Egregoriálno-matričné riadenie
2040! Počítač vyrátal rok zániku civilizácie. Výsledky výpočtu zverejnila organizácia Rímsky klub

Informácie z výskumu zo sedemdesiatych rokov sa podarilo dvakrát overiť. Vedci však tvrdia, že ľudstvo zatiaľ celkom nestratilo nádej na lepšie zajtrajšky.


Vedci z Massachusettského technologického inštitútu ešte v sedemdesiatych rokoch využili počítač na vypočítanie začiatku pádu civilizácie. Pomohli im pri tom údaje zahŕňajúce viacero faktorov, vrátane populácie, prírodných zdrojov a využitia energií.


Vďaka počítaču sa nám teda pred piatimi desiatkami rokov podarilo zistiť, že ľudstvo zažije úpadok v polovici 21. storočia – začať by sa mal konkrétne v roku 2040. V tomto roku by naša rasa mala dosiahnuť „vrchol rastu“, ktorý vyústi do priemyselného kolapsu.


Výsledky tohto výpočtu zverejnila medzinárodná organizácia Rímsky klub, ktorá združuje desiatky celosvetovo uznávaných vedcov a spoločenských aktivistov. V čase jeho vykonania sa nenašiel nik, kto by bral výskum vážne.
Nádej ešte nezomrela


V roku 2009 bol na stránkach American Scientist publikovaný odlišný výskum s rovnakým zameraním. Vychádzal pritom z pôvodného počítačového modelu. Všetkých prekvapilo, že potvrdil to, čo vedci tvrdili v sedemdesiatych rokoch. Novší výskum o svojich výsledkoch tvrdil, že „sú takmer totožné aj o 35 rokov neskôr, v roku 2008“.


„Je dôležité poznamenať, že jeho predpoklady neboli vyvrátené, a niektoré z nich sa dokonca zdajú byť pravdepodobné. Nevieme o žiadnom ekonómami vypracovanom modele, ktorý by bol taký presný v takom širokom časovom rozpätí,“ uvádza American Scientist.


Najstarší model sa v roku 2021 rozhodla znovu preveriť aj dánska vedkyňa Gaya Herringtonová. „Ako vedkyňa som považovala za zaujímavé preveriť desiatky rokov starý model pomocou empirických metód,“ povedala Herringtonová pre denník The Guardian.


Herringtonovej nález je rovnako pesimistický ako dva predošlé. Vedkyňa súhlasí so scenárom z roku 1972, podľa ktorého ešte v tomto desaťročí dôjde k zastaveniu ekonomického rastu a následnému kolapsu okolo roku 2040.


Podľa Herringtonovej ale zatiaľ netreba hádzať flintu do žita – ľudstvo má totiž stále čas zmeniť stratégiu ekonomického vývoja. „Podstatným bodom mojej štúdie je, že stále máme možnosť zvoliť si scenár, ktorý nekončí kolapsom,“ tvrdí pre The Guardian.


„Aktualizovanie modelu nám vďaka inováciám a pokrokom zo strany vlád a civilnej spoločnosti poskytne odlišný pohľad na prekážky a príležitosti, ktoré sa nám naskytajú pri tvorení udržateľnejšieho sveta,“ dodáva Herringtonová.


https://www.info.sk/sprava/204352/pocitac-vyratal-datum-zaniku-civilizacie-plany-do-buducna-radsej-prehodnotte/


Informácie z výskumu zo sedemdesiatych rokov sa podarilo dvakrát overiť. Vedci však tvrdia, že ľudstvo zatiaľ celkom nestratilo nádej na lepšie zajtrajšky. Vedci z Massachusettského technologického inštitútu ešte v sedemdesiatych rokoch využili počítač na vypočítanie začiatku pádu civilizácie. Pomohli im pri tom údaje zahŕňajúce viacero faktorov, vrátane populácie, prírodných zdrojov a využitia energií. Vďaka počítaču sa nám teda pred piatimi desiatkami rokov podarilo zistiť, že ľudstvo zažije úpadok v polovici 21. storočia – začať by sa mal konkrétne v roku 2040. V tomto roku by naša rasa mala dosiahnuť „vrchol rastu“, ktorý vyústi do priemyselného kolapsu. Výsledky tohto výpočtu zverejnila medzinárodná organizácia Rímsky klub, ktorá združuje desiatky celosvetovo uznávaných vedcov a spoločenských aktivistov. V čase jeho vykonania sa nenašiel nik, kto by bral výskum vážne. Nádej ešte nezomrela V roku 2009 bol na stránkach American Scientist publikovaný odlišný výskum s rovnakým zameraním. Vychádzal pritom z pôvodného počítačového modelu. Všetkých prekvapilo, že potvrdil to, čo vedci tvrdili v sedemdesiatych rokoch. Novší výskum o svojich výsledkoch tvrdil, že „sú takmer totožné aj o 35 rokov neskôr, v roku 2008“. „Je dôležité poznamenať, že jeho predpoklady neboli vyvrátené, a niektoré z nich sa dokonca zdajú byť pravdepodobné. Nevieme o žiadnom ekonómami vypracovanom modele, ktorý by bol taký presný v takom širokom časovom rozpätí,“ uvádza American Scientist. Najstarší model sa v roku 2021 rozhodla znovu preveriť aj dánska vedkyňa Gaya Herringtonová. „Ako vedkyňa som považovala za zaujímavé preveriť desiatky rokov starý model pomocou empirických metód,“ povedala Herringtonová pre denník The Guardian. Herringtonovej nález je rovnako pesimistický ako dva predošlé. Vedkyňa súhlasí so scenárom z roku 1972, podľa ktorého ešte v tomto desaťročí dôjde k zastaveniu ekonomického rastu a následnému kolapsu okolo roku 2040. Podľa Herringtonovej ale zatiaľ netreba hádzať flintu do žita – ľudstvo má totiž stále čas zmeniť stratégiu ekonomického vývoja. „Podstatným bodom mojej štúdie je, že stále máme možnosť zvoliť si scenár, ktorý nekončí kolapsom,“ tvrdí pre The Guardian. „Aktualizovanie modelu nám vďaka inováciám a pokrokom zo strany vlád a civilnej spoločnosti poskytne odlišný pohľad na prekážky a príležitosti, ktoré sa nám naskytajú pri tvorení udržateľnejšieho sveta,“ dodáva Herringtonová. https://www.info.sk/sprava/204352/pocitac-vyratal-datum-zaniku-civilizacie-plany-do-buducna-radsej-prehodnotte/

Nevieme o žiadnom ekonómami vypracovanom modele, ktorý by bol taký presný v takom širokom časovom rozpätí,

Ono se taky žádný ekonomy vypracovaný model nikdy tak usilovně nerealizoval.


Dosud jsem se domnívala, že Limity růstu (jejich veřejnou prezentaci) odvál čas, ale jak je vidět, možné je vše.


Mimochodem, ta odpověď "2040" na nejasnou otázku silně připomíná univerzální odpověď "42" ze Stopařova průvodce. Zadání asi bylo podobné.


[quote="pid:55081, uid:738"]Nevieme o žiadnom ekonómami vypracovanom modele, ktorý by bol taký presný v takom širokom časovom rozpätí,[/quote] Ono se taky žádný ekonomy vypracovaný model nikdy tak usilovně nerealizoval. Dosud jsem se domnívala, že Limity růstu (jejich veřejnou prezentaci) odvál čas, ale jak je vidět, možné je vše. Mimochodem, ta odpověď "2040" na nejasnou otázku silně připomíná univerzální odpověď "42" ze Stopařova průvodce. Zadání asi bylo podobné.

To jsou zbožná přání chcípající kobyly.

„Aktualizovanie modelu nám vďaka inováciám a pokrokom zo strany vlád a civilnej spoločnosti poskytne odlišný pohľad na prekážky a príležitosti, ktoré sa nám naskytajú pri tvorení udržateľnejšieho sveta,“ dodáva Herringtonová.


Římský klub... co dodat.


To jsou zbožná přání chcípající kobyly. [quote="pid:55081, uid:738"]„Aktualizovanie modelu nám vďaka inováciám a pokrokom zo strany vlád a civilnej spoločnosti poskytne odlišný pohľad na prekážky a príležitosti, ktoré sa nám naskytajú pri tvorení udržateľnejšieho sveta,“ dodáva Herringtonová.[/quote] Římský klub... co dodat.

Ten výskum je asi vrámci pokračovania projektu výskumu o myšacom raji. (aj keď nemusí byť priama spojitosť-informácie obiehajú v spoločnosti (vytvára sa infopole ako egregor našej spoločnosti)


Výskum neráta zo S-vo-Bo-dno-v vôľou ľudí. A nabáda korporátnych "démonov" aby sa to na základe "nejakej" ideológie vyriešilo.


"nejakej" v zmysle sú nám "niekym" na výber ponúknuté nejaké. Napríklad o "trvalo" udržateľnom rozvoji z ?1992?. Ktorá je len doplnením tej z 1980 napísané na tých kameňoch v Georgii.


Ten výskum je asi vrámci pokračovania projektu výskumu o myšacom raji. (aj keď nemusí byť priama spojitosť-informácie obiehajú v spoločnosti (vytvára sa infopole ako egregor našej spoločnosti) Výskum neráta zo S-vo-Bo-dno-v vôľou ľudí. A nabáda korporátnych "démonov" aby sa to na základe "nejakej" ideológie vyriešilo. "nejakej" v zmysle sú nám "niekym" na výber ponúknuté nejaké. Napríklad o "trvalo" udržateľnom rozvoji z ?1992?. Ktorá je len doplnením tej z 1980 napísané na tých kameňoch v Georgii.
Upravené 30. 1. 2022 o 06:57

Titulek "Počítač vyrátal rok zániku civilizácie" překládám subjektivně takto: v roce 2040 s konečnou platností končí biblický projekt zotročení lidstva. Což je pro mnohé parazity horší než smrt a proto tolik kvičí.


Poznámka k experimentu "myší ráj":
Ten hodnotím tak, že vyvrátil dlouhodobou nefunkčnost davo-elitárního modelu, zprávu o experimentu jsem četl již dříve a uvádělo se tam, že starší samci obsadili pozice ve společenství a mladí samci bez motivace, bez možnosti vývoje a zapojení ve společenství začali hynout (stejně jako nezapojená mládež na západě). Chvíli se dá nahoru a dolů, na hranici Božího dopuštění pomocí katastrof a budovat znovu od začátku, což dá mladým nějaký krátkodobý smysl, ale ten čas již vypršel, současný GP splnil svoji misi a musí chtě nechtě nevyhnutelně ustoupit dalšímu stupni rozvoje.


Titulek "Počítač vyrátal rok zániku civilizácie" překládám subjektivně takto: v roce 2040 s konečnou platností končí biblický projekt zotročení lidstva. Což je pro mnohé parazity horší než smrt a proto tolik kvičí. Poznámka k experimentu "myší ráj": Ten hodnotím tak, že vyvrátil dlouhodobou nefunkčnost davo-elitárního modelu, zprávu o experimentu jsem četl již dříve a uvádělo se tam, že starší samci obsadili pozice ve společenství a mladí samci bez motivace, bez možnosti vývoje a zapojení ve společenství začali hynout (stejně jako nezapojená mládež na západě). Chvíli se dá nahoru a dolů, na hranici Božího dopuštění pomocí katastrof a budovat znovu od začátku, což dá mladým nějaký krátkodobý smysl, ale ten čas již vypršel, současný GP splnil svoji misi a musí chtě nechtě nevyhnutelně ustoupit dalšímu stupni rozvoje.
Upravené 30. 1. 2022 o 09:13

Ze zpětného pohledu je vidět, že právě Limity růstu vycházející z výše uváděné počítačové simulace a vydané Římským klubem v r. 1972 odstartovaly to, co Christopher Lasch později nazval "Vzpourou elit" (výstižně popisuje Fursov, odkazy vložené Dášou ve vedlejším vlákně). Brzy poté vztyčené Georgijské kameny se pak jeví jako manifest, nové Desatero vyšlechtěného budoucího lidstva.


Ze zpětného pohledu je vidět, že právě Limity růstu vycházející z výše uváděné počítačové simulace a vydané Římským klubem v r. 1972 odstartovaly to, co Christopher Lasch později nazval "Vzpourou elit" (výstižně popisuje Fursov, odkazy vložené Dášou ve vedlejším vlákně). Brzy poté vztyčené Georgijské kameny se pak jeví jako manifest, nové Desatero vyšlechtěného budoucího lidstva.
Upravené 30. 1. 2022 o 10:34

k tzv.počitačovým simulaciam


..studenti dostali za ulohu vyriesit toto: ak priviazeme macke na chvost plechovky,rachot plechoviek ju bude plasit-
otazka: dokedy bude macka utekat?


podla pocitacovej simulacie studentov ,bude utekat dovtedy az prekona rychlost zvuku,potom ju uz zvuk plechoviek nebude plasit-----tolko TEORIA podla pocitaca


otazka k odpovedi: existuje v REALITE na zemi macka,ktora dokaze dosiahnut rychlost zvuku?


ps: zlato do stroja/pocitaca/ --zlato zo stroja


alebo aj :hnoj do stroja/pocitaca/--hnoj zo stroja


k tzv.počitačovým simulaciam ..studenti dostali za ulohu vyriesit toto: ak priviazeme macke na chvost plechovky,rachot plechoviek ju bude plasit- otazka: dokedy bude macka utekat? podla pocitacovej simulacie studentov ,bude utekat dovtedy az prekona rychlost zvuku,potom ju uz zvuk plechoviek nebude plasit-----tolko TEORIA podla pocitaca otazka k odpovedi: existuje v REALITE na zemi macka,ktora dokaze dosiahnut rychlost zvuku? ps: zlato do stroja/pocitaca/ --zlato zo stroja alebo aj :hnoj do stroja/pocitaca/--hnoj zo stroja

ps: zlato do stroja/pocitaca/ --zlato zo stroja


alebo aj :hnoj do stroja/pocitaca/--hnoj zo stroja


do kamene tesat smile


[quote="pid:55133, uid:443"]ps: zlato do stroja/pocitaca/ --zlato zo stroja alebo aj :hnoj do stroja/pocitaca/--hnoj zo stroja[/quote] do kamene tesat :)

Pocitac sesrotovat!


Vtipné!


Ale prakticky se přikláním k řešení místo rozbít počítač vyměnit vstupní parametry zadání, jak uvedl @Covenant - místo udržení davo-elitární koncepce

(už ve filmové sérii matrix ((a víme, že filmy slouží také k analýze sociálního super systému)) bylo naznačeno, že to nemá řešení - ale elity se stále tvrdohlavě snaží hledat řešení tam, kde ho nelze nalézt - čímž se budou více a více stávat neadekvátní a před davem ztrácet autoritu )


dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní.


[quote="pid:55162, uid:68"]Pocitac sesrotovat![/quote] Vtipné! Ale prakticky se přikláním k řešení místo rozbít počítač vyměnit vstupní parametry zadání, jak uvedl @Covenant - místo udržení davo-elitární koncepce (už ve filmové sérii matrix ((a víme, že filmy slouží také k analýze sociálního super systému)) bylo naznačeno, že to nemá řešení - ale elity se stále tvrdohlavě snaží hledat řešení tam, kde ho nelze nalézt - čímž se budou více a více stávat neadekvátní a před davem ztrácet autoritu ) dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní.
Upravené 30. 1. 2022 o 13:34

vyměnit vstupní parametry zadání

... ale ano! Spis by to chtelo vymenit autora vstupniho parametru za autora jinych vstupnich parametru.
To s tim pocitacem uz byl takovy sibenicni humor ....


[quote="pid:55166, uid:426"]vyměnit vstupní parametry zadání[/quote] ... ale ano! Spis by to chtelo vymenit autora vstupniho parametru za autora jinych vstupnich parametru. To s tim pocitacem uz byl takovy sibenicni humor ....

Nesmála bych se, že to "vypočítal počítač". Tady jde o to, co pro nás chystají. A počítač je jen nástroj.
Mám tu analýzy této paní, která není v našem prostoru zas tak moc známá, ač patří k tomu nejlepšímu, co Rusko má. Paní Olga Četveriková. Já se s jejími analýzami setkala už kdysi dávno, když jsem překládala článek o privatizaci v Rusku a od těch dob ji čtu, (nebo poslouchám) kdykoliv "natrefím" . Problém s mluveným slovem u ní mám, protože lecčemu nerozumím, Mluví dost rychle a používá mně neznámé výrazy.
V tomto cca dvacetiminutovém výseku objasňuje, co nyní probíhá (v Rusku - ale ono je to stejné i u nás). Základ je nyní vybudit co největší chaos, který by byl pro lidi až nesnesitelný. Nu a poté nám chystají "světového vůdce", který jakoby zázrakem "ukáže cestu" z marasmu.
A teď k této konkrétní relaci, který popisuje celosvětové děje:
https://www.youtube.com/watch?v=NXmkn_NAfbk


  • Ač máme platnou Ústavu a mnoho zákonů, politici přesto vydávají svá nařízení, která jsou v přímém rozporu se zákony. Od občanů vyžadují důsledné dodržování a nehledí na jejich ponižování, páchané křivdy. Plivou na všechno, co bylo našimi předky vybojováno po druhé válce - např. Norimberský kodex. Vládnoucí politika je politika segregace a diskriminace. Odstraňuje se vlastenecké cítění občanů a národní vlády země (řekla bych, že se znemožňuje národní řízení země). Organizace, které toto nyní provádějí, byly založené před delším časem (v Rusku jde o Svaz obci a měst, což mi připomíná naše Starosty).Proč k tomu dochází? Aby se veškerá moc předala "síťovým" korporacím (neumím to přeložit, myslím si, že jde o sítě virtuální, protože v jiných rozhovorech mluví o naprosté digitální kontrole člověka).Toto je tak zhruba polovina hovoru, zbytek je objasnění počátků plánu a historické souvislosti.

Po odeslání příspěvku musím ještě doplnit:
Nejde o strašení, příspěvek sem dávám pro lepší pochopení, co se kolem nás děje. Protože jen tak se budeme umět účinně bránit.
Ono toto vlastně souvisí i s očkováním a celou tou fašistickou agendou. A možná už začínám chápat, proč je v "pfizeru" ten grafen...


Nesmála bych se, že to "vypočítal počítač". Tady jde o to, co pro nás chystají. A počítač je jen nástroj. Mám tu analýzy této paní, která není v našem prostoru zas tak moc známá, ač patří k tomu nejlepšímu, co Rusko má. Paní Olga Četveriková. Já se s jejími analýzami setkala už kdysi dávno, když jsem překládala článek o privatizaci v Rusku a od těch dob ji čtu, (nebo poslouchám) kdykoliv "natrefím" . Problém s mluveným slovem u ní mám, protože lecčemu nerozumím, Mluví dost rychle a používá mně neznámé výrazy. V tomto cca dvacetiminutovém výseku objasňuje, co nyní probíhá (v Rusku - ale ono je to stejné i u nás). Základ je nyní vybudit co největší chaos, který by byl pro lidi až nesnesitelný. Nu a poté nám chystají "světového vůdce", který jakoby zázrakem "ukáže cestu" z marasmu. A teď k této konkrétní relaci, který popisuje celosvětové děje: https://www.youtube.com/watch?v=NXmkn_NAfbk - Ač máme platnou Ústavu a mnoho zákonů, politici přesto vydávají svá nařízení, která jsou v přímém rozporu se zákony. Od občanů vyžadují důsledné dodržování a nehledí na jejich ponižování, páchané křivdy. Plivou na všechno, co bylo našimi předky vybojováno po druhé válce - např. Norimberský kodex. Vládnoucí politika je politika segregace a diskriminace. Odstraňuje se vlastenecké cítění občanů a národní vlády země (řekla bych, že se znemožňuje národní řízení země). Organizace, které toto nyní provádějí, byly založené před delším časem (v Rusku jde o Svaz obci a měst, což mi připomíná naše Starosty). Proč k tomu dochází? Aby se veškerá moc předala "síťovým" korporacím (neumím to přeložit, myslím si, že jde o sítě virtuální, protože v jiných rozhovorech mluví o naprosté digitální kontrole člověka). Toto je tak zhruba polovina hovoru, zbytek je objasnění počátků plánu a historické souvislosti. Po odeslání příspěvku musím ještě doplnit: Nejde o strašení, příspěvek sem dávám pro lepší pochopení, co se kolem nás děje. Protože jen tak se budeme umět účinně bránit. Ono toto vlastně souvisí i s očkováním a celou tou fašistickou agendou. A možná už začínám chápat, proč je v "pfizeru" ten grafen...
Upravené 30. 1. 2022 o 17:11

Nejde o strašení, příspěvek sem dávám pro lepší pochopení, co se kolem nás děje.
Znám ji a dlouho jsem ji sledoval, ale její videa jsou tak strašidelná, že jsem se na ně přestal dívat. Začal jsem mít fyzické problémy. Jde z jejích řečí strach až do ochromení a strach je nejlepší metodou řízení. Bere naději a nevidí východisko. Tím tuto budoucnost nepřímo přibližuje.
Naším úkolem je pracovat a nedopustit, aby k tomu došlo. Hlavně nemít strach.


[quote="pid:55177, uid:203"]Nejde o strašení, příspěvek sem dávám pro lepší pochopení, co se kolem nás děje.[/quote]Znám ji a dlouho jsem ji sledoval, ale její videa jsou tak strašidelná, že jsem se na ně přestal dívat. Začal jsem mít fyzické problémy. Jde z jejích řečí strach až do ochromení a strach je nejlepší metodou řízení. Bere naději a nevidí východisko. Tím tuto budoucnost nepřímo přibližuje. Naším úkolem je pracovat a nedopustit, aby k tomu došlo. Hlavně nemít strach.
Upravené 30. 1. 2022 o 17:26

Aby se veškerá moc předala "síťovým" korporacím

Myslím, že jde o tu horní část ekonomické pyramidy, kterou Fursov nazývá "akcessisty"
https://kob-forum.eu/2022/01/26/svetova-valka-elit-proti-lidstvu/


[quote="pid:55177, uid:203"]Aby se veškerá moc předala "síťovým" korporacím[/quote] Myslím, že jde o tu horní část ekonomické pyramidy, kterou Fursov nazývá "akcessisty" https://kob-forum.eu/2022/01/26/svetova-valka-elit-proti-lidstvu/

Těžko říct, kam to patří, ale je to ukázka, kam nás směřují.


V Curychu můžete za 500 franků bydlet ve stanu na balkoně.


https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/svycarka-hleda-spolubydliciho-za-stovky-franku-ma-bydlet-ve-stanu-na-balkone-40385548#dop_ab_variant=0



Těžko říct, kam to patří, ale je to ukázka, kam nás směřují. V Curychu můžete za 500 franků bydlet ve stanu na balkoně. https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/svycarka-hleda-spolubydliciho-za-stovky-franku-ma-bydlet-ve-stanu-na-balkone-40385548#dop_ab_variant=0 https://imgk.timesnownews.com/story/tent_on_rent.png

její videa jsou tak strašidelná,

Asi jsem měla štěstí, že jsem takové neviděla... smile
A teď vážně: Jasně, ona je dost "apokaliptická", ale to v dnešní době asi každý, protože doba je fakt přelomová a neradostná. Možná k tomu přispívá, že (co jsem vyčetla) ona je silně věřící a dost angažovaná v pravoslavné církvi. V každém případě nám musí fungovat obrana, abychom si žádnou beznaděj nepřipouštěli.


jde o tu horní část ekonomické pyramidy, kterou Fursov nazývá "akcessisty"

Děkuji moc, to by tak nějak souhlasilo, protože často mluví o korporacích, které vlastní pár světových "rukou". Tj. - nechtějí pro nás ani státy, ani vlády, ani politiky. Bude stačit hrstka globálních korporací a digitální řízení "lidských čísel".
V tom postovaném článku od Fursova se mj. píše, že díky rozpadu socbloku kapitalistický systém, získal 15-20 let „hojnosti“._ Což je pravda, Četveriková k tomu dodává, že kapitalismus, který nutně k životu potřebuje vysoký zisk, získal v těchto letech velmi levnou pracovní sílu, tudíž zisk byl obrovský. No a to se v posledních letech jaksi zvrtlo = zisk sice je, ale ne takový, jaký by chtěli mít. Takže ano - změnu systému si nachystali, ale jen takovou, ve které zůstane stále pyramidální hierarchie. Ono to sice může na první pohled vypadat výborně, jako "naše změna k lepšímu", ale - vždy se dívejme, jestli z toho netrčí pyramida.
Naplánované být může, ovšem nezáleží jen na nich jestli se jim to povede. Pořád ještě do toho máme co mluvit - a v tom je naše naděje.


[quote="pid:55193, uid:312"]její videa jsou tak strašidelná,[/quote] Asi jsem měla štěstí, že jsem takové neviděla... :) A teď vážně: Jasně, ona je dost "apokaliptická", ale to v dnešní době asi každý, protože doba je fakt přelomová a neradostná. Možná k tomu přispívá, že (co jsem vyčetla) ona je silně věřící a dost angažovaná v pravoslavné církvi. V každém případě nám musí fungovat obrana, abychom si žádnou beznaděj nepřipouštěli. [quote="pid:55194, uid:810"]jde o tu horní část ekonomické pyramidy, kterou Fursov nazývá "akcessisty"[/quote] Děkuji moc, to by tak nějak souhlasilo, protože často mluví o korporacích, které vlastní pár světových "rukou". Tj. - nechtějí pro nás ani státy, ani vlády, ani politiky. Bude stačit hrstka globálních korporací a digitální řízení "lidských čísel". V tom postovaném článku od Fursova se mj. píše, že díky rozpadu socbloku kapitalistický systém, získal 15-20 let „hojnosti“._ Což je pravda, Četveriková k tomu dodává, že kapitalismus, který nutně k životu potřebuje vysoký zisk, získal v těchto letech velmi levnou pracovní sílu, tudíž zisk byl obrovský. No a to se v posledních letech jaksi zvrtlo = zisk sice je, ale ne takový, jaký by chtěli mít. **Takže ano - změnu systému si nachystali, ale jen takovou, ve které zůstane stále pyramidální hierarchie.** Ono to sice může na první pohled vypadat výborně, jako "naše změna k lepšímu",** ale - vždy se dívejme, jestli z toho netrčí pyramida**. Naplánované být může, ovšem nezáleží jen na nich jestli se jim to povede. Pořád ještě do toho máme co mluvit - a v tom je naše naděje.
Upravené 30. 1. 2022 o 19:22

dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní.


To by sme ale neprehrávali vojnu zo západom.


Zmena musela nastať, minimálne od čias Ježiša a jeho osvietenia.


Dôsledok toho, že sme sa nie dostatočne poučili, je rozpad jednotného slovanského sveta.


[quote="pid:55166, uid:426"]dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní.[/quote] To by sme ale neprehrávali vojnu zo západom. Zmena musela nastať, minimálne od čias Ježiša a jeho osvietenia. Dôsledok toho, že sme sa nie dostatočne poučili, je rozpad jednotného slovanského sveta.

dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní


Tady jsou (pracuji na zpřesnění)


https://www.youtube.com/watch?v=WHVlRVd5hjA


[quote="pid:55166, uid:426"]dát parametry občinné společnosti a hned ten model sociálního super systému bude stabilní[/quote] Tady jsou (pracuji na zpřesnění) https://www.youtube.com/watch?v=WHVlRVd5hjA

@Michaela1:
Dočetla jsem tebou postovaný Fursovův článek ze spřáteleného webu - a ono to souhlasí s tím, co v poslední době čtu nebo poslouchám. A když se podívám, co se skutečně v realitě děje - tak to souhlasí taky. Nejde tedy o "blbé a neschopné" politiky - ale jde přesně o ty správné a potřebné typy. Potřebné k likvidaci. A u moci jsou přesně ty strany, které tam podle plánu být mají. Ovšem - ne našeho plánu. A nemá cenu od nich čekat žádné pozitivní změny, protože žádné nepřijdou. I to, co jako pozitivní bude vypadat - viz zrušení povinného očko, rozvolnění, ústup od agendy covidfašismu - bude se dít jen proto, aby bylo nahrazené něčím ještě horším. Nejde jen o šílenou zelenou agendu. Myslím si, že je to spojené i s dnešními šílenými cenami úplně za všechno včetně bydlení. Ano , cílem je nás co nejvíc ožebračit. Ale myslím si, že také otrávit, znechutit, vyčerpat... aby pro nás byl ten reálný život nesnesitelný a my sami s vděčností přijali nabízený "přenádherný" svět virtuální...

@Michaela1: Dočetla jsem tebou postovaný Fursovův článek ze spřáteleného webu - a ono to souhlasí s tím, co v poslední době čtu nebo poslouchám. A když se podívám, co se skutečně v realitě děje - tak to souhlasí taky. Nejde tedy o "blbé a neschopné" politiky - ale jde přesně o ty správné a potřebné typy. Potřebné k likvidaci. A u moci jsou přesně ty strany, které tam podle plánu být mají. Ovšem - ne našeho plánu. A nemá cenu od nich čekat žádné pozitivní změny, protože žádné nepřijdou. I to, co jako pozitivní bude vypadat - viz zrušení povinného očko, rozvolnění, ústup od agendy covidfašismu - bude se dít jen proto, aby bylo nahrazené něčím ještě horším. Nejde jen o šílenou zelenou agendu. Myslím si, že je to spojené i s dnešními šílenými cenami úplně za všechno včetně bydlení. Ano , cílem je nás co nejvíc ožebračit. Ale myslím si, že také otrávit, znechutit, vyčerpat... aby pro nás byl ten reálný život nesnesitelný a my sami s vděčností přijali nabízený "přenádherný" svět virtuální...

Toto čo je na Západe a čo sa nám bolo implemetované civilizáciou by som nenazýval, nepodarenou paródiou na to už áno...


Toto čo je na Západe a čo sa nám bolo implemetované civilizáciou by som nenazýval, nepodarenou paródiou na to už áno...

Moderátor

1.73k
19
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept