Mimo kategórií
Křesťanské pojetí Boha versus Bůh jako Jednota nerozlišených protikladů

Řekni to Putinu.

Nejsem proti, ale co (mu mám říci)?


[quote="pid:57667, uid:312"]Řekni to Putinu.[/quote] Nejsem proti, ale co (mu mám říci)?

Nejsem proti, ale co (mu mám říci)?
Vladimíre Vladimíroviči, neberte tu historii, jako modlu. Proč se v tom vrtáte. Stačí Vám historie napsaná anglosasy.


[quote="pid:57668, uid:826"]Nejsem proti, ale co (mu mám říci)?[/quote]Vladimíre Vladimíroviči, neberte tu historii, jako modlu. Proč se v tom vrtáte. Stačí Vám historie napsaná anglosasy.

Pozitíva koranu a islamu sú len tri:


  1. Zákaz úroku.
  2. Zákaz alkoholu.
  3. Považovanie Ježiša za proroka, nie za Boha.

Ježiš bol výrazne väčší prorok ako mohamed, ktorý bol zlodej, násilník, vrah a mal za manželku šesťročné dievčatko. Skutočný Boh by si niekoho takého nikdy nevybral za proroka. alah áno. Čítanie koranu môže mať vážne následky.

Ďalšie míny v KSB:

  • Podsúvanie, že sme všetci rovnakí. Na Zemi existujú ľudia, ktorí majú len telo. Ľudia, ktorí majú telo a dušu. Ľudia, ktorí majú telo, dušu a ducha. A ľudia, ktorí majú telo, dušu, ducha a živatmu (časticu Stvoriteľa). Živatmu dokáže udržať iba genetika bieleho človeka. Človekom s veľkým "Č" môže byť iba ten, kto má živatmu, a zároveň slovanské (ruské) myslenie a charakter. Takže Človekom sa nemôže stať hodickto a len samotná živatma alebo len samotné slovanské (ruské) myslenie a charakter tiež nestačí. KSB klame.
  • Subjektívna globalizácia podľa KSB. Globalizácia je proces objektívny, ale subjektívna globalizácia podľa KSB by mala v konečnom dôsledku za následok likvidáciu Slovanov, akurát inými prostriedkami než ako sa ju snaží dosiahnuť globálny prediktor. Garantuje prežitie všetkým, iba Slovanom nie. Každá kultúra a etnikum by mala mať možnosť rozvíjať sa jemu vlastným spôsobom a rýchlosťou bez ovplyvňovania a zasahovania inými kultúrami a etnikami. Takúto globalizáciu treba presadiť. KSB je protislovanské.

Pozitíva koranu a islamu sú len tri: 1. Zákaz úroku. 2. Zákaz alkoholu. 3. Považovanie Ježiša za proroka, nie za Boha. Ježiš bol výrazne väčší prorok ako mohamed, ktorý bol zlodej, násilník, vrah a mal za manželku šesťročné dievčatko. Skutočný Boh by si niekoho takého nikdy nevybral za proroka. alah áno. Čítanie koranu môže mať vážne následky. Ďalšie míny v KSB: - **Podsúvanie, že sme všetci rovnakí.** Na Zemi existujú ľudia, ktorí majú len telo. Ľudia, ktorí majú telo a dušu. Ľudia, ktorí majú telo, dušu a ducha. A ľudia, ktorí majú telo, dušu, ducha a živatmu (časticu Stvoriteľa). Živatmu dokáže udržať iba genetika bieleho človeka. Človekom s veľkým "Č" môže byť iba ten, kto má živatmu, a zároveň slovanské (ruské) myslenie a charakter. Takže Človekom sa nemôže stať hodickto a len samotná živatma alebo len samotné slovanské (ruské) myslenie a charakter tiež nestačí. KSB klame. - **Subjektívna globalizácia podľa KSB.** Globalizácia je proces objektívny, ale subjektívna globalizácia podľa KSB by mala v konečnom dôsledku za následok likvidáciu Slovanov, akurát inými prostriedkami než ako sa ju snaží dosiahnuť globálny prediktor. Garantuje prežitie všetkým, iba Slovanom nie. Každá kultúra a etnikum by mala mať možnosť rozvíjať sa jemu vlastným spôsobom a rýchlosťou bez ovplyvňovania a zasahovania inými kultúrami a etnikami. Takúto globalizáciu treba presadiť. KSB je protislovanské.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 2. 2022 o 22:53

Protože se může stát, že ti přijdou jednou před dveře a řeknou ti, že nejsi tady doma.

Na to nejdůležitější bych málem zapomněl: Právě TOTO (citované) bylo hlavním důvodem vzniku KSB.


[quote="pid:57664, uid:312"]Protože se může stát, že ti přijdou jednou před dveře a řeknou ti, že nejsi tady doma.[/quote] Na to nejdůležitější bych málem zapomněl: Právě TOTO (citované) bylo hlavním důvodem vzniku KSB.

Noosféra teď zase krásně zapracovala. Sleduji Solovjeva a tam zazněla teze. "Nás Ruských nikde nemají rádi." A politička z EU kontrovala, "vždyť vy sami se nemáte rádi."
Chápeš? My sami, jako Slované se nemáme rádi, kde kdo u nás prohlašuje, že je Kelt, Germán, jen proboha nepřiznat, že je Slovan. Proto s námi jednají jako s póvlem.


Noosféra teď zase krásně zapracovala. Sleduji Solovjeva a tam zazněla teze. "Nás Ruských nikde nemají rádi." A politička z EU kontrovala, "vždyť vy sami se nemáte rádi." Chápeš? My sami, jako Slované se nemáme rádi, kde kdo u nás prohlašuje, že je Kelt, Germán, jen proboha nepřiznat, že je Slovan. Proto s námi jednají jako s póvlem.

Řekni to Putinu spolu se Šojgu, členu Ruské geografické společnosti, která má za úkol vypátrat skutečné dějiny Ruska.

Na solidním historickém (archeologickém) výzkumu snad není nic špatně?


Nechci ti připomínat, jaká priorita řízení je Historie.


To já vím. Ale určitě není v souladu s duchem KSB (koncepcí VP) nahrazovat jeden blud jiným, modernějším.


[quote="pid:57667, uid:312"]Řekni to Putinu spolu se Šojgu, členu Ruské geografické společnosti, která má za úkol vypátrat skutečné dějiny Ruska. [/quote] Na solidním historickém (archeologickém) výzkumu snad není nic špatně? [quote="pid:57667, uid:312"]Nechci ti připomínat, jaká priorita řízení je Historie.[/quote] To já vím. Ale určitě není v souladu s duchem KSB (koncepcí VP) nahrazovat jeden blud jiným, modernějším.

nahrazovat jeden blud jiným, modernějším.
Já se snad picnu!!!!! Kdo tady chce něco nahrazovat. Nechci ti nadávat, ale fakt si mi hnul žlučí!!!! Už se vzpamatuj!!! Chci jenom pravdivou historii!!! Do frasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdybys byl vedle mě, dám ti do zubů!!!!!!!!!


Ode dneška zapomeň že existuji. Já na tebe už zapomněl!


[quote="pid:57675, uid:826"]nahrazovat jeden blud jiným, modernějším.[/quote]Já se snad picnu!!!!! Kdo tady chce něco nahrazovat. Nechci ti nadávat, ale fakt si mi hnul žlučí!!!! Už se vzpamatuj!!! Chci jenom pravdivou historii!!! Do frasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdybys byl vedle mě, dám ti do zubů!!!!!!!!! **Ode dneška zapomeň že existuji. Já na tebe už zapomněl!**
Upravené 13. 2. 2022 o 23:06

KSB klame.

Jsem přesvědčen že neklame a s prvním bodem zásadně nesouhlasím.


Co se týče globalizace, tak souhlasím, že je to proces objektivní a KSB je dobrým "manuálem" k jeho uskutečnění k obrazu koncepce VP - vytvoření sociálně spravedlivé společnosti. Nevím, na čem se tvá tvrzení zakládají, ale určitě ne na KSB.


[quote="pid:57670, uid:623"]KSB klame.[/quote] Jsem přesvědčen že neklame a s prvním bodem zásadně nesouhlasím. Co se týče globalizace, tak souhlasím, že je to proces objektivní a KSB je dobrým "manuálem" k jeho uskutečnění k obrazu koncepce VP - vytvoření sociálně spravedlivé společnosti. Nevím, na čem se tvá tvrzení zakládají, ale určitě ne na KSB.

fakt si mi hnul žlučí!!!!

To jsem určitě nechtěl.


Chci jenom pravdivou historii!!!

To já taky. A asi i Putin. Tak co kdybychom mu dali vědět?


[quote="pid:57677, uid:312"]fakt si mi hnul žlučí!!!![/quote] To jsem určitě nechtěl. [quote="pid:57677, uid:312"]Chci jenom pravdivou historii!!![/quote] To já taky. A asi i Putin. Tak co kdybychom mu dali vědět?

Chápeš? My sami, jako Slované se nemáme rádi, kde kdo u nás prohlašuje, že je Kelt, Germán, jen proboha nepřiznat, že je Slovan. Proto s námi jednají jako s póvlem.


Koľko ďalších tu na fóre sa zastáva Slovanov? Okrem teba a mňa neviem prakticky o nikom. Ale môžem ti vymenovať viacero takých, ktorí naše tvrdenia neznesú a budú robiť všetko preto, aby Slovanov ponížili a pošpinili. Všetko tzv. konceptuáli. Všetko v duchu KSB.


Co se týče globalizace, tak souhlasím, že je to proces objektivní a KSB je dobrým "manuálem" k jeho uskutečnění k obrazu koncepce VP - vytvoření sociálně spravedlivé společnosti. Nevím, na čem se tvá tvrzení zakládají, ale určitě ne na KSB.


Keby sa zakladali na KSB, nebolo by možné poukázať na nedostatky. Musíš vystúpiť nad KSB, aby si videl v ňom založené míny. Nepovažuješ ich za problém? To nie je môj problém.


[quote="pid:57674, uid:312"]Chápeš? My sami, jako Slované se nemáme rádi, kde kdo u nás prohlašuje, že je Kelt, Germán, jen proboha nepřiznat, že je Slovan. Proto s námi jednají jako s póvlem.[/quote] Koľko ďalších tu na fóre sa zastáva Slovanov? Okrem teba a mňa neviem prakticky o nikom. Ale môžem ti vymenovať viacero takých, ktorí naše tvrdenia neznesú a budú robiť všetko preto, aby Slovanov ponížili a pošpinili. Všetko tzv. konceptuáli. Všetko v duchu KSB. [quote="pid:57678, uid:826"]Co se týče globalizace, tak souhlasím, že je to proces objektivní a KSB je dobrým "manuálem" k jeho uskutečnění k obrazu koncepce VP - vytvoření sociálně spravedlivé společnosti. Nevím, na čem se tvá tvrzení zakládají, ale určitě ne na KSB.[/quote] Keby sa zakladali na KSB, nebolo by možné poukázať na nedostatky. Musíš vystúpiť nad KSB, aby si videl v ňom založené míny. Nepovažuješ ich za problém? To nie je môj problém.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 2. 2022 o 23:08

aby Slovanov ponížili a pošpinili. Všetko tzv. konceptuáli. Všetko v duchu KSB.

Mohl by jsi být konkrétnější? Myslíš Rusy? Členy kolektivu VP?


Musíš vystúpiť nad KSB, aby si videl v ňom založené míny. Nepovažuješ ich za problém? To nie je môj problém.

A jsme zase na začátku. Nevím, zda má smysl další kolečko, ale v tom prvním se dva tebou uvedené body jako miny nejeví ((ne)rovnost lidí, špatně pojatý proces globalizace ze strany KSB).


[quote="pid:57680, uid:623"]aby Slovanov ponížili a pošpinili. Všetko tzv. konceptuáli. Všetko v duchu KSB.[/quote] Mohl by jsi být konkrétnější? Myslíš Rusy? Členy kolektivu VP? [quote="pid:57680, uid:623"]Musíš vystúpiť nad KSB, aby si videl v ňom založené míny. Nepovažuješ ich za problém? To nie je môj problém.[/quote] A jsme zase na začátku. Nevím, zda má smysl další kolečko, ale v tom prvním se dva tebou uvedené body jako miny nejeví ((ne)rovnost lidí, špatně pojatý proces globalizace ze strany KSB).

Mohl by jsi být konkrétnější? Myslíš Rusy? Členy kolektivu VP?


Mám na mysli miestnu komunitu a aj VP ZSSR, ktorí priamo vo svojich prácach Slovanov špiní.


A jsme zase na začátku. Nevím, zda má smysl další kolečko, ale v tom prvním se dva tebou uvedené body jako miny nejeví ((ne)rovnost lidí, špatně pojatý proces globalizace ze strany KSB).


Rovní si sme. Rovnakí nie sme. Čítaj s porozumením. Keďže sme rozdielni, pre každého je dobré niečo iné. Jeden na svoj vývoj potrebuje to, iný ono. Jeden sa vyvíja rýchlo, iný pomaly. Niekto je popredu, druhý sa ešte len rozbieha. Tieto potreby idú často priamo proti sebe a sú nezlúčiteľné.


Škola pre nadané deti má iné tempo a záber ako normálna škola. Normálna škola má iné tempo a záber ako osobitná škola. Osobitná škola nebola vytvorená preto, aby niekoho ponižovala. Naopak. Bola vytvorená preto, aby sa tieto deti necítili menejcenné, a zároveň sa niečo naučili. Zároveň tým nebrzdia nadané deti a tie môžu dosiahnuť svoj plný genetický potenciál. Inklúzia škodí nadaným deťom, ale škodí aj menej nadaným, pretože tie vidia, že ani zďaleka nestačia na tie nadané. Nadaným to škodí, pretože sú brzdené a ich potenciál je utlmovaný. Okrem toho, stredoškolák nechodí do školy s prváčikom. Dospelý do školy nechodí vôbec, pretože už realizuje praktickú stránku života. Mal by byť v jednej triede s prváčikom? Asi nie. Ak to chápeme v tomto prípade, ako je možné, že to nechápeme v inom?


Ak nám ide o zavedenie spravodlivej spoločnosti, nesmie nikto doplácať na druhého. Naozaj ide KSB o spravodlivú spoločnosť, keď podsúva rovnakosť? Nemyslím si. Preto je to mína.


[quote="pid:57682, uid:826"]Mohl by jsi být konkrétnější? Myslíš Rusy? Členy kolektivu VP?[/quote] Mám na mysli miestnu komunitu a aj VP ZSSR, ktorí priamo vo svojich prácach Slovanov špiní. [quote="pid:57682, uid:826"]A jsme zase na začátku. Nevím, zda má smysl další kolečko, ale v tom prvním se dva tebou uvedené body jako miny nejeví ((ne)rovnost lidí, špatně pojatý proces globalizace ze strany KSB).[/quote] Rovní si sme. Rovnakí nie sme. Čítaj s porozumením. Keďže sme rozdielni, pre každého je dobré niečo iné. Jeden na svoj vývoj potrebuje to, iný ono. Jeden sa vyvíja rýchlo, iný pomaly. Niekto je popredu, druhý sa ešte len rozbieha. Tieto potreby idú často priamo proti sebe a sú nezlúčiteľné. Škola pre nadané deti má iné tempo a záber ako normálna škola. Normálna škola má iné tempo a záber ako osobitná škola. Osobitná škola nebola vytvorená preto, aby niekoho ponižovala. Naopak. Bola vytvorená preto, aby sa tieto deti necítili menejcenné, a zároveň sa niečo naučili. Zároveň tým nebrzdia nadané deti a tie môžu dosiahnuť svoj plný genetický potenciál. Inklúzia škodí nadaným deťom, ale škodí aj menej nadaným, pretože tie vidia, že ani zďaleka nestačia na tie nadané. Nadaným to škodí, pretože sú brzdené a ich potenciál je utlmovaný. Okrem toho, stredoškolák nechodí do školy s prváčikom. Dospelý do školy nechodí vôbec, pretože už realizuje praktickú stránku života. Mal by byť v jednej triede s prváčikom? Asi nie. Ak to chápeme v tomto prípade, ako je možné, že to nechápeme v inom? Ak nám ide o zavedenie spravodlivej spoločnosti, nesmie nikto doplácať na druhého. Naozaj ide KSB o spravodlivú spoločnosť, keď podsúva rovnakosť? Nemyslím si. Preto je to mína.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 14. 2. 2022 o 13:21

V soupisu řek je první název na Sanskritu a druhý název řeky v Ruštině.

Ak tie zemepisné názvy ruských riek tak sedia s názvami riek z Mahabharáty, potom je to veľký objav.


[quote="pid:57561, uid:312"]V soupisu řek je první název na Sanskritu a druhý název řeky v Ruštině.[/quote] Ak tie zemepisné názvy ruských riek tak sedia s názvami riek z Mahabharáty, potom je to veľký objav.

Ak tie zemepisné názvy ruských riek tak sedia s názvami riek z Mahabharáty, potom je to veľký objav.
Můžeš se sám přesvědčit. Vytiskni si nákres řek, který jsem přiložil a porovnej s mapou povodí Volgy. Je to jednoduché, jelikož povodí o které jde, se nachází v ohybu Volgy, kdy mění směr toku a sice ze severu na jih a tvoří pomyslnou podkovu. Co je nejdůležitější je to, že tyto řeky se na území Indie nenacházejí.
Mám v plánu pokračování, už ne tak dlouhé, ale velice zajímavé.
Dala by se napsat o tom celá kniha, dávám jen úryvky z objevů.


[quote="pid:57785, uid:6"]Ak tie zemepisné názvy ruských riek tak sedia s názvami riek z Mahabharáty, potom je to veľký objav.[/quote]Můžeš se sám přesvědčit. Vytiskni si nákres řek, který jsem přiložil a porovnej s mapou povodí Volgy. Je to jednoduché, jelikož povodí o které jde, se nachází v ohybu Volgy, kdy mění směr toku a sice ze severu na jih a tvoří pomyslnou podkovu. Co je nejdůležitější je to, že tyto řeky se na území Indie nenacházejí. Mám v plánu pokračování, už ne tak dlouhé, ale velice zajímavé. Dala by se napsat o tom celá kniha, dávám jen úryvky z objevů.

Pozitíva koranu a islamu sú len tri:


tak rad sa kryjes za "slovanstvo" a ani nevidis, kolko veci ma vedizmus spolocny s koranom/islamom smile
1.mnohozenstvo v priprade potreby(rodina ako sucast 1.priority)
2.zakaz vykoristovania(4.priorita)
3.zakaz alkoholu aj inych drog(5.priorita)
4.zakaz prostitucie(zakazy su pre jednoduchsich ludi z populacie, normou ma byt vedoma volba tvorenia)
5.mysticke ucenia - Sufi, Plastuni...
6.bojovy duch a absencia strachu v spolocnosti (podobne ritualy maju aj kozaci)
https://www.youtube.com/watch?v=YvKjFmDrItg


7.dalsie fragmenty zivota spolocnosti...
Ani Islam ani Vedizmus nie su dokonalym sociologickym systemom a preto ich aj zapad prehral, ale podla vsetkeho ti viac imponuje biblicka doktrina. Pod biblicku doktrinu pocitam aj tvoju posadnutost SAV-Ingliizmom, ktore razia teoriu nadcloveka co ale s historickym Vedizmom nema nic spolocne, skor so starym zakonom...


[quote="pid:57670, uid:623"]Pozitíva koranu a islamu sú len tri:[/quote] tak rad sa kryjes za "slovanstvo" a ani nevidis, kolko veci ma vedizmus spolocny s koranom/islamom :D 1.mnohozenstvo v priprade potreby(rodina ako sucast 1.priority) 2.zakaz vykoristovania(4.priorita) 3.zakaz alkoholu aj inych drog(5.priorita) 4.zakaz prostitucie(zakazy su pre jednoduchsich ludi z populacie, normou ma byt vedoma volba tvorenia) 5.mysticke ucenia - Sufi, Plastuni... 6.bojovy duch a absencia strachu v spolocnosti (podobne ritualy maju aj kozaci) https://www.youtube.com/watch?v=YvKjFmDrItg 7.dalsie fragmenty zivota spolocnosti... Ani Islam ani Vedizmus nie su dokonalym sociologickym systemom a preto ich aj zapad prehral, ale podla vsetkeho ti viac imponuje biblicka doktrina. Pod biblicku doktrinu pocitam aj tvoju posadnutost SAV-Ingliizmom, ktore razia teoriu nadcloveka co ale s historickym Vedizmom nema nic spolocne, skor so starym zakonom...

. Preto je to mína


KSB tvrdí že každý jedinec se rodí s potenciálem fungovat v nastavení psychiky Člověk. Cílem KSB je sociálně spravedlivá (nikoliv rovná, bezrozdílná) společnost, která ze své podstaty směruje každého k tomuto cíli (ustrojení psychiky Člověk). To přece není žádná mina.
Tvůj popis různých dispozic u každého k učení a práci s informacemi by měl řešit kvalitní školský systém, který nám bohužel, tak jako všechny pozůstatky Lidskosti z minulého režimu, už přes třicet let systematicky likvidují. Takže i hledající je pak schopen napsat toto:

Ak nám ide o zavedenie spravodlivej spoločnosti, nesmie nikto doplácať na druhého.


Já bych to formuloval spíš takto: V sociálně spravedlivé společnosti by nikdo neměl žít na úkor jiného (nikdo by neměl parazitovat).
Znovu podotýkám, že v KSB žádné miny (ve smyslu poškození psychiky za účelem znemožnění dosáhnout psychiky typu Člověk) nejsou. Jsou zde pojistky proti zneužití KSB k cílům, které nejsou KSB vlastní.


[quote="pid:57735, uid:623"]. Preto je to mína[/quote] KSB tvrdí že každý jedinec se rodí s potenciálem fungovat v nastavení psychiky Člověk. Cílem KSB je sociálně spravedlivá (nikoliv rovná, bezrozdílná) společnost, která ze své podstaty směruje každého k tomuto cíli (ustrojení psychiky Člověk). To přece není žádná mina. Tvůj popis různých dispozic u každého k učení a práci s informacemi by měl řešit kvalitní školský systém, který nám bohužel, tak jako všechny pozůstatky Lidskosti z minulého režimu, už přes třicet let systematicky likvidují. Takže i hledající je pak schopen napsat toto: [quote="pid:57735, uid:623"]Ak nám ide o zavedenie spravodlivej spoločnosti, nesmie nikto doplácať na druhého.[/quote] Já bych to formuloval spíš takto: V sociálně spravedlivé společnosti by nikdo neměl žít na úkor jiného (nikdo by neměl parazitovat). Znovu podotýkám, že v KSB žádné miny (ve smyslu poškození psychiky za účelem znemožnění dosáhnout psychiky typu Člověk) nejsou. Jsou zde pojistky proti zneužití KSB k cílům, které nejsou KSB vlastní.
Upravené 14. 2. 2022 o 23:44

"Jsou zde pojistky proti zneužití KSB k cílům, které nejsou KSB vlastní"


Toto jsem v průběhu let mého studia již vícekrát slyšel od různých lidí. Ale nikdo konkrétně neřekl jaké. Takto řečeno mi to evokuje nějaké pasáže textů jako poistky. Domnívám se, že takové nejsou.
Vnímám to spíše tak, že samotná koncepce je natolik propracovaná metodika jazyka života zde ve hmotě, že samotná činnost člověka odhaluje jeho záměr.
Vnímám to správně?


"Jsou zde pojistky proti zneužití KSB k cílům, které nejsou KSB vlastní" Toto jsem v průběhu let mého studia již vícekrát slyšel od různých lidí. Ale nikdo konkrétně neřekl jaké. Takto řečeno mi to evokuje nějaké pasáže textů jako poistky. Domnívám se, že takové nejsou. Vnímám to spíše tak, že samotná koncepce je natolik propracovaná metodika jazyka života zde ve hmotě, že samotná činnost člověka odhaluje jeho záměr. Vnímám to správně?

Vnímám to správně?

Vnímám to úplně stejně. Použití výrazu "pojistky" byla spíš reakce na snahu o znevěrohodnění KOB tvrzením, že jsou tam "miny". Domnívám se, že jsou jen dvě možnosti:


  • buď autor tvrzení (o minách v KOB) nečetl tlusté knihy dost pozorně a k jeho postoji ho předurčuje přebujelé ego

  • nebo to tvrdí záměrně s cílem diskreditovat KOB (o důvodech lze pouze spekulovat).


[quote="pid:57855, uid:781"]Vnímám to správně?[/quote] Vnímám to úplně stejně. Použití výrazu "pojistky" byla spíš reakce na snahu o znevěrohodnění KOB tvrzením, že jsou tam "miny". Domnívám se, že jsou jen dvě možnosti: - buď autor tvrzení (o minách v KOB) nečetl tlusté knihy dost pozorně a k jeho postoji ho předurčuje přebujelé ego - nebo to tvrdí záměrně s cílem diskreditovat KOB (o důvodech lze pouze spekulovat).

1.mnohozenstvo v priprade potreby(rodina ako sucast 1.priority)
6.bojovy duch a absencia strachu v spolocnost

A tohle si vzal kde? Totální blud. Naopak dbalo se na dodržování zákona rita a zbraně Praslované ani nevlastnili.
Světonázor Praslovanů, potažmo Slovanů, vycházel z premise "Žij a nech žít", tedy to, o co se snaží Putin. Slované a jejich védy tady byly o několik tisíciletí dříve, než nějaká Biblická koncepce, tak tady nemudruj.
Islám vychází z Biblické koncepce "Rozděluj a panuj", která Islám sama zrodila a napsala tak, aby byl proti všem, nejen křesťanům a židům, ale i ateistům, tedy proti všem, kdo neuznává Alláha.
Jsou tady tací, co znají Korán zepředu zezadu a nevím ještě odkud, ale aby si něco zjistili o našich předcích, to je ani nenapadne a pak tady vyslovují své bludy a soudy.
Názory polovzdělanců pak formují celkový pohled na Slovany.


A poznámka o tom, že védy se neosvědčily, protože prohrály Biblické koncepci také kulhá. Slované porazili Draky, před 7500 lety a pak žili tisíce let bez válek a zbraní až do doby, kdy za nimi po 4000 letech dorazili do Severní Afriky jejich nepřátelé, tam se etablovali, několik tisíc let sbírali síly na další útok proti Slovanům, který se odehrál před 3500 lety na severu Německa a zase dostali výprask. Tam zjistili, že v boji nás neporazí, tak si vymysleli léčku ve formě Biblické koncepce.
Dodnes se léčce v Rusku říká "zapadnja". A i tak jim to trvalo tisíciletí, než nám nasadili svoje pořádky. Ale co je pár století, oproti tisícím letům? Okamžik. Pořád se nás ale chtějí fyzicky zbavit. Každých 100 let se o to pokoušejí a pokaždé dostanou na prdel.
Když před několika tisíci léty k nám začínali proudit, Slované se k nim chovali jako k hostům, vítali je chlebem a solí, protože host do domu, je pro ně Bůh do domu.
Tu rozdělující čáru mezi námi postavili oni, tak jak železnou oponu v roce 1946. My to nebyli.
Zkus si zajít na návštěvu k chudému Rusovi a k bohatému angličanu.
U Rusa dali na stůl vše, co měli ve spíži, byli srdeční a pohodoví hostitelé. Když jsem byl na návštěvě u Angličana, dal mi čaj a k tomu 2, slovy dvě sušenky s tím, že víc si nemůžu vzít. Koukal jsem na to vše jak puk. Po hodině jsem se zvedl a odešel se někam najíst, protože bych u toho "hostitele" šilhal hlady.
Rusové již zjistili co jsou Draci - anglosasové zač i s jejich formovatelem GP, a prosadí si zase svoji mírumilovnou koncepci.
Ta nemá nic společného s krvežíznivým islámem. A pokud bude chtít islám s námi Slovany žít pospolu, bude se muset vzpamatovat. Jinak skončí tam, kde i jeho kamarádi - anglosasové.
A pokud bys proti tomu něco namítal a nadával mi, že tady rozděluji a podobné pindy, tak si poslechni Zaznobina, který mluvil o tom, že Rusko je pod ochranou Boha a řídí jej Bůh.
Nebo se obrať rovnou k Putinu, který konečně našim vrahům řekl dost! a také řekl, že na území Ruska už žádná válka nebude. No a pokud to někdo zkusí, tak my půjdeme rovnou do ráje, zatím co oni prostě zdechnou. Nač je nám takový svět, ve kterém nebude Rusko.
My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.


[quote="pid:57813, uid:252"]1.mnohozenstvo v priprade potreby(rodina ako sucast 1.priority) 6.bojovy duch a absencia strachu v spolocnost[/quote] A tohle si vzal kde? Totální blud. Naopak dbalo se na dodržování zákona rita a zbraně Praslované ani nevlastnili. Světonázor Praslovanů, potažmo Slovanů, vycházel z premise "Žij a nech žít", tedy to, o co se snaží Putin. Slované a jejich védy tady byly o několik tisíciletí dříve, než nějaká Biblická koncepce, tak tady nemudruj. Islám vychází z Biblické koncepce "Rozděluj a panuj", která Islám sama zrodila a napsala tak, aby byl proti všem, nejen křesťanům a židům, ale i ateistům, tedy proti všem, kdo neuznává Alláha. Jsou tady tací, co znají Korán zepředu zezadu a nevím ještě odkud, ale aby si něco zjistili o našich předcích, to je ani nenapadne a pak tady vyslovují své bludy a soudy. Názory polovzdělanců pak formují celkový pohled na Slovany. A poznámka o tom, že védy se neosvědčily, protože prohrály Biblické koncepci také kulhá. Slované porazili Draky, před 7500 lety a pak žili tisíce let bez válek a zbraní až do doby, kdy za nimi po 4000 letech dorazili do Severní Afriky jejich nepřátelé, tam se etablovali, několik tisíc let sbírali síly na další útok proti Slovanům, který se odehrál před 3500 lety na severu Německa a zase dostali výprask. Tam zjistili, že v boji nás neporazí, tak si vymysleli léčku ve formě Biblické koncepce. Dodnes se léčce v Rusku říká "zapadnja". A i tak jim to trvalo tisíciletí, než nám nasadili svoje pořádky. Ale co je pár století, oproti tisícím letům? Okamžik. Pořád se nás ale chtějí fyzicky zbavit. Každých 100 let se o to pokoušejí a pokaždé dostanou na prdel. Když před několika tisíci léty k nám začínali proudit, Slované se k nim chovali jako k hostům, vítali je chlebem a solí, protože host do domu, je pro ně Bůh do domu. Tu rozdělující čáru mezi námi postavili oni, tak jak železnou oponu v roce 1946. My to nebyli. Zkus si zajít na návštěvu k chudému Rusovi a k bohatému angličanu. U Rusa dali na stůl vše, co měli ve spíži, byli srdeční a pohodoví hostitelé. Když jsem byl na návštěvě u Angličana, dal mi čaj a k tomu 2, slovy dvě sušenky s tím, že víc si nemůžu vzít. Koukal jsem na to vše jak puk. Po hodině jsem se zvedl a odešel se někam najíst, protože bych u toho "hostitele" šilhal hlady. Rusové již zjistili co jsou Draci - anglosasové zač i s jejich formovatelem GP, a prosadí si zase svoji mírumilovnou koncepci. Ta nemá nic společného s krvežíznivým islámem. A pokud bude chtít islám s námi Slovany žít pospolu, bude se muset vzpamatovat. Jinak skončí tam, kde i jeho kamarádi - anglosasové. A pokud bys proti tomu něco namítal a nadával mi, že tady rozděluji a podobné pindy, tak si poslechni Zaznobina, který mluvil o tom, že Rusko je pod ochranou Boha a řídí jej Bůh. Nebo se obrať rovnou k Putinu, který konečně našim vrahům řekl **dost**! a také řekl, že na území Ruska už žádná válka nebude. No a pokud to někdo zkusí, tak my půjdeme rovnou do ráje, zatím co oni prostě zdechnou. Nač je nám takový svět, ve kterém nebude Rusko. My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.
Upravené 15. 2. 2022 o 18:46

Celovek: ale naozaj je pravda, ze v KSB hovoria o v podstate nerealnom islame....taky neexistuje. To je ako keby si hovoril o RKC ako o spravnom nabozenstve pretoze ma v sebe zaclenenu aj Jezisovo ucenie.
1) mnohozenstvo ma dopady na nedostatok zien pre mladych muzov (kedze ti na to nemaju casto peniaze) so vsetkymi nasledkami pre spolocnost a zaroven casto vnimanie zien zo strany tychto muzov len o stupen vyssie ako dobytok (aj to niekedy nie)
2) zakaz vykoristovania-to nemyslis vazne......to ze miesto urokov sa pocitaju poplatky je len narabanie so slovickami. To ze su vykoristovani, je jasne a zname.....pozri sa na arabske krajiny ako si tam vsetci dobre ziju (staci Katar a muslimski zahranicni zamestnanci na stavbach)
4) zakaz prostitucie-nahradene tym, ze sa na chvilu dotycni zosobasia a hned po skonceni rozvedu.....uzasne. Islam potlaca tvorivost a samostatnost, podporuje pasivitu a poddajnost imamom (kazdy vyznamnejsi si moze presadzovat svoje fatvy apod). To co bol rozkvet v casoch kalifatu bol skor dozvuk Perzskej rise prevzatej pod islam....od tych cias ziadna vyznamnejsi dlhodobejsi vedecky ci kulturny prinos.
Zaroven v mnohych pripadoch produkuje pocit nadradenosti voci neveriacim (to uz nehovorim o zenach) a v pripade, ked dotycni ziju v zapadnych krajinach, priam ich nenavidia.....ale ich peniaze ci pozitky su im dobre. V Piestanoch by ti vedeli rozpravat o muslimoch alkohole a zenach. Ako sami hovoria, tam sa alah nediva. Iste mozes popvedat, ze to su individualne pripady a nie vseobecnost. Ale aj tak. Problem je, ze islamu sa nemozes vzdat normalne, znamena to rozsudok smrti.
To uz nehovorim o krvnej pomste, nutenych detskych sobasoch apod.
Mam priatelku senzibilku a ta hovori, ze islam v duchovnej sfere prinasa pust.....a to doslova. Najprv v mentalnej sfere a casom aj fyzickej.Vzdy som sa cudovala, preco prave oni ziju v takychto oblastiach, ale mozno to naozaj nieco hovori o vnutornom nastaveni. Ano pust ma svoje prinosy, casto redukuje zivot na podstatne a nepodstatne, mozno zuslachtizuje bojovnikov......ale asi sa zhodneme na tom, ze zredukovat celu pestrost zivota na pust nie je prave v sulade s HNR


Celovek: ale naozaj je pravda, ze v KSB hovoria o v podstate nerealnom islame....taky neexistuje. To je ako keby si hovoril o RKC ako o spravnom nabozenstve pretoze ma v sebe zaclenenu aj Jezisovo ucenie. 1) mnohozenstvo ma dopady na nedostatok zien pre mladych muzov (kedze ti na to nemaju casto peniaze) so vsetkymi nasledkami pre spolocnost a zaroven casto vnimanie zien zo strany tychto muzov len o stupen vyssie ako dobytok (aj to niekedy nie) 2) zakaz vykoristovania-to nemyslis vazne......to ze miesto urokov sa pocitaju poplatky je len narabanie so slovickami. To ze su vykoristovani, je jasne a zname.....pozri sa na arabske krajiny ako si tam vsetci dobre ziju (staci Katar a muslimski zahranicni zamestnanci na stavbach) 4) zakaz prostitucie-nahradene tym, ze sa na chvilu dotycni zosobasia a hned po skonceni rozvedu.....uzasne. Islam potlaca tvorivost a samostatnost, podporuje pasivitu a poddajnost imamom (kazdy vyznamnejsi si moze presadzovat svoje fatvy apod). To co bol rozkvet v casoch kalifatu bol skor dozvuk Perzskej rise prevzatej pod islam....od tych cias ziadna vyznamnejsi dlhodobejsi vedecky ci kulturny prinos. Zaroven v mnohych pripadoch produkuje pocit nadradenosti voci neveriacim (to uz nehovorim o zenach) a v pripade, ked dotycni ziju v zapadnych krajinach, priam ich nenavidia.....ale ich peniaze ci pozitky su im dobre. V Piestanoch by ti vedeli rozpravat o muslimoch alkohole a zenach. Ako sami hovoria, tam sa alah nediva. Iste mozes popvedat, ze to su individualne pripady a nie vseobecnost. Ale aj tak. Problem je, ze islamu sa nemozes vzdat normalne, znamena to rozsudok smrti. To uz nehovorim o krvnej pomste, nutenych detskych sobasoch apod. Mam priatelku senzibilku a ta hovori, ze islam v duchovnej sfere prinasa pust.....a to doslova. Najprv v mentalnej sfere a casom aj fyzickej.Vzdy som sa cudovala, preco prave oni ziju v takychto oblastiach, ale mozno to naozaj nieco hovori o vnutornom nastaveni. Ano pust ma svoje prinosy, casto redukuje zivot na podstatne a nepodstatne, mozno zuslachtizuje bojovnikov......ale asi sa zhodneme na tom, ze zredukovat celu pestrost zivota na pust nie je prave v sulade s HNR

buď autor tvrzení (o minách v KOB) nečetl tlusté knihy dost pozorně a k jeho postoji ho předurčuje přebujelé ego


nebo to tvrdí záměrně s cílem diskreditovat KOB (o důvodech lze pouze spekulovat).

Děkuji za reakci. Takto to ale nemyslím. Jak jsem psal, říkali to různí lidé. Konceptuálové. Třeba od V. V. Pjakina jsem to slyšel v průběhu roků jeho vysílání několikrát. A od různých konceptuálů na našich webech také (levanet atd. až sem jak se situace vyvíjela). Pravda, ti tuto frázi mohli převzít od Pjakina. Mě šlo o podstatu věci a odpověď jsem od Tebe dostal. Vnímáš to stejně, takže tuto frázi jako takovou budu považovat jen za frázi kterou někdo vypustil a ostatní přebírají.


[quote="pid:57867, uid:826"]buď autor tvrzení (o minách v KOB) nečetl tlusté knihy dost pozorně a k jeho postoji ho předurčuje přebujelé ego nebo to tvrdí záměrně s cílem diskreditovat KOB (o důvodech lze pouze spekulovat).[/quote] Děkuji za reakci. Takto to ale nemyslím. Jak jsem psal, říkali to různí lidé. Konceptuálové. Třeba od V. V. Pjakina jsem to slyšel v průběhu roků jeho vysílání několikrát. A od různých konceptuálů na našich webech také (levanet atd. až sem jak se situace vyvíjela). Pravda, ti tuto frázi mohli převzít od Pjakina. Mě šlo o podstatu věci a odpověď jsem od Tebe dostal. Vnímáš to stejně, takže tuto frázi jako takovou budu považovat jen za frázi kterou někdo vypustil a ostatní přebírají.

takže tuto frázi jako takovou budu považovat jen za frázi kterou někdo vypustil a ostatní přebírají.

Domnívám se, že ta sdělení o zabezpečenosti KOB před zneužitím nejsou prázdnými frázemi. Hezky jste to popsal v minulé poznámce. Patrně jde o to, že člověk, který není "vyladěn" na stejnou vlnu, není schopen pochopit v plné šíři v "tlustých knihách" předkládané informace, a i když si myslí, že je pochopil, tak je úroveň jeho chápání ze strany konceptuálně zdatného jedince snadno rozpoznatelná, takže je zneužití v podstatě nemožné. To je asi ta "pojistka". Líp to asi vyjádřit nedovedu, tak doufám, že je to alespoň trochu pochopitelné.
V dnešní Otázce-odpoveď (jsem tak v 1/3) zrovna V.V.Pjakin rozebírá historii KOB a opět vzpomíná několik "cinklých" materiálů, které byly v průběhu let vypracovány s cílem poškodit KOB. Myslím, že tenhle díl je obzvlášť zajímavý.


[quote="pid:57979, uid:781"]takže tuto frázi jako takovou budu považovat jen za frázi kterou někdo vypustil a ostatní přebírají.[/quote] Domnívám se, že ta sdělení o zabezpečenosti KOB před zneužitím nejsou prázdnými frázemi. Hezky jste to popsal v minulé poznámce. Patrně jde o to, že člověk, který není "vyladěn" na stejnou vlnu, není schopen pochopit v plné šíři v "tlustých knihách" předkládané informace, a i když si myslí, že je pochopil, tak je úroveň jeho chápání ze strany konceptuálně zdatného jedince snadno rozpoznatelná, takže je zneužití v podstatě nemožné. To je asi ta "pojistka". Líp to asi vyjádřit nedovedu, tak doufám, že je to alespoň trochu pochopitelné. V dnešní Otázce-odpoveď (jsem tak v 1/3) zrovna V.V.Pjakin rozebírá historii KOB a opět vzpomíná několik "cinklých" materiálů, které byly v průběhu let vypracovány s cílem poškodit KOB. Myslím, že tenhle díl je obzvlášť zajímavý.
Upravené 15. 2. 2022 o 23:16

@Joe JumperUp
Však to také tak myslím. Netvrdil jsem, že to je prázdná fráze. Jen fráze která vyvolává jinou asociaci než je jejím obsahem. Pochopeno to mám od začátku našeho rozhovoru o tomto. Vždyť jsem to sám napsal a Ty jsi mi to potvrdil. Nyní jsi to rozvedl a za to děkuji i pro ostatní. Já sám to chápu v plné šíři podstaty, co jsou ty "poistky" a souhlasím i s tímto tvým širším rozborem.
ad Pjakin... Ano, poslouchal jsem kousek protože Pjakina enkóduji na menší objem dat a dávám to pro free stahovače do komentářů pod příspěvky paní Ireny. Již se těším na titulky neb rusky neumím a byť tomu docela rozumím i rusky, se znalostí koncepce a Pjakinovo způsobu vyjadřování si podstatu řečeného uvědomuji, nicméně mnoho detailů a někdy důležitých, mi uniká. Také myslím, že tento díl je obzvlášť zajímavý. A Pjakina, jeho temperament, mám rád. smile
Myslím, že "poistky" není třeba více rozebírat. Že v tom máme jasno oba. Nicméně byl by o tom velmi zajímavý článek, možná i kniha, ale to by musel napsat někdo, kdo má všechny ty knihy nejen přečtené ale i uchopené a to je málokdo. Jenže něco takového vzniknout zatím nesmí. To by byla chyba, něco jako "předání klíčů od tvrze nepříteli". Proto jsou to poistky že. smile Tak ahoj a zas příště...

**@Joe JumperUp** Však to také tak myslím. Netvrdil jsem, že to je prázdná fráze. Jen fráze která vyvolává jinou asociaci než je jejím obsahem. Pochopeno to mám od začátku našeho rozhovoru o tomto. Vždyť jsem to sám napsal a Ty jsi mi to potvrdil. Nyní jsi to rozvedl a za to děkuji i pro ostatní. Já sám to chápu v plné šíři podstaty, co jsou ty "poistky" a souhlasím i s tímto tvým širším rozborem. ad Pjakin... Ano, poslouchal jsem kousek protože Pjakina enkóduji na menší objem dat a dávám to pro free stahovače do komentářů pod příspěvky paní Ireny. Již se těším na titulky neb rusky neumím a byť tomu docela rozumím i rusky, se znalostí koncepce a Pjakinovo způsobu vyjadřování si podstatu řečeného uvědomuji, nicméně mnoho detailů a někdy důležitých, mi uniká. Také myslím, že tento díl je obzvlášť zajímavý. A Pjakina, jeho temperament, mám rád. :) Myslím, že "poistky" není třeba více rozebírat. Že v tom máme jasno oba. Nicméně byl by o tom velmi zajímavý článek, možná i kniha, ale to by musel napsat někdo, kdo má všechny ty knihy nejen přečtené ale i uchopené a to je málokdo. Jenže něco takového vzniknout zatím nesmí. To by byla chyba, něco jako "předání klíčů od tvrze nepříteli". Proto jsou to poistky že. :) Tak ahoj a zas příště...
Upravené 17. 2. 2022 o 03:45

Názory polovzdělanců pak formují celkový pohled na Slovany.


toto je len propaganda, ale...


Dlho uvažujem nad touto doslova nenávisťou voči nám Slovanom. Dumala som, prečo stále vojny smer východ s cieľom dobyť našu zem?... no a potom som si uvedomila, že GP nemôže ísť o našu zem. Veď on vlastní všetko, má všetko, nepotrebuje nič. Ani peniaze, ani hmotné statky. Jemu patrí celá Zemeguľa vrátane nás.


On nechce našu zem. On chce nás! Nás Slovanov - zničiť. Máme niečo, čo on nie. A tým, že nás zničí vyhrá. O toto tu ide. Keď si všetci uvedomíme, čo máme, prečo nás treba zničiť (čo je tá "vec"smile, tak vtedy vyhráme my.


Osobne si myslím, že je to schopnosť tvoriť. Sme tvorcovia.


[quote="pid:57938, uid:312"]Názory polovzdělanců pak formují celkový pohled na Slovany.[/quote] toto je len propaganda, ale... Dlho uvažujem nad touto doslova nenávisťou voči nám Slovanom. Dumala som, prečo stále vojny smer východ s cieľom dobyť našu zem?... no a potom som si uvedomila, že GP nemôže ísť o našu zem. Veď on vlastní všetko, má všetko, nepotrebuje nič. Ani peniaze, ani hmotné statky. Jemu patrí celá Zemeguľa vrátane nás. On nechce našu zem. On chce nás! Nás Slovanov - zničiť. Máme niečo, čo on nie. A tým, že nás zničí vyhrá. O toto tu ide. Keď si všetci uvedomíme, čo máme, prečo nás treba zničiť (čo je tá "vec"), tak vtedy vyhráme my. Osobne si myslím, že je to schopnosť tvoriť. Sme tvorcovia.

Již se těším na titulky neb rusky neumím a byť tomu docela rozumím i rusky, se znalostí koncepce a Pjakinovo způsobu vyjadřování si podstatu řečeného uvědomuji, nicméně mnoho detailů a někdy důležitých, mi uniká.

Žádný učený z nebe nespadl, domnívám se, že nejdůležitější je nepolevující SNAHA:
https://cs.wiktionary.org/wiki/studere
Potom se výsledky určitě dostaví. Naše generace má obrovskou výhodu, že ji ruština provázela celý druhý stupeň ZŠ a celou střední školu. Takže stačilo znalost jen "oprášit". I přesto to však trvalo dost dlouho, než jsem začal rozumět větší části obsahu videí (sleduji hlavně V.V.Pjakina) bez titulků.
Trochu odbočím a uvedu tu to málo, co si pamatuji ze sumy poznatků, které jsem shromažďoval ve snaze co nejvíce zefektivnit a zrychlit učení se cizímu jazyku. Jazykové dovednosti jsou:
aktivní:


  • mluvení
  • psaní

a

pasivní:

  • poslech
  • čtení

Nemá smysl v začátcích ztrácet čas s dovednostmi, které nejsou přímým důvodem učení se jazyku. Asi se shodneme, že pro lidi na tomto fóru jsou prvořadé dovednosti spjaté s přijímáním informací, čili POSLECH a ČTENÍ. Poslech "na pozadí" se dá s dnešními technickými možnostmi zajistit u každého po většinu dne, na čtení je potřeba trochu času každý den věnovat. I když se to zpočátku zdá jako ztráta času, v budoucnu se vše nevyčíslitelně zhodnotí. Protože není nad BEZPROSTŘEDNOST zdrojů informací, kterou tím studující získá. Znovu to (trapně) opakuji, KSB se nedá v plné šíři pochopit bez znalosti ruštiny.
U čtení bych začal perfektním ovládnutím ruské abecedy. U poslechu pak tím, že bych si přehrál video (domnívám se, že po všech stránkách jsou ideální pořady Otázka-odpověď V.V.Pjakina) s titulky, abych plně porozuměl obsahu. Český přepis bych si vytiskl a schoval do kapsy. Potom bych si toto video pouštěl přes den ve smyčce pořád dokola, přičemž ve volných chvilkách bych ve vytištěném obsahu vyhledával pojmy, kterým jsem zatím neporozuměl. Je to trochu pakárna, ale domnívám se, že je to nejúčinější. A po chápání celého obsahu bez nutnosti nahlížet do papíru stejným způsobem pracovat s dalším pořadem. Jsou to takové "knížecí" rady, ale domnívám se, že se takto zcela "zdarma" lze naučit jakýkoliv jazyk.


[quote="pid:57996, uid:781"]Již se těším na titulky neb rusky neumím a byť tomu docela rozumím i rusky, se znalostí koncepce a Pjakinovo způsobu vyjadřování si podstatu řečeného uvědomuji, nicméně mnoho detailů a někdy důležitých, mi uniká.[/quote] Žádný učený z nebe nespadl, domnívám se, že nejdůležitější je nepolevující SNAHA: https://cs.wiktionary.org/wiki/studere Potom se výsledky určitě dostaví. Naše generace má obrovskou výhodu, že ji ruština provázela celý druhý stupeň ZŠ a celou střední školu. Takže stačilo znalost jen "oprášit". I přesto to však trvalo dost dlouho, než jsem začal rozumět větší části obsahu videí (sleduji hlavně V.V.Pjakina) bez titulků. Trochu odbočím a uvedu tu to málo, co si pamatuji ze sumy poznatků, které jsem shromažďoval ve snaze co nejvíce zefektivnit a zrychlit učení se cizímu jazyku. Jazykové dovednosti jsou: **aktivní:** - mluvení - psaní a **pasivní: ** - poslech - čtení Nemá smysl v začátcích ztrácet čas s dovednostmi, které nejsou přímým důvodem učení se jazyku. Asi se shodneme, že pro lidi na tomto fóru jsou prvořadé dovednosti spjaté s přijímáním informací, čili POSLECH a ČTENÍ. Poslech "na pozadí" se dá s dnešními technickými možnostmi zajistit u každého po většinu dne, na čtení je potřeba trochu času každý den věnovat. I když se to zpočátku zdá jako ztráta času, v budoucnu se vše nevyčíslitelně zhodnotí. Protože není nad BEZPROSTŘEDNOST zdrojů informací, kterou tím studující získá. Znovu to (trapně) opakuji, KSB se nedá v plné šíři pochopit bez znalosti ruštiny. U čtení bych začal perfektním ovládnutím ruské abecedy. U poslechu pak tím, že bych si přehrál video (domnívám se, že po všech stránkách jsou ideální pořady Otázka-odpověď V.V.Pjakina) s titulky, abych plně porozuměl obsahu. Český přepis bych si vytiskl a schoval do kapsy. Potom bych si toto video pouštěl přes den ve smyčce pořád dokola, přičemž ve volných chvilkách bych ve vytištěném obsahu vyhledával pojmy, kterým jsem zatím neporozuměl. Je to trochu pakárna, ale domnívám se, že je to nejúčinější. A po chápání celého obsahu bez nutnosti nahlížet do papíru stejným způsobem pracovat s dalším pořadem. Jsou to takové "knížecí" rady, ale domnívám se, že se takto zcela "zdarma" lze naučit jakýkoliv jazyk.

My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.


Rusofile, tedy konkrétně tohle mi zní podobně jako slova stoupence toho islámského náboženství, které ty sám kritizuješ. Jak chceš budovat lepší svět, který má být založen na symbioze všech národů, když ty ostatní národy nebudeš respektovat? Pokud považuješ někoho za nepovedenou kopii, tak smýšlíš stejně jako oni a je to základem spíš pro systém "rozděl a panuj". Jestli chceme budovat lepší svět, tak je potřeba z tohoto smýšlení vystoupit, protože boj plodí jen další boj, nenávist jen další nenávist a tak stále dokola. Přesně tohle chce GP, znepřátelit všechny národy, aby mohl dál vládnout. Neměli bychom zapomínat, že všude na světě žijí obyčejní lidé, jak na západě, tak na východě, i když každý národ má svá vlastní specifika, která nemusíme chápat. GP je náš nepřítel ne oni. V každém národě jsou jak dobří lidé a vlastenci, stejně tak i zrádci.


[quote="pid:57938, uid:312"]My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.[/quote] Rusofile, tedy konkrétně tohle mi zní podobně jako slova stoupence toho islámského náboženství, které ty sám kritizuješ. Jak chceš budovat lepší svět, který má být založen na symbioze všech národů, když ty ostatní národy nebudeš respektovat? Pokud považuješ někoho za nepovedenou kopii, tak smýšlíš stejně jako oni a je to základem spíš pro systém "rozděl a panuj". Jestli chceme budovat lepší svět, tak je potřeba z tohoto smýšlení vystoupit, protože boj plodí jen další boj, nenávist jen další nenávist a tak stále dokola. Přesně tohle chce GP, znepřátelit všechny národy, aby mohl dál vládnout. Neměli bychom zapomínat, že všude na světě žijí obyčejní lidé, jak na západě, tak na východě, i když každý národ má svá vlastní specifika, která nemusíme chápat. GP je náš nepřítel ne oni. V každém národě jsou jak dobří lidé a vlastenci, stejně tak i zrádci.

Rusofile, tedy konkrétně tohle mi zní podobně jako slova stoupence toho islámského náboženství, které ty sám kritizuješ.
Čekal jsem, kdo s ozve. Tak nad poslední větou, kterou cituješ máš vysvětlení. Ale zdá se, nechápeš. Nejde o národ, nebo národnost, ale o světonázor.
Slované jim dávali možnost posledních 7500 let. Rusové řekli DOST! A já také.


[quote="pid:58059, uid:802"]Rusofile, tedy konkrétně tohle mi zní podobně jako slova stoupence toho islámského náboženství, které ty sám kritizuješ.[/quote]Čekal jsem, kdo s ozve. Tak nad poslední větou, kterou cituješ máš vysvětlení. Ale zdá se, nechápeš. Nejde o národ, nebo národnost, ale o světonázor. Slované jim dávali možnost posledních 7500 let. Rusové řekli DOST! A já také.
Upravené 16. 2. 2022 o 17:29

Ano, když už jsme ve válce, tak je nutné bojovat. Ale na konceptuální úrovni je potřeba tvořit něco jiného. Vyhraje takový světonázor, který bude na vyšší úrovni, ne ten který bojuje stále stejnými zbraněmi. Ne když budeme rozdělovat lidi na originály, kopie apod., ale když budeme hledat co máme společného a vzájemně se doplňovat.


Ano, když už jsme ve válce, tak je nutné bojovat. Ale na konceptuální úrovni je potřeba tvořit něco jiného. Vyhraje takový světonázor, který bude na vyšší úrovni, ne ten který bojuje stále stejnými zbraněmi. Ne když budeme rozdělovat lidi na originály, kopie apod., ale když budeme hledat co máme společného a vzájemně se doplňovat.
Upravené 16. 2. 2022 o 18:28

@anna8
Naprostý souhlas ve všem. Domnívám se, že i samotní Rusové (nemyslím ty zblblé západní propagandou) to vidí úplně stejně.

@anna8 Naprostý souhlas ve všem. Domnívám se, že i samotní Rusové (nemyslím ty zblblé západní propagandou) to vidí úplně stejně.

Ne když budeme rozdělovat lidi na originály, kopie apod.,
Každý má možnost stát se originálem, stačí když se mu v kebuli rozsvítí.
Abys pochopila jak to myslím, podívej se ještě jednou na Ruskou pohádku "On Drakon".


[quote="pid:58065, uid:802"]Ne když budeme rozdělovat lidi na originály, kopie apod.,[/quote]Každý má možnost stát se originálem, stačí když se mu v kebuli rozsvítí. Abys pochopila jak to myslím, podívej se ještě jednou na Ruskou pohádku "On Drakon".
Upravené 16. 2. 2022 o 18:53

Tá poistka v KSB bude podľa mňa o inom. Totiž ani KSB by nebolo problém zneužiť v tom zmysle, že by sa dala vytvoriť trockistická sekta. Podobne sa to dialo v minulosti aj s inými učeniami, ktoré si osedlal GP, pozmenil ich a spropagoval v dave.


Ide totiž o to, že KSB môže splniť svoje poslanie len vtedy, ak sa ľudia začnú svojim vlastným úsilím vnútorne meniť smerom k Ľudskému typu psychiky, začnú sa navzájom aktívne podporovať a spolupracovať, čo splodí súbornosť. Pretože spravodlivá spoločnosť môže vzniknúť len zo spravodlivých ľudí, nie z davu ani z darebákov. Zbytočne sa ľudia rozvinú intelektuálne, stanú sa z nich konceptuáli, ktorí budú vedieť dobre predikovať vývoj situácie a podľa toho riadiť životné okolnosti. Zbytočne budú vytvárať takéto konceptuálne štruktúry, ak sa sami nestanú ľuďmi. Možno sa im aj podarí zvrhnuť starý systém a nastoliť nový, no ak sami nebudú Ľuďmi, veľmi rýchlo systém sklzne do totality a nového davo-"elitarizmu".


Preto ak by niekto chcel zneužiť KSB, stačilo by si vycvičiť talentovaných analytikov, okolo ktorých by sa zhromaždil dav fanatikov, ktorí sa o KSB len obtreli ale do hlbky ju nechápu. Stačilo by týchto vykladačov-guru propagovať, a zatracovať všetkých, ktorí by sa snažili KSB vykladať inak. Ak by mali podchytených "tých správnych" KSB-guru, tak tí by vykladali význam KSB podľa seba, a nie podľa reálneho zmyslu, aký je v knihách. V informačnom poli by sa snažili prehlušiť skutočných študentov KSB, a ak by sa takýto systém dostal k moci, tak by mohol skutočných študentov KSB dať pod represie, ako heretikov.


Tou poistkou je podľa mňa to, čo sa spomína v každej knihe na začiatku. Mystická odplata. Skrátka v egregore je zakomponovaná bezpečnostná poistka, niečo ako "kliatba faraonovej hrobky", ktorá sa obráti proti tým, ktorí by sa snažili význam KSB zneužiť a prekrútiť.


Tá poistka v KSB bude podľa mňa o inom. Totiž ani KSB by nebolo problém zneužiť v tom zmysle, že by sa dala vytvoriť trockistická sekta. Podobne sa to dialo v minulosti aj s inými učeniami, ktoré si osedlal GP, pozmenil ich a spropagoval v dave. **Ide totiž o to, že KSB môže splniť svoje poslanie len vtedy, ak sa ľudia začnú svojim vlastným úsilím vnútorne meniť smerom k Ľudskému typu psychiky, začnú sa navzájom aktívne podporovať a spolupracovať, čo splodí súbornosť. Pretože spravodlivá spoločnosť môže vzniknúť len zo spravodlivých ľudí**, nie z davu ani z darebákov. Zbytočne sa ľudia rozvinú intelektuálne, stanú sa z nich konceptuáli, ktorí budú vedieť dobre predikovať vývoj situácie a podľa toho riadiť životné okolnosti. Zbytočne budú vytvárať takéto konceptuálne štruktúry, ak sa sami nestanú ľuďmi. Možno sa im aj podarí zvrhnuť starý systém a nastoliť nový, no ak sami nebudú Ľuďmi, veľmi rýchlo systém sklzne do totality a nového davo-"elitarizmu". Preto ak by niekto chcel zneužiť KSB, stačilo by si vycvičiť talentovaných analytikov, okolo ktorých by sa zhromaždil dav fanatikov, ktorí sa o KSB len obtreli ale do hlbky ju nechápu. Stačilo by týchto vykladačov-guru propagovať, a zatracovať všetkých, ktorí by sa snažili KSB vykladať inak. Ak by mali podchytených "tých správnych" KSB-guru, tak tí by vykladali význam KSB podľa seba, a nie podľa reálneho zmyslu, aký je v knihách. V informačnom poli by sa snažili prehlušiť skutočných študentov KSB, a ak by sa takýto systém dostal k moci, tak by mohol skutočných študentov KSB dať pod represie, ako heretikov. Tou poistkou je podľa mňa to, čo sa spomína v každej knihe na začiatku. Mystická odplata. Skrátka v egregore je zakomponovaná bezpečnostná poistka, niečo ako "kliatba faraonovej hrobky", ktorá sa obráti proti tým, ktorí by sa snažili význam KSB zneužiť a prekrútiť.

tak rad sa kryjes za "slovanstvo" a ani nevidis, kolko veci ma vedizmus spolocny s koranom/islamom


Zase si raz ukázal, aký si debil (v medicínskom význame slova). Obhajuješ to, čo mali Slovania tisíce rokov pred islamom a tváriš sa, že je to islam, ktorý je skvelý. Nie, nie je. Je úplne zbytočný a pre bieleho človeka škodlivý. Tých pár dobrých vecí, ktoré prevzali, je na druhej strane bohato vyvážených protiľudskou ideológiou, fanatizmom, nenávisťou a smrťou. Všetkým, čo je pre nás neprijateľné. Ak biely človek podľahne islamu, vždy upadne. Vždy!


Naopak dbalo se na dodržování zákona rita a zbraně Praslované ani nevlastnili.


Nie "zákony" rita, ale Kony Rita. Zákon je za konom. To znamená, že ho obchádza. Kony sú univerzálne, vždy platia a vždy príde odplata za ich nedodržiavanie. Neznalosť neospravedlňuje. Preto naši predkovia považovali za najväčší hriech práve nevedomosť. Základných Konov je zopár. Rozvitých sú stovky až tisíce. Čím nižšia rozmernosť (dimenzia), tým viac pravidiel. Ako budeme stúpať, vystačíme si s niekoľkými Konmi, pretože budeme chápať ich podstatu a všetko potrebné si z nich odvodíme.


My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.


Presne o tom to je. Nás stvoril Stvoriteľ na svoj obraz. Dal nám časť zo seba - živatmu. Preto máme schopnosť tvoriť fyzickú realitu obyčajnou myšlienkou. Živatmu majú len bieli ľudia. Nikto iný. Každý má právo tvoriť sebe podriadené bytosti o tri úrovne nižšie, ako je on. Takto boli stvorení všetci ostatní, ktorí sú dnes na Zemi. Niektorí majú telo, dušu a ducha. Iný majú telo a dušu. A niektorí majú len telo. Jedine my máme telo, dušu, ducha a živatmu. Preto nám závidia a nenávidia nás. S výnimkou severoamerických indiánov (telo, duša, duch) nás chcú všetci zničiť. Vlastnú energiu nemajú, preto ju musia kradnúť nám.


On nechce našu zem. On chce nás! Nás Slovanov - zničiť. Máme niečo, čo on nie. A tým, že nás zničí vyhrá. O toto tu ide. Keď si všetci uvedomíme, čo máme, prečo nás treba zničiť (čo je tá "vec"smile, tak vtedy vyhráme my.


Osobne si myslím, že je to schopnosť tvoriť. Sme tvorcovia.


Áno, chcú nás zničiť. Chceli žiť na náš úkor, ale hra, ktorú hráme, bude podliehať zničeniu. Jedine bieli ľudia dokážu prejsť do novej hry. Všetci ostatní budú zničení s touto. Oni to vedia, preto nám chcú čo najviac uškodiť. Jedna nosatá a ušatá z Ruska sa vraj vyjadrila, že oni vedia, že skončili. Ale predtým ešte poriadne tresknú dverami. O tom to je. Poriadne tresknúť dverami a zabrániť čo najviac bielym, aby sa dostali do novej hry. Pretože nie každý sa tam dostane. Dostanú sa tam len Človekovia s bielou genetikou a slovanským/ruským duchom, ktorí sa zbavia negatívu a dostatočne zvýšia svoju duchovnú úroveň.


Áno, sme tvorcovia. Jedine bieli ľudia majú dar tvorivosti a vymyslieť niečo z ničoho. Niektorí to dokážu len skopírovať a vylepšiť, väčšina ani to nie.




Koho zaujíma viac, čítajte Tartária.


[quote="pid:57813, uid:252"]tak rad sa kryjes za "slovanstvo" a ani nevidis, kolko veci ma vedizmus spolocny s koranom/islamom[/quote] Zase si raz ukázal, aký si debil (v medicínskom význame slova). Obhajuješ to, čo mali Slovania tisíce rokov pred islamom a tváriš sa, že je to islam, ktorý je skvelý. Nie, nie je. Je úplne zbytočný a pre bieleho človeka škodlivý. Tých pár dobrých vecí, ktoré prevzali, je na druhej strane bohato vyvážených protiľudskou ideológiou, fanatizmom, nenávisťou a smrťou. Všetkým, čo je pre nás neprijateľné. Ak biely človek podľahne islamu, vždy upadne. Vždy! [quote="pid:57938, uid:312"]Naopak dbalo se na dodržování zákona rita a zbraně Praslované ani nevlastnili.[/quote] Nie "zákony" rita, ale Kony Rita. Zákon je za konom. To znamená, že ho obchádza. Kony sú univerzálne, vždy platia a vždy príde odplata za ich nedodržiavanie. Neznalosť neospravedlňuje. Preto naši predkovia považovali za najväčší hriech práve nevedomosť. Základných Konov je zopár. Rozvitých sú stovky až tisíce. Čím nižšia rozmernosť (dimenzia), tým viac pravidiel. Ako budeme stúpať, vystačíme si s niekoľkými Konmi, pretože budeme chápať ich podstatu a všetko potrebné si z nich odvodíme. [quote="pid:57938, uid:312"]My vyhrajeme, protože jsme syny Boha, zatím co oni jsou jenom naše nepovedená kopie.[/quote] Presne o tom to je. Nás stvoril Stvoriteľ na svoj obraz. Dal nám časť zo seba - živatmu. Preto máme schopnosť tvoriť fyzickú realitu obyčajnou myšlienkou. Živatmu majú len bieli ľudia. Nikto iný. Každý má právo tvoriť sebe podriadené bytosti o tri úrovne nižšie, ako je on. Takto boli stvorení všetci ostatní, ktorí sú dnes na Zemi. Niektorí majú telo, dušu a ducha. Iný majú telo a dušu. A niektorí majú len telo. Jedine my máme telo, dušu, ducha a živatmu. Preto nám závidia a nenávidia nás. S výnimkou severoamerických indiánov (telo, duša, duch) nás chcú všetci zničiť. Vlastnú energiu nemajú, preto ju musia kradnúť nám. [quote="pid:58017, uid:45"]On nechce našu zem. On chce nás! Nás Slovanov - zničiť. Máme niečo, čo on nie. A tým, že nás zničí vyhrá. O toto tu ide. Keď si všetci uvedomíme, čo máme, prečo nás treba zničiť (čo je tá "vec"smile, tak vtedy vyhráme my. Osobne si myslím, že je to schopnosť tvoriť. Sme tvorcovia.[/quote] Áno, chcú nás zničiť. Chceli žiť na náš úkor, ale hra, ktorú hráme, bude podliehať zničeniu. Jedine bieli ľudia dokážu prejsť do novej hry. Všetci ostatní budú zničení s touto. Oni to vedia, preto nám chcú čo najviac uškodiť. Jedna nosatá a ušatá z Ruska sa vraj vyjadrila, že oni vedia, že skončili. Ale predtým ešte poriadne tresknú dverami. A o tom to je. Poriadne tresknúť dverami a zabrániť čo najviac bielym, aby sa dostali do novej hry. Pretože nie každý sa tam dostane. Dostanú sa tam len Človekovia s bielou genetikou a slovanským/ruským duchom, ktorí sa zbavia negatívu a dostatočne zvýšia svoju duchovnú úroveň. Áno, sme tvorcovia. Jedine bieli ľudia majú dar tvorivosti a vymyslieť niečo z ničoho. Niektorí to dokážu len skopírovať a vylepšiť, väčšina ani to nie. --- Koho zaujíma viac, čítajte [Tartária](https://www.tartaria.sk/).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 16. 2. 2022 o 19:55

Ostatní to dokážu len skopírovať a vylepšiť,
a prodat.


[quote="pid:58085, uid:623"]Ostatní to dokážu len skopírovať a vylepšiť,[/quote]a prodat.

Jak chceš budovat lepší svět, který má být založen na symbioze všech národů, když ty ostatní národy nebudeš respektovat? Pokud považuješ někoho za nepovedenou kopii, tak smýšlíš stejně jako oni a je to základem spíš pro systém "rozděl a panuj".


Symbióza národov nemôže nastať. Slovania to síce chcú, ale tie ostatné národy to nechcú. Toto bola jedna z chýb našich predkov. Že ostatných považovali za rovnakých, ako boli oni. Veľký omyl, ktorý mal takmer fatálne následky pre národ. Toto je mína založená v KSB, ktorá garantuje prežitie všetkým, len nám nie.


Každý by mal žiť u seba doma a rozvíjať sa svojim tempom na svojej vlastnej úrovni. Nezasahovať do druhých. Rešpektovať, priateliť, navštevovať sa, ale nemiešať. Toto jediné môže stabilne dlhodobo fungovať. Ak si myslíte, že v Rusku nie sú problémy so spolužitím rôznych kultúr a národov, ste na omyle. Mrhanie úsilím a prostriedkami na zvládanie týchto problémov je mrhanie energiou, ktorá potom chýba inde.


[quote="pid:58059, uid:802"]Jak chceš budovat lepší svět, který má být založen na symbioze všech národů, když ty ostatní národy nebudeš respektovat? Pokud považuješ někoho za nepovedenou kopii, tak smýšlíš stejně jako oni a je to základem spíš pro systém "rozděl a panuj".[/quote] Symbióza národov nemôže nastať. Slovania to síce chcú, ale tie ostatné národy to nechcú. Toto bola jedna z chýb našich predkov. Že ostatných považovali za rovnakých, ako boli oni. Veľký omyl, ktorý mal takmer fatálne následky pre národ. Toto je mína založená v KSB, ktorá garantuje prežitie všetkým, len nám nie. Každý by mal žiť u seba doma a rozvíjať sa svojim tempom na svojej vlastnej úrovni. Nezasahovať do druhých. Rešpektovať, priateliť a navštevovať sa, ale nemiešať. Toto jediné môže stabilne dlhodobo fungovať. Ak si myslíte, že v Rusku nie sú problémy so spolužitím rôznych kultúr a národov, ste na omyle. Mrhanie úsilím a prostriedkami na zvládanie týchto problémov je mrhanie energiou, ktorá potom chýba inde.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 16. 2. 2022 o 20:07

Symbióza národov nemôže nastať. Slovania to síce chcú, ale tie ostatné národy to nechcú. Toto bola jedna z chýb našich predkov. Že ostatných považovali za rovnakých, ako boli oni.


Život v míru, lásce a harmonii je základní potřebou každého člověka, což znamená přímé spojení s Bohem. Lidé bohužel místo aby hledali toto spojení v sobě, tak podléhají různým ideologiím a nábožensví, které jim to vykládají po svém. Tam je důvod toho proč mají potřebu bojovat a nechají se zmanipulovat, většinou ze strachu o sebe, nebo že příjdou o své zdroje. Samozřejmě některé národy jsou bojovnější, další mají jiné charakteristiky, ale výsledný vztah je vždy dílem všech. Myslím, že Bůh ve svém stvoření nastavil taková pravidla, aby bylo možné soužití všech národů, i těch co stojí na různých stupních vývoje, jen je potřeba je pochopit, a to není možné bez dosažení individuálního souladu s Bohem.
Také si myslím, že ideální by bylo aby každý národ žil na svém a nastavila se pravidla. Každý národ by si měl uchovat svojí jedinečnost, kulturu a být na své kořeny hrdý. V současnosti ale vlivem globalizace dochází k promíchávání. Myslím si, že to není jenom dílem GP, ale částečně je to i přirozený proces. Možná se v takové situaci lépe ukáže, že vlastně národnost/rasa je jen takový pláštík, který si na sebe oblékáme, ale pod ním se všude skrývá ta samá podstata.(Názor, že jen Slované mají v sobě částečku Boha a jen oni mohou tvořit nesdílím.)


[quote="pid:58090, uid:623"]Symbióza národov nemôže nastať. Slovania to síce chcú, ale tie ostatné národy to nechcú. Toto bola jedna z chýb našich predkov. Že ostatných považovali za rovnakých, ako boli oni.[/quote] Život v míru, lásce a harmonii je základní potřebou každého člověka, což znamená přímé spojení s Bohem. Lidé bohužel místo aby hledali toto spojení v sobě, tak podléhají různým ideologiím a nábožensví, které jim to vykládají po svém. Tam je důvod toho proč mají potřebu bojovat a nechají se zmanipulovat, většinou ze strachu o sebe, nebo že příjdou o své zdroje. Samozřejmě některé národy jsou bojovnější, další mají jiné charakteristiky, ale výsledný vztah je vždy dílem všech. Myslím, že Bůh ve svém stvoření nastavil taková pravidla, aby bylo možné soužití všech národů, i těch co stojí na různých stupních vývoje, jen je potřeba je pochopit, a to není možné bez dosažení individuálního souladu s Bohem. Také si myslím, že ideální by bylo aby každý národ žil na svém a nastavila se pravidla. Každý národ by si měl uchovat svojí jedinečnost, kulturu a být na své kořeny hrdý. V současnosti ale vlivem globalizace dochází k promíchávání. Myslím si, že to není jenom dílem GP, ale částečně je to i přirozený proces. Možná se v takové situaci lépe ukáže, že vlastně národnost/rasa je jen takový pláštík, který si na sebe oblékáme, ale pod ním se všude skrývá ta samá podstata.(Názor, že jen Slované mají v sobě částečku Boha a jen oni mohou tvořit nesdílím.)
Upravené 17. 2. 2022 o 18:36

Myslím si, že to není jenom dílem GP, ale částečně je to i přirozený proces.
Tento proces určite nie je prirodzený pretože je tu niekoľko dielčich procesov smerujúcich proti bielej rase:


  1. Propagácia miešania rás - čo je samozrejme proti zákonom Stvorenia. Ako aj vo filmoch môžeme vidieť - čierny chlap a biela žena to je akási norma? Ale biely muž a čierna žena - to sa nevidí vôbec. Je to preto lebo gény sa dedia po Otcovi?
  2. Pravidelný import čiernych imigrantov do Slovanských krajín. Nie len dnešný import, ktorý je riadený ale aj import pár storočí dozadu, kedy nám tu nahnali neprispôsobivé ciganiska - hnedých inďakov, čo predtým konali krvavé obety na juhu indie. Tu spadá aj import čiernych do USA práve v čase keď najviac rozkvitali .... a nebolo to kvôli nedostatku pracovej sily alebo kvôli lacnej pracovnej sile imigrantov - bolo to práve kvôli likvidácii rozvinutej bielej spoločnosti.
  3. Myšlienka: "Biela rasa potrebuje akéhosi budiča, akýsi nástroj k tomu aby sa hýbala v evolúcii, lebo inak spí, degraduje." Takto viacerí ospravedlňujú stvorenie Adama a Evi z hliny - genetickým inžinierstvom, aby Adam ako jahvem vyvolený, stále podpichoval bielu rasu severa a tým "akceleroval" vývoj - či ako to povedať. Samozrejme aj táto myšlienka nemá nič spoločné so záKonmi vesmíru a tvorenia. Je to úbohý pokus o zamedzenie osvojenia si našej slnečnej sústavy bielou rasou.
  4. Cielený program na likvidáciu rodiny ako najmenšej bunky spoločnosti. Najviac to prebieha práve v spoločnosti bielych ľudí pretože tí si najviac cenia rodinu.

Osobne nemám nič proti čiernym, tam kde chodím na obedy chodia aj cigáni aj čierny ale sa snažia prebrat vyspelú kultúru človečenskú. Takže nehľadajte v tomto príspevku žiaden rasizmus.
Z uvedených bodov vyplýva, že na zemi funguje istá sila, ktorá sa snaží o likvidáciu bielej rasy rôznymi spôsobmi a snaží sa o to už veľmi dlho. Človek nedokáže tak nenávidieť svoj druh aby na seba vymyslel takéto svinstvo, pretože človek je Stvorený na obraz Stvoriteľa a ten by mu nič také Stvoriť nedovolil - jednoducho by mu k tvoreniu takýchto ohavností nedal prostriedky ani možnosť. Takže podľa mňa túto diverznú činnosť má na starosti rasa nie Človečenská. Nijako inak si to vysvetliť nedokážem.


[quote="pid:58186, uid:802"]Myslím si, že to není jenom dílem GP, ale částečně je to i přirozený proces.[/quote] Tento proces určite nie je prirodzený pretože je tu niekoľko dielčich procesov smerujúcich proti bielej rase: 1. Propagácia miešania rás - čo je samozrejme proti zákonom Stvorenia. Ako aj vo filmoch môžeme vidieť - čierny chlap a biela žena to je akási norma? Ale biely muž a čierna žena - to sa nevidí vôbec. Je to preto lebo gény sa dedia po Otcovi? 2. Pravidelný import čiernych imigrantov do Slovanských krajín. Nie len dnešný import, ktorý je riadený ale aj import pár storočí dozadu, kedy nám tu nahnali neprispôsobivé ciganiska - hnedých inďakov, čo predtým konali krvavé obety na juhu indie. Tu spadá aj import čiernych do USA práve v čase keď najviac rozkvitali .... a nebolo to kvôli nedostatku pracovej sily alebo kvôli lacnej pracovnej sile imigrantov - bolo to práve kvôli likvidácii rozvinutej bielej spoločnosti. 3. Myšlienka: "Biela rasa potrebuje akéhosi budiča, akýsi nástroj k tomu aby sa hýbala v evolúcii, lebo inak spí, degraduje." Takto viacerí ospravedlňujú stvorenie Adama a Evi z hliny - genetickým inžinierstvom, aby Adam ako jahvem vyvolený, stále podpichoval bielu rasu severa a tým "akceleroval" vývoj - či ako to povedať. Samozrejme aj táto myšlienka nemá nič spoločné so záKonmi vesmíru a tvorenia. Je to úbohý pokus o zamedzenie osvojenia si našej slnečnej sústavy bielou rasou. 4. Cielený program na likvidáciu rodiny ako najmenšej bunky spoločnosti. Najviac to prebieha práve v spoločnosti bielych ľudí pretože tí si najviac cenia rodinu. Osobne nemám nič proti čiernym, tam kde chodím na obedy chodia aj cigáni aj čierny ale sa snažia prebrat vyspelú kultúru človečenskú. Takže nehľadajte v tomto príspevku žiaden rasizmus. Z uvedených bodov vyplýva, že na zemi funguje istá sila, ktorá sa snaží o likvidáciu bielej rasy rôznymi spôsobmi a snaží sa o to už veľmi dlho. Človek nedokáže tak nenávidieť svoj druh aby na seba vymyslel takéto svinstvo, pretože človek je Stvorený na obraz Stvoriteľa a ten by mu nič také Stvoriť nedovolil - jednoducho by mu k tvoreniu takýchto ohavností nedal prostriedky ani možnosť. Takže podľa mňa túto diverznú činnosť má na starosti rasa nie Človečenská. Nijako inak si to vysvetliť nedokážem.
Upravené 17. 2. 2022 o 18:46

ktorá sa snaží o likvidáciu bielej rasy rôznymi spôsobmi a snaží sa o to už veľmi dlho
Začátkem 20.století bylo 26% lidí bílé rasy. Dnes je to 7,5%.


[quote="pid:58196, uid:106"]ktorá sa snaží o likvidáciu bielej rasy rôznymi spôsobmi a snaží sa o to už veľmi dlho[/quote]Začátkem 20.století bylo 26% lidí bílé rasy. Dnes je to 7,5%.

@anna8, človek má právo byť naivný a má právo byť aj hlúpy. Čo si vyberieš, bude záležať na tebe. Ale aj zodpovednosť za tento výber. Že sa ti niečo nepáči, neznamená, že to tak nie je. Sama by si si mala overiť, ako to je. Nikoho presviedčať nebudem, len poskytovať informácie. Naši predkovia neboli hlúpi, ale doplatili na svoju naivitu. My sa z ich chýb poučíme. Čo urobia ostatní záleží na nich. Ale potom nech neplačú, že ich oklamali. Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.

@anna8, človek má právo byť naivný a má právo byť aj hlúpy. Čo si vyberieš, bude záležať na tebe. Ale aj zodpovednosť za tento výber. Že sa ti niečo nepáči, neznamená, že to tak nie je. Sama by si si mala overiť, ako to je. Nikoho presviedčať nebudem, len poskytovať informácie. Naši predkovia neboli hlúpi, ale doplatili na svoju naivitu. My sa z ich chýb poučíme. Čo urobia ostatní záleží na nich. Ale potom nech neplačú, že ich oklamali. Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 2. 2022 o 20:12

@OgarValach

Však já se snažím všechno ověřovat, ale problém je, že u některých věcí to nejde. Nebo jak si chceš spolehlivě ověřit, že někdo má tělo/duši/ducha a někdo jenom něco z toho. Píšeš o minách v KSB, ale ty miny můžou být všude, i tohle může být mina. Problém je, že když nám chybí některé informace, tak je nemůžeme odhalit. Když nevidíme nebezpečí, tak lehce přijímáme za své, to je vždy riziko. Proto je dobré čerpat z různých zdrojů, ty porovnávat a nechat se vést intuicí. Zdroje, co jsi poslal se určitě vyplatí prostudovat, i já se můžu mýlit.


[@OgarValach](https://ksbforum.eu/index.php?u=/user/profile/623) Však já se snažím všechno ověřovat, ale problém je, že u některých věcí to nejde. Nebo jak si chceš spolehlivě ověřit, že někdo má tělo/duši/ducha a někdo jenom něco z toho. Píšeš o minách v KSB, ale ty miny můžou být všude, i tohle může být mina. Problém je, že když nám chybí některé informace, tak je nemůžeme odhalit. Když nevidíme nebezpečí, tak lehce přijímáme za své, to je vždy riziko. Proto je dobré čerpat z různých zdrojů, ty porovnávat a nechat se vést intuicí. Zdroje, co jsi poslal se určitě vyplatí prostudovat, i já se můžu mýlit.
Upravené 18. 2. 2022 o 09:18

v KSB hovoria o v podstate nerealnom islame


oni hovoria o Kristovej dobrej sprave a Korane, kde sice su vatikanom nastrazene miny ale bez vykladacov je to kniha ktora moze spravit zo spolocnosti lepsich ludi, problem je ze ludia nemaju funkcnu metodologiu na pracu s informaciami a teda nedokazu vyextrahovat to co tam skutocne je.
co pises nizsie nepopieram, ale pred prahom mame sami dost spiny... po celom svete maju urcite kulturologicke faktory a nabozenstvo ich len vstrebalo - preto sa pravoslavie odchyluje od greckeho a rimskeho katolicizmu, preto maju v niektorych oblastiach Himalaje budhisti mnohomuzstvo aby ich slabe zdroje dokazali uzivit atd...

Začátkem 20.století bylo 26% lidí bílé rasy. Dnes je to 7,5%.

a vy si myslite, ze ked budete chciet vytvarat arijcov nadludi tak sa tento trend zvrati? zrejme ste necitali pracu Antikoranska strategia GP. najprv radikalizovat cele hnutie - narodny socializmus, islam, slovanstvo atd... skompromitovat ho pred celym svetom a nasledne ho zlikvidovat. slovano-arijci pracuju na rozklade Ruska a celeho slovanstva - asi to nikoho neprekvapi ze ucenie prislo zo zapadu a tesne pred rozpadom ZSSR...


na lepsie pochopenie uvediem citat z knihy Vyriesenie problemov vzajomnych narodnych vztahov v duchu KSB


Kto sa odváži povedať, že V.I.Daľ alebo A.F.Hilferding nie sú ruskí? Aké môžu byť výhrady k tomu, že: maršal
K.K.Rokosovskij bol Poliak? maršal I.Ch.Bagramjan Armén? A.V.Suvorov syn Arménky? P.I.Bagration Gruzínec? leteckí
konštruktéri A.I.Mikojan a M.I.Gurevič, tvorcovia firmy «MiG» a vedeckej školy projektovania bojových lietadiel, boli
Armén a žid? — Oni všetci vniesli svoj reálny vklad do rozvoja Ruskej civilizácie mnohých národov, čo aj odlišuje každého
z nich od «ruských» a ostatných nacionalistov, ktorí sa stali prekážkou pre rozvoj mnohonárodnej civilizácie Rusi.


[quote="pid:57969, uid:187"]v KSB hovoria o v podstate nerealnom islame[/quote] oni hovoria o Kristovej dobrej sprave a Korane, kde sice su vatikanom nastrazene miny ale bez vykladacov je to kniha ktora moze spravit zo spolocnosti lepsich ludi, problem je ze ludia nemaju funkcnu metodologiu na pracu s informaciami a teda nedokazu vyextrahovat to co tam skutocne je. co pises nizsie nepopieram, ale pred prahom mame sami dost spiny... po celom svete maju urcite kulturologicke faktory a nabozenstvo ich len vstrebalo - preto sa pravoslavie odchyluje od greckeho a rimskeho katolicizmu, preto maju v niektorych oblastiach Himalaje budhisti mnohomuzstvo aby ich slabe zdroje dokazali uzivit atd... [quote="pid:58197, uid:312"]Začátkem 20.století bylo 26% lidí bílé rasy. Dnes je to 7,5%.[/quote] a vy si myslite, ze ked budete chciet vytvarat arijcov nadludi tak sa tento trend zvrati? zrejme ste necitali pracu Antikoranska strategia GP. najprv radikalizovat cele hnutie - narodny socializmus, islam, slovanstvo atd... skompromitovat ho pred celym svetom a nasledne ho zlikvidovat. slovano-arijci pracuju na rozklade Ruska a celeho slovanstva - asi to nikoho neprekvapi ze ucenie prislo zo zapadu a tesne pred rozpadom ZSSR... na lepsie pochopenie uvediem citat z knihy Vyriesenie problemov vzajomnych narodnych vztahov v duchu KSB Kto sa odváži povedať, že V.I.Daľ alebo A.F.Hilferding nie sú ruskí? Aké môžu byť výhrady k tomu, že: maršal K.K.Rokosovskij bol Poliak? maršal I.Ch.Bagramjan Armén? A.V.Suvorov syn Arménky? P.I.Bagration Gruzínec? leteckí konštruktéri A.I.Mikojan a M.I.Gurevič, tvorcovia firmy «MiG» a vedeckej školy projektovania bojových lietadiel, boli Armén a žid? — Oni všetci vniesli svoj reálny vklad do rozvoja Ruskej civilizácie mnohých národov, čo aj odlišuje každého z nich od «ruských» a ostatných nacionalistov, ktorí sa stali prekážkou pre rozvoj mnohonárodnej civilizácie Rusi.

Kto sa odváži povedať, že V.I.Daľ alebo A.F.Hilferding nie sú ruskí? Aké môžu byť výhrady k tomu, že: maršal
K.K.Rokosovskij bol Poliak?
Opět absolutní nepochopení napsaného. Nejde o národnost, jde o světonázor. Buďto "Žij a nech žít", nebo "Rozděluj a panuj".
Poslechni si Putina, co říká. Pokud budou s námi nažívat v míru, dobře, ale pokud nás budou chtít zničit, dopadnou jak Pečenegové,
Dnes je ta doba Pečenegů. A co se týče Slovanství, nechci nás vyvyšovat, ale také nestrpím být ponižován.
Měl by sis zopakovat pohádku Pyšná princezna, kde se říká: nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj!
Nevím, jak to mám ještě napsat.
Až se k nám budou všichni chovat s úctou, jak se chováme my k nim, nebude na světě žádný problém.
Já osobně, pokud se ke mně člověk chová tak, že se nesnaží pošlapat mojí důstojnost a nenakazuje mi, jak se chovat ve vlastním domě, potažmo v mé zemi, je mi jedno, jestli je modrý, černý, nebo pruhovaný.
Bohužel, naši "hosté" se jako hosté nechovají a proto je potřeba zasáhnout.
My Slované ve své naivitě jsme jediní, kteří si serou do vlastního hnízda.


[quote="pid:58242, uid:252"]Kto sa odváži povedať, že V.I.Daľ alebo A.F.Hilferding nie sú ruskí? Aké môžu byť výhrady k tomu, že: maršal K.K.Rokosovskij bol Poliak?[/quote]Opět absolutní nepochopení napsaného. Nejde o národnost, jde o světonázor. Buďto "Žij a nech žít", nebo "Rozděluj a panuj". Poslechni si Putina, co říká. Pokud budou s námi nažívat v míru, dobře, ale pokud nás budou chtít zničit, dopadnou jak Pečenegové, Dnes je ta doba Pečenegů. A co se týče Slovanství, nechci nás vyvyšovat, ale také nestrpím být ponižován. Měl by sis zopakovat pohádku Pyšná princezna, kde se říká: nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj! Nevím, jak to mám ještě napsat. Až se k nám budou všichni chovat s úctou, jak se chováme my k nim, nebude na světě žádný problém. Já osobně, pokud se ke mně člověk chová tak, že se nesnaží pošlapat mojí důstojnost a nenakazuje mi, jak se chovat ve vlastním domě, potažmo v mé zemi, je mi jedno, jestli je modrý, černý, nebo pruhovaný. Bohužel, naši "hosté" se jako hosté nechovají a proto je potřeba zasáhnout. My Slované ve své naivitě jsme jediní, kteří si serou do vlastního hnízda.

oni hovoria o Kristovej dobrej sprave a Korane, kde sice su vatikanom nastrazene miny ale bez vykladacov je to kniha ktora moze spravit zo spolocnosti lepsich ludi, problem je ze ludia nemaju funkcnu metodologiu na pracu s informaciami a teda nedokazu vyextrahovat to co tam skutocne je.
Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.


[quote="pid:58242, uid:252"]oni hovoria o Kristovej dobrej sprave a Korane, kde sice su vatikanom nastrazene miny ale bez vykladacov je to kniha ktora moze spravit zo spolocnosti lepsich ludi, problem je ze ludia nemaju funkcnu metodologiu na pracu s informaciami a teda nedokazu vyextrahovat to co tam skutocne je.[/quote]Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.

Problém je, že když nám chybí některé informace, tak je nemůžeme odhalit.
Není to tak. Pokud si tvoříš mozaiku, nebo dejme tomu puzzle, tak i když ti chybí dost dílků, celkový obraz již dokážeš dost dobře přečíst. Nové dílky (informace) ti ten obraz jenom zaostří, do detailů.


[quote="pid:58241, uid:802"]Problém je, že když nám chybí některé informace, tak je nemůžeme odhalit.[/quote]Není to tak. Pokud si tvoříš mozaiku, nebo dejme tomu puzzle, tak i když ti chybí dost dílků, celkový obraz již dokážeš dost dobře přečíst. Nové dílky (informace) ti ten obraz jenom zaostří, do detailů.

Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.

Proto KAŽDÝ musí číst tlusté knihy (nejlépe v originále - v ruštině). Aby nepodléhal manipulacím různých vykladačů. Každý má (ať už geneticky nebo kulturou) ve své psychice nakladené miny, které konceptuálně zdatnější manipulátor cíleně zneužije.


[quote="pid:58249, uid:312"]Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.[/quote] Proto KAŽDÝ musí číst tlusté knihy (nejlépe v originále - v ruštině). Aby nepodléhal manipulacím různých vykladačů. Každý má (ať už geneticky nebo kulturou) ve své psychice nakladené miny, které konceptuálně zdatnější manipulátor cíleně zneužije.

Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.

je to tak, a nielen u musulmanov ale dokonca aj u "konceptualov". a kazdy z nich ma pocit, ze prave on tomu rozumie spravne a lepsie ako autori... koniec koncov, aj ty s Ogorkom tu len kopirujete urcite "zarucene" informacie, ktore si nemate ako overit takze s tou kritikou musulmanov by som bol opatrny, zametat si treba v prvom rade pred svojim prahom. alebo ako hovori ludova mudrost, v cudzom oku vidis smietku a vo svojom nevidis brvno.
tieto slova vam ale nic nepovedia, pokial nebudete svet vnimat ako pise Anna - viem ze nic neviem, resp. schopnost uznat ze nie vsetko musim vediet. ked tato schopnost chyba, tak ludia aby zaplnili prazdne miesto podliehaju dogmam a defektnym uceniam.


[quote="pid:58249, uid:312"]Jak to bez vykladačov? Imámové nejsou vykladači? Vždyť 90% muslimů Korán nikdy nečetlo, a v hlavách mají jen to, co jim imámové do těch hlav natloukli.[/quote] je to tak, a nielen u musulmanov ale dokonca aj u "konceptualov". a kazdy z nich ma pocit, ze prave on tomu rozumie spravne a lepsie ako autori... koniec koncov, aj ty s Ogorkom tu len kopirujete urcite "zarucene" informacie, ktore si nemate ako overit takze s tou kritikou musulmanov by som bol opatrny, zametat si treba v prvom rade pred svojim prahom. alebo ako hovori ludova mudrost, v cudzom oku vidis smietku a vo svojom nevidis brvno. tieto slova vam ale nic nepovedia, pokial nebudete svet vnimat ako pise Anna - viem ze nic neviem, resp. schopnost uznat ze nie vsetko musim vediet. ked tato schopnost chyba, tak ludia aby zaplnili prazdne miesto podliehaju dogmam a defektnym uceniam.

@Celovek, neustále dokazuješ, aké nebezpečné môže byť KSB pre jednoduchších jedincov. S obhajobou koranu a islamu sa ideš pretrhnúť, Slovanstvo neustále spochybňuješ a špiníš. Pričom som ti napísal, ako sa dajú dané informácie overiť. Zaujímavé, že nespochybňuješ a nekonfrontuješ rozprávky z koranu alebo biblie. Lenže na takú úroveň si nedospel a v tomto živote asi ani nedospeješ. Si dogmatik KSB a začínam ťa považovať aj za človeka pod vplyvom nám nepriateľského náboženského egregoru. Diskusia s tebou nemá zmysel. Nemôžeme sa zhodnúť a porozumieť si, pretože prvák nedokáže pochopiť vyššiu matematiku. A ty chodíš ešte len do škôlky.

Moja reakcia na teba je výnimka, keďže si ma spomenul vo svojom komentári a budem pokračovať v tvojej ignorácii.


@Celovek, neustále dokazuješ, aké nebezpečné môže byť KSB pre jednoduchších jedincov. S obhajobou koranu a islamu sa ideš pretrhnúť, Slovanstvo neustále spochybňuješ a špiníš. Pričom som ti napísal, ako sa dajú dané informácie overiť. Zaujímavé, že nespochybňuješ a nekonfrontuješ rozprávky z koranu alebo biblie. Lenže na takú úroveň si nedospel a v tomto živote asi ani nedospeješ. Si dogmatik KSB a začínam ťa považovať aj za človeka pod vplyvom nám nepriateľského náboženského egregoru. Diskusia s tebou nemá zmysel. Nemôžeme sa zhodnúť a porozumieť si, pretože prvák nedokáže pochopiť vyššiu matematiku. A ty chodíš ešte len do škôlky. Moja reakcia na teba je výnimka, keďže si ma spomenul vo svojom komentári a budem pokračovať v tvojej ignorácii.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 10:02

zaseknuty gramofon sa zase spustil... ty nehovoris o Slovanstve ale o neofasizme zo zapadnej dielne takze logicky nemozem Slovanstvo spochybnovat v tomto variante.

pretože prvák nedokáže pochopiť vyššiu matematiku.

ty si matematik? povedz co dokazes vypocitat realne, okrem tvojich velkych reci a ezoterickych hluposti. o teba sa nakoniec aj Roskosmos s NASA pobije aky si velky matematik.
Koran ma vela spolocneho aj napr. s Velesovou knihou, lenze Koran bol robeny pre kmene zijuce v pusti a polopusti ktore slavili cierne kulty takze to bol obrovsky skok dopredu. aj medzi Slovanmi boli kmene s ciernym kultom, ale vacsina bola v spojeni s univerzom a dokazala rozlisit dobro a zlo, cize snaha znizovat ich ide z tvojej strany ak z nich chces robit nadludi a ostatnych podludi bez zivatmy. Velicko odporuca vsetkym precitat si Koran nie kvoli minam v Korane, ale kvoli minam v nasej kulture aby sme tym pochopili neadekvatnosti v ktorej zijeme. kazda spolocnost je v niecom spravna a v niecom nie. Ak ich pochopime, tak nepotrebujeme ani Koran, ani Bibliu ani ziadne ine dogmaticke ucenie. To je ale mozne, len pri ludskom rezime psychiky pri dospievani ako spolocenskej norme. Dovtedy tu budu pre primitivnejsich jedincov zakony ako pravne-svetske tak aj duchovne, lebo ked sa nedokaze jedinec samoriadit tak ho treba aspon naprogramovat na nedestruktivnu cestu.


zaseknuty gramofon sa zase spustil... ty nehovoris o Slovanstve ale o neofasizme zo zapadnej dielne takze logicky nemozem Slovanstvo spochybnovat v tomto variante. [quote="pid:58402, uid:623"]pretože prvák nedokáže pochopiť vyššiu matematiku.[/quote] ty si matematik? povedz co dokazes vypocitat realne, okrem tvojich velkych reci a ezoterickych hluposti. o teba sa nakoniec aj Roskosmos s NASA pobije aky si velky matematik. Koran ma vela spolocneho aj napr. s Velesovou knihou, lenze Koran bol robeny pre kmene zijuce v pusti a polopusti ktore slavili cierne kulty takze to bol obrovsky skok dopredu. aj medzi Slovanmi boli kmene s ciernym kultom, ale vacsina bola v spojeni s univerzom a dokazala rozlisit dobro a zlo, cize snaha znizovat ich ide z tvojej strany ak z nich chces robit nadludi a ostatnych podludi bez zivatmy. Velicko odporuca vsetkym precitat si Koran nie kvoli minam v Korane, ale kvoli minam v nasej kulture aby sme tym pochopili neadekvatnosti v ktorej zijeme. kazda spolocnost je v niecom spravna a v niecom nie. Ak ich pochopime, tak nepotrebujeme ani Koran, ani Bibliu ani ziadne ine dogmaticke ucenie. To je ale mozne, len pri ludskom rezime psychiky pri dospievani ako spolocenskej norme. Dovtedy tu budu pre primitivnejsich jedincov zakony ako pravne-svetske tak aj duchovne, lebo ked sa nedokaze jedinec samoriadit tak ho treba aspon naprogramovat na nedestruktivnu cestu.

ty si matematik? povedz co dokazes vypocitat realne, okrem tvojich velkych reci a ezoterickych hluposti. o teba sa nakoniec aj Roskosmos s NASA pobije aky si velky matematik.


Presne toto ťa vystihuje. Nulové chápanie, ale silná potreba obhajoby učení určených, ako si sám napísal, kmeňom s čiernym kultom. Tie pre nás majú byť prínosom? Nie je lepšie sa vrátiť k učeniu, ktoré bolo určené pre nás, pre Človekov bez čierneho kultu? Takže čo to vlastne obhajuješ? Na záver k tej tvojej matematike. Skús si naštudovať, čo je to prirovnanie. Možno nebudeš písať takéto hlúposti.


[quote="pid:58409, uid:252"]ty si matematik? povedz co dokazes vypocitat realne, okrem tvojich velkych reci a ezoterickych hluposti. o teba sa nakoniec aj Roskosmos s NASA pobije aky si velky matematik.[/quote] Presne toto ťa vystihuje. Nulové chápanie, ale silná potreba obhajoby učení určených, ako si sám napísal, kmeňom s čiernym kultom. Tie pre nás majú byť prínosom? Nie je lepšie sa vrátiť k učeniu, ktoré bolo určené pre nás, pre Človekov bez čierneho kultu? Takže čo to vlastne obhajuješ? Na záver k tej tvojej matematike. Skús si naštudovať, čo je to prirovnanie. Možno nebudeš písať takéto hlúposti.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

ty nehovoris o Slovanstve ale o neofasizme zo zapadnej dielne takze logicky nemozem Slovanstvo spochybnovat v tomto variante.


Lož a podsúvanie.


cize snaha znizovat ich ide z tvojej strany ak z nich chces robit nadludi a ostatnych podludi bez zivatmy


Nepochopenie a podsúvanie.


[quote="pid:58409, uid:252"]ty nehovoris o Slovanstve ale o neofasizme zo zapadnej dielne takze logicky nemozem Slovanstvo spochybnovat v tomto variante.[/quote] Lož a podsúvanie. [quote="pid:58409, uid:252"]cize snaha znizovat ich ide z tvojej strany ak z nich chces robit nadludi a ostatnych podludi bez zivatmy[/quote] Nepochopenie a podsúvanie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

aké nebezpečné môže byť KSB pre jednoduchších jedincov.


Neustále to isté dookola. Hodnotíte niečo, čo ste nečítal, čo nepoznáte, ale o čom máte úplne presnú predstavu "o čom to je". A kto to vidí a Vám niečo napíše sa stáva cieľom Vášho útoku. Môžete v tom pokračovať, a brániť Vaše videnie sveta, a takých diskutérov, od začiatku bolo mnoho. Pre niekoho to bola výzva aby začali svoje poznanie rozširovať a chápať viac a po vynaložení námahy na samoštúdium, sa dokázal posunúť ďalej. Pre iného to predstavovalo "výzvu" dokázať sem tým "hlupákom na fóre" že sú úplne mimo. Oni sú blázni a vy ste lietadlo. Ale dlhoročné pozorovanie mne osobne prinieslo poznanie, že druhý postup vedie po čase k opusteniu fóra, pretože čím dlhšie musia čeliť egoickému poníženiu, tým ťažšie to ich psychika zvláda.
Takto vyzerá totiž záver tohto algoritmu.


[quote="pid:58402, uid:623"]aké nebezpečné môže byť KSB pre jednoduchších jedincov.[/quote] Neustále to isté dookola. Hodnotíte niečo, čo ste nečítal, čo nepoznáte, ale o čom máte úplne presnú predstavu "o čom to je". A kto to vidí a Vám niečo napíše sa stáva cieľom Vášho útoku. Môžete v tom pokračovať, a brániť Vaše videnie sveta, a takých diskutérov, od začiatku bolo mnoho. Pre niekoho to bola výzva aby začali svoje poznanie rozširovať a chápať viac a po vynaložení námahy na samoštúdium, sa dokázal posunúť ďalej. Pre iného to predstavovalo "výzvu" dokázať sem tým "hlupákom na fóre" že sú úplne mimo. Oni sú blázni a vy ste lietadlo. Ale dlhoročné pozorovanie mne osobne prinieslo poznanie, že druhý postup vedie po čase k opusteniu fóra, pretože čím dlhšie musia čeliť egoickému poníženiu, tým ťažšie to ich psychika zvláda. Takto vyzerá totiž záver tohto algoritmu.

@Memnon, láskavo mi nevykaj. KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež. Tvoja analýza je mylná. Čo vidím ja, je, že si tu radi pritakávate a nie ste schopní pozrieť sa na KSB zhora a mimo KSB. Je to v poriadku. KSB je určená ľuďom na určitom stupni vývoja. Podobne ako kresťanstvo. Kresťanom sa tiež nedá vysvetliť, v čom sa mýlia. Rovnako sa to nedá vysvetliť vám. Na fóre som od jeho začiatku ešte na starej vode a rovnako, ako dišputujem s vami, som dišputoval s Hoaxom, za čo ma neustále blokoval. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo tu nikto s iným názorom nezostal.

Hoaxík už blokovať nemôže, preto sa tu objavujú aj iné názory. Ako konceptuáli by ste mali byť schopní im čeliť. Lenže aj z vašej strany je to stále o tom istom dokoliečka. Vyjadrujete sa k veciam, o ktorých ani len netušíte a preto im nemôžete rozumieť. Problém s emotívnou selekciou a prekrúcaním informácii je tiež bežný, hlavne v prípade Celoveka, keď za určitými vecami vidí niečo, čo za nimi vôbec nie je.


Takže Memnon, nemaj obavy. Som tu roky a nedokázali ste ma vyštvať, ani keď bola väčšina z vás proti mne, pretože o nejaké moje ego nejde. Ide o to, poukázať na nedostatky koncepcie a jej nebezpečenstvá. Pozitíva samozrejme nespochybňujem. Že je moje úsilie nutné je vidieť z toho, koľko vás ešte stále nepochopilo základné premisy. Ak raz odtiaľto odídem, nebude to kvôli vám a už vôbec nie kvôli nejakému egu. Bude to z môjho rozhodnutia a zo zhodnotenia, že už tu moja činnosť nemá zmysel. Buď, že ste priveľmi tvrdohlaví, alebo že ste už pochopili o čo ide. A hlavne, ide tu to tú mlčiaciu čítajúcu väčšinu.


@Memnon, láskavo mi nevykaj. KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež. Tvoja analýza je mylná. Čo vidím ja, je, že si tu radi pritakávate a nie ste schopní pozrieť sa na KSB zhora a mimo KSB. Je to v poriadku. KSB je určená ľuďom na určitom stupni vývoja. Podobne ako kresťanstvo. Kresťanom sa tiež nedá vysvetliť, v čom sa mýlia. Rovnako sa to nedá vysvetliť vám. Na fóre som od jeho začiatku ešte na starej vode a rovnako, ako dišputujem s vami, som dišputoval s Hoaxom, za čo ma neustále blokoval. **To je jeden z hlavných dôvodov, prečo tu nikto s iným názorom nezostal.** Hoaxík už blokovať nemôže, preto sa tu objavujú aj iné názory. Ako konceptuáli by ste mali byť schopní im čeliť. Lenže aj z vašej strany je to stále o tom istom dokoliečka. Vyjadrujete sa k veciam, o ktorých ani len netušíte a preto im nemôžete rozumieť. Problém s emotívnou selekciou a prekrúcaním informácii je tiež bežný, hlavne v prípade Celoveka, keď za určitými vecami vidí niečo, čo za nimi vôbec nie je. Takže Memnon, nemaj obavy. Som tu roky a nedokázali ste ma vyštvať, ani keď bola väčšina z vás proti mne, pretože o nejaké moje ego nejde. Ide o to, poukázať na nedostatky koncepcie a jej nebezpečenstvá. Pozitíva samozrejme nespochybňujem. Že je moje úsilie nutné je vidieť z toho, koľko vás ešte stále nepochopilo základné premisy. Ak raz odtiaľto odídem, nebude to kvôli vám a už vôbec nie kvôli nejakému egu. Bude to z môjho rozhodnutia a zo zhodnotenia, že už tu moja činnosť nemá zmysel. Buď, že ste priveľmi tvrdohlaví, alebo že ste už pochopili o čo ide. A hlavne, ide tu to tú mlčiaciu čítajúcu väčšinu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 12:04

KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež.

nie ste schopní pozrieť sa na KSB zhora a mimo KSB

Vyjadrujete sa k veciam, o ktorých ani len netušíte a preto im nemôžete rozumieť.

Ide o to, poukázať na nedostatky koncepcie a jej nebezpečenstvá.

Pozitíva samozrejme nespochybňujem

Ak raa odtiaľto odídem, nebude to kvôli vám a už vôbec nie kvôli nejakému egu. Bude to z môjho rozhodnutia a zo zhodnotenia, že už tu moja činnosť nemá zmysel.

Kdybych měl stvořit Jamese Bonda horké současnosti, tak by se jeho repliky asi moc nelišily.


[quote="pid:58428, uid:623"]KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež.[/quote] [quote="pid:58428, uid:623"]nie ste schopní pozrieť sa na KSB zhora a mimo KSB[/quote] [quote="pid:58428, uid:623"]Vyjadrujete sa k veciam, o ktorých ani len netušíte a preto im nemôžete rozumieť.[/quote] [quote="pid:58428, uid:623"]Ide o to, poukázať na nedostatky koncepcie a jej nebezpečenstvá.[/quote] [quote="pid:58428, uid:623"]Pozitíva samozrejme nespochybňujem[/quote] [quote="pid:58428, uid:623"]Ak raa odtiaľto odídem, nebude to kvôli vám a už vôbec nie kvôli nejakému egu. Bude to z môjho rozhodnutia a zo zhodnotenia, že už tu moja činnosť nemá zmysel.[/quote] Kdybych měl stvořit Jamese Bonda horké současnosti, tak by se jeho repliky asi moc nelišily.

Kdybych měl stvořit Jamese Bonda horké současnosti, tak by se jeho repliky asi moc nelišily.


Niečo k veci by si mal? Asi nie. Nevadí, už riešime hlúposti a odbiehame od podstaty. Preto s riešením kto, čo, ako končím.


[quote="pid:58433, uid:826"]Kdybych měl stvořit Jamese Bonda horké současnosti, tak by se jeho repliky asi moc nelišily.[/quote] Niečo k veci by si mal? Asi nie. Nevadí, už riešime hlúposti a odbiehame od podstaty. Preto s riešením kto, čo, ako končím.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 12:10

pokial nebudete svet vnimat ako pise Anna
Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.


[quote="pid:58396, uid:252"]pokial nebudete svet vnimat ako pise Anna[/quote]Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.

Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.

Já se domnívám, že by každý měl v sobě zabít smýšlení karatele a zaměřit se na sebezdokonalování - tlusté knihy čekají.


[quote="pid:58435, uid:312"]Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.[/quote] Já se domnívám, že by každý měl v sobě zabít smýšlení karatele a zaměřit se na sebezdokonalování - tlusté knihy čekají.

Já se domnívám, že by každý měl v sobě zabít smýšlení karatele a zaměřit se na sebezdokonalování - tlusté knihy čekají.


Koho otec je lepší? Môj alebo tvoj? No pre každého jeho vlastný otec. Všetky národy môžu byť na seba hrdé, len Slovania sa musia stále ponižovať? Toto robia aj tzv. konceptuáli. A potom, že prehrávame. Samozrejme, keď je nám od mala vštepovaná mentalita raba (otroka). Že nič nie sme, že nič neznamenáme, že nemáme slávne dejiny, že nemáme byť na čo hrdí... Odmietam a nesúhlasím! Máme byť na čo hrdí a to, že sme v niečom jedineční, výnimoční alebo najlepší neznamená, že sa povyšujeme!


[quote="pid:58442, uid:826"]Já se domnívám, že by každý měl v sobě zabít smýšlení karatele a zaměřit se na sebezdokonalování - tlusté knihy čekají.[/quote] Koho otec je lepší? Môj alebo tvoj? No pre každého jeho vlastný otec. Všetky národy môžu byť na seba hrdé, len Slovania sa musia stále ponižovať? Toto robia aj tzv. konceptuáli. A potom, že prehrávame. Samozrejme, keď je nám od mala vštepovaná mentalita raba (otroka). Že nič nie sme, že nič neznamenáme, že nemáme slávne dejiny, že nemáme byť na čo hrdí... **Odmietam a nesúhlasím! Máme byť na čo hrdí a to, že sme v niečom jedineční, výnimoční alebo najlepší neznamená, že sa povyšujeme!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 12:44

Že nič nie sme, že nič neznamenáme, že nemáme slávne dejiny, že nemáme byť na čo hrdí...

Neznělo něco podobného ve třicátých letech celým Německem?


[quote="pid:58443, uid:623"]Že nič nie sme, že nič neznamenáme, že nemáme slávne dejiny, že nemáme byť na čo hrdí...[/quote] Neznělo něco podobného ve třicátých letech celým Německem?

Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.


Já mám zase pocit, že ty nevidíš rozdíl mezi otroctvím a respektem. Svoboda není možná bez respektu.


[quote="pid:58435, uid:312"]Anna by v sobě měla především zabít smýšlení otroka.[/quote] Já mám zase pocit, že ty nevidíš rozdíl mezi otroctvím a respektem. Svoboda není možná bez respektu.

Ogar


Dobre, tak budem tykať.


26.7.2021 ti v diskusií preukázateľne UM dokázal:


"Istina sa vyskytuje i v Mrtvej vode a DVTR a ďalších publikáciach...
Čo tu trollíš???"


Načo si sám potvrdil, že si to nečítal, samozrejme svojími slovami.


"Ak je to tak, tak sa ospravedlňujem. Nič to nemení na tom, že VP ZSSR Slovanstvo ignoruje!"


Môžem sa mýliť, a ty si dal tú námahu a naštudoval si si to, aj taká možnosť existuje aj keď pravdepodobnosť na základe toho všetkého čo píšeš doteraz sa blíži nule.
Namiesto priznania tohto faktu, je tvoja odpoveď aká? Priznanie, že od času starej vody, teda mnoho rokov si nebol schopný a ochotný si to naštudovať. A keďže som ťa túto zjavne viditeľnú disproporciu upozornil, tak tvoja reakcia bola obrana ega formou klamstva:


"KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež."


A keďže diskutovať spôsobom, kedy proti faktu je postavená lož, a táto situácia podľa tvojho priznania už trvá roky, tak ja sa s diskusie s tebou odhlasujem.


Ogar Dobre, tak budem tykať. 26.7.2021 ti v diskusií preukázateľne UM dokázal: "Istina sa vyskytuje i v Mrtvej vode a DVTR a ďalších publikáciach... Čo tu trollíš???" Načo si sám potvrdil, že si to nečítal, samozrejme svojími slovami. "Ak je to tak, tak sa ospravedlňujem. Nič to nemení na tom, že VP ZSSR Slovanstvo ignoruje!" Môžem sa mýliť, a ty si dal tú námahu a naštudoval si si to, aj taká možnosť existuje aj keď pravdepodobnosť na základe toho všetkého čo píšeš doteraz sa blíži nule. Namiesto priznania tohto faktu, je tvoja odpoveď aká? Priznanie, že od času starej vody, teda mnoho rokov si nebol schopný a ochotný si to naštudovať. A keďže som ťa túto zjavne viditeľnú disproporciu upozornil, tak tvoja reakcia bola obrana ega formou klamstva: "KSB mám dostatočne naštudovanú a kroan tiež." A keďže diskutovať spôsobom, kedy proti faktu je postavená lož, a táto situácia podľa tvojho priznania už trvá roky, tak ja sa s diskusie s tebou odhlasujem.

Memnon. Ono je to mnohem složitější, než se zdá. Možná
ti něco říká jméno generál Petrov. Byl to perfektní propagátor a jeden z autorů KSB. Udělal ale jednu chybu. Natočil video o Slovanech, kde sám účinkoval. To byl jeho konec v KSB. Pjakin a spol. tj. Zaznobin, Jefimov atd. se tváří, že vůbec neexistoval. A přitom pro propagaci KSB udělal nejvíc. Byl sprostě odstraněn a předčasně zemřel v roce 2009.
Jen proto, že se snažil dát Slovanům to místo v dějinách, které jim po právu patří.
Jedno nechápu, proč je tady takový odpor vůči Slovanství. Není víc fašistické knihy, než je Bible, ale jaksi nikdo s Biblí nemá problém. Korán úplně pominu. Ale problém je jenom se Slovanským jazýčestvom.


Takže autor KSB generál Petrov a jeho názor na dějiny a Slovany. Délka videa kolem 12 minut. cca od 1:20
Pak snad již přestanete s vašimi nepodloženými bludy. Spíš se zamyslete, komu váš postoj vyhovuje.
https://www.youtube.com/watch?v=6aoiphYlWxQ&ab_channel=%D0%9C%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0


Poslední provolání generála Petrova před smrtí k lidem.
https://www.youtube.com/watch?v=v8k7m_Xikbw&list=PLOXrBOThjsGI_mpkJ5LRQNUIeDa_lWNLp&index=35&ab_channel=%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%9C%D1%83%D0%B6%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C


Memnon. Ono je to mnohem složitější, než se zdá. Možná ti něco říká jméno generál Petrov. Byl to perfektní propagátor a jeden z autorů KSB. Udělal ale jednu chybu. Natočil video o Slovanech, kde sám účinkoval. To byl jeho konec v KSB. Pjakin a spol. tj. Zaznobin, Jefimov atd. se tváří, že vůbec neexistoval. A přitom pro propagaci KSB udělal nejvíc. Byl sprostě odstraněn a předčasně zemřel v roce 2009. Jen proto, že se snažil dát Slovanům to místo v dějinách, které jim po právu patří. Jedno nechápu, proč je tady takový odpor vůči Slovanství. Není víc fašistické knihy, než je Bible, ale jaksi nikdo s Biblí nemá problém. Korán úplně pominu. Ale problém je jenom se Slovanským jazýčestvom. Takže autor KSB generál Petrov a jeho názor na dějiny a Slovany. Délka videa kolem 12 minut. cca od 1:20 Pak snad již přestanete s vašimi nepodloženými bludy. Spíš se zamyslete, komu váš postoj vyhovuje. https://www.youtube.com/watch?v=6aoiphYlWxQ&ab_channel=%D0%9C%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0 Poslední provolání generála Petrova před smrtí k lidem. https://www.youtube.com/watch?v=v8k7m_Xikbw&list=PLOXrBOThjsGI_mpkJ5LRQNUIeDa_lWNLp&index=35&ab_channel=%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%9C%D1%83%D0%B6%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C
Upravené 19. 2. 2022 o 15:44

Já mám zase pocit, že ty nevidíš rozdíl mezi otroctvím a respektem. Svoboda není možná bez respektu.
Tobě bych také poradil podívat se na video generála Petrova. Pro KSB není hlavní svoboda, ale spravedlnost. Bez spravedlnosti nikdy svobody nedosáhneš.


[quote="pid:58447, uid:802"]Já mám zase pocit, že ty nevidíš rozdíl mezi otroctvím a respektem. Svoboda není možná bez respektu.[/quote]Tobě bych také poradil podívat se na video generála Petrova. Pro KSB není hlavní svoboda, ale spravedlnost. Bez spravedlnosti nikdy svobody nedosáhneš.
Upravené 19. 2. 2022 o 14:35

Nie je lepšie sa vrátiť k učeniu, ktoré bolo určené pre nás, pre Človekov bez čierneho kultu?

uvedomujes si vobec co pises? chces sa vracat k uceniu, ktore historicky tahalo za kratsi koniec a prevzal ho biblicky projekt? aky zmysel ma mimo ine globalizacia? aby spolocnosti neboli uzavrete a dokazali ucit druhe spolocnosti alebo sa od nich ucit, inak by sa tocili v kruhu vlastnych chyb. ak by sa vsetci uzavreli v sebe, tak v Tibete je dodnes feudalne otroctvo a v Rusku bojarsko-zrecke usporiadanie... indiani na toto uzavretie doplatili cenou najvyssou, ruske zrectvo sa uzavrelo dobrovolne a doplatili na to vsetci, tibetsky fasizmus vydrzal najdlhsie a aj samotneho Hitlera inspiroval... my samozrejme mozme prevzat mnohe z toho co zili nasi predkovia a ked si chceme zachovat svoju kulturu tak aj musime ale bez chyb, ktore sme opakovali po cele starocia a z ktorych tazili druhi.


Hoaxík už blokovať nemôže, preto sa tu objavujú aj iné názory.

a pre takych trolov ako ty, uz toto forum nedosahuje kvality vodyksb lebo admini su benevolentni a kazdy si moze tliachat ako sa mu zachce - ako v parlamente a vysledok ziadny ci negativny.


Koho otec je lepší? Môj alebo tvoj? No pre každého jeho vlastný otec.

ked ta bude tvoj foter tyrat tak bude lepsi ako otec cernocha, ktory svedomito vychovava svojho syna lebo on je velkoarijec? ci zase nerozmyslal co napises...


Máme byť na čo hrdí a to, že sme v niečom jedineční, výnimoční alebo najlepší neznamená, že sa povyšujeme!

ukaz mi jednu pasaz z knih VP SSSR kde by presadzovali opak. najdes jedine konstruktivnu kritiku objektivnych prekazok pre rozvoj ruskeho civilizacneho modelu.
Udělal ale jednu chybu. Natočil video o Slovanech

tych chyb urobil viac, okrem toho ze podlahol ideologii ingliizmu zalozil politicku stranu od coho sa ostatni predstavitelia samozrejme distancovali. ale mimo to spravil obrovsky kus prace na sireni KOB.
Jedno nechápu, proč je tady takový odpor vůči Slovanství. Není víc fašistické knihy, než je Bible, ale jaksi nikdo s Biblí nemá problém. Korán úplně pominu. Ale problém je jenom se Slovanským jazýčestvom.

vy ste ako zaseknute platne, prestante tu sirit diverziu ze SAV=slovanstvo. ked chcete sirit svoje dogmy, tak si zalozte forum s Laubertom kde nikto nebude moct napisat ani stipku kritiky. presne pre to ho ani Laubert nikdy nezalozi, lebo by ho ludia faktologicky zjedli a vsetko by musel mazat. staci si pozriet skupinu SAV na FB aki fanatici tam prispievaju... miesto panenky marie blahorecena vedma nadezda, miesto farara maju svojho maga a miesto papeza zida Chinievica. hlavne ze tak nadavaju na krestanstvo.
tvoje prispevky Rusofil narozdiel od toho paplucha maju aj zmysel, ked sa venujes jazykovej teme a historickym skutocnostiam ktore dokazes podlozit faktami ale pre mna je tam stale prilis vela fantastiky. moj nazor je, ze z predkrestanskeho vedizmu sa co to zachovalo v kulture, co to by sa mohlo obnovit a nieco uz nie je vhodne v sucasnej civilizacii. idealizmus je jedna vec a technosfera druha. cesta z nej nebude tak celkom priama(obciny a.i.)


[quote="pid:58412, uid:623"]Nie je lepšie sa vrátiť k učeniu, ktoré bolo určené pre nás, pre Človekov bez čierneho kultu?[/quote] uvedomujes si vobec co pises? chces sa vracat k uceniu, ktore historicky tahalo za kratsi koniec a prevzal ho biblicky projekt? aky zmysel ma mimo ine globalizacia? aby spolocnosti neboli uzavrete a dokazali ucit druhe spolocnosti alebo sa od nich ucit, inak by sa tocili v kruhu vlastnych chyb. ak by sa vsetci uzavreli v sebe, tak v Tibete je dodnes feudalne otroctvo a v Rusku bojarsko-zrecke usporiadanie... indiani na toto uzavretie doplatili cenou najvyssou, ruske zrectvo sa uzavrelo dobrovolne a doplatili na to vsetci, tibetsky fasizmus vydrzal najdlhsie a aj samotneho Hitlera inspiroval... my samozrejme mozme prevzat mnohe z toho co zili nasi predkovia a ked si chceme zachovat svoju kulturu tak aj musime ale bez chyb, ktore sme opakovali po cele starocia a z ktorych tazili druhi. [quote="pid:58428, uid:623"]Hoaxík už blokovať nemôže, preto sa tu objavujú aj iné názory.[/quote] a pre takych trolov ako ty, uz toto forum nedosahuje kvality vodyksb lebo admini su benevolentni a kazdy si moze tliachat ako sa mu zachce - ako v parlamente a vysledok ziadny ci negativny. [quote="pid:58443, uid:623"]Koho otec je lepší? Môj alebo tvoj? No pre každého jeho vlastný otec.[/quote] ked ta bude tvoj foter tyrat tak bude lepsi ako otec cernocha, ktory svedomito vychovava svojho syna lebo on je velkoarijec? ci zase nerozmyslal co napises... [quote="pid:58443, uid:623"]Máme byť na čo hrdí a to, že sme v niečom jedineční, výnimoční alebo najlepší neznamená, že sa povyšujeme![/quote] ukaz mi jednu pasaz z knih VP SSSR kde by presadzovali opak. najdes jedine konstruktivnu kritiku objektivnych prekazok pre rozvoj ruskeho civilizacneho modelu. [quote="pid:58455, uid:312"]Udělal ale jednu chybu. Natočil video o Slovanech[/quote] tych chyb urobil viac, okrem toho ze podlahol ideologii ingliizmu zalozil politicku stranu od coho sa ostatni predstavitelia samozrejme distancovali. ale mimo to spravil obrovsky kus prace na sireni KOB. [quote="pid:58455, uid:312"]Jedno nechápu, proč je tady takový odpor vůči Slovanství. Není víc fašistické knihy, než je Bible, ale jaksi nikdo s Biblí nemá problém. Korán úplně pominu. Ale problém je jenom se Slovanským jazýčestvom.[/quote] vy ste ako zaseknute platne, prestante tu sirit diverziu ze SAV=slovanstvo. ked chcete sirit svoje dogmy, tak si zalozte forum s Laubertom kde nikto nebude moct napisat ani stipku kritiky. presne pre to ho ani Laubert nikdy nezalozi, lebo by ho ludia faktologicky zjedli a vsetko by musel mazat. staci si pozriet skupinu SAV na FB aki fanatici tam prispievaju... miesto panenky marie blahorecena vedma nadezda, miesto farara maju svojho maga a miesto papeza zida Chinievica. hlavne ze tak nadavaju na krestanstvo. tvoje prispevky Rusofil narozdiel od toho paplucha maju aj zmysel, ked sa venujes jazykovej teme a historickym skutocnostiam ktore dokazes podlozit faktami ale pre mna je tam stale prilis vela fantastiky. moj nazor je, ze z predkrestanskeho vedizmu sa co to zachovalo v kulture, co to by sa mohlo obnovit a nieco uz nie je vhodne v sucasnej civilizacii. idealizmus je jedna vec a technosfera druha. cesta z nej nebude tak celkom priama(obciny a.i.)
Upravené 19. 2. 2022 o 17:01

Môžem sa mýliť, a ty si dal tú námahu a naštudoval si si to, aj taká možnosť existuje aj keď pravdepodobnosť na základe toho všetkého čo píšeš doteraz sa blíži nule.
Namiesto priznania tohto faktu, je tvoja odpoveď aká? Priznanie, že od času starej vody, teda mnoho rokov si nebol schopný a ochotný si to naštudovať. A keďže som ťa túto zjavne viditeľnú disproporciu upozornil, tak tvoja reakcia bola obrana ega formou klamstva:


Šikovný, niečo si si dohľadal. A úmyselne si odignoroval časti, v ktorých vymenovávam, ktoré knihy som čítal. Pevne verím, že ty máš naštudované úplne všetky, vrátane tých, ktoré ešte nie sú preložené. Inak by si si predsa nedovolil mi niečo vytýkať, ak by si nemal všetko naštudované, pretože presne to vyčítaš mne. A z toho tvojho Umíka, na ktorého sa odkazuješ, vypadlo, že tú Mŕtvu vodu a DVTR nečítal, pretože netušil čo to istina je. Vidíš, ja som to nečítal, a vedel som to. Nie som totiž obmedzený len na KSB. Od toho sa odvíjala celá tá diskusia. Narozdiel od neho som otvorene uviedol čo som čítal a čo nie. On sa to snažil zatajiť. Aký to etalón znania. Okrem toho, pointa ti absolútne uniká, ale čo čakať od nekritických obdivovateľov protislovanského učenia.


[quote="pid:58450, uid:39"]Môžem sa mýliť, a ty si dal tú námahu a naštudoval si si to, aj taká možnosť existuje aj keď pravdepodobnosť na základe toho všetkého čo píšeš doteraz sa blíži nule. Namiesto priznania tohto faktu, je tvoja odpoveď aká? Priznanie, že od času starej vody, teda mnoho rokov si nebol schopný a ochotný si to naštudovať. A keďže som ťa túto zjavne viditeľnú disproporciu upozornil, tak tvoja reakcia bola obrana ega formou klamstva:[/quote] Šikovný, niečo si si dohľadal. A úmyselne si odignoroval časti, v ktorých vymenovávam, ktoré knihy som čítal. Pevne verím, že ty máš naštudované úplne všetky, vrátane tých, ktoré ešte nie sú preložené. Inak by si si predsa nedovolil mi niečo vytýkať, ak by si nemal všetko naštudované, pretože presne to vyčítaš mne. A z toho tvojho Umíka, na ktorého sa odkazuješ, vypadlo, že tú Mŕtvu vodu a DVTR nečítal, pretože netušil čo to istina je. Vidíš, ja som to nečítal, a vedel som to. Nie som totiž obmedzený len na KSB. Od toho sa odvíjala celá tá diskusia. Narozdiel od neho som otvorene uviedol čo som čítal a čo nie. On sa to snažil zatajiť. Aký to etalón znania. Okrem toho, pointa ti absolútne uniká, ale čo čakať od nekritických obdivovateľov protislovanského učenia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 17:09

uvedomujes si vobec co pises? chces sa vracat k uceniu, ktore historicky tahalo za kratsi koniec a prevzal ho biblicky projekt? aky zmysel ma mimo ine globalizacia?


Stále dokoliečka ako verklík. Dve slová: Noc Svaroga! Sme tu jeden a pol miliardy rokov a vždy sme prežili. S KSB prežiť nemusíme. K ostatným bludom a fabuláciám sa vyjadrovať nebudem.


[quote="pid:58467, uid:252"]uvedomujes si vobec co pises? chces sa vracat k uceniu, ktore historicky tahalo za kratsi koniec a prevzal ho biblicky projekt? aky zmysel ma mimo ine globalizacia?[/quote] Stále dokoliečka ako verklík. Dve slová: **Noc Svaroga!** Sme tu jeden a pol miliardy rokov a vždy sme prežili. S KSB prežiť nemusíme. K ostatným bludom a fabuláciám sa vyjadrovať nebudem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 17:03

a pre takych trolov ako ty, uz toto forum nedosahuje kvality vodyksb lebo admini su benevolentni a kazdy si moze tliachat ako sa mu zachce - ako v parlamente a vysledok ziadny ci negativny.


Ktorí admini sú benevolentní? Chceš, aby som mazal tvoje príspevky? Potom budeš spokojný? Potom to bude podľa teba diskusia na úrovni? Nedaj sa vysmiať. Ty, rovnako ako ostatní, tu majú svoje miesto, ak si myslia, že majú čo povedať ostatným. A to ti práve vadí. Že sa tu objavujú názory, ktoré neznesieš.


[quote="pid:58467, uid:252"]a pre takych trolov ako ty, uz toto forum nedosahuje kvality vodyksb lebo admini su benevolentni a kazdy si moze tliachat ako sa mu zachce - ako v parlamente a vysledok ziadny ci negativny.[/quote] Ktorí admini sú benevolentní? Chceš, aby som mazal tvoje príspevky? Potom budeš spokojný? Potom to bude podľa teba diskusia na úrovni? Nedaj sa vysmiať. Ty, rovnako ako ostatní, tu majú svoje miesto, ak si myslia, že majú čo povedať ostatným. **A to ti práve vadí. Že sa tu objavujú názory, ktoré neznesieš.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 2. 2022 o 17:08

Memnon. Ono je to mnohem složitější, než se zdá. Možná


Tu nikto proti Slovanom nič nemá, len to skúsim maximálne zjednodušiť.


Človek je podmnožina Slovana, alebo Slovan je podmnožina skupiny človek ?


Preto nemôžeš vyzdvihovať podmnožinu, preto celok je vždy viac ako podmnožina celku. A podľa aktuálnej situácie je každému jasné, že objemnejšia biblická koncepcia pretlačila Slovanskú koncepciu. A KSB je zase objemnejšia koncepcia ako biblická. Preto napríklad je názov DOSTATOČNE VŠEOBECNÁ TÉORIA a nie Slovanská, Ruská a iné.
Aspoň takto to chápem ja.


[quote="pid:58455, uid:312"]Memnon. Ono je to mnohem složitější, než se zdá. Možná[/quote] Tu nikto proti Slovanom nič nemá, len to skúsim maximálne zjednodušiť. Človek je podmnožina Slovana, alebo Slovan je podmnožina skupiny človek ? Preto nemôžeš vyzdvihovať podmnožinu, preto celok je vždy viac ako podmnožina celku. A podľa aktuálnej situácie je každému jasné, že objemnejšia biblická koncepcia pretlačila Slovanskú koncepciu. A KSB je zase objemnejšia koncepcia ako biblická. Preto napríklad je názov DOSTATOČNE VŠEOBECNÁ TÉORIA a nie Slovanská, Ruská a iné. Aspoň takto to chápem ja.

Sme tu jeden a pol miliardy rokov a vždy sme prežili.

ja som si myslel, ze len 1 273 176 958 rokov ale dakujem za ozrejmenie. vtedy boli este styri slnka a tri mesiace ale dokaz odo mna neziadajte. BOLO TO TAK!!! Ogar o hodinu zverejni svoje vypocty. smile


[quote="pid:58471, uid:623"]Sme tu jeden a pol miliardy rokov a vždy sme prežili.[/quote] ja som si myslel, ze len 1 273 176 958 rokov ale dakujem za ozrejmenie. vtedy boli este styri slnka a tri mesiace ale dokaz odo mna neziadajte. BOLO TO TAK!!! Ogar o hodinu zverejni svoje vypocty. :x
1 ... 5678
13.19k
591
32
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept