Politika v ČR
Volba prezidenta České republiky 2023 - kdo je hlavní kádr nadnárodních sil ?

Jeden můj přítel hodně se zajímající o EZO se náhodou přede mnou zmínil o nějakém proroctví či vizi týkajícího se budoucnosti českého národa. Řekl mi, že podle nějaké místní prorocké nebo vizionářské celebrity má být příštím prezidentem naší země žena. Z vlastní zkušenosti a hlavně díky Josefu Veselému Josefu Karikovi jsem došel k názoru, že EZO je totální blbost. Stejně jako mystika. Jakákoliv. I náboženská. Vše co za mystiku a boha a jeho projevy pokládáme, je přirozenou součástí tohoto světa. Pouze tyto zákony a zákonitosti jsou jistými silami tohoto světa zatajovány před obecným lidem. Ale to jsem odbočil, vraťme se se meritu věci. Jak to kamarád vyslovil, v tu chvíli mi to začalo v palici šrotovat a spínat a okamžitě jsem si vybavil před očima několik událostních vjemů, kterým jsem do té to chvíle nepřikládal žádnou zvláštní důležitost. A zde je výsledek hnutí mé mysli. Klidně ho setřete, velmi rád bych se mýlil ...


Podle mého bude hlavní kádr nadnárodních protičeských sil pro funkci prezidenta ČR v nastávajících prezidentských volbách 2023 tato osoba:


Žena činu (zatím druhořadá a lehce skrývaná popelka) a růžovoučká miss Čaputova made in Czech Republic



https://cs.wikipedia.org/wiki/Danu%C5%A1e_Nerudov%C3%A1


A je jí děláno patřičné PR


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nerudova-na-Hrad-Uz-se-to-droli-tezka-vaha-je-proti-Doslo-na-stare-hrichy-687084


Tento článek považuji za mimořádně vystihující osobnost budoucí prezidentky:


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Za-vsechny-dary-populistu-v-budoucnu-zaplatime-Po-osmi-letech-temna-opet-prozapadni-smerovani-ocenuje-profesorka-Nerudova-688543


Síly, které laborovaly a experimentovaly s použitím falešnými brýlemi vybaveného stahovače králíků "Dluhoše" a německého plagiátora Robějška se velmi důkladně připravují a nenechávají nic náhodě.


Jeden můj přítel hodně se zajímající o EZO se náhodou přede mnou zmínil o nějakém proroctví či vizi týkajícího se budoucnosti českého národa. Řekl mi, že podle nějaké místní prorocké nebo vizionářské celebrity má být příštím prezidentem naší země žena. Z vlastní zkušenosti a hlavně díky Josefu Veselému Josefu Karikovi jsem došel k názoru, že EZO je totální blbost. Stejně jako mystika. Jakákoliv. I náboženská. Vše co za mystiku a boha a jeho projevy pokládáme, je přirozenou součástí tohoto světa. Pouze tyto zákony a zákonitosti jsou jistými silami tohoto světa zatajovány před obecným lidem. Ale to jsem odbočil, vraťme se se meritu věci. Jak to kamarád vyslovil, v tu chvíli mi to začalo v palici šrotovat a spínat a okamžitě jsem si vybavil před očima několik událostních vjemů, kterým jsem do té to chvíle nepřikládal žádnou zvláštní důležitost. A zde je výsledek hnutí mé mysli. Klidně ho setřete, velmi rád bych se mýlil ... Podle mého bude hlavní kádr nadnárodních protičeských sil pro funkci prezidenta ČR v nastávajících prezidentských volbách 2023 tato osoba: Žena činu (zatím druhořadá a lehce skrývaná popelka) a růžovoučká miss Čaputova made in Czech Republic https://www.equalpayday.cz/wp-content/uploads/2021/03/nerudova_01-z-tiskov%C3%A9ho-odd%C4%9Blen%C3%AD-univerzity-mendel.jpg https://cs.wikipedia.org/wiki/Danu%C5%A1e_Nerudov%C3%A1 A je jí děláno patřičné PR https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nerudova-na-Hrad-Uz-se-to-droli-tezka-vaha-je-proti-Doslo-na-stare-hrichy-687084 Tento článek považuji za mimořádně vystihující osobnost budoucí prezidentky: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Za-vsechny-dary-populistu-v-budoucnu-zaplatime-Po-osmi-letech-temna-opet-prozapadni-smerovani-ocenuje-profesorka-Nerudova-688543 Síly, které laborovaly a experimentovaly s použitím falešnými brýlemi vybaveného stahovače králíků "Dluhoše" a německého plagiátora Robějška se velmi důkladně připravují a nenechávají nic náhodě.
Upravené 7. 1. 2022 o 18:57

Já si také myslím, že by to mohla být žena. Ale jmenuje se Alena Vitásková.


Já si také myslím, že by to mohla být žena. Ale jmenuje se Alena Vitásková.

@Nasredin Tvrzení, že bychom mohli zvolit někoho, koho v současnosti většina národa ani nezná, mi přijde spíše jako urážka národa...

I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.


@Nasredin Tvrzení, že bychom mohli zvolit někoho, koho v současnosti většina národa ani nezná, mi přijde spíše jako urážka národa... I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.
Upravené 7. 1. 2022 o 20:20

Alena Vitásková


bez mediální podpory mainstreamu má šanci tak na 3% v prvním kole


[quote="pid:51595, uid:372"]Alena Vitásková[/quote] bez mediální podpory mainstreamu má šanci tak na 3% v prvním kole

bez mediální podpory mainstreamu má šanci tak na 3% v prvním kole


A co s podporou Miloše Zemana?


[quote="pid:51614, uid:402"]bez mediální podpory mainstreamu má šanci tak na 3% v prvním kole[/quote] A co s podporou Miloše Zemana?

A co s podporou Miloše Zemana?


to nemyslíš vážně....


[quote="pid:51618, uid:372"]A co s podporou Miloše Zemana?[/quote] to nemyslíš vážně....

to nemyslíš vážně....


To myslím smrteně vážně. Bureš se odrovnal podrazáctvím, Zeman ho už "pohřbil". Jestli ta operace "skoro mrtvý Zeman" nebyla i zkouškou Babiše, v níž těžce pohořel. A Vításková? Té je nakloněn, i ona jemu. A má navíc gloriolu bojovnice s neřády, kterou tahali po soudech (což ani není vylhané) a těžko se do ní bude strefovat.


[quote="pid:51621, uid:402"]to nemyslíš vážně....[/quote] To myslím smrteně vážně. Bureš se odrovnal podrazáctvím, Zeman ho už "pohřbil". Jestli ta operace "skoro mrtvý Zeman" nebyla i zkouškou Babiše, v níž těžce pohořel. A Vításková? Té je nakloněn, i ona jemu. A má navíc gloriolu bojovnice s neřády, kterou tahali po soudech (což ani není vylhané) a těžko se do ní bude strefovat.

I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.


Nemyslím si, že by lidé byli hloupější ... Spíš jen nepočítají s tak hlubokou a neomezenou podlostí politiků a soudů. Podívejme se, jak dopadly poslední parlamentní volby v ČR.


[quote="pid:51612, uid:181"]I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.[/quote] Nemyslím si, že by lidé byli hloupější ... Spíš jen nepočítají s tak hlubokou a neomezenou podlostí politiků a soudů. Podívejme se, jak dopadly poslední parlamentní volby v ČR.

A Vításková?
Taky už nějakou dobu sázím na paní Vitáskovou. Faktem je, že je zocelená v boji s energomafií. Tuším, že zkusila i kriminál. Ale jsem taky opatrný, protože i eurokomisařka Jourová prošla touto převýchovnou stanicí. Zůstala ji gloriola protivlastenecké bojovnice.


[quote="pid:51624, uid:372"]A Vításková?[/quote]Taky už nějakou dobu sázím na paní Vitáskovou. Faktem je, že je zocelená v boji s energomafií. Tuším, že zkusila i kriminál. Ale jsem taky opatrný, protože i eurokomisařka Jourová prošla touto převýchovnou stanicí. Zůstala ji gloriola protivlastenecké bojovnice.

Ale jsem taky opatrný, protože i eurokomisařka Jourová prošla touto převýchovnou stanicí.


Ale Jourová byla vždy krysa, je krysa a krysou zůstane. Vitásková se tak neprojevila a názorově je na opačné straně. Já si stále myslím, že si jí Zeman pěstuje jako nástupkyni.


[quote="pid:51627, uid:260"]Ale jsem taky opatrný, protože i eurokomisařka Jourová prošla touto převýchovnou stanicí.[/quote] Ale Jourová byla vždy krysa, je krysa a krysou zůstane. Vitásková se tak neprojevila a názorově je na opačné straně. Já si stále myslím, že si jí Zeman pěstuje jako nástupkyni.

že si jí Zeman pěstuje jako nástupkyni
Taky v to doufám. Věřím, že hradní stařík Henry vybral správně smile


[quote="pid:51629, uid:372"]že si jí Zeman pěstuje jako nástupkyni[/quote]Taky v to doufám. Věřím, že hradní stařík Henry vybral správně :)

@Nasredin Tvrzení, že bychom mohli zvolit někoho, koho v současnosti většina národa ani nezná, mi přijde spíše jako urážka národa...

I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.


Ak môžem poradiť, tak učte sa na chybách našej republiky. To, čo sa deje na Slovensku, sa s odstupom času ako cez kopirák deje aj v Čechách. Rovnako ako povalili Fica, rovnako povalili aj Babiša. Na rovnakých princípoch "lebo Fico/lebo Babiš".


U nás zvolili dvoch posledných prezidentov, o ktorých národ nikdy nepočul. Kisku pred kandidatúrou nikto nepoznal. Čaputovú pred kandidatúrou nikto nepoznal.


Lenže dosiahnuť, aby ľud zvolil úplne neznámeho človeka, to treba vedieť. Nepodarí sa to hocikomu. Musí to robiť veľmi dobrý marketingový stratég, treba mu urobiť takticky veľmi dobre zvolenú reklamu. A potom treba mať kúpené prieskumné agentúry a masírovať ľudí smerom k zvoleniu tohto neznámeho človeka. Podobne, ako teraz prieskumné agentúry umelo pretláčajú Pellegríniho.


[quote="pid:51612, uid:181"]@Nasredin Tvrzení, že bychom mohli zvolit někoho, koho v současnosti většina národa ani nezná, mi přijde spíše jako urážka národa... I když poslední dobou jsem došel k závěru, že lidé jsou často ještě hloupější, než jsem si myslel.[/quote] Ak môžem poradiť, tak učte sa na chybách našej republiky. To, čo sa deje na Slovensku, sa s odstupom času ako cez kopirák deje aj v Čechách. Rovnako ako povalili Fica, rovnako povalili aj Babiša. Na rovnakých princípoch "lebo Fico/lebo Babiš". U nás zvolili dvoch posledných prezidentov, o ktorých národ nikdy nepočul. Kisku pred kandidatúrou nikto nepoznal. Čaputovú pred kandidatúrou nikto nepoznal. Lenže dosiahnuť, aby ľud zvolil úplne neznámeho človeka, to treba vedieť. Nepodarí sa to hocikomu. Musí to robiť veľmi dobrý marketingový stratég, treba mu urobiť takticky veľmi dobre zvolenú reklamu. A potom treba mať kúpené prieskumné agentúry a masírovať ľudí smerom k zvoleniu tohto neznámeho človeka. Podobne, ako teraz prieskumné agentúry umelo pretláčajú Pellegríniho.

Nepodarí sa to hocikomu.


podaří se to jen tomu kdo má na své straně mainstream marketingovou mašinerii a spoustu peněz
ani jedno alternativa nemá proto žádná vitásková ani nikdo podobný prostě prezident nebude
navíc co by tam dělala? ta ženská by mohla být skvělou ministryní ale "tlouct špačky" na hradě by pro ni byla ztráta času


pro mě je ideální kandidát Josef Skála ale jak říkám nikdo o kom bychom tady uvažovali se nemá šanci dostat ani do druhýho kola
modleme se za babiše


[quote="pid:51728, uid:6"]Nepodarí sa to hocikomu.[/quote] podaří se to jen tomu kdo má na své straně mainstream marketingovou mašinerii a spoustu peněz ani jedno alternativa nemá proto žádná vitásková ani nikdo podobný prostě prezident nebude navíc co by tam dělala? ta ženská by mohla být skvělou ministryní ale "tlouct špačky" na hradě by pro ni byla ztráta času pro mě je ideální kandidát Josef Skála ale jak říkám nikdo o kom bychom tady uvažovali se nemá šanci dostat ani do druhýho kola modleme se za babiše

Nemyslím si, že by lidé byli hloupější ...


Ne, nemyslím si, že by lidé v poslední době nějak zhloupli.
Prostě jsou jen hloupější, než jsem si myslel.
Samozřejmě, ne všichni.


Ak môžem poradiť, tak učte sa na chybách našej republiky

Poraď prosím jak.
Tady v Praze spousta lidí nejen, že nenávidí "Rusáky", ale spousta z nich minimálně nesnáší i Slováky.
(I když zase mnozí další berou Slováky s námi prakticky jako jeden národ, nicméně, první skupina není zase AŽ tak nepočetná.)
Nutno podotknout, že někteří občané RF tu skutečně svým krajanům dělají ostudu svým špatným vychováním.
I když to se samozřejmě týká i jiných národností.


Rovnako ako povalili Fica

Řekl bych, že moje znalost slovenské politiky je spíše slabší, nicméně jestli 1 z 15 Pražanů slovenská politika zajímá i jen okrajově, tak je to hodně.


Myslím, že ze Slovenska se lidi obecně prostě nepoučí, protože buď to uvidí rovnou a nebo ne.


Co nám hraje do karet je naštěstí to, že mnohé krysy vylezly z kanálů až příliš okatě a zanechaly takový bordel, že to prostě nejde přehlédnout.


[quote="pid:51625, uid:317"]Nemyslím si, že by lidé byli hloupější ...[/quote] Ne, nemyslím si, že by lidé v poslední době nějak zhloupli. Prostě jsou jen hloupější, než jsem si myslel. Samozřejmě, **ne všichni**. [quote="pid:51728, uid:6"]Ak môžem poradiť, tak učte sa na chybách našej republiky[/quote] Poraď prosím jak. Tady v Praze spousta lidí nejen, že nenávidí "Rusáky", ale spousta z nich minimálně nesnáší i Slováky. (I když zase mnozí další berou Slováky s námi prakticky jako jeden národ, nicméně, první skupina není zase AŽ tak nepočetná.) Nutno podotknout, že někteří občané RF tu skutečně svým krajanům dělají ostudu svým špatným vychováním. I když to se samozřejmě týká i jiných národností. [quote="pid:51728, uid:6"]Rovnako ako povalili Fica[/quote] Řekl bych, že moje znalost slovenské politiky je spíše slabší, nicméně jestli 1 z 15 Pražanů slovenská politika zajímá i jen okrajově, tak je to hodně. Myslím, že ze Slovenska se lidi obecně prostě nepoučí, protože buď to uvidí rovnou a nebo ne. Co nám hraje do karet je naštěstí to, že mnohé krysy vylezly z kanálů až příliš okatě a zanechaly takový bordel, že to prostě nejde přehlédnout.

podaří se to jen tomu kdo má na své straně mainstream marketingovou mašinerii a spoustu peněz


To predpokladá, že médiám a agentúram voliči budú veriť, lenže keď US$/€ je bezcenný a voliči vedia, že médiá bezočivo klamú, tak s tým ďaleko nezájdu.
A dôvod prečo by mali prestať veriť je to, že covid naratív sa kolabuje a keď vyjde pravda konečnou platnosťou najavo, tak z ich dôveryhodnosti nič nezostane s tým, že Fialova vláda prejaví v plnej nahote svoju neschopnosť t.j. nastane sa podobná situácia ako u nás: všetci budú vedieť čo je vláda a "podarená" aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci zač...


[quote="pid:51733, uid:402"]podaří se to jen tomu kdo má na své straně mainstream marketingovou mašinerii a spoustu peněz[/quote] To predpokladá, že médiám a agentúram voliči budú veriť, lenže keď US$/€ je bezcenný a voliči vedia, že médiá bezočivo klamú, tak s tým ďaleko nezájdu. A dôvod prečo by mali prestať veriť je to, že covid naratív sa kolabuje a keď vyjde pravda konečnou platnosťou najavo, tak z ich dôveryhodnosti nič nezostane s tým, že Fialova vláda prejaví v plnej nahote svoju neschopnosť t.j. nastane sa podobná situácia ako u nás: všetci budú vedieť čo je vláda a "podarená" aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci zač...

Moderátor

pro mě je ideální kandidát Josef Skála

Naprosto souhlasím, ještě bych dodal, že když už ženu, tak Lenku Procházkovou. Tomio Okamura samozřejmě taky, jenže ten je, si myslím, momentálně v SPD nenahraditelný.


[quote="pid:51733, uid:402"]pro mě je ideální kandidát Josef Skála[/quote] Naprosto souhlasím, ještě bych dodal, že když už ženu, tak Lenku Procházkovou. Tomio Okamura samozřejmě taky, jenže ten je, si myslím, momentálně v SPD nenahraditelný.

Tady v Praze spousta lidí nejen, že nenávidí "Rusáky", ale spousta z nich minimálně nesnáší i Slováky.
(I když zase mnozí další berou Slováky s námi prakticky jako jeden národ, nicméně, první skupina není zase AŽ tak nepočetná.)

No Praha je všeobecne problém, tak ako na Slovensku Bratislava. Veľké mestá idú proti zvyšku národa.
Spomenul som to preto, lebo viem, že mnoho Čechov politiku na Slovensku nesleduje, hoci oplatilo by sa. Lepšie je sa učiť na cudzích chybách, než na svojich.


[quote="pid:51735, uid:181"]Tady v Praze spousta lidí nejen, že nenávidí "Rusáky", ale spousta z nich minimálně nesnáší i Slováky. (I když zase mnozí další berou Slováky s námi prakticky jako jeden národ, nicméně, první skupina není zase AŽ tak nepočetná.)[/quote] No Praha je všeobecne problém, tak ako na Slovensku Bratislava. Veľké mestá idú proti zvyšku národa. Spomenul som to preto, lebo viem, že mnoho Čechov politiku na Slovensku nesleduje, hoci oplatilo by sa. Lepšie je sa učiť na cudzích chybách, než na svojich.

Já si také myslím, že by to mohla být žena. Ale jmenuje se Alena Vitásková.


Kéž by smile


[quote="pid:51595, uid:372"]Já si také myslím, že by to mohla být žena. Ale jmenuje se Alena Vitásková.[/quote] Kéž by :D

To predpokladá, že médiám a agentúram voliči budú veriť, lenže keď US$/€ je bezcenný a voliči vedia, že médiá bezočivo klamú, tak s tým ďaleko nezájdu


Tak rychle kolaps nepůjde a kdyby ano tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet


[quote="pid:51741, uid:7"]To predpokladá, že médiám a agentúram voliči budú veriť, lenže keď US$/€ je bezcenný a voliči vedia, že médiá bezočivo klamú, tak s tým ďaleko nezájdu[/quote] Tak rychle kolaps nepůjde a kdyby ano tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet

tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet
Bude záležet na prezidentských volbách ČSR 2.


[quote="pid:51784, uid:402"]tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet[/quote]Bude záležet na prezidentských volbách ČSR 2.

Tak rychle kolaps nepůjde a kdyby ano tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet


S prvou časťou tvojej vety nesúhlasím a proti druhej mám výhrady...


[quote="pid:51784, uid:402"]Tak rychle kolaps nepůjde a kdyby ano tak na nějakých prezidentských volbách v ČR už nebude záležet[/quote] S prvou časťou tvojej vety nesúhlasím a proti druhej mám výhrady...

Moderátor

Cez leto má ísť do kín český film Prezidentka, čo bude určite použité ako spin pred voľbami. Hlavnú úlohu hrá Geislerová. Pripomína mi to filmy proti Robertovi Ficovi pred slovenskými parlamentnými voľbami, kde ohlúpnutých ľudí s liberálnym presvedčením sfanatizovali filmom, a tuším nie jedným. Len toto nebude v negatívnom duchu, ale naopak, postavené na príklade našej židovskej jaternice zo smetiska.



„Nápad natočiť film o prezidentke – žene vznikol už v roku 2016, keď som dotočil Rozprávky pre Emu. Chceli sme ponúknuť pohľad za fasádu politických funkcií a profesijných rolí. Snažili sme sa vytvoriť postavu, ktorá by mohla ľudí inšpirovať a pripomenúť nám, že milovať a byť milovaný je niečo, čo potrebuje naozaj každý z nás,“ uviedol scenárista a režisér Havlík.



61fd03e8565d6


https://telkac.zoznam.sk/telkac-magazin/cl/173/7897/novy-film-prezidentka-hlavnu-ulohu-stvarni-skvela-ceska-herecka-volba-bola-jasna


Neviem, kam presne zaradiť príspevok, ku každému kandidátovi je osobitné vlákno, niekedy aj dve a jedno centrálne o voľbách prezidenta som nenašiel.


Cez leto má ísť do kín český film Prezidentka, čo bude určite použité ako spin pred voľbami. Hlavnú úlohu hrá Geislerová. Pripomína mi to filmy proti Robertovi Ficovi pred slovenskými parlamentnými voľbami, kde ohlúpnutých ľudí s liberálnym presvedčením sfanatizovali filmom, a tuším nie jedným. Len toto nebude v negatívnom duchu, ale naopak, postavené na príklade našej židovskej jaternice zo smetiska. > „Nápad natočiť film o prezidentke – žene vznikol už v roku 2016, keď som dotočil Rozprávky pre Emu. Chceli sme ponúknuť pohľad za fasádu politických funkcií a profesijných rolí. Snažili sme sa vytvoriť postavu, ktorá by mohla ľudí inšpirovať a pripomenúť nám, že milovať a byť milovaný je niečo, čo potrebuje naozaj každý z nás,“ uviedol scenárista a režisér Havlík. ![61fd03e8565d6](serve/attachment&path=61fd03e8565d6) https://telkac.zoznam.sk/telkac-magazin/cl/173/7897/novy-film-prezidentka-hlavnu-ulohu-stvarni-skvela-ceska-herecka-volba-bola-jasna _Neviem, kam presne zaradiť príspevok, ku každému kandidátovi je osobitné vlákno, niekedy aj dve a jedno centrálne o voľbách prezidenta som nenašiel._
Upravené 4. 2. 2022 o 11:47

Ne, nemyslím si, že by lidé v poslední době nějak zhloupli.
Prostě jsou jen hloupější, než jsem si myslel.

No Praha je všeobecne problém, tak ako na Slovensku Bratislava. Veľké mestá idú proti zvyšku národa.


Řekl bych, že problémem není hloupost lidí, ale jejich nastavení na dosažení krátkodobých osobní (až prospěchářských) cílů. Dlouhodobě se ve společnosti většinově nepřemýšlí a nekoná. Tak je to (konceptuálně) nastaveno záměrně a jen málo kdo si toho dokáže všimnout a pochopit, že i jeho osobně to nakonec dožene.
Městská populace se žene za kariérou a prospěchem víc - žije rychleji. Je víc odtržená od reality, skutečnosti, pravdy. Větší podíl z nich pracuje v profesích, které nic materiálního nevytváří a často ani nic nemateriálního, co by bylo pro společnost přínosem. Řada z nich je velmi dobře živena za vyslovené rozvracení - např. masmédia (ale začíná to bít do očí i ve školství). To jsou voliči liberastů a davo-elitarizmu z logiky věci, jsou na tom z krátkodobého hlediska zainteresovaní.
Z toho bych před volbami vycházel a podle sociálního rozložení společnosti připravil strategii. Bez té jsme bez šance, protivník jí má připravenou důkladně, to se ukázalo ve všech nedávných volbách na SK i v ČR.


[quote="pid:51735, uid:181"]Ne, nemyslím si, že by lidé v poslední době nějak zhloupli. Prostě jsou jen hloupější, než jsem si myslel.[/quote] [quote="pid:51756, uid:6"]No Praha je všeobecne problém, tak ako na Slovensku Bratislava. Veľké mestá idú proti zvyšku národa.[/quote] Řekl bych, že problémem není hloupost lidí, ale jejich nastavení na dosažení krátkodobých osobní (až prospěchářských) cílů. Dlouhodobě se ve společnosti většinově nepřemýšlí a nekoná. Tak je to (konceptuálně) nastaveno záměrně a jen málo kdo si toho dokáže všimnout a pochopit, že i jeho osobně to nakonec dožene. Městská populace se žene za kariérou a prospěchem víc - žije rychleji. Je víc odtržená od reality, skutečnosti, pravdy. Větší podíl z nich pracuje v profesích, které nic materiálního nevytváří a často ani nic nemateriálního, co by bylo pro společnost přínosem. Řada z nich je velmi dobře živena za vyslovené rozvracení - např. masmédia (ale začíná to bít do očí i ve školství). To jsou voliči liberastů a davo-elitarizmu z logiky věci, jsou na tom z krátkodobého hlediska zainteresovaní. Z toho bych před volbami vycházel a podle sociálního rozložení společnosti připravil strategii. Bez té jsme bez šance, protivník jí má připravenou důkladně, to se ukázalo ve všech nedávných volbách na SK i v ČR.

Zdravia všetkým.
Iba jednu radu, nevoľte za prezidenta českú verziu slovenskej čaputovej. Už Klaus starší to označil za čaputovsku beznádej. Takže neveriť médiám a ich propagande.
Vyberajte hlavou nie očami a ušami.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Iba jednu radu, nevoľte za prezidenta českú verziu slovenskej čaputovej. Už Klaus starší to označil za čaputovsku beznádej. Takže neveriť médiám a ich propagande. Vyberajte hlavou nie očami a ušami. S pozdravom Peter.

Václav Klaus vo videu o beznádejnej Čaputke spomenul meno kandidátky na prezidenta v ČR Nerudovej, rektorky univerzity v Brne. Tipujem, že je to osoba, ktorá bude vybraná a vedená rovnako ako Čaputová u nás. Film bude základom celej kampane, stačí si pozrieť, ako dotyčná osoba vyzerá. Môžeme očakávať, že česká blondýna začne dostávať rôzne mimovládkarske ceny, aby sa dostala do médií a jej tvár začala pôsobiť na slaboduchých tak, ako to bolo u nás. A tipujem, že použijú podobný ťah so vzdaním sa kandidatúry, tentokrát to bude Janeček, ktorý zahrá gentlemana.


61fd37f50ad06
61fd3906ebe44


Václav Klaus vo videu o beznádejnej Čaputke spomenul meno kandidátky na prezidenta v ČR Nerudovej, rektorky univerzity v Brne. Tipujem, že je to osoba, ktorá bude vybraná a vedená rovnako ako Čaputová u nás. Film bude základom celej kampane, stačí si pozrieť, ako dotyčná osoba vyzerá. Môžeme očakávať, že česká blondýna začne dostávať rôzne mimovládkarske ceny, aby sa dostala do médií a jej tvár začala pôsobiť na slaboduchých tak, ako to bolo u nás. A tipujem, že použijú podobný ťah so vzdaním sa kandidatúry, tentokrát to bude Janeček, ktorý zahrá gentlemana. ![61fd37f50ad06](serve/attachment&path=61fd37f50ad06) ![61fd3906ebe44](serve/attachment&path=61fd3906ebe44)
Upravené 4. 2. 2022 o 15:32

Janeček nebude stačit, ale mohou se přidat další.


Janeček nebude stačit, ale mohou se přidat další.

Iba jednu radu, nevoľte za prezidenta českú verziu slovenskej čaputovej. Už Klaus starší to označil za čaputovsku beznádej. Takže neveriť médiám a ich propagande.


osobne, bych nikdy nevolila loutku typu caputove. vzpominam si, kdyz byla caputova zvolena a jak nekteri cesi jasali. ti stejni lide, kteri tak jasali, ovsem nemaji vubec prehled o slovenske politice, proto si myslim, ze tihle lide budou bez rozmyslu volit cesky ekvivalent caputove.
dalsi vec, ktera mne trapi je, zda budou volby vubec regulerni...


[quote="pid:56073, uid:14"]Iba jednu radu, nevoľte za prezidenta českú verziu slovenskej čaputovej. Už Klaus starší to označil za čaputovsku beznádej. Takže neveriť médiám a ich propagande.[/quote] osobne, bych nikdy nevolila loutku typu caputove. vzpominam si, kdyz byla caputova zvolena a jak nekteri cesi jasali. ti stejni lide, kteri tak jasali, ovsem nemaji vubec prehled o slovenske politice, proto si myslim, ze tihle lide budou bez rozmyslu volit cesky ekvivalent caputove. dalsi vec, ktera mne trapi je, zda budou volby vubec regulerni...
Upravené 5. 2. 2022 o 08:40

Cez leto má ísť do kín český film Prezidentka, čo bude určite použité ako spin pred voľbami.


geislerova je v teto dobe asi neco jako jirina svorcova ve sve dobe.


[quote="pid:56049, uid:48"]Cez leto má ísť do kín český film Prezidentka, čo bude určite použité ako spin pred voľbami.[/quote] geislerova je v teto dobe asi neco jako jirina svorcova ve sve dobe.

Proč urážíte Jiřinu Švorcovou? Z hlediska mravnosti jde o dvě nesouměřitelné osobnosti.


Proč urážíte Jiřinu Švorcovou? Z hlediska mravnosti jde o dvě nesouměřitelné osobnosti.

Pavel Kačer

Proč urážíte Jiřinu Švorcovou? Z hlediska mravnosti jde o dvě nesouměřitelné osobnosti.


Přesně. Švorcová nebyla prospěchářka, ona tomu opravdu věřila, a za cenu kariéry se nevzdala ani po listopadu.


Navíc, aktivně se zasazovala o kolegy, kteří byli na indexu, pomáhala jim a oni se jí po hadráku odvděčili tím, že jí označovali za komunistickou svini a ani je nenapadlo se jí zastat.


Srovnání Jiřiny Švorcové s tou morální zrůdou je strašná urážka Švorcové.


[quote="pid:56276, uid:795"]Proč urážíte Jiřinu Švorcovou? Z hlediska mravnosti jde o dvě nesouměřitelné osobnosti.[/quote] Přesně. Švorcová nebyla prospěchářka, ona tomu opravdu věřila, a za cenu kariéry se nevzdala ani po listopadu. Navíc, aktivně se zasazovala o kolegy, kteří byli na indexu, pomáhala jim a oni se jí po hadráku odvděčili tím, že jí označovali za komunistickou svini a ani je nenapadlo se jí zastat. Srovnání Jiřiny Švorcové s tou morální zrůdou je strašná urážka Švorcové.

Geislerová je od mlada prosazovaný parchant , tak jako třeba Mádl a to že jsou uchyceni u prodejných a parazitických komediantů , je způsobeno jejich vrozenou retardací . Tyto košer klanové adepty mafie dosazuje do jiných prestižních funkcí . Samozřejmě za předpokladu , že tomu odpovídají jejich rozumové schopnosti . Pokud jde o retardy , nic než šouparazitování u nich není možné .
To se Švorcovou je podobný přešlap , jako řadit Stalina ke Trockému .


Geislerová je od mlada prosazovaný parchant , tak jako třeba Mádl a to že jsou uchyceni u prodejných a parazitických komediantů , je způsobeno jejich vrozenou retardací . Tyto košer klanové adepty mafie dosazuje do jiných prestižních funkcí . Samozřejmě za předpokladu , že tomu odpovídají jejich rozumové schopnosti . Pokud jde o retardy , nic než šouparazitování u nich není možné . To se Švorcovou je podobný přešlap , jako řadit Stalina ke Trockému .

Geislerová

Ona umí zahrát jenom mrchy. Kladnou roli jsem jí nikdy nevěřil.


[quote="pid:56286, uid:185"]Geislerová[/quote] Ona umí zahrát jenom mrchy. Kladnou roli jsem jí nikdy nevěřil.

Přesně. Švorcová nebyla prospěchářka, ona tomu opravdu věřila, a za cenu kariéry se nevzdala ani po listopadu.


muj koment nebyl pochopeny. ja jirinu svorcovou neurazim. vim, ze hodne svym kolegum pomohla. jenze v te dobe to lide nevedeli a vnimali ji jako zastupkyni systemu. nicmene, asi se uz k tomuto nechci vyjadrovat.


[quote="pid:56278, uid:372"]Přesně. Švorcová nebyla prospěchářka, ona tomu opravdu věřila, a za cenu kariéry se nevzdala ani po listopadu.[/quote] muj koment nebyl pochopeny. ja jirinu svorcovou neurazim. vim, ze hodne svym kolegum pomohla. jenze v te dobe to lide nevedeli a vnimali ji jako zastupkyni systemu. nicmene, asi se uz k tomuto nechci vyjadrovat.

Česká čaputka a sněhurka Nerudová se nám začala zviditelňovat ...


Nerudová staví prezidentský tým. Radí se s šéfem kampaně Michala Horáčka


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-nerudova-stavi-prezidentsky-tym-radi-se-s-sefem-kampane-michala-horacka-187549


Česká čaputka a sněhurka Nerudová se nám začala zviditelňovat ... Nerudová staví prezidentský tým. Radí se s šéfem kampaně Michala Horáčka https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-nerudova-stavi-prezidentsky-tym-radi-se-s-sefem-kampane-michala-horacka-187549

Nejabsurdnější daňová výhoda, odečet za nepracující manželku, říká kandidátka na prezidenta Nerudová.
https://www.forum24.cz/rusenim-danovych-vyjimek-bez-negativnich-efektu-lze-ziskat-az-150-miliard-rika-byvala-rektorka-nerudova/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu


Nejabsurdnější daňová výhoda, odečet za nepracující manželku, říká kandidátka na prezidenta Nerudová. https://www.forum24.cz/rusenim-danovych-vyjimek-bez-negativnich-efektu-lze-ziskat-az-150-miliard-rika-byvala-rektorka-nerudova/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
3.05k
34
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept