Politika v ČR
Úvaha o lidské pošetilosti

Jak tak sleduji dění v poslední době, kdy naši pozornost v České republice nejvíce přitahují protesty proti povinnému, a ve skutečnosti nucenému očkování, někdy nevycházím z údivu nad projevy lidí, kteří jsou ve svém oboru jistě platnými členy společnosti: lékaři, policisté, hasiči, právníci… Na všech jejich protestech jednotně zaznívá zděšení nad stavem dnešní společnosti . . .
Lidi, já vás prosím jenom o jedno, začněte už konečně myslet a přestaňte opakovat ty trapné fráze o bolševicích a předlistopadové totalitě. Protože to je stejné, jako když slyšíte od nějakého očkovacího fanatika jeho přitroublé argumenty. Neuvědomujete si, že se mu v tom podobáte? Haníte lidi, kteří dokázali cenou svých životů vybojovat lepší život vám i těm na Západě a necháváte se postupně o to, co vám vybojovali, připravovat. . .
https://kob-forum.eu/2022/01/16/uvaha-o-lidske-posetilosti/


Megaprojekty Stalinovy epochy /Jak národu ukradli světlou budoucnost Titulky CZ
https://www.youtube.com/watch?v=KsGn0-j33fg


Dnes vás v reklamě krmí hesly: „Všechno je dnes dražší, to už tak je…“ NENÍ! To vy jste si dobrovolně zvolili společenské zřízení, ve kterém je člověk člověku vlkem, to je nyní vaše koncepce řízení. A bude tu jen do té doby, dokud si to všichni necháte líbit a budete to považovat za normu!


A protože informace mají sílu jen když se dostanou k těm, komu jsou určeny, a pokud to sami uznáte za vhodné, prosím vás, abyste je šířily dál… Je zbytečné přesvědčovat přesvědčené, je nutné, aby přemýšlet začali i ti ostatní!


Jak tak sleduji dění v poslední době, kdy naši pozornost v České republice nejvíce přitahují protesty proti povinnému, a ve skutečnosti nucenému očkování, někdy nevycházím z údivu nad projevy lidí, kteří jsou ve svém oboru jistě platnými členy společnosti: lékaři, policisté, hasiči, právníci… Na všech jejich protestech jednotně zaznívá zděšení nad stavem dnešní společnosti . . . **Lidi, já vás prosím jenom o jedno, začněte už konečně myslet a přestaňte opakovat ty trapné fráze o bolševicích a předlistopadové totalitě. Protože to je stejné, jako když slyšíte od nějakého očkovacího fanatika jeho přitroublé argumenty.** Neuvědomujete si, že se mu v tom podobáte? Haníte lidi, kteří dokázali cenou svých životů vybojovat lepší život vám i těm na Západě a necháváte se postupně o to, co vám vybojovali, připravovat. . . https://kob-forum.eu/2022/01/16/uvaha-o-lidske-posetilosti/ Megaprojekty Stalinovy epochy /Jak národu ukradli světlou budoucnost Titulky CZ https://www.youtube.com/watch?v=KsGn0-j33fg Dnes vás v reklamě krmí hesly: „Všechno je dnes dražší, to už tak je…“ NENÍ! To vy jste si dobrovolně zvolili společenské zřízení, ve kterém je člověk člověku vlkem, to je nyní vaše koncepce řízení. A bude tu jen do té doby, dokud si to všichni necháte líbit a budete to považovat za normu! A protože informace mají sílu jen když se dostanou k těm, komu jsou určeny, a pokud to sami uznáte za vhodné, prosím vás, abyste je šířily dál… Je zbytečné přesvědčovat přesvědčené, je nutné, aby přemýšlet začali i ti ostatní!

Je zbytečné přesvědčovat přesvědčené, je nutné, aby přemýšlet začali i ti ostatní!

Ono se to děje. Člověk je nejprve za magora, pak za pitomce, následně za oběť propagandy nejmenované mocnosti, poté za šiřitele propagandy nejmenované mocnosti a nakonec Vás začnou poslouchat smile


[quote="pid:53038, uid:78"]Je zbytečné přesvědčovat přesvědčené, je nutné, aby přemýšlet začali i ti ostatní![/quote] Ono se to děje. Člověk je nejprve za magora, pak za pitomce, následně za oběť propagandy nejmenované mocnosti, poté za šiřitele propagandy nejmenované mocnosti a nakonec Vás začnou poslouchat :)
384
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept