Mimo kategórií
V. Británia hrozí, že odoberie majetok ruským oligarchom.

Britské ministerstvo zahraničia tvrdí, že pripravovaný balík sankcií okrem iného pridá možnosť, ktorá umožní zablokovať a skonfiškovať majetok ruských oligarchov v Británii. Okamih, pred ktorým patriotická verejnosť Ruska varovala koncom 90-tich rokov a aj gosudar V. Putin osobne v 2010 roku, sa blíži. Peniaze a aktíva sťahované z Ruska „do bezpečnej Británie“ už nie sú v bezpečí. Návrh zákona o nových sankciách sa má vo V. Británií prijať 31. januára.


Samozrejme, nebude ľúto, keď tieto "postavy" vyberajú z Ruska peniaze a tieto dávajú do V. Británie tak, že kupujú super-drahé domy v centre Londýna.
Navyše, títo „efektívny majitelia“ boli varovaní, že to môže skončiť.


Zdroj: https://colonelcassad.livejournal.com/7414945.html


Britské ministerstvo zahraničia tvrdí, že pripravovaný balík sankcií okrem iného pridá možnosť, ktorá umožní zablokovať a skonfiškovať majetok ruských oligarchov v Británii. Okamih, pred ktorým patriotická verejnosť Ruska varovala koncom 90-tich rokov a aj gosudar V. Putin osobne v 2010 roku, sa blíži. Peniaze a aktíva sťahované z Ruska „do bezpečnej Británie“ už nie sú v bezpečí. Návrh zákona o nových sankciách sa má vo V. Británií prijať 31. januára. Samozrejme, nebude ľúto, keď tieto "postavy" vyberajú z Ruska peniaze a tieto dávajú do V. Británie tak, že kupujú super-drahé domy v centre Londýna. Navyše, títo „efektívny majitelia“ boli varovaní, že to môže skončiť. Zdroj: https://colonelcassad.livejournal.com/7414945.html

@Berenika
Ja to chápem ako negatívum pri dlhých diskus. vláknach, sama vidíš že môžu pomerne zaujímavé správy zapadnúť, a informácia sa stáva byrokraciou.
Veľa zdravia všetkým.

@Berenika Ja to chápem ako negatívum pri dlhých diskus. vláknach, sama vidíš že môžu pomerne zaujímavé správy zapadnúť, a informácia sa stáva byrokraciou. Veľa zdravia všetkým.
320
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept