Politika v ČR
"Orbán podpořil střílení do lidí, kritizovala Pekarová. Přidal se Lipavský"

Orbán podpořil střílení do lidí, kritizovala Pekarová. Přidal se Lipavský
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/viktor-orban-marketa-pekarova-adamova-lipavsky-kazachstan-solidarita-madasko-prezident-tokajev.A220111_100445_domaci_hend


Z diskuze k článku:
Nekompetentní aktivista Lipavský tam není ani měsíc a už se poprvé předvedl, proč tam nemá co dělat. Přesně možné poškození vztahů se spojenci bylo důvodem, proč ho tam Zeman nechtěl.
Demonstrant s kalašnikovem a zápalnými láhvemi, který rabuje a ničí vše okolo už dávno není demonstrant. Stačí se podívat, jak za pár dní vyplenili dvoumilionové město. S takovými je třeba zatočit hned v zárodku, pokud nechtějí dopadnout jako Libye.


+146/−15


Máme vůbec předsedu vlády?


+167/−12
**


Orbán podpořil střílení do lidí, kritizovala Pekarová. Přidal se Lipavský https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/viktor-orban-marketa-pekarova-adamova-lipavsky-kazachstan-solidarita-madasko-prezident-tokajev.A220111_100445_domaci_hend Z diskuze k článku: Nekompetentní aktivista Lipavský tam není ani měsíc a už se poprvé předvedl, proč tam nemá co dělat. Přesně možné poškození vztahů se spojenci bylo důvodem, proč ho tam Zeman nechtěl. Demonstrant s kalašnikovem a zápalnými láhvemi, který rabuje a ničí vše okolo už dávno není demonstrant. Stačí se podívat, jak za pár dní vyplenili dvoumilionové město. S takovými je třeba zatočit hned v zárodku, pokud nechtějí dopadnout jako Libye. +146/−15 **Máme vůbec předsedu vlády?** +167/−12 **

Pozoruhodné, premiér Fiala ministra zahraničí Lipavského zřejmě už nepokládá za člena vlády !?


Fiala k výrokům Adamové: Za zahraniční politiku je zodpovědná vláda
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fiala-k-vyrokum-adamove-za-zahranicni-politiku-je-zodpovedna-vlada/2144349?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny&language=cs


**Pozoruhodné, premiér Fiala ministra zahraničí Lipavského zřejmě už nepokládá za člena vlády !?** Fiala k výrokům Adamové: Za zahraniční politiku je zodpovědná vláda https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fiala-k-vyrokum-adamove-za-zahranicni-politiku-je-zodpovedna-vlada/2144349?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny&language=cs

s kolika zememi nam bude asi hrozit brzy diplomaticka roztrzka, pokud budou tito nekompententni lide vyrvavat takove nesmysly.


s kolika zememi nam bude asi hrozit brzy diplomaticka roztrzka, pokud budou tito nekompententni lide vyrvavat takove nesmysly.

61e6aff9652d4


ten slunickovy vyraz ve tvari obou pani je takovy ... bruselsky:-))


![61e6aff9652d4](serve/attachment&path=61e6aff9652d4) ten slunickovy vyraz ve tvari obou pani je takovy ... bruselsky:-))

možné poškození vztahů se spojenci bylo důvodem, proč ho tam Zeman nechtěl.

Těch důvodů bylo určitě víc. Zásadním byla také otevřená podpora a obdiv sudeťáků. Tenhle Lipavský chce u nás uspořádat "sudeťácké dny" - samozřejmě s hojnou účastí sudeťáků - včetně jejich šéfa. No a v neposlední řadě neskrývá podporu úmyslu přiřadit nás k Německu jako další spolkovou zemi.


[quote="pid:52174, uid:270"]možné poškození vztahů se spojenci bylo důvodem, proč ho tam Zeman nechtěl.[/quote] Těch důvodů bylo určitě víc. Zásadním byla také otevřená podpora a obdiv sudeťáků. Tenhle Lipavský chce u nás uspořádat "sudeťácké dny" - samozřejmě s hojnou účastí sudeťáků - včetně jejich šéfa. No a v neposlední řadě neskrývá podporu úmyslu přiřadit nás k Německu jako další spolkovou zemi.

No a v neposlední řadě neskrývá podporu úmyslu přiřadit nás k Německu jako další spolkovou zemi

Myslím, že Erik Best ho charakterizuje jako ministra pro integraci s Německem.


[quote="pid:53162, uid:203"]No a v neposlední řadě neskrývá podporu úmyslu přiřadit nás k Německu jako další spolkovou zemi[/quote] Myslím, že Erik Best ho charakterizuje jako ministra pro integraci s Německem.

Jarek

Netrvalo dlouho a z Pekari-Hitlerové se stala antisemitistka . To už je jen krok od kované fašistky .
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vlasy-vstavaly-Pocitani-Zidu-Pekarove-utok-na-Orbana-ma-trapne-dohry-689878
Celý svět se baví nad tím , jak se projevuje povl , který vyhrál? volby , díky zásahu strýčka-kmotra Rychetského .
Když se čistí akvárium , tak se při údržbě zakalí voda , ale jen nakrátko , než se odstraní přebytečný odpad .


Netrvalo dlouho a z Pekari-Hitlerové se stala antisemitistka . To už je jen krok od kované fašistky . https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vlasy-vstavaly-Pocitani-Zidu-Pekarove-utok-na-Orbana-ma-trapne-dohry-689878 Celý svět se baví nad tím , jak se projevuje povl , který vyhrál? volby , díky zásahu strýčka-kmotra Rychetského . Když se čistí akvárium , tak se při údržbě zakalí voda , ale jen nakrátko , než se odstraní přebytečný odpad .

Když se čistí akvárium

A co když to všechno je od Žida Rycheckého, resp. od těch co za ním stojí prefíkaný plán jak jednou provždy se zbavit tohoto pětikolkového dobytka ? Za jiných okolností by dál přežívali a mohli by škodit. Možná že teď bude příležitost jim dát ránu do vazu. Historicky se znemožní. Taková několikanásobná přihrávka, jak píše Boletus. Kdo ví ?


[quote="pid:53173, uid:185"]Když se čistí akvárium[/quote] A co když to všechno je od Žida Rycheckého, resp. od těch co za ním stojí prefíkaný plán jak jednou provždy se zbavit tohoto pětikolkového dobytka ? Za jiných okolností by dál přežívali a mohli by škodit. Možná že teď bude příležitost jim dát ránu do vazu. Historicky se znemožní. Taková několikanásobná přihrávka, jak píše Boletus. Kdo ví ?

Jarek

A co když to všechno je od Žida Rycheckého, resp. od těch co za ním stojí prefíkaný plán jak jednou provždy se zbavit tohoto pětikolkového dobytka ? Za jiných okolností by dál přežívali a mohli by škodit. Možná že teď bude příležitost jim dát ránu do vazu. Historicky se znemožní. Taková několikanásobná přihrávka, jak píše Boletus. Kdo ví ?

Takhle jen budeme zbytečně šlapat , na předpřipravené hrábě . Já tam vidím mafii , která pase národ , za nějž se schovává a v případě potřeby jej nechá silně krvácet . Stačí se jen podívat , kdo po celou válku podporoval finančně i hmotně hitlerovské Německo . Národ krvácel , mafie bohatla .
Je to něco podobného jako říkat , co Němec , to fašista .
Od pradávna hrají se stádem starou dobrou hru . Rozděl a panuj , rozeštvi a nabídni řešení .


[quote="pid:53178, uid:471"]A co když to všechno je od Žida Rycheckého, resp. od těch co za ním stojí prefíkaný plán jak jednou provždy se zbavit tohoto pětikolkového dobytka ? Za jiných okolností by dál přežívali a mohli by škodit. Možná že teď bude příležitost jim dát ránu do vazu. Historicky se znemožní. Taková několikanásobná přihrávka, jak píše Boletus. Kdo ví ?[/quote] Takhle jen budeme zbytečně šlapat , na předpřipravené hrábě . Já tam vidím mafii , která pase národ , za nějž se schovává a v případě potřeby jej nechá silně krvácet . Stačí se jen podívat , kdo po celou válku podporoval finančně i hmotně hitlerovské Německo . Národ krvácel , mafie bohatla . Je to něco podobného jako říkat , co Němec , to fašista . Od pradávna hrají se stádem starou dobrou hru . Rozděl a panuj , rozeštvi a nabídni řešení .

Ako vidím tak aj v Čechách máte svoju Remišovú.


Ako vidím tak aj v Čechách máte svoju Remišovú.
1.15k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept