Mimo kategórií
Kamionove konvoje a protesty

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/pariz-a-brusel-zakazaly-konvoje-svobody-boji-se-najezdu-rozzurenych-obcanu-40386814
Na jedné straně strach , na druhé snaha o vygradování situace .
Místní klany a druhořadí poskoci cítí ve vzduchu svojí smrtelnost a ten kdo je celou dobu pase , pokračuje v akci odstranění a tím i začištění , doposud používaných užitečných idiotů , s následným přechodem na fašistický režim .


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/pariz-a-brusel-zakazaly-konvoje-svobody-boji-se-najezdu-rozzurenych-obcanu-40386814 Na jedné straně strach , na druhé snaha o vygradování situace . Místní klany a druhořadí poskoci cítí ve vzduchu svojí smrtelnost a ten kdo je celou dobu pase , pokračuje v akci odstranění a tím i začištění , doposud používaných užitečných idiotů , s následným přechodem na fašistický režim .

Inspirativní video, ve kterém Kanaďané všech věkových kategorií tvoří lidský řetěz, aby zabránili zatýkání. My, lidé, VÍTĚZÍME.
https://gab.com/QAnon211/posts/107785179703089949
Policie přišla zatýkat a stalo se toto. Kdo by si kdy pomyslel, že Kanada bude stát v čele světa, ale je to tak, drží linii, tohle je tyranie a zotročení! Tohle není boj proti nařízením, tohle je boj za osvobození lidstva.


Zemědělci, řidiči kamionů a obyčejní občané ze solidarity se svými kanadskými kolegy blokují německé silnice.
https://gab.com/HUNTER-II/posts/107790402314777578


Inspirativní video, ve kterém Kanaďané všech věkových kategorií tvoří lidský řetěz, aby zabránili zatýkání. My, lidé, VÍTĚZÍME. https://gab.com/QAnon211/posts/107785179703089949 Policie přišla zatýkat a stalo se toto. Kdo by si kdy pomyslel, že Kanada bude stát v čele světa, ale je to tak, drží linii, tohle je tyranie a zotročení! Tohle není boj proti nařízením, tohle je boj za osvobození lidstva. Zemědělci, řidiči kamionů a obyčejní občané ze solidarity se svými kanadskými kolegy blokují německé silnice. https://gab.com/HUNTER-II/posts/107790402314777578
Upravené 14. 2. 2022 o 21:06

Kanada prvýkrát presadí zákon z roku 1988 kvôli demonštrantom


Kanadský premiér Trudeau sa kvôli protestom pripravuje po prvý raz uplatniť zákon o výnimočnom stave
Kanadský premiér Justin Trudeau uviedol, že je pripravený prijať mimoriadne opatrenia na riešenie protestov proti obmedzeniam koronavírusu, ktoré krajinu zachvátili od konca januára. Píše o tom New York Times.


"Nemôžeme dovoliť, aby sa v krajine odohrávali nebezpečné a nezákonné aktivity," povedal Trudeau a vysvetlil rozhodnutie použiť takýto zákon proti demonštrantom.


Prvýkrát bol prijatý v roku 1988, no nikdy nebol uvedený do praxe. Zákon rozširuje právomoci federálnej vlády, umožňuje najmä zakázať ľuďom zhromažďovanie sa na určitých miestach alebo úplne uzavrieť určité oblasti.


Šéf vlády kanadskej provincie Ontário Doug Ford už skôr oznámil zavedenie výnimočného stavu v regióne uprostred protestov kamionistov. Zhromaždenia v kanadskej Ottawe stále pokračujú a polícia už v súvislosti s protestmi zatkla 25 ľudí.


https://lenta.ru/news/2022/02/15/chees/


Hacker odhaľuje zahraničný systém financovania protestov proti COVID v Kanade


Anonymný hacker identifikuje 90 000 darcov protestov proti reštrikciám v Kanade
Anonymný kanadský hacker identifikoval viac ako 90 000 zahraničných darcov protestujúcich proti obmedzeniam proti COVID v Kanade a tvrdil, že vo svojej krajine sponzoruje „extrémizmus“ zo zahraničia. Píše o tom The Guardian.
Z 92 844 zverejnených darov „51 666 (56 percent) prišlo z USA, 36 202 (29 percent) prišlo od Kanaďanov a 1 831 (2 percentá) pochádzalo z Veľkej Británie.“ Odporcovia opatrení kanadského premiéra Justina Trudeaua dostali od USA 3,62 milióna dolárov, zatiaľ čo Kanaďania boli schopní poskytnúť 4,31 milióna dolárov.


„Vidíte obrovské množstvo peňazí, ktoré ani nepochádzajú z Kanady – je to jasné ako deň,“ povedal hacker, ktorý patrí do skupiny Anonymous. Systém financovania protestov nazval „extrémizmus amerického typu“. Značná časť amerických poštových adries, cez ktoré sa darovalo, bola podľa neho s doménou .gov.


Patrili sem poštové adresy pre Ministerstvo spravodlivosti USA, Ministerstvo vnútornej bezpečnosti, NASA, Federálny úrad pre väznice a Štátnu dopravnú korporáciu. Hacker sa vyhrážal, že sponzori „extrémizmu“ sa už nebudú môcť potichu venovať ich biznisu, pretože on a ďalší „hacktivisti“ ich budú sledovať a loviť.


8 februára Kanaďania protestujúci proti obmedzeniam COVID zablokovali Most veľvyslancov medzi USA a Kanadou. Most Ambassador, spájajúci mestá Windsor v kanadskej provincii Ontario a Detroit (Michigan, USA), je najrušnejším pozemným hraničným priechodom medzi USA a Kanadou. Je to aj hlavná trasa pre kamióny.
https://lenta.ru/news/2022/02/15/anticovid/


**Kanada prvýkrát presadí zákon z roku 1988 kvôli demonštrantom** Kanadský premiér Trudeau sa kvôli protestom pripravuje po prvý raz uplatniť zákon o výnimočnom stave Kanadský premiér Justin Trudeau uviedol, že je pripravený prijať mimoriadne opatrenia na riešenie protestov proti obmedzeniam koronavírusu, ktoré krajinu zachvátili od konca januára. Píše o tom New York Times. "Nemôžeme dovoliť, aby sa v krajine odohrávali nebezpečné a nezákonné aktivity," povedal Trudeau a vysvetlil rozhodnutie použiť takýto zákon proti demonštrantom. Prvýkrát bol prijatý v roku 1988, no nikdy nebol uvedený do praxe. Zákon rozširuje právomoci federálnej vlády, umožňuje najmä zakázať ľuďom zhromažďovanie sa na určitých miestach alebo úplne uzavrieť určité oblasti. Šéf vlády kanadskej provincie Ontário Doug Ford už skôr oznámil zavedenie výnimočného stavu v regióne uprostred protestov kamionistov. Zhromaždenia v kanadskej Ottawe stále pokračujú a polícia už v súvislosti s protestmi zatkla 25 ľudí. https://lenta.ru/news/2022/02/15/chees/ **Hacker odhaľuje zahraničný systém financovania protestov proti COVID v Kanade** Anonymný hacker identifikuje 90 000 darcov protestov proti reštrikciám v Kanade Anonymný kanadský hacker identifikoval viac ako 90 000 zahraničných darcov protestujúcich proti obmedzeniam proti COVID v Kanade a tvrdil, že vo svojej krajine sponzoruje „extrémizmus“ zo zahraničia. Píše o tom The Guardian. Z 92 844 zverejnených darov „51 666 (56 percent) prišlo z USA, 36 202 (29 percent) prišlo od Kanaďanov a 1 831 (2 percentá) pochádzalo z Veľkej Británie.“ Odporcovia opatrení kanadského premiéra Justina Trudeaua dostali od USA 3,62 milióna dolárov, zatiaľ čo Kanaďania boli schopní poskytnúť 4,31 milióna dolárov. „Vidíte obrovské množstvo peňazí, ktoré ani nepochádzajú z Kanady – je to jasné ako deň,“ povedal hacker, ktorý patrí do skupiny Anonymous. Systém financovania protestov nazval „extrémizmus amerického typu“. Značná časť amerických poštových adries, cez ktoré sa darovalo, bola podľa neho s doménou .gov. Patrili sem poštové adresy pre Ministerstvo spravodlivosti USA, Ministerstvo vnútornej bezpečnosti, NASA, Federálny úrad pre väznice a Štátnu dopravnú korporáciu. Hacker sa vyhrážal, že sponzori „extrémizmu“ sa už nebudú môcť potichu venovať ich biznisu, pretože on a ďalší „hacktivisti“ ich budú sledovať a loviť. 8 februára Kanaďania protestujúci proti obmedzeniam COVID zablokovali Most veľvyslancov medzi USA a Kanadou. Most Ambassador, spájajúci mestá Windsor v kanadskej provincii Ontario a Detroit (Michigan, USA), je najrušnejším pozemným hraničným priechodom medzi USA a Kanadou. Je to aj hlavná trasa pre kamióny. https://lenta.ru/news/2022/02/15/anticovid/
Upravené 15. 2. 2022 o 18:29

Hacker odhaľuje zahraničný systém financovania protestov proti COVID v Kanade

Ano odhalil 90 000 obyčejných lidí, kteří podporují boj proti fašismu. Gratuluji gestapu k úspěchům ...


Shrneme si to za poslední týden (asi a něco).
Policie nemá nic, čím by odtáhla kamiony. Takže musí někoho požádat o pomoc.
Odtahovky je poslaly bez pardonu do prdele.
Tak jistý šéf policie Ottawy pohrozil, že povolá armádu.
Armáda ho poslal ... ano přesně tam. smile


a dnes:


https://www.rt.com/news/549480-ottawa-police-chief-freedom-convoy/


Podal demisi.
Trudné Justýně už nějak docházejí síly. Doslova.
Něco mi říká, že jestli to tak bude pokračovat týden nebo 2, je s tou vládou ámen.
Jestli tedy vydrží i ten týden.


[quote="pid:57953, uid:12"]Hacker odhaľuje zahraničný systém financovania protestov proti COVID v Kanade[/quote] Ano odhalil 90 000 obyčejných lidí, kteří podporují boj proti fašismu. Gratuluji gestapu k úspěchům ... Shrneme si to za poslední týden (asi a něco). Policie nemá nic, čím by odtáhla kamiony. Takže musí někoho požádat o pomoc. Odtahovky je poslaly bez pardonu do prdele. Tak jistý šéf policie Ottawy pohrozil, že povolá armádu. Armáda ho poslal ... ano přesně tam. :D a dnes: https://www.rt.com/news/549480-ottawa-police-chief-freedom-convoy/ Podal demisi. Trudné Justýně už nějak docházejí síly. Doslova. Něco mi říká, že jestli to tak bude pokračovat týden nebo 2, je s tou vládou ámen. Jestli tedy vydrží i ten týden.

https://www.rt.com/news/549615-ottawa-police-truckers-arrest/


Policie roznáší letáky s ultimátem.
Policie města Ottawa s nově nabytými pravomocemi vyhrožuje protestujícím, že pokud své Trucky neodklidí, tak je zatknou a kamiony jim zkonfiskují.


https://www.rt.com/news/549615-ottawa-police-truckers-arrest/ Policie roznáší letáky s ultimátem. Policie města Ottawa s nově nabytými pravomocemi vyhrožuje protestujícím, že pokud své Trucky neodklidí, tak je zatknou a kamiony jim zkonfiskují.

https://www.rt.com/news/549911-police-arrest-protesters-ottawa/


Poté, co policie zatkla několik organizátorů protestů a banky jim začaly blokovat k. karty (a i jiným protestujícím a také
těm co přispěli na kampaň) se policie rozhodla začít zatýkat jednotlivé protestující.


https://www.rt.com/news/549911-police-arrest-protesters-ottawa/ Poté, co policie zatkla několik organizátorů protestů a banky jim začaly blokovat k. karty (a i jiným protestujícím a také těm co přispěli na kampaň) se policie rozhodla začít zatýkat jednotlivé protestující.

Christopher Barber, kanadský organizátor konvoja nákladných áut za slobodu, bol práve zatknutý ottawskou políciou.


https://gab.com/BeachMilk/posts/107816018117045218


Kanadskí autodopravcovia za slobodu vyzvali Kanaďanov, aby vybrali svoje peniaze z bánk ako priamu odvetu za to, že banky zmrazia účty kamionistov.


BANKA Výpadky vo všetkých veľkých 5 bankách Canuck!
Trudeau rozdrvil dôveru spotrebiteľov v banky za menej ako 48 hodín. Niektoré bankomaty stále umožňujú vybrať hotovosť, ale sú prázdne.
Banka teraz zablokovala finančné prostriedky VŠETKÝCH kvôli masívnemu nábehu na banky.


http://stargatenewsletter.blogspot.com/2022/02/canadian-freedom-convoy-organizer.html


Christopher Barber, kanadský organizátor konvoja nákladných áut za slobodu, bol práve zatknutý ottawskou políciou. https://gab.com/BeachMilk/posts/107816018117045218 Kanadskí autodopravcovia za slobodu vyzvali Kanaďanov, aby vybrali svoje peniaze z bánk ako priamu odvetu za to, že banky zmrazia účty kamionistov. BANKA Výpadky vo všetkých veľkých 5 bankách Canuck! Trudeau rozdrvil dôveru spotrebiteľov v banky za menej ako 48 hodín. Niektoré bankomaty stále umožňujú vybrať hotovosť, ale sú prázdne. Banka teraz zablokovala finančné prostriedky VŠETKÝCH kvôli masívnemu nábehu na banky. http://stargatenewsletter.blogspot.com/2022/02/canadian-freedom-convoy-organizer.html

Jen ať banky ukážou, jak je to žít jenom s kartou, bez hotovosti.


Jen ať banky ukážou, jak je to žít jenom s kartou, bez hotovosti.

Jen ať banky ukážou, jak je to žít jenom s kartou, bez hotovosti.

Jen dobře pro nás ...


[quote="pid:58384, uid:312"]Jen ať banky ukážou, jak je to žít jenom s kartou, bez hotovosti.[/quote] Jen dobře pro nás ...

https://www.youtube.com/watch?v=FJUIVKivXuY


Zjevilo se video, kde policie pošlapala nějakou stařenku => informační tlak na Justýnu pořád roste.
Na západě se už alternativa "směje", že nazývají Putina a Xiho diktátory, zatím co ...


https://www.youtube.com/watch?v=FJUIVKivXuY Zjevilo se video, kde policie pošlapala nějakou stařenku => informační tlak na Justýnu pořád roste. Na západě se už alternativa "směje", že nazývají Putina a Xiho diktátory, zatím co ...

Kanadská policie v Ottawě započala tvrdý zásah proti všem účastníkům takzvaného „konvoje svobody“, kteří po mnoho dnů nedaleko kanadského parlamentu protestovali proti covidovým restrikcím kanadského kabinetu premiéra Justina Trudeaua. Policisté při zásahu pozatýkali již přes stovku demonstrujících, a to leckdy i za použití síly. Nejvíce ohlasů vzbuzují videa, zachycující policisty na koních, jak přejíždějí i přes lidi ležící na zemi.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Kanade-to-Trudeau-zacal-cistit-Kone-slapou-po-lezicich-lidech-A-media-varuji-pred-slovem-svoboda-693395


Kanadská policie v Ottawě započala tvrdý zásah proti všem účastníkům takzvaného „konvoje svobody“, kteří po mnoho dnů nedaleko kanadského parlamentu protestovali proti covidovým restrikcím kanadského kabinetu premiéra Justina Trudeaua. Policisté při zásahu pozatýkali již přes stovku demonstrujících, a to leckdy i za použití síly. Nejvíce ohlasů vzbuzují videa, zachycující policisty na koních, jak přejíždějí i přes lidi ležící na zemi. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Kanade-to-Trudeau-zacal-cistit-Kone-slapou-po-lezicich-lidech-A-media-varuji-pred-slovem-svoboda-693395

Vůdce loutka-hošan začal tlačit na čtvrté prioritě . Výsledkem je vybírání hotovostí z bankovního-lichvářského systému . Takže dalším bodem v cvičném kanadském fašistickém koncentráku , bude snaha o zrušení platbou v hotovosti .
Tak jako mluvil Pjakin o tom , že si prašivá Anglie potřebovala vyzkoušet systém likvidace protivníka v obou búrských válkách , tak si teď zrůdy potřebují vyzkoušet své vlhké plány agendy 2030 na vzorcích populací , v Kanadě a Austrálii . Nemluvě o testech prováděných v Evropě , kde se vychytávají nedostatky zaváděného globálního fašismu .


Vůdce loutka-hošan začal tlačit na čtvrté prioritě . Výsledkem je vybírání hotovostí z bankovního-lichvářského systému . Takže dalším bodem v cvičném kanadském fašistickém koncentráku , bude snaha o zrušení platbou v hotovosti . Tak jako mluvil Pjakin o tom , že si prašivá Anglie potřebovala vyzkoušet systém likvidace protivníka v obou búrských válkách , tak si teď zrůdy potřebují vyzkoušet své vlhké plány agendy 2030 na vzorcích populací , v Kanadě a Austrálii . Nemluvě o testech prováděných v Evropě , kde se vychytávají nedostatky zaváděného globálního fašismu .

Vdaka pani Irena.
Pjakin 14.2.2022:
Valeriji Viktoroviči, když zhodnotíme jeden
z probíhajících procesů v Kanadě tak,
nakolik zkušeně probíhá
ten takzvaný Konvoj svobody?
A nakolik hloupě si vede
kanadský premiér Trudeau?
Když se na to díváte, přicházíte k závěru, že probíhá jakési globální řízení tohoto procesu. - Ano.
Jaký je váš názor? Proč lidé,
to už je rozšíření otázky.
Proč lidé vyvádí kvůli takovému, jak někteří říkají,
dílčímu problému jako je koronavirus?
Koronavirus, to je řídící manévr.
Ano, existuje nemoc, ale není tak nebezpečná,
aby celý svět musel tak bláznit.
Pod záminkou koronaviru se dají řešit velice důležité úkoly přeformátování celého světa,
přeformátování ekonomiky, přeformátování sociálního řízení států i řízení z nadnárodní úrovně.
A jak jsou pomocí koronaviru řešeny otázky klanově-korporativních půtek… Jen se na to podívejte.
Byl problém, že v Íránu mohou vzniknout závažné problémy v řídícím sboru
a najednou přišel koronavirus a všichni potížisté okamžitě zmizeli, jednoduše se to uklidnilo.
Přece tu je ta pandemie v celém světě.
Ten koronavirus vyvolal napětí v celém světě.
První etapa testování všech sociálních systémů skončila a už dochází k určitému uvolňování.
A kvůli jakési malé hlouposti z hlediska západního
světa vykrystalizoval ten Konvoj svobody v Kanadě.
A když se ptají, jak to bylo provedeno zkušeně,
tak se ptám, a z jaké úrovně to hodnotíte?
Pokud to hodnotíte z úrovně skutečného řízení, tak bylo vše provedeno zkušeně.
Pokud to hodnotíte z úrovně účastníků, Trudeaua nebo těch dálkových řidičů, truckerů,
tak tam o žádné řízení nejde.
Abyste alespoň trochu pochopili,
oč jde, tak je takový americký film,
teď nevím z jakého přesně roku,
asi 1980, jmenuje se Konvoj.
Tam za vší tou slupkou je jeden velice důležitý moment… Z jakého? Z roku 1978.
Je tam jeden velice zajímavý moment. Jak velice těžké je ty dálkové řidiče k něčemu zorganizovat.
Protože ti mají svůj vlastní život. Vezou někam náklady, za které zodpovídají a tak dále.
Je velice užitečné se na ten film v rámci těch událostí
s Konvojem svobody podívat, abyste tomu lépe porozuměli.
A teď najednou v Kanadě taková náhlá bouře. Ale ono to není jen v té Kanadě.
Současně s tím konvojem v Kanadě se okamžitě ohlásily organizační výbory konvojů v celé Evropě, v celé Evropě.
Najednou se okamžitě ve všech státech
objevily organizační výbory!
Samy od sebe, chápete to?
Samy od sebe!
A jak se chovají ti truckeři? Obsadili města, vjeli tam a hotovo. A co to udělalo se státem?
Převoz nákladů byl zablokován,
ve městech vznikly logistické potíže.
Jak měly například projet sanitky
záchranářů nebo hasiči?
A nic víc se neděje.
Žádný protest, nebo nějaká stávka a tak dále. Je takový sovětský film o stávce, ještě z éry němého filmu.
Jak to vypadá první den: euforie, všechno je super a s plynutím času, když dojdou peníze,
není zač koupit jídlo, začínají problémy.
A teď si představte, že tady ani nebudou mít kde si nakoupit.
Sám protest tam přišel a nic se neděje,
nevyvíjí žádnou aktivitu.
Je to nezpůsobilý protest
a časem zajde na úbytě.
Sám od sebe zajde na úbytě. Ty lidi zmáčkne život a oni budou nuceni odejít.
A to je přesně to, nač čeká Trudeau.
A co se stalo ve skutečnosti?
Byl zablokován most mezi USA a Kanadou.
Převážení nákladů je blokováno.
A v jakých podmínkách
to všechno probíhá?
V podmínkách, kdy se Západ, kdy se USA
připravují rozpoutat rozsáhlou válku v Evropě.
A co… Já už jsem řekl, že po celém světě,
po celém byly ohlášeny Konvoje svobody.
A to včetně USA. Ozvaly se Konvoje svobody
ve Francii, Holandsku, Rakousku i jinde.
A to jsem vyjmenoval jen ty,
kde už to má významný dosah.
Víte, ani jeden stát světa nemůže diktovat něco jinému, nemluvě o válčení,
nemůže nic diktovat jinému státu, když
v něm dojde k ekonomickému kolapsu.
A 70% nákladní dopravy v USA probíhá kamióny, dálkovými kamiony.
Uvědomujete si, před co bylo postaveno státní řízení a z jaké úrovně?
Ano, nezvládli mnohé otázky. Zvyšují krizovost řízení, celkové situace na Ukrajině.
Ale globalisté teď tu válku nechtějí a tak všem dali najevo:
„Jen si to zkuste a zítra se všichni zhroutíte!“
Konvoje vše zablokují a oběh zboží ve státě skončí.
Všechno sníte a dál už si nic nekoupíte.
To je to, co jim naznačují tím Konvojem svobody,
přes Kanadu, zatím přes Kanadu.
Ale to varování bylo velice závažné.
Válku teď nepotřebuje nikdo kromě americké státní elity, která si navíc vzájemně jde po krku.
Klany se mezi sebou perou a potřebují se na někoho vrhnout a sežrat ho,
aby se díky tomu zase usmířily. Stejně jako tehdy rvaly Sovětský svaz, východní Evropu.
Tenkrát toho bylo dost pro všechny,
a tak se nemusely pouštět do sebe.
Ale teď si jdou po krku. A teď si představte, když ve státě nastoupí ekonomický kolaps.
Když se to všechno, úplně všechno zastaví.
V roce 1998 se to mimochodem pokoušeli zorganizovat u nás,
kdy ty lidi, co na tom byli špatně,
poslali blokovat koleje.
Potřebovali zajistit, aby se náš stát zhroutil.
Jenže to nebylo tenkrát v souladu s plány globálního prediktoru, globálního řízení, které si uvědomovalo,
že zhroutí-li se SSSR, tedy Rusko,
tak se na principu domina sesype všechno.
Zatímco státní elita USA, která posílala zoufalé zničené lidi, kteří už nevěděli, co si počít,
na ty koleje, tak ti si tu katastrofu přáli.
Aby se v Rusku zhroutilo úplně všechno a oni mohli snadněji vše rozkrádat.
Globalisté chápou tyto věci více. Proto do řízení pustili Kirijenka, který ten problém vyřešil.
Všechny tyto podpindosnické „elity“
měly najednou své vlastní problémy,
lidé se rozešli a všichni dál
řešili úkoly svého přežití.
Kdyby to ještě chvíli trvalo, tak by se stát zhroutil totálně a po něm i celý svět.
Tak právě tímto, ale v parametrech
států globalisté hrozí USA:
„Nezačnete s Ruskem jednat,
nepochopíte správnost…“
Čína prohlásila, že požadavky Ruska
na záruky jsou na místě a je třeba je splnit.
A co je Čína? Budoucí centrum
koncentrace řízení na globální úrovni.
A mnohé věci jsou už proto
ohlašovány z Číny.
Mnozí už si asi povšimli, že když
Čína něco řekne, svět to udělá.
Takže tohle je varování globálního prediktoru všem těm voříškům, kteří jsou ve vleku americké státní elity:
„Rusku musíte dát bezpečnostní záruky!
A když ne, tak se vaše státy zhroutí.
A abyste byli povolnější, tak se konvoje
v některých státech už rozjely.“
Ale to je jen ve zkratce.
To je také ohromné téma, o kterém se dá mluvit dlouho o nadnárodním řízení, velmi mnoho


Vdaka pani Irena. Pjakin 14.2.2022: Valeriji Viktoroviči, když zhodnotíme jeden z probíhajících procesů v Kanadě tak, nakolik zkušeně probíhá ten takzvaný Konvoj svobody? A nakolik hloupě si vede kanadský premiér Trudeau? Když se na to díváte, přicházíte k závěru, že probíhá jakési globální řízení tohoto procesu. - Ano. Jaký je váš názor? Proč lidé, to už je rozšíření otázky. Proč lidé vyvádí kvůli takovému, jak někteří říkají, dílčímu problému jako je koronavirus? Koronavirus, to je řídící manévr. Ano, existuje nemoc, ale není tak nebezpečná, aby celý svět musel tak bláznit. Pod záminkou koronaviru se dají řešit velice důležité úkoly přeformátování celého světa, přeformátování ekonomiky, přeformátování sociálního řízení států i řízení z nadnárodní úrovně. A jak jsou pomocí koronaviru řešeny otázky klanově-korporativních půtek… Jen se na to podívejte. Byl problém, že v Íránu mohou vzniknout závažné problémy v řídícím sboru a najednou přišel koronavirus a všichni potížisté okamžitě zmizeli, jednoduše se to uklidnilo. Přece tu je ta pandemie v celém světě. Ten koronavirus vyvolal napětí v celém světě. První etapa testování všech sociálních systémů skončila a už dochází k určitému uvolňování. A kvůli jakési malé hlouposti z hlediska západního světa vykrystalizoval ten Konvoj svobody v Kanadě. A když se ptají, jak to bylo provedeno zkušeně, tak se ptám, a z jaké úrovně to hodnotíte? Pokud to hodnotíte z úrovně skutečného řízení, tak bylo vše provedeno zkušeně. Pokud to hodnotíte z úrovně účastníků, Trudeaua nebo těch dálkových řidičů, truckerů, tak tam o žádné řízení nejde. Abyste alespoň trochu pochopili, oč jde, tak je takový americký film, teď nevím z jakého přesně roku, asi 1980, jmenuje se Konvoj. Tam za vší tou slupkou je jeden velice důležitý moment… Z jakého? Z roku 1978. Je tam jeden velice zajímavý moment. Jak velice těžké je ty dálkové řidiče k něčemu zorganizovat. Protože ti mají svůj vlastní život. Vezou někam náklady, za které zodpovídají a tak dále. Je velice užitečné se na ten film v rámci těch událostí s Konvojem svobody podívat, abyste tomu lépe porozuměli. A teď najednou v Kanadě taková náhlá bouře. Ale ono to není jen v té Kanadě. Současně s tím konvojem v Kanadě se okamžitě ohlásily organizační výbory konvojů v celé Evropě, v celé Evropě. Najednou se okamžitě ve všech státech objevily organizační výbory! Samy od sebe, chápete to? Samy od sebe! A jak se chovají ti truckeři? Obsadili města, vjeli tam a hotovo. A co to udělalo se státem? Převoz nákladů byl zablokován, ve městech vznikly logistické potíže. Jak měly například projet sanitky záchranářů nebo hasiči? A nic víc se neděje. Žádný protest, nebo nějaká stávka a tak dále. Je takový sovětský film o stávce, ještě z éry němého filmu. Jak to vypadá první den: euforie, všechno je super a s plynutím času, když dojdou peníze, není zač koupit jídlo, začínají problémy. A teď si představte, že tady ani nebudou mít kde si nakoupit. Sám protest tam přišel a nic se neděje, nevyvíjí žádnou aktivitu. Je to nezpůsobilý protest a časem zajde na úbytě. Sám od sebe zajde na úbytě. Ty lidi zmáčkne život a oni budou nuceni odejít. A to je přesně to, nač čeká Trudeau. A co se stalo ve skutečnosti? Byl zablokován most mezi USA a Kanadou. Převážení nákladů je blokováno. A v jakých podmínkách to všechno probíhá? V podmínkách, kdy se Západ, kdy se USA připravují rozpoutat rozsáhlou válku v Evropě. A co… Já už jsem řekl, že po celém světě, po celém byly ohlášeny Konvoje svobody. A to včetně USA. Ozvaly se Konvoje svobody ve Francii, Holandsku, Rakousku i jinde. A to jsem vyjmenoval jen ty, kde už to má významný dosah. Víte, ani jeden stát světa nemůže diktovat něco jinému, nemluvě o válčení, nemůže nic diktovat jinému státu, když v něm dojde k ekonomickému kolapsu. A 70% nákladní dopravy v USA probíhá kamióny, dálkovými kamiony. Uvědomujete si, před co bylo postaveno státní řízení a z jaké úrovně? Ano, nezvládli mnohé otázky. Zvyšují krizovost řízení, celkové situace na Ukrajině. Ale globalisté teď tu válku nechtějí a tak všem dali najevo: „Jen si to zkuste a zítra se všichni zhroutíte!“ Konvoje vše zablokují a oběh zboží ve státě skončí. Všechno sníte a dál už si nic nekoupíte. To je to, co jim naznačují tím Konvojem svobody, přes Kanadu, zatím přes Kanadu. Ale to varování bylo velice závažné. Válku teď nepotřebuje nikdo kromě americké státní elity, která si navíc vzájemně jde po krku. Klany se mezi sebou perou a potřebují se na někoho vrhnout a sežrat ho, aby se díky tomu zase usmířily. Stejně jako tehdy rvaly Sovětský svaz, východní Evropu. Tenkrát toho bylo dost pro všechny, a tak se nemusely pouštět do sebe. Ale teď si jdou po krku. A teď si představte, když ve státě nastoupí ekonomický kolaps. Když se to všechno, úplně všechno zastaví. V roce 1998 se to mimochodem pokoušeli zorganizovat u nás, kdy ty lidi, co na tom byli špatně, poslali blokovat koleje. Potřebovali zajistit, aby se náš stát zhroutil. Jenže to nebylo tenkrát v souladu s plány globálního prediktoru, globálního řízení, které si uvědomovalo, že zhroutí-li se SSSR, tedy Rusko, tak se na principu domina sesype všechno. Zatímco státní elita USA, která posílala zoufalé zničené lidi, kteří už nevěděli, co si počít, na ty koleje, tak ti si tu katastrofu přáli. Aby se v Rusku zhroutilo úplně všechno a oni mohli snadněji vše rozkrádat. Globalisté chápou tyto věci více. Proto do řízení pustili Kirijenka, který ten problém vyřešil. Všechny tyto podpindosnické „elity“ měly najednou své vlastní problémy, lidé se rozešli a všichni dál řešili úkoly svého přežití. Kdyby to ještě chvíli trvalo, tak by se stát zhroutil totálně a po něm i celý svět. Tak právě tímto, ale v parametrech států globalisté hrozí USA: „Nezačnete s Ruskem jednat, nepochopíte správnost…“ Čína prohlásila, že požadavky Ruska na záruky jsou na místě a je třeba je splnit. A co je Čína? Budoucí centrum koncentrace řízení na globální úrovni. A mnohé věci jsou už proto ohlašovány z Číny. Mnozí už si asi povšimli, že když Čína něco řekne, svět to udělá. Takže tohle je varování globálního prediktoru všem těm voříškům, kteří jsou ve vleku americké státní elity: „Rusku musíte dát bezpečnostní záruky! A když ne, tak se vaše státy zhroutí. A abyste byli povolnější, tak se konvoje v některých státech už rozjely.“ Ale to je jen ve zkratce. To je také ohromné téma, o kterém se dá mluvit dlouho o nadnárodním řízení, velmi mnoho

Snad se VVPj vyjádří i v dalším díle - řekl bych, že od 14.2. se událo mnohé a Trudeau si pěkně zavařil. I pokud se mu podaří protesty zcela potlačit, tak si koleduje o stejný konec jako Ceausescu


Snad se VVPj vyjádří i v dalším díle - řekl bych, že od 14.2. se událo mnohé a Trudeau si pěkně zavařil. I pokud se mu podaří protesty zcela potlačit, tak si koleduje o stejný konec jako Ceausescu

nemecka EU poslankyne Christine Anderson (AfD) v EU parlamentu rekla, ze je to ostuda a odvolava se na paragraf 144, ktery se zabyva poslapavanim lidskych prav, demokracii a roli prava, tedy vsechno to, coz je pripad Trudeau.
premier, ktery otevrene obdivuje cinsky zpusob diktatorstvi, ktery oznacuje sve vlastni obcany jako teroristy, jen proto, ze se opiraji o koncept demokracie, tak takovem cloveku by nemelo byt umozneno, aby mluvit v EU parlamentu "pane Trudeau, vy jste ostuda pro demokracii, usetrete nas vasi pritomnosti"


https://rumble.com/vycsed-eu-politician-eviscerates-dictator-trudeau-you-are-a-disgrace.html?


nemecka EU poslankyne Christine Anderson (AfD) v EU parlamentu rekla, ze je to ostuda a odvolava se na paragraf 144, ktery se zabyva poslapavanim lidskych prav, demokracii a roli prava, tedy vsechno to, coz je pripad Trudeau. premier, ktery otevrene obdivuje cinsky zpusob diktatorstvi, ktery oznacuje sve vlastni obcany jako teroristy, jen proto, ze se opiraji o koncept demokracie, tak takovem cloveku by nemelo byt umozneno, aby mluvit v EU parlamentu "pane Trudeau, vy jste ostuda pro demokracii, usetrete nas vasi pritomnosti" https://rumble.com/vycsed-eu-politician-eviscerates-dictator-trudeau-you-are-a-disgrace.html?
12
10.41k
89
29
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept