Videá, filmy, knihy
Chorovody
Y

Chorovody ves-miru (klidu, pokoje) 2021 Narodni film.
Maximalni repost - nastal cas vratit ruskou kulturu mladezi
https://www.youtube.com/watch?v=zf7DjQtZ2lw


**Chorovody ves-miru (klidu, pokoje) 2021 Narodni film.** Maximalni repost - nastal cas vratit ruskou kulturu mladezi https://www.youtube.com/watch?v=zf7DjQtZ2lw
Upravené 14. 1. 2022 o 19:11

V knize Jazyk náš: .... což nejspíše bude základ procesu Národní obrození 2.0, který musíme v obou našich zemích spustit, se píše:


Оdbočenie od témy:
Оpera a ruský chorovod
Nо pre operné umenie je charakteristické rozdelenie účastníkov scénického deja na aktérov, hudobníkov — z jednej strany a zo strany druhej — na divákov. Avšak v chorovode (na rozdiel od opery) sú všetci jeho účastníkmi — aj aktéri, aj diváci, a preto v chorovode hudba, text a tanec sa zlievajú dokopy ako nikde inde.


Chorovod je oddávna jeden z atribútov ruskej kultúry a jedným z prostriedkov ľuďmi uskutočňovanej kolektívnej mágie národa ako súčasti jeho prirodzeného života[1].


[1] So stanovením na Rusi vlády biblickej koncepcie zotročenia všetkých, národná mágia chorovodu bola nakoniec vytlačená energetickým vydájaním pasených a nárastom biblického egregoru na základe cirkevných rituálov alebo «politčetby» marxizmu. Neskôr sa do tohto procesu energetického vydájania a programovania psychiky zapojila televízia a internet a perspektívne sa do neho môže vliať aj interaktívna televízia s virtuálnymi televíznymi vedúcimi a «animovanými filmami» podľa individuálnej objednávky.


**V knize Jazyk náš: .... což nejspíše bude základ procesu Národní obrození 2.0, který musíme v obou našich zemích spustit, se píše:** Оdbočenie od témy: Оpera a ruský chorovod Nо pre operné umenie je charakteristické rozdelenie účastníkov scénického deja na aktérov, hudobníkov — z jednej strany a zo strany druhej — na divákov. Avšak v chorovode (na rozdiel od opery) sú všetci jeho účastníkmi — aj aktéri, aj diváci, a preto v chorovode hudba, text a tanec sa zlievajú dokopy ako nikde inde. Chorovod je oddávna jeden z atribútov ruskej kultúry a jedným z prostriedkov ľuďmi uskutočňovanej kolektívnej mágie národa ako súčasti jeho prirodzeného života[1]. [1] So stanovením na Rusi vlády biblickej koncepcie zotročenia všetkých, národná mágia chorovodu bola nakoniec vytlačená energetickým vydájaním pasených a nárastom biblického egregoru na základe cirkevných rituálov alebo «politčetby» marxizmu. Neskôr sa do tohto procesu energetického vydájania a programovania psychiky zapojila televízia a internet a perspektívne sa do neho môže vliať aj interaktívna televízia s virtuálnymi televíznymi vedúcimi a «animovanými filmami» podľa individuálnej objednávky.

I v ČS/SR se můžeme s chorovody setkat. Převahu sice mají "Slovanské spolky", ale toto je zrovna oblast, ve které je vhodné spolupracovat (je to způsob, jak přilákat mladé dívky, budoucí maminky a tím i jejich děti k pro nás konceptuálně vhodné kultuře).


https://www.facebook.com/groups/1804721583189814


I v ČS/SR se můžeme s chorovody setkat. Převahu sice mají "Slovanské spolky", ale toto je zrovna oblast, ve které je vhodné spolupracovat (je to způsob, jak přilákat mladé dívky, budoucí maminky a tím i jejich děti k pro nás konceptuálně vhodné kultuře). https://www.facebook.com/groups/1804721583189814
431
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept