Zahraničná politika
Čína oficiálne prelomila moc dolára: Svetová Banka a západné vlády sú zdesené.

Veľké banky a západné vlády sa toho už dlhšie obávali. Čína oznámila 18. januára, že oficiálne zavádza kryptomenu a že všetky transakcie budú v tejto mene realizované len v rámci blockchain-technologie.
Peking súčasne informoval o tom, že poveril výlučne firmu YuanPay-Group predajom a nákupom svojho nového coinu, ako aj aktivitami slúžiacimi na jeho rýchle uplatnenie sa na trhu.
Predaj čínskeho coinu sa oficálne už aj začal a v súčasnosti je možné zakupovať čínsky coin len od firmy YuanPay-Group za cenu, ktorá je udaná na jej webovej stránke.
Nemecko sa stalo prvou krajinou, kde sa predaj novej čínskej kryptomeny už začal. Rozhodla tak čínska vláda.
Čínsky minister financií Liu Kang oznámil, že coin bude na začiatku (18. januára) stáť len 0,01 eur.
Možno predpokladať, že Rusko a India sa veľmi rýchlo napoja na novú kryptomenu z dielne Pekingu a že nasledovať bude aj Brazília a určite tento príklad budú nasledovať aj ďalšie ázijské krajiny. Ak na tento vlak naskočí v plnom rozsahu aj Nemecko, ktoré má zo všetkých európskych krajín najväčšie ekonomické väzby na Čínu, tak dolár potom už veľmi rýchlo „doslúži“.


Zdroj: https://www.roman-bednar.com/news/cina-oficialne-prelomila-moc-dolara-svetova-banka-a-zapadne-vlady-su-zdesene-musk-nadseny/


Veľké banky a západné vlády sa toho už dlhšie obávali. Čína oznámila 18. januára, že oficiálne zavádza kryptomenu a že všetky transakcie budú v tejto mene realizované len v rámci blockchain-technologie. Peking súčasne informoval o tom, že poveril výlučne firmu YuanPay-Group predajom a nákupom svojho nového coinu, ako aj aktivitami slúžiacimi na jeho rýchle uplatnenie sa na trhu. Predaj čínskeho coinu sa oficálne už aj začal a v súčasnosti je možné zakupovať čínsky coin len od firmy YuanPay-Group za cenu, ktorá je udaná na jej webovej stránke. Nemecko sa stalo prvou krajinou, kde sa predaj novej čínskej kryptomeny už začal. Rozhodla tak čínska vláda. Čínsky minister financií Liu Kang oznámil, že coin bude na začiatku (18. januára) stáť len 0,01 eur. Možno predpokladať, že Rusko a India sa veľmi rýchlo napoja na novú kryptomenu z dielne Pekingu a že nasledovať bude aj Brazília a určite tento príklad budú nasledovať aj ďalšie ázijské krajiny. Ak na tento vlak naskočí v plnom rozsahu aj Nemecko, ktoré má zo všetkých európskych krajín najväčšie ekonomické väzby na Čínu, tak dolár potom už veľmi rýchlo „doslúži“. Zdroj: https://www.roman-bednar.com/news/cina-oficialne-prelomila-moc-dolara-svetova-banka-a-zapadne-vlady-su-zdesene-musk-nadseny/

Zní to paradoxně, ale tento krok hraje do karet i USA. Oni sami stahují nadbytečná dolarová aktiva, protože se všichni zainteresovaní připravují na překlopení z monopolárního měnového (dolarového) globálního systému na měnové zóny . Kryptoměny mohou být tím přechodovým prvkem. Je dost možné, že právě součinnost "silných" Číny,Ruska a USA při měkkém přistání dolaru je součástí "Big Deal" , doprovázejícím Jaltu II.


Zní to paradoxně, ale tento krok hraje do karet i USA. Oni sami stahují nadbytečná dolarová aktiva, protože se všichni zainteresovaní připravují na překlopení z monopolárního měnového (dolarového) globálního systému na měnové zóny . Kryptoměny mohou být tím přechodovým prvkem. Je dost možné, že právě součinnost "silných" Číny,Ruska a USA při měkkém přistání dolaru je součástí "Big Deal" , doprovázejícím Jaltu II.
Upravené 19. 1. 2022 o 18:09

Som sa snažil práve overiť túto infromáciu, ale neúspešne.
YuanPay-Group sú nejaký podvodníci:
https://de.trustpilot.com/review/yuanpaygroup.org
Škoda času, ktorú som investoval do hľadania.
Poprosím správy najprv overiť, poprípadne zazrojovať, nech to tu má aspoň trošku úroveň.


Som sa snažil práve overiť túto infromáciu, ale neúspešne. YuanPay-Group sú nejaký podvodníci: https://de.trustpilot.com/review/yuanpaygroup.org Škoda času, ktorú som investoval do hľadania. Poprosím správy najprv overiť, poprípadne zazrojovať, nech to tu má aspoň trošku úroveň.

Som sa snažil práve overiť túto infromáciu, ale neúspešne.


Uvidíme. Táto informácia môže byť prieskum bojom.


Ideálne by bolo získať to rozhodnutie čínskej vlády.


Trustpilot môže ísť systémom dezinformovania:
" Väčšina informácií je pravdivá, ale tie na ktorých záleží majiteľom, ktorí riadia trust pilot, je klamlivá."


[quote="pid:53340, uid:28"]Som sa snažil práve overiť túto infromáciu, ale neúspešne.[/quote] Uvidíme. Táto informácia môže byť prieskum bojom. Ideálne by bolo získať to rozhodnutie čínskej vlády. Trustpilot môže ísť systémom dezinformovania: " Väčšina informácií je pravdivá, ale tie na ktorých záleží majiteľom, ktorí riadia trust pilot, je klamlivá."

Presne tak. Všetkým hodne zdravia.


Presne tak. Všetkým hodne zdravia.
1.59k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept