Mimo kategórií
Škola pomenovaná po princovi Andrewovi bude premenovaná za škandál so znásilnením

Škola pomenovaná po princovi Andrewovi bude premenovaná za škandál so znásilnením


Kanadská škola pomenovaná po princovi Andrewovi sa premenovala kvôli prípadu znásilnenia
Škola v Dartmouthe v Novom Škótsku, pomenovaná po britskom princovi Andrewovi, bude čoskoro premenovaná v súvislosti so znásilnením. Píše o tom CBC.


Vzdelávacia inštitúcia bola pomenovaná po druhom synovi kráľovnej Alžbety II. po jeho narodení v roku 1960. Avšak kvôli vyšetrovaniu znásilnenia, ktoré sa údajne týkalo Andrewa, sa škola rozhodla zmeniť svoj názov.


"Malo by to odrážať naše hodnoty ako inkluzívnej komunity," vysvetlil Craig Campbell, riaditeľ zariadenia, v komentári k rozhodnutiu. Platnosť nadobudne pred začiatkom školského roka.


Podľa 38-ročnej Američanky Virginie Giuffre bola opakovane nútená mať sex s princom Andrewom, keď bola neplnoletá. Medzi tými, ktorí ju nahovorili na sex, sa spomína finančník Jeffrey Epstein. Syn Alžbety II. svoje spojenie s obeťou popiera a tvrdí, že si ju nepamätá, napriek prítomnosti spoločných fotografií v Epsteinovom dome.
https://lenta.ru/news/2022/01/21/andrew_school/


Škola pomenovaná po princovi Andrewovi bude premenovaná za škandál so znásilnením Kanadská škola pomenovaná po princovi Andrewovi sa premenovala kvôli prípadu znásilnenia Škola v Dartmouthe v Novom Škótsku, pomenovaná po britskom princovi Andrewovi, bude čoskoro premenovaná v súvislosti so znásilnením. Píše o tom CBC. Vzdelávacia inštitúcia bola pomenovaná po druhom synovi kráľovnej Alžbety II. po jeho narodení v roku 1960. Avšak kvôli vyšetrovaniu znásilnenia, ktoré sa údajne týkalo Andrewa, sa škola rozhodla zmeniť svoj názov. "Malo by to odrážať naše hodnoty ako inkluzívnej komunity," vysvetlil Craig Campbell, riaditeľ zariadenia, v komentári k rozhodnutiu. Platnosť nadobudne pred začiatkom školského roka. Podľa 38-ročnej Američanky Virginie Giuffre bola opakovane nútená mať sex s princom Andrewom, keď bola neplnoletá. Medzi tými, ktorí ju nahovorili na sex, sa spomína finančník Jeffrey Epstein. Syn Alžbety II. svoje spojenie s obeťou popiera a tvrdí, že si ju nepamätá, napriek prítomnosti spoločných fotografií v Epsteinovom dome. https://lenta.ru/news/2022/01/21/andrew_school/
117
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept