Zahraničná politika
Jednání Rusko vs. USA, Rusko vs. NATO

stejné Trojmoří nebo zcela jiné projekty

Stejné Trojmoří, jiné řízení. Většině to asi bude vyhovovat. Já mám trochu (dost) obavu abychom nedopadli jako ti Obodrité z Lübeckého zálivu...


[quote="pid:57027, uid:270"]stejné Trojmoří nebo zcela jiné projekty[/quote] Stejné Trojmoří, jiné řízení. Většině to asi bude vyhovovat. Já mám trochu (dost) obavu abychom nedopadli jako ti Obodrité z Lübeckého zálivu...

Stejné Trojmoří, jiné řízení.

Presne tak.
Zoskupenie s názvom Trojmorie môže byť riešené na princípe konglomerátu ako by chceli globalisti, ale môže to byť riešené aj na princípe blokovej schémy ako to myslel Boletus.
O bloku náš Globalista nemá ani páru keďže KSB zrejme vôbec nečítal.


[quote="pid:57034, uid:810"]Stejné Trojmoří, jiné řízení.[/quote] Presne tak. Zoskupenie s názvom Trojmorie môže byť riešené na princípe konglomerátu ako by chceli globalisti, ale môže to byť riešené aj na princípe blokovej schémy ako to myslel Boletus. O bloku náš Globalista nemá ani páru keďže KSB zrejme vôbec nečítal.

Lavrov u příležitosti Dne diplomatického pracovníka, prohlásil, že Rusko nikoli slovy, ale činy, přispívá k vytvoření globálního „pásu dobrého sousedství“ k udržení všeobecné stability.


"Tato linie, založená na všeobecně uznávaných normách mezinárodního práva, především cílech a principech Charty OSN , se těší široké podpoře ve světovém společenství. To nám umožňuje rozšiřovat vzájemně výhodnou rovnocennou spolupráci - v nejrůznějších formátech - s většinou států Eurasie , Afriky , Latinské Ameriky . Nejsme slovy, ale skutky, přispíváme k vytvoření globálního „pásu dobrého sousedství“ nezbytného k udržení celkové stability a posílení mezinárodních pozic Ruska,“ řekl Lavrov.
https://ria.ru/20220210/dobrososedstvo-1771975797.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Velká Británie oznámila, že je připravena vést diplomatická jednání s Ruskem


Spojené království je připraveno pracovat na diplomatickém pokroku s Ruskem. Informovala o tom tisková služba britské vlády.
https://russian.rt.com/world/news/960066-britaniya-rossiya-diplomatiya?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ruské MZ odpovědělo, že Londýn by měl v rozhovoru s Moskvou změnit tón rétoriky


Rusko-britské vztahy jsou nyní na dně a v žádném případě ne naší vinou... Situaci v mezistátním dialogu zhoršuje drsná protiruská, na hranici zdravého rozumu, rétorika britských představitelů , říkáá se v prohlášení.


Britská strana si musí být jasně vědoma toho, že bez jasné změny tónu projevů představitelů britského vedení není produktivní interakce možná ani při řešení bilaterálních problémů, ani při řešení mezinárodních problémů , zdůraznilo ministerstvo.
https://yandex.ru/turbo/news.ru/s/politics/mid-rf-londonu-sleduet-izmenit-tonalnost-ritoriki-v-razgovore-s-moskvoj/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FMID_Rossii_zayavil_chto_London_dolzhen_izmenit_tonalnost_ritoriki_vdialoge_sMoskvoj--dcf20af40dadf3c793ee727a4820232f


"Ministryně zahraničí Liz Trussová přijela do Moskvy, aby se setkala s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, aby projednali situaci kolem Ukrajiny," stojí ve zprávě zveřejněné na Twitteru britské ambasády .


Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová již dříve uvedla, že strany na jednáních 10. února v Moskvě budou diskutovat o evropské bezpečnosti a rozvoji právně stanovených dlouhodobých bezpečnostních záruk.
https://tass.ru/politika/13660763?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


V jiných zprávách se uvádí, že Ministryně zahraničí Liz Trussová už navštívila MGU a položila věnce k mohyle neznamého vojína.


**Lavrov u příležitosti Dne diplomatického pracovníka, prohlásil, že Rusko nikoli slovy, ale činy, přispívá k vytvoření globálního „pásu dobrého sousedství“ k udržení všeobecné stability.** "Tato linie, založená na všeobecně uznávaných normách mezinárodního práva, především cílech a principech Charty OSN , se těší široké podpoře ve světovém společenství. To nám umožňuje rozšiřovat vzájemně výhodnou rovnocennou spolupráci - v nejrůznějších formátech - s většinou států Eurasie , Afriky , Latinské Ameriky . Nejsme slovy, ale skutky, přispíváme k vytvoření globálního „pásu dobrého sousedství“ nezbytného k udržení celkové stability a posílení mezinárodních pozic Ruska,“ řekl Lavrov. https://ria.ru/20220210/dobrososedstvo-1771975797.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Velká Británie oznámila, že je připravena vést diplomatická jednání s Ruskem** Spojené království je připraveno pracovat na diplomatickém pokroku s Ruskem. Informovala o tom tisková služba britské vlády. https://russian.rt.com/world/news/960066-britaniya-rossiya-diplomatiya?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Ruské MZ odpovědělo, že Londýn by měl v rozhovoru s Moskvou změnit tón rétoriky** Rusko-britské vztahy jsou nyní na dně a v žádném případě ne naší vinou... Situaci v mezistátním dialogu zhoršuje drsná protiruská, na hranici zdravého rozumu, rétorika britských představitelů , říkáá se v prohlášení. Britská strana si musí být jasně vědoma toho, že bez jasné změny tónu projevů představitelů britského vedení není produktivní interakce možná ani při řešení bilaterálních problémů, ani při řešení mezinárodních problémů , zdůraznilo ministerstvo. https://yandex.ru/turbo/news.ru/s/politics/mid-rf-londonu-sleduet-izmenit-tonalnost-ritoriki-v-razgovore-s-moskvoj/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FMID_Rossii_zayavil_chto_London_dolzhen_izmenit_tonalnost_ritoriki_vdialoge_sMoskvoj--dcf20af40dadf3c793ee727a4820232f **"Ministryně zahraničí Liz Trussová přijela do Moskvy, aby se setkala s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, aby projednali situaci kolem Ukrajiny," stojí ve zprávě zveřejněné na Twitteru britské ambasády .** Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová již dříve uvedla, že strany na jednáních 10. února v Moskvě budou diskutovat o evropské bezpečnosti a rozvoji právně stanovených dlouhodobých bezpečnostních záruk. https://tass.ru/politika/13660763?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop V jiných zprávách se uvádí, že Ministryně zahraničí Liz Trussová už navštívila MGU a položila věnce k mohyle neznamého vojína.

Michaela1, Dobrodej


Problém je, že projekt Trojmoří existuje jen jeden, ten polský s podporou USA :


https://www.forum24.cz/iniciativa-trojmori-jaky-ma-geostrategicky-vyznam-pro-evropu-a-usa/


A tím je řešeno zřejmě vše !!


Michaela1, Dobrodej Problém je, že projekt Trojmoří existuje jen jeden, ten polský s podporou USA : https://www.forum24.cz/iniciativa-trojmori-jaky-ma-geostrategicky-vyznam-pro-evropu-a-usa/ **A tím je řešeno zřejmě vše !**!
Upravené 10. 2. 2022 o 11:16

Trojmoří

Trojmoří je čirým projektem GP. Je zcela určitě připravena široká paleta možných scénářů vývoje událostí v rámci této koncepce (GP). Proto by, obávám se, převzetí řízení bylo velice obtížné, ne-li nemožné.


[quote="pid:57034, uid:810"]Trojmoří[/quote] Trojmoří je čirým projektem GP. Je zcela určitě připravena široká paleta možných scénářů vývoje událostí v rámci této koncepce (GP). Proto by, obávám se, převzetí řízení bylo velice obtížné, ne-li nemožné.

Problém je, že projekt Trojmoří existuje jen jeden, polský s podporou USA

A kde je písané, že sa tento naplánovaný škodlivý konglomerát nemôže zmeniť na všeobecne prospešný blok? smile
Po rozpade USA sa stačí iba chopiť šance a postaviť do čela tohto rozbehnutého procesu.


[quote="pid:57043, uid:270"]Problém je, že projekt Trojmoří existuje jen jeden, polský s podporou USA[/quote] A kde je písané, že sa tento naplánovaný škodlivý konglomerát nemôže zmeniť na všeobecne prospešný blok? :) Po rozpade USA sa stačí iba chopiť šance a postaviť do čela tohto rozbehnutého procesu.

Po rozpade USA


problém je v tom že USA jsou jen svaly nikoli mozek impéria


[quote="pid:57045, uid:138"]Po rozpade USA[/quote] problém je v tom že USA jsou jen svaly nikoli mozek impéria

@Michaela1 - spíše to bude intuice a to je dobře. Ale resentiment po společném státě (soustátí) je pořád velký a nemá smysl ho vylučovat z rozhodování. Zvláště pokud se podaří dostatečně oživit infopole úspěšnosti Československa.

@Michaela1 - spíše to bude intuice a to je dobře. Ale resentiment po společném státě (soustátí) je pořád velký a nemá smysl ho vylučovat z rozhodování. Zvláště pokud se podaří dostatečně oživit infopole úspěšnosti Československa.

Nezlobte se, píšete neustále stejný příběh..Rusko toto, Rusko tamto..

Ja tu neprispievam, lebo sa nepovažujem za znalca DVTR a KSB, čerpám tu iba informácie. Ale na Vás musím zareagovať.. Človek nemusí poznať KSB aby videl, že SŠA trpia nedostatkom zdrojov a že už viac ako storočie žijú iba parazitovaním, okrádaním iných krajín, kolonizovaním, novodobým otroctvom... A je takisto známe, že jediný, kto má ešte k dispozícií zdroje je Rusko. Presne to Rusko, ktoré vyvinulo zbrane, aké kolektívny západ nebude mať ešte 20 rokov. Presne to Rusko, ktoré vyhlásilo, že nebude váhať použiť jadrové zbrane, pretože ak nemá v tomto svete mať Rusko miesto, tak tento svet nemusí existovať vôbec. A je to presne to Rusko, ktoré porazilo terorizmus v Sýrii a zabránilo presunu teroristov na svoje územie a do Európy a je to presne to Rusko, bez ktorého sa vo svete nevyrieši žiadny väčší konflikt. A dokonca je to presne to Rusko, ku ktorému jazdia všetci štátnici teraz. Nie Putin jazdí po svete, svet jazdí k Putinovi.
A západ môže ponúknuť čo? Európa minimálne od konca 2SV nemá žiadny názor a to absolútne na nič, opakuje, čo po nej chcú SŠA, topí sa v obrovských problémoch, COVID ukázal, že celá EU je iba jeden fraškoidný obrovský neakcieschopný moloch. Je to smiešne..
Ja si o Rusku žiadne ilúzie nerobím, ale v tomto má jednoznačne navrch. Ak raz Putin ohlásil čo ohlásil, nemôže to vziať späť. A získal v tomto Čínu ako spojenca, takže pomer síl sa nám trošičku preklopil. Celý západ ešte môže štekať, kúsať, pichať, bodať koľko chce, ale k ruským zdrojom sa nedostane. Tam na rozdiel od západu panuje kolektívna historická pamäť.
Toť môj názor.


[quote="pid:56982, uid:747"]Nezlobte se, píšete neustále stejný příběh..Rusko toto, Rusko tamto..[/quote] Ja tu neprispievam, lebo sa nepovažujem za znalca DVTR a KSB, čerpám tu iba informácie. Ale na Vás musím zareagovať.. Človek nemusí poznať KSB aby videl, že SŠA trpia nedostatkom zdrojov a že už viac ako storočie žijú iba parazitovaním, okrádaním iných krajín, kolonizovaním, novodobým otroctvom... A je takisto známe, že jediný, kto má ešte k dispozícií zdroje je Rusko. Presne to Rusko, ktoré vyvinulo zbrane, aké kolektívny západ nebude mať ešte 20 rokov. Presne to Rusko, ktoré vyhlásilo, že nebude váhať použiť jadrové zbrane, pretože ak nemá v tomto svete mať Rusko miesto, tak tento svet nemusí existovať vôbec. A je to presne to Rusko, ktoré porazilo terorizmus v Sýrii a zabránilo presunu teroristov na svoje územie a do Európy a je to presne to Rusko, bez ktorého sa vo svete nevyrieši žiadny väčší konflikt. A dokonca je to presne to Rusko, ku ktorému jazdia všetci štátnici teraz. Nie Putin jazdí po svete, svet jazdí k Putinovi. A západ môže ponúknuť čo? Európa minimálne od konca 2SV nemá žiadny názor a to absolútne na nič, opakuje, čo po nej chcú SŠA, topí sa v obrovských problémoch, COVID ukázal, že celá EU je iba jeden fraškoidný obrovský neakcieschopný moloch. Je to smiešne.. Ja si o Rusku žiadne ilúzie nerobím, ale v tomto má jednoznačne navrch. Ak raz Putin ohlásil čo ohlásil, nemôže to vziať späť. A získal v tomto Čínu ako spojenca, takže pomer síl sa nám trošičku preklopil. Celý západ ešte môže štekať, kúsať, pichať, bodať koľko chce, ale k ruským zdrojom sa nedostane. Tam na rozdiel od západu panuje kolektívna historická pamäť. Toť môj názor.

Zbytečná skromnost. KSB i DVTŘ nejsou jen tlusté knihy, ale ipřirozená schopnost celistvého hodnocení.


Zbytečná skromnost. KSB i DVTŘ nejsou jen tlusté knihy, ale ipřirozená schopnost celistvého hodnocení.

@Ludvík Smýkal - Trojmoří není patent na systém, ale variabilní geopolitické a do jisté míry globální uspořádání části Evropy. Podle mně ten projekt Anglosasů má vůbec nejmenší šanci na realizací. Je to prostě projekt patřící do devadesátek.

@Ludvík Smýkal - Trojmoří není patent na systém, ale variabilní geopolitické a do jisté míry globální uspořádání části Evropy. Podle mně ten projekt Anglosasů má vůbec nejmenší šanci na realizací. Je to prostě projekt patřící do devadesátek.

@pepe80
Studio @Globalisté tu funguje jako ten "hloupý a zlý policajt".

@pepe80 Studio @Globalisté tu funguje jako ten "hloupý a zlý policajt".

"Ministryně zahraničí Liz Trussová přijela do Moskvy, aby se setkala s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, aby projednali situaci kolem Ukrajiny," stojí ve zprávě zveřejněné na Twitteru britské ambasády .


Zrovna proběhla tiskovka Lavrova s Trussovou, která by se dala ocharakterizovat jednou větou - vy musíte všechno, my nemusíme nic.
Vypadá, že žádné styčné body, kromě vědy a výzkumu, nalezeny nebyly. Trussová je hluchá na jakékoli argumenty, mele si svou, i když vypadává z kontextu. Se stejným úspěchem tam mohli poslat nahrané cedéčko.


Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy. Vysléchla to, jako by se to jí netykalo a mlela dál svou - Ukrajina, ruská vojska, ruská agrese.


Rozešli se, s čím přijela, s tím i odjela. Závěr - nic.
https://www.youtube.com/watch?v=W4dW8bMCHso


[quote="pid:57042, uid:158"]"Ministryně zahraničí Liz Trussová přijela do Moskvy, aby se setkala s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, aby projednali situaci kolem Ukrajiny," stojí ve zprávě zveřejněné na Twitteru britské ambasády .[/quote] Zrovna proběhla tiskovka Lavrova s Trussovou, která by se dala ocharakterizovat jednou větou - vy musíte všechno, my nemusíme nic. Vypadá, že žádné styčné body, kromě vědy a výzkumu, nalezeny nebyly. Trussová je hluchá na jakékoli argumenty, mele si svou, i když vypadává z kontextu. Se stejným úspěchem tam mohli poslat nahrané cedéčko. Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy. Vysléchla to, jako by se to jí netykalo a mlela dál svou - Ukrajina, ruská vojska, ruská agrese. Rozešli se, s čím přijela, s tím i odjela. Závěr - nic. https://www.youtube.com/watch?v=W4dW8bMCHso

Podle mně jeho realizaceten projekt Anglosasů má vůbec nejmenší šanci na realizací


Souhlasím, ale jeho realizace nám v současnosti pořád hrozí. Jiný projekt, jiné geopolitické uspořádání Střední Evropy "není v současnosti na pořadu dne".
Výstižně to řekl S. Lavrov ve svém rozhovoru 28.1.2022: "Je to z velké části díky tomu, že nově samostatné státy, které opustily Sovětský svaz a předtím byly součástí Ruského impéria, poprvé po dlouhém historickém období dostaly šanci, příležitost vytvořit si vlastní národní ( to je zdůrazněno) identitu. Touhu co nejdříve prosadit svou národní identitu někdy provázejí excesy. To nikdo nepopře. To je vždy případ, kdy se velké říše rozpadají."
https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796330/


Samozřejmě, měl na mysli spíše státy, které vznikly ze SSSR po jeho rozpadu, ale de facto i my jsme byli před rokem 1989 součástí Ruského impéria, i když jsme byli samostatný stát.


[quote="pid:57059, uid:57"]Podle mně jeho realizaceten projekt Anglosasů má vůbec nejmenší šanci na realizací[/quote] Souhlasím, ale jeho realizace nám v současnosti pořád hrozí. Jiný projekt, jiné geopolitické uspořádání Střední Evropy "není v současnosti na pořadu dne". Výstižně to řekl S. Lavrov ve svém rozhovoru 28.1.2022: "Je to z velké části díky tomu, že nově samostatné státy, které opustily Sovětský svaz a předtím byly součástí Ruského impéria, poprvé po dlouhém historickém období dostaly šanci, příležitost vytvořit si vlastní národní ( to je zdůrazněno) identitu. Touhu co nejdříve prosadit svou národní identitu někdy provázejí excesy. To nikdo nepopře. To je vždy případ, kdy se velké říše rozpadají." https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796330/ Samozřejmě, měl na mysli spíše státy, které vznikly ze SSSR po jeho rozpadu, ale de facto i my jsme byli před rokem 1989 součástí Ruského impéria, i když jsme byli samostatný stát.
Upravené 10. 2. 2022 o 15:21

Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy

Diskutovali jsme o psychóze, která je nyní bičována na Ukrajině,
především silami a rukama Anglosasů a některých Evropanů.
Součástí této psychózy jsou hysterické výroky, které tam každý potřebuje nechat.
Občané, kteří jsou tam služebně, jsou vyzýváni, aby odešli.
Diplomaté a jejich rodiny jsou odváženi, "nepovinný" personál je redukován.


Nemáme právo to ignorovat a zavírat oči. Pokud to udělají (a navíc, když se jich Ukrajinci neptají), možná Anglosasové něco chystají?
Zejména Britové mají v těchto věcech bohaté zkušenosti. . .
https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796330/


[quote="pid:57062, uid:158"]Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy[/quote] Diskutovali jsme o psychóze, která je nyní bičována na Ukrajině, především silami a rukama Anglosasů a některých Evropanů. Součástí této psychózy jsou hysterické výroky, které tam každý potřebuje nechat. Občané, kteří jsou tam služebně, jsou vyzýváni, aby odešli. Diplomaté a jejich rodiny jsou odváženi, "nepovinný" personál je redukován. Nemáme právo to ignorovat a zavírat oči. Pokud to udělají (a navíc, když se jich Ukrajinci neptají), možná Anglosasové něco chystají? Zejména Britové mají v těchto věcech bohaté zkušenosti. . . https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796330/
Upravené 10. 2. 2022 o 13:54

Prečo taká rýchlosť s podpisom okupačnej zmluvy?


  • informačné pole o fejkových videách, ktoré Rusko natáča a použije na obhajobu útoku na Ukrajinu, je v plnom prúde roztáčané
  • vrteti psem - Rusko už na 100% napadá na Ukrajinu
  • vzdušný priestor nad Slovenskom je k dispozícii
  • výcvikové tábory pre banderovskú svoloč treba urýchlene dobudovať - samozrejme na Slovensku ( najmenej averzii voči banderovcom z okolitých krajín )
  • urýchlene dobudovať mohutnú obranu v zakarpatii, kam budú navážaní vycvičení banderlogy počas bojov s Ruskom na území Ukrajiny
  • toto treba stihnúť pred ukončením OH v Číne
  • to je asymetrická odpoveď USA na "ultimátum"
  • Slovensko sa stáva teroristickou základňou

                                FIKCIA?

Prečo taká rýchlosť s podpisom okupačnej zmluvy? - informačné pole o fejkových videách, ktoré Rusko natáča a použije na obhajobu útoku na Ukrajinu, je v plnom prúde roztáčané - vrteti psem - Rusko už na 100% napadá na Ukrajinu - vzdušný priestor nad Slovenskom je k dispozícii - výcvikové tábory pre banderovskú svoloč treba urýchlene dobudovať - samozrejme na Slovensku ( najmenej averzii voči banderovcom z okolitých krajín ) - urýchlene dobudovať mohutnú obranu v zakarpatii, kam budú navážaní vycvičení banderlogy počas bojov s Ruskom na území Ukrajiny - toto treba stihnúť pred ukončením OH v Číne - to je asymetrická odpoveď USA na "ultimátum" - Slovensko sa stáva teroristickou základňou FIKCIA?

tak hlavne ak by sa spustil projekt Trojmorie, tak zatial v beznej populacii je uz 30 rokov pretlacany system urvi co mozes ako prvy, nez clovecenstvo.....cize aj keby vznikol ako blok (a to je velke ak), je otazne, ci by sa to casom nezvrhlo. Na druhej strane je pravda, ze by to cele potrebovalo velke peniaze a nikto im to neda a ani Poliaci nie su prilis popularni vo zvysku krajin, aby sa stali lidrami projektu.
Co sa tyka Trussovej, na kieho certa tam vobec isla? Nema inu robotu? Ved to si mohli zavolat telefonicky alebo cez video a usetrila by emisie:-)) ak sa snazia si naklonit Rusko, ide na Britania celkovo velmi divne....este by som to chapala v pripade USA, ktory musi ukazovat svaly, ale takto....
Globaliste: ak tomu rozumiem spravne, tak pokladas Putina za blbca, ktory najprv striela a potom mieri? Prave dnes mi napadlo, ako mu vychadzaju predpovede dost dopredu, kedy to kazdemu prislo na hlavu, vid upozornenie oligarchom, ze im Zapad vezme peniaze, nech ich stiahnu (2013), cena ropy (tusim vlani) ze bude do konca tohto roka cca 100 usd (v tom case sa vsade spievalo o podstatne nizsej cene), iste, ma informacie tajnych sluzieb, ale to maju aj ostatni a nejak ten pokles Zapadu nevedia vyriesit. A RF Ukrajinu nepotrebuje, potrebuje len aby tam neboli vojenske zakladne a nebola clenom NATO. Ak vsak Zapad nebude mat peniaze na udrzanie prevadzky (zatial tie peniaze tam len pretecu, lebo ich pozicaju ale hned nasledne vytiahnu cez predaj niecoho, co nepotrebuju, vid dnesne clanky o Macronovi, ktory UA predava lokomotivy, ktore odmietla Argentina, za peniaze, ktore im pozicaju), pricom dochadzaju uz aj ukrajinske zdroje, tak je otazka, ako to cele dopadne.


tak hlavne ak by sa spustil projekt Trojmorie, tak zatial v beznej populacii je uz 30 rokov pretlacany system urvi co mozes ako prvy, nez clovecenstvo.....cize aj keby vznikol ako blok (a to je velke ak), je otazne, ci by sa to casom nezvrhlo. Na druhej strane je pravda, ze by to cele potrebovalo velke peniaze a nikto im to neda a ani Poliaci nie su prilis popularni vo zvysku krajin, aby sa stali lidrami projektu. Co sa tyka Trussovej, na kieho certa tam vobec isla? Nema inu robotu? Ved to si mohli zavolat telefonicky alebo cez video a usetrila by emisie:-)) ak sa snazia si naklonit Rusko, ide na Britania celkovo velmi divne....este by som to chapala v pripade USA, ktory musi ukazovat svaly, ale takto.... Globaliste: ak tomu rozumiem spravne, tak pokladas Putina za blbca, ktory najprv striela a potom mieri? Prave dnes mi napadlo, ako mu vychadzaju predpovede dost dopredu, kedy to kazdemu prislo na hlavu, vid upozornenie oligarchom, ze im Zapad vezme peniaze, nech ich stiahnu (2013), cena ropy (tusim vlani) ze bude do konca tohto roka cca 100 usd (v tom case sa vsade spievalo o podstatne nizsej cene), iste, ma informacie tajnych sluzieb, ale to maju aj ostatni a nejak ten pokles Zapadu nevedia vyriesit. A RF Ukrajinu nepotrebuje, potrebuje len aby tam neboli vojenske zakladne a nebola clenom NATO. Ak vsak Zapad nebude mat peniaze na udrzanie prevadzky (zatial tie peniaze tam len pretecu, lebo ich pozicaju ale hned nasledne vytiahnu cez predaj niecoho, co nepotrebuju, vid dnesne clanky o Macronovi, ktory UA predava lokomotivy, ktore odmietla Argentina, za peniaze, ktore im pozicaju), pricom dochadzaju uz aj ukrajinske zdroje, tak je otazka, ako to cele dopadne.

možná Anglosasové něco chystají?

Bylo by divné, kdyby nechystali. Nejsem klidná z šaškování ukrovojáků v zóně Černobylu. Když se podíváme, kde Černobyl leží, tak je to dost blízko běloruské hranici. Navíc "západní média" masírují už nějaký čas články o "nejkratší cestě na Kyjev" - což prý je právě přes Černobyl.


[quote="pid:57075, uid:78"]možná Anglosasové něco chystají?[/quote] Bylo by divné, kdyby nechystali. Nejsem klidná z šaškování ukrovojáků v zóně Černobylu. Když se podíváme, kde Černobyl leží, tak je to dost blízko běloruské hranici. Navíc "západní média" masírují už nějaký čas články o "nejkratší cestě na Kyjev" - což prý je právě přes Černobyl.

A RF Ukrajinu nepotrebuje, potrebuje len aby tam neboli vojenske zakladne a nebola clenom NATO.

Souhlas. Taky už několikrát Putin vysvětlil, proč Rusko potřebuje Ukrajinu bez základen a členství v NATO = protože Rusko je v nějakém tom paktu NATO uvedeno jako nepřítel č.1 a Ukrajina má rusofóbii dokonce v ústavě. Což je pro mnohé lidi dostačující vysvětlení, pro někoho prostě ne....
A Ukrajina? Kdo by stál o Ukrajinu v tomto stavu - s takto myslícími lidmi, s takto vydrancovanými zdroji, s rozpadající se infrastrukturou... ? Rusko má bohaté zkušenosti s taháním UA z bídy a rozkladu. Nevěřím, že by i nyní byli Rusové stejně naivní, jako byli v minulosti.
Co si pamatuju, za SSSR byla právě Ukrajina jakousi výkladní skříní celého SSSR. Možná to bylo i proto, že ve vedení bylo mnoho ukrajinských patriotů. Ale - tato svazová republika dostávala mnohem víc, než ostatní republiky, stačilo jen natáhnout ruku a požadovat. Tato země ze "svazu" odcházela jako velmi bohatá - moderní infrastrukturou, průmyslových objektů, soběstačností... Prostě UA měla po rozpadu SSSR nejlepší předpoklady, aby se postavila na vlastní nohy.
Hodně hloupé ale je, že UA nepotřebuje ani západ. Zemi použijí nejprve jako bojiště, později jako úložiště svého bordelu - včetně jaderného odpadu. Úrodnou půdu si odvezou, stromy vykácejí, vodu budou nějakou dobu prodávat - než její zdroje úplně zničí. A lidi? Jen jako "náboje do děl, jatečný dobytek" , protože ani na práci je nechtějí pro jejich silný nacionalismus.


[quote="pid:57077, uid:187"]A RF Ukrajinu nepotrebuje, potrebuje len aby tam neboli vojenske zakladne a nebola clenom NATO.[/quote] Souhlas. Taky už několikrát Putin vysvětlil, proč Rusko potřebuje Ukrajinu bez základen a členství v NATO = **protože Rusko je v nějakém tom paktu NATO uvedeno jako nepřítel č.1 a Ukrajina má rusofóbii dokonce v ústavě.** Což je pro mnohé lidi dostačující vysvětlení, pro někoho prostě ne.... A Ukrajina? Kdo by stál o Ukrajinu v tomto stavu - s takto myslícími lidmi, s takto vydrancovanými zdroji, s rozpadající se infrastrukturou... ? Rusko má bohaté zkušenosti s taháním UA z bídy a rozkladu. Nevěřím, že by i nyní byli Rusové stejně naivní, jako byli v minulosti. Co si pamatuju, za SSSR byla právě Ukrajina jakousi výkladní skříní celého SSSR. Možná to bylo i proto, že ve vedení bylo mnoho ukrajinských patriotů. Ale - tato svazová republika dostávala mnohem víc, než ostatní republiky, stačilo jen natáhnout ruku a požadovat. Tato země ze "svazu" odcházela jako velmi bohatá - moderní infrastrukturou, průmyslových objektů, soběstačností... Prostě UA měla po rozpadu SSSR nejlepší předpoklady, aby se postavila na vlastní nohy. Hodně hloupé ale je, že UA nepotřebuje ani západ. Zemi použijí nejprve jako bojiště, později jako úložiště svého bordelu - včetně jaderného odpadu. Úrodnou půdu si odvezou, stromy vykácejí, vodu budou nějakou dobu prodávat - než její zdroje úplně zničí. A lidi? Jen jako "náboje do děl, jatečný dobytek" , protože ani na práci je nechtějí pro jejich silný nacionalismus.

NATO je podľa Stoltenberga a Johnsona ochotné rokovať s Ruskom


Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a britský premiér Boris Johnson sa vo štvrtok v Bruseli zhodli, že Severoatlantická aliancia je s Ruskom ochotná rokovať o zmierňovaní napätia a kontrole zbrojenia. NATO však trvá na dodržiavaní základných princípov vrátane práva krajín slobodne sa rozhodnúť o členstve. TASR o tom informuje na základe správ tlačového oddelenia NATO a agentúry AFP.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/616433-nato-je-podla-stoltenberga-a-johnsona-ochotne-rokovat-s-ruskom/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy


**NATO je podľa Stoltenberga a Johnsona ochotné rokovať s Ruskom** Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a britský premiér Boris Johnson sa vo štvrtok v Bruseli zhodli, že Severoatlantická aliancia je s Ruskom ochotná rokovať o zmierňovaní napätia a kontrole zbrojenia. NATO však trvá na dodržiavaní základných princípov vrátane práva krajín slobodne sa rozhodnúť o členstve. TASR o tom informuje na základe správ tlačového oddelenia NATO a agentúry AFP. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/616433-nato-je-podla-stoltenberga-a-johnsona-ochotne-rokovat-s-ruskom/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy

Prezident Putin varoval európske štáty pred vojnou s Ruskom [Moje video]:
"7.2.2022, Francúzsko. Ruský prezident Vladimir Putin otvorene varoval európske štáty pred možným vojnovým konfliktom s Ruskom. Dôjde k tomu vtedy, keď Ukrajina vstúpi do NATO a bude si nárokovať späť Krym. Celkovo Putin rokoval s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom viac ako 5 hodín."


**[Prezident Putin varoval európske štáty pred vojnou s Ruskom](https://www.mojevideo.sk/video/368c2/prezident_putin_varoval_europske_staty_pred_vojnou_s_ruskom.html)** [Moje video]: _"7.2.2022, Francúzsko. Ruský prezident Vladimir Putin otvorene varoval európske štáty pred možným vojnovým konfliktom s Ruskom. Dôjde k tomu vtedy, keď Ukrajina vstúpi do NATO a bude si nárokovať späť Krym. Celkovo Putin rokoval s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom viac ako 5 hodín."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 2. 2022 o 15:10

dnes boli na webe clanky o tom, ze by stacilo znicit priehradu pri Kyjeve a zmietlo by to nasledne polovicu Ukrajiny, pricom tieto priehrady uz teraz maju velke zavady a drzia sa len tak tak. Nasledne okrem velkej potopy by samozrejme doslo k energetickemu kolapsu atd. kaskadovy dopad. Pricom upozornovali, ze prave USA armada si nechavala o tom vypracovat velmi podrobny posudok o tom, ukrajinska vlada ale nejak nic poriadne nezmenila a pre Rusov v pripade vpadu (ako oficialneho vinnika) by to nic im neprinieslo, kedze polovica Ukrajiny by sa stala zatopenou oblastou, kadial nikto nepojde. Ale bilag vinnika by im ostal.


dnes boli na webe clanky o tom, ze by stacilo znicit priehradu pri Kyjeve a zmietlo by to nasledne polovicu Ukrajiny, pricom tieto priehrady uz teraz maju velke zavady a drzia sa len tak tak. Nasledne okrem velkej potopy by samozrejme doslo k energetickemu kolapsu atd. kaskadovy dopad. Pricom upozornovali, ze prave USA armada si nechavala o tom vypracovat velmi podrobny posudok o tom, ukrajinska vlada ale nejak nic poriadne nezmenila a pre Rusov v pripade vpadu (ako oficialneho vinnika) by to nic im neprinieslo, kedze polovica Ukrajiny by sa stala zatopenou oblastou, kadial nikto nepojde. Ale bilag vinnika by im ostal.

NATO je podľa Stoltenberga a Johnsona ochotné rokovať s Ruskom


To bude asi také rokovanie, aké to bolo s britskou ministerkou zahraničných vecí:


Zrovna proběhla tiskovka Lavrova s Trussovou, která by se dala ocharakterizovat jednou větou - vy musíte všechno, my nemusíme nic.
...


Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy. Vysléchla to, jako by se to jí netykalo a mlela dál svou - Ukrajina, ruská vojska, ruská agrese.


[quote="pid:57090, uid:492"]NATO je podľa Stoltenberga a Johnsona ochotné rokovať s Ruskom[/quote] To bude asi také rokovanie, aké to bolo s britskou ministerkou zahraničných vecí: [quote="pid:57062, uid:158"]Zrovna proběhla tiskovka Lavrova s Trussovou, která by se dala ocharakterizovat jednou větou - vy musíte všechno, my nemusíme nic. ... Lavrov jí připomněl všechny fejky britské diplomacie Letviněnko počínaje Skripalem konče a taktéž fejky na základě kterých NATO drancovalo suverenní státy. Vysléchla to, jako by se to jí netykalo a mlela dál svou - Ukrajina, ruská vojska, ruská agrese.[/quote]

Moderátor

To bude asi také rokovanie, aké to bolo s britskou ministerkou zahraničných vecí:

ak by boli tieto rokovania v každej ich fáze a celom rozsahu pred verejnosťou, brífingy by neboli potrebné.
Avšak takto je možné sa len dohadovať, či to, čo bolo odprezentované pred verejnosťou, odznelo aj za zakrytými dverami. Ako správne Taurus poznamenal, to mohli tam rovno poslať nahrané cédečko... Tak prečo neposlali?


[quote="pid:57103, uid:7"]To bude asi také rokovanie, aké to bolo s britskou ministerkou zahraničných vecí:[/quote] ak by boli tieto rokovania v každej ich fáze a celom rozsahu pred verejnosťou, brífingy by neboli potrebné. Avšak takto je možné sa len dohadovať, či to, čo bolo odprezentované pred verejnosťou, odznelo aj za zakrytými dverami. Ako správne Taurus poznamenal, to mohli tam rovno poslať nahrané cédečko... Tak prečo neposlali?

A co jiného tam ta čubka mohla blábolit , když celý západní koncentrák je postavený na lži . Vypadá to na pozdržovací taktiku , než západní špína spustí další podpásovku . Už jsou v postavení krysy , zahnané do kouta .


A co jiného tam ta čubka mohla blábolit , když celý západní koncentrák je postavený na lži . Vypadá to na pozdržovací taktiku , než západní špína spustí další podpásovku . Už jsou v postavení krysy , zahnané do kouta .

Trussova 😏cesky trus, anglicky thurd 😏nomen omen, tu kravku to prostě vystihuje!!! Tyhle agresivní feny se teď prostě premnozily a zvani do všeho


Trussova

Trussova 😏cesky trus, anglicky thurd 😏nomen omen
Rusky - zbabělec


[quote="pid:57117, uid:168"]Trussova

Boris Johnson volal osobne záujemcom o vojnu na Ukrajine


Politológ označil Borisa Johnsona za záujemcu o vojnu na Ukrajine kvôli riziku rezignácie
Politický analytik Sergej Markov sa domnieva, že britský premiér Boris Johnson má osobný záujem na vojne na Ukrajine a môže vyprovokovať vypuknutie nepriateľstva, aby si udržal svoj post. V rozhovore pre Lenta.ru vysvetlil, že rozhodujúcich môže byť nasledujúcich desať dní.


Podľa britského premiéra Borisa Johnsona teraz najnebezpečnejšie obdobie nastalo v kríze okolo Ukrajiny, keďže rozviedky údajne hlásia pohyb ruských jednotiek v blízkosti hraníc. „Úprimne povedané, nemyslím si, že [Moskva] sa už rozhodla [zahájiť inváziu na Ukrajinu]. To ale neznamená, že sa nič katastrofálne nestane. Naše spravodajské správy sú dosť smutné,“ povedal.
“V špeciálnych službách sú veľmi sofistikovaní ľudia”


„Johnson chcel povedať, že zoskupenie ruských jednotiek je už pripravené na vojenskú operáciu. A buď sa uskutoční v najbližších desiatich dňoch, alebo sa neuskutoční vôbec: je nemožné držať ich v teréne donekonečna. Z tohto pohľadu prichádzajú kritické dni. Čiastočne s tým môžeme súhlasiť, okrem toho to isté o ukrajinskej armáde sústredenej v blízkosti Donbasu v množstve viac ako 100 tisíc ľudí, “povedal Markov.


Britský premiér má podľa politológa osobný záujem na rozpútaní vojenského konfliktu, keďže jeho kariéra visí na vlásku. Môže byť kedykoľvek prepustený, pretože Boris Johnson dnes predstavuje hlavnú skutočnú hrozbu pre svet, poznamenal Markov.


"Spojené kráľovstvo môže vyvolať eskaláciu, pretože inak je vysoká pravdepodobnosť, že Johnson opustí post." Pred štyrmi dňami ho opustili naraz štyria poradcovia, vyzbieralo sa 30 podpisov členov vládnej konzervatívnej strany požadujúcich odstúpenie súčasného premiéra. Ťažko presne povedať, ako sa Johnson pokúsi vyvolať konflikt, v špeciálnych službách sedia veľmi sofistikovaní ľudia. Jedno je jasné: môže sa to stať,“ uzavrel politológ.


Johnson tiež uviedol, že situácia okolo Ukrajiny je teraz mimoriadne nebezpečná a celá Európa zažíva „najhoršiu bezpečnostnú krízu za posledné desaťročia“. Jeho slová odzneli na spoločnej tlačovej konferencii s generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom.


https://lenta.ru/news/2022/02/10/boris/


**Boris Johnson volal osobne záujemcom o vojnu na Ukrajine** Politológ označil Borisa Johnsona za záujemcu o vojnu na Ukrajine kvôli riziku rezignácie Politický analytik Sergej Markov sa domnieva, že britský premiér Boris Johnson má osobný záujem na vojne na Ukrajine a môže vyprovokovať vypuknutie nepriateľstva, aby si udržal svoj post. V rozhovore pre Lenta.ru vysvetlil, že rozhodujúcich môže byť nasledujúcich desať dní. Podľa britského premiéra Borisa Johnsona teraz najnebezpečnejšie obdobie nastalo v kríze okolo Ukrajiny, keďže rozviedky údajne hlásia pohyb ruských jednotiek v blízkosti hraníc. „Úprimne povedané, nemyslím si, že [Moskva] sa už rozhodla [zahájiť inváziu na Ukrajinu]. To ale neznamená, že sa nič katastrofálne nestane. Naše spravodajské správy sú dosť smutné,“ povedal. “V špeciálnych službách sú veľmi sofistikovaní ľudia” „Johnson chcel povedať, že zoskupenie ruských jednotiek je už pripravené na vojenskú operáciu. A buď sa uskutoční v najbližších desiatich dňoch, alebo sa neuskutoční vôbec: je nemožné držať ich v teréne donekonečna. Z tohto pohľadu prichádzajú kritické dni. Čiastočne s tým môžeme súhlasiť, okrem toho to isté o ukrajinskej armáde sústredenej v blízkosti Donbasu v množstve viac ako 100 tisíc ľudí, “povedal Markov. Britský premiér má podľa politológa osobný záujem na rozpútaní vojenského konfliktu, keďže jeho kariéra visí na vlásku. Môže byť kedykoľvek prepustený, pretože Boris Johnson dnes predstavuje hlavnú skutočnú hrozbu pre svet, poznamenal Markov. "Spojené kráľovstvo môže vyvolať eskaláciu, pretože inak je vysoká pravdepodobnosť, že Johnson opustí post." Pred štyrmi dňami ho opustili naraz štyria poradcovia, vyzbieralo sa 30 podpisov členov vládnej konzervatívnej strany požadujúcich odstúpenie súčasného premiéra. Ťažko presne povedať, ako sa Johnson pokúsi vyvolať konflikt, v špeciálnych službách sedia veľmi sofistikovaní ľudia. Jedno je jasné: môže sa to stať,“ uzavrel politológ. Johnson tiež uviedol, že situácia okolo Ukrajiny je teraz mimoriadne nebezpečná a celá Európa zažíva „najhoršiu bezpečnostnú krízu za posledné desaťročia“. Jeho slová odzneli na spoločnej tlačovej konferencii s generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom. https://lenta.ru/news/2022/02/10/boris/

Dnesni setkani ministryne VB se S. Lavrovem
-anglicka ministryne - vyhrozovani, agresivni jednani kvuli Ukrajine a vyhruzky o zakazu Severniho proudu 2. Co Rusko smi a nesmi, co ma a nema .... Davaji Rusku volbu.
-S. Lavrov - rozhovor s hluchym. Kolegove bud nerozumi faktum nebo se s nimi neseznamili, a proto je plne ignoruji atd.
https://www.youtube.com/watch?v=eQKP05-mUNE


**Dnesni setkani ministryne VB se S. Lavrovem** -anglicka ministryne - vyhrozovani, agresivni jednani kvuli Ukrajine a vyhruzky o zakazu Severniho proudu 2. Co Rusko smi a nesmi, co ma a nema .... Davaji Rusku volbu. -S. Lavrov - rozhovor s hluchym. Kolegove bud nerozumi faktum nebo se s nimi neseznamili, a proto je plne ignoruji atd. https://www.youtube.com/watch?v=eQKP05-mUNE

Kolegove bud nerozumi faktum nebo se s nimi neseznamili, a proto je plne ignoruji atd.

No jo, když za Lavrovem je pořád ten vlasovská vlajka.


[quote="pid:57133, uid:68"]Kolegove bud nerozumi faktum nebo se s nimi neseznamili, a proto je plne ignoruji atd.[/quote] No jo, když za Lavrovem je pořád ten vlasovská vlajka.
Upravené 10. 2. 2022 o 18:59

anglicka ministryne

Teď jsem si uvědomila - pamatuje si někdo, odkdy vlastně začaly tyhle dámy jako jeden muž nosit na oficiální akce kalhoty?


[quote="pid:57133, uid:68"]anglicka ministryne[/quote] Teď jsem si uvědomila - pamatuje si někdo, odkdy vlastně začaly tyhle dámy jako jeden muž nosit na oficiální akce kalhoty?

anglicka ministryne

Vyborne video!
Lavrov rozmetal tankistku z Britanie. Dva tydny do valky.
https://www.youtube.com/watch?v=KDSu3YN7pxg


[quote="pid:57133, uid:68"]anglicka ministryne[/quote] Vyborne video! **Lavrov rozmetal tankistku z Britanie. Dva tydny do valky.** https://www.youtube.com/watch?v=KDSu3YN7pxg

Šéfka britskej diplomacie Liz Trussová sa pred Sergejom Lavrovom blamovala hrubou neznalosťou geografických reálií


https://www.hlavnespravy.sk/sefka-britskej-diplomacie-liz-trussova-sa-pred-sergejom-lavrovom-blamovala-hrubou-neznalostou-geografickych-realii/2858440


Trápna chvíľka britskej ministerky počas rokovania nastala v súvislosti s vyhrážkami Liz Trussovej, že Rusko musí stiahnuť svoje vojenské jednotky zo zóny v blízkosti ukrajinskej hranice. Sergej Lavrov na tieto vyhrážky zareagoval otázkou, či Spojené kráľovstvo uznáva aspoň suverenitu Ruska nad Rostovskou a Voronežskou oblasťou, na čo Liz Trussová vyhlásila, že „Veľká Británia nikdy neuzná suverenitu Ruska nad týmito regiónmi“.


Až neskôr, keď Liz Trussovej vysvetlili, že mestá Voronež a Rostov na Done sú situované v Rusku a nie na Ukrajine, britská diplomatka stiahla svoje pôvodné vyhlásenie. Svoje zmätočné vyhlásenie ospravedlnila tým, že si iba pomýlila Voronež a Rostov s Doneckom a Luganskom.


Sergej si z nej tak vystrelil, že to do smrti nezabudne. Aspoň vieme, čo to za intelektuálov im posiela západ na rokovania - výber z tých najtupších.


Šéfka britskej diplomacie Liz Trussová sa pred Sergejom Lavrovom blamovala hrubou neznalosťou geografických reálií https://www.hlavnespravy.sk/sefka-britskej-diplomacie-liz-trussova-sa-pred-sergejom-lavrovom-blamovala-hrubou-neznalostou-geografickych-realii/2858440 Trápna chvíľka britskej ministerky počas rokovania nastala v súvislosti s vyhrážkami Liz Trussovej, že Rusko musí stiahnuť svoje vojenské jednotky zo zóny v blízkosti ukrajinskej hranice. **Sergej Lavrov na tieto vyhrážky zareagoval otázkou, či Spojené kráľovstvo uznáva aspoň suverenitu Ruska nad Rostovskou a Voronežskou oblasťou, na čo Liz Trussová vyhlásila, že „Veľká Británia nikdy neuzná suverenitu Ruska nad týmito regiónmi“.** Až neskôr, keď Liz Trussovej vysvetlili, že mestá Voronež a Rostov na Done sú situované v Rusku a nie na Ukrajine, britská diplomatka stiahla svoje pôvodné vyhlásenie. Svoje zmätočné vyhlásenie ospravedlnila tým, že si iba pomýlila Voronež a Rostov s Doneckom a Luganskom. Sergej si z nej tak vystrelil, že to do smrti nezabudne. Aspoň vieme, čo to za intelektuálov im posiela západ na rokovania - výber z tých najtupších.
Upravené 10. 2. 2022 o 20:19

Naryškin oznámil přípravu Ukrajiny na válku

Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země, všechny bojeschopné jednotky armády země jsou soustředěny na hranici s Donbasem, do země je převážena i vojenská technika a munice ze zemí NATO , řekl ředitel ruské zahraniční zpravodajské služby Sergej Naryškin v rozhovoru pro Moskovsky Komsomolec


„Přípravy jsou v plném proudu, nelze je skrýt. Všechny bojeschopné jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny jsou soustředěny na hranici s Donbasem. Dochází k masivnímu přesunu stovek tun vojenské techniky a munice z amerických základen v Evropě, z Velké Británie, Kanady. Zvyšuje se kontingent poradců a instruktorů ze speciálních sil NATO, “uvedl Naryshkin. SVR má také informace, že se na Ukrajině objevily jednotky džihádistických militantů.


Bezpečnostní služba Ukrajiny a vojenské síly podle ředitele služby připravují provokace na demarkační linii v Donbasu a dokumentují provokace ve stylu falešných Bílých přileb v Sýrii. V zemi se také několikrát zvýšil počet zástupců západních médií.


„Ukrajinské úřady, aktivně prosazující vojenské dobrodružství, si jsou dobře vědomy svého osudu po rozpoutání konfliktu. Není v zájmu národů Ukrajiny a Ruska, aby šlehaly plameny války. Důsledky pro všechny budou v každém případě těžké, “zdůraznil Naryshkin.
https://www.vedomosti.ru/politics/news/2022/02/10/908767-narishkin-podgotovke-ukraini-voine?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Celý rozhovor s Naryškinem je zde:
https://www.mk.ru/politics/2022/02/10/glava-svr-sergey-naryshkin-razvedka-rabotaet-na-mir.html


**Naryškin oznámil přípravu Ukrajiny na válku ** Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země, všechny bojeschopné jednotky armády země jsou soustředěny na hranici s Donbasem, do země je převážena i vojenská technika a munice ze zemí NATO , řekl **ředitel ruské zahraniční zpravodajské služby Sergej Naryškin** v rozhovoru pro Moskovsky Komsomolec „Přípravy jsou v plném proudu, nelze je skrýt. Všechny bojeschopné jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny jsou soustředěny na hranici s Donbasem. Dochází k masivnímu přesunu stovek tun vojenské techniky a munice z amerických základen v Evropě, z Velké Británie, Kanady. Zvyšuje se kontingent poradců a instruktorů ze speciálních sil NATO, “uvedl Naryshkin. SVR má také informace, že se na Ukrajině objevily jednotky džihádistických militantů. Bezpečnostní služba Ukrajiny a vojenské síly podle ředitele služby připravují provokace na demarkační linii v Donbasu a dokumentují provokace ve stylu falešných Bílých přileb v Sýrii. V zemi se také několikrát zvýšil počet zástupců západních médií. „Ukrajinské úřady, aktivně prosazující vojenské dobrodružství, si jsou dobře vědomy svého osudu po rozpoutání konfliktu. Není v zájmu národů Ukrajiny a Ruska, aby šlehaly plameny války. Důsledky pro všechny budou v každém případě těžké, “zdůraznil Naryshkin. https://www.vedomosti.ru/politics/news/2022/02/10/908767-narishkin-podgotovke-ukraini-voine?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Celý rozhovor s Naryškinem je zde: https://www.mk.ru/politics/2022/02/10/glava-svr-sergey-naryshkin-razvedka-rabotaet-na-mir.html
Upravené 10. 2. 2022 o 20:53

výber z tých najtupších.

Si si isty, Ferry? Uprimne o Tvojich slovach pochybujem. Proste si anglosasov podla mna brutalne precenil. Kde ich podla Teba maju brat? Ved tam ziadna skutocna elita neexistuje. Hovori sa celu dobu o nejakych elitnych skolach, na kt. nema plebs pristup, ale to je iba mutenie vody. Staci si vypocut nejake vyhlasenie jedneho z mladsich Rotchildov. Ved to je tupec ako z B.H. 90210


[quote="pid:57156, uid:106"]výber z tých najtupších.[/quote] Si si isty, Ferry? Uprimne o Tvojich slovach pochybujem. Proste si anglosasov podla mna brutalne precenil. Kde ich podla Teba maju brat? Ved tam ziadna skutocna elita neexistuje. Hovori sa celu dobu o nejakych elitnych skolach, na kt. nema plebs pristup, ale to je iba mutenie vody. Staci si vypocut nejake vyhlasenie jedneho z mladsich Rotchildov. Ved to je tupec ako z B.H. 90210

Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země, všechny bojeschopné jednotky armády země jsou soustředěny na hranici s Donbasem, do země je převážena i vojenská technika a munice ze zemí NATO ,


Jak to číst? Kouř bez ohně, nebo se s bažinou již nelze vypořádat jinak? Jak říkal Pjakin, oni zaútočí, Rusko je začistí raketami a o zbytek se postará DLR a LLR.


[quote="pid:57172, uid:158"]Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země, všechny bojeschopné jednotky armády země jsou soustředěny na hranici s Donbasem, do země je převážena i vojenská technika a munice ze zemí NATO ,[/quote] Jak to číst? Kouř bez ohně, nebo se s bažinou již nelze vypořádat jinak? Jak říkal Pjakin, oni zaútočí, Rusko je začistí raketami a o zbytek se postará DLR a LLR.

vyhlásila, že „Veľká Británia nikdy neuzná suverenitu Ruska nad týmito regiónmi“.

Díky, pobavilo mě to. A Lavrova určitě taky. Ten je ještě ze staré školy, takže nejspíše zvedl obočí - a pak se rozesmál. smile
Připomnělo mi to starou známou Psaki, která se též vyznamenala několika perlivými výroky. Tvrdila například, že plyn teče ze západní Evropy do Ruska. Nebo tvrdila, že americká armáda se vylodí u běloruského pobřeží.


[quote="pid:57156, uid:106"]vyhlásila, že „Veľká Británia nikdy neuzná suverenitu Ruska nad týmito regiónmi“.[/quote] Díky, pobavilo mě to. A Lavrova určitě taky. Ten je ještě ze staré školy, takže nejspíše zvedl obočí - a pak se rozesmál. :) Připomnělo mi to starou známou Psaki, která se též vyznamenala několika perlivými výroky. Tvrdila například, že plyn teče ze západní Evropy do Ruska. Nebo tvrdila, že americká armáda se vylodí u běloruského pobřeží.

Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země


Vypadá to, že rozhodnutí už padlo a jde do tuhého. Doufejme, že většina ukrajinské generality, důstojnického sboru stejně jako obyčejných ukrajinských vojáků nebudou mít sebemenší motivaci bojovat a umírat za ty zkurvené zasrané anglosasy. Ti lidé nejsou hloupí a většina musí po těch letech vědět, že Rusko jejich nepřítelem není. Ukrajinci na kyjevské straně jsou bez sebemenší motivace, vize kotlů z předchozích bojů je pořád v živé paměti. Jen aby se Západ ve svých plánech nepřepočítal a boje neměly úplně jiný překvapivý a bleskový průběh (viz Kazachstan) a všichni ti poradci NATO neuvázli v hlubokém týlu svých nepřátel a sami jednou nestáli před tribunálem s hojnou účástí televizních štábů celého světa. Zdá se, že se schyluje ke klíčové události, která zásadním způsobem ovlivní běh dějin minimálně v Evropě.


[quote="pid:57172, uid:158"]Ukrajinské úřady se v plném proudu připravují na válku na jihovýchodě země[/quote] Vypadá to, že rozhodnutí už padlo a jde do tuhého. Doufejme, že většina ukrajinské generality, důstojnického sboru stejně jako obyčejných ukrajinských vojáků nebudou mít sebemenší motivaci bojovat a umírat za ty zkurvené zasrané anglosasy. Ti lidé nejsou hloupí a většina musí po těch letech vědět, že Rusko jejich nepřítelem není. Ukrajinci na kyjevské straně jsou bez sebemenší motivace, vize kotlů z předchozích bojů je pořád v živé paměti. Jen aby se Západ ve svých plánech nepřepočítal a boje neměly úplně jiný překvapivý a bleskový průběh (viz Kazachstan) a všichni ti poradci NATO neuvázli v hlubokém týlu svých nepřátel a sami jednou nestáli před tribunálem s hojnou účástí televizních štábů celého světa. Zdá se, že se schyluje ke klíčové události, která zásadním způsobem ovlivní běh dějin minimálně v Evropě.
Upravené 10. 2. 2022 o 22:06

Jsem tady nový a chtěl jsem zde napsat první komentář, ale už tak asi neučiním. Objevila se mně tato hláška: Error: Nemáte dostatočný počet príspevkov na použitie nasledujúcich slov: , tak na to už jsem dost starý. Nevím, ale v KSB jsem nic o cenzuře nečetl! Tak to asi nebude můj další prostor pro svobodné vyjadřování. Dobré na tom je, že je hned jasno.


Jsem tady nový a chtěl jsem zde napsat první komentář, ale už tak asi neučiním. Objevila se mně tato hláška: Error: Nemáte dostatočný počet príspevkov na použitie nasledujúcich slov: , tak na to už jsem dost starý. Nevím, ale v KSB jsem nic o cenzuře nečetl! Tak to asi nebude můj další prostor pro svobodné vyjadřování. Dobré na tom je, že je hned jasno.

Jsem tady nový a chtěl jsem zde napsat první komentář, ale už tak asi neučiním

Ukvapená reakce. Ta hláška se děje u každého, kdo dává první komentář.


[quote="pid:57207, uid:894"]Jsem tady nový a chtěl jsem zde napsat první komentář, ale už tak asi neučiním[/quote] Ukvapená reakce. Ta hláška se děje u každého, kdo dává první komentář.

joe.rek
To vieš na týchto stránkach je "agent provokatér" odhalení hneď.


joe.rek To vieš na týchto stránkach je "agent provokatér" odhalení hneď.

Objevila se mně tato hláška: Error: Nemáte dostatočný počet príspevkov na použitie nasledujúcich slov:

Sa mi zdá, že v prvom komentári sa nedajú ani zdieľať linky. Ale v ďalších komentároch už ano.


[quote="pid:57207, uid:894"]Objevila se mně tato hláška: Error: Nemáte dostatočný počet príspevkov na použitie nasledujúcich slov:[/quote] Sa mi zdá, že v prvom komentári sa nedajú ani zdieľať linky. Ale v ďalších komentároch už ano.

Okrem možného provokačného vyeskalovania až do menšieho konfliktu na Ukrajine, ma napádajú ešte dva možné scenáre.
Zatiaľ čo sa celý kolektívny západ sústredí na budúcu vojnu na Ukrajine by z Ruska mohla prísť asymetrická odpoveď a to v podobe vybombardovania ilegálnych amerických základní v Sýrii, alebo niečo ako Kubánska raketová krýza (rozmiestnenie atómových ponoriek so supersonickými raketami a Poseidonov okolo amerického pobrežia)
To by donútilo USA stiahnuť chvost.


Okrem možného provokačného vyeskalovania až do menšieho konfliktu na Ukrajine, ma napádajú ešte dva možné scenáre. Zatiaľ čo sa celý kolektívny západ sústredí na budúcu vojnu na Ukrajine by z Ruska mohla prísť asymetrická odpoveď a to v podobe vybombardovania ilegálnych amerických základní v Sýrii, alebo niečo ako Kubánska raketová krýza (rozmiestnenie atómových ponoriek so supersonickými raketami a [Poseidonov](https://www.forum24.cz/rusko-v-arktide-otestuje-svuj-jaderny-dron-posledniho-soudu-putinovu-zazracnou-zbran/) okolo amerického pobrežia) To by donútilo USA stiahnuť chvost.

Co se týče Trussové, ta v podstatě řekla čirou a upřímnou pravdu - Malobriti nikdy nepřiznají Rusku suverenitu nad vlastním územím, respektive nepřiznají nikdy nikomu suverenitu nad územím, které není zcela pod jejich kontrolou.


A co se týče eskalace, obávám se, že bez té to bohužel nepůjde, protože bez ní nebude deeskalace s následnými změnami. Nebyl by nikdo, kdo by se dal označit za tu nebezpečnou opici s granátem, od které je třeba držet se co nejdál.


Na jednoduchou otázku Putina, zda Evropa touží bojovat s Ruskem je jednoduchá odpověď - Ne. Ví to Macron, ví to Němci i zbytek Evropy. Ví to dokonce i Američani. Nechcou to vědět jen vlivové agentury NATO a jejich mopslíci.


Doufám, že eskalace bude ponejvíce ,,slovní''


Co se týče Trussové, ta v podstatě řekla čirou a upřímnou pravdu - Malobriti nikdy nepřiznají Rusku suverenitu nad vlastním územím, respektive nepřiznají nikdy nikomu suverenitu nad územím, které není zcela pod jejich kontrolou. A co se týče eskalace, obávám se, že bez té to bohužel nepůjde, protože bez ní nebude deeskalace s následnými změnami. Nebyl by nikdo, kdo by se dal označit za tu nebezpečnou opici s granátem, od které je třeba držet se co nejdál. Na jednoduchou otázku Putina, zda Evropa touží bojovat s Ruskem je jednoduchá odpověď - Ne. Ví to Macron, ví to Němci i zbytek Evropy. Ví to dokonce i Američani. Nechcou to vědět jen vlivové agentury NATO a jejich mopslíci. Doufám, že eskalace bude ponejvíce ,,slovní''

Pamatujete si, když jsem psal, že Rusko souhlasilo s neutralizací Ukrajiny. A Macron řekl:
Macron k řešení krize na Ukrajině navrhuje systém, jako je neutralita Finska. Je to důkaz, že mám informace dříve, než je získají média. Můžete mě dál napadat a šířit informace z ruských médií, která mlčí, protože je moc dobře vidě , že Putin podepsal a dohodl se s Američany, neutralizaci Ukrajiny a projekt Trojimoři.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-za-rjesenje-krize-u-ukrajini-predlaze-finlandizaciju-sto-je-to/2338879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d


Pamatujete si, když jsem psal, že Rusko souhlasilo s neutralizací Ukrajiny. A Macron řekl: Macron k řešení krize na Ukrajině navrhuje systém, jako je neutralita Finska. Je to důkaz, že mám informace dříve, než je získají média. Můžete mě dál napadat a šířit informace z ruských médií, která mlčí, protože je moc dobře vidě , že Putin podepsal a dohodl se s Američany, neutralizaci Ukrajiny a projekt Trojimoři. https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-za-rjesenje-krize-u-ukrajini-predlaze-finlandizaciju-sto-je-to/2338879.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Macron k řešení krize na Ukrajině navrhuje systém, jako je neutralita Finska.
Toto jsme slyšeli již od Zemana před půl rokem, takže žádná novinka. A s Ukrajinou bude to, co chce Rusko a ne jinak. Už si to zapiš za uši.


[quote="pid:57231, uid:747"]Macron k řešení krize na Ukrajině navrhuje systém, jako je neutralita Finska.[/quote]Toto jsme slyšeli již od Zemana před půl rokem, takže žádná novinka. A s Ukrajinou bude to, co chce Rusko a ne jinak. Už si to zapiš za uši.

Putin podepsal a dohodl se s Američany, neutralizaci Ukrajiny a projekt Trojimoři

Trojmorie je vlhký sen štátnej elity SŠA a je do istej miery podporované aj prediktorom ale Putin ešte môže do toho hodiť vidly v podobe ČSR 2.0 a nejaké náznaky sa aj ukazujú ale zatiaľ je to len jedna z mnohých variant väčšieho scenára.
Rusko nechce na hraniciach NATO a nebude chcieť ani poloNATO ktoré sa síce bude volať inak (trojmorie) ale slúžiť bude tomu istému účelu.


[quote="pid:57231, uid:747"]Putin podepsal a dohodl se s Američany, neutralizaci Ukrajiny a projekt Trojimoři[/quote] Trojmorie je vlhký sen štátnej elity SŠA a je do istej miery podporované aj prediktorom ale Putin ešte môže do toho hodiť vidly v podobe ČSR 2.0 a nejaké náznaky sa aj ukazujú ale zatiaľ je to len jedna z mnohých variant väčšieho scenára. Rusko nechce na hraniciach NATO a nebude chcieť ani poloNATO ktoré sa síce bude volať inak (trojmorie) ale slúžiť bude tomu istému účelu.

Oficiální zásah americké armády na Ukrajině ?!


"Mezi Moskvou a Západem v posledních týdnech narůstá napětí kvůli hromadění ruských vojáků u ukrajinských hranic. Rusko odmítá, že by se chystalo sousední zemi napadnout. Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena však může ruská invaze začít kdykoli, a to i v době konání zimních olympijských her. Jeho resort proto varoval Američany, aby se vyhnuli cestě na Ukrajinu.


„Necestujte na Ukrajinu kvůli zvýšené hrozbě zásahu ruské armády a covidu-19. Lidé na Ukrajině by měli ihned odcestovat,“ napsalo ministerstvo zahraničí USA.


K okamžitému odchodu z východoevropské země Američany v rozhovoru se stanicí NBC vyzval i americký prezident Joe Biden. „Může se to rychle zvrtnout,“ uvedl státník k současné bezpečnostní krizi. Dodal ale, že kvůli evakuaci civilistů nemá v plánu vyslat americkou armádu na Ukrajinu. Kdyby tak učinil, rozpoutal by podle svých slov „světovou válku“, uvedl podle serveru NBC News.


Později však Bílý dům toto rozhodnutí přehodnotil. Tisícům Američanů, kteří v dohledné době pravděpodobně opustí Ukrajinu, pomůžou američtí vojáci, kteří jsou v současné době nasazeni v Polsku. Bidenova administrativa se tak chce vyhnout chaotické evakuaci, která nastala při záchraně občanů z Afghánistánu v loňském srpnu, napsal deník The Wall Street Jounal.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-vyzvaly-americke-obcany-aby-neprodlene-opustili-ukrajinu-covid-rusko.A220210_233750_zahranicni_lre


Místa na podvozcích odlétajících letadel jsou opět "reservována" pro místní podpindosníky ?


**Oficiální zásah americké armády na Ukrajině ?!** "Mezi Moskvou a Západem v posledních týdnech narůstá napětí kvůli hromadění ruských vojáků u ukrajinských hranic. Rusko odmítá, že by se chystalo sousední zemi napadnout. Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena však může ruská invaze začít kdykoli, a to i v době konání zimních olympijských her. Jeho resort proto varoval Američany, aby se vyhnuli cestě na Ukrajinu. „Necestujte na Ukrajinu kvůli zvýšené hrozbě zásahu ruské armády a covidu-19. Lidé na Ukrajině by měli ihned odcestovat,“ napsalo ministerstvo zahraničí USA. K okamžitému odchodu z východoevropské země Američany v rozhovoru se stanicí NBC vyzval i americký prezident Joe Biden. „Může se to rychle zvrtnout,“ uvedl státník k současné bezpečnostní krizi. Dodal ale, že kvůli evakuaci civilistů nemá v plánu vyslat americkou armádu na Ukrajinu. Kdyby tak učinil, rozpoutal by podle svých slov „světovou válku“, uvedl podle serveru NBC News. Později však Bílý dům toto rozhodnutí přehodnotil. Tisícům Američanů, kteří v dohledné době pravděpodobně opustí Ukrajinu, pomůžou američtí vojáci, kteří jsou v současné době nasazeni v Polsku. **Bidenova administrativa se tak chce vyhnout chaotické evakuaci, která nastala při záchraně občanů z Afghánistánu v loňském srpnu**, napsal deník The Wall Street Jounal. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-vyzvaly-americke-obcany-aby-neprodlene-opustili-ukrajinu-covid-rusko.A220210_233750_zahranicni_lre **Místa na podvozcích odlétajících letadel jsou opět "reservována" pro místní podpindosníky ?**

Bidenova administrativa se tak chce vyhnout chaotické evakuaci, která nastala při záchraně občanů z Afghánistánu


Takže s USÁci chystajú ujsť z Ukrajinistánu smile


[quote="pid:57245, uid:270"]Bidenova administrativa se tak chce vyhnout chaotické evakuaci, která nastala při záchraně občanů z Afghánistánu[/quote] Takže s USÁci chystajú ujsť z Ukrajinistánu :)

Obávám se, že smysl cesty Truss do Moskvy byl právě v tom zopakování anglosaské pozice před kamerami: Moskva se připravuje k agresi. Rusko je agresor. Londýn konflikt na Ukrajině nutně potřebuje. Jakákoliv obraná reakce Ruské strany bude v každém případě označena z agresi a Rusko za její původce. Cílem je vyvolat další hysterii v Evropě, která by se jinak velmi rychle vrhla do ruského náručí.
Že jsou v krizi signalizuje už to, že musí jednat sami, na to nejsou zvyklí, vždycky to za ně dělal světový četník, figurky z Bruselu a NATO a podobně. Jenže kdeže loňské sněhy jsou...


Obávám se, že smysl cesty Truss do Moskvy byl právě v tom zopakování anglosaské pozice před kamerami: Moskva se připravuje k agresi. Rusko je agresor. Londýn konflikt na Ukrajině nutně potřebuje. Jakákoliv obraná reakce Ruské strany bude v každém případě označena z agresi a Rusko za její původce. Cílem je vyvolat další hysterii v Evropě, která by se jinak velmi rychle vrhla do ruského náručí. Že jsou v krizi signalizuje už to, že musí jednat sami, na to nejsou zvyklí, vždycky to za ně dělal světový četník, figurky z Bruselu a NATO a podobně. Jenže kdeže loňské sněhy jsou...

https://belobog.sk/usa-rusko-moze-anulovat-planetarnu-silu/


vyzera to tak, ze naozaj sa to najprv na UA rozputa a az potom sa budu riesit dosledky. Ale ja sa Pentagonu cudujem, mozu si nahovarat, ze sa to obmedzi len na UA a ze takto ziskaju sposob ako vydojit Europu a predlzit svoj zivot, ale stale riskuju, ze niekto tie rakety odpali aj trochu dalej nez len na vychodnu ci strednu Europu


https://belobog.sk/usa-rusko-moze-anulovat-planetarnu-silu/ vyzera to tak, ze naozaj sa to najprv na UA rozputa a az potom sa budu riesit dosledky. Ale ja sa Pentagonu cudujem, mozu si nahovarat, ze sa to obmedzi len na UA a ze takto ziskaju sposob ako vydojit Europu a predlzit svoj zivot, ale stale riskuju, ze niekto tie rakety odpali aj trochu dalej nez len na vychodnu ci strednu Europu

Anglosasové vybičovali hysterii na těžko snesitelnou úroveň. Půjde upustit pára bez ohně? Upřímně, Británie, Polsko a Ukronacisti (a jejich agentury v USA a vlastně všech zemích) by potřebovali přes držku, i kdyby jen obrazně.


Doufám, že Putin má plán, který se obejde bez 6. priority a zároveň splní účel. Jde jen o to, udržet anglány na uzdě. Ale situace není jednoduchá, i Putin jim musí bez obalu říkat, co by následovalo...


Dva obrázky z článku Sakera:


Rusové přinutili přistát ukrajinský dron v DLR. A co měl zespodu na křídlech?



A veselejší nota - v Mali oslavují vyhnání francouzského velvyslance a vítají Rusy (i s vlajkami):



Anglosasové vybičovali hysterii na těžko snesitelnou úroveň. Půjde upustit pára bez ohně? Upřímně, Británie, Polsko a Ukronacisti (a jejich agentury v USA a vlastně všech zemích) by potřebovali přes držku, i kdyby jen obrazně. Doufám, že Putin má plán, který se obejde bez 6. priority a zároveň splní účel. Jde jen o to, udržet anglány na uzdě. Ale situace není jednoduchá, i Putin jim musí bez obalu říkat, co by následovalo... Dva obrázky z článku Sakera: Rusové přinutili přistát ukrajinský dron v DLR. A co měl zespodu na křídlech? https://www.novarepublika.cz/wp-content/uploads/2022/02/dron_naci_znaky.jpg A veselejší nota - v Mali oslavují vyhnání francouzského velvyslance a vítají Rusy (i s vlajkami): https://www.novarepublika.cz/wp-content/uploads/2022/02/Adieu-la-France-740x494.jpg

vyzera to tak, ze naozaj sa to najprv na UA rozputa a az potom sa budu riesit dosledky


Přípravy na to běží plným proudem.


Upozorňuji na tiskovku Pušilina, kterou jsem dal na samostatné vlákno
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4889/Ot%C5%99esn%C3%A1%20fakta%20ukrajinsk%C3%A9%20genoc%C3%ADdy%20obyvatel%20Donbasu.%20Prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD%20a%20tiskov%C3%A1%20konference%20Pu%C5%A1ilina,%20hlavy%20Donbasu%2011.2.2022%20rj.


[quote="pid:57274, uid:187"]vyzera to tak, ze naozaj sa to najprv na UA rozputa a az potom sa budu riesit dosledky[/quote] Přípravy na to běží plným proudem. Upozorňuji na tiskovku Pušilina, kterou jsem dal na samostatné vlákno https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4889/Ot%C5%99esn%C3%A1%20fakta%20ukrajinsk%C3%A9%20genoc%C3%ADdy%20obyvatel%20Donbasu.%20Prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD%20a%20tiskov%C3%A1%20konference%20Pu%C5%A1ilina,%20hlavy%20Donbasu%2011.2.2022%20rj.

Generál Milley Kongresu: Buďte opatrní na to, komu hrozíte pěstí


"Nejvýše postavený americký generál a náčelník sboru náčelníků štábů Mark Milley sdělil Kongresu, že ruské ozbrojené síly by dokázaly obsadit Ukrajinu - včetně Kyjeva - za tři dny, a ztratily by při tom nanejvýš 4 000 vojáků. Varoval tedy americké zákonodárce „před moskevskou vojenskou mocí“ a oznámil, že na Ukrajinu nebudou vyslány žádné americké jednotky. I ty by totiž, dle vyjádření amerického generála, a to i v počtu jednoho milionu mužů, dokázaly ruský postup nanejvýš jen zpomalit.


http://zvedavec.org/komentare/2022/02/9024-general-milley-kongresu-budte-opatrni-na-to-komu-hrozite-pesti.htm


Pokud to nastane, bude to zřejmě čistě britská operace se smutným koncem pro Británii. Už aby shořela v pekle.


Generál Milley Kongresu: Buďte opatrní na to, komu hrozíte pěstí "Nejvýše postavený americký generál a náčelník sboru náčelníků štábů Mark Milley sdělil Kongresu, že ruské ozbrojené síly by dokázaly obsadit Ukrajinu - včetně Kyjeva - za tři dny, a ztratily by při tom nanejvýš 4 000 vojáků. Varoval tedy americké zákonodárce „před moskevskou vojenskou mocí“ a **oznámil, že na Ukrajinu nebudou vyslány žádné americké jednotky**. I ty by totiž, dle vyjádření amerického generála, a to i v počtu jednoho milionu mužů, dokázaly ruský postup nanejvýš jen zpomalit. http://zvedavec.org/komentare/2022/02/9024-general-milley-kongresu-budte-opatrni-na-to-komu-hrozite-pesti.htm Pokud to nastane, bude to zřejmě čistě britská operace se smutným koncem pro Británii. Už aby shořela v pekle.

V tejto téme prestalo správne fungovať stránkovanie. Pokračovanie je v téme Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 2.


V tejto téme prestalo správne fungovať stránkovanie. Pokračovanie je v téme [Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 2](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4890/Rusko%20vs.%20Amerika,%20Rusko%20vs.%20NATO%202).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

V tejto téme prestalo správne fungovať stránkovanie.


Mě funguje normálně.


[quote="pid:57328, uid:623"]V tejto téme prestalo správne fungovať stránkovanie.[/quote] Mě funguje normálně.

Mě funguje normálně.


Mne nie. Viem sa sem dostať, ale používam na to taký trik. Tento problém objaví pri každej téme. Niekedy sa to dá opraviť, tentoraz nepomohlo ani pätnásť opravných komentárov.


[quote="pid:57330, uid:372"]Mě funguje normálně.[/quote] Mne nie. Viem sa sem dostať, ale používam na to taký trik. Tento problém objaví pri každej téme. Niekedy sa to dá opraviť, tentoraz nepomohlo ani pätnásť opravných komentárov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 2. 2022 o 19:24

Ogare, mne to take nefunguje

Mne to funguje. Takze asi zalezi na prohlizeci.


[quote="pid:57336, uid:68"]Ogare, mne to take nefunguje[/quote] Mne to funguje. Takze asi zalezi na prohlizeci.

zalezi na prohlizeci

Bylo by dobre, kdyz uz mame nove vlakno, to stare zavrit, protoze z toho vznika zmatek v chronologii prispevku. Nekdo pise do stareho vlakna, nekdo do noveho.


[quote="pid:57339, uid:93"]zalezi na prohlizeci[/quote] Bylo by dobre, kdyz uz mame nove vlakno, to stare zavrit, protoze z toho vznika zmatek v chronologii prispevku. Nekdo pise do stareho vlakna, nekdo do noveho.

Není to náhodou tak, že již byl ohlášen přechod hlavní světové moci ze Západu na Východ? Z atlantického křídla na eurasijské! Možná nějaký drobný vojenský konflikt proběhne, aby dav byl informačně potřebně zasažen! Ale myslím si, že budoucí rozestavení mocenských sil je již dávno rozvržené a možná i nevyhnutelné (dohodnuté). Spíše to vypadá jako opravdu zakončení nějakého dlouhodobého procesu, který vytvoří zase další nové uspořádání světa. Vidím to podobně jako na volímčesku https://www.volimcesko.cz/nehoda-americke-stihacky-f-35c-pri-pristani-na-carl-vinson/
Podle mě se nacházíme na konci jednoho nízkofrekvenčního procesu a mezitím se do toho také motají některé střednědobé nebo krátkodobé procesy. Není lehké to rozeznat a člověku to v hlavě může způsobovat zmatek. Nevím, třeba se pletu, ale cítím to takhle.


Není to náhodou tak, že již byl ohlášen přechod hlavní světové moci ze Západu na Východ? Z atlantického křídla na eurasijské! Možná nějaký drobný vojenský konflikt proběhne, aby dav byl informačně potřebně zasažen! Ale myslím si, že budoucí rozestavení mocenských sil je již dávno rozvržené a možná i nevyhnutelné (dohodnuté). Spíše to vypadá jako opravdu zakončení nějakého dlouhodobého procesu, který vytvoří zase další nové uspořádání světa. Vidím to podobně jako na volímčesku https://www.volimcesko.cz/nehoda-americke-stihacky-f-35c-pri-pristani-na-carl-vinson/ Podle mě se nacházíme na konci jednoho nízkofrekvenčního procesu a mezitím se do toho také motají některé střednědobé nebo krátkodobé procesy. Není lehké to rozeznat a člověku to v hlavě může způsobovat zmatek. Nevím, třeba se pletu, ale cítím to takhle.

@joe.rek - nepleteš a stavíš se k tomu jaksepatří. Prožíváme něco, co tu dosud, podle všech poznatků, nikdy nebylo . je to hodně odvážné tvrzení, ale já si za ním stojím. Jen lidé v různém stupni znalosti a hlavně prožitku Koncepce mají v rukou schopnost to plně pochopit ,orientovat se a jít dál neslepou uličkou. To zvláštní ? Souběh procesů všech frekvencí v krátkém časovém úseku a v maximálních funkčních amplitudách... Možná před koncem atlantské civilizace, možná před naloděním na Archu - bylo něco obdobného.

@joe.rek - nepleteš a stavíš se k tomu jaksepatří. Prožíváme něco, co tu dosud, podle všech poznatků, nikdy nebylo . je to hodně odvážné tvrzení, ale já si za ním stojím. Jen lidé v různém stupni znalosti a hlavně prožitku Koncepce mají v rukou schopnost to plně pochopit ,orientovat se a jít dál neslepou uličkou. To zvláštní ? Souběh procesů všech frekvencí v krátkém časovém úseku a v maximálních funkčních amplitudách... Možná před koncem atlantské civilizace, možná před naloděním na Archu - bylo něco obdobného.

Už na Idnesu spustili on-line přenos "ukrajinské krize".


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-stret-nizozemsko-japonsko-lotyssko-britanie.A220211_195255_zahranicni_pukk


CNN píše mj. toto:


https://edition.cnn.com/2022/02/11/politics/blinken-ukraine-russia-quad-melbourne/index.html


Mluvčí ministerstva zahraničí na dotaz ohledně probíhajících příprav odpověděl: "Zůstáváme otevřeni dalšímu setkání s Rusy. A budeme pokračovat v úzké koordinaci s našimi spojenci a partnery a řídit se naší severní hvězdou: nic o Evropě bez Evropy." Mluvčí dodal: "Nic o NATO bez NATO. A nic o Ukrajině bez Ukrajiny. (Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě) je také důležitým fórem pro diplomatické angažmá."
Začátkem tohoto týdne americká velvyslankyně při OSN Linda Thomas-Greenfieldová uvedla, že USA si nechávají dveře pro komunikaci s Rusy otevřené, a nevyloučila ani případné setkání Bidena s Putinem.
"Neodmítli jsme to, ale musí to být za správných okolností," řekla Thomas-Greenfieldová o případném setkání Putina a Bidena.


https://apnews.com/article/russia-ukraine-boris-johnson-joe-biden-europe-moscow-4d1e75eb68e1396bef885425c65039fb


Bílý dům v pátek prohlásil, že ruská invaze na Ukrajinu může přijít během tohoto týdne, případně během příštích dvou dnů, ještě před koncem zimních olympijských her, a vyzval Američany, aby zemi okamžitě opustili. Tato zpráva znamenala prudké vystupňování amerických varování před možnou blížící se vojenskou akcí.


Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan uvedl, že Spojené státy nemají definitivní informace o tom, že invazi nařídil ruský prezident Vladimir Putin. Uvedl však, že jsou připraveny všechny předpoklady pro rozsáhlou vojenskou operaci, která by mohla začít "rychle" a možná ještě před koncem her 20. ledna. Mnozí se domnívali, že Putin zahájí jakoukoli invazi na Ukrajinu až po skončení olympijských her pořádaných Čínou.


Už na Idnesu spustili on-line přenos "ukrajinské krize". https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-stret-nizozemsko-japonsko-lotyssko-britanie.A220211_195255_zahranicni_pukk CNN píše mj. toto: https://edition.cnn.com/2022/02/11/politics/blinken-ukraine-russia-quad-melbourne/index.html Mluvčí ministerstva zahraničí na dotaz ohledně probíhajících příprav odpověděl: "Zůstáváme otevřeni dalšímu setkání s Rusy. A budeme pokračovat v úzké koordinaci s našimi spojenci a partnery a řídit se naší severní hvězdou: nic o Evropě bez Evropy." Mluvčí dodal: "Nic o NATO bez NATO. A nic o Ukrajině bez Ukrajiny. (Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě) je také důležitým fórem pro diplomatické angažmá." Začátkem tohoto týdne americká velvyslankyně při OSN Linda Thomas-Greenfieldová uvedla, že USA si nechávají dveře pro komunikaci s Rusy otevřené, a nevyloučila ani případné setkání Bidena s Putinem. "Neodmítli jsme to, ale musí to být za správných okolností," řekla Thomas-Greenfieldová o případném setkání Putina a Bidena. https://apnews.com/article/russia-ukraine-boris-johnson-joe-biden-europe-moscow-4d1e75eb68e1396bef885425c65039fb Bílý dům v pátek prohlásil, že ruská invaze na Ukrajinu může přijít během tohoto týdne, případně během příštích dvou dnů, ještě před koncem zimních olympijských her, a vyzval Američany, aby zemi okamžitě opustili. Tato zpráva znamenala prudké vystupňování amerických varování před možnou blížící se vojenskou akcí. Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan uvedl, že Spojené státy nemají definitivní informace o tom, že invazi nařídil ruský prezident Vladimir Putin. Uvedl však, že jsou připraveny všechny předpoklady pro rozsáhlou vojenskou operaci, která by mohla začít "rychle" a možná ještě před koncem her 20. ledna. Mnozí se domnívali, že Putin zahájí jakoukoli invazi na Ukrajinu až po skončení olympijských her pořádaných Čínou.
Upravené 11. 2. 2022 o 20:53

možná ještě před koncem her 20. ledna.

února


[quote="pid:57356, uid:307"]možná ještě před koncem her 20. ledna.[/quote] února

Ta začištovací operace by mohla dosáhnout i do Británie (kéž by!!!)


Na britské základně přistály 4 bombardéry. Volací znak jednoho z nich je HATE11...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Valka-s-Ruskem-Bombardery-pristaly-uz-vcera-Unesou-i-atomovky-692531


"Bývalý pracovník britské rozvědky pak poznamenal, že ze základny by Pentagon mohl zaútočit na ruské síly v Rusku či Bělorusku, Moskvu, Petrohrad, i na námořní základny v Bílém moři."


To bych chtěl vidět, zvláště po testech systému S500, kdy dokázal sestřelit hypersonickou střelu.


Ta začištovací operace by mohla dosáhnout i do Británie (kéž by!!!) Na britské základně přistály 4 bombardéry. Volací znak jednoho z nich je HATE11... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Valka-s-Ruskem-Bombardery-pristaly-uz-vcera-Unesou-i-atomovky-692531 "Bývalý pracovník britské rozvědky pak poznamenal, že ze základny by Pentagon mohl zaútočit na ruské síly v Rusku či Bělorusku, Moskvu, Petrohrad, i na námořní základny v Bílém moři." To bych chtěl vidět, zvláště po testech systému S500, kdy dokázal sestřelit hypersonickou střelu.

Možná před koncem atlantské civilizace

Taky mne prijde ten soubeh udalosti vyznamny. Jeste nas ceka za par dni astronomicka udalost, pak 2202022. Vypada to, ze na rozdil od konce atlantske civilizace bude “plynuly” prechod do civilizace Cloveka. A klidne bych se vsadil.


[quote="pid:57350, uid:57"]Možná před koncem atlantské civilizace[/quote] Taky mne prijde ten soubeh udalosti vyznamny. Jeste nas ceka za par dni astronomicka udalost, pak 2202022. Vypada to, ze na rozdil od konce atlantske civilizace bude “plynuly” prechod do civilizace Cloveka. A klidne bych se vsadil.

Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan uvedl, že Spojené státy nemají definitivní informace o tom, že invazi nařídil ruský prezident Vladimir Putin.
pripravujú si pôdu a aj spôsob ako to chcú urobiť. Ale robia to príliš okato a doslova neohrabane. Už nie Putin, ale armáda cez falošnú vlajku donúti Putina zaútočiť. Močiar je v strese a v panike. Vedia, že prehrávajú a aj prehrajú a jediné čo im zostáva je napáchať ešte čo najviac škody.
Jeste nas ceka za par dni astronomicka udalost, pak 2202022.
na tieto udalosti sa väčšinou koncentruje močiar, ktorý ich využíva na dosiahnutie vlastných cieľov. Preto nečudoval by som sa ak by to prebehlo skôr. A či to bude plynulý prechod do civilizácie človeka, to ťažko povedať. Je otázne aký vplyv bude mať červená pilulka na človeka a spoločnosť.


[quote="pid:57356, uid:307"]Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan uvedl, že Spojené státy nemají definitivní informace o tom, že invazi nařídil ruský prezident Vladimir Putin.[/quote]pripravujú si pôdu a aj spôsob ako to chcú urobiť. Ale robia to príliš okato a doslova neohrabane. Už nie Putin, ale armáda cez falošnú vlajku donúti Putina zaútočiť. Močiar je v strese a v panike. Vedia, že prehrávajú a aj prehrajú a jediné čo im zostáva je napáchať ešte čo najviac škody. [quote="pid:57381, uid:93"]Jeste nas ceka za par dni astronomicka udalost, pak 2202022.[/quote]na tieto udalosti sa väčšinou koncentruje močiar, ktorý ich využíva na dosiahnutie vlastných cieľov. Preto nečudoval by som sa ak by to prebehlo skôr. A či to bude plynulý prechod do civilizácie človeka, to ťažko povedať. Je otázne aký vplyv bude mať červená pilulka na človeka a spoločnosť.

2202022

22.02.2022 jedna 2 chybí


[quote="pid:57381, uid:93"]2202022[/quote] 22.02.2022 jedna 2 chybí

ak by to prebehlo skôr.

Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery. 20.2. je mimoradny soubeh planet. Tyhlety astronomicke konstelace pusobi na psychiky lidi. I tak nekdo muze ulit start a spustit neco driv, viz operace covid. Tezko rict. Plynuly prechod, no to je blbe definovatelny problem, ja jsem myslel plynulym bez jaderne valky a dalsiho kataklyzmatu, nemyslel jsem rychly a nenarocny.


[quote="pid:57394, uid:528"]ak by to prebehlo skôr.[/quote] Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery. 20.2. je mimoradny soubeh planet. Tyhlety astronomicke konstelace pusobi na psychiky lidi. I tak nekdo muze ulit start a spustit neco driv, viz operace covid. Tezko rict. Plynuly prechod, no to je blbe definovatelny problem, ja jsem myslel plynulym bez jaderne valky a dalsiho kataklyzmatu, nemyslel jsem rychly a nenarocny.

22.02.2022 jedna 2 chybí
preklep.


[quote="pid:57398, uid:518"]22.02.2022 jedna 2 chybí[/quote] preklep.

Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery. 20.2. je mimoradny soubeh planet. Tyhlety astronomicke konstelace pusobi na psychiky lidi. I tak nekdo muze ulit start a spustit neco driv, viz operace covid.

Myslím, že Putin spustí svoju operáciu skôr ako oni. Tak ako to bolo s Krymom a Sýriou, aby bažina ostala zaskočená.
Budú zaskočený, dezoientovaný, budú týžďeň čakať na inštrukcie s Fašinktonu, nebú schopný reagovať. Preto si myslím, že akcia prebehne mimo Ukrainu. Zlikvidovanie ilegálnych amerckých základní v Sýrii, supersonické zbrane pri pobreží usa, alebo niečo také...


[quote="pid:57402, uid:446"]Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery. 20.2. je mimoradny soubeh planet. Tyhlety astronomicke konstelace pusobi na psychiky lidi. I tak nekdo muze ulit start a spustit neco driv, viz operace covid.[/quote] Myslím, že Putin spustí svoju operáciu skôr ako oni. Tak ako to bolo s Krymom a Sýriou, aby bažina ostala zaskočená. Budú zaskočený, dezoientovaný, budú týžďeň čakať na inštrukcie s Fašinktonu, nebú schopný reagovať. Preto si myslím, že akcia prebehne mimo Ukrainu. Zlikvidovanie ilegálnych amerckých základní v Sýrii, supersonické zbrane pri pobreží usa, alebo niečo také...

Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery.
to máš pravdu. Sú veci, ktoré sa dajú a nedajú ovplyvniť. Avšak môžu sa vhodne využiť. Nechajme sa prekvapiť. Deep state tlačí čas a preto tlačí na pílu.


[quote="pid:57402, uid:446"]Na ten datum je navazana nejenom bazina, ale i kus noosfery.[/quote]to máš pravdu. Sú veci, ktoré sa dajú a nedajú ovplyvniť. Avšak môžu sa vhodne využiť. Nechajme sa prekvapiť. Deep state tlačí čas a preto tlačí na pílu.

Kyjev se rozhodl dát Rusku 48hodinové ultimátum.


Ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba předložil Rusku 48hodinové ultimátum, ve kterém požadoval poskytnutí údajů o cvičeních prováděných ruskou stranou ve stanovené lhůtě. Kuleba ve svém prohlášení odkazuje na oddíl III Vídeňského dokumentu s tím, že Ukrajina tím chce minimalizovat riziko vojenského nebezpečí. Pokud Rusko odmítne toto ultimátum splnit, oficiální Kyjev hrozí svoláním mimořádné schůzky za účasti všech zemí, které tento dokument podepsaly.


„Oficiálně jsme spustili mechanismus snižování rizik v souladu s odstavcem III Vídeňského dokumentu a žádáme Rusko, aby poskytlo podrobné vysvětlení ohledně vojenských cvičení v oblastech sousedících s územím Ukrajiny a na dočasně okupovaném Krymu. Podle Vídeňského dokumentu musí Rusko poskytnout podrobné vysvětlení o cílech, přesném místě a načasování konce svých vojenských operací, jakož i o označení, podřízenosti, počtu a typech formací, jakož i o typech použitého vybavení. . Rusko má 48 hodin na odpověď. V případě absence odpovědi nebo její nedostatečnosti/irelevantnosti se Ukrajina obrátí na Rusko, stejně jako na další smluvní strany Vídeňského dokumentu, se žádostí o svolání mimořádné schůze, na které bude muset Rusko poskytnout vysvětlení ,“ Kuleba. řekl.

Je pozoruhodné, že podle řady zdrojů může ozbrojený konflikt na Ukrajině začít 14. února. To byl samozřejmě důvod, proč se Kyjev rozhodl předložit Rusku ultimátum.


Přesto i přes to, že šéf ukrajinského ministerstva zahraničí požadavky Kyjeva oznámil, nebyly zatím ruské straně zaslány žádné oficiální požadavky. To svědčí o provokativnosti požadavků Ukrajiny.


https://avia.pro/news/kiev-predyavil-moskve-48-chasovoy-ultimatum


**Kyjev se rozhodl dát Rusku 48hodinové ultimátum.** Ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba předložil Rusku 48hodinové ultimátum, ve kterém požadoval poskytnutí údajů o cvičeních prováděných ruskou stranou ve stanovené lhůtě. Kuleba ve svém prohlášení odkazuje na oddíl III Vídeňského dokumentu s tím, že Ukrajina tím chce minimalizovat riziko vojenského nebezpečí. Pokud Rusko odmítne toto ultimátum splnit, oficiální Kyjev hrozí svoláním mimořádné schůzky za účasti všech zemí, které tento dokument podepsaly. „Oficiálně jsme spustili mechanismus snižování rizik v souladu s odstavcem III Vídeňského dokumentu a žádáme Rusko, aby poskytlo podrobné vysvětlení ohledně vojenských cvičení v oblastech sousedících s územím Ukrajiny a na dočasně okupovaném Krymu. Podle Vídeňského dokumentu musí Rusko poskytnout podrobné vysvětlení o cílech, přesném místě a načasování konce svých vojenských operací, jakož i o označení, podřízenosti, počtu a typech formací, jakož i o typech použitého vybavení. . Rusko má 48 hodin na odpověď. V případě absence odpovědi nebo její nedostatečnosti/irelevantnosti se Ukrajina obrátí na Rusko, stejně jako na další smluvní strany Vídeňského dokumentu, se žádostí o svolání mimořádné schůze, na které bude muset Rusko poskytnout vysvětlení ,“ Kuleba. řekl. ** Je pozoruhodné, že podle řady zdrojů může ozbrojený konflikt na Ukrajině začít 14. února. To byl samozřejmě důvod, proč se Kyjev rozhodl předložit Rusku ultimátum.** Přesto i přes to, že šéf ukrajinského ministerstva zahraničí požadavky Kyjeva oznámil, nebyly zatím ruské straně zaslány žádné oficiální požadavky. To svědčí o provokativnosti požadavků Ukrajiny. https://avia.pro/news/kiev-predyavil-moskve-48-chasovoy-ultimatum
1 ... 7891011
123.52k
794
82
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept