Zahraničná politika
Hodiny tikajú: Rusko nebude donekonečna čakať na odpoveď Západu.

https://youtu.be/4AA5q0nVDNw?t=3682


Rusko nebude donekonečna čakať na odpoveď Spojených štátov a NATO na návrhy bezpečnostných záruk, povedal Konstantin Gavrilov, ktorý viedol ruskú delegáciu na rokovaniach o vojenskej bezpečnosti a kontrole zbrojenia vo Viedni.


„Hodiny tikajú. Naši lídri už povedali, že otázka nie je o mesiacoch, otázka nie je ani o týždňoch. Čakáme na písomnú odpoveď. Dúfam, že ju dostaneme na budúci týždeň,“ povedal Gavrilov vo vysielaní YouTube-kanála „Izolenta live“.


Zároveň varoval, že ak Západ bude ignorovať požiadavky, Rusko „vyvodí závery a bude brániť svoju bezpečnosť v Európe inými prostriedkami a metódami“.


„A pocítia to Európania aj Američania,“ dodal diplomat.


https://youtu.be/4AA5q0nVDNw?t=3682 Rusko nebude donekonečna čakať na odpoveď Spojených štátov a NATO na návrhy bezpečnostných záruk, povedal Konstantin Gavrilov, ktorý viedol ruskú delegáciu na rokovaniach o vojenskej bezpečnosti a kontrole zbrojenia vo Viedni. „Hodiny tikajú. Naši lídri už povedali, že otázka nie je o mesiacoch, otázka nie je ani o týždňoch. Čakáme na písomnú odpoveď. Dúfam, že ju dostaneme na budúci týždeň,“ povedal Gavrilov vo vysielaní YouTube-kanála „Izolenta live“. Zároveň varoval, že ak Západ bude ignorovať požiadavky, Rusko „vyvodí závery a bude brániť svoju bezpečnosť v Európe inými prostriedkami a metódami“. „A pocítia to Európania aj Američania,“ dodal diplomat.

„A pocítia to Európania aj Američania,“ dodal diplomat.


Prvá " chuťovka " ktorá sa rozhodne malo Británii nebude páčiť smile)))


myslím si , že na ostrovoch bude dočasne zrušený " čaj o piatej "


https://sk.news-front.info/2022/01/23/rusko-usporiada-rozsiahle-vojenske-cvicenia-priamo-pri-pobrezi-velkej-britanie/


[quote="pid:53942, uid:804"]„A pocítia to Európania aj Američania,“ dodal diplomat.[/quote] Prvá " chuťovka " ktorá sa rozhodne malo Británii nebude páčiť :)))) myslím si , že na ostrovoch bude dočasne zrušený " čaj o piatej " https://sk.news-front.info/2022/01/23/rusko-usporiada-rozsiahle-vojenske-cvicenia-priamo-pri-pobrezi-velkej-britanie/

Hodiny tikajú

Už aby dotikaly. Na frontě vždy bylo je a bude nejhorší to čekání před bojem.


[quote="pid:53942, uid:804"]Hodiny tikajú[/quote] Už aby dotikaly. Na frontě vždy bylo je a bude nejhorší to čekání před bojem.

Jarek

663
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept