Mimo kategórií
Elita, a nielen ruská.

Podle politika Jakova Kedmiho je hlavním problémem Ruska jeho proti-národní elita. Podle Kedmina ani Izrael, ani Spojené státy, ani Evropa by nedovolily, aby se takoví lidé dostali u nich k moci.


Vidíme, že takáto elita je zcela protinárodní. Nemají zájem o rozvoj země (RF) a nechtějí být ani spojováni s Ruskem. Rodiny těchto lidí často žijí v zahraničí a vlastní tam majetek a finance.


Článok: https://www.zvedavec.org/prispevky/2022/01/9009-chces-li-aby-ti-neverili-rekni-cistou-pravdu.htm


PS: ... a naši ?????


Podle politika Jakova Kedmiho je hlavním problémem Ruska jeho proti-národní elita. Podle Kedmina ani Izrael, ani Spojené státy, ani Evropa by nedovolily, aby se takoví lidé dostali u nich k moci. Vidíme, že takáto elita je zcela protinárodní. Nemají zájem o rozvoj země (RF) a nechtějí být ani spojováni s Ruskem. Rodiny těchto lidí často žijí v zahraničí a vlastní tam majetek a finance. Článok: https://www.zvedavec.org/prispevky/2022/01/9009-chces-li-aby-ti-neverili-rekni-cistou-pravdu.htm PS: ... a naši ?????

Podle Kedmina ani Izrael, ani Spojené státy, ani Evropa by nedovolily, aby se takoví lidé dostali u nich k moci.


Je to úplně ta samá chamraď, pouze to mají jednodušší, protože čím dále na západ, tím více je pokřiven duch sociální spravedlnosti. V Rusku rossijonská elita vyčuhuje, jak sláma z bot, kdežto u nás má v převlékání kabátů a tancích kolem ohně staleté zkušenosti, takže jim stále ještě dost poctivě pracujících skáče na špek.
A co se týče Kedmiho, tak jsem se jen utvrdil ve svém názoru. V podstatě jakoby naznačil, že Rusko "nepatří do slušné společnosti". Dále stojí za povšimnutí tvrzení, že elity je třeba vyměnit (Ясно, что проблема в элите, и без ее смены нормального будущего у России нет.) - čímž na sebe prozradil, že je elitář. Elity je totiž potřeba ZRUŠIT (jako status).


[quote="pid:55371, uid:804"] Podle Kedmina ani Izrael, ani Spojené státy, ani Evropa by nedovolily, aby se takoví lidé dostali u nich k moci.[/quote] Je to úplně ta samá chamraď, pouze to mají jednodušší, protože čím dále na západ, tím více je pokřiven duch sociální spravedlnosti. V Rusku rossijonská elita vyčuhuje, jak sláma z bot, kdežto u nás má v převlékání kabátů a tancích kolem ohně staleté zkušenosti, takže jim stále ještě dost poctivě pracujících skáče na špek. A co se týče Kedmiho, tak jsem se jen utvrdil ve svém názoru. V podstatě jakoby naznačil, že Rusko "nepatří do slušné společnosti". Dále stojí za povšimnutí tvrzení, že elity je třeba vyměnit (Ясно, что проблема в элите, и без ее смены нормального будущего у России нет.) - čímž na sebe prozradil, že je elitář. Elity je totiž potřeba ZRUŠIT (jako status).
Upravené 31. 1. 2022 o 21:42

čímž na sebe prozradil, že je elitář

Tu im to dal najavo, že...už som len čakal, ktorý sa prvý rozplače...
В. Соловьёв и единороссы потеряли дар речи от слов Якова Кедми
https://vk.com/video-162410416_456239145?list=bd897ef9d1b07d322d


https://vk.com/video-162410416_456239144


[quote="pid:55374, uid:826"]čímž na sebe prozradil, že je elitář[/quote] Tu im to dal najavo, že...už som len čakal, ktorý sa prvý rozplače... В. Соловьёв и единороссы потеряли дар речи от слов Якова Кедми https://vk.com/video-162410416_456239145?list=bd897ef9d1b07d322d https://vk.com/video-162410416_456239144
Upravené 31. 1. 2022 o 16:43

tak sranda je len v tom, ako by sa chovali izraelske ci americke elity, keby ich krajiny spadli na uroven 3.krajin a ich koryta by boli limitovane podla ich chovaniu voci povedzme Cine.....kde by tie peniaze mali investovane oni


tak sranda je len v tom, ako by sa chovali izraelske ci americke elity, keby ich krajiny spadli na uroven 3.krajin a ich koryta by boli limitovane podla ich chovaniu voci povedzme Cine.....kde by tie peniaze mali investovane oni

Rusko je chucpe.

V pozitívnom alebo negatívnom význame slova chucpe (z jazyka jidiš) ?


[quote="pid:55374, uid:826"]Rusko je chucpe.[/quote] V pozitívnom alebo negatívnom význame slova chucpe (z jazyka jidiš) ?

Článek ze Zvědavce je dobrý, ovšem "elita" je zrádcovská úplně všude. Ty uvozovky jsou tam dané dobře, protože se ve skutečnosti o žádnou elitu nejedná. Jediným kritériem výběru mezi "elitu" je neexistence svědomí - no a k tomu se vážou také požadované vlastnosti. O každém vypovídají jeho činy a zde platí, že čím podlejší a hnusnější, tím lepší kandidát. Z morálních vlastností se preferuje prodejnost a sobeckost.
Takovéto "elity" jsou jedním ze znaků biblické koncepce. Myslím si, že kdysi Zaznobin vyprávěl, proč biblická koncepce kdysi dávno zvítězila. Její tvůrci a hlasatelé tehdy navštívili žrece (mágy tehdy vládnoucí ruské koncepce) a dali nabídku: buď se přidejte k nám - nebo bojujte. A co se stalo? Smáli se a nevěřili, jen mizivá část vytušila nebezpečí. Tehdy by hravě zvítězili, kdyby seznámili alespoň část lidí se způsobem, jakým vládnou - a jak se musejí lidé bránit té nové, otrokářské koncepci. Neudělali to a to z obavy o ztrátu své "prebendy", prestiže, výjimečnosti. Nakonec se jich ještě nezanedbatelné množství k biblické koncepci připojilo. A ta hrstka uvědomělých nesvedla zvrátit situaci, protože i tito čekali příliš dlouho, než začali své umění a vědomosti předávat.
Někdy se může zdát, že se někdo z takovéto "elity" jakoby změnil, prozřel.... a začal pouštět info, které JE prospěšné národu i státu. Opatrně, pozor na to. V naprosté většině to daný "elitář" dělá opět kvůli sobě a osobnímu prospěchu, jen vzácně dochází k probuzení svědomí.


Článek ze Zvědavce je dobrý, ovšem **"elita" je zrádcovská úplně všude**. Ty uvozovky jsou tam dané dobře, protože se ve skutečnosti o žádnou elitu nejedná. Jediným kritériem výběru mezi "elitu" je neexistence svědomí - no a k tomu se vážou také požadované vlastnosti. O každém vypovídají jeho činy a zde platí, že čím podlejší a hnusnější, tím lepší kandidát. Z morálních vlastností se preferuje prodejnost a sobeckost. **Takovéto "elity" jsou jedním ze znaků biblické koncepce**. Myslím si, že kdysi Zaznobin vyprávěl, proč biblická koncepce kdysi dávno zvítězila. Její tvůrci a hlasatelé tehdy navštívili žrece (mágy tehdy vládnoucí ruské koncepce) a dali nabídku: buď se přidejte k nám - nebo bojujte. A co se stalo? Smáli se a nevěřili, jen mizivá část vytušila nebezpečí. Tehdy by hravě zvítězili, kdyby seznámili alespoň část lidí se způsobem, jakým vládnou - a jak se musejí lidé bránit té nové, otrokářské koncepci. Neudělali to a to z obavy o ztrátu své "prebendy", prestiže, výjimečnosti. Nakonec se jich ještě nezanedbatelné množství k biblické koncepci připojilo. A ta hrstka uvědomělých nesvedla zvrátit situaci, protože i tito čekali příliš dlouho, než začali své umění a vědomosti předávat. Někdy se může zdát, že se někdo z takovéto "elity" jakoby změnil, prozřel.... a začal pouštět info, které JE prospěšné národu i státu. Opatrně, pozor na to. V naprosté většině to **daný "elitář" dělá opět kvůli sobě a osobnímu prospěchu,** jen vzácně dochází k probuzení svědomí.
Upravené 31. 1. 2022 o 18:40

V pozitívnom alebo negatívnom význame slova chucpe (z jazyka jidiš) ?

Možná jsem se špatně vyjádřil, po dopsání poznámky to opravím. Chtěl jsem jen poukázat na to, že, ač má v tepání ničemných rossionských elit Kedmi pravdu, z článku je cítit určitá nadřazenost, jakoby Rusko bylo státem nižší kategorie. Ale je to možná jen můj dojem.


[quote="pid:55408, uid:804"]V pozitívnom alebo negatívnom význame slova chucpe (z jazyka jidiš) ?[/quote] Možná jsem se špatně vyjádřil, po dopsání poznámky to opravím. Chtěl jsem jen poukázat na to, že, ač má v tepání ničemných rossionských elit Kedmi pravdu, z článku je cítit určitá nadřazenost, jakoby Rusko bylo státem nižší kategorie. Ale je to možná jen můj dojem.

Možná jsem se špatně vyjádřil

Chtěl jste říct ערגער (erger).


[quote="pid:55425, uid:826"]Možná jsem se špatně vyjádřil[/quote] Chtěl jste říct ערגער (erger).

Chtěl jste říct ערגער (erger).

Abych pravdu řekl, tak nevím. Vypadá to že jsem chtěl zaperlit, a dopadlo to jako obvykle. Přesný význam slova chucpe ani erger neznám, ale z kontextu, v jakém je v médiích výraz chucpe používán, se domnívám že se jedná o něco nepatřičného
Asi to radši opravím, kdyby to náhodou Kedmi četl, tak aby nebyl popletený.


[quote="pid:55429, uid:810"]Chtěl jste říct ערגער (erger).[/quote] Abych pravdu řekl, tak nevím. Vypadá to že jsem chtěl zaperlit, a dopadlo to jako obvykle. Přesný význam slova chucpe ani erger neznám, ale z kontextu, v jakém je v médiích výraz chucpe používán, se domnívám že se jedná o něco nepatřičného Asi to radši opravím, kdyby to náhodou Kedmi četl, tak aby nebyl popletený.
Upravené 31. 1. 2022 o 21:39

tak sranda je len v tom, ako by sa chovali izraelske ci americke elity, keby ich krajiny spadli na uroven 3.krajin a ich koryta by boli limitovane podla ich chovaniu voci povedzme Cine.....kde by tie peniaze mali investovane oni


Už o tom hovoril politolog Sergej Karaganov:


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4812/sergej-karaganov-komentoval-konflikt-medzi-ruskom-a-z%C3%A1padom


V skratke idea vzniku rosssionskych elit:
V Rusku sa v 90. rokoch vytvoril kapitalizmus, ktorý neposkytuje ochranu súkromnému vlastníctvu. Potom existovali len tri spôsoby ochrany veľkého majetku:


  • vyjednávať s banditmi;
  • "vyjednávať" so štátom (korupcia);
  • presunúť majetok do zahraničia.

Tretí spôsob bol vtedy najčistejší a najbezpečnejší, čo automaticky viedlo k vytvoreniu celej triedy kompradorov (časť elity závislej na Západe). Súčasná konfrontácia so Západom túto triedu výrazne zredukuje.Existujú dva spôsoby znárodnenia elity:

  1. Rýchla, ale krvavá - represia;
  2. Pomalá, ale pokojná – systematická práca v mnohých oblastiach (čítaj synchrónny postup RF a V.Britanie = Pjakinovské "vsjo normáľno" na globálnej úrovni).

Zdroj: https://zen.yandex.ru/media/divanpolitikan/sergei-karaganov-prokommentiroval-konflikt-rossii-s-zapadom-61f687d58d15ef691765ffb1


[quote="pid:55396, uid:187"]tak sranda je len v tom, ako by sa chovali izraelske ci americke elity, keby ich krajiny spadli na uroven 3.krajin a ich koryta by boli limitovane podla ich chovaniu voci povedzme Cine.....kde by tie peniaze mali investovane oni[/quote] Už o tom hovoril politolog Sergej Karaganov: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4812/sergej-karaganov-komentoval-konflikt-medzi-ruskom-a-z%C3%A1padom V skratke idea vzniku rosssionskych elit: V Rusku sa v 90. rokoch vytvoril kapitalizmus, ktorý neposkytuje ochranu súkromnému vlastníctvu. Potom existovali len tri spôsoby ochrany veľkého majetku: - vyjednávať s banditmi; - "vyjednávať" so štátom (korupcia); - presunúť majetok do zahraničia. Tretí spôsob bol vtedy najčistejší a najbezpečnejší, čo automaticky viedlo k vytvoreniu celej triedy kompradorov (časť elity závislej na Západe). Súčasná konfrontácia so Západom túto triedu výrazne zredukuje. Existujú dva spôsoby znárodnenia elity: 1. Rýchla, ale krvavá - represia; 2. Pomalá, ale pokojná – systematická práca v mnohých oblastiach (čítaj synchrónny postup RF a V.Britanie = Pjakinovské "vsjo normáľno" na globálnej úrovni). Zdroj: https://zen.yandex.ru/media/divanpolitikan/sergei-karaganov-prokommentiroval-konflikt-rossii-s-zapadom-61f687d58d15ef691765ffb1

Dále stojí za povšimnutí tvrzení, že elity je třeba vyměnit


Teď bez ohledu na definici elit.
Podle mě Kadmi prostě vytváří infopole pro chystanou čistku. Podpindos jsou v pasti - na západě jim budou zabavovat majetky, v Rusku je čekají ještě horší věci.


[quote="pid:55374, uid:826"]Dále stojí za povšimnutí tvrzení, že elity je třeba vyměnit[/quote] Teď bez ohledu na definici elit. Podle mě Kadmi prostě vytváří infopole pro chystanou čistku. Podpindos jsou v pasti - na západě jim budou zabavovat majetky, v Rusku je čekají ještě horší věci.

vytváří infopole pro chystanou čistku.


Presne ....


[quote="pid:55451, uid:372"]vytváří infopole pro chystanou čistku.[/quote] Presne ....

Podle mě Kadmi prostě vytváří infopole pro chystanou čistku

Asi jo, nejspíš si ho moc démonizuji. Ale stejně mi na něm něco nesedí.


[quote="pid:55451, uid:372"]Podle mě Kadmi prostě vytváří infopole pro chystanou čistku[/quote] Asi jo, nejspíš si ho moc démonizuji. Ale stejně mi na něm něco nesedí.

Ale stejně mi na něm něco nesedí.


Tak on není žádný ruský vlastenec, ale operativec izraelský tajný služby. Podle mě skrze něj GP vysílá signály po dohodě s Putinem. GP musí ustoupit, podpindos končí, Kedmi to ozvučuje.


[quote="pid:55464, uid:826"]Ale stejně mi na něm něco nesedí.[/quote] Tak on není žádný ruský vlastenec, ale operativec izraelský tajný služby. Podle mě skrze něj GP vysílá signály po dohodě s Putinem. GP musí ustoupit, podpindos končí, Kedmi to ozvučuje.
1.01k
15
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept