Zahraničná politika
Včera se Mahomed Nurbagandov mohl dožít 37-i let

Dnes vyšla na serveru Politikus.ru tato krátká vzpomínka:
https://politikus.ru/v-rossii/139773-9-yanvarya-2022-goda-magomedu-nurbagandovu-moglo-by-ispolnitsya-37-let.html


Včera se Mahomed Nurbagandov mohl dožít 37-i let. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí zůstal věrný přísaze a věta (fráze) „Pracujte bratři (soudruzi,kolegové)“ se stala cennou hodnotou (devizou) pro všechny (spolu)pracovníky orgánů vnitřních záležitostí Ruska.
Vladimír Putin při předávání medaile Hrdina Ruska řekl rodičům Mahomeda: „Někdy se stane, že osud dá člověku jen několik minut, dokončit další krok, vybrat si: buď se zaleknout (ztratit odvahu) nebo se stát nesmrtelným (vstoupit do nesmrtelnosti).


Poručík policie Mahomed Nurbagandov dne 10.7.2016 s několika přáteli nocoval v přírodě. Byli přepadeni ozbrojenými bandity z ISIL a Mahomed byl pod namířenou zbraní nucen k natočení video-vzkazu pro své kolegy v zaměstnání. Namísto toho se otočil do objektivu a řekl „Pracujte bratři“. Nato byl zastřelen.
https://skolkoseriy.ru/cs/dzhinsy/vladimir-putin-vstretilsya-s-roditelyami-geroiski-pogibshego-silovika-geroi.html


Dnes vyšla na serveru Politikus.ru tato krátká vzpomínka: https://politikus.ru/v-rossii/139773-9-yanvarya-2022-goda-magomedu-nurbagandovu-moglo-by-ispolnitsya-37-let.html Včera se Mahomed Nurbagandov mohl dožít 37-i let. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí zůstal věrný přísaze a věta (fráze) „Pracujte bratři (soudruzi,kolegové)“ se stala cennou hodnotou (devizou) pro všechny (spolu)pracovníky orgánů vnitřních záležitostí Ruska. Vladimír Putin při předávání medaile Hrdina Ruska řekl rodičům Mahomeda: „Někdy se stane, že osud dá člověku jen několik minut, dokončit další krok, vybrat si: buď se zaleknout (ztratit odvahu) nebo se stát nesmrtelným (vstoupit do nesmrtelnosti). _Poručík policie Mahomed Nurbagandov dne 10.7.2016 s několika přáteli nocoval v přírodě. Byli přepadeni ozbrojenými bandity z ISIL a Mahomed byl pod namířenou zbraní nucen k natočení video-vzkazu pro své kolegy v zaměstnání. Namísto toho se otočil do objektivu a řekl „Pracujte bratři“. Nato byl zastřelen._ https://skolkoseriy.ru/cs/dzhinsy/vladimir-putin-vstretilsya-s-roditelyami-geroiski-pogibshego-silovika-geroi.html
Upravené 10. 1. 2022 o 19:27
340
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept