Zahraničná politika
Přestřelka mezi milicema Kyrgystánu a Tádžikistánu na hranicích

https://www.rt.com/russia/547559-kyrgyzstan-tajikistan-border-clash/


Na hranicích došlo k přestřelce mezi Kyrgyzskými a Tádžikistánskými milicemi. Bylo zraněno několik lidí.
Vypadá to buď na místní nevraživost nebo na připravenou provokaci.


https://www.rt.com/russia/547559-kyrgyzstan-tajikistan-border-clash/ Na hranicích došlo k přestřelce mezi Kyrgyzskými a Tádžikistánskými milicemi. Bylo zraněno několik lidí. Vypadá to buď na místní nevraživost nebo na připravenou provokaci.

Toto nie je prestrelka. Zlý nadpis.


V dôsledku streľby na kirgizsko-tadžickej hranici zahynuli civilisti a pohraničníci. Informoval o tom Štátny výbor pre národnú bezpečnosť Tadžikistanu.
V súčasnosti paľba z Kirgizskej republiky naberá na intenzite. Medzi civilistami a príslušníkmi pohraničnej stráže Tadžickej republiky sú obete,“ informovalo tlačové stredisko Štátneho výboru pre národnú bezpečnosť.
Zo strany Kirgizskej republiky v smere na Tadžickú republiku prebieha intenzívna paľba na miestnych obyvateľov, vozidlá a rôzne zariadenia infraštruktúry.


„Lety bezpilotných lietadiel boli zaznamenané v rozpore so vzdušným priestorom Tadžickej republiky,“ uviedol Štátny výbor pre národnú bezpečnosť.


https://sk.news-front.info/2022/01/28/pri-strelbe-na-kirgizsko-tadzickej-hranici-boli-zabiti-civilisti/


Toto nie je prestrelka. Zlý nadpis. V dôsledku streľby na kirgizsko-tadžickej hranici zahynuli civilisti a pohraničníci. Informoval o tom Štátny výbor pre národnú bezpečnosť Tadžikistanu. V súčasnosti paľba z Kirgizskej republiky naberá na intenzite. Medzi civilistami a príslušníkmi pohraničnej stráže Tadžickej republiky sú obete,“ informovalo tlačové stredisko Štátneho výboru pre národnú bezpečnosť. Zo strany Kirgizskej republiky v smere na Tadžickú republiku prebieha intenzívna paľba na miestnych obyvateľov, vozidlá a rôzne zariadenia infraštruktúry. „Lety bezpilotných lietadiel boli zaznamenané v rozpore so vzdušným priestorom Tadžickej republiky,“ uviedol Štátny výbor pre národnú bezpečnosť. https://sk.news-front.info/2022/01/28/pri-strelbe-na-kirgizsko-tadzickej-hranici-boli-zabiti-civilisti/
234
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept