Zahraničná politika
Jednání Rusko vs. USA, Rusko vs. NATO

Trojmoří je v plánu už dávno. Ale určitě ne jako "neutrální", ale jako periferie GP. Což je ovšem špatně, protože se musíme snažit, aby jako jeden nebo více menších segmentů bylo součástí ruského (východního) bloku pod řízením VP.
Rusko s tím vším souhlasilo a příběhy, že tohle všechno by mělo spadnout pod kontrolu Ruska, jsou příběhy pro malé děti o dětských pohádkách. Není náhoda projekt Trojmoří,nebyl založen náhodou, to vše bylo předem známo, dohodnuto a nyní se to realizuje. To, že by ses měl dostat pod nějaký ruský svět, ty historky nechat na jindy, o tom na fóru nerozhodujeme, o tom rozhodují trochu silnější hráči a jednotlivcům se o tom všem nechá jen snít. Zapomeňte na ten příběh o ruském světě v České republice i mimo ni.


[quote="pid:55038, uid:826"]Trojmoří je v plánu už dávno. Ale určitě ne jako "neutrální", ale jako periferie GP. Což je ovšem špatně, protože se musíme snažit, aby jako jeden nebo více menších segmentů bylo součástí ruského (východního) bloku pod řízením VP.[/quote]Rusko s tím vším souhlasilo a příběhy, že tohle všechno by mělo spadnout pod kontrolu Ruska, jsou příběhy pro malé děti o dětských pohádkách. Není náhoda projekt Trojmoří,nebyl založen náhodou, to vše bylo předem známo, dohodnuto a nyní se to realizuje. To, že by ses měl dostat pod nějaký ruský svět, ty historky nechat na jindy, o tom na fóru nerozhodujeme, o tom rozhodují trochu silnější hráči a jednotlivcům se o tom všem nechá jen snít. Zapomeňte na ten příběh o ruském světě v České republice i mimo ni.

Americké divadlo o hrozbě ruské invaze na Ukrajinu pokračuje, přičemž Ukrajina není pro Američany žádným partnerem, ale jen „beranidlem“ proti ruskému režimu aneb O čem svědčí způsob rozmístění ruských sil u ukrajinských hranic? (1/2)


https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/735-americke-divadlo-o-hrozbe-ruske-invaze-na-ukrajinu-pokracuje-pricemz-ukrajina-neni-pro-americany-zadnym-partnerem-ale-jen-beranidlem-proti-ruskemu-rezimu-aneb-o-cem-svedci-zpusob-rozmisteni-ruskych-sil-u-ukrajinskych-hranic-1-2


Americké divadlo o hrozbě ruské invaze na Ukrajinu pokračuje, přičemž Ukrajina není pro Američany žádným partnerem, ale jen „beranidlem“ proti ruskému režimu aneb O čem svědčí způsob rozmístění ruských sil u ukrajinských hranic? (1/2) https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/735-americke-divadlo-o-hrozbe-ruske-invaze-na-ukrajinu-pokracuje-pricemz-ukrajina-neni-pro-americany-zadnym-partnerem-ale-jen-beranidlem-proti-ruskemu-rezimu-aneb-o-cem-svedci-zpusob-rozmisteni-ruskych-sil-u-ukrajinskych-hranic-1-2

No, mě se spíš zdá, že pokud někdo zapomněl, tak jsi to ty (vy) A sice na to, že jsme na fóru KOB, která je od ruského světa neoddělitelná, a tudíž se hledají cesty, jak jeho rozšíření dosáhnout. O tom, že se budou aktivizovat protisíly, není pochyb. Kam patříš ty (vy)?
Nebuďte prosím naivní jako děti ve školce, tyto příběhy jsou pro malé děti o ruském světě v České republice..Říkám to otevřeně, Česká republika se už nikdy nedostane pod kontrolu ruského světa. Kdo by si to uvědomil, tito mladí lidé, podívejte se na realitu toho všeho a nebuďte posedlí něčím, co je nereálné a nedosažitelné. Samotné Rusko má obrovské problémy s mladou generací a tito staří lidé jednou zemřou jako všude jinde a veškerá ta teorie o ruském světě se rozpadá. Myslím, že jste příliš posedlí teorií KOB, která v současné době v reálném životě není skutečná.


[quote="pid:55048, uid:826"]No, mě se spíš zdá, že pokud někdo zapomněl, tak jsi to ty (vy) A sice na to, že jsme na fóru KOB, která je od ruského světa neoddělitelná, a tudíž se hledají cesty, jak jeho rozšíření dosáhnout. O tom, že se budou aktivizovat protisíly, není pochyb. Kam patříš ty (vy)?[/quote]Nebuďte prosím naivní jako děti ve školce, tyto příběhy jsou pro malé děti o ruském světě v České republice..Říkám to otevřeně, Česká republika se už nikdy nedostane pod kontrolu ruského světa. Kdo by si to uvědomil, tito mladí lidé, podívejte se na realitu toho všeho a nebuďte posedlí něčím, co je nereálné a nedosažitelné. Samotné Rusko má obrovské problémy s mladou generací a tito staří lidé jednou zemřou jako všude jinde a veškerá ta teorie o ruském světě se rozpadá. Myslím, že jste příliš posedlí teorií KOB, která v současné době v reálném životě není skutečná.

Pokud jde o jednání mezi Ruskem a Amerikou v Ženevě, vše bylo dohodnuto. Současná aliance nazvaná Trojmoří a všechny státy v této alianci budou neutrální státy a NATO bude mít rok lhůtu na opuštění všech těchto států. Návrh byl přijat oběma stranami a Ukrajina bude neutrálním státem. Všechny země v Alianci Trojmoří musí mít vlastní armádu, která nebude pod kontrolou NATO, Ruska ani žádné jiné země světa, tedy vojenskou demilitarizaci těchto zemí bez vlivu cizích faktorů.

myslím si, že v tomto s Globalisté môžem súhlasiť.
Otáznou je však Ukrajina, kde v konečnom dôsledku môže dôjsť k rozdeleniu podobne ako v prípade Bosny a Hercegoviny, pretože východné ruskojazyčné časti patria do ruského sveta a zbytok začistený od bandrovcpv pôjde do neutrálneho Trojmoria.
Je tu ešte snaha o korekciu vnútroregionálnej mapy Trojmoria v zmysle likvidácie jak Slovenska, poťažme aj Čiech. Klasické prsty britského močiara v kreslení hraníc tak, aby to vyvolalo v budúcnosti problémy. A k tomu by poslúžil ten český a slovenský konvoj kamionistov...


[quote="pid:55026, uid:747"]Pokud jde o jednání mezi Ruskem a Amerikou v Ženevě, vše bylo dohodnuto. Současná aliance nazvaná Trojmoří a všechny státy v této alianci budou neutrální státy a NATO bude mít rok lhůtu na opuštění všech těchto států. Návrh byl přijat oběma stranami a Ukrajina bude neutrálním státem. Všechny země v Alianci Trojmoří musí mít vlastní armádu, která nebude pod kontrolou NATO, Ruska ani žádné jiné země světa, tedy vojenskou demilitarizaci těchto zemí bez vlivu cizích faktorů.[/quote] myslím si, že v tomto s Globalisté môžem súhlasiť. Otáznou je však Ukrajina, kde v konečnom dôsledku môže dôjsť k rozdeleniu podobne ako v prípade Bosny a Hercegoviny, pretože východné ruskojazyčné časti patria do ruského sveta a zbytok začistený od bandrovcpv pôjde do neutrálneho Trojmoria. Je tu ešte snaha o korekciu vnútroregionálnej mapy Trojmoria v zmysle likvidácie jak Slovenska, poťažme aj Čiech. Klasické prsty britského močiara v kreslení hraníc tak, aby to vyvolalo v budúcnosti problémy. A k tomu by poslúžil ten český a slovenský konvoj kamionistov...

Vidim to nasledovne. Banderovcov poslu v dnoch okolo Olympiady na provokaciu. Rusko tychto banderovcov zacisti raketami a jednotky LNR a DNR na linii dotyku. Takto dojde k zacisteniu bojachtivych banderovcov na vychode Ukrajiny na co Ukrajina urychlene poziada o vstup do NATO. NATO tuto ziadost odmietne (globalisti zariadia) a dojde k ohromnemu zdeseniu prozapadne orientovaneho ukrajinca ktori dostane prvu facku od zapadneho "spojenca" nasledne Vladimir Putin urobi prehlasenie k ukrajinskemu ludu o tom ze uzemie Ukrajiny je nedelitelne a Rusko v ziadnom pripade nema v umysle Ukrajinu napadnut a ze ponuka spolupracu (mozno ponuka na vstup do ODKB?) no a po tomto sa vojaci LNR a DNR presunu na strategicke miesta s tym ze ukrajinci sa budu ku nim pridavat. A zacne sa zacistovanie celej ukrajiny od banderovcov. Niekedy neexistuje iny sposob ako odstranit rakovinu len ju vyrezat.


S tym ze podla sprav ktore sa objavuju Zelensky dostal zaruky ze z toho vyviazne zivy len musi dohrat toto divadlo je predsa hercom.


Vidim to nasledovne. Banderovcov poslu v dnoch okolo Olympiady na provokaciu. Rusko tychto banderovcov zacisti raketami a jednotky LNR a DNR na linii dotyku. Takto dojde k zacisteniu bojachtivych banderovcov na vychode Ukrajiny na co Ukrajina urychlene poziada o vstup do NATO. NATO tuto ziadost odmietne (globalisti zariadia) a dojde k ohromnemu zdeseniu prozapadne orientovaneho ukrajinca ktori dostane prvu facku od zapadneho "spojenca" nasledne Vladimir Putin urobi prehlasenie k ukrajinskemu ludu o tom ze uzemie Ukrajiny je nedelitelne a Rusko v ziadnom pripade nema v umysle Ukrajinu napadnut a ze ponuka spolupracu (mozno ponuka na vstup do ODKB?) no a po tomto sa vojaci LNR a DNR presunu na strategicke miesta s tym ze ukrajinci sa budu ku nim pridavat. A zacne sa zacistovanie celej ukrajiny od banderovcov. Niekedy neexistuje iny sposob ako odstranit rakovinu len ju vyrezat. S tym ze podla sprav ktore sa objavuju Zelensky dostal zaruky ze z toho vyviazne zivy len musi dohrat toto divadlo je predsa hercom.

[

Myslím, že jste příliš posedlí teorií KOB, která v současné době v reálném životě není skutečná.

Pokud to tak vidíš, tak proč tu jsi? Já se posedlým lidem vyhýbám obloukem.


[[quote="pid:55050, uid:747"]Myslím, že jste příliš posedlí teorií KOB, která v současné době v reálném životě není skutečná.[/quote] Pokud to tak vidíš, tak proč tu jsi? Já se posedlým lidem vyhýbám obloukem.

Zapomeňte na ten příběh o ruském světě v České republice i mimo ni.

Toho se děsíte, co ?! Je vidět, jak na tuto myšlenku soustavně útočíte, jako zvíře zahnané do kouta. Snažíte se zesměšňovat a ponižovat. Snažíte se vytvořit dojem, že je to "nerozumné".


Nebuďte prosím naivní jako děti ve školce, tyto příběhy jsou pro malé děti o ruském světě v České republice..Říkám to otevřeně, Česká republika se už nikdy nedostane pod kontrolu ruského světa.

podívejte se na realitu toho všeho a nebuďte posedlí něčím, co je nereálné a nedosažitelné.

která v současné době v reálném životě není skutečná.

Zrovna nedávno jsem dočetl Základy Soc. 3 a je tam krásný úryvek o tom, jak "ti rozumní realisté" vedou svět do fašizmu. Tohle je přesně ono.


Víte, zrovna dnes jsem na vámi a vámi podobnými přemýšlel.
Již mnohokrát se tady mluvilo o "agentech" apod. a já si říkal. Jasně, pokud BIS není úplná banda "čučkařů", tak tady asi někde jsou a min. tyto diskuze sledují ne-li se je snaží i ovlivňovat. Neříkám, že zrovna vy jste jede z nich nebo kdokoli jiný. (To je asi jedno, jde mi o jev obecně)


Říkal jsem si, že do spec. služeb a k "tajňákům" přece neberou žádné idioty, ale "ty nejlepší" a docela myslící jedince (na tu práci je to docela třeba). Takže když se pak takoví lidé setkají s KSB apod. a také naopak se zločiny NATO a jinými "špinavostmi za oponou", tak proč jsou takovému systému pořád loajální ?! Jasně, můžou být prostě nemorální a dělat to pro prachy, ale pokud své kontakty nevyužívají pro "bokovky", tak tas takový plat tam není. Ze strachu ? Taky spíš ne... a pak mě to napadlo, právě když jsem si přečetl ty vaše příspěvky a začal tohle psát...


Je to přesně tak jako na konci ZS 3: "Jen ti 'snílci' mohou nastolit alternativní svět !" (parafráze)
Myslím, že tam i citovali Ježíše s něčím ve stylu, "kdo je bez Lásky je ztracen". I kdybych daroval všechno bohatství chudým a ukončil hladomor, ale jsem bez Lásky jsem ničím.


Myslím, že to je problém těchto lidí. Jsou velmi chytří a logičtí a .... ale bez Lásky. A tedy jsou "ničím". Tedy nemohou ten problém vyřešit. Problém totiž není nedostatek intelektu, ale absence Lásky. Myslím, že by jste se na tím měli "Chlapci a děvčata ze služeb" zamyslet... nebo zkusit jednou nemyslet, ale cítit.


Mimochodem, když jsem to dočítal (tu část citace Ježíše, kde mluvil o Lásce), tak jsem si vzpomněl na jednu písničku, kterou jsem kdysi slyšel.
Myslím, že je trefná a i s tou vizuální symbolikou se docela hodí...
https://www.youtube.com/watch?v=b-2dKOfbC9c


PS: Nikdy jsem nebyl "hippík" a docela se divím sám sobě, že tohle píšu (můj hlavní koníček jsou zbraně, války, taktika ...."boom boom to dělá" ) a taky jsem byl vždy logik, ale ZS mě nutí jisté věci přehodnocovat. (moje koníčky ne smile )


[quote="pid:55041, uid:747"]Zapomeňte na ten příběh o ruském světě v České republice i mimo ni.[/quote] Toho se děsíte, co ?! Je vidět, jak na tuto myšlenku soustavně útočíte, jako zvíře zahnané do kouta. Snažíte se zesměšňovat a ponižovat. Snažíte se vytvořit dojem, že je to "nerozumné". [quote="pid:55050, uid:747"]Nebuďte prosím naivní jako děti ve školce, tyto příběhy jsou pro malé děti o ruském světě v České republice..Říkám to otevřeně, Česká republika se už nikdy nedostane pod kontrolu ruského světa.[/quote] [quote="pid:55050, uid:747"]podívejte se na realitu toho všeho a nebuďte posedlí něčím, co je nereálné a nedosažitelné.[/quote] [quote="pid:55050, uid:747"]která v současné době v reálném životě není skutečná.[/quote] Zrovna nedávno jsem dočetl Základy Soc. 3 a je tam krásný úryvek o tom, jak "ti rozumní realisté" vedou svět do fašizmu. Tohle je přesně ono. Víte, zrovna dnes jsem na vámi a vámi podobnými přemýšlel. Již mnohokrát se tady mluvilo o "agentech" apod. a já si říkal. Jasně, pokud BIS není úplná banda "čučkařů", tak tady asi někde jsou a min. tyto diskuze sledují ne-li se je snaží i ovlivňovat. Neříkám, že zrovna vy jste jede z nich nebo kdokoli jiný. (To je asi jedno, jde mi o jev obecně) Říkal jsem si, že do spec. služeb a k "tajňákům" přece neberou žádné idioty, ale "ty nejlepší" a docela myslící jedince (na tu práci je to docela třeba). Takže když se pak takoví lidé setkají s KSB apod. a také naopak se zločiny NATO a jinými "špinavostmi za oponou", tak proč jsou takovému systému pořád loajální ?! Jasně, můžou být prostě nemorální a dělat to pro prachy, ale pokud své kontakty nevyužívají pro "bokovky", tak tas takový plat tam není. Ze strachu ? Taky spíš ne... a pak mě to napadlo, právě když jsem si přečetl ty vaše příspěvky a začal tohle psát... Je to přesně tak jako na konci ZS 3: "Jen ti 'snílci' mohou nastolit alternativní svět !" (parafráze) Myslím, že tam i citovali Ježíše s něčím ve stylu, "kdo je bez Lásky je ztracen". I kdybych daroval všechno bohatství chudým a ukončil hladomor, ale jsem bez Lásky jsem ničím. Myslím, že to je problém těchto lidí. Jsou velmi chytří a logičtí a .... ale bez Lásky. A tedy jsou "ničím". Tedy nemohou ten problém vyřešit. Problém totiž není nedostatek intelektu, ale absence Lásky. Myslím, že by jste se na tím měli "Chlapci a děvčata ze služeb" zamyslet... nebo zkusit jednou nemyslet, ale cítit. Mimochodem, když jsem to dočítal (tu část citace Ježíše, kde mluvil o Lásce), tak jsem si vzpomněl na jednu písničku, kterou jsem kdysi slyšel. Myslím, že je trefná a i s tou vizuální symbolikou se docela hodí... https://www.youtube.com/watch?v=b-2dKOfbC9c PS: Nikdy jsem nebyl "hippík" a docela se divím sám sobě, že tohle píšu (můj hlavní koníček jsou zbraně, války, taktika ...."*boom* *boom* to dělá" ) a taky jsem byl vždy logik, ale ZS mě nutí jisté věci přehodnocovat. (moje koníčky ne :D )

"Chlapci a děvčata ze služeb"

Já si myslím, že si to lidi hodně idealizují nebo naopak démonizují. Před pár dny běžel pěkný film - satirická komedie, kde je, kromě jiného, trefně a s humorem tato problematika naťuknuta. Odkaz jsem už dával na vlákno bláznivého Archala, protože se mi představa o něm překrývá s hlavním hrdinou, ale dám ho sem pro jednoduchost znovu:
https://uloz.to/hledej?q=skryt%C3%A1%20vada


[quote="pid:55068, uid:518"]"Chlapci a děvčata ze služeb"[/quote] Já si myslím, že si to lidi hodně idealizují nebo naopak démonizují. Před pár dny běžel pěkný film - satirická komedie, kde je, kromě jiného, trefně a s humorem tato problematika naťuknuta. Odkaz jsem už dával na vlákno bláznivého Archala, protože se mi představa o něm překrývá s hlavním hrdinou, ale dám ho sem pro jednoduchost znovu: https://uloz.to/hledej?q=skryt%C3%A1%20vada

Zazněla zde myšlenka , že vláda na Ukrajině je nezákonná . Jen bych rád připomněl , že všechny vlády v ČR a SR jsou nezákonné , protože při rozdělení ČeskoSlovenska , nebylo uspořádáno referendum .
Takže vše co tyto vlády vytvářejí a podepisují , nemá žádný právní ani zákonný mandát . Jsou to vlády pučistů .


Zazněla zde myšlenka , že vláda na Ukrajině je nezákonná . Jen bych rád připomněl , že všechny vlády v ČR a SR jsou nezákonné , protože při rozdělení ČeskoSlovenska , nebylo uspořádáno referendum . Takže vše co tyto vlády vytvářejí a podepisují , nemá žádný právní ani zákonný mandát . Jsou to vlády pučistů .

všechny vlády v ČR a SR jsou nezákonné , protože při rozdělení ČeskoSlovenska , nebylo uspořádáno referendum .

To by se v deklaraci o zločinnosti polistopadového zřízení v ČSSR a následně ČR a SR rozhodně nemělo opomenout.


[quote="pid:55074, uid:185"]všechny vlády v ČR a SR jsou nezákonné , protože při rozdělení ČeskoSlovenska , nebylo uspořádáno referendum .[/quote] To by se v deklaraci o zločinnosti polistopadového zřízení v ČSSR a následně ČR a SR rozhodně nemělo opomenout.

"Globalisté", vy jste jen ukazatelem toho, že vaším pasákům (čučkařům), začíná téct do bot. A to je dobré znamení. Jednou píšeš, že válka bude, o týden později že nebude, ty jsi takový sedmilhář.....


"Globalisté", vy jste jen ukazatelem toho, že vaším pasákům (čučkařům), začíná téct do bot. A to je dobré znamení. Jednou píšeš, že válka bude, o týden později že nebude, ty jsi takový sedmilhář.....

Ministerstvo zahraničí USA požaduje stažení ruských jednotek z Běloruska
https://ruposters.ru/news/26-01-2022/gosdep-vozmutilsya-narusheniem-suvereniteta-belorussii


""Pokud jde o Bělorusko, jasně vyjadřujeme své znepokojení v souvislosti s budováním vojenské moci v zemi, která by měla být nezávislá a suverénní. Vstup ruských jednotek do Běloruska vyvolává hluboké znepokojení. To ohrožuje suverenitu Běloruska, určitým způsobem podkopává její status nezávislé země,“ řekl Price."

Co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi...


Ministerstvo zahraničí USA požaduje stažení ruských jednotek z Běloruska https://ruposters.ru/news/26-01-2022/gosdep-vozmutilsya-narusheniem-suvereniteta-belorussii ""Pokud jde o Bělorusko, jasně vyjadřujeme své znepokojení v souvislosti s budováním vojenské moci v zemi, která by měla být nezávislá a suverénní. Vstup ruských jednotek do Běloruska vyvolává hluboké znepokojení. To ohrožuje suverenitu Běloruska, určitým způsobem podkopává její status nezávislé země,“ řekl Price." ** Co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi...**

"Globalisté", vy jste jen ukazatelem toho, že vaším pasákům (čučkařům), začíná téct do bot. A to je dobré znamení. Jednou píšeš, že válka bude, o týden později že nebude, ty jsi takový sedmilhář.....
Všichni jste posedlí nějakým ruským světem a 90% z vás nikdy v Rusku nebylo. Nedělejte si iluze o nějakém skvělém životě s Ruskem. Na celém světě je to dnes stejné, každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.


[quote="pid:55086, uid:472"]"Globalisté", vy jste jen ukazatelem toho, že vaším pasákům (čučkařům), začíná téct do bot. A to je dobré znamení. Jednou píšeš, že válka bude, o týden později že nebude, ty jsi takový sedmilhář.....[/quote]Všichni jste posedlí nějakým ruským světem a 90% z vás nikdy v Rusku nebylo. Nedělejte si iluze o nějakém skvělém životě s Ruskem. Na celém světě je to dnes stejné, každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.

Všichni jste posedlí nějakým ruským světem a 90% z vás nikdy v Rusku nebylo. Nedělejte si iluze o nějakém skvělém životě s Ruskem. Na celém světě je to dnes stejné, každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.


  1. V Rusku jsem žil 5 let.
  2. Iluze si nedělám, protože vím jak se tam žije.
  3. Tvé tvrzení, že každý se dívá jen na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze, vyvrací moje osoba. Já se dívám na úplně jiné věci, ale ty to nedokážeš pochopit. Nebudu tě přemlouvat, já také lecos nechápu.

[quote="pid:55110, uid:747"]Všichni jste posedlí nějakým ruským světem a 90% z vás nikdy v Rusku nebylo. Nedělejte si iluze o nějakém skvělém životě s Ruskem. Na celém světě je to dnes stejné, každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.[/quote] 1. V Rusku jsem žil 5 let. 2. Iluze si nedělám, protože vím jak se tam žije. 3. Tvé tvrzení, že každý se dívá jen na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze, vyvrací moje osoba. Já se dívám na úplně jiné věci, ale ty to nedokážeš pochopit. Nebudu tě přemlouvat, já také lecos nechápu.

každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.

To je tvůj životní koncept? Pokud ano, tak, znovu opakuji, nechápu, co tu děláš. A pokud jsi (jste) opravdu špeh placený z peněz daňových poplatníků a tohle je maximum vašich schopností, tak vyjeďte výtahem do nejvyššího patra, chyťte se za ruce a skočte z okna, ušetříte tak daňovým poplatníkům spoustu peněz.


[quote="pid:55110, uid:747"]každý se dívá na svůj ekonomický zájem a jde mu jen o peníze.[/quote] To je tvůj životní koncept? Pokud ano, tak, znovu opakuji, nechápu, co tu děláš. A pokud jsi (jste) opravdu špeh placený z peněz daňových poplatníků a tohle je maximum vašich schopností, tak vyjeďte výtahem do nejvyššího patra, chyťte se za ruce a skočte z okna, ušetříte tak daňovým poplatníkům spoustu peněz.

Všichni jste posedlí


..ha ha ha
zapoť ešte niečo,vševedko... ha ha


[quote="pid:55110, uid:747"]Všichni jste posedlí[/quote] ..ha ha ha zapoť ešte niečo,vševedko... ha ha

chyťte se za ruce a skočte z okna, ušetříte tak daňovým poplatníkům spoustu peněz.

Ale předem zabalit do igelitu nebo to budou muset další státní zaměstnanci z dalších peněz daňových poplatníků uklízet celý den.


[quote="pid:55121, uid:826"]chyťte se za ruce a skočte z okna, ušetříte tak daňovým poplatníkům spoustu peněz.[/quote] Ale předem zabalit do igelitu nebo to budou muset další státní zaměstnanci z dalších peněz daňových poplatníků uklízet celý den.

studio Milan precizně dokumentuje informační práci podle vzoru "zlý policajt-hodný policajt". Jeho problém je jen jeden . Spletl si hřiště a soutěž, do které se zapojil. V dresu okresního přeboru nastoupil do poněkud vyšší soutěže a dribbling mu nějak slavně nejde, tak to zkouší alespoň se šlapáky a koňary a občas "nafilmuje" penaltu. Asi tak.
pro začínající kamarády - sledujte tohle studio, je dost poučné.


studio Milan precizně dokumentuje informační práci podle vzoru "zlý policajt-hodný policajt". Jeho problém je jen jeden . Spletl si hřiště a soutěž, do které se zapojil. V dresu okresního přeboru nastoupil do poněkud vyšší soutěže a dribbling mu nějak slavně nejde, tak to zkouší alespoň se šlapáky a koňary a občas "nafilmuje" penaltu. Asi tak. pro začínající kamarády - sledujte tohle studio, je dost poučné.

Číst jakékoliv cancy dlouhodobě profláknutých person , je ztrátou času a věnování podpory vlastním nepřátelům .
Já osobně jsem se rozhodl , že nemá smysl číst kraviny a následně se kravinou zaobírat . Naprosto jednoduše jsem si vytvořil seznam těch kterým nevěřím a kdekoliv narazím na jejich canc , tak to přeskočím bez přečtení .
Klidně si můžou vypsat obě ruce .


Číst jakékoliv cancy dlouhodobě profláknutých person , je ztrátou času a věnování podpory vlastním nepřátelům . Já osobně jsem se rozhodl , že nemá smysl číst kraviny a následně se kravinou zaobírat . Naprosto jednoduše jsem si vytvořil seznam těch kterým nevěřím a kdekoliv narazím na jejich canc , tak to přeskočím bez přečtení . Klidně si můžou vypsat obě ruce .

Já osobně jsem se rozhodl , že nemá smysl číst kraviny a následně se kravinou zaobírat .

Naprosto souhlasím, nicméně není od věci čas od času věci uvést na pravou míru, aby se nenechali informačním šumem ohlušit ti, kteří se teprve orientují.


[quote="pid:55153, uid:185"]Já osobně jsem se rozhodl , že nemá smysl číst kraviny a následně se kravinou zaobírat .[/quote] Naprosto souhlasím, nicméně není od věci čas od času věci uvést na pravou míru, aby se nenechali informačním šumem ohlušit ti, kteří se teprve orientují.

„Ustoupit nelze, za námi Moskva!“
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/zboril-ustoupit-nelze-za-nami-moskva/


"Na mě současná situace dělá dojem, že se k té dohodě o červených čarách nebo červených hranicích, už také dospělo."


„Ustoupit nelze, za námi Moskva!“ https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/zboril-ustoupit-nelze-za-nami-moskva/ "Na mě současná situace dělá dojem, že se k té dohodě o červených čarách nebo červených hranicích, už také dospělo."

Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine
smile smile smile jjuuuj a to bolo kriku ešte včera smile alebo chystajú provokáciu ktorú chcú zhodiť na Rusko


Generálny tajomník aliancie zdôraznil, že organizácia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou.


Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v nedeľu uviedol, že organizácia nevie, aké sú skutočné zámery ruskej vlády v súvislosti s Ukrajinou.


"Máme neistotu ohľadom ruských zámerov na Ukrajine," povedal v rozhovore pre British Broadcasting Corporation BBC, keď odpovedal na otázku, či je bezprostredná "hrozba ruskej invázie".


Stoltenberg zároveň zdôraznil, že aliancia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou. Namiesto toho sa NATO sústredí na dodávky zbraní Ukrajine a rozvoj sankčných opatrení voči Ruskej federácii, dodal generálny tajomník.


Stoltenberg tiež vyjadril názor, že "hrozí" provokácia zo strany Ruskej federácie na Ukrajine, čo môže byť "ospravedlnením konania" Moskvy voči kyjevským úradom. Podľa jeho názoru musia Rusko a Západ použiť „diplomatické spôsoby“ na zníženie miery napätia v regióne. Generálny tajomník NATO v tejto súvislosti pozitívne zhodnotil vyhlásenie britského premiéra Borisa Johnsona o jeho túžbe uskutočniť budúci týždeň telefonické rozhovory s ruským prezidentom Vladimirom Putinom.


V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj v Kyjeve objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na Ukrajinu. Tlačový tajomník prezidenta Ruskej federácie Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a neopodstatnenú eskaláciu napätia. Zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje žiadnu hrozbu. Peskov zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie následky budú mať pokusy o použitie sily na vyriešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13567039


Lavrov povedal, že NATO možno len ťažko nazvať obrannou alianciou

Ruský minister zahraničných vecí poznamenal, že Ruská federácia požiada NATO a OBSE o objasnenie implementácie bezpečnostných záväzkov
NATO nemožno považovať za obrannú alianciu vzhľadom na jej operácie v Juhoslávii, Líbyi a Afganistane. Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov v odpovedi na otázky z programu "Sunday Time" na Channel One.


"V odpovedi z Bruselu od [generálneho tajomníka NATO] Jensa Stoltenberga sa hrdo uvádza, že NATO je obranná aliancia. a ako sa správali v Afganistane," povedal.


Aliancia podľa ministra po skončení studenej vojny prestala byť vo svojej podstate obranná. "Keď prebiehala studená vojna a existoval Berlínsky múr, bolo jasné, aké územie treba brániť. Múr bol preč, v rámci OBSE sme hlásali večné priateľstvo, nedeliteľnosť bezpečnosti, solidaritu, zhodli sme sa, že nikto by mali posilniť svoju bezpečnosť na úkor ostatných – naďalej prijímajú krajiny,“ povedal Lavrov.


žiadosť NATO a OBSE


Ruská federácia posiela NATO a OBSE požiadavku, aby objasnili, či majú v úmysle splniť kľúčové bezpečnostné záväzky, uviedol minister.
„Dnes prostredníctvom ministerstva zahraničných vecí posielame oficiálnu žiadosť našim kolegom v krajinách Aliancie a OBSE s urgentnou požiadavkou vysvetliť, ako mienia splniť povinnosť neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosť ostatných," povedal. „Ak to nemajú v úmysle, vysvetlite prečo. Toto bude kľúčová otázka pri určovaní našich ďalších návrhov, o ktorých budeme informovať ruského prezidenta Vladimira Putina."
Ruská bezpečnosť


Rusko nezostane v pozícii, kde je podkopaná jeho bezpečnosť, povedal Lavrov.


"Aj my máme svoje záujmy, faktory, život. Každý má nejaký. Po poučení z trpkej skúsenosti nechceme zostať v pozícii, kde je dennodenne narúšaná naša bezpečnosť," povedal.
Rusko si podľa Lavrova nerobí ilúzie a chce dobré, dokonca, vzájomne sa rešpektujúce, rovnocenné vzťahy s USA a ďalšími krajinami sveta. „Ruský prezident Vladimir Putin o tom hovoril s americkým prezidentom Joeom Bidenom, ktorý na stretnutí v Ženeve v júni 2021 presne tento postoj potvrdil,“ dodal minister.


"V USA politiku 'robí' množstvo hráčov. Je tu neprehľadný systém, ktorý často robí z najdôležitejších otázok globálnej bezpečnosti a stability rukojemníkov vnútrostraníckych hier, záujmov senátora z jedného či druhého štátu." Každý zákon môže byť 'nabitý' nepodstatnými novelami. Sú tak zvyknutí žiť. Iným to však neuľahčuje," zdôraznil Lavrov.


"V USA sa voľby konajú každé dva roky. Aj na jeseň 2021 si povedali, že ich hlavnou úlohou začína príprava na jesennú kampaň 2022, budú voľby. Každé dva roky majú udalosti, ktoré sú dôležité pre budúcnosť Spojených štátov.Na medzinárodnej scéne sa odvolávajú na to, že tento faktor treba brať do úvahy,“ dodal šéf ruského ministerstva zahraničia.


Slová Západu


Rusko zo svojich chýb vie, akú hodnotu majú slová Západu, a bude sa od neho snažiť brať ohľad na svoje legitímne záujmy, povedal minister.


Podľa ministra má teraz Rusko vážne problémy, pretože Západ konal voči ruským záujmom neopatrne a nečestne. "Mohlo by to byť inak, ale história nemá žiadnu konjunktívnu náladu. Zmúdreli sme. Hovorí sa, že sa učíme len na vlastných chybách. Teraz vieme, akú hodnotu majú slová Západu," poznamenal Lavrov. "Budeme hľadať nielen uistenia, politické záväzky“ na papieri „ale aj právne záväzné záruky, ktoré by zaistili bezpečnosť na celom európskom kontinente s plným a rovnocenným zohľadnením legitímnych záujmov Ruskej federácie“.


Lavrov poznamenal, že vzťahy medzi Ruskom a Spojenými štátmi na začiatku 90. rokov sa zdali byť absolútne bez mráčika. "Nepochybne nastal "nálet" eufórie. Tým, ktorí určovali zahraničnú politiku, sa zdalo, že všetky problémy sa vyriešia automaticky, keďže Rusko sa stane súčasťou "civilizovaného "sveta, západnej kultúry, bezpečnostnej architektúry a dostane silnú podporu v r. rôznych oblastiach,“ dodal.šéf ruského ministerstva zahraničia.


Západ v tom čase podľa ministra posilnil svoje presvedčenie, že Rusko teraz pôjde kurzom, ktorý odzrkadľuje jeho záujmy, a to pokračovalo pomerne dlho aj v 90. rokoch. Ako však zdôraznil Lavrov, začiatkom roku 2000 Rusko obnovilo svoju historickú a národnú identitu. „Západ tomu začal venovať pozornosť a vyčítať, že Rusko sa vzďaľuje od ‚demokratických princípov‘,“ povedal.


„Míľnikom bol prejav [ruského prezidenta] Vladimira Putina v Mníchove v roku 2007. Séria publikácií sa objavila v amerických vedeckých, politologických časopisoch, kde autoritatívni autori upozorňujú na vyhlásenie Ruska v roku 2007 o tom, čo nahromadilo, a o rastúcom sklamaní z tohto postoja. Západu svojim záujmom. Priamo hovoria, že Putin vtedy nebol vypočutý,“ dodal šéf diplomatického oddelenia.


Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. 26. januára USA a NATO poskytli Rusku svoju písomnú odpoveď na návrhy Moskvy týkajúce sa bezpečnostných záruk. Ako povedal vo štvrtok Lavrov, odpovede USA neobsahujú pozitívnu odpoveď na hlavnú otázku – neprípustnosť ďalšieho rozširovania NATO.


https://tass.ru/politika/13566865


Británia odmietla poslať svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny


Britský minister zahraničných vecí Truss: Neexistuje žiadny scenár pre vyslanie britských vojakov na pomoc Ukrajincom
Je nepravdepodobné, že Spojené kráľovstvo pošle svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny na území krajiny, uvádza agentúra Reuters slová britskej ministerky zahraničia Liz Trussovej.


Politička uviedla, že možnú ruskú inváziu na Ukrajinu považuje za veľmi pravdepodobnú, zdôraznila však, že neexistuje scenár vyslania britských vojakov na pomoc Ukrajincom.


„Ide o to, aby sme ukrajinským silám poskytli všetku potrebnú podporu, ktorú môžeme poskytnúť,“ povedal Truss.


Liz Trussová predtým obvinila ruské úrady z protiukrajinskej kampane a pokusu zatiahnuť Západ do vojny, ktorá podkopáva základy európskej bezpečnosti a ohrozuje demokratické úrady západných krajín. "Nehádame sa s ruským ľudom, ale s politikou ruských vodcov... Riskujú, že obyčajných ľudí v krajine zatiahnu do rozsiahleho konfliktu, podobného vojnám v Afganistane a Čečensku," napísal diplomat. op-ed pre The Telegraph.


V najbližších dňoch odcestujú Liz Truss a britský minister obrany Ben Wallace na rokovania do Moskvy. Britský premiér Johnson im dal pokyn, aby „zlepšili vzťahy s vládou prezidenta [Ruskej federácie Vladimira] Putina a podporili deeskaláciu“.


https://lenta.ru/news/2022/01/30/truss/


Stoltenberg poprel plány vyslať vojakov na Ukrajinu z dôvodu „hrozby“ Ruska


Generálny tajomník NATO Stoltenberg: Aliancia neplánuje poslať vojakov na Ukrajinu
NATO neplánuje poslať bojové jednotky na Ukrajinu kvôli „hrozbe invázie“ zo strany Ruska. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg, ktorého citovala agentúra Reuters.


Namiesto toho sa združenie sústredí na podporu Ukrajiny vrátane dodávok zbraní a vypracovania sankčných opatrení proti Rusku.


Zároveň americký prezident Joe Biden už skôr povedal, že má v úmysle v blízkej budúcnosti presunúť jednotky do východoeurópskych krajín NATO a ukrajinské ministerstvo obrany oznámilo príchod 45 amerických lietadiel s americkými zbraňami v hodnote 200 miliónov dolárov vrátane obrany. vybavenie: strelivo, protibatériové zbrane, protitankové zbrane, ručné zbrane. Rezort obrany okrem toho pripomenul, že aj vlády Poľska a pobaltských krajín sa rozhodli poskytnúť Ukrajine logistickú pomoc v roku 2022.


https://lenta.ru/news/2022/01/30/noplans/


**Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine** :D :D :D jjuuuj a to bolo kriku ešte včera :D alebo chystajú provokáciu ktorú chcú zhodiť na Rusko Generálny tajomník aliancie zdôraznil, že organizácia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou. Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v nedeľu uviedol, že organizácia nevie, aké sú skutočné zámery ruskej vlády v súvislosti s Ukrajinou. "Máme neistotu ohľadom ruských zámerov na Ukrajine," povedal v rozhovore pre British Broadcasting Corporation BBC, keď odpovedal na otázku, či je bezprostredná "hrozba ruskej invázie". Stoltenberg zároveň zdôraznil, že aliancia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou. Namiesto toho sa NATO sústredí na dodávky zbraní Ukrajine a rozvoj sankčných opatrení voči Ruskej federácii, dodal generálny tajomník. Stoltenberg tiež vyjadril názor, že "hrozí" provokácia zo strany Ruskej federácie na Ukrajine, čo môže byť "ospravedlnením konania" Moskvy voči kyjevským úradom. Podľa jeho názoru musia Rusko a Západ použiť „diplomatické spôsoby“ na zníženie miery napätia v regióne. Generálny tajomník NATO v tejto súvislosti pozitívne zhodnotil vyhlásenie britského premiéra Borisa Johnsona o jeho túžbe uskutočniť budúci týždeň telefonické rozhovory s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj v Kyjeve objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na Ukrajinu. Tlačový tajomník prezidenta Ruskej federácie Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a neopodstatnenú eskaláciu napätia. Zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje žiadnu hrozbu. Peskov zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie následky budú mať pokusy o použitie sily na vyriešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13567039 **Lavrov povedal, že NATO možno len ťažko nazvať obrannou alianciou ** Ruský minister zahraničných vecí poznamenal, že Ruská federácia požiada NATO a OBSE o objasnenie implementácie bezpečnostných záväzkov NATO nemožno považovať za obrannú alianciu vzhľadom na jej operácie v Juhoslávii, Líbyi a Afganistane. Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov v odpovedi na otázky z programu "Sunday Time" na Channel One. "V odpovedi z Bruselu od [generálneho tajomníka NATO] Jensa Stoltenberga sa hrdo uvádza, že NATO je obranná aliancia. a ako sa správali v Afganistane," povedal. Aliancia podľa ministra po skončení studenej vojny prestala byť vo svojej podstate obranná. "Keď prebiehala studená vojna a existoval Berlínsky múr, bolo jasné, aké územie treba brániť. Múr bol preč, v rámci OBSE sme hlásali večné priateľstvo, nedeliteľnosť bezpečnosti, solidaritu, zhodli sme sa, že nikto by mali posilniť svoju bezpečnosť na úkor ostatných – naďalej prijímajú krajiny,“ povedal Lavrov. žiadosť NATO a OBSE Ruská federácia posiela NATO a OBSE požiadavku, aby objasnili, či majú v úmysle splniť kľúčové bezpečnostné záväzky, uviedol minister. „Dnes prostredníctvom ministerstva zahraničných vecí posielame oficiálnu žiadosť našim kolegom v krajinách Aliancie a OBSE s urgentnou požiadavkou vysvetliť, ako mienia splniť povinnosť neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosť ostatných," povedal. „Ak to nemajú v úmysle, vysvetlite prečo. Toto bude kľúčová otázka pri určovaní našich ďalších návrhov, o ktorých budeme informovať ruského prezidenta Vladimira Putina." Ruská bezpečnosť Rusko nezostane v pozícii, kde je podkopaná jeho bezpečnosť, povedal Lavrov. "Aj my máme svoje záujmy, faktory, život. Každý má nejaký. Po poučení z trpkej skúsenosti nechceme zostať v pozícii, kde je dennodenne narúšaná naša bezpečnosť," povedal. Rusko si podľa Lavrova nerobí ilúzie a chce dobré, dokonca, vzájomne sa rešpektujúce, rovnocenné vzťahy s USA a ďalšími krajinami sveta. „Ruský prezident Vladimir Putin o tom hovoril s americkým prezidentom Joeom Bidenom, ktorý na stretnutí v Ženeve v júni 2021 presne tento postoj potvrdil,“ dodal minister. "V USA politiku 'robí' množstvo hráčov. Je tu neprehľadný systém, ktorý často robí z najdôležitejších otázok globálnej bezpečnosti a stability rukojemníkov vnútrostraníckych hier, záujmov senátora z jedného či druhého štátu." Každý zákon môže byť 'nabitý' nepodstatnými novelami. Sú tak zvyknutí žiť. Iným to však neuľahčuje," zdôraznil Lavrov. "V USA sa voľby konajú každé dva roky. Aj na jeseň 2021 si povedali, že ich hlavnou úlohou začína príprava na jesennú kampaň 2022, budú voľby. Každé dva roky majú udalosti, ktoré sú dôležité pre budúcnosť Spojených štátov.Na medzinárodnej scéne sa odvolávajú na to, že tento faktor treba brať do úvahy,“ dodal šéf ruského ministerstva zahraničia. Slová Západu Rusko zo svojich chýb vie, akú hodnotu majú slová Západu, a bude sa od neho snažiť brať ohľad na svoje legitímne záujmy, povedal minister. Podľa ministra má teraz Rusko vážne problémy, pretože Západ konal voči ruským záujmom neopatrne a nečestne. "Mohlo by to byť inak, ale história nemá žiadnu konjunktívnu náladu. Zmúdreli sme. Hovorí sa, že sa učíme len na vlastných chybách. Teraz vieme, akú hodnotu majú slová Západu," poznamenal Lavrov. "Budeme hľadať nielen uistenia, politické záväzky“ na papieri „ale aj právne záväzné záruky, ktoré by zaistili bezpečnosť na celom európskom kontinente s plným a rovnocenným zohľadnením legitímnych záujmov Ruskej federácie“. Lavrov poznamenal, že vzťahy medzi Ruskom a Spojenými štátmi na začiatku 90. rokov sa zdali byť absolútne bez mráčika. "Nepochybne nastal "nálet" eufórie. Tým, ktorí určovali zahraničnú politiku, sa zdalo, že všetky problémy sa vyriešia automaticky, keďže Rusko sa stane súčasťou "civilizovaného "sveta, západnej kultúry, bezpečnostnej architektúry a dostane silnú podporu v r. rôznych oblastiach,“ dodal.šéf ruského ministerstva zahraničia. Západ v tom čase podľa ministra posilnil svoje presvedčenie, že Rusko teraz pôjde kurzom, ktorý odzrkadľuje jeho záujmy, a to pokračovalo pomerne dlho aj v 90. rokoch. Ako však zdôraznil Lavrov, začiatkom roku 2000 Rusko obnovilo svoju historickú a národnú identitu. „Západ tomu začal venovať pozornosť a vyčítať, že Rusko sa vzďaľuje od ‚demokratických princípov‘,“ povedal. „Míľnikom bol prejav [ruského prezidenta] Vladimira Putina v Mníchove v roku 2007. Séria publikácií sa objavila v amerických vedeckých, politologických časopisoch, kde autoritatívni autori upozorňujú na vyhlásenie Ruska v roku 2007 o tom, čo nahromadilo, a o rastúcom sklamaní z tohto postoja. Západu svojim záujmom. Priamo hovoria, že Putin vtedy nebol vypočutý,“ dodal šéf diplomatického oddelenia. Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. 26. januára USA a NATO poskytli Rusku svoju písomnú odpoveď na návrhy Moskvy týkajúce sa bezpečnostných záruk. Ako povedal vo štvrtok Lavrov, odpovede USA neobsahujú pozitívnu odpoveď na hlavnú otázku – neprípustnosť ďalšieho rozširovania NATO. https://tass.ru/politika/13566865 **Británia odmietla poslať svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny** Britský minister zahraničných vecí Truss: Neexistuje žiadny scenár pre vyslanie britských vojakov na pomoc Ukrajincom Je nepravdepodobné, že Spojené kráľovstvo pošle svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny na území krajiny, uvádza agentúra Reuters slová britskej ministerky zahraničia Liz Trussovej. Politička uviedla, že možnú ruskú inváziu na Ukrajinu považuje za veľmi pravdepodobnú, zdôraznila však, že neexistuje scenár vyslania britských vojakov na pomoc Ukrajincom. „Ide o to, aby sme ukrajinským silám poskytli všetku potrebnú podporu, ktorú môžeme poskytnúť,“ povedal Truss. Liz Trussová predtým obvinila ruské úrady z protiukrajinskej kampane a pokusu zatiahnuť Západ do vojny, ktorá podkopáva základy európskej bezpečnosti a ohrozuje demokratické úrady západných krajín. "Nehádame sa s ruským ľudom, ale s politikou ruských vodcov... Riskujú, že obyčajných ľudí v krajine zatiahnu do rozsiahleho konfliktu, podobného vojnám v Afganistane a Čečensku," napísal diplomat. op-ed pre The Telegraph. V najbližších dňoch odcestujú Liz Truss a britský minister obrany Ben Wallace na rokovania do Moskvy. Britský premiér Johnson im dal pokyn, aby „zlepšili vzťahy s vládou prezidenta [Ruskej federácie Vladimira] Putina a podporili deeskaláciu“. https://lenta.ru/news/2022/01/30/truss/ **Stoltenberg poprel plány vyslať vojakov na Ukrajinu z dôvodu „hrozby“ Ruska** Generálny tajomník NATO Stoltenberg: Aliancia neplánuje poslať vojakov na Ukrajinu NATO neplánuje poslať bojové jednotky na Ukrajinu kvôli „hrozbe invázie“ zo strany Ruska. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg, ktorého citovala agentúra Reuters. Namiesto toho sa združenie sústredí na podporu Ukrajiny vrátane dodávok zbraní a vypracovania sankčných opatrení proti Rusku. Zároveň americký prezident Joe Biden už skôr povedal, že má v úmysle v blízkej budúcnosti presunúť jednotky do východoeurópskych krajín NATO a ukrajinské ministerstvo obrany oznámilo príchod 45 amerických lietadiel s americkými zbraňami v hodnote 200 miliónov dolárov vrátane obrany. vybavenie: strelivo, protibatériové zbrane, protitankové zbrane, ručné zbrane. Rezort obrany okrem toho pripomenul, že aj vlády Poľska a pobaltských krajín sa rozhodli poskytnúť Ukrajine logistickú pomoc v roku 2022. https://lenta.ru/news/2022/01/30/noplans/
Upravené 30. 1. 2022 o 16:03

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v nedeľu uviedol, že organizácia nevie


a preto61f6a79f5679c


[quote="pid:55181, uid:12"]Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v nedeľu uviedol, že organizácia nevie[/quote] a preto![61f6a79f5679c](serve/attachment&path=61f6a79f5679c)

Kanada stahuje nedůležité zaměstnance z velvyslanectví v Kyjevě


https://sputniknews.com/20220130/canada-withdraws-non-essential-employees-from-its-embassy-in-kiev-1092625348.html


Dva přední američtí senátoři v neděli uvedli, že jsou velmi blízko k dosažení dohody o legislativě, která by sankcionovala Rusko za jeho kroky na Ukrajině, včetně některých opatření, která by mohla začít platit ještě před případnou invazí.


https://www.reuters.com/world/us-senate-close-deal-legislation-sanction-russia-senators-2022-01-30/


Kanada stahuje nedůležité zaměstnance z velvyslanectví v Kyjevě https://sputniknews.com/20220130/canada-withdraws-non-essential-employees-from-its-embassy-in-kiev-1092625348.html Dva přední američtí senátoři v neděli uvedli, že jsou velmi blízko k dosažení dohody o legislativě, která by sankcionovala Rusko za jeho kroky na Ukrajině, včetně některých opatření, která by mohla začít platit ještě před případnou invazí. https://www.reuters.com/world/us-senate-close-deal-legislation-sanction-russia-senators-2022-01-30/

jsou velmi blízko k dosažení dohody o legislativě, která by sankcionovala Rusko za jeho kroky na Ukrajině, včetně některých opatření, která by mohla začít platit ještě před případnou invazí.


To nevymyslíš. I vachmajstr z Putimi by těm senátorům záviděl....


[quote="pid:55206, uid:307"]jsou velmi blízko k dosažení dohody o legislativě, která by sankcionovala Rusko za jeho kroky na Ukrajině, včetně některých opatření, která by mohla začít platit ještě před případnou invazí.[/quote] To nevymyslíš. I vachmajstr z Putimi by těm senátorům záviděl....

pro začínající kamarády - sledujte tohle studio, je dost poučné.
A co Bole, možná žiješ z lásky. Jde to, pokud jsi ještě nepochopil o penězích, jak a jakým způsobem je vydělávat, ať je to válka, ekonomické podvody atd. Žiješ z lásky nebo ze vzduchu Bole, nemáš důchod.. Kdo pracuje, žije z lásky, čistecho vzduchu a ne z peněz, co myslíte. Peníze jsou to, kolem čeho se točí svět. Co v Rusku také žije z lásky, sibiřského vzduchu a ne peněz. Putin a jeho oligarchové také žijí ze vzduchu a ne z peněz. Ať hned pochopí, že vše, co se děje, je o zisku a penězích a vše ostatní jsou příběhy pro malé děti.


[quote="pid:55144, uid:57"]pro začínající kamarády - sledujte tohle studio, je dost poučné.[/quote]A co Bole, možná žiješ z lásky. Jde to, pokud jsi ještě nepochopil o penězích, jak a jakým způsobem je vydělávat, ať je to válka, ekonomické podvody atd. Žiješ z lásky nebo ze vzduchu Bole, nemáš důchod.. Kdo pracuje, žije z lásky, čistecho vzduchu a ne z peněz, co myslíte. Peníze jsou to, kolem čeho se točí svět. Co v Rusku také žije z lásky, sibiřského vzduchu a ne peněz. Putin a jeho oligarchové také žijí ze vzduchu a ne z peněz. Ať hned pochopí, že vše, co se děje, je o zisku a penězích a vše ostatní jsou příběhy pro malé děti.
Upravené 30. 1. 2022 o 19:10

Peníze jsou to, kolem čeho se točí svět.

A podle toho to taky vypadá. Pak správcům matrixu stačí jen nastrkovat různé figury na různých úrovních. Ty (vy) zaujímáš jednu z nejnižších a tam taky v tomto úchylném systému zůstaneš, a můžeš si stokrát myslet, jak jsi na tom dobře a kolik máš peněz. Do smrti BUDEŠ JEN FIGURA.


[quote="pid:55210, uid:747"]Peníze jsou to, kolem čeho se točí svět.[/quote] A podle toho to taky vypadá. Pak správcům matrixu stačí jen nastrkovat různé figury na různých úrovních. Ty (vy) zaujímáš jednu z nejnižších a tam taky v tomto úchylném systému zůstaneš, a můžeš si stokrát myslet, jak jsi na tom dobře a kolik máš peněz. Do smrti BUDEŠ JEN FIGURA.

. Do smrti BUDEŠ JEN FIGURA.
A co si ty. Nejsi v tom všem figura, jsi člověk, který o tom všem rozhoduje.Prosím, seber se a pochop jak to všechno funguje a nekecej nesmysly a nějaké prázdné teorie, které s tím vším nemají nic společného. Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.Musel souhlasit s dohodou o návrhu Američanů ohledně projektu Trojmoří.Je tu snad jedna jistota, které se můžeme držet: Putin nikdy nezačne válku, kterou by pravděpodobně prohrál. Jediný způsob, jak zajistit mír, je tedy zaručit, že ve vojenské konfrontaci Putin nikdy nevyhraje.


[quote="pid:55216, uid:826"]. Do smrti BUDEŠ JEN FIGURA.[/quote]A co si ty. Nejsi v tom všem figura, jsi člověk, který o tom všem rozhoduje.Prosím, seber se a pochop jak to všechno funguje a nekecej nesmysly a nějaké prázdné teorie, které s tím vším nemají nic společného. Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.Musel souhlasit s dohodou o návrhu Američanů ohledně projektu Trojmoří.Je tu snad jedna jistota, které se můžeme držet: Putin nikdy nezačne válku, kterou by pravděpodobně prohrál. Jediný způsob, jak zajistit mír, je tedy zaručit, že ve vojenské konfrontaci Putin nikdy nevyhraje.

Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.


To je zajímavý, shoda 1:1 ("analytička" Julia Latynina v NY Times, nám přineseno extrémistickým serverem forum24.


https://www.forum24.cz/putin-se-chytil-do-vlastni-pasti-a-jeho-ukrajinska-hra-selhala-soudi-ruska-analyticka/


„Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Co bude dál, není známo. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.“


Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?


[quote="pid:55219, uid:747"]Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.[/quote] To je zajímavý, shoda 1:1 ("analytička" Julia Latynina v NY Times, nám přineseno extrémistickým serverem forum24. https://www.forum24.cz/putin-se-chytil-do-vlastni-pasti-a-jeho-ukrajinska-hra-selhala-soudi-ruska-analyticka/ „Místo toho, aby Putin uvěznil Spojené státy, uvěznil sám sebe. Nyní vidí, že se jeho manévrovací prostor zmenšuje na nulu, protože se ocitl v pasti mezi ozbrojeným konfliktem a ponižujícím ústupem. Mohl by provést invazi a riskovat porážku, nebo by se mohl stáhnout a neměl by co ukázat za své chytračení. Co bude dál, není známo. Jedno je však jisté: Putinova hra selhala.“ Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?

že vše, co se děje, je o zisku a penězích

To je pohádka pro malé děti a naivní globalisty. Ve skutečnosti je to hra o naše duše.


[quote="pid:55210, uid:747"]že vše, co se děje, je o zisku a penězích[/quote] To je pohádka pro malé děti a naivní globalisty. Ve skutečnosti je to hra o naše duše.

Malobritanistáská ministryně vnitra s v češtině příznačně vyznívajícím jménem Liz Truss úplně ztratila hlavu a začala Rusku vyhrožovat zabavením kont a majetku ruských oligarchů žujících v Londýně ...


https://lenta.ru/news/2022/01/30/truss_news/


Nepříjemný, tvrdý ksicht dává tušit velmi neurvalou dračí povahu nepříjemné anglosaksonské meg(gi)ery ...



Jak to říkal nebožtík Brzezinsky ? Čí, že to je oligarchie ? Ruská ? Určitě ne ...


Malobritanistáská ministryně vnitra s v češtině příznačně vyznívajícím jménem Liz Truss úplně ztratila hlavu a začala Rusku vyhrožovat zabavením kont a majetku ruských oligarchů žujících v Londýně ... https://lenta.ru/news/2022/01/30/truss_news/ Nepříjemný, tvrdý ksicht dává tušit velmi neurvalou dračí povahu nepříjemné anglosaksonské meg(gi)ery ... https://icdn.lenta.ru/images/2022/01/30/14/20220130145120200/owl_detail_240_d1fd3ff8e8deb8fc730ce138acb8ff8e.jpg Jak to říkal nebožtík Brzezinsky ? Čí, že to je oligarchie ? Ruská ? Určitě ne ...

nějaké prázdné teorie, které s tím vším nemají nic společného.

No, já se domnívám, že je lepší se pokusit o jakoukoliv teorii, než být tupý papoušek. Ale co může člověk chtít po třiceti letech totální devastace státu.
Navíc tady neprezentuji "nějakou prázdnou" (svoji) teorii, ale KOB. A snaha zoufalců, jako jsi ty, jen potvrzuje, jak moc je pro stávající chamraď u kormidla nežádoucí, aby se dostala v širokou známost. Což je jen otázka času. Takže ti znovu dobře radím, začni číst tlusté knihy, když už tady za jidášský groš musíš opruzovat. Alespoň tomu dáš nějaký smysl.


[quote="pid:55219, uid:747"]nějaké prázdné teorie, které s tím vším nemají nic společného.[/quote] No, já se domnívám, že je lepší se pokusit o jakoukoliv teorii, než být tupý papoušek. Ale co může člověk chtít po třiceti letech totální devastace státu. Navíc tady neprezentuji "nějakou prázdnou" (svoji) teorii, ale KOB. A snaha zoufalců, jako jsi ty, jen potvrzuje, jak moc je pro stávající chamraď u kormidla nežádoucí, aby se dostala v širokou známost. Což je jen otázka času. Takže ti znovu dobře radím, začni číst tlusté knihy, když už tady za jidášský groš musíš opruzovat. Alespoň tomu dáš nějaký smysl.

když už tady za jidášský groš musíš opruzovat
Kdyby tady aspoň psal své myšlenky, ale tupě kopírovat z největšího hnojometu u nás, to je ubohost prvního rangu.


[quote="pid:55242, uid:826"]když už tady za jidášský groš musíš opruzovat[/quote]Kdyby tady aspoň psal své myšlenky, ale tupě kopírovat z největšího hnojometu u nás, to je ubohost prvního rangu.

to je ubohost prvního rangu.

Je to dokonalá vizitka stavu našeho koloniálního režimu.


[quote="pid:55245, uid:312"]to je ubohost prvního rangu.[/quote] Je to dokonalá vizitka stavu našeho koloniálního režimu.

češtině příznačně vyznívajícím jménem Liz Truss
V Češtině trus, v Ruštině - zbabělec.


[quote="pid:55229, uid:317"]češtině příznačně vyznívajícím jménem Liz Truss[/quote]V Češtině trus, v Ruštině - zbabělec.

Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?
Roasted smile


Boha, tys ho ukřižoval smile smile smile


@Globalisté Tak teď už jen kanálama smile

[quote="pid:55221, uid:372"]Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?[/quote] Roasted :D Boha, tys ho ukřižoval :D :D :D @Globalisté Tak teď už jen kanálama ;)

Británia pohrozila, že odoberie majetok ruským oligarchom - ( 5 kolona sa málo snaží )

Liz Truss: Ruskí oligarchovia v Londýne môžu byť zbavení majetku kvôli sankciám


Šéfka britského ministerstva zahraničných vecí Liz Trussová uviedla, že podľa pripravovaného návrhu prísnejších sankcií môžu byť ruskí oligarchovia v Londýne zbavení majetku. Urobila takéto vyhlásenie na kanáli Sky News.


"Nebudeme hovoriť o detailoch, na koho sa budú vzťahovať aké sankcie, tento zákon nám umožní zasiahnuť širšiu škálu cieľov, takže sa nenájde nikto, kto by si myslel, že je voči sankciám imúnny," zdôraznil Truss a pohrozil. že návrh zákona umožní uvaliť obmedzenia na všetky spoločnosti, „v ktorých je záujem v Kremli“.


V nedeľu 30. januára Truss povedal, že Spojené kráľovstvo budúci týždeň rozšíri sankcie proti Rusku, aby zahŕňali ruských oligarchov "zapojených do podpory režimu".
https://lenta.ru/news/2022/01/30/sobstvennost_oligarkhov/


Spojené štáty navrhli rozpustiť NATO a odísť z Európy, aby nenahnevali Rusko


USA navrhujú rozpustenie NATO a odchod z Európy, aby nenahnevali Rusko | Ruská jar


Peter Harris, publicista amerického vojensko-politického portálu 19Fortyfive, navrhol radikálnu zmenu bezpečnostnej architektúry Európy s cieľom zabrániť konfliktu s Ruskom.


„Samotné krajiny európskeho kontinentu sa musia postarať o svoju obranu a účasť Spojených štátov v tomto procese musí byť buď znížená, alebo úplne vylúčená,“ domnieva sa publicista, akoby si neuvedomoval, že je tu prítomný americký vojenský kontingent. v Európe vôbec nikoho chrániť Bolo.


Ako ďalšie účinné opatrenie Harris navrhol, aby sa Európska únia a Rusko vrátili k myšlienke hustej ekonomickej integrácie, ktorá by nielen obohatila obe strany, ale zároveň by spôsobila, že akékoľvek konflikty by boli nerentabilné.


Ako novinár spresnil, základom nového európskeho poriadku by malo byť právo národov na sebaurčenie a princíp územnej celistvosti.


Ako informovala Russkaja Vesna, ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov dnes pripomenul, ako NATO bombardovalo Juhosláviu a čo urobil s Líbyou, a tiež vysvetlil, prečo Alianciu nemožno nazvať obrannou.
Zdroj: https://rusvesna.su/news/1643552359


Na nahradenie NATO je podľa autora potrebná nejaká inkluzívna celoeurópska inštitúcia.


Chorvátsky prezident: Európski šarlatáni stavajú Ukrajinu proti Rusku

Chorvátsky prezident Zoran Milanovič, ktorý premiéra svojej krajiny označil za "ukrajinského agenta", vyhlásil, že politici z Európy sú nezodpovední voči Ukrajine a stavajú to proti Rusku. Zoran Milanovič o tom hovoril v nedeľu 30. januára v relácii televíznej stanice RTL.


„Ukrajina je už osem rokov v desivom postavení vo vzťahu k EÚ, ktorá sa k Ukrajine správa nezodpovedne. Od EÚ nedostali nič a boli im sľúbené miliardy a miliardy. Hovorím to preto, aby som nikoho neurazil. Nie som ani nepriateľ Ukrajiny, ani priateľ Ruska. O tom, že sú skorumpovanou krajinou, sa píše v správach EÚ,“ povedal chorvátsky prezident.


Milanovič dodal, že Kyjev má problémy a je načase, aby ich začali riešiť úrady.


„So separatistami, ktorých Rusko neuznalo, pokračujte v rokovaniach, neignorujte skutočnosť, že sú tam vyjednávači, ktorí nie sú najlepší, ale musíte sa s nimi porozprávať. A nie ísť neustále po ceste konfrontácie s jadrovou a nadzvukovou silou - Ruskom. A kto ich k tomu navádza, je nebezpečný šarlatán, tých je teraz v Európe dosť,“ uzavrel chorvátsky prezident.


Pripomeňme, že Milanovič povedal, že Ukrajina nemá miesto v NATO a že ani jeden chorvátsky vojak nebude poslaný do vojny v prípade konfrontácie s Ruskom.


Zdroj: https://rusvesna.su/news/1643577454


**Británia pohrozila, že odoberie majetok ruským oligarchom - ( 5 kolona sa málo snaží ) ** Liz Truss: Ruskí oligarchovia v Londýne môžu byť zbavení majetku kvôli sankciám Šéfka britského ministerstva zahraničných vecí Liz Trussová uviedla, že podľa pripravovaného návrhu prísnejších sankcií môžu byť ruskí oligarchovia v Londýne zbavení majetku. Urobila takéto vyhlásenie na kanáli Sky News. "Nebudeme hovoriť o detailoch, na koho sa budú vzťahovať aké sankcie, tento zákon nám umožní zasiahnuť širšiu škálu cieľov, takže sa nenájde nikto, kto by si myslel, že je voči sankciám imúnny," zdôraznil Truss a pohrozil. že návrh zákona umožní uvaliť obmedzenia na všetky spoločnosti, „v ktorých je záujem v Kremli“. V nedeľu 30. januára Truss povedal, že Spojené kráľovstvo budúci týždeň rozšíri sankcie proti Rusku, aby zahŕňali ruských oligarchov "zapojených do podpory režimu". https://lenta.ru/news/2022/01/30/sobstvennost_oligarkhov/ **Spojené štáty navrhli rozpustiť NATO a odísť z Európy, aby nenahnevali Rusko** USA navrhujú rozpustenie NATO a odchod z Európy, aby nenahnevali Rusko | Ruská jar Peter Harris, publicista amerického vojensko-politického portálu 19Fortyfive, navrhol radikálnu zmenu bezpečnostnej architektúry Európy s cieľom zabrániť konfliktu s Ruskom. „Samotné krajiny európskeho kontinentu sa musia postarať o svoju obranu a účasť Spojených štátov v tomto procese musí byť buď znížená, alebo úplne vylúčená,“ domnieva sa publicista, akoby si neuvedomoval, že je tu prítomný americký vojenský kontingent. v Európe vôbec nikoho chrániť Bolo. Ako ďalšie účinné opatrenie Harris navrhol, aby sa Európska únia a Rusko vrátili k myšlienke hustej ekonomickej integrácie, ktorá by nielen obohatila obe strany, ale zároveň by spôsobila, že akékoľvek konflikty by boli nerentabilné. Ako novinár spresnil, základom nového európskeho poriadku by malo byť právo národov na sebaurčenie a princíp územnej celistvosti. Ako informovala Russkaja Vesna, ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov dnes pripomenul, ako NATO bombardovalo Juhosláviu a čo urobil s Líbyou, a tiež vysvetlil, prečo Alianciu nemožno nazvať obrannou. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1643552359 Na nahradenie NATO je podľa autora potrebná nejaká inkluzívna celoeurópska inštitúcia. **Chorvátsky prezident: Európski šarlatáni stavajú Ukrajinu proti Rusku ** Chorvátsky prezident Zoran Milanovič, ktorý premiéra svojej krajiny označil za "ukrajinského agenta", vyhlásil, že politici z Európy sú nezodpovední voči Ukrajine a stavajú to proti Rusku. Zoran Milanovič o tom hovoril v nedeľu 30. januára v relácii televíznej stanice RTL. „Ukrajina je už osem rokov v desivom postavení vo vzťahu k EÚ, ktorá sa k Ukrajine správa nezodpovedne. Od EÚ nedostali nič a boli im sľúbené miliardy a miliardy. Hovorím to preto, aby som nikoho neurazil. Nie som ani nepriateľ Ukrajiny, ani priateľ Ruska. O tom, že sú skorumpovanou krajinou, sa píše v správach EÚ,“ povedal chorvátsky prezident. Milanovič dodal, že Kyjev má problémy a je načase, aby ich začali riešiť úrady. „So separatistami, ktorých Rusko neuznalo, pokračujte v rokovaniach, neignorujte skutočnosť, že sú tam vyjednávači, ktorí nie sú najlepší, ale musíte sa s nimi porozprávať. A nie ísť neustále po ceste konfrontácie s jadrovou a nadzvukovou silou - Ruskom. A kto ich k tomu navádza, je nebezpečný šarlatán, tých je teraz v Európe dosť,“ uzavrel chorvátsky prezident. Pripomeňme, že Milanovič povedal, že Ukrajina nemá miesto v NATO a že ani jeden chorvátsky vojak nebude poslaný do vojny v prípade konfrontácie s Ruskom. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1643577454
Upravené 30. 1. 2022 o 23:29

Pripomeňme, že Milanovič povedal, že Ukrajina nemá miesto v NATO a že ani jeden chorvátsky vojak nebude poslaný do vojny v prípade konfrontácie s Ruskom.
Postoj z přinucení. Tím brání svůj zájem vzhledem k hranici se Srbskem.


[quote="pid:55254, uid:12"]Pripomeňme, že Milanovič povedal, že Ukrajina nemá miesto v NATO a že ani jeden chorvátsky vojak nebude poslaný do vojny v prípade konfrontácie s Ruskom.[/quote]Postoj z přinucení. Tím brání svůj zájem vzhledem k hranici se Srbskem.

To je zajímavý, shoda 1:1 ("analytička" Julia Latynina v NY Times, nám přineseno extrémistickým serverem forum24.


Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?


Učit se zpaměti citáty gigantky analytické mysli Julií Latyninové, která léta oxidovala v Echu Moskvy a pak nepochopená zběhla do Juesej, to musí být už opravdu poslední stav zoufalství a impotence.


Jiří, tos ho zabil. smile


Přidám ještě k této osobě a jí podobným takovou podrobnost. Vzhledem ke své patologické nenávistí k Rusku, tento zběhlý do USA novinářský sliz začal cenzurovat výroky amerických politiků a politologu. Pokud se jím zdá, že výroky jsou vůči Rusku a Putinovi málo nenávistné, požadují na Kongresu odstranění těchto lidí z politiky. Nědávno se na to u Solovjova stěžoval Dmitrij Simes (National Interest), že ne jenom on je pronásledován touto zvěří, ale dokonce i Kissinger se stál terčem jejích útoků. Tj. ty manýry, které měly v době svého působení v Rusku, a to celou smečkou útočit na nepohodlné názory a politiky, přenesli i do své nové vlasti USA. Ať si je tam užijí. smile


[quote="pid:55221, uid:372"]To je zajímavý, shoda 1:1 ("analytička" Julia Latynina v NY Times, nám přineseno extrémistickým serverem forum24.[/quote] [quote="pid:55221, uid:372"]Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?[/quote] Učit se zpaměti citáty gigantky analytické mysli Julií Latyninové, která léta oxidovala v Echu Moskvy a pak nepochopená zběhla do Juesej, to musí být už opravdu poslední stav zoufalství a impotence. https://s10.stc.all.kpcdn.net/share/i/12/10184088/wr-960.jpg Jiří, tos ho zabil. :) Přidám ještě k této osobě a jí podobným takovou podrobnost. Vzhledem ke své patologické nenávistí k Rusku, tento zběhlý do USA novinářský sliz začal cenzurovat výroky amerických politiků a politologu. Pokud se jím zdá, že výroky jsou vůči Rusku a Putinovi málo nenávistné, požadují na Kongresu odstranění těchto lidí z politiky. Nědávno se na to u Solovjova stěžoval Dmitrij Simes (National Interest), že ne jenom on je pronásledován touto zvěří, ale dokonce i Kissinger se stál terčem jejích útoků. Tj. ty manýry, které měly v době svého působení v Rusku, a to celou smečkou útočit na nepohodlné názory a politiky, přenesli i do své nové vlasti USA. Ať si je tam užijí. :)

Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine
"nevedia" ale komentujú. Dokonca im už novinári kreslia priestory dislokácie ruských jednotiek a smery útoku, ale oni "nevedia". Ich krik však spôsobil, že sa Ukrajincom začali otvárať oči.
Stoltenberg zároveň zdôraznil, že aliancia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou. Namiesto toho sa NATO sústredí na dodávky zbraní Ukrajine a rozvoj sankčných opatrení voči Ruskej federácii, dodal generálny tajomník.

Británia odmietla poslať svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny
Rozhodnutie SŠA o tom, že nevyšlú vojakov na pomoc Ukrajine spôsobilo šok a hystériu v bažine naprieč celým svetom. Močiar až po odmietnutí SŠA pochopil, že hra skončila. Vývoj udalostí nasvedčuje tomu, že NATO a EÚ nemali vedomosť, resp. mali mylnú vedomosť o obsahu americkej odpovedi. Čo je však pre NATO (a tým aj našu "podarenú" vládu) horšie je to, že Ukrajina ich verejne obvinila, že to sú oni kto úmyselne rozdúchava napätie medzi nimi a Ruskom. Močiar to ešte skúša cez sankcie, ale tie môžu v konečnom dôsledku zlikvidovať 5 kolónu v Rusku a tak prísť aj o ich posledné páky. A možno to je aj ich zámerom. Avšak NATO svojimi vyhláseniami a činmi, ktoré urobilo v poslednej dobe si výrazne narezalo konár, na ktorom sedelo. Ich neustále kvílenie o provokácií má už opačný efekt a Európe a hlavne Ukrajincom sa začínajú čoraz viacej otvárať oči. Tuna však treba byť opatrný, lebo tá provokácia je veľmi reálna. A preto treba byť ostražitý a opatrný.
Rusko od 01.02.2022 preberá predsedníctvo v BR OSN. Uvidíme čo to prinesie.


[quote="pid:55181, uid:12"]Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine[/quote]"nevedia" ale komentujú. Dokonca im už novinári kreslia priestory dislokácie ruských jednotiek a smery útoku, ale oni "nevedia". Ich krik však spôsobil, že sa Ukrajincom začali otvárať oči. [quote="pid:55181, uid:12"]Stoltenberg zároveň zdôraznil, že aliancia neplánuje vyslať vojakov na Ukrajinu v prípade vojenského konfliktu medzi Kyjevom a Moskvou. Namiesto toho sa NATO sústredí na dodávky zbraní Ukrajine a rozvoj sankčných opatrení voči Ruskej federácii, dodal generálny tajomník.[/quote] [quote="pid:55181, uid:12"]Británia odmietla poslať svoje jednotky na Ukrajinu v prípade vojny[/quote]Rozhodnutie SŠA o tom, že nevyšlú vojakov na pomoc Ukrajine spôsobilo šok a hystériu v bažine naprieč celým svetom. Močiar až po odmietnutí SŠA pochopil, že hra skončila. Vývoj udalostí nasvedčuje tomu, že NATO a EÚ nemali vedomosť, resp. mali mylnú vedomosť o obsahu americkej odpovedi. Čo je však pre NATO (a tým aj našu "podarenú" vládu) horšie je to, že Ukrajina ich verejne obvinila, že to sú oni kto úmyselne rozdúchava napätie medzi nimi a Ruskom. Močiar to ešte skúša cez sankcie, ale tie môžu v konečnom dôsledku zlikvidovať 5 kolónu v Rusku a tak prísť aj o ich posledné páky. A možno to je aj ich zámerom. Avšak NATO svojimi vyhláseniami a činmi, ktoré urobilo v poslednej dobe si výrazne narezalo konár, na ktorom sedelo. Ich neustále kvílenie o provokácií má už opačný efekt a Európe a hlavne Ukrajincom sa začínajú čoraz viacej otvárať oči. Tuna však treba byť opatrný, lebo tá provokácia je veľmi reálna. A preto treba byť ostražitý a opatrný. Rusko od 01.02.2022 preberá predsedníctvo v BR OSN. Uvidíme čo to prinesie.

Julií Latyninové,
Na odľahčenie. Nie je to náhodou Július? Naopak Globalisté, pravým menom Studio Milan,mi niekedy pripomínajú ujačanú afektovanú histerickú ženskú. Dámy prepáčia :-).


[quote="pid:55260, uid:158"]Julií Latyninové,[/quote]Na odľahčenie. Nie je to náhodou Július? Naopak Globalisté, pravým menom Studio Milan,mi niekedy pripomínajú ujačanú afektovanú histerickú ženskú. Dámy prepáčia :-).

Slováci považovali za vinníkov v situácii na Ukrajine USA a NATO

44 % Slovákov označilo NATO a USA za vinné z eskalácie konfliktu o Ukrajinu


Obyvatelia Slovenska menovali zodpovedných za eskaláciu konfliktu na Ukrajine. O výsledkoch prieskumov informovala bratislavská televízia Markíza.


Podľa kanála 44 percent opýtaných Slovákov považuje NATO a Spojené štáty za vinných. 34 percent uviedlo, že zodpovednosť za situáciu nesie Rusko. Uvádza sa, že prieskumu sa zúčastnilo 1017 respondentov, uskutočnil sa od 19. do 26. januára.


NATO už skôr priznalo, že Rusko zatiaľ naozaj neplánuje inváziu na Ukrajinu a okrem toho sily rozmiestnené pri hraniciach na útok nestačia. Organizácia zároveň verí, že rozpútanie vojny zo strany Ruska vyprovokuje západné krajiny k intervencii, čo môže viesť k vypuknutiu tretej svetovej vojny.
https://lenta.ru/news/2022/01/31/slovaki/


**Slováci považovali za vinníkov v situácii na Ukrajine USA a NATO ** 44 % Slovákov označilo NATO a USA za vinné z eskalácie konfliktu o Ukrajinu Obyvatelia Slovenska menovali zodpovedných za eskaláciu konfliktu na Ukrajine. O výsledkoch prieskumov informovala bratislavská televízia Markíza. Podľa kanála 44 percent opýtaných Slovákov považuje NATO a Spojené štáty za vinných. 34 percent uviedlo, že zodpovednosť za situáciu nesie Rusko. Uvádza sa, že prieskumu sa zúčastnilo 1017 respondentov, uskutočnil sa od 19. do 26. januára. NATO už skôr priznalo, že Rusko zatiaľ naozaj neplánuje inváziu na Ukrajinu a okrem toho sily rozmiestnené pri hraniciach na útok nestačia. Organizácia zároveň verí, že rozpútanie vojny zo strany Ruska vyprovokuje západné krajiny k intervencii, čo môže viesť k vypuknutiu tretej svetovej vojny. https://lenta.ru/news/2022/01/31/slovaki/

P.C.Roberts: Nejžhavějši zpráva z ukrajinské fronty
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/p-c-roberts-nejzhavejsi-zprava-z-ukrajinske-fronty/


"To, že Washington veřejně ruský návrh odmítl, nic neznamená, protože žádná jiná alternativa, než jednat podle něj se mu de facto nenabízí. Rusové se tedy Washingtonu konečně rázně postavili (a už byl nejvyšší čas tak učinit), a každý, včetně lidí ve Washingtonu, nyní rozumí tomu, že Ukrajina se nikdy nestane členem NATO.
Raketové základny USA a NATO v Polsku a Rumunsku budou časem a bez hluku vyklizeny. Washington bude sice i nadále burácet a vyhrožovat, ale schopen akce už nebude, a diplomatičtí Rusové mu nějakým naaranžovaným způsobem umožní, aby ze záležitosti vyšel bez ztráty tváře."

Přání P.C.Robertse či realita ?!


P.C.Roberts: Nejžhavějši zpráva z ukrajinské fronty https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/p-c-roberts-nejzhavejsi-zprava-z-ukrajinske-fronty/ "To, že Washington veřejně ruský návrh odmítl, nic neznamená, protože žádná jiná alternativa, než jednat podle něj se mu de facto nenabízí. Rusové se tedy Washingtonu konečně rázně postavili (a už byl nejvyšší čas tak učinit), a každý, včetně lidí ve Washingtonu, nyní rozumí tomu, že Ukrajina se nikdy nestane členem NATO. Raketové základny USA a NATO v Polsku a Rumunsku budou časem a bez hluku vyklizeny. Washington bude sice i nadále burácet a vyhrožovat, ale schopen akce už nebude, a diplomatičtí Rusové mu nějakým naaranžovaným způsobem umožní, aby ze záležitosti vyšel bez ztráty tváře." ** Přání P.C.Robertse či realita ?!**

Reportérka usvedčila na tlačovke min.zahr.vecí z pokrytectva a "dvojitého kilometra" SŠA a ich eskalovanie napätia voči Rusku.
Len tak mimochodom na okraj, kde je Grétka a EÚ s ich green dealom, k akému znečisťovaniu dochádza, keď sa títo pajáci presúvajú vojenskou technikou cez pol zemegule?


https://magazin1.sk/na-americkom-ministerstve-ostali-sokovani-je-v-poriadku-ked-su-americke-vojska-pri-ruskych-hraniciach-ale-nie-je-ked-rusi-cvicia-na-vlastnom-uzemi/?fbclid=IwAR23RmSWMloHxabeZCt0X63jReHpn0KxHKbzOkogpj-jI9r7o2D8sqsRoz0


Reportérka usvedčila na tlačovke min.zahr.vecí z pokrytectva a "dvojitého kilometra" SŠA a ich eskalovanie napätia voči Rusku. Len tak mimochodom na okraj, kde je Grétka a EÚ s ich green dealom, k akému znečisťovaniu dochádza, keď sa títo pajáci presúvajú vojenskou technikou cez pol zemegule? https://magazin1.sk/na-americkom-ministerstve-ostali-sokovani-je-v-poriadku-ked-su-americke-vojska-pri-ruskych-hraniciach-ale-nie-je-ked-rusi-cvicia-na-vlastnom-uzemi/?fbclid=IwAR23RmSWMloHxabeZCt0X63jReHpn0KxHKbzOkogpj-jI9r7o2D8sqsRoz0

Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine

Přesně tohle je Stoltenberg , smrad usvědčený ze lhaní a válečného štvaní . Tak jako tento prezent , který měl viset coby válečný zločinec .
https://www.voxpot.cz/colin-powell-byl-muzem-pro-vsechno-pro-americke-vlastenectvi-odvahu-i-pro-trapnou-hru-s-antraxem/


[quote="pid:55181, uid:12"]Stoltenberg povedal, že NATO nepozná skutočné zámery Ruskej federácie vo vzťahu k Ukrajine[/quote] Přesně tohle je Stoltenberg , smrad usvědčený ze lhaní a válečného štvaní . Tak jako tento prezent , který měl viset coby válečný zločinec . https://www.voxpot.cz/colin-powell-byl-muzem-pro-vsechno-pro-americke-vlastenectvi-odvahu-i-pro-trapnou-hru-s-antraxem/

pouzitie sily (na Ukraine)?
Lavrov usadil profesora so Standfordu...
A aj o nasledujúcom vyjeddnavani ...
Preklad:
https://youtu.be/2Zkc7Zn6i_E


Lavrov musel vysvetlit po lopate...
Preklad:
https://youtu.be/wHpYDclXAUE


pouzitie sily (na Ukraine)? Lavrov usadil profesora so Standfordu... A aj o nasledujúcom vyjeddnavani ... Preklad: https://youtu.be/2Zkc7Zn6i_E Lavrov musel vysvetlit po lopate... Preklad: https://youtu.be/wHpYDclXAUE
Upravené 31. 1. 2022 o 16:34

Přidám ještě k této osobě a jí podobným takovou podrobnost.


Díky za upřesnění onoho "zdroje", fascinující.


Já občas na hlavní stránce seznamu kliknu ze zvědavosti na článek, vzhledem k titulku onoho skvostu jsem neodolal. Později čtu ten Milanův canc a říkám si - tyjo, tohle už jsem přece četl... to musel být ten článek na foru. A voila, bylo to ono smile


Musejí být fakt zoufalí, jak za oceánem, tak tady.


[quote="pid:55260, uid:158"]Přidám ještě k této osobě a jí podobným takovou podrobnost.[/quote] Díky za upřesnění onoho "zdroje", fascinující. Já občas na hlavní stránce seznamu kliknu ze zvědavosti na článek, vzhledem k titulku onoho skvostu jsem neodolal. Později čtu ten Milanův canc a říkám si - tyjo, tohle už jsem přece četl... to musel být ten článek na foru. A voila, bylo to ono :) Musejí být fakt zoufalí, jak za oceánem, tak tady.

Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?


Aspoň už vieme, prečo niekedy ovláda češtinu: ctrl +c a ctrl + v. Jak prosté smile


[quote="pid:55221, uid:372"]Jen dotaz: to máte fakt za úkol se ty kecy učit zpaměti? Nebylo by chytřejší to trochu okecat vlastními slovy?[/quote] Aspoň už vieme, prečo niekedy ovláda češtinu: ctrl +c a ctrl + v. Jak prosté :D

Aspoň už vieme, prečo niekedy ovláda češtinu: ctrl +c a ctrl + v. Jak prosté


Vypadá to přesně tak smile


[quote="pid:55343, uid:45"]Aspoň už vieme, prečo niekedy ovláda češtinu: ctrl +c a ctrl + v. Jak prosté[/quote] Vypadá to přesně tak :)

USA poprvé PROHRÁVAJÍ! Velkolepý projev vnuka Molotova!


https://www.youtube.com/watch?v=clRHt_4FpwA



Skvělý projev Nikonova v Ruské dumě, zasluhoval by české titulky. Dokáže to někdo ? Děkuji.


**USA poprvé PROHRÁVAJÍ! Velkolepý projev vnuka Molotova!** https://www.youtube.com/watch?v=clRHt_4FpwA ** Skvělý projev Nikonova v Ruské dumě, zasluhoval by české titulky. Dokáže to někdo ? Děkuji.**
Upravené 31. 1. 2022 o 17:00

Nesmějme se mu. Třeba živí rodinu a za tohle prémie nebudou. nejen zdravotní, ale i sociální nouze...


Nesmějme se mu. Třeba živí rodinu a za tohle prémie nebudou. nejen zdravotní, ale i sociální nouze...

to patřilo snaživému, ale zmatenému Milanovi.


to patřilo snaživému, ale zmatenému Milanovi.

@Ludvík Smýkal - projev státnický ,velmi vyvážený a klidný. Duma dává najevo asi většinový postoj k situaci. Myslím, že Nikonov nemluvil jen za sebe.

@Ludvík Smýkal - projev státnický ,velmi vyvážený a klidný. Duma dává najevo asi většinový postoj k situaci. Myslím, že Nikonov nemluvil jen za sebe.

Myslím, že Nikonov nemluvil jen za sebe.

Západu se povedlo sjednotit Rusko. Takhle si to nepředstavovali...


[quote="pid:55390, uid:57"]Myslím, že Nikonov nemluvil jen za sebe.[/quote] Západu se povedlo sjednotit Rusko. Takhle si to nepředstavovali...

USA poprvé PROHRÁVAJÍ! Velkolepý projev vnuka Molotova!
v zkratke :


  • nás porovnávají s Hitlerem . my sme agresoři ? Agresor je je ten na jeho rukách je krev milionu : India.Irak.Syrie..Lybie atd.Ne my jsme prišli do Mexika. Oni prišli do Slovenska.Polska, Madarska atd. atd..Ne.my agresorted by jsme měli pojmenovat věci pravými jmény...Oni ničí sochy osvoboditelu a jdou za faklami SS fašistůa to jsou síly tma a ne světla . . . a bohužel tyhle síly jsou na našich hranicích .My jsme ztratili pobaltiku i Ukrajinu -a když my berieme zmlouvu,že NATO se nebude rozširovat po 90letecha vojska ve východní Europě nemají být , vždyt podepsali zmlouvy..oni se podepsali pod tím to...A útoky raket už u našich hranic .Taktické jaderné zbraně proč by měli být ve východní Europě ?Pro světového hegemóna je nejhorší úkázat svoji slabost Dnes u sša prohrávají s našimi zbraněmi . A proto dnes ukazuje větší agresivitu .
  • My chceme svaz mírových stran. slobodních od hegemona Sša
  • no jestli mluví , že nás ve světě nemají v lásce . . .
  • my sme na správne straně historii a Naše věc je správná. Vítězství bude naše“

[quote="pid:55376, uid:270"]USA poprvé PROHRÁVAJÍ! Velkolepý projev vnuka Molotova![/quote] v zkratke : - nás porovnávají s Hitlerem . my sme agresoři ? Agresor je je ten na jeho rukách je krev milionu : India.Irak.Syrie..Lybie atd. Ne my jsme prišli do Mexika. Oni prišli do Slovenska.Polska, Madarska atd. atd.. Ne.my agresor ted by jsme měli pojmenovat věci pravými jmény... Oni ničí sochy osvoboditelu a jdou za faklami SS fašistů a to jsou síly tma a ne světla . . . a bohužel tyhle síly jsou na našich hranicích . My jsme ztratili pobaltiku i Ukrajinu -a když my berieme zmlouvu,že NATO se nebude rozširovat po 90letech a vojska ve východní Europě nemají být , vždyt podepsali zmlouvy.. oni se podepsali pod tím to... A útoky raket už u našich hranic . Taktické jaderné zbraně proč by měli být ve východní Europě ? Pro světového hegemóna je nejhorší úkázat svoji slabost Dnes u sša prohrávají s našimi zbraněmi . A proto dnes ukazuje větší agresivitu . - My chceme svaz mírových stran. slobodních od hegemona Sša - no jestli mluví , že nás ve světě nemají v lásce . . . - my sme na správne straně historii a Naše věc je správná. Vítězství bude naše“

Hovorca ministerstva zahraničných vecí potvrdil, že Washington dostal odpoveď Ruska na bezpečnostné záruky


Washington je naďalej plne odhodlaný viesť dialóg, poznamenalo ministerstvo.


Spojené štáty americké dostali od Ruska odpoveď na návrhy, ktoré Washington predtým poslal Moskve o bezpečnosti a deeskalácii okolo Ukrajiny. Oznámil to v pondelok oficiálny predstaviteľ amerického ministerstva zahraničia TASS.
"Môžeme potvrdiť, že sme dostali písomnú odpoveď z Ruska," povedal. Zástupca amerického ministerstva zahraničia zároveň odmietol poskytnúť akékoľvek podrobnosti a zverejniť obsah dokumentu. "Nebude produktívne rokovať na verejnosti, preto ponecháme Rusku príležitosť diskutovať o ich odpovedi, ak budú chcieť. Zostávame plne odhodlaní viesť dialóg na vyriešenie týchto problémov a budeme pokračovať v úzkej koordinácii s našimi spojencami a partnermi." vrátane Ukrajiny.“ povedal predstaviteľ.


Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. Uskutočnilo sa už niekoľko kôl konzultácií v rôznych formátoch, no zatiaľ neboli oznámené žiadne dohody. Na Západe zároveň hovoria, že diskusia má zabrániť údajne hroziacej ruskej invázii na Ukrajinu.


Spojené štáty a NATO 26. januára odovzdali Rusku písomné odpovede na návrhy bezpečnostných záruk. Americká strana žiadala, aby sa texty týchto dokumentov nezverejňovali, no americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg uviedli svoje hlavné ustanovenia. Podľa týchto vyhlásení Západ neurobil pre Rusko principiálne ústupky, ale načrtol smery pre ďalšie rokovania. Dokument, ktorý americká strana dostala v pondelok z Ruska, je odpoveďou Moskvy na tieto protinávrhy z Washingtonu.


V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj v Kyjeve objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na ukrajinské územie. Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a nepodloženú eskaláciu napätia. Peskov zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje žiadnu hrozbu. Zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie dôsledky budú mať pokusy o násilné riešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13578821


Ruské veľvyslanectvo: USA nabádajú k riešeniu problému Donbasu silou


Dodávkou zbraní na Ukrajinu USA nabádajú k riešeniu problému Donbasu silou. Uviedli to na ruskom veľvyslanectve v Spojených štátoch.
"Sú to Spojené štáty, ktoré dodávajú ukrajinským orgánom moderné útočné zbrane, v súlade so želaním vlády (prezidenta Ukrajiny. - RT) Volodymyra Zelenského vyriešiť problém Donbasu silou," uviedlo ministerstvo vo vyhlásení. svoju stránku na Facebooku.


Veľvyslanectvo tiež poznamenalo, že to boli americké úrady, ktoré "podporili radikálny nacionalistický štátny prevrat v Kyjeve, v dôsledku ktorého boli obyvatelia Krymu pod hrozbou zničenia a hlasovali za znovuzjednotenie s Ruskom".


Hovorca Pentagonu John Kirby už skôr oznámil nové dodávky zbraní na Ukrajinu.


V januári Spojené štáty previezli na Ukrajinu 79 ton nákladu vrátane 300 raketových systémov Javelin.


https://russian.rt.com/ussr/news/955739-postavka-donbass-oruzhie


**Hovorca ministerstva zahraničných vecí potvrdil, že Washington dostal odpoveď Ruska na bezpečnostné záruky** Washington je naďalej plne odhodlaný viesť dialóg, poznamenalo ministerstvo. Spojené štáty americké dostali od Ruska odpoveď na návrhy, ktoré Washington predtým poslal Moskve o bezpečnosti a deeskalácii okolo Ukrajiny. Oznámil to v pondelok oficiálny predstaviteľ amerického ministerstva zahraničia TASS. "Môžeme potvrdiť, že sme dostali písomnú odpoveď z Ruska," povedal. Zástupca amerického ministerstva zahraničia zároveň odmietol poskytnúť akékoľvek podrobnosti a zverejniť obsah dokumentu. "Nebude produktívne rokovať na verejnosti, preto ponecháme Rusku príležitosť diskutovať o ich odpovedi, ak budú chcieť. Zostávame plne odhodlaní viesť dialóg na vyriešenie týchto problémov a budeme pokračovať v úzkej koordinácii s našimi spojencami a partnermi." vrátane Ukrajiny.“ povedal predstaviteľ. Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. Uskutočnilo sa už niekoľko kôl konzultácií v rôznych formátoch, no zatiaľ neboli oznámené žiadne dohody. Na Západe zároveň hovoria, že diskusia má zabrániť údajne hroziacej ruskej invázii na Ukrajinu. Spojené štáty a NATO 26. januára odovzdali Rusku písomné odpovede na návrhy bezpečnostných záruk. Americká strana žiadala, aby sa texty týchto dokumentov nezverejňovali, no americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg uviedli svoje hlavné ustanovenia. Podľa týchto vyhlásení Západ neurobil pre Rusko principiálne ústupky, ale načrtol smery pre ďalšie rokovania. Dokument, ktorý americká strana dostala v pondelok z Ruska, je odpoveďou Moskvy na tieto protinávrhy z Washingtonu. V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj v Kyjeve objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na ukrajinské územie. Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a nepodloženú eskaláciu napätia. Peskov zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje žiadnu hrozbu. Zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie dôsledky budú mať pokusy o násilné riešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13578821 **Ruské veľvyslanectvo: USA nabádajú k riešeniu problému Donbasu silou** Dodávkou zbraní na Ukrajinu USA nabádajú k riešeniu problému Donbasu silou. Uviedli to na ruskom veľvyslanectve v Spojených štátoch. "Sú to Spojené štáty, ktoré dodávajú ukrajinským orgánom moderné útočné zbrane, v súlade so želaním vlády (prezidenta Ukrajiny. - RT) Volodymyra Zelenského vyriešiť problém Donbasu silou," uviedlo ministerstvo vo vyhlásení. svoju stránku na Facebooku. Veľvyslanectvo tiež poznamenalo, že to boli americké úrady, ktoré "podporili radikálny nacionalistický štátny prevrat v Kyjeve, v dôsledku ktorého boli obyvatelia Krymu pod hrozbou zničenia a hlasovali za znovuzjednotenie s Ruskom". Hovorca Pentagonu John Kirby už skôr oznámil nové dodávky zbraní na Ukrajinu. V januári Spojené štáty previezli na Ukrajinu 79 ton nákladu vrátane 300 raketových systémov Javelin. https://russian.rt.com/ussr/news/955739-postavka-donbass-oruzhie
Upravené 1. 2. 2022 o 04:36

Za mně mi možnost provokací a false flag ze strany Kyjevského režimu moc nesedí. Postrádá smysl. Pokud by se jednalo o situaci, kdy je kolektivní západ+ USA nastartované a připravené vpadnout na Ukrajinu v momentě, kdy ji pod false flag bude zkřiven vlásek, pak by to smysl mělo.


Jak ale může Ukrajina vidět, kolektivní západ ji bude akorát tak fandit z poza plotu s popcornem v ruce a občas ji přihodí nějaké zdroje, aby v tom ringu co nejdéle vydržela. Pro západ je nepochybně levnější svoji dávno expirovanou munici odvést na Ukrajinu, než ji delaborovat doma.


Řekl bych, že provokace se hodí spíš západu a Ukrajina to ví. A tak vzniká tlak na Zeldu, resp. klany, které si už Ukrajinu rozporcovaly, aby se s nimi dalo domluvit, jelikož v případě, že k něčemu dojde a Ukrajina v tom bude sama, skončí tyhle klany s křížkem po funuse.


Za mně mi možnost provokací a false flag ze strany Kyjevského režimu moc nesedí. Postrádá smysl. Pokud by se jednalo o situaci, kdy je kolektivní západ+ USA nastartované a připravené vpadnout na Ukrajinu v momentě, kdy ji pod false flag bude zkřiven vlásek, pak by to smysl mělo. Jak ale může Ukrajina vidět, kolektivní západ ji bude akorát tak fandit z poza plotu s popcornem v ruce a občas ji přihodí nějaké zdroje, aby v tom ringu co nejdéle vydržela. Pro západ je nepochybně levnější svoji dávno expirovanou munici odvést na Ukrajinu, než ji delaborovat doma. Řekl bych, že provokace se hodí spíš západu a Ukrajina to ví. A tak vzniká tlak na Zeldu, resp. klany, které si už Ukrajinu rozporcovaly, aby se s nimi dalo domluvit, jelikož v případě, že k něčemu dojde a Ukrajina v tom bude sama, skončí tyhle klany s křížkem po funuse.

DĽR uviedla, že si vyhradzujú právo obrátiť sa na Rusko so žiadosťou o vojenskú pomoc


Zástupca vedúceho oddelenia ľudových milícií DĽR Eduard Basurin uviedol, že spravodajské služby naďalej zaznamenávajú aktívne akcie ukrajinskej strany s cieľom vytvoriť šokové skupiny a pripraviť ich na útočné operácie.


Ľudové milície Doneckej ľudovej republiky (DĽR) majú informácie, že Generálny štáb Ozbrojených síl Ukrajiny (AFU) ukončil rozvoj útočnej operácie na Donbase, pričom situácia zostáva napätá a má tendenciu ďalej eskalovať. Na utorkovom brífingu to uviedol zástupca šéfa odboru ľudových milícií DĽR Eduard Basurin.
Podľa nášho tajného spravodajstva ukrajinský generálny štáb dokončil vypracovanie plánu útočnej operácie na Donbase. O jeho príprave sme informovali už dávnejšie. Tento týždeň sa má uskutočniť stretnutie pod vedením generála [Sergeja] Šaptala, náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Ukrajiny, za účasti veliteľa operácií spojených síl Ukrajiny (Kyjevská vojenská operácia v Donbase - pozn. TASS) generál [Oleksandr] Pavljuk a velitelia operačno-taktických zoskupení Sever a "Vostok" generálmi Krasilnikovom a Tarnavským, počas ktorej bude predstavený tento plán ukrajinskej agresie proti nezávislým republikám. V budúcnosti musí tento plán schváliť Rada národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny,“ povedal.


Zdôraznil, že rozviedka Ľudových milícií DĽR naďalej zaznamenáva aktívne akcie ukrajinskej strany s cieľom vytvoriť úderné skupiny a pripraviť ich na útočné operácie. Konkrétne bude podľa nej v najbližšom čase do zóny vojenskej operácie v Kyjeve vyslaná 14. samostatná mechanizovaná brigáda Ozbrojených síl Ukrajiny z miesta stáleho nasadenia v osade Vladimir-Volynsky. Jednotky brigády sú zároveň personálne poddimenzované personálom, palivom, zbraňami a muníciou.


Basurin tiež poznamenal, že DĽR zaznamenala zvýšenie intenzity letov ukrajinských bezpilotných lietadiel pozdĺž celej línie dotyku. "Domnievame sa, že velenie operácie spoločných síl sa týmto spôsobom snaží vykonať rekognoskáciu našich pozícií na frontovej línii obrany v rámci objasňovania cieľov a prípravy na ich paľbu," zdôraznil s tým, že prieskum a použitie bezpilotných lietadiel je priamym porušením dodatočných opatrení na kontrolu prímeria.


Basurin dodal, že podľa spravodajských údajov k leteckej útočnej brigáde na Gorlovskom smere dorazili na doplnenie štyri prieskumné a sabotážne skupiny, ktoré boli vycvičené na bojové operácie v mestských podmienkach. Ich výcvik vykonávali britskí inštruktori z výcvikovej misie Orbital, spresnil.
Dodávky zbraní Ukrajine pokračujú


Basurin zdôraznil, že pokračujúce dodávky zbraní na Ukrajinu z krajín NATO, najmä protitankových systémov Javelin, prispejú k eskalácii konfliktu. "Sme nútení konštatovať, že dodávky zbraní z krajín NATO na Ukrajinu pokračujú. Len za posledný týždeň transportné lietadlá z USA dodali asi 200 ton smrtiacich zbraní vrátane 300 protitankových systémov Javelin. Veríme, že ich dodávky na Ukrajinu len prispejú k eskalácii konfliktu a môžu viesť k aktívnemu nepriateľstvu,“ povedal.


Poznamenal, že DĽR si vyhradzuje právo obrátiť sa na Rusko a ďalšie krajiny so žiadosťou o vojenskú pomoc, ak bude Západ pokračovať v dodávkach smrtiacich zbraní Kyjevu. "Vyzývame západné krajiny a medzinárodné organizácie, ktoré financujú ukrajinskú agresiu proti Donbasu, aby zastavili dodávky smrtiacich zbraní a prinútili Kyjev dodržiavať dohody z Minska. Ak budú tieto dodávky pokračovať, vyhradzujeme si právo obrátiť sa na Ruskú federáciu a ďalšie krajiny pre vojenskú a vojensko-technickú pomoc, "- povedal Basurin.


Dodal, že DĽR víta rozhodnutie jednotlivých európskych krajín nedodávať Kyjevu zbrane a muníciu.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13580559


DĽR uviedla, že si vyhradzujú právo obrátiť sa na Rusko so žiadosťou o vojenskú pomoc Zástupca vedúceho oddelenia ľudových milícií DĽR Eduard Basurin uviedol, že spravodajské služby naďalej zaznamenávajú aktívne akcie ukrajinskej strany s cieľom vytvoriť šokové skupiny a pripraviť ich na útočné operácie. Ľudové milície Doneckej ľudovej republiky (DĽR) majú informácie, že Generálny štáb Ozbrojených síl Ukrajiny (AFU) ukončil rozvoj útočnej operácie na Donbase, pričom situácia zostáva napätá a má tendenciu ďalej eskalovať. Na utorkovom brífingu to uviedol zástupca šéfa odboru ľudových milícií DĽR Eduard Basurin. Podľa nášho tajného spravodajstva ukrajinský generálny štáb dokončil vypracovanie plánu útočnej operácie na Donbase. O jeho príprave sme informovali už dávnejšie. Tento týždeň sa má uskutočniť stretnutie pod vedením generála [Sergeja] Šaptala, náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Ukrajiny, za účasti veliteľa operácií spojených síl Ukrajiny (Kyjevská vojenská operácia v Donbase - pozn. TASS) generál [Oleksandr] Pavljuk a velitelia operačno-taktických zoskupení Sever a "Vostok" generálmi Krasilnikovom a Tarnavským, počas ktorej bude predstavený tento plán ukrajinskej agresie proti nezávislým republikám. V budúcnosti musí tento plán schváliť Rada národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny,“ povedal. Zdôraznil, že rozviedka Ľudových milícií DĽR naďalej zaznamenáva aktívne akcie ukrajinskej strany s cieľom vytvoriť úderné skupiny a pripraviť ich na útočné operácie. Konkrétne bude podľa nej v najbližšom čase do zóny vojenskej operácie v Kyjeve vyslaná 14. samostatná mechanizovaná brigáda Ozbrojených síl Ukrajiny z miesta stáleho nasadenia v osade Vladimir-Volynsky. Jednotky brigády sú zároveň personálne poddimenzované personálom, palivom, zbraňami a muníciou. Basurin tiež poznamenal, že DĽR zaznamenala zvýšenie intenzity letov ukrajinských bezpilotných lietadiel pozdĺž celej línie dotyku. "Domnievame sa, že velenie operácie spoločných síl sa týmto spôsobom snaží vykonať rekognoskáciu našich pozícií na frontovej línii obrany v rámci objasňovania cieľov a prípravy na ich paľbu," zdôraznil s tým, že prieskum a použitie bezpilotných lietadiel je priamym porušením dodatočných opatrení na kontrolu prímeria. Basurin dodal, že podľa spravodajských údajov k leteckej útočnej brigáde na Gorlovskom smere dorazili na doplnenie štyri prieskumné a sabotážne skupiny, ktoré boli vycvičené na bojové operácie v mestských podmienkach. Ich výcvik vykonávali britskí inštruktori z výcvikovej misie Orbital, spresnil. Dodávky zbraní Ukrajine pokračujú Basurin zdôraznil, že pokračujúce dodávky zbraní na Ukrajinu z krajín NATO, najmä protitankových systémov Javelin, prispejú k eskalácii konfliktu. "Sme nútení konštatovať, že dodávky zbraní z krajín NATO na Ukrajinu pokračujú. Len za posledný týždeň transportné lietadlá z USA dodali asi 200 ton smrtiacich zbraní vrátane 300 protitankových systémov Javelin. Veríme, že ich dodávky na Ukrajinu len prispejú k eskalácii konfliktu a môžu viesť k aktívnemu nepriateľstvu,“ povedal. Poznamenal, že DĽR si vyhradzuje právo obrátiť sa na Rusko a ďalšie krajiny so žiadosťou o vojenskú pomoc, ak bude Západ pokračovať v dodávkach smrtiacich zbraní Kyjevu. "Vyzývame západné krajiny a medzinárodné organizácie, ktoré financujú ukrajinskú agresiu proti Donbasu, aby zastavili dodávky smrtiacich zbraní a prinútili Kyjev dodržiavať dohody z Minska. Ak budú tieto dodávky pokračovať, vyhradzujeme si právo obrátiť sa na Ruskú federáciu a ďalšie krajiny pre vojenskú a vojensko-technickú pomoc, "- povedal Basurin. Dodal, že DĽR víta rozhodnutie jednotlivých európskych krajín nedodávať Kyjevu zbrane a muníciu. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13580559

Včera se konalo zasedání RB OSN k Ukrajině, iniciované USA.
Zajímavé je si poslechnout představitelku USA a odpověď představitele RF Nebenjzi.
https://www.youtube.com/watch?v=6_1jSxvWJM4


Je doslova fascinující sledovat, jak představitelka anglo-sasů na půdě světové organizace zopakovala veškeré lží, které sami vymysleli a které nejsou potvrzeny žádnými fakty. A to nejen výmysly ohledně Ukrajiny, které už řadu týdnů čteme v západných médiích. Ale hodila i takové perly, jako rozpoutání rusko-gruzinské války, anexe Krymu atd. Zapomněla akorát připomenout poslední "invazí" RF do Kazachstánu.


Odpověď Nebenzi byla velice důstojná, na "faktologií" představitelky USA nenechal kámen na kameni. Připomněl jí mnoho věci : i mávaní skleníce s "antraxem" Colina Powela, převraty v řadě zemí, miliony mrtvých ve světe kvůli vývozu demokracie, americké základny atd. Samozřejmě připomněl i převrat na Ukrajině, organizovaný USA, genocídu ruského obyvatelstva na východě, toleranci a podporu nacizmu. Uvedl na pravou míru i skutečnost, kdo si nejvíce přeje konflikt mezi Ukrajinou a jak to vypadá s ruskými vojsky na ruském území.


Včera se konalo zasedání RB OSN k Ukrajině, iniciované USA. Zajímavé je si poslechnout představitelku USA a odpověď představitele RF Nebenjzi. https://www.youtube.com/watch?v=6_1jSxvWJM4 Je doslova fascinující sledovat, jak představitelka anglo-sasů na půdě světové organizace zopakovala veškeré lží, které sami vymysleli a které nejsou potvrzeny žádnými fakty. A to nejen výmysly ohledně Ukrajiny, které už řadu týdnů čteme v západných médiích. Ale hodila i takové perly, jako rozpoutání rusko-gruzinské války, anexe Krymu atd. Zapomněla akorát připomenout poslední "invazí" RF do Kazachstánu. Odpověď Nebenzi byla velice důstojná, na "faktologií" představitelky USA nenechal kámen na kameni. Připomněl jí mnoho věci : i mávaní skleníce s "antraxem" Colina Powela, převraty v řadě zemí, miliony mrtvých ve světe kvůli vývozu demokracie, americké základny atd. Samozřejmě připomněl i převrat na Ukrajině, organizovaný USA, genocídu ruského obyvatelstva na východě, toleranci a podporu nacizmu. Uvedl na pravou míru i skutečnost, kdo si nejvíce přeje konflikt mezi Ukrajinou a jak to vypadá s ruskými vojsky na ruském území.

Ukrajina nechce plnit minské dohody, Západ ji do nich nemá nutit.


Předseda ukrajinské Rady národní bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov navíc v rozhovoru pro AP uvedl, že by Západ neměl Kyjev tlačit do plnění Minských dohod o zastavení bojů na Donbasu.
Právě ty však ukončily tvrdé boje, ve kterých Ukrajina utrpěla těžké ztráty. „Naplnění minských dohod může znamenat zničení země,“ řekl Danilov.


„Když je (reprezentanti Ukrajiny) podepsali pod namířenou ruskou zbraní a Německo a Francie se dívaly, bylo všem rozumným lidem jasné, že je nemožné tyto dohody splnit,“ dodal.


Danilov současně opět varoval před tím, že bude-li západ tlačit Ukrajinu do splnění minských dohod, mohlo by to vyvolat nestabilitu.


„Jestliže budou trvat na naplnění minských dohod, jak to činí, bude to velmi nebezpečné pro naši zemi. Pokud společnost nebude akceptovat tyto dohody, mohlo by to vést k obtížné vnitřní situaci a s tím kalkuluje,“ přiznal Danilov.


Rusko naopak opakovaně tvrdí, že Ukrajina odmítá plnit minské dohody.


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajina-nechce-plnit-minske-dohody-zapad-ji-do-nich-nema-nutit-40385732


Ukrajina nechce plnit minské dohody, Západ ji do nich nemá nutit. Předseda ukrajinské Rady národní bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov navíc v rozhovoru pro AP uvedl, že by Západ neměl Kyjev tlačit do plnění Minských dohod o zastavení bojů na Donbasu. Právě ty však ukončily tvrdé boje, ve kterých Ukrajina utrpěla těžké ztráty. „Naplnění minských dohod může znamenat zničení země,“ řekl Danilov. „Když je (reprezentanti Ukrajiny) podepsali pod namířenou ruskou zbraní a Německo a Francie se dívaly, bylo všem rozumným lidem jasné, že je nemožné tyto dohody splnit,“ dodal. Danilov současně opět varoval před tím, že bude-li západ tlačit Ukrajinu do splnění minských dohod, mohlo by to vyvolat nestabilitu. „Jestliže budou trvat na naplnění minských dohod, jak to činí, bude to velmi nebezpečné pro naši zemi. Pokud společnost nebude akceptovat tyto dohody, mohlo by to vést k obtížné vnitřní situaci a s tím kalkuluje,“ přiznal Danilov. Rusko naopak opakovaně tvrdí, že Ukrajina odmítá plnit minské dohody. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajina-nechce-plnit-minske-dohody-zapad-ji-do-nich-nema-nutit-40385732

Danilov současně opět varoval před tím, že bude-li západ tlačit Ukrajinu do splnění minských dohod, mohlo by to vyvolat nestabilitu.
Ať si dají žádost na RB. Odhaduji, že ta uvedená nestabilita bude toliko v řadách popřevratového establišmentu, a také u karatelských batalionů.


[quote="pid:55562, uid:307"]Danilov současně opět varoval před tím, že bude-li západ tlačit Ukrajinu do splnění minských dohod, mohlo by to vyvolat nestabilitu.[/quote]Ať si dají žádost na RB. Odhaduji, že ta uvedená nestabilita bude toliko v řadách popřevratového establišmentu, a také u karatelských batalionů.

Velvyslanectví Ruska v USA / Velvyslanectví Ruska v USA
S1i92FGtThe030A7AGGm F40uh ·
🇷🇺🇺🇸
Odpověď ruského velvyslanectví ve Spojených státech na příspěvek ministerstva zahraničí na Twitteru:
🔹Byly to Spojené státy, které podpořily radikální nacionalistický převrat v Kyjevě, v jehož důsledku byli obyvatelé Krymu pod hrozbou zničení a hlasovali pro znovusjednocení s Ruskem.
🔹Jsou to Spojené státy, které dodávají ukrajinským úřadům moderní útočné zbraně v souladu s přáním vlády V. Zelenského vyřešit problém Donbasu silou.
🔹Jsou to Spojené státy, které se v rozporu s principem nedělitelnosti bezpečnosti připlížily se svou vojenskou infrastrukturou blízko ruských hranic. Pohyb ozbrojených sil Ruské federace na naší půdě je naším suverénním právem a nikoho neohrožuje.
🔹Generátorem napětí tedy není Moskva, ale Washington. Nechystáme se couvnout a stát v pozoru a dbát na hrozbu amerických sankcí.


https://www.facebook.com/RusEmbUSA/posts/303252935173359


Velvyslanectví Ruska v USA / Velvyslanectví Ruska v USA S1i92FGtThe030A7AGGm F40uh ·

Vyjádření V.V. Putina k americké odpovědi na ruské požadavky:: "USA nezohlednily tři základní ruské bezpečnostní požadavky ..."


https://lenta.ru/news/2022/02/01/ne_uchli_nichego/


Vyjádření V.V. Putina k americké odpovědi na ruské požadavky:: "USA nezohlednily tři základní ruské bezpečnostní požadavky ..." https://lenta.ru/news/2022/02/01/ne_uchli_nichego/

Rusko bolo „odhodené“, keď raz sľúbilo, že neposunie infraštruktúru NATO na východ ani o palec, povedal ruský prezident Vladimir Putin.


Chcel by som ešte raz vysvetliť logiku nášho správania a našich návrhov [o bezpečnostných zárukách]: ako viete, dostali sme prísľuby, že neposunieme infraštruktúru bloku NATO na východ ani o centimeter. Všetci to dobre vedia,“ pripomenula hlava ruského štátu v utorok na tlačovej konferencii po rokovaní v Kremli s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.


"Dnes vidíme, kde sa NATO nachádza: Poľsko, Rumunsko, pobaltské krajiny. Povedali jednu vec, urobili druhú."


Prezident Ruskej federácie pripomenul, že potom Spojené štáty odstúpili od zmluvy o protiraketovej obrane.


"Dlho sme presviedčali, aby sme to nerobili. Ide o jednu zo základných základných bezpečnostných zmlúv vo svete. Napriek tomu Spojené štáty urobili to, čo urobili - odišli a teraz sú odpaľovacie zariadenia protiraketovej obrany v Rumunsku a v Poľsku. vytvorili, ak tak ešte neurobili“, – načrtol súčasnú situáciu Putin, pričom poukázal na to, že tieto krajiny majú odpaľovacie zariadenia MK-41, na ktoré možno nainštalovať úderné systémy Tomahawk, ktoré pokrývajú územie Ruska na tisíce kilometrov. "No, nie je to pre nás hrozba?" poznamenal.


Ruský líder poukázal na to, že politika „otvorených dverí“ NATO nie je právne vymožiteľná. "Hovorí sa, že je to politika 'otvorených dverí'. Odkiaľ sa to vzalo? NATO má politiku 'otvorených dverí'. Kde je to napísané? Nikde," konštatoval.


Prezident dodal, že riešenie otázky bezpečnostných záruk pre Rusko zo strany Západu možno nájsť, hoci to nie je jednoduché.


Vyjadril nádej, že dialóg na tému bezpečnostných záruk bude pokračovať. "Dúfam, že nakoniec nájdeme toto riešenie. Aj keď to nie je jednoduché, sme si toho vedomí. Ale nie som pripravený dnes hovoriť o tom, čo to bude, samozrejme," dodal ruský líder.


https://tass.ru/politika/13587295


Lavrov: Rusko dokončuje koordináciu iniciatív USA v rámci diskusie o bezpečnostných otázkach


Šéf ruského ministerstva zahraničia poznamenal, že reakcia USA na požiadavku Ruska svedomito plniť dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti je negatívna.


Reakcia USA na požiadavku Ruskej federácie v dobrej viere plniť dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti je negatívna. Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov po telefonickom rozhovore s americkým ministrom zahraničia Anthonym Blinkenom.
"Na kľúčovú otázku, ktorá nás vo všeobecnosti podnietila k iniciatíve voči Spojeným štátom a Severoatlantickej aliancii, bola reakcia negatívna. Mám na mysli naše požiadavky, aby všetci poctivo plnili dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti, ku ktorým sme dospeli." v rámci OBSE v roku 1999 v Istanbule a v roku 2010 v Astane,“ povedal.


Podľa neho minulý týždeň prijatá odpoveď USA na ruské návrhy o bezpečnostných zárukách ukázala, "že Američania sa radšej sústredia na diskusie, ktoré sú tiež svojím spôsobom dôležité, ale druhoradé". Západ sa zároveň snaží „úplne zabudnúť“ na kľúčový princíp nedeliteľnosti bezpečnosti. "Doslova uprednostňujú len princíp slobody voľby spojenectiev, pričom úplne ignorujú podmienku, ktorá bola dohodnutá na najvyššej úrovni o neprípustnosti zásahu do bezpečnosti iných štátov," vysvetlil ruský minister zahraničia.


A aby sa tak nestalo, keď sme dostali reakcie z Washingtonu na naše prvotné návrhy, podrobne som to opísal v samostatnej správe a poslal som ju všetkým ministrom zahraničných vecí štátov OBSE a mnohých ďalších štátov, aby poznali naše postoj," povedal Lavrov. dodal, že Moskva je znepokojená aj tým, že ostatné krajiny NATO, ako napríklad Francúzsko, "trvajú na potrebe zaistiť bezpečnosť na základe dokumentov, ktoré predchádzali prijatiu Istanbulskej charty a Astanskej deklarácie, a citujú, najmä dokument parížskeho summitu OBSE z roku 1990, v ktorom nebola požiadavka neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosti iných.“


Minister zdôraznil, že Ruská federácia bude trvať na úprimnom rozhovore s NATO a hľadať vysvetlenie, prečo Západ nechce plniť svoje záväzky. "Dnes som potvrdil Anthonymu Blinkenovi, že toto je stále téma, ktorú si nedovolíme uzavrieť. A budeme trvať na úprimnom rozhovore a na úprimnom vysvetlení, prečo Západ nechce plniť svoje záväzky alebo ich chce plniť." výlučne selektívne, v jej prospech,“ uviedol Lavrov.


Minister zahraničných vecí USA podľa neho zároveň súhlasil s tým, že v otázke nedeliteľnosti bezpečnosti existuje téma na diskusiu s Ruskom. "Tony Blinken súhlasil, že je tu téma na ďalšiu diskusiu. Uvidíme, ako sa veci vyvinú," povedal minister.


O príprave reakcie Ruskej federácie


Lavrov uviedol, že Moskva dokončuje medzirezortnú koordináciu návrhov Washingtonu prijatých v rámci diskusie o bezpečnostných otázkach, o ktorých bude informovať ruského prezidenta Vladimira Putina. Poznamenal tiež, že dnes šírená správa, že Spojené štáty údajne dostali z Moskvy odpoveď na ich návrhy v oblasti bezpečnosti, je dôsledkom nedorozumenia.


"Dnes sme skutočne počuli správu z amerického ministerstva zahraničia o údajnej odpovedi Moskvy na dokument, ktorý Američania poslali ako reakciu na naše počiatočné návrhy bezpečnostných záruk v Európe," povedal. "Dochádza tu k nedorozumeniu."


Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. Uskutočnilo sa už niekoľko kôl konzultácií v rôznych formátoch, ale zatiaľ neboli oznámené žiadne dohody.


Spojené štáty a NATO odovzdali 26. januára Rusku písomné odpovede na návrhy bezpečnostných záruk. Americká strana žiadala, aby sa texty týchto dokumentov nezverejňovali, no americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg uviedli svoje hlavné ustanovenia. Podľa týchto vyhlásení Západ neurobil pre Rusko principiálne ústupky, ale načrtol smery pre ďalšie rokovania.


https://tass.ru/politika/13586327


**Rusko bolo „odhodené“, keď raz sľúbilo, že neposunie infraštruktúru NATO na východ ani o palec, povedal ruský prezident Vladimir Putin.** Chcel by som ešte raz vysvetliť logiku nášho správania a našich návrhov [o bezpečnostných zárukách]: ako viete, dostali sme prísľuby, že neposunieme infraštruktúru bloku NATO na východ ani o centimeter. Všetci to dobre vedia,“ pripomenula hlava ruského štátu v utorok na tlačovej konferencii po rokovaní v Kremli s maďarským premiérom Viktorom Orbánom. "Dnes vidíme, kde sa NATO nachádza: Poľsko, Rumunsko, pobaltské krajiny. Povedali jednu vec, urobili druhú." Prezident Ruskej federácie pripomenul, že potom Spojené štáty odstúpili od zmluvy o protiraketovej obrane. "Dlho sme presviedčali, aby sme to nerobili. Ide o jednu zo základných základných bezpečnostných zmlúv vo svete. Napriek tomu Spojené štáty urobili to, čo urobili - odišli a teraz sú odpaľovacie zariadenia protiraketovej obrany v Rumunsku a v Poľsku. vytvorili, ak tak ešte neurobili“, – načrtol súčasnú situáciu Putin, pričom poukázal na to, že tieto krajiny majú odpaľovacie zariadenia MK-41, na ktoré možno nainštalovať úderné systémy Tomahawk, ktoré pokrývajú územie Ruska na tisíce kilometrov. "No, nie je to pre nás hrozba?" poznamenal. Ruský líder poukázal na to, že politika „otvorených dverí“ NATO nie je právne vymožiteľná. "Hovorí sa, že je to politika 'otvorených dverí'. Odkiaľ sa to vzalo? NATO má politiku 'otvorených dverí'. Kde je to napísané? Nikde," konštatoval. Prezident dodal, že riešenie otázky bezpečnostných záruk pre Rusko zo strany Západu možno nájsť, hoci to nie je jednoduché. Vyjadril nádej, že dialóg na tému bezpečnostných záruk bude pokračovať. "Dúfam, že nakoniec nájdeme toto riešenie. Aj keď to nie je jednoduché, sme si toho vedomí. Ale nie som pripravený dnes hovoriť o tom, čo to bude, samozrejme," dodal ruský líder. https://tass.ru/politika/13587295 Lavrov:** Rusko dokončuje koordináciu iniciatív USA v rámci diskusie o bezpečnostných otázkach** Šéf ruského ministerstva zahraničia poznamenal, že reakcia USA na požiadavku Ruska svedomito plniť dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti je negatívna. Reakcia USA na požiadavku Ruskej federácie v dobrej viere plniť dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti je negatívna. Uviedol to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov po telefonickom rozhovore s americkým ministrom zahraničia Anthonym Blinkenom. "Na kľúčovú otázku, ktorá nás vo všeobecnosti podnietila k iniciatíve voči Spojeným štátom a Severoatlantickej aliancii, bola reakcia negatívna. Mám na mysli naše požiadavky, aby všetci poctivo plnili dohody o nedeliteľnosti bezpečnosti, ku ktorým sme dospeli." v rámci OBSE v roku 1999 v Istanbule a v roku 2010 v Astane,“ povedal. Podľa neho minulý týždeň prijatá odpoveď USA na ruské návrhy o bezpečnostných zárukách ukázala, "že Američania sa radšej sústredia na diskusie, ktoré sú tiež svojím spôsobom dôležité, ale druhoradé". Západ sa zároveň snaží „úplne zabudnúť“ na kľúčový princíp nedeliteľnosti bezpečnosti. "Doslova uprednostňujú len princíp slobody voľby spojenectiev, pričom úplne ignorujú podmienku, ktorá bola dohodnutá na najvyššej úrovni o neprípustnosti zásahu do bezpečnosti iných štátov," vysvetlil ruský minister zahraničia. A aby sa tak nestalo, keď sme dostali reakcie z Washingtonu na naše prvotné návrhy, podrobne som to opísal v samostatnej správe a poslal som ju všetkým ministrom zahraničných vecí štátov OBSE a mnohých ďalších štátov, aby poznali naše postoj," povedal Lavrov. dodal, že Moskva je znepokojená aj tým, že ostatné krajiny NATO, ako napríklad Francúzsko, "trvajú na potrebe zaistiť bezpečnosť na základe dokumentov, ktoré predchádzali prijatiu Istanbulskej charty a Astanskej deklarácie, a citujú, najmä dokument parížskeho summitu OBSE z roku 1990, v ktorom nebola požiadavka neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosti iných.“ Minister zdôraznil, že Ruská federácia bude trvať na úprimnom rozhovore s NATO a hľadať vysvetlenie, prečo Západ nechce plniť svoje záväzky. "Dnes som potvrdil Anthonymu Blinkenovi, že toto je stále téma, ktorú si nedovolíme uzavrieť. A budeme trvať na úprimnom rozhovore a na úprimnom vysvetlení, prečo Západ nechce plniť svoje záväzky alebo ich chce plniť." výlučne selektívne, v jej prospech,“ uviedol Lavrov. Minister zahraničných vecí USA podľa neho zároveň súhlasil s tým, že v otázke nedeliteľnosti bezpečnosti existuje téma na diskusiu s Ruskom. "Tony Blinken súhlasil, že je tu téma na ďalšiu diskusiu. Uvidíme, ako sa veci vyvinú," povedal minister. O príprave reakcie Ruskej federácie Lavrov uviedol, že Moskva dokončuje medzirezortnú koordináciu návrhov Washingtonu prijatých v rámci diskusie o bezpečnostných otázkach, o ktorých bude informovať ruského prezidenta Vladimira Putina. Poznamenal tiež, že dnes šírená správa, že Spojené štáty údajne dostali z Moskvy odpoveď na ich návrhy v oblasti bezpečnosti, je dôsledkom nedorozumenia. "Dnes sme skutočne počuli správu z amerického ministerstva zahraničia o údajnej odpovedi Moskvy na dokument, ktorý Američania poslali ako reakciu na naše počiatočné návrhy bezpečnostných záruk v Európe," povedal. "Dochádza tu k nedorozumeniu." Ruské ministerstvo zahraničia 17. decembra minulého roku zverejnilo ruský návrh dohôd o bezpečnostných zárukách, ktoré Moskva očakáva od Washingtonu a NATO. Dve dohody – so Spojenými štátmi a členmi aliancie – zahŕňajú okrem iného odmietnutie rozšírenia NATO na východ, vrátane odmietnutia prijatia Ukrajiny do nej, ako aj zavedenie obmedzení nasadenia serióznych ofenzívnych zbraní, najmä jadrových. Uskutočnilo sa už niekoľko kôl konzultácií v rôznych formátoch, ale zatiaľ neboli oznámené žiadne dohody. Spojené štáty a NATO odovzdali 26. januára Rusku písomné odpovede na návrhy bezpečnostných záruk. Americká strana žiadala, aby sa texty týchto dokumentov nezverejňovali, no americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg uviedli svoje hlavné ustanovenia. Podľa týchto vyhlásení Západ neurobil pre Rusko principiálne ústupky, ale načrtol smery pre ďalšie rokovania. https://tass.ru/politika/13586327
Upravené 1. 2. 2022 o 18:55

Setkání s maďarským premiérem Viktorem Orbánem
http://en.kremlin.ru/events/president/news/67682


" Pokud jde o bezpečnost, je to pravděpodobně nejznepokojivější problém, protože moje současná návštěva je částečně mírovou misí a rád bych všechny ubezpečil, že žádný z vůdců nebo členů EU nechce válku. Upřednostňujeme politické řešení na základě výhodných dohod."
"Maďarsko nyní nakupuje ruský plyn za pětkrát levnější cenu, než je tržní cena v Evropě"


Když se chce, tak to jde. Fialova vláda raději pošle dělostřeleckou munici na Ukrajinu, která může zabíjet na Donbasu i děti !


**Setkání s maďarským premiérem Viktorem Orbánem** http://en.kremlin.ru/events/president/news/67682 " Pokud jde o bezpečnost, je to pravděpodobně nejznepokojivější problém, protože moje současná návštěva je částečně mírovou misí a rád bych všechny ubezpečil, že žádný z vůdců nebo členů EU nechce válku. Upřednostňujeme politické řešení na základě výhodných dohod." "Maďarsko nyní nakupuje ruský plyn za pětkrát levnější cenu, než je tržní cena v Evropě" **Když se chce, tak to jde. Fialova vláda raději pošle dělostřeleckou munici na Ukrajinu, která může zabíjet na Donbasu i děti !**

Lavrov: Rusko je znepokojeno pozicí NATO ohledně nedělitelnosti bezpečnosti
„Znepokojuje nás také, že další země NATO, jako je Francie, prostřednictvím svého ministra zahraničních věcí nedávno oznámila, že oni trvají na nutnosti zabezpečení bezpečnosti na základě dokumentů, které předcházely přijetí Istanbulské charty a astanské deklarace, a citují dokument pařížského summitu OBSE z roku 1990, v němž nebyl požadavek neposilovat svoji bezpečnost na úkor bezpečnosti ostatních,“ uvádí Lavrov.
https://cz.sputniknews.com/20220201/lavrov-rusko-je-znepokojeno-pozici-nato-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti-17434623.html


**Lavrov: Rusko je znepokojeno pozicí NATO ohledně nedělitelnosti bezpečnosti** „Znepokojuje nás také, že další země NATO, jako je Francie, prostřednictvím svého ministra zahraničních věcí nedávno oznámila, že oni trvají na nutnosti zabezpečení bezpečnosti na základě dokumentů, které předcházely přijetí Istanbulské charty a astanské deklarace, a citují dokument pařížského summitu OBSE z roku 1990, v němž nebyl požadavek neposilovat svoji bezpečnost na úkor bezpečnosti ostatních,“ uvádí Lavrov. https://cz.sputniknews.com/20220201/lavrov-rusko-je-znepokojeno-pozici-nato-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti-17434623.html

Když se chce, tak to jde. Fialova vláda raději pošle dělostřeleckou munici na Ukrajinu, která může zabíjet na Donbasu i děti !


Alebo robí úplne primitívne retardáciou smrdiace úkony po ktorých sa zase kladú otázky prečo je v CZ najdrahší plyn ....


https://cz.sputniknews.com/20220201/rusky-volejbalovy-tym-neprijede-do-cr-kvuli-vizum-skandal-bude-resit-cev-17436118.html


[quote="pid:55627, uid:270"]Když se chce, tak to jde. Fialova vláda raději pošle dělostřeleckou munici na Ukrajinu, která může zabíjet na Donbasu i děti ![/quote] Alebo robí úplne primitívne retardáciou smrdiace úkony po ktorých sa zase kladú otázky prečo je v CZ najdrahší plyn .... https://cz.sputniknews.com/20220201/rusky-volejbalovy-tym-neprijede-do-cr-kvuli-vizum-skandal-bude-resit-cev-17436118.html

El País zverejňuje dôvernú reakciu USA a NATO na ruské bezpečnostné návrhy

Texty obsahujú ustanovenia, ktoré už v tej či onej podobe západná strana na oficiálnej úrovni oznámila alebo sa s odvolaním sa na zdroje objavili v západných médiách.


Španielske noviny El País zverejnili v stredu úplné znenie dôvernej reakcie USA a NATO na bezpečnostné návrhy Ruska.


Hovoríme o dvoch dokumentoch v angličtine: odpoveď aliancie na štyroch stranách a odpoveď Washingtonu na piatich stranách. Texty obsahujú ustanovenia, ktoré už v tej či onej podobe odzneli zo strany západnej strany na oficiálnej úrovni alebo sa objavili v západných médiách s odvolaním sa na zdroje.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13591117


**El País zverejňuje dôvernú reakciu USA a NATO na ruské bezpečnostné návrhy ** Texty obsahujú ustanovenia, ktoré už v tej či onej podobe západná strana na oficiálnej úrovni oznámila alebo sa s odvolaním sa na zdroje objavili v západných médiách. Španielske noviny El País zverejnili v stredu úplné znenie dôvernej reakcie USA a NATO na bezpečnostné návrhy Ruska. Hovoríme o dvoch dokumentoch v angličtine: odpoveď aliancie na štyroch stranách a odpoveď Washingtonu na piatich stranách. Texty obsahujú ustanovenia, ktoré už v tej či onej podobe odzneli zo strany západnej strany na oficiálnej úrovni alebo sa objavili v západných médiách s odvolaním sa na zdroje. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13591117

O telefonickém rozhovoru ministra zahraničních věcí Ruska Sergeje Lavrova s ​​ministrem zahraničí USA E. Blinkenem


Dne 1. února se z iniciativy americké strany uskutečnil telefonický rozhovor ministra zahraničních věcí Ruské federace Sergeje Lavrova s ​​ministrem zahraničí USA E. Blinkenem.


Pokračovala výměna názorů k otázkám poskytování právních záruk pro zajištění bezpečnosti Ruska v kontextu písemné reakce USA a NATO na příslušné návrhy mezinárodních právních dohod, které jim byly předloženy dříve. Ministr zdůraznil imperativ našich požadavků věrně dodržovat závazek všech zemí OBSE neposilovat svou bezpečnost na úkor bezpečnosti ostatních, včetně nerozšiřování NATO a nerozmístění úderných zbraní v blízkosti ruských hranic.


Byly projednány možnosti další práce na zajištění bezpečnosti s přihlédnutím ke stávajícím návrhům, které jsou nadále studovány.


Při projednávání situace na Ukrajině S.V.Lavrov vyzval namísto vybičování agresivní rétoriky a pumpování ozbrojených sil Ukrajiny různými druhy zbraní, využít vlivu USA na ukrajinské úřady k tomu, aby je donutili plně implementovat minské dohody.


Ministr při projednávání bilaterální agendy upozornil na nepřijatelnost zničující linie Washingtonu omezující činnost ruských diplomatických misí ve Spojených státech. Bylo dohodnuto zintenzivnit hledání způsobů, jak tyto „dráždivé otázky“ odstranit.


https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796673/


**O telefonickém rozhovoru ministra zahraničních věcí Ruska Sergeje Lavrova s ​​ministrem zahraničí USA E. Blinkenem** Dne 1. února se z iniciativy americké strany uskutečnil telefonický rozhovor ministra zahraničních věcí Ruské federace Sergeje Lavrova s ​​ministrem zahraničí USA E. Blinkenem. Pokračovala výměna názorů k otázkám poskytování právních záruk pro zajištění bezpečnosti Ruska v kontextu písemné reakce USA a NATO na příslušné návrhy mezinárodních právních dohod, které jim byly předloženy dříve. Ministr zdůraznil imperativ našich požadavků věrně dodržovat závazek všech zemí OBSE neposilovat svou bezpečnost na úkor bezpečnosti ostatních, včetně nerozšiřování NATO a nerozmístění úderných zbraní v blízkosti ruských hranic. Byly projednány možnosti další práce na zajištění bezpečnosti s přihlédnutím ke stávajícím návrhům, které jsou nadále studovány. Při projednávání situace na Ukrajině S.V.Lavrov vyzval namísto vybičování agresivní rétoriky a pumpování ozbrojených sil Ukrajiny různými druhy zbraní, využít vlivu USA na ukrajinské úřady k tomu, aby je donutili plně implementovat minské dohody. Ministr při projednávání bilaterální agendy upozornil na nepřijatelnost zničující linie Washingtonu omezující činnost ruských diplomatických misí ve Spojených státech. Bylo dohodnuto zintenzivnit hledání způsobů, jak tyto „dráždivé otázky“ odstranit. https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796673/

1.2.2022 20:56
Text poselství ministra zahraničních věcí Ruské federace S.V.Lavrova k tématu nedělitelnosti bezpečnosti odeslaný 28. ledna tohoto roku. Ministři zahraničí Spojených států, Kanady a řady evropských zemí
https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796679/


"Chceme získat jasnou odpověď na otázku, jak naši partneři chápou svůj závazek neposilovat vlastní bezpečnost na úkor bezpečnosti jiných států na základě závazku k principu nedělitelnosti bezpečnosti? Jak konkrétně hodlá vaše vláda v dnešních podmínkách tuto povinnost v praxi plnit? Pokud se této povinnosti zříkáte, uveďte to prosím jasně.
Bez úplného vyjasnění této klíčové otázky týkající se vztahu práv a povinností schválených na nejvyšší úrovni není možné dosáhnout rovnováhy zájmů zakotvených v dokumentech summitů v Istanbulu a Astaně. Vaše odpověď pomůže lépe porozumět rozsahu schopnosti našich partnerů vyjednávat a také možnosti společného pokroku při snižování napětí a posilování společné evropské bezpečnosti.
Očekáváme rychlou reakci. Nemělo by to trvat dlouho, protože jde o vyjasnění dohody, na základě které váš prezident (premiér) podepsal příslušné závazky.
Vycházíme také z toho, že reakce na tuto zprávu přijde na národní úrovni, protože zmíněné závazky byly přijaty každým z našich států samostatně, nikoli jménem nebo jako součást nějakého bloku."



Dovede si někdo z vás vůbec představit, co budou premiér Petr Fiala a jeho ministr zahraničí schopni odpovědět na toto poselství, když i oni byli osloveni.

https://cz.sputniknews.com/20220202/ruske-velvyslanectvi-v-cr-zaslalo-notu-lipavskemu-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti--17440903.html


1.2.2022 20:56 **Text poselství ministra zahraničních věcí Ruské federace S.V.Lavrova k tématu nedělitelnosti bezpečnosti odeslaný 28. ledna tohoto roku. Ministři zahraničí Spojených států, Kanady a řady evropských zemí** https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1796679/ "Chceme získat jasnou odpověď na otázku, jak naši partneři chápou svůj závazek neposilovat vlastní bezpečnost na úkor bezpečnosti jiných států na základě závazku k principu nedělitelnosti bezpečnosti? Jak konkrétně hodlá vaše vláda v dnešních podmínkách tuto povinnost v praxi plnit? Pokud se této povinnosti zříkáte, uveďte to prosím jasně. Bez úplného vyjasnění této klíčové otázky týkající se vztahu práv a povinností schválených na nejvyšší úrovni není možné dosáhnout rovnováhy zájmů zakotvených v dokumentech summitů v Istanbulu a Astaně. Vaše odpověď pomůže lépe porozumět rozsahu schopnosti našich partnerů vyjednávat a také možnosti společného pokroku při snižování napětí a posilování společné evropské bezpečnosti. Očekáváme rychlou reakci. Nemělo by to trvat dlouho, protože jde o vyjasnění dohody, na základě které váš prezident (premiér) podepsal příslušné závazky. Vycházíme také z toho, že reakce na tuto zprávu přijde na národní úrovni, protože zmíněné závazky byly přijaty každým z našich států samostatně, nikoli jménem nebo jako součást nějakého bloku." ** Dovede si někdo z vás vůbec představit, co budou premiér Petr Fiala a jeho ministr zahraničí schopni odpovědět na toto poselství, když i oni byli osloveni.** https://cz.sputniknews.com/20220202/ruske-velvyslanectvi-v-cr-zaslalo-notu-lipavskemu-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti--17440903.html
Upravené 2. 2. 2022 o 16:12

no Slovensko uz tuto otazku dostalo....predpokladam, ze Korcok bude velmi kreativny a dokaze, ze vsetkoje ok, len Rusko by malo sa riadit nazormy nadriadenych:-(


no Slovensko uz tuto otazku dostalo....predpokladam, ze Korcok bude velmi kreativny a dokaze, ze vsetkoje ok, len Rusko by malo sa riadit nazormy nadriadenych:-(

len Rusko by malo sa riadit nazormy nadriadenych


Otázky:


  • kdo je Rusku nadřízený ?
  • jaké jsou názory těchto nadřízených ?

[quote="pid:55735, uid:187"]len Rusko by malo sa riadit nazormy nadriadenych[/quote] Otázky: - kdo je Rusku nadřízený ? - jaké jsou názory těchto nadřízených ?

ved musis chapat, ze to bolo z mojej strany ironia


ved musis chapat, ze to bolo z mojej strany ironia

Unikli odpovede USA a NATO na ruské návrhy. Peskov: Nemáme s tým nič


Španielsky denník El País tvrdí, že sa dostal k dvom dôverným dokumentom obsahujúcim reakciu USA a NATO na požiadavky Ruska týkajúce sa bezpečnostných záruk. Informovali o tom viaceré ruské spravodajské weby.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/615528-unikli-odpovede-usa-a-nato-na-ruske-navrhy-peskov-nemame-s-tym-nic/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box


Unikli odpovede USA a NATO na ruské návrhy. Peskov: Nemáme s tým nič Španielsky denník El País tvrdí, že sa dostal k dvom dôverným dokumentom obsahujúcim reakciu USA a NATO na požiadavky Ruska týkajúce sa bezpečnostných záruk. Informovali o tom viaceré ruské spravodajské weby. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/615528-unikli-odpovede-usa-a-nato-na-ruske-navrhy-peskov-nemame-s-tym-nic/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

pokud jsme byli vůbec osloveni

Určitě byli, všichni v OBSE byli. No co, že mají držet hubu a poslouchat páníčka a být šťastní, když na ně páníček načůrá...


...jako oni všichni.


[quote="pid:55687, uid:270"]pokud jsme byli vůbec osloveni[/quote] Určitě byli, všichni v OBSE byli. No co, že mají držet hubu a poslouchat páníčka a být šťastní, když na ně páníček načůrá... ...jako oni všichni.
1 ... 45678910 ... 11
123.52k
794
82
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept