy? takto mi to pripada len ako docasna ulava a na jesen/zimu dalsi krok dopredu


kurnik, kedy to prenikne do MSM a prestane to byt len temou alternativy? takto mi to pripada len ako docasna ulava a na jesen/zimu dalsi krok dopredu
Upravené 8. 2. 2022 o 11:18

Zajimavy clanek z roku 2012:
Vakcinační teorie se drolí v základech – výzkum odhaluje, že pro boj s viry nejsou protilátky nutné
https://www.czechfreepress.cz/zdravi/vakcinacni-teorie-se-droli-v-zakladech-vyzkum-odhaluje-ze-pro-boj-s-viry-nejsou-protilatky-nutne.html


Zajimavy clanek z roku 2012: **Vakcinační teorie se drolí v základech – výzkum odhaluje, že pro boj s viry nejsou protilátky nutné** https://www.czechfreepress.cz/zdravi/vakcinacni-teorie-se-droli-v-zakladech-vyzkum-odhaluje-ze-pro-boj-s-viry-nejsou-protilatky-nutne.html

Je potřeba také provést konečné zúčtování . Kdo se provinil protistátní činností , kdy byla porušovaná ústava a stále platné zákony , kdo toto veřejně podporoval , kdo se obohatil na akci covid , kdo vytvářel a podporoval-podporuje fašismus a apartheid .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zabijacka-hovadina-Tecka-Dusno-Tvrde-se-uctuje-692095
Jen připomínám , ministři-panáčci se střídali jako na orloji . Ale covid agendu na min. smrti protlačovala a stále protlačuje šedá eminence .
https://www.mzcr.cz/prof-mudr-martina-vasakova-ph-d/
Je nezbytně nutné říznout dostatečně hluboko a vymačkat tento hnis z naší společnosti .


Je potřeba také provést konečné zúčtování . Kdo se provinil protistátní činností , kdy byla porušovaná ústava a stále platné zákony , kdo toto veřejně podporoval , kdo se obohatil na akci covid , kdo vytvářel a podporoval-podporuje fašismus a apartheid . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zabijacka-hovadina-Tecka-Dusno-Tvrde-se-uctuje-692095 Jen připomínám , ministři-panáčci se střídali jako na orloji . Ale covid agendu na min. smrti protlačovala a stále protlačuje šedá eminence . https://www.mzcr.cz/prof-mudr-martina-vasakova-ph-d/ Je nezbytně nutné říznout dostatečně hluboko a vymačkat tento hnis z naší společnosti .

Je nezbytně nutné říznout dostatečně hluboko

To bychom museli začít minimálně koncem husitského hnutí. Ta ženská je jen nešťastnice, kterou díky nastavení její psychiky okolnosti zanesly do role budoucího obětního beránka. Třeba tak, jako před třiceti lety Jakeše a Štěpána. Tím nechci říci, že by se neměla zodpovídat, určitě ano, ale je potřeba jít k podstatě a ukázat na VŠECHNY souvislosti, aby to nedopadlo "jako obvykle".


[quote="pid:56663, uid:185"]Je nezbytně nutné říznout dostatečně hluboko[/quote] To bychom museli začít minimálně koncem husitského hnutí. Ta ženská je jen nešťastnice, kterou díky nastavení její psychiky okolnosti zanesly do role budoucího obětního beránka. Třeba tak, jako před třiceti lety Jakeše a Štěpána. Tím nechci říci, že by se neměla zodpovídat, určitě ano, ale je potřeba jít k podstatě a ukázat na VŠECHNY souvislosti, aby to nedopadlo "jako obvykle".

Freiburg - "Lekari povstavaji" a ukazuji oblicej - "Odpor stale narusta"
Ockovani nic neprinasi a je nebezpecne, rika lekar.
https://www.youtube.com/watch?v=mG6cCICC3is


**Freiburg - "Lekari povstavaji" a ukazuji oblicej - "Odpor stale narusta"** Ockovani nic neprinasi a je nebezpecne, rika lekar. https://www.youtube.com/watch?v=mG6cCICC3is

Patrně mu to vnitropolitická situace v Bosně a Hercegovině dovolila realizovat. Právní systém tam zřejmě není děvkou (nebo alespoň relativně slušnou) nejstarší světové mafie.
A systém za Babiše v ČR byl systém v pořádku, kde chtěl Babiš provést povinné očkování. Bude Babiš za to a spoustu dalších věcí na tvrdo do vězení. Nikdo nemá většího mafiána jako je Babiš,


[quote="pid:56637, uid:826"]Patrně mu to vnitropolitická situace v Bosně a Hercegovině dovolila realizovat. Právní systém tam zřejmě není děvkou (nebo alespoň relativně slušnou) nejstarší světové mafie.[/quote]A systém za Babiše v ČR byl systém v pořádku, kde chtěl Babiš provést povinné očkování. Bude Babiš za to a spoustu dalších věcí na tvrdo do vězení. Nikdo nemá většího mafiána jako je Babiš,

A systém za Babiše v ČR byl systém v pořádku

Kdyby za Babiše. Tady není systém v pořádku přinejmenším od bitvy u Lipan.


Nikdo nemá většího mafiána jako je Babiš,

Ten už přišel jenom paběrkovat, tady to rozkradly a zdevastovaly jiné klany.


[quote="pid:56680, uid:747"]A systém za Babiše v ČR byl systém v pořádku[/quote] Kdyby za Babiše. Tady není systém v pořádku přinejmenším od bitvy u Lipan. [quote="pid:56680, uid:747"]Nikdo nemá většího mafiána jako je Babiš,[/quote] Ten už přišel jenom paběrkovat, tady to rozkradly a zdevastovaly jiné klany.

Ta ženská je jen nešťastnice, kterou díky nastavení její psychiky okolnosti zanesly do role budoucího obětního beránka.

Já se obávám, že do role ukázkového obětního beránka je celou dobu připravovaný Kubek. Proto ho neustále cpali do televize s tím jeho respirátorem na hubě, aby tam žvanil, ale reálně si nemyslím, že by měl na něco až tak velký vliv. Kdežto paní Vašáková ano, ale bude bohužel asi včas uklizena, narozdíl od Kubka, který bude předhozený davu k roztrhání, až to všechno praskne.


[quote="pid:56665, uid:826"]Ta ženská je jen nešťastnice, kterou díky nastavení její psychiky okolnosti zanesly do role budoucího obětního beránka.[/quote] Já se obávám, že do role ukázkového obětního beránka je celou dobu připravovaný Kubek. Proto ho neustále cpali do televize s tím jeho respirátorem na hubě, aby tam žvanil, ale reálně si nemyslím, že by měl na něco až tak velký vliv. Kdežto paní Vašáková ano, ale bude bohužel asi včas uklizena, narozdíl od Kubka, který bude předhozený davu k roztrhání, až to všechno praskne.

Vakcinační teorie se drolí v základech – výzkum odhaluje, že pro boj s viry nejsou protilátky nutné
Sa mi páčilo vysvetlenie o vírusoch : Čo je to vírus? Azda to je zabijak? Máme si teraz všade umývať ruky a chodiť v skafandroch, lebo tu môže byť kovid, tu žĺtačka, tu neviem aká iná pliaga? No asi nie. To Stvoriteľ by pre nás nestvoril svet, kde nás chce všetko zabiť. Fígeľ musí byť inde. A on aj je. Každý deň sa človek stretáva s miliardami bakérií, vírusov a chorí nie je. Avšak občas chorý je. Dôvody sú dve.


  1. Dôvod fyzický - prechladnutie, nesprávna strava .... vtedy sa trochu imunita oslabí a telo samo vytvorí prostredie vhodné na reprodukciu vírusov a baktérií a to za účelom odstránenia všetkých toxínov nahromadených v tele. Človeku začne tiecť z nosa, kašle, z každého otvoru na tele mu tokami prúdia toxíny vonku z tela. Je to očista tela. Telu vtedz treba s očistou pomôcť, piť vedro čaju, nejesť mäso, ktoré nám ani vtedy nechutí. Ani jesť nechutí, pretože telo naštartovalo proces očisty a nemá záujem o ďalší hnoj, ktorý by sme chceli do neho nadžgať. Takže nie vírus spôsobuje chorobu ale samotné telo vyvolá očistý proces za pomoci vírusu, baktérie.
  2. Dôvod duševný - stres, porušenie etických zákonov, nenávisť a podobné zlé charakterové črty. Tu je to o dosť komplikovanejšie, pretože toto telo ubíja pomaly ale isto. Človek nadobúda chronické choroby a kým nezmní svoj pohľad na svet, tak dovtedy bude duch trestať telo. Tu rakovina, tu problémy so štítnou žľazou .... a pod. Je zbytočné hľadať riešenie týchto problmémov na úrovni materiálnej.

[quote="pid:56654, uid:68"]Vakcinační teorie se drolí v základech – výzkum odhaluje, že pro boj s viry nejsou protilátky nutné[/quote]Sa mi páčilo vysvetlenie o vírusoch : Čo je to vírus? Azda to je zabijak? Máme si teraz všade umývať ruky a chodiť v skafandroch, lebo tu môže byť kovid, tu žĺtačka, tu neviem aká iná pliaga? No asi nie. To Stvoriteľ by pre nás nestvoril svet, kde nás chce všetko zabiť. Fígeľ musí byť inde. A on aj je. Každý deň sa človek stretáva s miliardami bakérií, vírusov a chorí nie je. Avšak občas chorý je. Dôvody sú dve. 1. Dôvod fyzický - prechladnutie, nesprávna strava .... vtedy sa trochu imunita oslabí a telo samo vytvorí prostredie vhodné na reprodukciu vírusov a baktérií a to za účelom odstránenia všetkých toxínov nahromadených v tele. Človeku začne tiecť z nosa, kašle, z každého otvoru na tele mu tokami prúdia toxíny vonku z tela. Je to očista tela. Telu vtedz treba s očistou pomôcť, piť vedro čaju, nejesť mäso, ktoré nám ani vtedy nechutí. Ani jesť nechutí, pretože telo naštartovalo proces očisty a nemá záujem o ďalší hnoj, ktorý by sme chceli do neho nadžgať. Takže nie vírus spôsobuje chorobu ale samotné telo vyvolá očistý proces za pomoci vírusu, baktérie. 2. Dôvod duševný - stres, porušenie etických zákonov, nenávisť a podobné zlé charakterové črty. Tu je to o dosť komplikovanejšie, pretože toto telo ubíja pomaly ale isto. Človek nadobúda chronické choroby a kým nezmní svoj pohľad na svet, tak dovtedy bude duch trestať telo. Tu rakovina, tu problémy so štítnou žľazou .... a pod. Je zbytočné hľadať riešenie týchto problmémov na úrovni materiálnej.

Horúca správa: Očkovanie na koronavírus sa končí, Slovensko zatvára veľkokapacitné centrá!
Záujem o očkovanie covid mimoriadne klesol, na Slovensku fakticky končí. Postupne sa zatvárajú aj veľkokapacitné centrá.
Slováci už očakávajú koniec pandémie a omikron je miernejší. To sú najviac pravdepodobné dôvody, prečo sa na Slovensku očkovanie na covid prakticky končí. Posledné týždne sa prišli zaočkovať takmer len tí, ktorí čakali na tretiu dávku. „Postupne budeme uvádzať do útlmu veľkokapacitné očkovacie centrá a očkovať sa bude prioritne prostredníctvom vakcinačných centier v nemocniciach,“ povedala hovorkyňa ministerstva Zuzana Eliášová.
Zaočkovať sa nedalo na zvyčajných miestach cez víkend na východe Slovenska. Dôležitá správa prišla aj z Bratislavy, tam sa totiž veľkokapacitné centrum na Národnom futbalovom štadióne zavrie koncom februára úplne. Ľudia oň úplne stratili záujem.


https://aktualizovane.sk/horuca-sprava-ockovanie-na-koronavirus-sa-konci-slovensko-zatvara-velkokapacitne-centra/


**Horúca správa: Očkovanie na koronavírus sa končí, Slovensko zatvára veľkokapacitné centrá!** **Záujem o očkovanie covid mimoriadne klesol, na Slovensku fakticky končí. Postupne sa zatvárajú aj veľkokapacitné centrá.** Slováci už očakávajú koniec pandémie a omikron je miernejší. To sú najviac pravdepodobné dôvody, prečo sa na Slovensku očkovanie na covid prakticky končí. Posledné týždne sa prišli zaočkovať takmer len tí, ktorí čakali na tretiu dávku. **„Postupne budeme uvádzať do útlmu veľkokapacitné očkovacie centrá a očkovať sa bude prioritne prostredníctvom vakcinačných centier v nemocniciach,“** povedala hovorkyňa ministerstva Zuzana Eliášová. Zaočkovať sa nedalo na zvyčajných miestach cez víkend na východe Slovenska. Dôležitá správa prišla aj z **Bratislavy**, tam sa totiž veľkokapacitné centrum **na Národnom futbalovom štadióne** zavrie koncom februára úplne. **Ľudia oň úplne stratili záujem.** https://aktualizovane.sk/horuca-sprava-ockovanie-na-koronavirus-sa-konci-slovensko-zatvara-velkokapacitne-centra/

Hygienicka epopej pokracuje: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-valkovi-lide-opet-otocili-hygienikum-po-59-hodinach-oznamili-skrty-187808



Účastníci zmíněného jednání pro Seznam Zprávy také řekli, že na něm rovněž zaznělo, že škrty by se mohly dotknout zhruba 130 lidí. Právě tolik míst navíc dostaly hygienické stanice za vlády premiéra Andreje Babiše během pandemie covid-19. Teď o ně mohou přijít.
Předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníková detaily schůzky potvrdila. Uvedla také, že podle návrhu rozpočtu, který mají odbory k dispozici, se má pro hygienu škrtnout 95 milionů korun.
„To bude znamenat snížení o 134 pracovníků, kteří na hygienách pracují,“ uvedla Žitníková. „Bylo jim sděleno, že se těch 95 milionů skutečně musí uspořit a že mají hledat zaměstnance, které propustí,“ doplnila Žitníková.
„Překvapilo nás to. Dva roky žijeme ve stresu, děláme soboty, neděle, přesčasy. Nepočítali jsme s tím, že nám přidají, ale že nám ještě seberou místa. Jsme opravdu frustrovaní,“ uvedla pracovnice ústecké krajské hygienické stanice Alena Wilhemlová, která je také místopředsedkyní místních krajských odborů.



Hygienicka epopej pokracuje: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-valkovi-lide-opet-otocili-hygienikum-po-59-hodinach-oznamili-skrty-187808 >Účastníci zmíněného jednání pro Seznam Zprávy také řekli, že na něm rovněž zaznělo, že škrty by se mohly dotknout zhruba 130 lidí. Právě tolik míst navíc dostaly hygienické stanice za vlády premiéra Andreje Babiše během pandemie covid-19. Teď o ně mohou přijít. Předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníková detaily schůzky potvrdila. Uvedla také, že podle návrhu rozpočtu, který mají odbory k dispozici, se má pro hygienu škrtnout 95 milionů korun. „To bude znamenat snížení o 134 pracovníků, kteří na hygienách pracují,“ uvedla Žitníková. „Bylo jim sděleno, že se těch 95 milionů skutečně musí uspořit a že mají hledat zaměstnance, které propustí,“ doplnila Žitníková. **„Překvapilo nás to. Dva roky žijeme ve stresu, děláme soboty, neděle, přesčasy. Nepočítali jsme s tím, že nám přidají, ale že nám ještě seberou místa. Jsme opravdu frustrovaní,“** uvedla pracovnice ústecké krajské hygienické stanice Alena Wilhemlová, která je také místopředsedkyní místních krajských odborů.

Moderator

Překvapilo nás to. Dva roky žijeme ve stresu, děláme soboty, neděle, přesčasy. Nepočítali jsme s tím, že nám přidají, ale že nám ještě seberou místa. Jsme opravdu frustrovaní,“
Mouřenín posloužil, mouřenín může jít.


[quote="pid:56730, uid:10"]Překvapilo nás to. Dva roky žijeme ve stresu, děláme soboty, neděle, přesčasy. Nepočítali jsme s tím, že nám přidají, ale že nám ještě seberou místa. Jsme opravdu frustrovaní,“[/quote]Mouřenín posloužil, mouřenín může jít.
Upravené 8. 2. 2022 o 18:00

Mouřenín posloužil, mouřenín může jít

Přesně, však o tom již dříve psal Boletus, že lékařský stav bude postupně začištěn, tedy redukován. A bude redukována taky prestiž lékařů. Kurátoři akce covid19 jim nechali nažrat kovidových peněz a k tomu pět minut slávy ve světle kamer a teď a budoucnu dostanou rány do vazu.


[quote="pid:56737, uid:312"]Mouřenín posloužil, mouřenín může jít[/quote] Přesně, však o tom již dříve psal Boletus, že lékařský stav bude postupně začištěn, tedy redukován. A bude redukována taky prestiž lékařů. Kurátoři akce covid19 jim nechali nažrat kovidových peněz a k tomu pět minut slávy ve světle kamer a teď a budoucnu dostanou rány do vazu.

Jarek

Přesně, však o tom již dříve psal Boletus, že lékařský stav bude postupně začištěn, tedy redukován. A bude redukována taky prestiž lékařů.
ked si to sem dal, tak som si povedal, ze este nezacala informacna priprava a teraz hla: https://www.respekt.cz/agenda/rysuji-se-prvni-vladni-skrty-lekari-a-sestry-hrozi-stavkou


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-jdeme-do-stavky-vzkazuji-valkovi-odbory-ministr-cast-skrtu-potvrdil-187827


https://echo24.cz/a/igRdi/diagnoza-covid-nemocnice-inkasovaly-na-priplatcich-miliardy-tento-byznys-ted-konci toto treba precitat


a novavax bude fail: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-misto-tisicu-jen-stovky-ocekavany-zajem-o-tradicni-vakcinu-se-nekona-187823


vizualizacia (aktualizacia):
6202d13e94b83


az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili).


[quote="pid:56742, uid:471"]Přesně, však o tom již dříve psal Boletus, že lékařský stav bude postupně začištěn, tedy redukován. A bude redukována taky prestiž lékařů.[/quote]ked si to sem dal, tak som si povedal, ze este nezacala informacna priprava a teraz hla: https://www.respekt.cz/agenda/rysuji-se-prvni-vladni-skrty-lekari-a-sestry-hrozi-stavkou https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-jdeme-do-stavky-vzkazuji-valkovi-odbory-ministr-cast-skrtu-potvrdil-187827 **https://echo24.cz/a/igRdi/diagnoza-covid-nemocnice-inkasovaly-na-priplatcich-miliardy-tento-byznys-ted-konci** toto treba precitat a novavax bude fail: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-misto-tisicu-jen-stovky-ocekavany-zajem-o-tradicni-vakcinu-se-nekona-187823 vizualizacia (aktualizacia): ![6202d13e94b83](serve/attachment&path=6202d13e94b83) az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili).

Moderator

Upravené 8. 2. 2022 o 21:37

Prelomový (na miestne pomery) článok v španielskych novinách včera. Doktor Joan-Ramón Laporte Roselló, veľavážený farmakológ (okrem iného bývalý predseda komisie pre základné liečivá WHO) pred vyšetrovacou komisiou španielskeho parlamentu. Vyberám zopár viet:


  • Takzvané vakcíny Pfizer a ModeRNA nie sú skutočnými očkovacími látkami. Sú to preparáty, založené na technológii, ktorá sa nikdy doposiaľ nevyužívala v liečbe. Masová vakcinácia je v ľudskej histórii bezprecedentný globálny experiment.
  • Nie, dámy a páni, klinické skúšky nepreukázali, že "vakcíny" zachraňujú životy.
  • hovorí o prenositeľnosti ochorenia očkovanými a falošnom pocite bezpečia, ďalej o srdcových problémoch a odpadávajúcich športovcoch
  • hovorí o "úspechoch" farmaceutického priemyslu: Spomedzi všetkých liečiv, schválených za posledných 20 rokov v USA a EU, boli menej ako 2% skutočnými medicínskymi inováciami, ďalej menej ako 10% skromnými vylepšeniami a ostatných 90% nie je nič iné, ako odpad, ktorý iba zvyšuje zmätok a ceny.
  • hovorí tiež o obrovskom konflikte záujmov medicínskych pracovníkov a predstaviteľov farma priemyslu

https://www.laiberia.es/joan-ramon-laporte-rosello-en-el-congreso-de-los-diputados-no-senorias-los-ensayos-clinicos-no-han-demostrado-que-las-vacunas-salven-vidas


Prelomový (na miestne pomery) článok v španielskych novinách včera. Doktor Joan-Ramón Laporte Roselló, veľavážený farmakológ (okrem iného bývalý predseda komisie pre základné liečivá WHO) pred vyšetrovacou komisiou španielskeho parlamentu. Vyberám zopár viet: - Takzvané vakcíny Pfizer a ModeRNA nie sú skutočnými očkovacími látkami. Sú to preparáty, založené na technológii, ktorá sa nikdy doposiaľ nevyužívala v liečbe. Masová vakcinácia je v ľudskej histórii bezprecedentný globálny experiment. - Nie, dámy a páni, klinické skúšky nepreukázali, že "vakcíny" zachraňujú životy. - hovorí o prenositeľnosti ochorenia očkovanými a falošnom pocite bezpečia, ďalej o srdcových problémoch a odpadávajúcich športovcoch - hovorí o "úspechoch" farmaceutického priemyslu: Spomedzi všetkých liečiv, schválených za posledných 20 rokov v USA a EU, boli menej ako 2% skutočnými medicínskymi inováciami, ďalej menej ako 10% skromnými vylepšeniami a ostatných 90% nie je nič iné, ako odpad, ktorý iba zvyšuje zmätok a ceny. - hovorí tiež o obrovskom konflikte záujmov medicínskych pracovníkov a predstaviteľov farma priemyslu https://www.laiberia.es/joan-ramon-laporte-rosello-en-el-congreso-de-los-diputados-no-senorias-los-ensayos-clinicos-no-han-demostrado-que-las-vacunas-salven-vidas

az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili).

Takhle to přesně funguje . Velká řada lidí dnes lekaře nenávidí a v žádném případě je nebude podporovat .
Rozděl a panuj .
Dříve platilo , pan farář , pan doktor , pan učitel . V tomto sledu byla projevována důvěra lidí , v představitele těchto institucí .
Dnes a samozřejmě už včera , má toto nahradit zdegenerovaná sebranka ze šoukomediantství .


[quote="pid:56776, uid:10"]az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili).[/quote] Takhle to přesně funguje . Velká řada lidí dnes lekaře nenávidí a v žádném případě je nebude podporovat . Rozděl a panuj . Dříve platilo , pan farář , pan doktor , pan učitel . V tomto sledu byla projevována důvěra lidí , v představitele těchto institucí . Dnes a samozřejmě už včera , má toto nahradit zdegenerovaná sebranka ze šoukomediantství .

az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili)

Všichni, kteří se ušpinili agendou COVID 19 počínaje obvodními lékaři a konče panem Kubkem táhnou za sebou hodně kompromitujících materiálů. Čili ti by moc protestovat neměli. V opačném případě na ně vytáhnou složky. A že jich bude více než dost. Každý kdo horoval pro jehlu by měl začít zpytovat svědomí. Zkrátka je možné, že slovo lékař se v budoucnu stane synonymem pro slovo masový vrah a možná sprosté slovo. Takže až zdravotníci začnou vystrkovat růžky a drápky, tak jim zamávají kompromátem před a oni dají pokoj a tento postup bude podle mého názoru aplikován a řízen globálně, tak jako COVID 19. Takže zdravotníci už nebudou moci vyhrožovat tím, že například odejdou do Německa, protože tam to bude obdobné. Bude to obdobné všude, kde proběhla výše zmíněná agenda. Umím si představit, že by je přijali v Rusku, ale tam se asi nepohrnou. Takže všechno zlé může být za jistých okolností i k něčemu dobré.


[quote="pid:56776, uid:10"]az zacnu strajkovat, predpokladam, ze na nich vytiahnu to, co tu posledne 2 roky robili (a nerobili)[/quote] Všichni, kteří se ušpinili agendou COVID 19 počínaje obvodními lékaři a konče panem Kubkem táhnou za sebou hodně kompromitujících materiálů. Čili ti by moc protestovat neměli. V opačném případě na ně vytáhnou složky. A že jich bude více než dost. Každý kdo horoval pro jehlu by měl začít zpytovat svědomí. Zkrátka je možné, že slovo lékař se v budoucnu stane synonymem pro slovo masový vrah a možná sprosté slovo. Takže až zdravotníci začnou vystrkovat růžky a drápky, tak jim zamávají kompromátem před a oni dají pokoj a tento postup bude podle mého názoru aplikován a řízen globálně, tak jako COVID 19. Takže zdravotníci už nebudou moci vyhrožovat tím, že například odejdou do Německa, protože tam to bude obdobné. Bude to obdobné všude, kde proběhla výše zmíněná agenda. Umím si představit, že by je přijali v Rusku, ale tam se asi nepohrnou. Takže všechno zlé může být za jistých okolností i k něčemu dobré.

Jarek

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-devadesat-tisic-i-sto-milionu-odskodne-za-ockovani-zadaji-uz-desitky-lidi-187802#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ziUGNcm42Re-202202090615&dop_id=187802&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest186_varianty_podcastu_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Devadesát tisíc i sto milionů. Odškodné za očkování žádají už desítky lidí


Žádosti o náhradu újmy popisují i další nepříjemné zdravotní komplikace. Například ochrnutí poloviny obličeje, ochrnutí celého těla nebo mozkovou příhodu, po které následoval pád a zlomení ramenního kloubu. Nebo třeba roztroušená skleróza, což je autoimunitní onemocnění a jeden z vedlejších příznaků, které ve svých statistikách eviduje Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL)


K začátku letošního února SÚKL zaznamenal celkem 11 729 nahlášených podezření na nežádoucí účinky po očkování proti covidu-19. Jedná se samozřejmě pouze o ty případy, které lékaři zaznamenali do systému. Celkový počet je zřejmě výrazně vyšší. Na druhou stranu nemusí všechny problémy souviset s očkováním. Prokázat tuto souvislost je často složité.


Nejčastější nežádoucí účinky spadají do kategorie ‚Celkové příznaky a reakce v místě aplikace.‘ Celkem je jich 7303, typicky je to bolest v místě vpichu, horečka, zimnice, slabost nebo třeba otok obličeje. Druhou nejpočetnější kategorií (3328 ) jsou neurologické potíže od bolesti hlavy nebo ztráty čichu až po vážné, ale mnohem vzácnější komplikace, jako je cévní mozková příhoda.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-devadesat-tisic-i-sto-milionu-odskodne-za-ockovani-zadaji-uz-desitky-lidi-187802#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ziUGNcm42Re-202202090615&dop_id=187802&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest186_varianty_podcastu_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz **Devadesát tisíc i sto milionů. Odškodné za očkování žádají už desítky lidí** Žádosti o náhradu újmy popisují i další nepříjemné zdravotní komplikace. Například ochrnutí poloviny obličeje, ochrnutí celého těla nebo mozkovou příhodu, po které následoval pád a zlomení ramenního kloubu. Nebo třeba roztroušená skleróza, což je autoimunitní onemocnění a jeden z vedlejších příznaků, které ve svých statistikách eviduje Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) K začátku letošního února SÚKL zaznamenal celkem 11 729 nahlášených podezření na nežádoucí účinky po očkování proti covidu-19. Jedná se samozřejmě pouze o ty případy, které lékaři zaznamenali do systému. Celkový počet je zřejmě výrazně vyšší. Na druhou stranu nemusí všechny problémy souviset s očkováním. Prokázat tuto souvislost je často složité. Nejčastější nežádoucí účinky spadají do kategorie ‚Celkové příznaky a reakce v místě aplikace.‘ Celkem je jich 7303, typicky je to bolest v místě vpichu, horečka, zimnice, slabost nebo třeba otok obličeje. Druhou nejpočetnější kategorií (3328 ) jsou neurologické potíže od bolesti hlavy nebo ztráty čichu až po vážné, ale mnohem vzácnější komplikace, jako je cévní mozková příhoda.

Co se týká těch nežádoucích účinků vakcín, byl to záměr, mělo to takhle fungovat, nebo to je z jejich pohledu skutečně problém a jeden z důvodů, proč to teď museli celé odpískat?
Myslím si, že původním cílem byla pravidelná povinná vakcinace a to konkrétně mRNA vakcínami. Jejich hlavní funkce měla být postupná pomalá modifikace genomu, přeměna člověka v dokonalého biorobota. Vedlejší účinky tam měly být minimální, teď myslím konkrétně třeba ty trombózy, problémy se srdcem apod. Ty vakcíny byly určitě vyvíjeny a testovány dávno před spuštěním Covid agendy, třeba taková Afrika a ty různé Gatesovi očkovací programy tam byla jeden z testovacích polygonů. Ale tím, že Covid agenda byla spuštěna předčasně, tak vývoj a testování těchto vakcín ještě zdaleka nebyl ukončen, nicméně byli donuceni to předčasně vypustit ven.
Co si o tom myslíte?


Co se týká těch nežádoucích účinků vakcín, byl to záměr, mělo to takhle fungovat, nebo to je z jejich pohledu skutečně problém a jeden z důvodů, proč to teď museli celé odpískat? Myslím si, že původním cílem byla pravidelná povinná vakcinace a to konkrétně mRNA vakcínami. Jejich hlavní funkce měla být postupná pomalá modifikace genomu, přeměna člověka v dokonalého biorobota. Vedlejší účinky tam měly být minimální, teď myslím konkrétně třeba ty trombózy, problémy se srdcem apod. Ty vakcíny byly určitě vyvíjeny a testovány dávno před spuštěním Covid agendy, třeba taková Afrika a ty různé Gatesovi očkovací programy tam byla jeden z testovacích polygonů. Ale tím, že Covid agenda byla spuštěna předčasně, tak vývoj a testování těchto vakcín ještě zdaleka nebyl ukončen, nicméně byli donuceni to předčasně vypustit ven. Co si o tom myslíte?

Ale tím, že Covid agenda byla spuštěna předčasně, tak vývoj a testování těchto vakcín ještě zdaleka nebyl ukončen, nicméně byli donuceni to předčasně vypustit ven.
Co si o tom myslíte?

Velmi dobře položené otázky a logická odpověď.


Souhlasím s tím, že vysoká míra evidentních úmrtí na vakcíny (trombózy, anafylaktické šoky, záněty srdce, GB syndrom atd.) není z hlediska globálního prediktora cílem řízení (k vyvraždění lidstva do stavu zlaté miliardy to má hodně daleko), ale chybou řízení.


Taky si myslím, že jedna z pravděpodobných variant dalšího vývoje je ta, že globální prediktor se teď s radostí vyřádí na těch, kteří akci covid předčasně spustili, mj. protože to odpovídá jednomu z cílů globálního prediktora, totiž cíli zlikvidovat liberálně-demokratický způsob života, který se jako nástroj řízení přežil a ohrožuje planetu, i všechny s tím spojené přežilé struktury (liberální klany, liberální věda, liberální medicína, liberální média, liberální stát, liberální národ, liberální ideologie).


To ovšem neznamená, že by globální prediktor rezignoval na svůj původní a dlouhodobý cíl, který by umožnil globálnímu prediktoru zacementovat davoelitární koncepci řízení, a který jsi taky zmínil, totiž přeměnu člověka-příslušníka davu v dokonalého biorobota prostřednictvím pravidelných mRNA dávek, které jsou jen jedním z nástrojů realizace velkého resetu.


V našem zájmu je pracovat na tom, aby se globálnímu prediktorovi nepodařilo se špinavou liberální vodou zároveň vylít i samotné pro společnost obyčejných lidí životně důležité instituce - stát, národ, vzdělání, věda, medicína atd.


[quote="pid:56809, uid:71"]Ale tím, že Covid agenda byla spuštěna předčasně, tak vývoj a testování těchto vakcín ještě zdaleka nebyl ukončen, nicméně byli donuceni to předčasně vypustit ven. Co si o tom myslíte?[/quote] Velmi dobře položené otázky a logická odpověď. Souhlasím s tím, že vysoká míra evidentních úmrtí na vakcíny (trombózy, anafylaktické šoky, záněty srdce, GB syndrom atd.) není z hlediska globálního prediktora cílem řízení (k vyvraždění lidstva do stavu zlaté miliardy to má hodně daleko), ale chybou řízení. Taky si myslím, že jedna z pravděpodobných variant dalšího vývoje je ta, že globální prediktor se teď s radostí vyřádí na těch, kteří akci covid předčasně spustili, mj. protože to odpovídá jednomu z cílů globálního prediktora, totiž cíli zlikvidovat liberálně-demokratický způsob života, který se jako nástroj řízení přežil a ohrožuje planetu, i všechny s tím spojené přežilé struktury (liberální klany, liberální věda, liberální medicína, liberální média, liberální stát, liberální národ, liberální ideologie). To ovšem neznamená, že by globální prediktor rezignoval na svůj původní a dlouhodobý cíl, který by umožnil globálnímu prediktoru zacementovat davoelitární koncepci řízení, a který jsi taky zmínil, totiž přeměnu člověka-příslušníka davu v dokonalého biorobota prostřednictvím pravidelných mRNA dávek, které jsou jen jedním z nástrojů realizace velkého resetu. V našem zájmu je pracovat na tom, aby se globálnímu prediktorovi nepodařilo se špinavou liberální vodou zároveň vylít i samotné pro společnost obyčejných lidí životně důležité instituce - stát, národ, vzdělání, věda, medicína atd.

Fidelo

Co se týká těch nežádoucích účinků vakcín, byl to záměr, mělo to takhle fungovat, nebo to je z jejich pohledu skutečně problém a jeden z důvodů, proč to teď museli celé odpískat?

Další možností je i to , že se jim o tyto viditelné vedlejší účinky pro dav "někdo" záměrně postaral . Opakovaně proběhly informace o tom , že zdravotní problémy způsobilo několik šarží sajrajtu .


[quote="pid:56809, uid:71"]Co se týká těch nežádoucích účinků vakcín, byl to záměr, mělo to takhle fungovat, nebo to je z jejich pohledu skutečně problém a jeden z důvodů, proč to teď museli celé odpískat?[/quote] Další možností je i to , že se jim o tyto viditelné vedlejší účinky pro dav "někdo" záměrně postaral . Opakovaně proběhly informace o tom , že zdravotní problémy způsobilo několik šarží sajrajtu .

tak hovori sa, ze toto cele ma byt usmernene do vybuchu hnevu ludi, pricom nasledne by mohol byt instalovany novy "fuhrer" (predpokladam v USA)......to opichovanie sa uz vziat spat neda, ucinky su a budu, zatial mi to vyzera, ze idu tymto scenarom


tak hovori sa, ze toto cele ma byt usmernene do vybuchu hnevu ludi, pricom nasledne by mohol byt instalovany novy "fuhrer" (predpokladam v USA)......to opichovanie sa uz vziat spat neda, ucinky su a budu, zatial mi to vyzera, ze idu tymto scenarom

Nejen o ukončování pandemie, ale také o přestavbě společnosti.
Reiner Fuellmich - O čem je Velká porota a kam směřuje celá covid krize?
Opravdu jsem podcenil to, co se kolem mě dělo.
Začínali jsme na předpokladu, že otázky, na které jsme hledali odpovědi, budou ty samé otázky, které budou mít ostatní lidé. A také jsme velmi rychle přišli na to, že nedostaneme žádné odpovědi od naší vlády, protože jsme velmi rychle přišli na to, že to není naše vláda, ale že jde o lidi, u kterých někdo jiný tahá za nitky. Jakmile jsme si uvědomili, že neexistuje možnost, že bychom kdy dostali jakékoli odpovědi, ani od mainstreamových medií, protože jsou vlastněny těmi samými lidmi, takže se nakonec ukázalo, že to, co děláme, vypadá, že má dobrý… nebo lépe řečeno pozitivní dopad na mnoho lidí. A to nejen v Německu, ale v té době i v ostatních částech našeho světa, kteří sledovali naše živé přenosy, a to i když nesledovali živě naše videa, ale sledovali je potom, nebo je hledali na našich webových stránkách a díky tomu se dostávali k relevantním informacím.
https://otevrisvoumysl.cz/o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem/


Nejen o ukončování pandemie, ale také o přestavbě společnosti. Reiner Fuellmich - O čem je Velká porota a kam směřuje celá covid krize? Opravdu jsem podcenil to, co se kolem mě dělo. Začínali jsme na předpokladu, že otázky, na které jsme hledali odpovědi, budou ty samé otázky, které budou mít ostatní lidé. A také jsme velmi rychle přišli na to, že nedostaneme žádné odpovědi od naší vlády, protože jsme velmi rychle přišli na to, že to není naše vláda, ale že jde o lidi, u kterých někdo jiný tahá za nitky. Jakmile jsme si uvědomili, že neexistuje možnost, že bychom kdy dostali jakékoli odpovědi, ani od mainstreamových medií, protože jsou vlastněny těmi samými lidmi, takže se nakonec ukázalo, že to, co děláme, vypadá, že má dobrý… nebo lépe řečeno pozitivní dopad na mnoho lidí. A to nejen v Německu, ale v té době i v ostatních částech našeho světa, kteří sledovali naše živé přenosy, a to i když nesledovali živě naše videa, ale sledovali je potom, nebo je hledali na našich webových stránkách a díky tomu se dostávali k relevantním informacím. https://otevrisvoumysl.cz/o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem/
Upravené 9. 2. 2022 o 20:12

Ještě doplnění k předchozímu příspěvku - GRAND JURY - Soud veřejného mínění - Den 1.
Článek na "otevři svou mysl" je opravdu velmi zajímavý, dlouhý, ale zajímavý.
https://rumble.com/vuc53x-grand-jury-soud-veejnho-mnn-den-1..html


Ještě doplnění k předchozímu příspěvku - GRAND JURY - Soud veřejného mínění - Den 1. Článek na "otevři svou mysl" je opravdu velmi zajímavý, dlouhý, ale zajímavý. https://rumble.com/vuc53x-grand-jury-soud-veejnho-mnn-den-1..html

Profesor Luc Montagnier je mŕtvy.


62042f98641f5


Profesor Luc Montagnier je mŕtvy. ![62042f98641f5](serve/attachment&path=62042f98641f5)

Profesor Luc Montaigner už na to měl věk, ale vzhledem k tomu, že patřil do skupiny odborníků, která měla před grand jury vypovídat, je jeho smrt přinejmenším podivná. Snad se to nestane pravidlem.


Profesor Luc Montaigner už na to měl věk, ale vzhledem k tomu, že patřil do skupiny odborníků, která měla před grand jury vypovídat, je jeho smrt přinejmenším podivná. Snad se to nestane pravidlem.

Už i ten hajzlík - senátor Fischer - vystupuje proti pandemickému zákonu.
Zahájil prezidentskou kampaň?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Senator-Fischer-k-novele-Pandemickeho-zakona-Cinska-nakaza-smirovani-692301


Už i ten hajzlík - senátor Fischer - vystupuje proti pandemickému zákonu. Zahájil prezidentskou kampaň? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Senator-Fischer-k-novele-Pandemickeho-zakona-Cinska-nakaza-smirovani-692301

Na finančních trzích kolují zvěsti, které vypadají na černou labuť pro burzy: PFIZER-GATE.
Obvinění: podvod.
Studie byly zfalšovány, účinnost „vakcíny“ zveličená, vedlejší účinky bagatelizovány. První hedgeové fondy spekulují o pádu společnosti Pfizer.


Zfalšoval farmaceutický gigant studii, když schvaloval vakcínu Biontech/Pfizer, zveličoval snášenlivost a účinnost a bagatelizoval vedlejší účinky? Rozsah tohoto podvodu by mohl způsobit globální otřes a spustit událost „Černé labutě“ na akciových trzích. Narušení důvěry by bylo obrovské, kdyby miliardy lidí dostaly „vakcínu“, – která si ve skutečnosti nezaslouží ten název – kvůli chamtivosti po zisku.
https://www.pokec24.cz/nezarazene/cerna-labut-pro-burzy-pfizer-gate/


Na finančních trzích kolují zvěsti, které vypadají na černou labuť pro burzy: PFIZER-GATE. Obvinění: podvod. Studie byly zfalšovány, účinnost „vakcíny“ zveličená, vedlejší účinky bagatelizovány. První hedgeové fondy spekulují o pádu společnosti Pfizer. Zfalšoval farmaceutický gigant studii, když schvaloval vakcínu Biontech/Pfizer, zveličoval snášenlivost a účinnost a bagatelizoval vedlejší účinky? Rozsah tohoto podvodu by mohl způsobit globální otřes a spustit událost „Černé labutě“ na akciových trzích. Narušení důvěry by bylo obrovské, kdyby miliardy lidí dostaly „vakcínu“, – která si ve skutečnosti nezaslouží ten název – kvůli chamtivosti po zisku. https://www.pokec24.cz/nezarazene/cerna-labut-pro-burzy-pfizer-gate/

spustit událost „Černé labutě“ na akciových trzích

Podle Taleba ovšem černá labuť závisí na pozorovateli - co může být překvapením a černou labutí pro krůtu, nemusí být překvapením pro řezníka


[quote="pid:56995, uid:776"]spustit událost „Černé labutě“ na akciových trzích[/quote] Podle Taleba ovšem černá labuť závisí na pozorovateli - co může být překvapením a černou labutí pro krůtu, nemusí být překvapením pro řezníka

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/letnany-nemocnice-proverovani/r~a069b6dc89b311ecbdb0ac1f6b220ee8/


Obrat v kauze polní nemocnice v Letňanech. Prymula je nevinný, ale policie opět koná


Policie podle zjištění Aktuálně.cz znovu otevřela kauzu pronájmu prostor na vybudování polní nemocnice v Letňanech, která se postavila při druhé vlně koronavirové epidemie. Kriminalisté původně kauzu odložili. Žalobce však jejich závěr zrušil. Celkové náklady na provoz nemocnice dosáhly 100 milionů korun. Podmínky pronájmu měl domluvit tehdejší ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO).


Smlouvu na pronájem ploch uzavřel z pokynu tehdejšího ministra zdravotnictví Romana Prymuly Jan Kvaček (ředitel Nemocnice na Bulovce, pod niž polní zařízení spadalo) s podnikatelem Pavlem Sehnalem, který měl plochu v Letňanech v držení. Kontrakt o pronájmu zněl na dvacet milionů korun. Podle serveru Seznam Zprávy byl Prymula podezřelý z dvou trestných činů: z porušení povinnosti při správě cizího majetku a ze zneužití pravomoci úřední osoby. Předminulý týden server upozornil, že policie kauzu odložila.


Případ se však dal znovu do pohybu. Jak zjistilo Aktuálně.cz, dozorový žalobce z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 2 verdikt o odložení kauzy uplynulé pondělí zrušil. Kriminalisté tak musí v prověřování okolností, za jakých byl prostor pro vybudování nemocnice poskytnut, pokračovat. Trestní řízení se znovu rozběhlo.


Vedoucí žalobce Svoboda připouští, že pokračující trestní řízení může vyústit ve stejný závěr jako napoprvé. Je však důležité objasnit nejméně jednu okolnost. "Nelze vyloučit, že policejní orgán provede ještě některé úkony trestního řízení. Ve věci nebyl vyslechnut minimálně jeden důležitý svědek," podotkl. O jakého svědka se jedná, není jasné.


Letňanský špitál vybudovala armáda, stejně jako pro něj vyčlenila lékařský personál. V provozu byla rezervní nemocnice zhruba čtyři měsíce. Loni v únoru se rozebrala, aniž by během svého fungování přijala jediného pacienta. Celkové náklady na její provoz přišly na 100 milionů korun. Tyto výdaje nesla Nemocnice na Bulovce, s kterou se finančně vyrovnalo ministerstvo zdravotnictví loni v červenci.


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/letnany-nemocnice-proverovani/r~a069b6dc89b311ecbdb0ac1f6b220ee8/ **Obrat v kauze polní nemocnice v Letňanech. Prymula je nevinný, ale policie opět koná** Policie podle zjištění Aktuálně.cz znovu otevřela kauzu pronájmu prostor na vybudování polní nemocnice v Letňanech, která se postavila při druhé vlně koronavirové epidemie. Kriminalisté původně kauzu odložili. Žalobce však jejich závěr zrušil. Celkové náklady na provoz nemocnice dosáhly 100 milionů korun. Podmínky pronájmu měl domluvit tehdejší ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Smlouvu na pronájem ploch uzavřel z pokynu tehdejšího ministra zdravotnictví Romana Prymuly Jan Kvaček (ředitel Nemocnice na Bulovce, pod niž polní zařízení spadalo) s podnikatelem Pavlem Sehnalem, který měl plochu v Letňanech v držení. Kontrakt o pronájmu zněl na dvacet milionů korun. Podle serveru Seznam Zprávy byl Prymula podezřelý z dvou trestných činů: z porušení povinnosti při správě cizího majetku a ze zneužití pravomoci úřední osoby. Předminulý týden server upozornil, že policie kauzu odložila. Případ se však dal znovu do pohybu. Jak zjistilo Aktuálně.cz, dozorový žalobce z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 2 verdikt o odložení kauzy uplynulé pondělí zrušil. Kriminalisté tak musí v prověřování okolností, za jakých byl prostor pro vybudování nemocnice poskytnut, pokračovat. Trestní řízení se znovu rozběhlo. Vedoucí žalobce Svoboda připouští, že pokračující trestní řízení může vyústit ve stejný závěr jako napoprvé. Je však důležité objasnit nejméně jednu okolnost. "Nelze vyloučit, že policejní orgán provede ještě některé úkony trestního řízení. Ve věci nebyl vyslechnut minimálně jeden důležitý svědek," podotkl. O jakého svědka se jedná, není jasné. Letňanský špitál vybudovala armáda, stejně jako pro něj vyčlenila lékařský personál. V provozu byla rezervní nemocnice zhruba čtyři měsíce. Loni v únoru se rozebrala, aniž by během svého fungování přijala jediného pacienta. Celkové náklady na její provoz přišly na 100 milionů korun. Tyto výdaje nesla Nemocnice na Bulovce, s kterou se finančně vyrovnalo ministerstvo zdravotnictví loni v červenci.

Lekár Lukáš Pollert dnes na fb poukázal na tento prípad:


"Pravda, jak se získávala data, bude ještě hodně bolet.
Se sběrem dat jsme na tom tak,
že až rodina těžce postiženého dítěte, které bohužel nedávno zemřelo, musela poopravit statistiku ÚZIS. K naší omluvě, stejně postupují v USA (sdělil Fauci), Německu a to bude podobné v každém státě.
Tímto způsobem se pracuje s daty údajně zemřelých na covid, údajně hospitalizovaných na covid atd.
Takové grafy a tabulky nelze tedy brát vážně a nemá smysl se k nim vracet a hlavně je denně zveřejňovat a strašit lidi.
Celou kovidí dobu tady slyšíme z rádia, televize a internetu bludy. Díky těmto bludům nechodí děti do školy, společnost se rozdělila, docházelo k diskriminaci, mnoho podnikatelů zkrachovalo atd.
Tak on se pak někdo omluví, že se stala chyba, jen, něco mi říká, že to nebude stačit."


Pravda o smrti chlapce (†12) s covidem. Rodina řekla, co se mu stalo doopravdy


V oficiálních statistikách ministerstva zdravotnictví se objevilo další dítě, které zemřelo s covidem-19. V pátek přišel o život 12letý chlapec z Prahy. Ozvala se ale rodina, která tvrdí, že chlapeček by v souhrnu vůbec neměl být. Jeho smrt totiž s koronavirem podle příbuzných nijak nesouvisela.
Od začátku epidemie zemřelo s covidem-19 podle oficiálních statistik na stránkách ministerstva zdravotnictví už osm dětí ve věku do 14 let. Když se ale v podrobnějším souhrnu objevila informace o pátečním úmrtí 12letého chlapce z Prahy, nečekaně se ozvala rodina. Babičce se nelíbilo, že ministerstvo zdravotnictví jejího Filípka do statistik zahrnulo, protože jeho smrt prý s covidem-19 nijak nesouvisela.
"Zemřel sice s covidem, ale z úplně jiné příčiny," sdělila redakci TN.cz. "Měl těžkou nevyléčitelnou genetickou nemoc, nemohl chodit ani sedět, nemluvil, vážil pouze 13 kg a hlavní příčinou jeho odchodu bylo vdechnutí zvrácené potravy do plic," vysvětlila.
Chlapec trpěl tzv. Rettovým syndromem, tedy neurovývojovým onemocněním. "Narodil se jako krásné miminko a v roce se to začalo projevovat. Nikdy se nepostavil, jenom ležel. Měl takový speciální vozíček," vysvětlila babička.
Chlapec byl prý v poslední době jen kost a kůže, nepracoval mu správně žaludek. Jeho zdravotní stav se rychle zhoršoval. Nakonec se mu do plic dostaly zbytky jídla a s tím i bakterie. Co se vlastně stalo, se dozvěděli příbuzní až od přivolaných záchranářů.
Jediné, co mohlo tou dobou naznačovat přítomnost covidu, byl pozitivní test. Nákazu koronavirem sice prodělali i blízcí chlapce, nikdo však podle babičky neměl vážný průběh. A to ani Filípek. "Měl trochu teplotu, ale když jel do nemocnice, už byl bez teploty," řekla.
Chlapec nakonec bohužel zemřel. Rodina se snažila se smutnou zprávou smířit. Pak ale přišel další šok. Příbuzní zjistili, že Filípek se objevil ve statistikách ministerstva zdravotnictví jako dítě, jehož smrt je dávána do souvislosti s covidem-19.
Babičku Filípka naštvalo zejména to, že v souhrnech není rozlišováno mezi pacienty s prokázaným onemocněním a těmi, u kterých covid-19 ke smrti reálně vedl. Celou situaci navíc zkomplikoval fakt, že úřady ze zákona nemohou sdělovat k jednotlivým případům podrobnosti. "Je to zbytečné strašení lidí," kritizovala babička.


Nesmyslné statistiky?
Redakce TN.cz poprosila na základě tohoto případu ministerstvo zdravotnictví o reakci a ptala se mimo jiné na to, jestli by opravdu nemělo dojít k přehodnocení způsobu, jakým se statistiky vedou tak, aby byly zveřejňovány pouze počty mrtvých, u kterých covid se smrtí prokazatelně souvisel. Mluvčí resortu Ondřej Jakob se omluvil, že konkrétní případ komentovat nemůže a odkázal nás na Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS). Právě ten data shromažďuje.
"Statistiky o úmrtí jsou zveřejňovány a vyhodnocovány po celou dobu epidemie stejně. Jde o systém nastavený správcem systému a v podstatě vyžadovaný médii a zřejmě i většinovou společností," reagoval na dotaz ředitel ÚZIS Ladislav Dušek.
Sám by statistiku nejraději zrušil. "Denní zveřejňování průběžně hlášených počtů úmrtí, u kterých z podstaty věci nemůže být odborně dokončena analýza příčin úmrtí, není smysluplné. Tato data se i zpětně hodně mění, neboť počty úmrtí se dohlašují. Několikrát jsem se pokoušel i velmi oficiálně tento styl změnit," uvedl. Vždy prý ale narazil. Zájem o denně aktualizovaná čísla byl natolik silný, že změnu neumožnil.


Reálná data přicházejí se zpožděním
Aktuálně statistiky o úmrtí pacientů s covidem vycházejí zejména ze zpráv nemocnic. Jenže tzv. listy o prohlídce zemřelého mohou být dodávány i zpětně. A se zpožděním se do souhrnu promítnou i počty úmrtí mimo nemocnice nebo ta, po kterých následuje pitva. Dušek však doufá, že to by se mohlo v brzké době změnit. "Snad až nyní (doufám), začneme-li přistupovat ke covidu-19 jako k ostatním nemocem, bude veřejností i médii připuštěno hlášení mortality tak jako u jiných chorob. Tedy např. průběžné počty kvartálně, uzavřená data i s validovanými příčinami úmrtí jednou ročně," zakončil.
Primárními příčinami úmrtí se zabývá Český statistický úřad, který při zpracování analýzy vyžaduje detailní posouzení více materiálů a často i komunikaci s poskytovatelem nebo rozbor zdravotnické dokumentace. To se ale děje až nad uzavřenými a dohlášenými daty za celý kalendářní rok, typicky cca do června roku následujícího. "Oficiálně potom data o příčinách úmrtí zveřejňujeme jako roční zprávu, jde o mezinárodně standardizovaný postup," vysvětlil Dušek.


https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/454556-pravda-o-smrti-chlapce-s-covidem-rodina-vysvetlila-co-se-mu-stalo-doopravdy


Lekár Lukáš Pollert dnes na fb poukázal na tento prípad: "Pravda, jak se získávala data, bude ještě hodně bolet. Se sběrem dat jsme na tom tak, že až rodina těžce postiženého dítěte, které bohužel nedávno zemřelo, musela poopravit statistiku ÚZIS. K naší omluvě, stejně postupují v USA (sdělil Fauci), Německu a to bude podobné v každém státě. Tímto způsobem se pracuje s daty údajně zemřelých na covid, údajně hospitalizovaných na covid atd. Takové grafy a tabulky nelze tedy brát vážně a nemá smysl se k nim vracet a hlavně je denně zveřejňovat a strašit lidi. Celou kovidí dobu tady slyšíme z rádia, televize a internetu bludy. Díky těmto bludům nechodí děti do školy, společnost se rozdělila, docházelo k diskriminaci, mnoho podnikatelů zkrachovalo atd. Tak on se pak někdo omluví, že se stala chyba, jen, něco mi říká, že to nebude stačit." **Pravda o smrti chlapce (†12) s covidem. Rodina řekla, co se mu stalo doopravdy** V oficiálních statistikách ministerstva zdravotnictví se objevilo další dítě, které zemřelo s covidem-19. V pátek přišel o život 12letý chlapec z Prahy. Ozvala se ale rodina, která tvrdí, že chlapeček by v souhrnu vůbec neměl být. Jeho smrt totiž s koronavirem podle příbuzných nijak nesouvisela. Od začátku epidemie zemřelo s covidem-19 podle oficiálních statistik na stránkách ministerstva zdravotnictví už osm dětí ve věku do 14 let. Když se ale v podrobnějším souhrnu objevila informace o pátečním úmrtí 12letého chlapce z Prahy, **nečekaně se ozvala rodina**. Babičce se nelíbilo, že ministerstvo zdravotnictví jejího Filípka do statistik zahrnulo, protože jeho smrt prý s covidem-19 nijak nesouvisela. "Zemřel sice s covidem, ale z úplně jiné příčiny," sdělila redakci TN.cz. "**Měl těžkou nevyléčitelnou genetickou nemoc, nemohl chodit ani sedět, nemluvil, vážil pouze 13 kg a hlavní příčinou jeho odchodu bylo vdechnutí zvrácené potravy do plic**," vysvětlila. Chlapec trpěl tzv. Rettovým syndromem, tedy neurovývojovým onemocněním. "Narodil se jako krásné miminko a v roce se to začalo projevovat. Nikdy se nepostavil, jenom ležel. Měl takový speciální vozíček," vysvětlila babička. Chlapec byl prý v poslední době jen kost a kůže, nepracoval mu správně žaludek. Jeho zdravotní stav se rychle zhoršoval. Nakonec se mu do plic dostaly zbytky jídla a s tím i bakterie. Co se vlastně stalo, se dozvěděli příbuzní až od přivolaných záchranářů. **Jediné, co mohlo tou dobou naznačovat přítomnost covidu, byl pozitivní test. Nákazu koronavirem sice prodělali i blízcí chlapce, nikdo však podle babičky neměl vážný průběh. A to ani Filípek. "Měl trochu teplotu, ale když jel do nemocnice, už byl bez teploty**," řekla. Chlapec nakonec bohužel zemřel. Rodina se snažila se smutnou zprávou smířit. Pak ale přišel další šok. Příbuzní zjistili, že Filípek se objevil ve statistikách ministerstva zdravotnictví jako dítě, jehož smrt je dávána do souvislosti s covidem-19.  **Babičku Filípka naštvalo zejména to, že v souhrnech není rozlišováno mezi pacienty s prokázaným onemocněním a těmi, u kterých covid-19 ke smrti reálně vedl.** Celou situaci navíc zkomplikoval fakt, že úřady ze zákona nemohou sdělovat k jednotlivým případům podrobnosti. "**Je to zbytečné strašení lidí**," kritizovala babička. **Nesmyslné statistiky?** **Redakce TN.cz** poprosila na základě tohoto případu ministerstvo zdravotnictví o reakci a **ptala se mimo jiné na to, jestli by opravdu nemělo dojít k přehodnocení způsobu, jakým se statistiky vedou tak, aby byly zveřejňovány pouze počty mrtvých, u kterých covid se smrtí prokazatelně souvisel.** Mluvčí resortu Ondřej Jakob se omluvil, že konkrétní případ komentovat nemůže a odkázal nás na Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS). Právě ten data shromažďuje. "Statistiky o úmrtí jsou zveřejňovány a vyhodnocovány po celou dobu epidemie stejně. Jde o systém nastavený správcem systému a v podstatě vyžadovaný médii a zřejmě i většinovou společností," reagoval na dotaz **ředitel ÚZIS Ladislav Dušek. Sám by statistiku nejraději zrušil. "Denní zveřejňování průběžně hlášených počtů úmrtí, u kterých z podstaty věci nemůže být odborně dokončena analýza příčin úmrtí, není smysluplné. Tato data se i zpětně hodně mění, neboť počty úmrtí se dohlašují. Několikrát jsem se pokoušel i velmi oficiálně tento styl změnit," uvedl. Vždy prý ale narazil. Zájem o denně aktualizovaná čísla byl natolik silný, že změnu neumožnil.** **Reálná data přicházejí se zpožděním** Aktuálně statistiky o úmrtí pacientů s covidem vycházejí zejména ze zpráv nemocnic. **Jenže tzv. listy o prohlídce zemřelého mohou být dodávány i zpětně. A se zpožděním se do souhrnu promítnou i počty úmrtí mimo nemocnice nebo ta, po kterých následuje pitva.** Dušek však doufá, že to by se mohlo v brzké době změnit. "Snad až nyní (doufám), **začneme-li přistupovat ke covidu-19 jako k ostatním nemocem, bude veřejností i médii připuštěno hlášení mortality tak jako u jiných chorob. Tedy např. průběžné počty kvartálně, uzavřená data i s validovanými příčinami úmrtí jednou ročně,**" zakončil. Primárními příčinami úmrtí se zabývá Český statistický úřad, který při zpracování analýzy vyžaduje detailní posouzení více materiálů a často i komunikaci s poskytovatelem nebo rozbor zdravotnické dokumentace. To se ale děje až nad uzavřenými a dohlášenými daty za celý kalendářní rok, typicky cca do června roku následujícího. "Oficiálně potom data o příčinách úmrtí zveřejňujeme jako roční zprávu, jde o mezinárodně standardizovaný postup," vysvětlil Dušek. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/454556-pravda-o-smrti-chlapce-s-covidem-rodina-vysvetlila-co-se-mu-stalo-doopravdy

tak nemocnice hlavne dostavali platene liecbu covid pacientov 2x viac ako necovidovych, takze jedine ze by stat by robil kontrolne pitvy a pritom cielavedome korigoval statistiky, aby mal skutocne vedomosti. U nas tvrdia, ze oficialne sa pitvy robia u vsetkych, ale zasa je tu ten problem ze napr. u smrtelnych pripadov stale tvrdime, ze v dosledku ockovania zomrelo len 7 ludi, pricom v CR cca 120-150 a ked som prepocitavala udaje z VAERSu a EMA, tak mi to vychadzali vzedy na Slovensku alikvotne cca 150 ludi (takze CR by mala mat aspon 250). Takze pri praci s takymito udajmi sa obavam, ze nikto v skutocnosti nevie, aka je objektivna pravda, co moze byt problem, ak by naozaj priniesli podstatne smrtelnejsi virus, ako zasa predikuje Gates


tak nemocnice hlavne dostavali platene liecbu covid pacientov 2x viac ako necovidovych, takze jedine ze by stat by robil kontrolne pitvy a pritom cielavedome korigoval statistiky, aby mal skutocne vedomosti. U nas tvrdia, ze oficialne sa pitvy robia u vsetkych, ale zasa je tu ten problem ze napr. u smrtelnych pripadov stale tvrdime, ze v dosledku ockovania zomrelo len 7 ludi, pricom v CR cca 120-150 a ked som prepocitavala udaje z VAERSu a EMA, tak mi to vychadzali vzedy na Slovensku alikvotne cca 150 ludi (takze CR by mala mat aspon 250). Takze pri praci s takymito udajmi sa obavam, ze nikto v skutocnosti nevie, aka je objektivna pravda, co moze byt problem, ak by naozaj priniesli podstatne smrtelnejsi virus, ako zasa predikuje Gates

Takze pri praci s takymito udajmi sa obavam, ze nikto v skutocnosti nevie, aka je objektivna pravda, co moze byt problem, ak by naozaj priniesli podstatne smrtelnejsi virus, ako zasa predikuje Gates


Na toto netreba zabúdať. Ak budú chcieť vypustiť naozaj nebezpečný vírus, príde im vhod, že im kvôli tejto epidémii už nikto nebude veriť a dôsledky môžu byť katastrofálne. Určite majú v repertoári aj túto možnosť.


[quote="pid:57079, uid:187"]Takze pri praci s takymito udajmi sa obavam, ze nikto v skutocnosti nevie, aka je objektivna pravda, co moze byt problem, ak by naozaj priniesli podstatne smrtelnejsi virus, ako zasa predikuje Gates[/quote] Na toto netreba zabúdať. Ak budú chcieť vypustiť naozaj nebezpečný vírus, príde im vhod, že im kvôli tejto epidémii už nikto nebude veriť a dôsledky môžu byť katastrofálne. Určite majú v repertoári aj túto možnosť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

príde im vhod, že im kvôli tejto epidémii už nikto nebude veriť

Této možnosti se obávám od chvíle, kdy začalo být průměrně inteligentnímu dospělému jedinci jasné, že lžou prakticky ve všem. Už dnes se vlastně v důsledku nezbytnosti neustálého vyvracení zjevných lží daří úspěšně potlačovat téma zhoršování zdravotního stavu a zvýšené úmrtnosti v populaci a jeho skutečných příčin.


[quote="pid:57095, uid:623"]príde im vhod, že im kvôli tejto epidémii už nikto nebude veriť[/quote] Této možnosti se obávám od chvíle, kdy začalo být průměrně inteligentnímu dospělému jedinci jasné, že lžou prakticky ve všem. Už dnes se vlastně v důsledku nezbytnosti neustálého vyvracení zjevných lží daří úspěšně potlačovat téma zhoršování zdravotního stavu a zvýšené úmrtnosti v populaci a jeho skutečných příčin.

Tak sa to pekne začína odkrývať. Mám to od Mira Steca (link):
https://m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-695964


takze problémy s menzesom ako dôsledkov boostru. Zaujímavé, lebo donedávna to ešte bolo, že je to dôsledok stresu spojeného s vakcinaciou. My ženy vieme, že stres môže spôsobiť výkyvy v cykloch, mne sa to za 30 rokov, možno stalo 2-3 krát. Potom prišli ockovani.


https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/zeny-hlasia-problemy-s-menstruaciou-po-vakcine-proti-covid-19-co-na-to-hovoria-odbornici/


Tiež sa nepreukázalo, že by očkovanie malo akýkoľvek vplyv na počatie, tehotenstvo či pôrod dieťaťa. Je preto nepravdepodobné, že by malo vplyv na menštruačný cyklus.


No a takéto schvosty nájdete, kde kade na webe. A neprešiel ani pól rok, zrazu to možné je.


Tak sa to pekne začína odkrývať. Mám to od Mira Steca (link): https://m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-695964 takze problémy s menzesom ako dôsledkov boostru. Zaujímavé, lebo donedávna to ešte bolo, že je to dôsledok stresu spojeného s vakcinaciou. My ženy vieme, že stres môže spôsobiť výkyvy v cykloch, mne sa to za 30 rokov, možno stalo 2-3 krát. Potom prišli ockovani. https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/zeny-hlasia-problemy-s-menstruaciou-po-vakcine-proti-covid-19-co-na-to-hovoria-odbornici/ Tiež sa nepreukázalo, že by očkovanie malo akýkoľvek vplyv na počatie, tehotenstvo či pôrod dieťaťa. Je preto nepravdepodobné, že by malo vplyv na menštruačný cyklus. No a takéto schvosty nájdete, kde kade na webe. A neprešiel ani pól rok, zrazu to možné je.
Upravené 10. 2. 2022 o 19:12

Michaela1 - taky se obávám, že ti parchanti něco chystají. Nadějí je, že už jim jakýkoliv virový útok neobnoví víru v očkování a násilí bude už jen kontraproduktivní. Očkování mělo být dobrovolné, nežádoucí účinky byly vyvolány zásahem zvenčí do určitých šarží. Toto vyvolalo velký zájem odborníků ke zkoumání nejen okamžitých účinků, ale i vlivu očkování do budoucna, což půjde zvrátit velmi těžko, a s tímto se původně vůbec nepočítalo. Prostě kovid panika, očkování pomáhá a všichni ho dobrovolně a s důvěrou podstupují a hledí s nadějí do budoucna, těch pár antivaxerů (jak já to slovo nenávidím) systém eliminuje, vše propojeno na covid pas a digitální identitu. Toto je asi definitivně v prdeli, a to co se rozjede v souvislosti s Grand Jury a Fuellmichem bude tsunami proti očkování. Myslím si, že rozjedou nějaký záložní plán, jak to do lidí dostat, vakcinace určitě není jediná možnost, farmakologie obdržela černého Petra, v zákulisí jsou větší dravci.


Michaela1 - taky se obávám, že ti parchanti něco chystají. Nadějí je, že už jim jakýkoliv virový útok neobnoví víru v očkování a násilí bude už jen kontraproduktivní. Očkování mělo být dobrovolné, nežádoucí účinky byly vyvolány zásahem zvenčí do určitých šarží. Toto vyvolalo velký zájem odborníků ke zkoumání nejen okamžitých účinků, ale i vlivu očkování do budoucna, což půjde zvrátit velmi těžko, a s tímto se původně vůbec nepočítalo. Prostě kovid panika, očkování pomáhá a všichni ho dobrovolně a s důvěrou podstupují a hledí s nadějí do budoucna, těch pár antivaxerů (jak já to slovo nenávidím) systém eliminuje, vše propojeno na covid pas a digitální identitu. Toto je asi definitivně v prdeli, a to co se rozjede v souvislosti s Grand Jury a Fuellmichem bude tsunami proti očkování. Myslím si, že rozjedou nějaký záložní plán, jak to do lidí dostat, vakcinace určitě není jediná možnost, farmakologie obdržela černého Petra, v zákulisí jsou větší dravci.
Upravené 10. 2. 2022 o 19:15

https://www.trend.sk/spravy/doktorka-ktora-objavila-variant-omikron-tvrdi-ju-europske-organy-snazili-umlcat


Doktorka, ktorá objavila variant omikron, tvrdí, že sa ju európske orgány snažili umlčať.


„Bolo mi povedané, aby som verejne nevyhlásila, že je to len mierne ochorenie. Požiadali ma, aby som sa takých vyhlásení zdržala, a aby som povedala, že ide o závažné ochorenie,“ reagovala doktorka na otázku, či hovorí pravdu.


Objasnila, že podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je mierny priebeh ochorenia covid-19 vymedzený ako stav, keď pacienti môžu byť liečení doma a nevyžaduje sa ani kyslík ani hospitalizácia. Vážny priebeh je taký, pri ktorom môžeme vidieť akútne infekcie pľúc: pacienti potrebujú kyslík a možno dokonca aj dýchací prístroj, dodala A. Coetzeeová. Dodala, že takýto vážny priebeh sme zaznamenali pri variante delta, no nie pri variante omikron, píše Welt.


Podľa jej slov bola zo zatajovania unavená a tak sa jedného času vyjadrila, že „v Južnej Afrike je to mierne ochorenie a v Európe veľmi závažné“ a dodala, že „to je to, čo chceli vaši politici počuť“. Coetzee tvrdí, že juhoafrické orgány na ňu tlak nevyvíjali, no miesto toho ju kritizovali vedci zo Spojeného kráľovstva a Holandska.


https://www.trend.sk/spravy/doktorka-ktora-objavila-variant-omikron-tvrdi-ju-europske-organy-snazili-umlcat Doktorka, ktorá objavila variant omikron, tvrdí, že sa ju európske orgány snažili umlčať. „Bolo mi povedané, aby som verejne nevyhlásila, že je to len mierne ochorenie. Požiadali ma, aby som sa takých vyhlásení zdržala, a aby som povedala, že ide o závažné ochorenie,“ reagovala doktorka na otázku, či hovorí pravdu. Objasnila, že podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je mierny priebeh ochorenia covid-19 vymedzený ako stav, keď pacienti môžu byť liečení doma a nevyžaduje sa ani kyslík ani hospitalizácia. Vážny priebeh je taký, pri ktorom môžeme vidieť akútne infekcie pľúc: pacienti potrebujú kyslík a možno dokonca aj dýchací prístroj, dodala A. Coetzeeová. Dodala, že takýto vážny priebeh sme zaznamenali pri variante delta, no nie pri variante omikron, píše Welt. Podľa jej slov bola zo zatajovania unavená a tak sa jedného času vyjadrila, že „v Južnej Afrike je to mierne ochorenie a v Európe veľmi závažné“ a dodala, že „to je to, čo chceli vaši politici počuť“. Coetzee tvrdí, že juhoafrické orgány na ňu tlak nevyvíjali, no miesto toho ju kritizovali vedci zo Spojeného kráľovstva a Holandska.

Profesor Luc Montagnier je mŕtvy.

Dnes ma nadvihlo zo stoličky, keď v správach na RTVS mali potrebu si do neho ešte kopnúť. Povedali, že medzi kolegami bol považovaný za kontroverzného. Mal navrhovať liečiť pacienta zhnitou papájou.


Stavím sa, že ak by si niekto v tv kopol do Kukana, tak by ostatní novinári a redaktori skákali meter vysoko.


[quote="pid:56970, uid:286"]Profesor Luc Montagnier je mŕtvy.[/quote] Dnes ma nadvihlo zo stoličky, keď v správach na RTVS mali potrebu si do neho ešte kopnúť. Povedali, že medzi kolegami bol považovaný za kontroverzného. Mal navrhovať liečiť pacienta zhnitou papájou. Stavím sa, že ak by si niekto v tv kopol do Kukana, tak by ostatní novinári a redaktori skákali meter vysoko.

Profesor Luc Montaigner už na to měl věk, ale vzhledem k tomu, že patřil do skupiny odborníků, která měla před grand jury vypovídat, je jeho smrt přinejmenším podivná. Snad se to nestane pravidlem.


8.2 na IV bol článok s videom od Fuellmicha a duj68, Jox a iní to okomentovali dnes na Oriho blogu


duj6810. februára 2022 o 08:07


Prečo hovorím že dúfam …. zdá sa že sa stále tak trochu preveruje či to nie je hoax, vias stránok upozornilo že to nie je 100% potvrdené. Zrova včera som počúval Fuellmicha ktorý zahájil proces ludového tribunálu, okrem iného spomínal že čoskoro vystúpi aj jedna z hlavných postáv procesu, nositeľ Nobelovej ceny Montagnier. Teoreticky by to mohla byť aj hra na schovávačku až do samotného vypočutia kôli jeho bezpečnosti. Zmysel by to dávalo … ale berte to len ako úvahu a moje osobné zbožné prianie …


jox13 10. februára 2022 o 08:30


Ak sa dobre pamätám hovoril na infovojnensvojho casu JUDr. Weis že profesor Montagnier svoje miestoprísažné vyhlásenie zložil ako svedok medzinárodnému trestnému tribunálu v Haagu kde je zaznamenané, to by malo postačovať, aj ked je pravda, ze svet prišiel o akvelého cloveka


https://oracle911blog.wordpress.com/2022/02/10/ksb-psychohistoria-a-hmly-v-andromede/#comments


https://www.infovojna.sk/article/video-o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem


[quote="pid:56981, uid:776"]Profesor Luc Montaigner už na to měl věk, ale vzhledem k tomu, že patřil do skupiny odborníků, která měla před grand jury vypovídat, je jeho smrt přinejmenším podivná. Snad se to nestane pravidlem.[/quote] 8.2 na IV bol článok s videom od Fuellmicha a duj68, Jox a iní to okomentovali dnes na Oriho blogu duj6810. februára 2022 o 08:07 Prečo hovorím že dúfam …. zdá sa že sa stále tak trochu preveruje či to nie je hoax, vias stránok upozornilo že to nie je 100% potvrdené. Zrova včera som počúval Fuellmicha ktorý zahájil proces ludového tribunálu, okrem iného spomínal že čoskoro vystúpi aj jedna z hlavných postáv procesu, nositeľ Nobelovej ceny Montagnier. Teoreticky by to mohla byť aj hra na schovávačku až do samotného vypočutia kôli jeho bezpečnosti. Zmysel by to dávalo … ale berte to len ako úvahu a moje osobné zbožné prianie … jox13 10. februára 2022 o 08:30 Ak sa dobre pamätám hovoril na infovojnensvojho casu JUDr. Weis že profesor Montagnier svoje miestoprísažné vyhlásenie zložil ako svedok medzinárodnému trestnému tribunálu v Haagu kde je zaznamenané, to by malo postačovať, aj ked je pravda, ze svet prišiel o akvelého cloveka https://oracle911blog.wordpress.com/2022/02/10/ksb-psychohistoria-a-hmly-v-andromede/#comments https://www.infovojna.sk/article/video-o-cem-je-velka-porota-kam-smeruje-cela-covid-krize-uvodni-rozhovor-s-reinerem-fuellmichem

Dnes ma nadvihlo zo stoličky, keď v správach na RTVS mali potrebu si do neho ešte kopnúť.
po tych dvoch rokoch ta to nemoze uz nadvihovat, to by si lietal pri plafone z tych ich dristov. Pekne, ze ho aspon spomenuli, mohli spomenut aj ten jeho vyrok, ze kto je 3x pichnuty, nech si spravi test na HIV/AIDS. Pripomenulo mi to, apostola Petra, ktory 3x zaprel Jezisa az kym kohut nezakikirikal a tuna ludia 3x zapreli Boha (skrz pichanie si genetiku ovplyvnujucu latku a hranie sa s genetikou je predsa hranie sa na Boha) bez mihnutia oka.


[quote="pid:57206, uid:6"]Dnes ma nadvihlo zo stoličky, keď v správach na RTVS mali potrebu si do neho ešte kopnúť.[/quote]po tych dvoch rokoch ta to nemoze uz nadvihovat, to by si lietal pri plafone z tych ich dristov. Pekne, ze ho aspon spomenuli, mohli spomenut aj ten jeho vyrok, ze kto je 3x pichnuty, nech si spravi test na HIV/AIDS. Pripomenulo mi to, apostola Petra, ktory 3x zaprel Jezisa az kym kohut nezakikirikal a tuna ludia 3x zapreli Boha (skrz pichanie si genetiku ovplyvnujucu latku a hranie sa s genetikou je predsa hranie sa na Boha) bez mihnutia oka.

Moderator

Tomáš Drahoňovský (37) překvapil své sledující na sociálních sítích černobílou fotografií bez vlasů, řas a obočí. Bývalý moderátor České televize se svěřil s tím, že mu lékaři diagnostikovali autoimunitní chorobu, alopecii. Jednou z variant je podle Drahoňovského i možnost, že jde o reakci na očkování.


https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/moderator-tomas-drahonovsky-vlasy-alopecie-nemoc-drahonovska.A220210_081714_lidicky_sub?


Nevedela som sa rozhodnúť, či to dať do vlákna nežiadúcich účinkov, ale keďže ide o celkom verejne známu osobu v ČR, ktorá si dovolila nahlas vyhlásiť a ozvučiť príčinnú súvislosť jeho choroby s pichnutím, tak sa mi to hodí skôr tuna.


Tomáš Drahoňovský (37) překvapil své sledující na sociálních sítích černobílou fotografií bez vlasů, řas a obočí. Bývalý moderátor České televize se svěřil s tím, že mu lékaři diagnostikovali autoimunitní chorobu, alopecii. **Jednou z variant je podle Drahoňovského i možnost, že jde o reakci na očkování.** https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/moderator-tomas-drahonovsky-vlasy-alopecie-nemoc-drahonovska.A220210_081714_lidicky_sub? Nevedela som sa rozhodnúť, či to dať do vlákna nežiadúcich účinkov, ale keďže ide o celkom verejne známu osobu v ČR, ktorá si dovolila nahlas vyhlásiť a ozvučiť príčinnú súvislosť jeho choroby s pichnutím, tak sa mi to hodí skôr tuna.

bez vlasů, řas a obočí
Mne osobne pripadá jak keby bol po chemoterapií


[quote="pid:57237, uid:286"]bez vlasů, řas a obočí[/quote] Mne osobne pripadá jak keby bol po chemoterapií

co sa tyka Moinaignera, udajne zomrel obklopeny svojou rodinou, takze unik to byt moze, ale neviem si predstavit, ze s jeho vekom to bude a la James Bond a potom prekvapujuce vystupenie pred sudom. Skor si myslim, ze ked dojde k sudu, tak sa osetri spravny sudca, aby to natahoval tak dlho, az to bude jedno


co sa tyka Moinaignera, udajne zomrel obklopeny svojou rodinou, takze unik to byt moze, ale neviem si predstavit, ze s jeho vekom to bude a la James Bond a potom prekvapujuce vystupenie pred sudom. Skor si myslim, ze ked dojde k sudu, tak sa osetri spravny sudca, aby to natahoval tak dlho, az to bude jedno

Róbert Kaliňák ako prvý a Róbert Fico ako druhý si na poslednej tlačovej konferencii zložili respirátor a štít a dokončili tlačovku bez nich. Fico nemal kravatu, ktorá je symbolom držania za krk oprátkou niekým v pozadí.


Informovali o závažnom porušovaní zákona organizovanou mafiou v bezpečnostných štátnych zložkách.


TB: Elitný vyšetrovateľ NAKA P. Ďurka: "Zapálime Santusovej auto kanistrom." Mikulec o všetkom vedel [YouTube]


Róbert Kaliňák ako prvý a Róbert Fico ako druhý si na poslednej tlačovej konferencii zložili respirátor a štít a dokončili tlačovku bez nich. Fico nemal kravatu, ktorá je symbolom držania za krk oprátkou niekým v pozadí. Informovali o závažnom porušovaní zákona organizovanou mafiou v bezpečnostných štátnych zložkách. **[TB: Elitný vyšetrovateľ NAKA P. Ďurka: "Zapálime Santusovej auto kanistrom." Mikulec o všetkom vedel](https://youtu.be/rNk-Txg40_E)** [YouTube]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Protestni konvoje v Parizi a v Haagu
Navzdory zákazu vjely do Paříže v konvoji tisíce francouzských odpůrců očkování. Několik stovek vozidel dnes projíždělo vnějším okruhem francouzského hlavního města. Policie podle vlastních údajů vydala pokutu za "účast na nepovolené demonstraci". Na Protest proti omezení CoV zablokovali řidiči kamionů a traktorů přístup do nizozemského parlamentu.
Tisíce lidí z celé Francie odjely den předtím na okraj Paříže v autech, karavanech a dodávkách a strávily tam noc. Cílem je vytvořit" masu vozidel, která policie nebude schopna zadržet, " uvádí se v korespondenci demonstrantů, kterou zveřejnila agentura AFP.
Mezi účastníky konvojů jsou odpůrci očkování, ale také lidé, kteří chtějí protestovat proti rostoucím cenám a obecně proti vládě. Někteří z protestujících chtěli v sobotu v Paříži zesílit obvyklé demonstrace proti omezení koronaviru. Někteří dokonce plánovali cestu do Bruselu.
Nizozemsky parlament je blokovan
Řidiči kamionů a traktorů v sobotu zablokovali přístup do nizozemského parlamentu. Demonstrace po vzoru kanadských kamionů pod heslem "konvoj za svobodu Nizozemí" způsobila značné dopravní překážky, informovala agentura ANP. Policie nejprve nezasáhla proti řidičům shromážděným před Haagským vnitrozemským dvorem.
Vedle obou komor parlamentu je zde také sídlo premiéra Marka Rutteho. Demonstranti skandovali slogany jako " Rutte, Vypadni!"a" dost je dost!“. Úřady je vyzvaly, aby svá vozidla zaparkovali na nedalekém volném prostranství v Malieveldu. Zítra se tam koná demonstrace proti vládní politice CoV. zde


**Protestni konvoje v Parizi a v Haagu** Navzdory zákazu vjely do Paříže v konvoji tisíce francouzských odpůrců očkování. Několik stovek vozidel dnes projíždělo vnějším okruhem francouzského hlavního města. Policie podle vlastních údajů vydala pokutu za "účast na nepovolené demonstraci". Na Protest proti omezení CoV zablokovali řidiči kamionů a traktorů přístup do nizozemského parlamentu. Tisíce lidí z celé Francie odjely den předtím na okraj Paříže v autech, karavanech a dodávkách a strávily tam noc. Cílem je vytvořit" masu vozidel, která policie nebude schopna zadržet, " uvádí se v korespondenci demonstrantů, kterou zveřejnila agentura AFP. Mezi účastníky konvojů jsou odpůrci očkování, ale také lidé, kteří chtějí protestovat proti rostoucím cenám a obecně proti vládě. Někteří z protestujících chtěli v sobotu v Paříži zesílit obvyklé demonstrace proti omezení koronaviru. Někteří dokonce plánovali cestu do Bruselu. **Nizozemsky parlament je blokovan** Řidiči kamionů a traktorů v sobotu zablokovali přístup do nizozemského parlamentu. Demonstrace po vzoru kanadských kamionů pod heslem "konvoj za svobodu Nizozemí" způsobila značné dopravní překážky, informovala agentura ANP. Policie nejprve nezasáhla proti řidičům shromážděným před Haagským vnitrozemským dvorem. Vedle obou komor parlamentu je zde také sídlo premiéra Marka Rutteho. Demonstranti skandovali slogany jako " Rutte, Vypadni!"a" dost je dost!“. Úřady je vyzvaly, aby svá vozidla zaparkovali na nedalekém volném prostranství v Malieveldu. Zítra se tam koná demonstrace proti vládní politice CoV. [zde](https://orf.at/#/stories/3247197/)

EU nevidi zadny duvod pro povinnou "injekci"
EU komisar pro hospodarstvi Paolo Gentiloni nevidi uz zadny duvod pro vseobecnou, povinnou injekci. Neni zadny duvod o tom uz diskutovat ...... EU je na ceste opatreni uvolnovat.
https://www.youtu.be/6JgespA1PQ0


**EU nevidi zadny duvod pro povinnou "injekci"** EU komisar pro hospodarstvi Paolo Gentiloni nevidi uz zadny duvod pro vseobecnou, povinnou injekci. Neni zadny duvod o tom uz diskutovat ...... EU je na ceste opatreni uvolnovat. https://www.youtu.be/6JgespA1PQ0

Špatná zpráva pro očkované.

Nestras, nekde na ruskych zpravach, uz to nenajdu, jsem cetla, ze neexistuje zadne ockovani, aby nebyl pred jeho pouzitim vyvinut antidot.


[quote="pid:57639, uid:312"]Špatná zpráva pro očkované.[/quote] Nestras, nekde na ruskych zpravach, uz to nenajdu, jsem cetla, ze neexistuje zadne ockovani, aby nebyl pred jeho pouzitim vyvinut antidot.

Nestras, nekde na ruskych zpravach, uz to nenajdu, jsem cetla, ze neexistuje zadne ockovani, aby nebyl pred jeho pouzitim vyvinut antidot.


Fakty nie sú strašenie. Keď ti génová manipulácia zmení genetiku, len vyššia sila dokáže zvrátiť negatívne dôsledky. Vyššia sila bude jednať len keď si génovo zmanipulovaní úprimne priznajú chybu a požiadajú o pomoc. Takže nech sa naplno odhalí čo génová manipulácia spôsobuje. Bude to prospešné pre génovo znaminulovaných, aj keď ich to väčšina neustojí, aj pre všetkých ostatných, pretože sa naplno ukáže, pod akú hypnózu sa nás svojimi manipuláciami snažili dostať. Keď to urobili v tomto prípade, je jasné, že to robia aj v iných.


[quote="pid:57641, uid:68"]Nestras, nekde na ruskych zpravach, uz to nenajdu, jsem cetla, ze neexistuje zadne ockovani, aby nebyl pred jeho pouzitim vyvinut antidot.[/quote] Fakty nie sú strašenie. Keď ti génová manipulácia zmení genetiku, len vyššia sila dokáže zvrátiť negatívne dôsledky. Vyššia sila bude jednať len keď si génovo zmanipulovaní úprimne priznajú chybu a požiadajú o pomoc. Takže nech sa naplno odhalí čo génová manipulácia spôsobuje. Bude to prospešné pre génovo znaminulovaných, aj keď ich to väčšina neustojí, aj pre všetkých ostatných, pretože sa naplno ukáže, pod akú hypnózu sa nás svojimi manipuláciami snažili dostať. Keď to urobili v tomto prípade, je jasné, že to robia aj v iných.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 2. 2022 o 20:11

Fakty nie sú strašenie

Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.


[quote="pid:57642, uid:623"]Fakty nie sú strašenie[/quote] Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.

Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.


Ako sa im rozsvieti, keď nebudú vedieť pravdu? V strachu už mnohí z nich žijú, inak by sa nedali očkovať, takže v ich prípade je to jedno. Tých, ktorí to urobili zo zištných dôvodov, aby mali výhody a tým sťahovali nás všetkých dolu, mi ľúto nie je. A tí, ktorí síce nechceli, ale nechali sa dotlačiť, si tiež musia uvedomiť svoju chybu a poučiť sa z nej. Inak hrozí, že v kľúčovej situácii zase podľahnú a nepodržia celok. Takže aj títo si musia prejsť svojou katarziou. "Spoznáte pravdu a pravda vás oslobodí."


[quote="pid:57646, uid:68"]Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.[/quote] Ako sa im rozsvieti, keď nebudú vedieť pravdu? V strachu už mnohí z nich žijú, inak by sa nedali očkovať, takže v ich prípade je to jedno. Tých, ktorí to urobili zo zištných dôvodov, aby mali výhody a tým sťahovali nás všetkých dolu, mi ľúto nie je. A tí, ktorí síce nechceli, ale nechali sa dotlačiť, si tiež musia uvedomiť svoju chybu a poučiť sa z nej. Inak hrozí, že v kľúčovej situácii zase podľahnú a nepodržia celok. Takže aj títo si musia prejsť svojou katarziou. _"Spoznáte pravdu a pravda vás oslobodí."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

“Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.”


Strach- každý deň vidím na vlastne oči na cestách “iba jednú samotnú osobu v aute ako šoféruje so založeným náhubkom . Je tam vo vlastnom aute sám samučičký s náhubkom a so svojím strachom.
Tiež si pamätám a nikdy nezabudnem na plavca v mori s náhubkom pri plávaní. Taký typ ľudí je veľmi ťažko presvedčiť.


“Vis, strach, at tam nebo tam, jeste nikomu nepomohl, tlaci na psychiku, a z toho vznikaji nejruznejsi nemoce. Spis si myslim, ze bude nutna pomoc, pokud ji ovsem dotycni budou chtit. Musi se jim nejdriv rozsvitit. V jake forme ta pomoc bude, ukaze cas.” Strach- každý deň vidím na vlastne oči na cestách “iba jednú samotnú osobu v aute ako šoféruje so založeným náhubkom . Je tam vo vlastnom aute sám samučičký s náhubkom a so svojím strachom. Tiež si pamätám a nikdy nezabudnem na plavca v mori s náhubkom pri plávaní. Taký typ ľudí je veľmi ťažko presvedčiť.

Strach- každý deň vidím na vlastne oči na cestách “iba jednú samotnú osobu v aute ako šoféruje so založeným náhubkom .

Take takove vidim. Dokonce vidim sousedku, jak chodi vysypavat smeti s nahubkem. I jsem slysela jednoho borce, 3x zaockovaneho, jak rika, ze by vsechny neockovane postrilel. Lidem uz z toho vseho dokonale strasi. Podarilo se.


[quote="pid:57673, uid:42"]Strach- každý deň vidím na vlastne oči na cestách “iba jednú samotnú osobu v aute ako šoféruje so založeným náhubkom .[/quote] Take takove vidim. Dokonce vidim sousedku, jak chodi vysypavat smeti s nahubkem. I jsem slysela jednoho borce, 3x zaockovaneho, jak rika, ze by vsechny neockovane postrilel. Lidem uz z toho vseho dokonale strasi. Podarilo se.

Kto im káže mať strach? A prečo to riešite za nich? Pomôcť môžete len tým, ktorí pomoc potrebujú a požiadajú o ňu. Inak je to zasahovanie do ich slobodnej vôle.


Keď následkom svojej naivity a ignorácie ťahali celú spoločnosť ku dnu, bolo to v poriadku? Ako sa majú spamätať, keď za tie roky nepochopili o čo ide? Takýto pochopia, len keď padnú na hubu. A niektorí ani tak nie. Hrali komparz v cudzej hre. Hra sa teraz mení. Chcete im podložiť matrac a zabrániť im precitnúť, aby mohli byť komparzom v ďalšej hre a zase ostatných ťahať ku dnu?


Kto im káže mať strach? A prečo to riešite za nich? Pomôcť môžete len tým, ktorí pomoc potrebujú a požiadajú o ňu. Inak je to zasahovanie do ich slobodnej vôle. Keď následkom svojej naivity a ignorácie ťahali celú spoločnosť ku dnu, bolo to v poriadku? Ako sa majú spamätať, keď za tie roky nepochopili o čo ide? Takýto pochopia, len keď padnú na hubu. A niektorí ani tak nie. Hrali komparz v cudzej hre. Hra sa teraz mení. Chcete im podložiť matrac a zabrániť im precitnúť, aby mohli byť komparzom v ďalšej hre a zase ostatných ťahať ku dnu?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 2. 2022 o 23:45

ŽÁDOST O OKAMŽITÉ ODVOLÁNÍ RADKA POLICARA, NÁMĚSTKA MINISTRA ZDRAVOTNICTVÍ ČR -
Žádáme okamžité odvolání Radka Policara i z dalších funkcí, neboť jeho neprofesionální činnost ohrožuje obyvatelstvo ČR. Zároveň je totiž členem Rady vlády pro lidská práva, předsedou kontrolní rady Agentury pro zdravotnický výzkum České republiky, členem správní rady Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví a členem Executive Committee, The Czech Republic Unit of the UNESCO International Network in Bioethics.
Hrozí velké nebezpečí, že úředník Radek Policar bude navzdory politickým zájmům ČR prosazovat v rámci svých mezinárodních kompetencí zavádění tzv. „Globální dohody o pandemické připravenosti,“ která má být nadřazena národní ústavě. Skrze pandemický zákon má být aktivován institut, který bude mít vyšší kompetence než národní pandemické zákony. Ústava WHO (podle článku 9) má v případě přírodních katastrof nebo pandemií přednost před ústavou jednotlivých zemí.
https://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/zadost-o-okamzite-odvolani-radka-policara-namestka-ministra-zdravotnictvi-cr.html


ŽÁDOST O OKAMŽITÉ ODVOLÁNÍ RADKA POLICARA, NÁMĚSTKA MINISTRA ZDRAVOTNICTVÍ ČR - Žádáme okamžité odvolání Radka Policara i z dalších funkcí, neboť jeho neprofesionální činnost ohrožuje obyvatelstvo ČR. Zároveň je totiž členem Rady vlády pro lidská práva, předsedou kontrolní rady Agentury pro zdravotnický výzkum České republiky, členem správní rady Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví a členem Executive Committee, The Czech Republic Unit of the UNESCO International Network in Bioethics. Hrozí velké nebezpečí, že úředník Radek Policar bude navzdory politickým zájmům ČR prosazovat v rámci svých mezinárodních kompetencí zavádění tzv. „Globální dohody o pandemické připravenosti,“ která má být nadřazena národní ústavě. Skrze pandemický zákon má být aktivován institut, který bude mít vyšší kompetence než národní pandemické zákony. Ústava WHO (podle článku 9) má v případě přírodních katastrof nebo pandemií přednost před ústavou jednotlivých zemí. https://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/zadost-o-okamzite-odvolani-radka-policara-namestka-ministra-zdravotnictvi-cr.html

Pan doktor z Znojma to chtěl říct podle MSM ale řekl pravdu,je to ke konci videa, a to je vždy nebezpečí živého vysílání :-)


https://youtu.be/aa9k3RlvDZQ


Pan doktor z Znojma to chtěl říct podle MSM ale řekl pravdu,je to ke konci videa, a to je vždy nebezpečí živého vysílání :-) https://youtu.be/aa9k3RlvDZQ

Toto by sa mozno aj hodilo do temy Odpis lekarskeho stavu, ak by tu taka bola, ale este si myslim, ze nenastal cas, 2 nenapadne spravy:


https://www.cas.sk/clanok/2643359/zamestnankyna-pumpy-o-arogantnom-pristupe-lekara-k-umierajucemu-schmatol-ho-a-vytiahol-von-z-auta/
https://www.cas.sk/clanok/2642845/moderator-martin-nikodym-priputany-na-lozko-boj-s-koronou/


Pan doktor z Znojma to chtěl říct podle MSM ale řekl pravdu,je to ke konci videa, a to je vždy nebezpečí živého vysílání :-)

rozmyslam, ci mu ten zaver usiel alebo to slo z podvedomia. Ked najprv hovoril, ze ockovani maju lahsi priebeh, tak sa predtym zamyslel nez odpovedal na otazku a ked hovoril, ze na pristrojoch su len ockovani, tak to z neho slo uplne bez zavahania.


Toto by sa mozno aj hodilo do temy Odpis lekarskeho stavu, ak by tu taka bola, ale este si myslim, ze nenastal cas, 2 nenapadne spravy: https://www.cas.sk/clanok/2643359/zamestnankyna-pumpy-o-arogantnom-pristupe-lekara-k-umierajucemu-schmatol-ho-a-vytiahol-von-z-auta/ https://www.cas.sk/clanok/2642845/moderator-martin-nikodym-priputany-na-lozko-boj-s-koronou/ [quote="pid:57721, uid:70"]Pan doktor z Znojma to chtěl říct podle MSM ale řekl pravdu,je to ke konci videa, a to je vždy nebezpečí živého vysílání :-)[/quote] rozmyslam, ci mu ten zaver usiel alebo to slo z podvedomia. Ked najprv hovoril, ze ockovani maju lahsi priebeh, tak sa predtym zamyslel nez odpovedal na otazku a ked hovoril, ze na pristrojoch su len ockovani, tak to z neho slo uplne bez zavahania.

Moderator

Upravené 15. 2. 2022 o 07:19

ozmyslam, ci mu ten zaver usiel alebo to slo z podvedomia. Ked najprv hovoril, ze ockovani maju lahsi priebeh, tak sa predtym zamyslel nez odpovedal na otazku a ked hovoril, ze na pristrojoch su len ockovani, tak to z neho slo uplne bez zavahania.


Já taky jsem o tom přemýšlel,a nenapadlo mně podvědomí :-( ale tlumočil jsem to tak že když člověk (lhář) řekne pravdu tak mu se vždy uleví,a asi jsou už delší dobu pod nátlakem,ale to byla jejich volba prodat se za par stříbrných :-( takže u mně slitování nemají.


[quote="pid:57860, uid:10"]ozmyslam, ci mu ten zaver usiel alebo to slo z podvedomia. Ked najprv hovoril, ze ockovani maju lahsi priebeh, tak sa predtym zamyslel nez odpovedal na otazku a ked hovoril, ze na pristrojoch su len ockovani, tak to z neho slo uplne bez zavahania.[/quote] Já taky jsem o tom přemýšlel,a nenapadlo mně podvědomí :-( ale tlumočil jsem to tak že když člověk (lhář) řekne pravdu tak mu se vždy uleví,a asi jsou už delší dobu pod nátlakem,ale to byla jejich volba prodat se za par stříbrných :-( takže u mně slitování nemají.
Upravené 15. 2. 2022 o 11:35

Čakajú nás dve fázy veľkého uvoľňovania opatrení: Koncom marca sa vrátime do normálu


https://slovensko.hnonline.sk/21706822-cakaju-nas-dve-fazy-velkeho-uvolnovania-opatreni-koncom-marca-sa-vratime-do-normalu


už sú skutočne na smiech...zaujímalo by ma, prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.


Čakajú nás dve fázy veľkého uvoľňovania opatrení: Koncom marca sa vrátime do normálu https://slovensko.hnonline.sk/21706822-cakaju-nas-dve-fazy-velkeho-uvolnovania-opatreni-koncom-marca-sa-vratime-do-normalu už sú skutočne na smiech...zaujímalo by ma, prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.
Upravené 16. 2. 2022 o 12:24

už sú skutočne na smiech...zaujímalo by ma,
prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.


Lebo to písal nejaký inteligent z MZ, a trafil správne dátum 28.2 a o mesiac 28.3, to ich už nenapadlo, že marec má 31 dní. Nič iné by som za tým nehľadala.


[quote="pid:58023, uid:286"]už sú skutočne na smiech...zaujímalo by ma, prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.[/quote] Lebo to písal nejaký inteligent z MZ, a trafil správne dátum 28.2 a o mesiac 28.3, to ich už nenapadlo, že marec má 31 dní. Nič iné by som za tým nehľadala.

prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.
pondelok, začiatok týždňa


[quote="pid:58023, uid:286"]prečo práve dátumy 28.2. a 28.3.[/quote]pondelok, začiatok týždňa

hm, nevim, kam toto vlozit... tak jen takovy osli mustek z odpisu covidove agendy k ockovani hus proti ptaci chripce...
rikam si..., jeste, ze jsem vegetarian


https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/veterinari-naockovali-husy-ze-slechtitelskeho-chovu-v-novych-hradech-proti-ptaci-chripce-40387395


hm, nevim, kam toto vlozit... tak jen takovy osli mustek z odpisu covidove agendy k ockovani hus proti ptaci chripce... rikam si..., jeste, ze jsem vegetarian https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/veterinari-naockovali-husy-ze-slechtitelskeho-chovu-v-novych-hradech-proti-ptaci-chripce-40387395

tak jen takovy osli mustek z odpisu covidove agendy k ockovani hus proti ptaci chripce...
Jen taková malá poznámka. Dle článku je zakázáno očkování ptáků.
„Je to takzvaná nouzová vakcinace, která navazuje na problémy, které jsme tam (v chovu) měli. Vakcinace proti ptačí chřipce není obecně povolená, tohle je nouzová vakcinace z toho titulu, že se jedná o chov geneticky významný. Proto Státní veterinární správa souhlasila s nouzovou vakcinací,“ dodal.


Zatím, co vakcinace lidí povolená je, a dokonce chtějí, aby byla povinná. Podle toho náš "chov" genetický význam nemá.


[quote="pid:58053, uid:347"]tak jen takovy osli mustek z odpisu covidove agendy k ockovani hus proti ptaci chripce...[/quote]Jen taková malá poznámka. Dle článku je zakázáno očkování ptáků. „Je to takzvaná nouzová vakcinace, která navazuje na problémy, které jsme tam (v chovu) měli. Vakcinace proti ptačí chřipce není obecně povolená, tohle je nouzová vakcinace z toho titulu, že se jedná o chov geneticky významný. Proto Státní veterinární správa souhlasila s nouzovou vakcinací,“ dodal. Zatím, co vakcinace lidí povolená je, a dokonce chtějí, aby byla povinná. Podle toho náš "chov" genetický význam nemá.

Zatím, co vakcinace lidí povolená je, a dokonce chtějí, aby byla povinná. Podle toho náš "chov" genetický význam nemá.


mozna jsem paranoidni, mozna jsem naivni, ale ty 2 roky mne naucily, ze co dnes je nemozne, zakazane, zitra muze byt vyhledavane, zadouci atd. copak muzeme verit nejakym ustavum a jejich tvrzenim? ukaze se casem.


[quote="pid:58063, uid:312"]Zatím, co vakcinace lidí povolená je, a dokonce chtějí, aby byla povinná. Podle toho náš "chov" genetický význam nemá.[/quote] mozna jsem paranoidni, mozna jsem naivni, ale ty 2 roky mne naucily, ze co dnes je nemozne, zakazane, zitra muze byt vyhledavane, zadouci atd. copak muzeme verit nejakym ustavum a jejich tvrzenim? ukaze se casem.

Prelomové rozhodnutie Francúzskeho súdu


Životná poisťovňa svoje odmietnutie vyplatiť poistku argumentovala tým, že v poistnej zmluve je uvedená výnimka pre výplatu v prípadoch užívania experimentálnych liekov. To podľa nej zahŕňa aj očkovanie proti koronavírusu.


Súd sa vo svojom rozsudku postavil na stranu poisťovne. Podľa súdu boli vedľajšie účinky experimentálnej vakcíny zverejnené a zosnulý nemohol tvrdiť, že o nich nevedel, keď sa rozhodol dobrovoľne zaočkovať.


Súd tiež dôrazne poukázal na to, že v čase očkovania neexistoval vo Francúzsku žiadny zákon alebo nariadenie, ktoré by ho do očkovania nútili.


„Preto je jeho smrť fakticky samovraždou,“ uviedol súd v rozhodnutí.


A aj podľa poistnej zmluvy bola smrť poistenca v dôsledku samovraždy vylúčená z poistného krytia.


Rozhodnutie súdu ďalej obsahuje nasledovné:


„Súd sa stotožňuje s argumentáciou poisťovne, ktorá vo svetle publikovaných vedľajších účinkov vakcíny, vrátane úmrtia, považuje účasť na tretej fáze klinických skúšok, ktoré nie sú bez rizika, za akt dobrovoľného vystavenia sa riziku, ktoré poistná zmluva nepokrýva a právne je ho možné klasifikovať ako samovraždu.“


https://williambowles.info/2022/01/19/death-by-vaccine-legally-considered-suicide-french-court-rules


Prelomové rozhodnutie Francúzskeho súdu Životná poisťovňa svoje odmietnutie vyplatiť poistku argumentovala tým, že v poistnej zmluve je uvedená výnimka pre výplatu v prípadoch užívania experimentálnych liekov. To podľa nej zahŕňa aj očkovanie proti koronavírusu. Súd sa vo svojom rozsudku postavil na stranu poisťovne. Podľa súdu boli vedľajšie účinky experimentálnej vakcíny zverejnené a zosnulý nemohol tvrdiť, že o nich nevedel, keď sa rozhodol dobrovoľne zaočkovať. Súd tiež dôrazne poukázal na to, že v čase očkovania neexistoval vo Francúzsku žiadny zákon alebo nariadenie, ktoré by ho do očkovania nútili. „Preto je jeho smrť fakticky samovraždou,“ uviedol súd v rozhodnutí. A aj podľa poistnej zmluvy bola smrť poistenca v dôsledku samovraždy vylúčená z poistného krytia. Rozhodnutie súdu ďalej obsahuje nasledovné: „Súd sa stotožňuje s argumentáciou poisťovne, ktorá vo svetle publikovaných vedľajších účinkov vakcíny, vrátane úmrtia, považuje účasť na tretej fáze klinických skúšok, ktoré nie sú bez rizika, za akt dobrovoľného vystavenia sa riziku, ktoré poistná zmluva nepokrýva a právne je ho možné klasifikovať ako samovraždu.“ https://williambowles.info/2022/01/19/death-by-vaccine-legally-considered-suicide-french-court-rules

„Jak šel chlastat na Vyšehrad s Faltýnkem a nafotili je tam,“ rozvíjí dál
své myšlenky Ondřej. Geňa na to doplní, že ví, protože on je tam vyfotil.
„Zeptej se, jestli si při tom covidu namastil kapsy,“ přisadí si ještě jednou Ondra.
Pan Prymula bledne. Tohle nečekal.
Terčem takhle otevřeného posměchu zřejmě ještě nikdy nebyl.
"Brzobohatý dopadne jako Kubišová. Taky bude zakázanej,“ směje se dál Geňa.
Padne pár dalších otázek ze strany hádajících, a pak už je jasné, kdo VIP hostem je.
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/704443/prachar-brzobohaty-genzer-a-spol-drsne-urazili-prymulu.html


„Jak šel chlastat na Vyšehrad s Faltýnkem a nafotili je tam,“ rozvíjí dál své myšlenky Ondřej. Geňa na to doplní, že ví, protože on je tam vyfotil. **„Zeptej se, jestli si při tom covidu namastil kapsy,“** přisadí si ještě jednou Ondra. Pan Prymula bledne. Tohle nečekal. Terčem takhle otevřeného posměchu zřejmě ještě nikdy nebyl. "Brzobohatý dopadne jako Kubišová. Taky bude zakázanej,“ směje se dál Geňa. Padne pár dalších otázek ze strany hádajících, a pak už je jasné, kdo VIP hostem je. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/704443/prachar-brzobohaty-genzer-a-spol-drsne-urazili-prymulu.html
37.83k
256
57
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept